Scheerapparaat vergelijken

(219)

Een scheerapparaat is onmisbaar voor de man die zijn gezichtshaar onder controle wil houden. Scheerapparaten zijn er in verschillende typen.

Zo kun je een scheerapparaat bijvoorbeeld gebruiken door hem op het stopcontact aan te sluiten, maar ook draadloos scheren is mogelijk als het scheerapparaat een oplaadbare ingebouwde accu heeft. Daarnaast is er de keuze tussen droog en nat scheren. Bij nat scheren gebruik je een scheerapparaat met scheerschuim of een vochtinbrengende emulsie. Wil je een scheerapparaat kopen, of verschillende scheerapparaten met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Philips S9111/31 - door cvanroon

Gebruik al jaren Philips scheerapparaten, maar deze uitvoering is zeker beter dan zijn voorgangers. De zeer bewegelijke scheerkoppen volgen goed de lijnen van het gezicht Mede door de prettige manier waarop het apparaat in de hand ligt. Het scheerresultaat is dan ook uitstekend. Tot nu toe 1 keer gebruik gemaakt van de bijgeleverde trimmer om de bakkebaarden bij te werken. Dit gaat ook gemakkelijk Het apparaat is dagelijks makkelijk schoon te maken onder de kraan. Het gebruik van het bijgel..

Alle reviews van Philips S9111/31
lees meer