Elektrische fiets vergelijken

(1242)

Fietsen net als op een gewone fiets, maar met elke trapbeweging een extra zetje. Makkelijker en lichter fietsen met behulp van een elektrische motor.

Met steeds meer modellen krijgt de elektrische fiets een steeds bredere doelgroep. De elektrische fiets is tegenwoordig dus niet alleen voor senioren! Door de hulp van de elektromotor fiets je met minder inspanning. De actieradius verschilt per model, maar met steeds betere accu’s leg je steeds grotere afstanden af. Wil je een elektrische fiets kopen, of verschillende fietsen vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Sparta E-motion C5 (Dames/2014) - door emilyrose

inmiddels 500 km gefietst op deze fiets met de zwaarste accu. De zithouding is perfect in te stellen. Ik rijd 3 dagen per week naar mijn werk (21,8 km per ritje) en dat is op een volle accu goed te doen. Het tegenhouden zoals in de andere review te lezen is is inderdaad hinderlijk. Daardoor beland je al snel in stand 5 waardoor je maar een km of 50 op een volle accu kunt fietsen. Voor kortere ritjes is deze fiets perfect; voor langere ritten is een andere manier van ondersteuning misschien bete..

Alle reviews van Sparta E-motion C5 (Dames/2014)
lees meer