Wasdroger vergelijken

(625)

Een wasdroger, ook wel droogtrommel of droger genoemd, zorgt er voor dat natte of vochtige was die uit de wasmachine komt weer snel droog is. Een wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen maar ook wanneer je weinig ruimte hebt in huis om de was aan een waslijn te drogen.

Wil je een wasdroger kopen dan heb je keuze uit condensdrogers, luchtafvoerdrogers en warmtepompdrogers. Ook zijn er losse centrifuges en droogkasten op de markt. Wil je een goedkope wasdroger of een energiezuinige wasdroger kopen? Op Kieskeurig.nl kun je alle wasdrogers met elkaar vergelijken.


Laatste review - Bosch WTW852S1NL - door NenaB

Droger net een paar dagen in bezit. Ben er Super blij mee. Het apparaat heeft veel mogelijkheden en is makkelijk te bedienen. Een droger met veel pluspunten zoals: - ENERGIEZUINIG - GEEFT GEEN WARMTE AF AAN DE OMGEVING - STIL - DROOGRESULTAAT GOED - GROTE VULOPENING - LICHT IN TROMMEL (HANDIG) - AUTOMATISCH SCHOONHOUDEN VAN CONDENSOR - MOOIE VORM - DUIDELIJKE DISPLAY Nog geen negatieve punten kunnen vinden. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe droger nodig heeft. Wij zijn zeer tevreden met..

Alle reviews van Bosch WTW852S1NL
lees meer