Blokker.nl - Reviews & Ervaringen

7,1 Lees 18116 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Blokker.nl.

Blokker.nl stelt zich voor

Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen, speelgoed en tuinmeubilair. Juist die samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijkse gebruik betekent dat wij er voor iedereen zijn. Wij zitten ook altijd bij u in de buurt met 449 winkels in Nederland en 123 winkels in Belgie.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 4292 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marel 14-01-2021

Algemene score

1,0
Het is niet gek dat het slecht gaat met de Blokker. Als je ee eenmaal iets online besteld hebt doe je het nooit weer. Ik wacht al sinds half november op mijn geld. Ik heb iets retour gestuurd wat ik al betaald had. Nu wacht ik op mijn 180 euro. Om te bellen moet je heel veel tijd en geduld hebben. De “ adviseurs”. Die er zitten ( zo noemen ze die mensen...hahahaha) zijn allemaal in gesprek. Nou, ik denk dat er 2 adviseurs zitten. En het mooiste is dat als je ze belt ze zeggen dat ze er werk van gaan maken en dat het goed komt. Trap er niet in mensen!!!!!!

Reageer

HAS 11-01-2021

Algemene score

1,0
Alles wat fout kan gaan gaat fout bij Blokker.
Echt alles wat fout kan gaan gaat fout bij de webbestelling van Blokker. Ik zal het proberen kort te houden. Na mijn bestelling van 3 besteksets ontving ik er 1 zonder verzendbewijs, pakbon of wat ook maar. Gebeld, na 27 minuten te woord gestaan. Gelukkig stond in hun systeem dat ik er idd 1 ontvangen had. Omdat deze zending niet meer geleverd zou worden moest ik 2 nieuwe bijbestellen en zou het resterende geld van de 1e bestelling teruggestort worden. Rare gang van zaken (waarom niet gewoon 2 nageleverd?) maar toe maar. 2 Nieuwe besteld, binnen een paar dagen ontvangen. Week later wederom deurbel, nogmaals 2 besteksets. Totaal nu 5 ipv 3. Gebeld en weer bijna 30 minuten in de wachtrij. Hun probleem lag nu op mijn bordje, konden ze niks aan doen, sorry. Ik moest retourbon invullen, doos brengen naar de Gamma en vervolgens wachten op mijn geld. Ruim week geleden door PostNL bezorgd bij Blokker, nog niets gehoord. Gebeld (dit keer 20 minuten in wachtrij), antwoord: nog niet verwerkt in magazijn, kan 15 werkdagen duren en vervolgens kan het nog 10 werkdagen duren voordat ik mijn geld ontvang, opgeteld 5 weken!
Wat een waardeloze service, fout op fout stapelen, dit op het bordje van de klant leggen met als enige tegenprestatie sorry, we vinden het heel vervelend en nu wellicht 5 weken op mijn geld wachten en elke keer tot 30 minuten in de wachtrij staan om een antwoord te krijgen.

Reageer

Joey 07-01-2021

Algemene score

1,0
Waardeloze Service. Half december iets aangeschaft waarbij door het systeem het adres is aangepast in de bevestig. Gelijk gebeld waar collegas aangaven dat het wel goed komt. Ik heb inmiddels drie collega's gesproken welke elkaar tegen spreken. Mijn klacht ligt al twee weken zonder reactie en ik heb geen geld en geen producten. Boevenbende. Zelfs een mail waarin ik vraag of de klacht binnen is wordt niet beantwoord...

Reageer

Alan brotzki 06-01-2021

Algemene score

1,0
Hebben op 9 december een badkamer kast besteld, kregen keurig 5 minuten later een mail dat de kast niet meer op voorraad is en het bedrag van € 44,00 binnen 10 werkdagen terug gestort zou worden. Na 3x bellen zitten we nu op 6 januari en het geld is nog niet terug gestort. En elke keer dezelfde verhalen duurt 5 werkdagen voor de betaling is geregeld. Wat een waardeloos bedrijf. Ik zal er nooit meer iets bestellen.

