Wasdroger vergelijken

(629)

Een wasdroger, ook wel droogtrommel of droger genoemd, zorgt er voor dat natte of vochtige was die uit de wasmachine komt weer snel droog is. Een wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen maar ook wanneer je weinig ruimte hebt in huis om de was aan een waslijn te drogen.

Wil je een wasdroger kopen dan heb je keuze uit condensdrogers, luchtafvoerdrogers en warmtepompdrogers. Ook zijn er losse centrifuges en droogkasten op de markt. Wil je een goedkope wasdroger of een energiezuinige wasdroger kopen? Op Kieskeurig.nl kun je alle wasdrogers met elkaar vergelijken.


Laatste review - Miele TKB 350 WP - door JimZ

Onze condensdroger was aan vervanging toe en de keus is gevallen op deze energiezuinige warmtepompdroger. Eerste indruk is zeer goed. Bouwkwaliteit en vormgeving is wat je van een Miele mag verwachten, top! Bediening is makkelijk via 1 knop en standaard programma's kunnen desgewenst aangepast worden, voldoende mogelijkheden. Verder is hij veel stiller dan onze oude droger en deze geeft vrijwel geen warmte meer af aan de ruimte. Het droogresultaat is zeer goed, doordat dit wordt gemeten en de ..

Alle reviews van Miele TKB 350 WP
lees meer