Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

hogedrukreiniger

Selecteer alleen:

Informatie over hogedrukreinigers

Een hogedrukreiniger is werkelijk een manusje van alles op schoonmaakgebied. Hogedrukreinigers wassen jouw modderige auto, spuiten groen aangeslagen terrassen schoon en reinigen vuil tuinmeubilair. Toch is het kiezen van de juiste hogedrukspuit niet altijd even eenvoudig. Wil je een hogedrukreiniger kopen, of verschillende hogedrukreinigers vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van hogedrukreinigers

Laatste review

Nilfisk C 120.6-6 PCAD X-TRA

De hogedrukreiniger doet alles wat je kan verwachten van een toestel uit deze categorie. De bijgeleverde accessoires zijn compleet maar zelfs een beetje overkill. Je gebruikt toch meestal de standaard accessoires. Enkel de aansluiting op voor de watertoevoer was na 1 keer gebruiken stuk, het was van nogal slechte makelij. Het voordeel was wel dat ik het direct kon vervangen met een andere standaardaansluiting en het euvel onmiddellijk was opgelost. Hier en daar las ik klachten over de kracht van de Nilfisk maar deze vind ik ongegrond. wanneer je meer kracht wil zal je moeten uitkijken naar een duurder professioneel model.
eggie.j

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.