Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

kookplaat

Selecteer alleen:

Informatie over kookplaten

De kookplaat is verworden tot veel meer dan alleen een functioneel apparaat in de keuken. Vanouds was koken op gas de standaard, maar halverwege de jaren '70 werden ook elektrische vormen van koken populair. Keramisch koken of inductiekoken hebben enorm aan populairiteit gewonnen. Door het grote aanbod en de ongekende combinatiemogelijkheden is het niet altijd eenvoudig om de juiste kookplaat aan te schaffen. Wil je een kookplaat kopen, of verschillende kookplaten vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal aandachtspunten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van kookplaten

Laatste review

Bauknecht TGZ 5465/1 IN

Fijne kookplaat.Makkellijk schoon te maken.Is alleen wel wennen dat je de knoppen eerst even ingedrukt moet houden anders blijven ze niet branden.Daarom gebruiksgemak een 8.Dat waren we niet gewend na 10 jaar een kookplaat van whirlpool die helemaal op was.Maar hij doet wat hij moet doen en goed.Duurzaamheid hopenlijk heel lang.
essietje

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.