Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20288 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3360 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerritlu1958 04-04-2013

Algemene score

9,2
De vaatwasser was er al in een paar uur erg snel.zo snel had ik het niet verwacht.Ook de transporteur was vriendelijk en corrrect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guillaume1955 03-04-2013

Algemene score

8,3
voldoet aan alle verwachtingen levering volgens afspraak
betaling via internet zou wat eenvoudiger kunnen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Leunissen 03-04-2013

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over de service van Keukenloods die
ze verleende toen er problemen waren met de combi magnetron.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees van Lier 03-04-2013

Algemene score

10,0
zeer prettige en professionele afhandeling. Aanvankelijk had ik bestelling geannuleerd omdat mijn kapotte vaatwasser hersteld leek, annuleren verliep ook professioneel en plezierig. Toen mijn oude vaatwaser toch definitief stuk ging, plaatste ik graag weer bij keukenloods de bestelling. Ik kreeg een gratis update naar een modernere versie dan degene die ik had aangevinkt. Grote Pluim!

Update:
website heeft goede functie, je kunt bv ook alleen typenummer intoetsen. Telefonische hulpdienst werkt zonder doorschakelen, met je klantnummer kunnen ze je persoonlijk helpen. De bestelling wordt via sms tot op 2 uur nauwkeurig meer dan een dag tevoren gemaild. Dit scheelt hele dag wachten op een levering. Betalingsmogelijkheden zijn niet per se vooraf, maar ook pinnen of cash bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SAM 2.0 03-04-2013

Algemene score

9,0
Ik wilde een inductiekookplaat bestellen en volgde diverse sites al even. Op het moment dat ik bij de keukeloods wilde bestellen zag ik dat deze 5 euro duurder was. Dit heb ik bij jullie op de site gemeld omdat jullie hierom vragen. 2 uur later werd ik al gebeld en kreeg ik een aanbod van een duurdere inductie voor het zelfde geld! Jullie doen dus iets met meldingen, supersnel en een prachtige beloning. Echt geweldig!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AgnesEls 03-04-2013

Algemene score

9,0
Prima service. Bestelling is goed te volgen via de orderstatus.

Bij tussentijds bezoek aan de web-site bleek het product in prijs te zijn verlaagd met gratis aflevering. Het prijsverschil werd meteen aangepast.

Bij aflevering werd netjes het oude apparaat meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jumper1977 03-04-2013

Algemene score

9,0
Alles is gegaan zoals afgesproken. Nette levering, goede chauffeur.Ook is de website zeer duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pupi1939 03-04-2013

Algemene score

7,7
Een perfecte aflevering conform de afspraak. Prima zoals dit door U bedrijf wordt waargemaakt. Ik kende u bedrijf niet ben er door vriend opmerkzaam opgemaakt en heb daar helemaal geen spijt van een tegendeel ben zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hhem1958 03-04-2013

Algemene score

9,2
Geweldige service aan de telefoon, en alle afspraken over bezorging etc zijn keurig na gekomen echt mijn complimenten. Zelfs in de winkel krijg ik geen betere service. BEDANKT NOGMAALS.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolette aernouts 03-04-2013

Algemene score

8,5
zoals je zou verwachten, lekker praktisch zo'n digitale aankoop, zal zeker jullie raadplegen bij een mogelijke volgende aankoop.weinig tijd en zo gefixed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans37 02-04-2013

Algemene score

9,3
Dit is de tweede keer dat we bij de keukenloods bestellen. Ook deze keer zijn we weer heel tevreden over de gang van zaken. Supersnelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessels Onderdak 02-04-2013

Algemene score

8,7
Bestelling kon niet worden geleverd op Texel. Vandaar dat we de kookplaat op hebben gehaald. Zeer vriendelijk personeel bij het afhalen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen11 02-04-2013

Algemene score

9,2
Een duidelijke site. Met duidelijke omschrijving van het product.
De magnetron werd volgens afspraak snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Duuren 02-04-2013

Algemene score

8,0
Onze afwasautomaat was stuk en wilde zo snel mogelijk een nieuwe.
Via kieskeurig gekeken welke als beste uit de test kwam.
Dit was oa de Ariston.
Via deze site kwamen we op de keukenloods.
Direct besteld en volgende dag al geleverd.

