Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21025 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mw. Bak-Graag 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant15 17-07-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Theo van Essen 17-07-2013 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Doordat er in de showroom veel apparaten staan opgesteld is het maken van een keuze en het vergelijken van verschillende merken makkelijker.

Service
wordt vriendelijk te woord gestaan en correct geadviseerd zonder opdringerig te worden benaderd.

Assortiment
veel merken in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
ruime keuze , correcte bediening.

Extra toelichting
door ruime keuze en deskundig advies zou ik Keukenloods zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

caris1949 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asje18 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig geregeld en uiterst snelle levering op de afgesproken tijd.

Assortiment
Meer dan voldoende keus aanwezig

Aanbeveling
zekers een aanbeveling waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LenieW 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk een offerte aangevraagd.
Na accoord door keukenloods omgezet in order

Service
Netjes binnen bezorgd

Assortiment
Groot genoeg

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

davince28 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
's Avonds besteld, de volgende ochtend gebeld wanneer de vaatwasser geleverd werd, dit zou tussen 17:00 en 19:00 zijn. Dit gebeurde ook.

Service
Binnen afgeleverd terwijl er stond bezorgen tot de eerste voordeur, nu woon ik 1 hoog maar netjes via de lift omhoog gebracht en binnen neer gezet!

Assortiment
Was eigenlijk op zoek naar een vaatwasser met een kort programma voor een redelijke prijs en eentje die snel bezorgd zou worden, dit kon ik zo snel niet vinden via kieskeurig.nl en nu deze gekocht maar veel plezier van mijn vaatwasser.

Aanbeveling
klantvriendelijk, snelle service, netjes afgeleverd.

Extra toelichting
klantvriendelijk, snelle service, netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

vero51 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Je hebt volop keus en het wordt geleverd wanneer het jouw uitkomt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bikedevil 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lin1972 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Naar aanleiding van zelf kijken op de website en telefonisch contact zijn wij naar de winkel gegaan en daar naar aanleiding van goed advies onze bestelling geplaatst.
Ook zijn we tevreden met de snelle bezorging.

Assortiment
Genoeg keuze in elke prijsklasse

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M de Werth 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles correct afgehandeld, zelfs een alternatief model voor dezelfde prijs geleverd. Opm: om 1.00u besteld en volgende dag tussen 19.00 en 21.00 leveren is geen 24uurs levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BONGERS-SCHUT 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als men weet wat voor apparatuur men wil kopen dan is dit snel en gemakkelijk te vinden op de Side en te bestellen.

Service
De uitleveringsdatum was niet goed ingeschat.
Dit gaf nogal een probleem.
Moest toen langer zonder een kookplaat doen.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wouter858765 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Koelkast besteld. Werd ik even later terug gebeld dat ie er niet meer was. Toen hebben ze voor het zelfde geld een beter exemplaar gestuurd. Top keukenloods!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

holles 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelproces makkelijk, betaling makkelijk, ophalen eenvoudig

Service
alles goed

Assortiment
Heb 1 product besteld en kreeg goede info hierover

Aanbeveling
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Vlaar 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede website om te bekijken wat ik wil, met een vergelijkmogelijkheid. Mooie aanbieding/deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Jaarsma 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles makkelijk te vinden op de site, duidelijke informatie

Service
goed, gevraagd om andere koelkast terwijl mijn bestelling al geplaatst was, omdat ik dan 10 jr garantie kreeg. Dit was geen probleem, alle door mij gekozen apparatuur werd voor beste prijs en nieuwste model geleverd.

Assortiment
meer dan genoeg keus. zelf vaatwasser gekregen die eigenlijk niet via internet te bestellen was, maar wel via winkel. Prima

Aanbeveling
zie hierboven

Extra toelichting
Goede winkel. Duidelijke site. Goed telefonisch te woord gestaan. Werd meteen terug gebeld toen de verbinding per ongeluk werd verbroken met door schakelen. Goed geleverd, duidelijk wanneer en alles was compleet en op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Krijgsman 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg. Kocht een combi magnetron en de website kwam met prima alternatief voor degene die ik eerst op het oog had.

Service
De bestelling kon niet afgeleverd worden op een dag die mij uitkwam en dus was ophalen de beste optie

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Zoals gezegd. Uitstekend assortiment en prima service.

