Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

navigatie systeem

Selecteer alleen:

Informatie over navigatie systemen

Met een navigatiesysteem kun je nauwelijks nog de weg kwijtraken. Er zijn portable navigatiesystemen die je in welk voertuig dan ook kunt gebruiken, maar er zijn ook inbouwsystemen die vaak worden gecombineerd met de radio-/cd-speler in de auto. Het woord 'TomTom' is tegenwoordig bijna synoniem voor autonavigatie, maar er zijn natuurlijk nog veel meer merken die navigatie op de markt brengen. Wil je een navigatiesysteem kopen, of verschillende navigatiesystemen met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van navigatie systemen

Laatste review

TomTom GO 5000 EU

Erg goed navigatiesysteem, simpel, snel. Ben zeer tevreden over het apparaat zelf. Werd geleverd met verouderde kaarten en software. Vond het updaten een ramp, ben uuuuren bezig geweest om uit te zoeken hoe het moest, 3 van de 4 updates uiteindelijk gelukt, de 4e later pas op een andere computer: een 3 voor gebruiksgemak updaten een 9 voor het apparaat zelf samen een 6.
bert73

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.