Wasdroger vergelijken

(631)

Een wasdroger, ook wel droogtrommel of droger genoemd, zorgt er voor dat natte of vochtige was die uit de wasmachine komt weer snel droog is. Een wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen maar ook wanneer je weinig ruimte hebt in huis om de was aan een waslijn te drogen.

Wil je een wasdroger kopen dan heb je keuze uit condensdrogers, luchtafvoerdrogers en warmtepompdrogers. Ook zijn er losse centrifuges en droogkasten op de markt. Wil je een goedkope wasdroger of een energiezuinige wasdroger kopen? Op Kieskeurig.nl kun je alle wasdrogers met elkaar vergelijken.


Laatste review - Bosch WTY87700NL - door rob-bosch

Wij hebben sinds kort deze machine aangeschaft, mede omdat hij zo zuinig is, eerst even de goedkoopste prijs opgezocht en bij wehkamp gevonden en daarna bij bcc Lelystad aangeschaft omdat de service en uitleg daar erg goed was, dank je wel mw. Bottenheft. S&F deed totaal geen moeite en gaf bij de droger uitleg alsof het om een wasmachine ging, daar zijn we maar weggegaan. We zijn benieuwd wat we gaan besparen en kregen hierbij een stoomstrijkijzerset. Volgend jaar maar een wasmachine aanscha..

Alle reviews van Bosch WTY87700NL
lees meer