Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

elektrische fiets

Selecteer alleen:

Informatie over elektrische fietsen

Fietsen net als op een gewone fiets, maar met elke trapbeweging een extra zetje. Makkelijker en lichter fietsen met behulp van een elektrische motor. Met steeds meer modellen krijgt de elektrische fiets een steeds bredere doelgroep. De elektrische fiets is tegenwoordig dus niet alleen voor senioren! Door de hulp van de elektromotor fiets je met minder inspanning. De actieradius verschilt per model, maar met steeds betere accu’s leg je steeds grotere afstanden af. Wil je een elektrische fiets kopen, of verschillende fietsen vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van elektrische fietsen

Laatste review

Gazelle Chamonix Xtra Innergy (Dames/2014)

Heb de fiets om gezondheidsrede gekocht. Heb de fiets, als man zijnde, bijna vier maanden in bezit en rijd er veel op en ben er zeer tevrede over. Maar een ding moet mij toch van het hart, de accu belooft veeeeel minder als is opgegeven door Gazelle, de helft minder. Heb de fiets-accu in alle weersomstandigheden getest, maar haalt het op alle fronten niet vanwat Gazelle op geeft. Als het om de duurzaamheid van de accu gaat, scoort deze een zeer magere 4.
Jan Willem1

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.