Wasdroger vergelijken

(635 resultaten) Informatie over wasdrogers

Een wasdroger, ook wel droogtrommel of droger genoemd, zorgt er voor dat natte of vochtige was die uit de wasmachine komt weer snel droog is. Een wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen maar ook wanneer je weinig ruimte hebt in huis om de was aan een waslijn te drogen.

Wil je een wasdroger kopen dan heb je keuze uit condensdrogers, luchtafvoerdrogers en warmtepompdrogers. Ook zijn er losse centrifuges en droogkasten op de markt. Wil je een goedkope wasdroger of een energiezuinige wasdroger kopen? Op Kieskeurig.nl kun je alle wasdrogers met elkaar vergelijken.


Laatste review - BEKO DPU 8380 X - door janinka61

Wij hebben deze droger nu paar dagen in huis, zover heb ik die maar 1x kunnen gebruiken want de badkamer moest eerst voorbereid worden. Beddengoed gedroogt op extra droog, en ben tevreden over het resultaat. Aangezien het onze eerste droger is was het eerst even door de gebruiksanwijzing lezen maar was redelijk duidelijk. De aansluimogelijkheid op de waterafvoer vind ik handig. Tot zover ben ik tevreden. Maar pas na meerdere gebruik kan ik beter beoordelen.

Alle reviews van BEKO DPU 8380 X
lees meer