Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

autoradio

Selecteer alleen:

Informatie over autoradio's

Met een autoradio wordt autorijden toch net iets aangenamer: lekker met een muziekje op de achtergrond de weg op. Autoradio's beschikken tegenwoordig behalve een tuner ook over de mogelijkheid om cd's, dvd's en mp3-bestanden af te spelen of handsfree te bellen door middel van Bluetooth. Autoradio's met dvd-mogelijkheid vind je bij Kieskeurig.nl onder 'auto-multimedia'. Door alle mogelijkheden kan het lastig zijn om de juiste autoradio te kiezen. Wilt u een autoradio kopen, of verschillende autoradio's vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van autoradio's

Laatste review

Pioneer AVH-X5600BT

Er zat een volkomen onbekend merk 2 din radio in mijn Kia Sportage welke niet beviel. Al jaren lang zeer goede ervaringen met Pioneer dus deze keer een dure gekocht. Prima radio, alles werkt uitstekend alleen kun je em niet meer uit doen d.m.v. een knop.... Kreeg em maar niet uit en contact gezocht met Pioneer.

Dit was het antwoord... "Om de radio volledig uit te schakelen, dient u de contact uit te schakelen.
Bij de AVH- modellen is het niet mogelijk om het toestel volledig uit te
schakelen zoals bij de DEH modellen"

Beetje jammer, je kan em nu niet meer aanhouden als hij op het contact staat....
luckie70

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.