Scheerapparaat vergelijken

(217)

Een scheerapparaat is onmisbaar voor de man die zijn gezichtshaar onder controle wil houden. Scheerapparaten zijn er in verschillende typen.

Zo kun je een scheerapparaat bijvoorbeeld gebruiken door hem op het stopcontact aan te sluiten, maar ook draadloos scheren is mogelijk als het scheerapparaat een oplaadbare ingebouwde accu heeft. Daarnaast is er de keuze tussen droog en nat scheren. Bij nat scheren gebruik je een scheerapparaat met scheerschuim of een vochtinbrengende emulsie. Wil je een scheerapparaat kopen, of verschillende scheerapparaten met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Philips S9111/31 - door robbie1985

Dit is voor mij het eerste elektrische scheerapparaat. ik scheerde voorheen met gilette scheermesjes maar ik ben om. het apparaat scheert erg goed en glad. ik was altijd erg huiverig voor elektrische scheerapparaten maar deze heeft me verbaasd in gebruik. je pakt hem iedere morgen heel makkelijk en je kunt zowel nat als droog scheren. voorheen liet ik nog wel eens me baard staan omdat het scheren altijd wel even duurde. maar nu is het gewoon een plezier om f het apparaat erbij te pakken..

Alle reviews van Philips S9111/31
lees meer