Reageer

Roos 01-01-2021

Algemene score

3,0
Binnen twee maanden dweilstok met dweilsysteem stuk. Blokker beloofd klacht door te zetten naar leifheit en zegt dat ze op korte termijn nieuwe stok opsturen want drie jaar garantie. Twee weken later nog niks gehoord.

Reageer

R.S 29-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
die blokker is hoed bezig zeg!
complimenten hoor!
vanmorgen een stofzuiger besteld en in de middag al afgeverd.
wat personeel die de handen ineen slaan al niet voor elkasr kunnen krijgen.
directie blokker wees blij met zulk personeel

Reageer

Peter 23-12-2020

Algemene score

1,0
Blokker schuift de problemen tegenover de buitenwereld op PostNL, maar heeft zelf de zaakjes niet op orde is mijn heldere conclusie na contact met klantenservice.....
Het is blijkbaar niet mogelijk om via een ordernummer door klantenservice na te kijken wat de status is van een bestelling die een week geleden gedaan is.... althans in mijn geval niet....
Indien pakketten simpelweg na een week niet klaar staan voor verzending en dit in het computersysteem van Blokker niet inzichtelijk is, dan kan PostNL hier ook weinig aan doen! Uiteraard begrip voor Corona crisis en lockdown, waardoor veel mensen veel meer geduld moeten hebben, net als ik, maar bovenstaande is een probleem binnen de organisatie zelf en dit gaat ongetwijfeld veel klanten kosten.
Andere (web)shops pakken dit in ieder geval serieuzer en beter op.
Ik krijg ook grote vraagtekens op deze manier of ik mijn bestelling überhaupt nog ga ontvangen, of een EERLIJK antwoord van Blokker ga krijgen.....
Succes en sterkte om binnen jullie bedrijf qua organisatie op orde te krijgen!

Reageer

Melanie 22-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanmorgen een friteuse besteld..
Gaat me bel om half 4 in de middag!!!
En daar is me frietpan echt top!!

Reageer

Vdtoorn 16-12-2020

Algemene score

1,0
Al mijn DE spaarpunten kwijt door een storing (geen bestelling kunnen plaatsen) en nog steeds niks terug na vaak bellen! Wat belachelijk en wat een service. 😡 Niet eens 1 ster waard!

Reageer

GB 09-12-2020

Algemene score

2,0
Bij Blokker Bergeijk wordt je niet geholpen als je een artikel zoekt. Onvriendelijk personeel.

Reageer

Sid 09-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Circa 1 jaar en 8 maanden geleden een stofzuiger van Philips aangeschaft bij de blokker tijdens een actie periode. Helaas begaf de stofzuiger het zich. Op het product staat 2 jaar fabrieksgarantie.

Daarmee begint het spel dan meestal: de verkoper verwijst je naar de fabrikant en de fabrikant verwijst je naar de verkoper.

Echter dit keer met deze aankoop bij de blokker niet. Ik heb de defecte stofzuiger in de oude doos met alle bijhorende onderdelen naar de blokker winkel gebracht waar ik deze destijds heb aangeschaft.

Het personeel deed totaal niet moeilijk en deed het apparaat bekijken en testen en gaf me gelijk. Zij zouden het product naar de fabrikant sturen en ik mocht voor het aankoop bedrag een nieuw stofzuiger kiezen.

Vriendelijk personeel daar in de blokker te Heerlen (woonboulevard).
Het bedrijf hanteert naar mijn inziens een prima garantie procedure voor de aankopen die je daar doet.

Reageer

Sam 07-12-2020

Algemene score

1,0
WAT EEN SLECHTE SERVICE

Ik heb over de afgelopen jaren 10.500 Douwe Egberts punten gespaard.