Prima service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

keukenprins1971 02-04-2013

Algemene score

7,8
Breed aanbod op website, goede informatie. Na bestelling goed geïnformeerd over status order. Oven snel beschikbaar. Laten bezorgen en installeren. Gebeurde op tijd en goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J. Keiser 02-04-2013

Algemene score

8,3
Voor 23.00 uur besteld en de volgende dag 28/3 om 13.30 uur reeds afgeleverd! Top. Zo zaten we niet al te lang zonder koeler, die het tijdens onze vakantie, na 30 jaar trouwe dienst, had begeven.
Installatie gemakkelijk zoals verwacht en na inrichting even een paar uur gezocht naar de juiste stand/temperatuur voor de artikelen in de koeler.
Hij functioneert tot op heden zonder dat we er iets van merken of horen, dus zeer geluidsarm. Ook weer goed voor een 20 jaar ??

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jawilvi 02-04-2013

Algemene score

9,2
Supersnelle en correcte manier van bestellen en leveren!
Zeer duidelijke documentatie op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Tilburg 02-04-2013

Algemene score

8,0
Op zoek naar een moterloze afzuigkap. Gevonden bij keukenloods.nl. Mooi product voor een mooie prijs. Site is overzichtelijk. Product is ook netjes geleverd op het aangegeven leveradres. Bij een volgend product voor in de keuken, weer ff op keukenloods.nl kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petra degreef 02-04-2013

Algemene score

9,0
wat ik wel jammer vond, is dat ik niet uit de informatie heb kunnen opmaken, dat er geen snoer, danwel een speciale electrische aansluiting nodig is voor het gasfornuis. voor de rest niets dan lof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoffieboy 02-04-2013

Algemene score

9,5
Bij ontvangst werd het pakketje gecontroleerd door de bezorger.Zo kon er niks mis gaan.
Onze hartelijke dank en we zijn zeer content met de messen zet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ercarlies 02-04-2013

Algemene score

9,2
Snelle en keurige levering. Het fornuis ziet er precies zo uit als op de site, dus je krijgt wat je ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vosje111 02-04-2013

Algemene score

8,7
Goede snelle service. Op tijd geleverd volgens afspraak.
Duidelijke website, netjes dat er een alternatief geboden werd voor het niet meer voorradige artikel voor dezelfde prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvdboogaard66 02-04-2013

Algemene score

7,2
Volgens website volgende dag levering ( 16:50 besteld). Bevestigingsmail verteld dat er een afleveringsafspraak gemaakt moet worden en dat kan tussen 09:00 en 16:00. Geprobeerd keukenloods te bereiken. Via vaste telefoonnummer werd telkens de telefoon erop gegooid! Na dat ik met mijn mobiel bel meteen kontakt en het verlossende antwoord dat de machine gewoon volgens afspraak wordt geleverd. Als het bevestigings mailtje dus de juiste informatie bevat zou het helemaal perfect zijn.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 03-04-2013

Beste R vd Boogaard,

Bedankt voor uw beoordeling.
In eerste instantie wordt u gebeld door onze transporteur om een leverafspraak te maken. Mocht de transporteur u niet kunnen bereiken, krijgt u een bevestigingsmail met het verzoek om ons te bellen. Vorige week hebben we een telefonische storing gehad waardoor wij slecht bereikbaar waren. Ik vermoed dat u ons tijdens de storing heeft proberen te bereiken. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Eva105 02-04-2013

Algemene score

8,3
Nadat de bestelling geplaatst was kreeg ik direcht de orderbevestiging met telefoonnummer voor een montageafspraak welke perfect op het afgesproken tijdstip en keurig is uitgevoerd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

stef20 02-04-2013

Algemene score

10,0
Alles verliep vlot, soepel en het product is vooralsnog prima en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper koelkast 02-04-2013

