Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20288 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3360 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hansepans23 18-04-2013

Algemene score

10,0
Uitstekende levering, ook toen ik naderhand belde met een vraag kreeg ik direct antwoord. IK ga zeker nogmaals een bestelling plaatsen bij Keukenloods!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NagtegaalBV 18-04-2013

Algemene score

9,0
Wij hebben een koelkast besteld. De heer aan de telefoon heeft goed meegedacht en een model gekozen naar ons budget en naar de mogelijkheden. Wij kregen er zelf, om de koelkast binnen ons budget om te kunnen bouwen van een deur op deur naar een slede-deur model, 5 scharnieren bij. Hoe veel meer service wil je nog hebben?

Levering was binnen 24 uur. In mijn geval had ik de pech dat ze wat later moesten komen. Daarvoor ben ik overigens op de hoogte gesteld per SMS dat ze een uur uitliepen (vroegtijdig). Al extra service heeft de chauffeur de koelkast netjes naar binnen gebracht.

Al met al een super vlotte service, zonder meer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry.H 17-04-2013

Algemene score

8,8
klantgericht en vriendelijk
snelle levering
goede service tijdens telefoongesprek
een plus ook het kunnen pinnen bij levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

scouting 17-04-2013

Algemene score

8,0
Ik heb gebeld na een bezoek op de site. Persoon aan tlefoon heeft me goed geholpen. In overleg heb ik een betere kap gekocht tegen lagere prijs.
Levering kon fijn in overleg en bezorger was al voor de aangegeven tijd aanwezig. Ik ben zeer tevreden over de service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

robert_002 17-04-2013

Algemene score

9,2
Koelkast voldoet aan de verwachting. Is stil en koelt zeer snel bij als er in een keer veel artikelen bij komen.
zeer snelle levering binnen24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meino draaistra 17-04-2013

Algemene score

10,0
Vlotte communicatie, óók qua levering. Op de dag voor de levering keurig SMS over het dagdeel. Op de dag zelf telefoontje dat ze er bijna zijn. Vriendelijke en behulpzame leverancier. Product goede prijs / kwaliteits verhouding. Kortom: ik ben zeer tevreden en zal zéker weer gebruik maken van de Keukenloods. Aanrader!!
Vriendelijke groet, Meino

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo al 17-04-2013

Algemene score

8,2
Goede service en snelle levering. Ik kom graag terug bij keukenloods voor de lage prijzen en fijne service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ludicrous 17-04-2013

Algemene score

9,0
De website ziet er gelikt en duidelijk uit en ook over de telefonische afhandeling ben ik te spreken.

De montage is ook effectief en efficient verlopen.

Of het apparaat voldoet, weet ik nog niet omdat hij bij mijn huurder is geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnv8 17-04-2013

Algemene score

8,2
zeer snelle goede levering. alles zoals het hoort. zeker aan te bevelen. Niet goedkoop duurkoop. Afzuigkap was zoals verwacht. makkelijk betalen via pinnen bij aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mart4921 17-04-2013

Algemene score

9,0
Goede site, prima vindbaar.
Prettige navigatie.
Groot ass.
Correcte afhandeling ook van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anco78 17-04-2013

Algemene score

9,0
Goede service, goede begeleiding als je belt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolas 117 17-04-2013

Algemene score

7,8
Nog niet geinstaleerd, kan dus nog geen oordeling geven.
Ik hoop volgende week de kap te kunnen installeren en dan te bekijken of en hoe het een en ander in z.n werk zal gaan.
Maar qua aankoop en aflevering via de Webshop is het prima verlopen alles in goed
overleg gegaan en keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

arnold visscher 17-04-2013

Algemene score

7,8
Prima service.overzichtelijke website en snelle levering tegen goede prijs.kortom hier zit een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wilma schurink 16-04-2013

Algemene score

9,0
Goede afspraken wat betreft de levering.We kregen een luxere uitvoering voor hetzelfde geld.Betrouwbare firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjak1969 16-04-2013

Algemene score

9,0
Goede website, snelle levering en ideale leveringsafspraak. Product goed afgeleverd. Dus heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

180667 16-04-2013

Algemene score

9,0
laatste jaren alle nieuwe electrische apparaten bij jullie gekocht... Prima service, altijd meegaand betreffende leverweek.Prijsaanbiedingen oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie van Vliet 16-04-2013

