Elektrische fiets vergelijken

(1108)

Fietsen net als op een gewone fiets, maar met elke trapbeweging een extra zetje. Makkelijker en lichter fietsen met behulp van een elektrische motor.

Met steeds meer modellen krijgt de elektrische fiets een steeds bredere doelgroep. De elektrische fiets is tegenwoordig dus niet alleen voor senioren! Door de hulp van de elektromotor fiets je met minder inspanning. De actieradius verschilt per model, maar met steeds betere accu’s leg je steeds grotere afstanden af. Wil je een elektrische fiets kopen, of verschillende fietsen vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Sparta Pick-up Xtra Electric (Dames/2014) - door F Hermsen

Echt een fiets voor door de stad of naar het werk(niet voor uren lange ritten). Fiets echt heel fijn je zit goed rechtop en kan natuurlijk alles afstellen zoals je dat zelf wilt(stuur, zadel en bagagerek). Heel fijn zacht zadel met vering. Simpele maar duidelijk unit voor het regelen van de kracht en niveau van ondersteuning met aan/uit knop. Niet een standaard E-bike maar juist apart en mooi om te zien met de mat zwarte kleur op het zeer stevige frame. Ook de drukventielen houden je op de hoog..

Alle reviews van Sparta Pick-up Xtra Electric (Dames/2014)
lees meer