Algemene score

8,7
Ik had de koelkast bij een andere website goedkoper gezien en heb dat via jullie site gemeld. Daar is door jullie prima op gereageerd en is me de koelkast voor een uitstekende prijs aangeboden. Ik ben daarom heel tevreden over jullie service en zal voor een volgende aankoop zeker weer met de keukenloods contact opnemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi hensbroek 02-04-2013

Algemene score

9,5
Ik had nog wat telefonisch ondersteuning nodig en werd gelijk geholpen, met vakkundige mensen
Ik raad iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carla brehm 02-04-2013

Algemene score

9,0
het is netjes zoals aangegeven wordt op internet de afspraken kloppen allemaal niets op aan te merken prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marquerite 02-04-2013

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden voor mij was het de eerste keer om online iets te bestellen,dus toch een beetje onwennig,van gaat het wel lukken doe ik niet iets verkeerd,maar eerlijk gezegd was het een fluitje van een cent.Gebeld,besteld,geleverd op afspraak,een dag bellen andere dag in huis,geweldig,is voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCvanMunsteren 02-04-2013

Algemene score

9,0
Website ziet er overzichtelijk uit.
Levering keurig en punctueel. Super.
Alles is probleemloos digitaal te regelen en de afspraken die er gemaakt worden voor het afleveren zijn goed georganiseerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Har 2013 02-04-2013

Algemene score

9,5
Het bestellen en vervolgen van het product is geheel volgens verwachting verlopen. Ook de aflevering precies volgens schema gegaan. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.numan 02-04-2013

Algemene score

9,5
telefonische info
vriendelijkheid
technisch kundig
snelle afhandeling
perfecte verzending
behulpzaamheid
geen wachttijden
directheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Kortenhoef 02-04-2013

Algemene score

9,7
Alles prima geregeld en volgens afspraak.
Prettige behandeling aan de telefoon, goed bereikbaar.
Ik kan Keukenloods aan iedereen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Mo 02-04-2013

Algemene score

8,0
Op het internet aan het zoeken naar een vaatwasser zijn we op de site van Keukenloods.nl beland. Na enig vergelijking bleek dat de prijzen bij deze winkel scherp geprijsd zijn. Daarom hebben wij onze keuze gemaakt voor Keukenloods.nl. Na bestelling kregen we direct een bevestiging van de bestelling in onze mailbox. Even later kregen we de orderbevestiging waarop vermeld stond dat het door ons gekozen apparaat niet meer op voorraad was, maar dat we een gelijkwaardig vervangend exemplaar geleverd zouden krijgen. Het vervangende exemplaar was weliswaar duurder in prijs, maar we kregen deze voor hetzelfde bedrag als waarvoor we het eerste model besteld hebben. Direct afgesproken wanneer het apparaat bezorgd zou worden, binnen 2 dagen, een dag van te voren kregen we een sms waarin stond hoe laat de vaatwasser bezorgd zou worden, met een tijdsspeling van 2 uur. De bezorger was netjes op tijd en heeft de vaatwasser tot in de keuken afgeleverd. De vaatwasser werkt tot volle tevredenheid van ons, en als we de volgende keer weer iets nodig hebben gaan we zeker kijken op de site van www.keukenloods.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P de Smit 02-04-2013

Algemene score

9,0
zeer goede service en snel geleverd.Ik ben zeer tevreden over de site en er was een grote assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob701 02-04-2013

Algemene score

8,0
netjes afgeleverd, gemakkelijk dat je kan pinnen bij de chauffeur, apparaat voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

arvid van dam 02-04-2013

Algemene score

8,2
Goede prijzen. Goede levering. Volgende keer ga ik weer hier bestellen. Oven ben ik ook heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

roukens 02-04-2013

Algemene score

10,0
goede telefonische afhandeling na vragen ivm bestellen vervolgens sms met bezorgtijd ,deze ook keurig op tijd en naar tevredenheid afgehandeld en de oude koekast meegenomen,al met al een aanrader voor de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Doffer 02-04-2013

