Autoradio vergelijken

(386)

Met een autoradio wordt autorijden toch net iets aangenamer: lekker met een muziekje op de achtergrond de weg op. Autoradio's beschikken tegenwoordig behalve een tuner ook over de mogelijkheid om cd's, dvd's en mp3-bestanden af te spelen of handsfree te bellen door middel van Bluetooth.

Autoradio's met dvd-mogelijkheid vind je bij Kieskeurig.nl onder 'auto-multimedia'. Door alle mogelijkheden kan het lastig zijn om de juiste autoradio te kiezen. Wilt u een autoradio kopen, of verschillende autoradio's vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - JVC KD-R851BTE - door mmikkers

Snel ingebouwd behalve de microfoonkabel wegwerken hierdoor kosten wat meer tijd, dit omdat de aansluiting aan de achterkant zit. In het begin knipperde de display om de paar seconden waardoor het leek dat er iets niet goed zat, maar nadat ik de demo mogelijkheid had uitgeschakeld stopte dit. Telefoon via Bluetooth is snel gekoppeld. Geluid telefoon klinkt een beetje hol. Na uitgaande of binnenkomend gesprek gaat de muziek uit en weer verder waar het gebleven was. Handleiding is duidelijk en de..

Alle reviews van JVC KD-R851BTE
lees meer