Nu wilde ik mijn schoonmoeder verassen met een nieuw koffiezetapparaat (de 'Moccamaster').
Tijdens de blackfriday dagen was deze mooi in de aanbieding dus zag ik mijn kans schoon om hem voor een leuk prijsje op de kop te tikken.

Eerst heb ik geprobeerd om hem via de website van Blokker te bestellen met de Douwe Egberts punten.
Alles leek goed te gaan tot het moment dat ik moest betalen, ik werd niet doorgestuurd naar de pagina van mijn bank maar kreeg een error te zien.
Ik heb dit nog een aantal keren geprobeerd maar zonder succes.

Nu laat ik mij niet meteen uit het veld slaan dus ben ik naar de winkel gegaan om hem daar te kopen.
Eenmaal bij de kassa kunnen ze mijn Douwe Egberts punten niet terug vinden.
Dan blijkt dat de punten zijn afgeschreven toen ik het online wilde kopen, terwijl ik niets heb kunnen aanschaffen.

Vervolgens heb ik driekwartier naast de blokker staan bellen om te horen te krijgen dat ze 'gaan kijken' of ze de punten terug kunnen storten. Ze geven aan dat dit meestal vrij snel geregeld is, maar dat het niet meer voor het weekend zal lukken.

De maandag daarop (wanneer de Moccamaster nog steeds in de aanbieding is) bel ik wederom naar blokker om te vragen hoe het ervoor staat. Nu geven ze aan dat ze eerst een screenshot nodig hebben waarop te zien is dat de punten zijn afgeschreven. Ze zouden mij hier over hebben gemaild, echter heb ik in geen van mijn postvakken een bericht van hen ontvangen.
Op hun verzoek stuur ik een screenshot naar info@blokker.nl.

Net zoals tijdens mijn eerdere telefoongesprek kaart ik aan dat ik het product al binnenkort cadeau wilde geven. En dat het op dit moment in de aanbieding is. Hun reactie is wederom dat ik moet wachten tot ik de punten heb en dat het vrij snel geregeld zal zijn.
Ik heb ook in beide gesprekken aangegeven dat ik graag gebeld zou willen worden door de afdeling die hier over gaat om te voorkomen dat ik dadelijk aan het kortste eind trek. (dit is niet meer gebeurd)

Nu een wéék later bel ik weer omdat ik wederom niets van ze heb vernomen. Er word mij verteld dat ze zouden hebben gemaild, maar al vrij snel blijkt dat het gaat over de mail waarvan ik een week eerder ook al had aangegeven hem niet te hebben ontvangen. En dus geef ik aan dat ik al een screenshot heb gemaild op hun verzoek.

Ze gaat het nakijken en dan komt het probleem ineens aan het licht: 'Er is een storing waardoor het veel langer kan duren dat de Douwe Egberts punten er op staan'.
Dat is toch wel erg toevallig, deze medewerkster komt er nu achter dat er al een week een storing is, maar goed.

De medewerkster geeft aan dat ik op de punten moet wachten en dat ze verder niets voor me kan betekenen.

Dan vraag ik tot slot nog hoe we het gaan oplossen met het aanschaffen van de Moccamaster, aangezien deze niet niet meer is afgeprijsd (iets wat ik al vanaf het begin aangeef en waarop continu is aangegeven dat ik moet wachten op mijn punten), en dan vertelt ze mij dat hier niets meer aan te doen is en dat ik het tegen de regulieren prijs moet aanschaffen.

En toen brak mijn klomp, ik heb gevraagd of ik een meerdere kon spreken maar dat ging niet. Een klacht kon ik bij haar indienen en ik kon nog appen of mailen met een andere medewerker als ik wilde (geen meerdere, enkel een andere medewerker die mij precies het zelfde verhaal zou vertellen).

Kortom, BLOKKER maakt een fout, ik heb alles op alles gezet om te zorgen dat dit word opgelost, en vervolgens ben ik als consument gedupeerd.

