Kookplaat vergelijken

(2674)

De kookplaat is verworden tot veel meer dan alleen een functioneel apparaat in de keuken. Vanouds was koken op gas de standaard, maar halverwege de jaren '70 werden ook elektrische vormen van koken populair.

Keramisch koken of inductiekoken hebben enorm aan populairiteit gewonnen. Door het grote aanbod en de ongekende combinatiemogelijkheden is het niet altijd eenvoudig om de juiste kookplaat aan te schaffen. Wil je een kookplaat kopen, of verschillende kookplaten vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal aandachtspunten op een rij.

Laatste review - Bosch PIE611F17E - door ed-1962

Gebruiksgemak: na gewend te zijn dat alle pitten apart bediend kunnen worden, is dit wennen. In stappen van 1 tot 9 omhoog/omlaag kunnen, is wel mooi. Maar aparte bediening is handiger. Vormgeving: mooie plaat om te zien. Al blijft er wel het een en ander onder de randen liggen daar deze niet plat aansluiten op het aanrecht. Mogelijkheden: stappen van 1 tot 9 voor het koken en een timer is prima. Duurzaamheid: we koken er pas 2 maand op, dus dat is nog afwachten.

Alle reviews van Bosch PIE611F17E
lees meer