Kookplaat vergelijken

(2701)

De kookplaat is verworden tot veel meer dan alleen een functioneel apparaat in de keuken. Vanouds was koken op gas de standaard, maar halverwege de jaren '70 werden ook elektrische vormen van koken populair.

Keramisch koken of inductiekoken hebben enorm aan populairiteit gewonnen. Door het grote aanbod en de ongekende combinatiemogelijkheden is het niet altijd eenvoudig om de juiste kookplaat aan te schaffen. Wil je een kookplaat kopen, of verschillende kookplaten vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal aandachtspunten op een rij.

Laatste review - ATAG HG6292CA - door Hansoos

Een mooie kookplaat met uitstekende branders. Wanneer je pannen klein genoeg zijn heb je er veel plezier van. Voor de grootste brander mag je koekenpan echter niet groter zijn dan 21cm, anders worden de knoppen zo heet dat je het gas niet meer uit kunt zetten. Bij navraag bij ATAG wordt als grootst mogelijke pan 26cm opgegeven, maar dat is in strijd met hun eigen gebruiksaanwijzing: de rand van pannen moet minstens 2 cm van de knoppen verwijderd blijven. Dus kleine pannenkoeken en kleine biefstu..

Alle reviews van ATAG HG6292CA
lees meer