Ik wilde enkel een leuk cadeau voor mijn schoonmoeder aanschaffen met de punten waar ik al jaren voor spaar.

Ik ben DIEP teleurgesteld in de manier waarop Blokker omgaat met zijn klanten!!!
Dvdtoorn 09-12-2020

Ik heb precies hetzelfde en er is nog steeds niks aangedaan

Reageer

S. K-J. 02-12-2020

Algemene score

1,0
Slechte service ever.
Beloven tijdig te leveren maar pakket is niet bekend bij ppstNL
Slecht Nederlands sprekende mensen bij de klantenservice
Geen idee wanneer de bestelling alsnog komt om als verjaardagscadeau te geven inmiddels is de verjaardag voorbij en dus geen cadeau.
Wordt van het kastje naar de muur gestuurd

Reageer

Sofia 01-12-2020

Algemene score

1,0
Yesterday I swapped my empty gas can for our soda stream to a new one. By accident the cashier gave me an empty one. I didn't take a reciept so I can understand it is not possible to prove that this happened, but I still gave it a try today. When I tried to explain what happened, the two female cashiers gathered up against me and treated me like a thief. When calling the manager the cashier whispered that I come from a different background which made me realize that that was the reason for them treating me like this. This is completely unacceptable!

long story short. Blokker has given me an empty gas can. Which is impossible to prove. However when I go to the shop and discuss it they pretend I'm a thief. Besides that, they discriminate around my back talking to the manager since my mother tongue is not dutch.

Reageer

. 30-11-2020

Algemene score

1,0
Zeer ontevreden! De klantenservice stuurt je naar de leverancier en die weer terug. Tot wel 3 keer toe..

Niemand die de verantwoordelijkheid neemt en wij zitten met een verkeerd product en dus zonder cadeau.

Ik had tuinhandschoenen besteld met blauwe bloementjes. Helaas kreeg ik tuinhandschoenen met andere kleur bloementjes opgestuurd. Kan gebeuren, maar toch jammer. Gelukkig had ik op tijd besteld. Als Blokker mij direct nadat ik dit gemeld had wel de juiste had opgestuurd had ik ze nog op tijd binnen gehad. Maar helaas was het blijkbaar niet zo makkelijk.

Eerst bellen, toen mailen en toen weer bellen. Zoals ik al eerder zei werd ik van de een naar de ander doorverwezen en nog steeds niemand die voor mij de blauwe kon opsturen. Niemand kwam met oplossingen, ze zijn allee maar naar elkaar aan het wijzen. (Lekkere samenwerking)

Hier ga ik dus niets meer kopen of bestellen!

Reageer

Jaap 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij wilden een senioren telefoon aanschaffen, deze was in de de winkel niet aanwezig. De.medewerker bestelde de y telefoon voor ons en de volgende ochtend werd hij thuis bezorgd. Prima service!

Reageer

Pieter 27-11-2020

Algemene score

1,0
Laten me een product bestellen en betalen en sturen dan s-avonds een bericht dat het product niet meer voorradig is. Zorg er voor dat je systemen werken als je online producten aanbied. Zo ben je onbetrouwbaar en kan ik gaan zitten wachten tot ze mijn geld weer terugstorten, want een mail sturen kunnen ze wel, maar meteen terugbetalen dan weer niet.

Reageer

Tineke 25-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Traditiegetrouw kijk ik altijd bij Blokker online. Een prachtige manier ook om prijzen met elkaar te vergelijken. Bovendien oriënteer ik mij online gemakkelijker dan in de winkel. De winkelvoorraad is niet zo uitgebreid.

Reageer

Anne 23-11-2020

Algemene score

1,0
Bij blokker online een product besteld en betaald, waarna een mail gekregen dat het product onderweg is. De dag erna krijg ik een mail dat het artikel niet meer leverbaar is en de bestelling vanuit blokker is geannuleerd. Als ik dit check op de website zie ik dat het artikel nog steeds/weer te bestellen is, maar dan voor een hogere prijs.