Algemene score

9,2
Afhandeling via internet goed en snel -aflevering snel en correct-betaling via pin bij de chauffeur ook goed en de comb. Doet het goed en we zijn tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor en jenny migchielsen 02-04-2013

Algemene score

10,0
alles word prima verzorgd wij hebben al eerder bestellingen gedaan en ook prima verwerkt dus van ons krijgen jullie een dikke 10 ook telefonisch contact verloopt heel goed dus al met al een dikke plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1913 02-04-2013

Algemene score

10,0
ik ben al lang klant van keukenloods en het feit dan ik steeds terug kom bij jullie met mijn aankopen is de beste bewijst wat betreft uw kwaliteiten:betrouwbaarheid,service en prijs

M.Vr.GR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GvdF 02-04-2013

Algemene score

8,0
Snelle service. Op de voorkeursdag afgeleverd om 7:30!!tot in de keuken. Oude oven mee teruggenomen. Via de website kon gekozen worden voor een alternatief via de optie 'alternatief deal dagen'. Achteraf had ik dezelfde oven nog een € 16,- goedkoper kunnen kopen. Geeft ondanks de al scherpe prijs toch een dubbel gevoel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 02-04-2013

Beste GvdF,

Bedankt voor uw beoordeling, wij snappen echter uw dubbele gevoel.

Als u een e-mail stuurt naar info@keukenloods.nl met uw ordernummer en bij welke winkel u de oven goedkoper heeft gezien. Dan storten wij de 16,- euro retour.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

GvdF 02-04-2013

Keukenloods heeft n.a.v. dit review contact met mij opgenomen. Deze week wordt € 16,- teruggestort. Het gaat mij niet zozeer om het geld maar van deze service en attentheid kunnen nog veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Reageer

A.Bijkerk 02-04-2013

Algemene score

10,0
Makkelijk uitgezocht op de website en besteld. Het fijne is, dat we goed op de hoogte gehouden werden van het verloop van de bestelling. Keurig op tijd bezorgd en de kap functioneert naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine Postma 02-04-2013

Algemene score

10,0
Besteld, vrijwel meteen een reactie en 3 dagen later al de levering en montage. Wij zijn zeer tevreden over het verloop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anbree 02-04-2013

Algemene score

10,0
Ongecompliceerd zakendoen dat is wat ik wil.
En supersnelle en correcte aflevering door chauffeur Gert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterAmsterdam 02-04-2013

Algemene score

9,0
Prima site, overzichtelijk, duidelijk en een super scherpe prijs. Prima!
(Salesmedewerkers mogen iets actiever overkomen als ze de telefoon opnemen, misschien)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 02-04-2013

Beste Pieter,

Bedankt voor uw beoordeling en uw opmerking.
Wij nemen uw opmerking mee in onze volgende sales vergadering.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Luuk57 02-04-2013

Algemene score

8,0
Er was een telefoonstoring aan jullie adres. Vandaar bereikbaarheid een 6.
Aflevering en plaatsing door het inbouwteam (Paul) zeer goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

C. Engel 02-04-2013

Algemene score

8,3
Opmerkelijk eenvoudig bestelproces. Snelle levering via montuer na afspraak over montage in bestaande keuken.
Vakkundig en uitstekend geinstalleerd. oude koelkast retour.
Deze leverancier en montagedienst is zeker aan te raden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Hutte 02-04-2013

Algemene score

9,0
In één woord: perfect!
Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs!
Daarnaast liep de bezorging ook zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska12345 02-04-2013

Algemene score

8,0
Prima duidelijke website, goede prijzen en de bezorging is goed en snel geregeld. Ik zou Keukenloods aanraden bij vrienden en bekenden. Jammer dat jullie de koelkast die ik op het oog heb niet leveren (hij staat niet op de website), anders had ik die vast ook via jullie besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 02-04-2013

Beste Mariska,

Bedankt voor uw beoordeling.
U kunt een e-mail sturen naar info@keukenloods.nl met het typenummer van de desbetreffende koelkast, dan ga ik voor u kijken of wij hem u toch kunnen leveren.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Toon meer reviews