Algemene score

9,0
Fornuis staat als een 'plaatje' in de keuken, een geweldige aanwinst.
Alles werkt prima en de oven is zo ruim dat er van alles tegelijk in kan.
Bestelling, bezorging en verdere afhandeling was erg snel, prettig aandoend en goed.
Kortom...voor iedereen een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis5071975 16-04-2013

Algemene score

9,0
geweldig alles op tijd goede service .goed tevreden op naar de volgende bestelling.betaling goed verzorgd goed personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

caroline1962 16-04-2013

Algemene score

9,0
De vaatwasser die wij hadden uitgezocht was bij de keukenloods het goedkoopst. Nadat wij de vaatwasser hadden aangeklikt voor in het winkelmandje werd ons een zeer voordelig alternatief geboden: een duurder model voor dezelfde prijs. Dat hebben wij gedaan. de volgende ochtend werden wij meteen gebeld voor de aflevering voor de volgende dag.De vaatwasser werd keurig op tijd geleverd en we konden bij de chauffeur pinnen.Wij zijn zeer tevreden en zullen De Keukenloods bij iedereen aabevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanD59 16-04-2013

Algemene score

9,2
Goede magnetron voor een mooie prijs. Makkelijk te bestellen via de website en levering volgens afspraak.
Goede inbouw instructies, boormal voor "anti-kiep" beugel mee geleverd. Zo is inbouwen een fluitje van een cent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Kolthof 16-04-2013

Algemene score

7,0
bestellen is zeer eenvoudig. De levering keurig in de periode waarin het werd aangegeven. Bezorger vriendelijk en netjes. Zeer tevreden !

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Henkjan van der Horst 16-04-2013

Algemene score

8,0
Alles ging prima, ik kreeg duidelijke informatie, ook toen ik naderhand een vraag had over de aansluiting ben ik prima geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rippert 16-04-2013

Algemene score

8,2
Goede website met veel info over product.
Heb gebeld over de levering die niet bij DutchNed in het systeem stond.
Deze werdt via PostNL verstuurd kreeg ik te horen.
Waarom ik de "Bel DutchNed" pdf mail kreeg is onbekend.
Dezelfde dag geleverd, prima staat van pakket en product.

Dus op 1 klein dingetje na is alles zeer goed verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kruithof66 16-04-2013

Algemene score

9,3
We hadden een andere siemens gekozen niet op voor raad een duurdere gehad met vergelijk ,voor de zelfde prijs korting van 243 euro . het was super. top gewoon!!
En nu maar hope dat het lang mee gaat. de volgende of wat ander is zeker bij keukenloods!! dus een hele warme douge. Super.

Gr -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enitrauw 16-04-2013

Algemene score

9,0
Heel snel geleverd en voor een super prijs. Netjes geinformeerd over levering etc, kan niet beter lijkt me.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

boskje 16-04-2013

Algemene score

8,0
Goede en leesbare site.Bij vragen die niet op de site staan een goede uitleg via de telefoon. Vragen die na de levering kwamen telefonisch zeer adequaat, snel en tot volle tevredenheid afgehandeld. Hoe de vaatwaasser bevalt is nog niet te zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marco warmte 16-04-2013

Algemene score

8,0
via website was levertijd niet voldoende duidelijk, na telefoontje, werd gelijk een redelijk nauwkeurige levertijd opgegeven, voor levering kwam keurig faktuur en werden we benaderd voor aflevertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucia van Kempen 16-04-2013

Algemene score

9,2
Keukenloods is een fantastisch voorbeeld van hoe een webwinkel moet zijn.
Keurige begeleiding en afhandeling. De aflevering was eveneens prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 1963 15-04-2013

Algemene score

9,7
overzichtelijke website, alle benodigde info t/m bouwtekening kast, snel contact, efficiente afspraken rond levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindapinda1989 15-04-2013

Algemene score

8,8
Ik had koolstof filters nodig en kon ze meteen bestellen jij deze website. En binnen een paar dagen had ik ze binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas Voortman 15-04-2013

Algemene score

8,3
Hoewel de levering enkele dagen langer op zich heeft laten wachten dan op de website beloofd zijn wij zeer tevreden met de algehele afhandeling van onze bestelling. De vriezer voldoet ook naar volgens de verstrekte informatie op de website. Wij zijn tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

naam 12523 15-04-2013

Algemene score

9,0
Er is vanaf het begin duidelijkheid over de dag van levering. De dag vantevoren wordt via sms gemeld in welk blok van 4 uur er geleverd wordt. Dat is stipt zo uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikW1987 14-04-2013