Reageer

Van der meer 22-11-2020

Algemene score

9,0
Duidelijke beschrijving product, snelle bezorging. Verwachting waargemaakt.

Reageer

Simon 20-11-2020

Algemene score

4,0
Blokker Almere Muziekwijk is heropend en helaas met dezelfde filiaal manager, een draak van een vent, zeer klant onvriendelijk, ruilen vrijwel onmogelijk, garantie altijd een probleem, wij gaan voortaan elders aankopen doen,.

Reageer

KARIN THEUNISZ 19-11-2020

Algemene score

1,0
Slechte klanten service, had 2 x bestelling geplaatst omdat de 1 ste betaling niet lukte
maar dat bleek toch goed te zijn gegaan,
dus binnen 5 min naar blokker gebeld,
was niet meer terug te schakelen voor hun dus nu komen er 2
ongeloofelijk maar WAAR!!!

Reageer

Henk-Jan 18-11-2020

Algemene score

2,0
Ik kocht een heteluchtfriteuse bij Blokker.nl. Na twee keer gebruik bleek dat een dopje van het bodemrooster ontbrak en dat de andere dopjes wel heel erg gemakkelijk losraken. Nu is het apparaat zo goed als onbruikbaar. Daarop heb ik de klantenservice gemaild en krijg als antwoord dat losse onderdelen niet leverbaar zijn. Nu moet ik naar een Blokker winkel om een medewerker te laten beoordelen of het apparaat ‘nog veilig kan worden gebruikt’. Hoezo veilig kan worden gebruikt? Dit is helemaal geen veiligheidsrisico. Maar betekent dat ik daarvoor met de enorme doos onder m’n arm de stad in moet, terwijl ik juist had gekozen voor het gemak van online bestellen en bovendien met het oog op het coronavirus juist winkels wil mijden. Ik denk dat Blokker niet goed begrijpt wat online-service is.

Reageer

Sanne 17-11-2020

Algemene score

1,0
Ik heb twee opbergboxen bij blokker besteld met deksel. Komen ze binnen zonder deksel. Van de vrouw van de klantenservice mag ik ze terugsturen en dan ontvang ik nieuwe. Bofkont dat ik ben. Ondertussen maken ze van hun fout mijn probleem en stellen ze niets er tegen over om dat te compenseren. Wat een waardeloze klantenservice!

Reageer

Marijke 14-11-2020

Algemene score

1,0
via blokker een rolgordijn besteld voor buiten welke zij via vidaxl leveren. Dit laten bezorgen en toen bleek dat het gordijn geen 2.00 x 270 is zoals staat vermeld doch 1,83. Meld dit om het terug te sturen , krijg alle info daarvoor, stuur het terug en daarna meerdere mails eraan gericht naar vida xl en zij zeggen je moet voor je geld bij blokker zijn en blokker op zijn beurt zegt je moet bij vida xl zijn. nu een maand verder en nog steeds me geld niet terug dus voor mij nooit meer iets bij webshop blokker bestellen gaat om bijna 90 euro

Reageer

Arash 12-11-2020

Algemene score

1,0
Bestelling geplaatst via Blokker.nl, waar zij ook werken met externe partijen. Uiteraard zijn zij alleen doorgeefluikje, maar ik bestel toch echt op blokker.nl.
Voor vragen kun je contact opnemen met de leverancier.
Donderdag besteld, zou het de volgende dag in huis hebben en het was een cadeau (zondag nodig). Vrijdag niks gekregen en einde middag een bericht dat er een fout was in de sortering. Zaterdag ook niks en het bleef zo. Uiteindelijk maandag gemaild met leverancier en men vroeg om een bestelnummer. Nadat ik dat heb gegeven niks meer vernomen. Nu een automatisch bericht (week later) dat de bestelling retour is gekomen en dat ik mijn geld terugkrijg. WALGELIJKE SERVICE! Weer dit soort partijen van je site.