Extra toelichting
Een website waar ik zeker weer zou bestellen indien nodig. Het enige wat ik niet helemaal begreep is dat je als je afhaalt een bon krijgt van 25 euro die te besteden is in de Cooking Factory maar die hebben we dus niet gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 17-07-2013

Beste Corry,

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl dan sturen wij u de waardebon zo spoedig mogelijk toe.
Onze excuses voor het ongemak.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl

Reageer

norbert256 17-07-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Artikelen zijn makkelijk te vinden, er wordt alleen een vertekend beeld gegeven van de levertijden. Op de website staat binnen 1 a 2 werkdagen maar in werkelijkheid zou dit meer dan 3 weken zijn geworden omdat het artikel niet op voorraad was bij Siemens. Dit is erg vervelend als je zit te wachten op het artikel.

Service
Ik heb de bestelling telefonisch geplaatst op zaterdag, de koeler zou vrijdag geleverd worden. Na een aantal dagen kreeg ik per e-mail de mededeling dat de levering met 1 a 2 weken was vertraagd maar bij de bestelstatus stond dat dit 3 weken was. Uiteindelijk gekozen voor een ander merk en type zodat ik 2 weken naar de eerste bestelling toch een koelkast had.
De aflevering was correct, prettig is ook de PIN mogelijkheid bij aflevering.

Assortiment
Groot assortiment, wel ben je voor het gros van de apparaten afhankelijk van de voorraad bij de leverancier.
Prijzen zijn wel concurrerend.

Aanbeveling
Concurrerende prijzen, groot aanbod maar men heeft veel niet op voorraad en hierbij bij je afhankelijk van de voorraad van de producent.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 17-07-2013

Beste Robert,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten.

Ondanks dat we de voorraad zo actueel mogelijk weergeven op onze website grijpen we af en toe een keer mis. Dit komt doordat we meerdere filialen en een website hebben.
Het kan zijn dat hier tegelijker tijd eenzelfde apparaat verkocht wordt. Onze ict afdeling is hard aan het werk om hier een oplossing voor te bedenken. Onze excuses hiervoor.

Wat betreft uw opmerking dat we niet veel op voorraad hebben. Ik wil uw graag een keer uitnodigen voor een kopje koffie en een rondleiding in ons magazijn zodat we een kans hebben om uw mening bij te stellen.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl

Reageer

Eduard45 17-07-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nimmie 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De website is duidelijk. Ik werd goed te woord gestaan aan de telefoon toen ik vragen had. Ik kon zo ook bestellen. Keukenloods houdt zich aan de afspraak van: goedkoper elders, dan bij ons dezelfde prijs.

Service
Ondanks de aankondiging op de site en op de bevestiging, was ik verbijsterd dat de bezorger van het fornuis die op 1 cm van de drempel buiten achterliet, tenzij ik hem extra wilde betalen. Ik heb geen karretje en moest een buurman inschakelen - vrouw alleen redt dat niet. Het was echt een kleine moeite geweest.

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik nodig had: de koelkast, het fornuis, de afzuigkap en de spoelbak die ik wilde.

Aanbeveling
... maar wel met die kanttekening over de bezorging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

svkessel 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maart22 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site, handig bestellen, bevestiging van bestelling, zowel per mail als persoonlijk

Service
Aangezien ons bestelde artikel niet voorradig was, kregen wij een ander, beter product aangeboden

Assortiment
Kon uit meerdere modellen kiezen

Aanbeveling
Tot nu toe goede ervaring

Extra toelichting
Alles naar wens verlopen, alleen de zijkant van de koelkast was beschadigd, maar omdat het een inbouw was, vonden wij het niet belangrijk genoeg om te melden, omdat wij zonder koelkast zaten met dit warme weer. Was wel jammer dat hij beschadigd was, jammer om een nieuw apparaat zo te krijgen. Verder zijn wij zeer tevreden tot nu toe is alles verder correct behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 17-07-2013

Beste Maart22,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat de koeler beschadigd is aangekomen. Indien er melding wordt gemaakt van een beschadigd apparaat, ruilen wij deze bij de klant om voor een nieuw onbeschadigd model.

Omdat u er voor heeft gekozen de koeler toch in te bouwen wil ik u een waardebon twv 25,- euro van www.cookingfactory.nl aanbieden.

