Scheerapparaat vergelijken

(191)

Een scheerapparaat is onmisbaar voor de man die zijn gezichtshaar onder controle wil houden. Scheerapparaten zijn er in verschillende typen.

Zo kun je een scheerapparaat bijvoorbeeld gebruiken door hem op het stopcontact aan te sluiten, maar ook draadloos scheren is mogelijk als het scheerapparaat een oplaadbare ingebouwde accu heeft. Daarnaast is er de keuze tussen droog en nat scheren. Bij nat scheren gebruik je een scheerapparaat met scheerschuim of een vochtinbrengende emulsie. Wil je een scheerapparaat kopen, of verschillende scheerapparaten met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Philips PT927 - door Jeroen2111

Als weinig scheerder met een mesje overgestapt naar een electrisch scheerapparaat. Met in mijn mind de grasmaaiers van weleer is dit apparaat toch echt wat anders. Er komt weinig geluid af van deze Philips PT927, dat alleen al vond ik erg prettig. Het opladen gaat lekker snel en de adapter past prima en neemt weinig plek in. Mijn huid moest wel even wennen aan de mesjes, maar na verloop van tijd geen last meer van. Resultaat is lekker gladde huid, geen beschadigingen en minder scheerschuim te ko..

Alle reviews van Philips PT927
lees meer

Scheerapparaten Filteren
Vergelijken