Navigatie systeem vergelijken

(339)

Met een navigatiesysteem kun je nauwelijks nog de weg kwijtraken. Er zijn portable navigatiesystemen die je in welk voertuig dan ook kunt gebruiken, maar er zijn ook inbouwsystemen die vaak worden gecombineerd met de radio-/cd-speler in de auto.

Het woord 'TomTom' is tegenwoordig bijna synoniem voor autonavigatie, maar er zijn natuurlijk nog veel meer merken die navigatie op de markt brengen. Wil je een navigatiesysteem kopen, of verschillende navigatiesystemen met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - TomTom GO 6000 EU 45 - door bekkerin

De GO 6000 is mijn vierde TomTom. Ik gebruik hem dagelijks intensief. Hij is langzamer bij het berekenen van routes dan mijn vorige TomTom (GO60) De knoppen zijn heel gevoelig waardoor hij vaak iets doet wat niet de bedoeling was. 3D werkt eerder verstorend dan als toegevoegde waarde. Het is niet mogelijk oude Favorieten over te zetten. In mijn geval 200! Wel blij met de file en obstakels meldingen. Kortom, hij moet sneller route berekenen en minder gevoelig zijn op de knoppen. Je kan wel fijn j..

Alle reviews van TomTom GO 6000 EU 45
lees meer