Reageer

John 02-11-2020

Algemene score

1,0
Unfriendly staff and poor policies makes Blokker a store to be taken off from your shopping list.

Things I didn't like about this store and Blokker:
1. Different staff gives different instructions/information for the same question, thereby misleading you.
2. It was a pain picking up online order from the Blokker store in 1992 Plein Maastricht. I had to wait more than 20 minutes while the staff figured out where my order is.
3. The store gives out faulty products. There is a mistake on my part as well: Though I was given a product with tampered packaging (looked already opened), I didn't ask for another piece right away.
4. Online orders does not come with a paper receipt, only a receipt by email That is a good policy. But here is the twist: If you have to return the product, they will not accept the digital receipt. They will make you go back and print the email receipt on paper because the need it for administration!!! While whole of Netherlands and most of humanity is going environment friendly, this is one company who looks the other way with its beurocratic processes.

Reageer

Essie 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Behulpzaam personeel in de winkels, offline en online een aantrekkelijke winkel, leuk spaarprogramma nu in de app.

Reageer

Madelien Achterberg 30-10-2020

Algemene score

10,0
Super snelle fijne service! Ik zou hier snel nog iets bestellen! Fijne winkel!!!

Reageer

Lidy 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnel geleverd. Achteraf was de mixer toch te groot voor mij. Geen probleem ik mocht deze in de winkel omruilen. Zeer tevreden.

Reageer

Bruin 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Aanbieding niet voorradig, en dat voor een kleine bestelling kaarssen.
Duurt lang voor het geld is teruggestort.
Jammer, de ervaring hiervoor was uitstekend.
Volgende keer proberen we het toch weer.

Reageer

Gerlinde 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Brabantia bussen besteld en ze kwamen beschadigd aan. Bussen waren onbeschermd verstuurd met nog andere artikelen in een grote doos. Na retour sturen van inmiddels een week geen reactie gekregen of iets gehoord. Erg jammer en ik neem aan dat jullie contact zoeken na deze review. Normaal positief, alleen dit valt erg tegen. Daarom een 6,0.

Reageer

Henk Boshuijer 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede kwaliteit van de artikelen. De websie is helder en overzichtelijk.

Reageer

Bart vC 28-10-2020

Algemene score

10,0
Het artikel, dat ik bij Blokker kocht, was aanmerkelijk goedkoper dan bij andere aanbieders.
De levering was snel en de mogelijkheid om het in een Blokker winkel in de buurt op te halen
scheelde in transportkosten. Bravo voor Blokker!

Reageer

Rob 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Blokker webshop werkt naar behoren, gemak dient de mens tenslotte en dat voor een nette, concurrende prijs. Zo hoort het. Dank Blokker en ga zo door!

Reageer

Lénette 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Gekozen voor online shoppen en afhalen in de winkel. Helaas duurde het heel lang voordat ik bericht kreeg dat het artikel in de winkel klaar lag. Zelf moeten bellen met de klantenservice hierover.

Reageer

H. 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is heel gebruikvriendelijk. Heel duidelijk. De bezorging is ook prima.

Reageer

HenkJan 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk besteld via de website. De volgende dag in huis, dus super snel geleverd. Regelmatige statusupdate van de verwerking. Ondanks dat het bestelbedrag € 0,05 onder het bedrag voor gratis verzenden zat, toch geen verzendkosten. Prima eigen merk product.

