Scheerapparaat vergelijken

(190)

Een scheerapparaat is onmisbaar voor de man die zijn gezichtshaar onder controle wil houden. Scheerapparaten zijn er in verschillende typen.

Zo kun je een scheerapparaat bijvoorbeeld gebruiken door hem op het stopcontact aan te sluiten, maar ook draadloos scheren is mogelijk als het scheerapparaat een oplaadbare ingebouwde accu heeft. Daarnaast is er de keuze tussen droog en nat scheren. Bij nat scheren gebruik je een scheerapparaat met scheerschuim of een vochtinbrengende emulsie. Wil je een scheerapparaat kopen, of verschillende scheerapparaten met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Philips PT720 - door toontje2012

simpel en en scheer goed binnen 5 minuten kan je al een scheerbeurt doen(staat ook in de gebruiksaanwijzing) ook direct met snoer. Geen tonduesse maar dat had ik toch losliggen. ergonomie en het zachte rubber is zeer goed. Maakt weinig lawaai. En hij sgheert erg goed voorheen deed ik het altijd met scheermesjes maar somms was ik wat lui,en dit werkt prima na afloop even de koppen mat water afspoelen en goed laten droogen

Alle reviews van Philips PT720
lees meer

Scheerapparaten Filteren
Vergelijken