Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

Informatie over wasdrogers

Een wasdroger, ook wel droogtrommel of droger genoemd, zorgt er voor dat natte of vochtige was die uit de wasmachine komt weer snel droog is. De wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen maar is ook zeer handig wanneer je weinig ruimte hebt in huis om de kleding aan een waslijn te drogen. Wil je een wasdroger kopen dan heb je drie keuzemogelijkheden: een condensdroger, een luchtafvoerdroger of een warmtepompdroger. Ook zijn er losse centrifuges en droogkasten op de markt. Wil je een wasdroger kopen, of verschillende drogers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten voor je op een rij.

De belangrijkste kenmerken van wasdrogers

Laatste review

Siemens WT44W371NL

Oude AEG wasmachine stopte er na 15 jaar mee. Op advies van familie (2e generatie Siemens) besloten Siemens te kopen. De wasmachine is nu 2 weken in ons bezit en we zijn "schoon" tevreden! Grote vultrommel, zeer ruime programma keuze voor zowel zijden/wollen was voor mw Scheidemann als ook het zware werk; de koksbuizen van dhr Scheidemann. Tijdschakelaar is erg prettig, op het moment van opstaan kan de was direct aan de lijn worden gehangen. Tiptoetsen zijn makkelijk bedienbaar en het allergrootste voordeel: de machine is zo goed als geluidsloos! Siemens onze dank is groot! We hopen nog lang plezier te hebben van onze wasmachine!
E.P. Scheidemann

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.