Kookplaat vergelijken

(2588 resultaten) Informatie over kookplaten

De kookplaat is verworden tot veel meer dan alleen een functioneel apparaat in de keuken. Vanouds was koken op gas de standaard, maar halverwege de jaren '70 werden ook elektrische vormen van koken populair.

Keramisch koken of inductiekoken hebben enorm aan populairiteit gewonnen. Door het grote aanbod en de ongekende combinatiemogelijkheden is het niet altijd eenvoudig om de juiste kookplaat aan te schaffen. Wil je een kookplaat kopen, of verschillende kookplaten vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal aandachtspunten op een rij.

Laatste review - Siemens EH775FE27E - door 1305

Prachtig apparaat met meerdere functies, werkt super snel, veel sneller als mijn vorige keramische kookplaat. Was trouwens ook een Siemens kookplaat, en waar ik nooit problemen mee heb gehad. Genoeg ruimte indien je grotere pannen gebruikt, ben er echt heel blij mee, door Arma verkoper goed geadviseerd. Deze kookplaat kan ik echt aanbevelen. Mijn nieuw keuken is geheel voorzien van Siemens apparatuur. Misschien wel even leuk om er bij te vertellen, ook mijn vorige twee keukens waren geheel voorz..

Alle reviews van Siemens EH775FE27E
lees meer