Decoupeerzagen vergelijken en kopen (298 resultaten)

Filteren

Beste

Nieuwste

Decoupeerzagen vergelijken


Decoupeerzagen zijn zaagmachines die uiterst geschikt zijn om precies mee te zagen. De decoupeerzagen passen perfect op de geleiderail en de gepatenteerde splinterbescherming zorgt ervoor dat er splintervrij gewerkt kan worden. De decoupeerzagen hebben een modern design en zijn perfect voor het nauwkeurige zaagwerk, allemaal dankzij een breed scala aan functies. Voor zowel professionals als thuisklussers is een decoupeerzaag een onmisbaar stuk gereedschap.


Verstekzagen met een decoupeerzaag

Door de handige constructie van de decoupeerzaag is het mogelijk om verstek te zagen onder een hoek van 45 graden. Bij het zagen van bijvoorbeeld plinten kan dit behoorlijk handig zijn. Een decoupeerzaag is dan ook ideaal voor de kleinere klussen en in huis en de grotere klussen buitenhuis.


Lange levensduur met een accu

Er zijn decoupeerzagen die op het stroomnet moeten worden aangesloten, maar het grootste gedeelte van de decoupeerzagen is voorzien van een accu. Deze accu's hebben een lange levensduur, zodat er gemakkelijk een behoorlijke tijd gezaagd kan worden. Ook is het mogelijk om extra accu's aan te schaffen, zodat je altijd een back-up hebt als je accu leeg dreigt te raken. Met een Li-Ion accu heb je een hoog vermogen en genoeg power om een accu decoupeerzaag volledig goed te gebruiken.


Soorten zagen bij een decoupeerzaag

De diverse modellen decoupeerzagen zoals een pendeldecoupeerzaag of accu decoupeerzaag zijn met verschillende zagen beschikbaar. Dit is per merk en type elke keer anders. Voordat je een decoupeerzaag gaat bestellen is het dan ook verstandig om te kijken wat je precies met het apparaat wilt gaan doen. Zo koop je altijd een decoupeerzaag die aansluit op je persoonlijke wensen.


Let op handige extra's bij een decoupeerzaag

Als je een tijdje een decoupeerzaag moet gebruiken, dan is het ook verstandig om te kijken naar de ergonomische vormgeving van het apparaat. Door een goede grip kun je gemakkelijk en ontspannender te werk gaan, zodat je geen last van je handen krijgt en andere aanverwante problemen. Kijk ook naar het gewicht van de decoupeerzaag, als je op locatie moet werken, is het handig om een compacte decoupeerzaag aan te schaffen. Zo heb je altijd flexibiliteit en hoef je niet teveel aan gewicht mee te nemen.


Een aantal korte tips

Kijk altijd wat je met het apparaat wilt gaan doen, voordat je er een gaat kopen. Gebruik altijd de juiste zagen tijdens klussen, zodat de zaag lang mee gaat. Als je een hoek moet zagen, neem hier de tijd voor, zodat het in een keer goed gaat.