Reageer

Eryka 28-10-2020

Algemene score

5,0
De shop is prima. Helder, overzichtelijk. Helaas ging het helemaal mis met het leveren van het product! Volgens de site kon ik het product de volgende dag ophalen in het filiaal. Na 2 dagen was het er nog steeds niet. Vervolgens heb ik de klantenservice gebeld waar de mevrouw mij verbaasd vertelde dat helemaal niet wist dat dat op de website stond (?) en dat het product waarschijnlijk pas op vrijdag in de winkel zou zijn (wat 5 dagen later was). In de winkel stonden 4 airfryers (die had ik besteld) op de plank maar nee, die mocht ik niet meenemen want dat was niet de airfryer die ik besteld had volgens de webshop. Het was voor een verjaardag en de levering via de webshop zou te laat komen. Ik heb toen nóg een airfryer gekocht in de winkel (1 van de 4 die ze gewoon hadden) en de dag erna toen mijn bestelde airfryer er was (3 dagen te laat dus) deze meteen weer ingeleverd. Heel omslachtig allemaal. Ik had al twijfels van te voren en het gezegde bij twijfel niet oversteken is weer eens bewaarheid geworden! Het is allemaal goed afgelopen maar handig? Nee. Ik raad dit dan ook niet aan bij andere mensen. Koop het maar gewoon in het filiaal en als het er niet is vooral niet online bestellen op Blokker.nl!

Reageer

M.A.Schilperoort 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagmiddag besteld en maandagmorgen geleverd. Top. Heb een tefal optigrill gekocht. Blokker was ook nog de goedkoopste.

Reageer

JanB 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod van goede produkten, snelle levering en scherpe prijzen. Aanrader !

Reageer

Erik Veerman 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag een bestelling geplaatst en maandag rondgetoerd middaguur keurig afgeleverd voor de deur! Perfecte service👍

Reageer

Janet 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht, een niet te dure Sauber stofzuiger, die goed zijn werkt doet en ook nog eens super snel geleverd werd!

Reageer

T. Vleerlaag 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn magnetron schee er mee uit
Ging kijken waar ik zo gauw mogelijk er een kon krijgen
En dat was bij blokker . en kon hem op Zondag meteen ophalen
Heerlijk kon de oude meteen inleveren
En kreeg een karretje mee om de nieuwe in de auto te zetten

Reageer

Marsha 28-10-2020

Algemene score

2,0
Ze hebben altijd een ruim aanbod van spullen.
Helaas streven ze op internet niet de regel na alsnin de winkel. Artikel besteld waar de prijs niet goed van was genoteerd. 90 euro korting. Vervolgens mail krijgen dat hij is geannuleerd maar wordt nig steeds aangeboden door een partner. In de winkel wordt gelijk een andere prijs toegepast als er een fout is gemaakt.

Reageer

S.PORTE 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
For me, it was very easy to go on the website given my type of purchase, I was sure that I could have the visibility on all the items and from there, just get it delivered at home or directly at the store, my choice. I received it pretty quickly so I definitely recommend Blokker, stores and online platform

Reageer

Ruud 28-10-2020

Algemene score

10,0
Ik heb voor Blokker gekozen omdat ik het een betrouwbaar bedrijf vind met een scherpe prijs voor het koffiezetapparaat wat ik koos uit de vele die zij hadden en ik mooi vond. En het was er de volgende dag al, super.

Reageer

Bart 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Redelijk overzichtelijk website. Eenvoudig te bestellen. Meerdere betalingsmogelijkheden. Dit betrof een vrij groot produkt dus was even afwachten in welke staat het geleverd werd. Aflevering produkt was keurig en goed verpakt. Blokker is toch alom bekend en heeft tenslotte de naam als betrouwbaar.

Reageer

Joost 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het artikel was in de winkel niet op voorraad. Daarom heb ik het online besteld en in de winkel laten bezorgen. Dat bespaart bezorgkosten. Afhalen ging prima. Binnen twee minuten stond ik weer buiten. Wel zo prettig in deze tijden van het coronavirus!

Reageer

Edwin 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke foto's, goede omschrijving en netje geleverd.

Wat mij aangenaam verraste is, dat ik op zondagavond bestelde en het al maandagochtend in huis had.

O ja, de prijs/kwaliteit was ook top!

Reageer

Toon meer reviews