Algemene score

9,5
Prima communicatie en product geleverd zoals afgesproken. We hopen veel plezier aan de kookplaat te gaan beleven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John5823 14-04-2013

Algemene score

8,0
Goede duidelijke website Goede tekeningen van inbouwmaten etc. Telefonisch goed bereikbaar. Snelle duidelijke en overzichtelijke orderafhandeling via email etc

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Schaeffer 14-04-2013

Algemene score

9,0
'S avonds besteld de dag erna geleverd en de oude vaatwasser meegenomen. Prima dus vandaar ook een hoge beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Ullrich 14-04-2013

Algemene score

8,7
Keukenloods maakt waar wat ze zeggen. Ik had de vaatwasser 's morgens om 08.50 besteld en deze werd 's middags al afgeleverd. Voor 09.00 bestellen dezelfde dag bezorgd is hier geen loze kreet. Zal in voorkomend geval zeker weer zaken doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WoutJ 14-04-2013

Algemene score

8,5
snelle en goede behandeling van de vragen die per mail zijn gesteld, makkelijk te bestellen. levering correct op de tijd die is ontvangen via SMS. prima ervaring. ik zou jullie zo aanbevelen bij familie en vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelie 55 13-04-2013

Algemene score

9,0
zondagavond besteld, maandagochtend kontakt opnomen, dinsdag sms gehad omtrent bezorging op woensdag tussen 1 - 3 uur. woensdag om 10 over 1 bezorgd. klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laar64 13-04-2013

Algemene score

9,7
Alles netjes en op tijd geleverd. en tijdens de bestelling goed geholpen en een paar upedates van sommige apparaten gekregen. Ben prima tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP68 13-04-2013

Algemene score

7,5
Er werd de tijd genomen om telefonisch technische informatie te geven. En werd bezorgd precies op het moment dat wij hem wilden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ceesdutch 13-04-2013

Algemene score

4,5
Helaas twee weken moeten wachten op iets wat volgens de website op voorraad was en binnen twee werkdagen bij ons zou moeten zijn. Voor de levering geen afspraak gemaakt. DHet pakje stond ineens voor de deur!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 13-04-2013

Beste Kees,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Kunt u uw order/klant nummer sturen naar info@keukenloods.nl. Ik ga dan uitzoeken wat er mis is gegaan. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

bb-chief 13-04-2013

Algemene score

9,2
gewoon uitstekend geholpen, alles netjes en snel verwerkt en afgeleverd. nette chauffeur die ook alle troep weer meenam en de betaling aan de auto ging ook probleemloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4415 13-04-2013

Algemene score

8,5
vlotte en snelle levering goed stevige verpakking
volgende keer als we weer iets nodig hebben zullen we zeker eerst bij jullie zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Pieterse 13-04-2013

Algemene score

9,2
Website is duidelijk en product is mooi op tijd geleverd met een correcte uitvoering van de levertijd en hetgeen afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem de 5e 12-04-2013

Algemene score

7,7
Goed website. medewerker belt binnen een uur terug naar aanleiding van mailbericht, dus goed bezig zou ik zeggen. Zal ik doorgeven aan vrienden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

RokkoLucky 12-04-2013

Algemene score

10,0
Keurig afgeleverd geen klachten, voor herhaling vatbaar.
Als het volgende stuk is denk ik toch dat ik het bij jullie koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomRijk 12-04-2013

Algemene score

8,3
Bestelling verliep vlekkeloos. Een pluim voor uw communicatie. Geleverd op het juiste adres met goede informatie over leverdatum.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

denaad 12-04-2013

Algemene score

8,7
zeer leuke en overzichtelijke website
koop er nog weleens als dat nodig is
een aanrader
zal vrienden en of kennissen aanraden hier eerst te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robertus 12-04-2013

Algemene score

10,0
Goed bereikbaar via telefoon. Uitstekende service en dito levering. Vriendlijk geholpen en gewezen op voor en nadelen van het door mij gekozen artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene99998888 12-04-2013

Algemene score

7,8
De apparaten moeten nog ingebouwd worden, net als de nieuwe keuken overigens..

Doordat we meerdere apparaten hebben heb ik een mooie korting kunnen krijgen, met meedenkende medewerker!

Ik vond het wel "spannend" oneens fors bedrag vooraf te betalen. Toch gedaan, zonder problemen...

Stipte levering, bevestiging vooraf via sms en mail.

Zeer tevreden dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews