Navigatie systeem vergelijken

(447)

Met een navigatiesysteem kun je nauwelijks nog de weg kwijtraken. Er zijn portable navigatiesystemen die je in welk voertuig dan ook kunt gebruiken, maar er zijn ook inbouwsystemen die vaak worden gecombineerd met de radio-/cd-speler in de auto.

Het woord 'TomTom' is tegenwoordig bijna synoniem voor autonavigatie, maar er zijn natuurlijk nog veel meer merken die navigatie op de markt brengen. Wil je een navigatiesysteem kopen, of verschillende navigatiesystemen met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - TomTom GO 500 EU 45 - door rotterdammer64

Tomtom nog amper in Nederland gebruikt maar wel 3 weken in de USA. Niks dan lof…heeft ons 3 weken echt overal gebracht zonder fouten. 2x dat we aan de achterzijde van een bepaalde locatie stonden en nog even moesten zoeken, maar of dat een fout is of dat de zipcode in de USA gewoon anders werkt…geen idee. Ingesteld op miles maar wel op de nederlandse taal gehouden en zelfs het uitspreken van de plaatsen en straten ging eigenlijk best goed. Bediening gemakkelijk als je het eenmaal door hebt. ..

Alle reviews van TomTom GO 500 EU 45
lees meer