Stuur een e-mail naar info@keukenloods.nl met hierin de vermelding van uw ordernummer en wij sturen u de waardebon zo spoedig mogelijk toe.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
www.keukenloods.nl

Reageer

Irisvh 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrienne 49 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ondanks een fout in het bestelformulier...toch zeer snel aangepast door jullie...super service...dank je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter schoenmakers 27 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede info
Ivm vertraging

Aanbeveling
Als je geen haast hebt kin je goed plannen

Extra toelichting
Ook netje in gebouwd door het inbouwteam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike999999999 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boris50 16-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Hulpvaardig, scherpe prijzen, vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jules 43 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snelle levering.

Service
Nog geen ervaring met de service.

Assortiment
Elders was dit apperaat duurder en hoge verzendkosten.

Aanbeveling
Vanwege een snelle levering.

Extra toelichting
Alles bij elkaar gaat het allemaal snel en een vlot antwoordt op een paar vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leo Saalmink 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede duidelijke site met veel mogelijkheden.

Service
Afspraak werd nagekomen. Ik werd gebeld nadat dat was beloofd.

Assortiment
Zeer ruime keuze op de site

Aanbeveling
Prijzen zijn goed, ruim assortiment.

Extra toelichting
Online gezocht naar een bepaalde vaatwasser, keukenloods kwam als goedkoopste uit de bus waarbij je ook eenvoudig af kon halen van verschillende locaties. Duidelijke site en ruime afhaaltijden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Annascha 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info op de site, makkelijk bestellen en betalen en optie inbouw service. Telefonisch ook info gevraagd en gekregen.

Service
De optie inbouwservice was fijn. Telefonische uitleg was ook duidelijk.

Assortiment
Van heel goedkoop tot hoogwaardig; genoeg op voorraad.

Aanbeveling
"Keukenloods"- naam die je makkelijk onthoudt en die ik door het gemakkelijke en snelle bestelproces dus zal noemen als iemand op zoek is naar een apparaat.

Extra toelichting
Prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robertpouw 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EVerkeste 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goed assortiment, gemakkelijk te bestellen, men wordt goed geinformeerd over de bestelling, je kan zelf je dag van levering aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.W.Klok 15-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
eenvoudig te bestellen, productinfo uitgebreid

Service
vanwege een dubbel ingevoerde opdracht was er wat miscommunicatie

Assortiment
ruim

Aanbeveling
goed assortiment, duidelijk en vrij snel

Extra toelichting
zie boeven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

twanion 15-07-2013 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zaandam ligt dichtbij Purmerend

Service
Wij werden goed geholpen

Aanbeveling
Zeer veel betaalbare keus!

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klugt 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Informatie klopt, prijzen zijn prima

Service
Komen de afspraken na

Assortiment
Zie doen hun uiterste best om je producten te leveren

Aanbeveling
Goede kwaliteit, goede prijs, goede, service

Extra toelichting
Hier kom ik vaker terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte kok 15-07-2013 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje is genoeg. Men weet direct waarover je het hebt en handelt adequaat.

Service
Onderdeel koelkast was stuk en de volgende dag werd het geleverd.
Goede uitleg ter plaatse.

Assortiment
Wij hebben alle keukenapparatuur via Keukenloods besteld, omdat ze vele productalternatieven konden aandragen, zodat een goede keuze mogelijk was.

Aanbeveling
Waar voor je geld, want deskundig zonder fratsen. Ook een goede relatie met de producent.


Prima info en uitleg.
Groot assortiment.

Extra toelichting
Zie boven. Assortiment is zeer ruim, mensen zijn deskundig, is er iets niet in orde dan volgt gelijk positief herstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

will Reichgelt 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Soepel en snel en de juiste producten geleverd.

Service
Vriendelijke telefonische reactie op de bestelling en soepele benadering van de klant.

Assortiment
Veel keuze en goede site .

Aanbeveling
Gevestigde zaken willen alleen hele keukens verkopen.

Extra toelichting
Zo is het wel mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Big_Boss 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Meeste info is online te vinden.

Service
Als je belt deskundig advies

Assortiment
Het was moeilijk een vaatwasser uit te kiezen.
Maar na telefonisch overleg goede keuze gemaakt.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Goede duidelijke site. Wereld aan keuze. Voor elke portemonnee wel iets te vinden. Gedegen advies. En snelle levering. In o s geval op de ons gewenste datum.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goedie 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk. Gemakkelijk bereikbaar. Mail en sma contact duidelijk en ruim van tevoren.

