Wasdroger vergelijken

(635 resultaten) Informatie over wasdrogers

Een wasdroger, ook wel droogtrommel of droger genoemd, zorgt er voor dat natte of vochtige was die uit de wasmachine komt weer snel droog is. Een wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen maar ook wanneer je weinig ruimte hebt in huis om de was aan een waslijn te drogen.

Wil je een wasdroger kopen dan heb je keuze uit condensdrogers, luchtafvoerdrogers en warmtepompdrogers. Ook zijn er losse centrifuges en droogkasten op de markt. Wil je een goedkope wasdroger of een energiezuinige wasdroger kopen? Op Kieskeurig.nl kun je alle wasdrogers met elkaar vergelijken.


Laatste review - Siemens WT47W560NL - door Tiekje

Mooie vormgeving en grote trommel voor wasgoed van een grote trommel wasmachine (7 kg). De machine staat bij ons in de keuken en je hoort hem bijna niet. De werkkleding (spijkerbroeken) is supersnel droog in vergelijking met onze oude siemens condens droger. De machine past zelf de droogtijd aan bij minder wasgoed in de trommel. De keuze is op deze droger gevallen i.v.m. zelfreinigende condensor en meerdere droogprogramma's. Ben blij met deze droger.

Alle reviews van Siemens WT47W560NL
lees meer