Wasdroger vergelijken

(1509)

Een wasdroger, ook wel droogtrommel of droger genoemd, zorgt er voor dat natte of vochtige was die uit de wasmachine komt weer snel droog is. Een wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen maar ook wanneer je weinig ruimte hebt in huis om de was aan een waslijn te drogen.

Wil je een wasdroger kopen dan heb je keuze uit condensdrogers, luchtafvoerdrogers en warmtepompdrogers. Ook zijn er losse centrifuges en droogkasten op de markt. Wil je een goedkope wasdroger of een energiezuinige wasdroger kopen? Op Kieskeurig.nl kun je alle wasdrogers met elkaar vergelijken.


Laatste review - BEKO DPU 7380 X - door skien01

Mede door de test van de consumentenbond en onze (minder goede) ervaringen met eerdere dure merken hebben we gekozen voor deze warmtepompdroger. Onze ervaring tot nu toe is dat de droog programma's t.o.v. onze eerdere condensdroger tot ca. 45 minuten korten duren. De was komt er net zo droog uit. Voordeel is ook dat de ruimte waarin de droger staat niet meer warm wordt en het energieverbruik zou ook nog eens fors lager moeten liggen. We hopen dat deze zaken ook werkelijk waar worden en we lang v..

Alle reviews van BEKO DPU 7380 X
lees meer