Service
Afspraken zijn allemaal op schrift gezet en netjes nagekomen.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Geen enkel probleem ondervonden, heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

XanderOmega 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb op internet gezocht naar beste product. Gebeld met Keukenloods. Op voorraad. Direct volgende dag geleverd. Klaar.

Aanbeveling
Geen gedoe. Recht toe recht aan. Producten zoals ik die verwacht tegen een zeer scherpe (de scherpste die ik heb kunnen vinden) prijs!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Willem Sv 357 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van uit je luie. Stoel

Service
Perfect.

Assortiment
Kan beter

Aanbeveling
Goed goedkoop goede afspraken snelle aflevering

Extra toelichting
Goed en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Jan Brandenburg 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestelling was eenvoudig

Service
Gasslang bij oven werd vervangen

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Th.H.van der Pluijm 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Afspraak van volgende dag leveren wordt prompt nagekomen Groetend, -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W J 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de zeer duidelijke presentatie en productinformatie wisten wij zeer snel wat wij wilden.De betaling via pinnen was zeer gemakkelijk.Er werd niet om gegevens gevraagd.
Het bestel proces liep zeer soepel en werd middels email uitstekend op de hoogte gehouden over de leveringstijd en specificatie van het factuurbedrag.Geen kritiek.

Service
Met de winkel heb ik bij mijn weten niets van doen gehad.De levertijden waren conform de verwachtingen.
Met de retour procedure heb ik geen ervaring.Er zijn geen extra kosten berekend wegens service.

Aanbeveling
Alles liep zeer strak en soepel.Daardoor konden wij de afwerking ook met een gerust hart door geven aan onze keukenmonteur en u van harte aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik heb,gezien het bovenstaande,niets meer toe te voegen. Het was voor mij de eerste keer dat ik/wij zo,n groot stuk hebben gekocht Heeft ons zeer veel vertrouwen gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadmoerman 15-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen en keus uit vele merken.

Service
Direct bevestiging krijgen en de leveringsafspraak met een de tijd van leverantie.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Ik ben niet van het aanbevelen
maar geef wel aan dat het mij goed bevallen is.

Extra toelichting
Heb ik hier voor reeds gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

erik rijkers 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk op de site. Gemakkelijk te bestellen.

Service
Snelle sevice. Je word van te voren gebeld. Wanneer de levering plaats vind

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Netjes en snel bezorgd. En voor een mooie prijs. Wat willen we nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankm22013 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
donderdag bestellen vrijdag al in huis
zonder vervoers kosten of zelf ophalen

Service
netjes in huis afgeleverd

Assortiment
keuze genog qwa keukenapperatuur

Aanbeveling
gemak van internet tevens zijn we zelf eerst gaan kijken bij de winkel in de achterhoek

Extra toelichting
gemak van internet tevens zijn we zelf eerst gaan kijken bij de winkel in de achterhoek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

naam 23099 15-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles via internet, snelle en juiste behandeling

Service
duidelijk

Assortiment
volledig

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Eindhoven 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prompte levering aan huis. Winkelen op de site met duidelijke extra info.

Service
Oude goed wordt netjes meegenomen. Levering exact op de afgesproken tijd.
Vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid met een goed advies indien gewenst.

Aanbeveling
Voor 100 %

Extra toelichting
Een mooi duidelijk en overzichtelijke site met een goed persoonlijk advies indien gewenst. Uiteraard ook een fantastische service en prijs. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly kunst 15-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed geordende site, makkelijk de producten te vinden

Service
prettig telefoongesprek met de medewerker en de foto;s van de medewerkers boezemt vertrouwen in

Assortiment
kan alleen over de vaatwassers tot nu toe oordelen die een 9, maar voor de toekomstige aankoop van een wasmachine moet ik nog even verder kijken

Aanbeveling
alles is goed gegaan, van aflevering tot inbouwen, dat dat kan vind ik een groot pluspunt

Extra toelichting
Ik kan terugklijken op een supersnelle goedkope aflevering en inbouwen van mijn vaatwasser, kortom tijdsbesparing en kwaliteit. En dat je kan bellen indien nodig met 1 van de medewerkers vind ik een groot pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews