Wasdroger vergelijken

(1515)

Een wasdroger, ook wel droogtrommel of droger genoemd, zorgt er voor dat natte of vochtige was die uit de wasmachine komt weer snel droog is. Een wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen maar ook wanneer je weinig ruimte hebt in huis om de was aan een waslijn te drogen.

Wil je een wasdroger kopen dan heb je keuze uit condensdrogers, luchtafvoerdrogers en warmtepompdrogers. Ook zijn er losse centrifuges en droogkasten op de markt. Wil je een goedkope wasdroger of een energiezuinige wasdroger kopen? Op Kieskeurig.nl kun je alle wasdrogers met elkaar vergelijken.


Laatste review - LG RC8055AP2Z - door suus1965

Deze droger is vooral mooi. de was wordt wel droog maar dekbedovertrekken niet. Deze rollen als een bolletje op en worden zelfs na drie uur droogtijd niet droog. Bovendien heb je dan een rozijntje. Het komt omdat de droger maar 1 kant op draait, dus dit moét iedereen hebben, toch hoor je er bijna niemand over. Voor mij is ophangen in een flat geen optie en daarom koos ik voor een droger met grote trommel en heb ik niet de eerste de beste maar een dure gekocht die goede reviews had. Helaas! 700 ..

Alle reviews van LG RC8055AP2Z
lees meer