Elektrische fiets vergelijken

(1252)

Fietsen net als op een gewone fiets, maar met elke trapbeweging een extra zetje. Makkelijker en lichter fietsen met behulp van een elektrische motor.

Met steeds meer modellen krijgt de elektrische fiets een steeds bredere doelgroep. De elektrische fiets is tegenwoordig dus niet alleen voor senioren! Door de hulp van de elektromotor fiets je met minder inspanning. De actieradius verschilt per model, maar met steeds betere accu’s leg je steeds grotere afstanden af. Wil je een elektrische fiets kopen, of verschillende fietsen vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Giant Prime E+1 (Heren/2014) - door Dub007

Mooie en stabiele fiets met een prettige vering in de voorvork. Plezierig werkende remmen. Display is eenvoudig maar geeft voldoende info. Accucapaciteit ruim voldoende voor een dagje fietsen. In de ecostand is 110 km makkelijk haalbaar, maar in de sportstand, die je zelden nodig hebt, zal het bereik niet veel meer dan 40 km zijn. Een bijna lege accu helemaal opladen duurt meer dan de vermelde 4 uur. De plastic spatborden komen op zo'n degelijke fiets wat tuitelig over.

Alle reviews van Giant Prime E+1 (Heren/2014)
lees meer