Electroworld.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Electroworld.nl.

Electroworld.nl stelt zich voor

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Jan Bouman 04-10-2024

Goede en deskundige voorlichting

Cora 04-10-2024

Goede verkoopservice, snelle levering, prima monteurs, helemaal tevreden!

leo 04-10-2024

10,0
super mooi bedrijf en super personeel

John Carlier 04-10-2024

10,0
De behandeling die ik in de winkel kreeg is voor mij de reden dat ik niet meer naar een grote zaak ga. De verkoper had alle tijd voor mij en was niet opdringerig om iets te verkopen. Ging via het computerprogramma naar een ijskast die aan mijn wensen voldeed. Daar bedoel ik mee dat hij moest voldoen aan de vragen en wensen die ik had.
Perfecte behandeling, ook van de mensen die de ijskast neergezet hebben bij mij thuis en de toelichting die zij gaven daarbij.

Simo 04-10-2024

IK werd heel menselijk, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen. Ik wist niet waar ik nou goed een wasmachine kon kopen. Bij Mediamarkt was ik volkomen verloren en niemand hielp mij......om nooit meer terug te gaan. Bleven nog 2 zaken in Apeldoorn over, Expert, ook zo'n aardige winkel. Toevalligerwijs kwam ik Hamer tegen, liep erin en bingo! Daar was die aardige man die me destijds bij een ander bedrijf ook zo ontzettend aardig geholpen had, dit herinnerde ik mijn nog! Dus nu een hele mooie machine en ondanks mijn gezeur ( ik kwam tig keer terug en blies de al gekochte koelkast weer terug etc,ik leefde nogal in de stress )namelijk. Een heel blij gevoel aan over. Ook de mannen die mijn machine plaatsten waren prettig en het werd goed uitgelegd hoe de machine werkt!

Peter 04-10-2024

Tijdens een langdurige (en dure) reparatie van de wasmachine, konden we kosteloos gebruik maken van een machine te leen. En dankzij de bemiddeling van Electroworld Veen bij de leverancier kon dure elektronica met coulance tegen korting geleverd worden.

Mans 04-10-2024

10,0
Goed advies, en snelle afhandeling. en de prijs was prima.

lies 04-10-2024

7,0
ik heb mijn artikel in deze winkel gekocht en kwam voor een reperatieverzoek , ik werd snel en vriendelijk geholpen

H keller 04-10-2024

10,0
Was nog nooit in deze winkel geweest, waren vriendelijk en goede uitleg, de leveringen en installeren was top.

Harrie 04-10-2024

Wij kochten een Siemens afzuigkap .
Snel geleverd en goed geïnstalleerd .

Jaspers G 03-10-2024

Goed geholpen. Service is goed.
Ook prettig in de omgang.

Rob Zwa 03-10-2024

10,0
Super advies, meedenkend, transparant en geen addertjes onder het gras.
Wasmachine & drogers zelfs op zijn plek gezet! 👍
Bedankt

D.E.Josephus Jitta 03-10-2024

Goed oriënterend contact in de winkel.
Vlotte levering, en correcte en plezierige installateur.
Mijn positieve beeld van de firma Rookes Rietman werd opnieuw bevestigd.

Aad Janssen 03-10-2024

Het is prettig om mensen over de vloer te krijgen die er al jaren werken en die je daardoor kent. Zowel het te woord staan in de winkel als bij het plaatsen wordt gedaan door mensen met kennis en ervaring. Wij zijn erg tevreden.

Electro World Lamper Kapelle 03-10-2024

10,0
De service is gewoon geweldig!! De raad en daad is echt top!
Omdat mijn moeder en schoonmoeder in Kapelle wonen en ik op twee uur rijden woon moet ik alles per telefoon doen. Dit verliep echt geweldig Stonden direct voor me klaar en het 'probleem' bij mijn moeder werd de zelfde dag nog opgelost! Echt ben super blij met Electro World Lamper Kapelle!

Nathalie cesbron 03-10-2024

Wij zijn zeer professioneel geholpen bij het uitzoeken van een droger. Helaas was onze keus niet op voorraad maar de team heeft een zeer goede alternatieve geboden met extra korting en super snel levering. Wij zijn heel tevreden!

Esther Van Beijsterveldt 02-10-2024

10,0
We hebben voor deze winkel gekozen vanwege eerdere goede ervaringen, zoals goede en snelle service. We kregen goede voorlichting over de verschillende wasmachines die we konden kiezen. De wasmachine werd de volgende dag al geleverd en geïnstalleerd. Top!

Patrick 02-10-2024

Er wordt naar de klant geluisterd en meegedacht. Komen al jaren hier.

R. de Vries 02-10-2024

10,0
Inmiddels vaste klant geworden bij Koos Rood. Je wordt daar goed geïnformeerd over het product wat je koopt. Nemen alle tijd voor je. Kopje koffie erbij :) Je voelt je gewaardeerd als klant. Al met al, prima service. Goede kwaliteit en prima prijsverhouding.
24 september 2024 -Een winkel waar de klant nog centraal staat. ! Hoort je aan en komt dan met advies en vergeet de prima service niet!

Ton Koot 02-10-2024

10,0
Prima service, klantvriendelijke monteur bij installatie.
100% tevreden. Volgende aankoop zeker bij Rookes-Rietman Schalkhaar!

Gertruda 02-10-2024

10,0
Beko wasmachine gekocht daar een goede/fijne ervaring dus wilde ik weer een beko.
Wat ik ook belangrijk vond was de betaalbare prijs.
Mijn oude is 13 jaar meegegaan zonder problemen.

Suzanne 02-10-2024

10,0
Problemen met onze ovens (net buiten garantieperiode en aangeschaft bij keukenleverancier) snel en vakkundig opgelost door de vriendelijke monteurs.

Bij nieuwe problemen bij onze apparaten zullen we ****** zeker weer inschakelen.

Edwin Diekman 02-10-2024

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede service

Karin Moen 01-10-2024

Prima winkel. Ik had goede ervaringen met mijn vorige wasmachine . Daarom ben ik hier weer naartoe gegaan.
Vriendelijk personeel en goed advies gekregen.

Marcel van Lin 01-10-2024

10,0
Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben een zeer uitgebreide deskundige uitleg gekregen van de medewerker ( s ) van Electro World De Smid in Haren. Ook de tijd gekregen om een keuze te maken onder het genot van een heerlijke cappuccino

Toon meer reviews