Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

scheerapparaat

Selecteer alleen:

Informatie over scheerapparaten

Een scheerapparaat is onmisbaar voor de man die zijn gezichtshaar onder controle wil houden. Scheerapparaten zijn er in verschillende typen. Zo kun je een scheerapparaat bijvoorbeeld gebruiken door hem op het stopcontact aan te sluiten, maar ook draadloos scheren is mogelijk als het scheerapparaat een oplaadbare ingebouwde accu heeft. Daarnaast is er de keuze tussen droog en nat scheren. Bij nat scheren gebruik je een scheerapparaat met scheerschuim of een vochtinbrengende emulsie. Wil je een scheerapparaat kopen, of verschillende scheerapparaten met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van scheerapparaten

Laatste review

Philips PT870

Ik scheer al 25 jaar met een scheerapparaat van Philips. Ik heb dit scheerapparaat nu anderhalf jaar in gebruik, en scheerresultaat valt tegen. Halverwege dag komt de baardgroei alweer terug. Ik heb de scheerhoofden al laten vervangen. Ik had hiervoor een Philips HQ 9140, deze was in het scheerresultaat vele malen beter.
Jan Lieuwe

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.