Wasdroger vergelijken

(1363)

Een wasdroger, ook wel droogtrommel of droger genoemd, zorgt er voor dat natte of vochtige was die uit de wasmachine komt weer snel droog is. Een wasdroger is niet alleen handig om tijd te besparen maar ook wanneer je weinig ruimte hebt in huis om de was aan een waslijn te drogen.

Wil je een wasdroger kopen dan heb je keuze uit condensdrogers, luchtafvoerdrogers en warmtepompdrogers. Ook zijn er losse centrifuges en droogkasten op de markt. Wil je een goedkope wasdroger of een energiezuinige wasdroger kopen? Op Kieskeurig.nl kun je alle wasdrogers met elkaar vergelijken.


Laatste review - BEKO DPU 7380 X - door mroelof

Een paar weken geleden hebben wij een deze warmtepompdroger aangeschaft. Er is een kleine op komst, dus dit leek ons wel noodzakelijk. We hebben in het verleden nooit zo'n apparaat gebruikt, maar kunnen nu al niet meer zonder. De Beko is erg makkelijk in gebruiken en ook stiller dan wij hadden verwacht van een dergelijk apparaat. Er gaat veel was in en als je het programma "extra droog" gebruikt kun je het daarna ook meteen opvouwen en in de kast leggen. Gaat ons dus een hoop tijd besparen. Over..

Alle reviews van BEKO DPU 7380 X
lees meer