Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

luchtreiniger

Selecteer alleen:

Informatie over luchtreinigers

Een luchtreiniger zorgt voor een frisse, gezonde atmosfeer. Want de lucht die u inademt is soms verre van schoon en kan vervuild zijn met bijvoorbeeld stof of pollen. Luchtreinigers zorgen ervoor dat u weer frisse en gezonde lucht inademt, en kunnen zowel thuis als op kantoor worden gebruikt. Wilt u een luchtreiniger kopen, of verschillende luchtreinigers vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van luchtreinigers

Laatste review

Boneco P2261

Had er lang eerder 1 moeten aanschaffen. Werkt goed, ben er zeer tevreden over. Zeker voor rokers een uitkomst, hoewel niet roken beter is. Rook zelf ook en ik vind het uitkomst. Ook de afstand bediening werkt perfect. En ook de timer ideaal, voor het slapen gaan even 2 uur op stand 3 en weg is de rook lucht s, morgens. Maakt weinig geluid, en op 1 stand hoor je hem nauwlijks. Gebruik de luchtreiniger nu ongeveer 6 weken en ben tot nu toe zeer tevreden over.
mr.de uil

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.