Scheerapparaat vergelijken

(209)

Een scheerapparaat is onmisbaar voor de man die zijn gezichtshaar onder controle wil houden. Scheerapparaten zijn er in verschillende typen.

Zo kun je een scheerapparaat bijvoorbeeld gebruiken door hem op het stopcontact aan te sluiten, maar ook draadloos scheren is mogelijk als het scheerapparaat een oplaadbare ingebouwde accu heeft. Daarnaast is er de keuze tussen droog en nat scheren. Bij nat scheren gebruik je een scheerapparaat met scheerschuim of een vochtinbrengende emulsie. Wil je een scheerapparaat kopen, of verschillende scheerapparaten met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Philips PT925 - door pdw1

Echt een heel fijn scheerapparaat. Het apparaat ligt goed in de hand en scheert diep. Motor is m.i. krachtig genoeg en toch is het scheerapparaat niet erg zwaar. Accu gaat voldoende lang mee zodat je het apparaat niet constant hoeft op te laden na gebruik. Na het scheren zijn de koppen makkelijk schoon te maken onder de kraan. Voor mij is de kwaliteit prijs verhouding heel erg goed. Ik zou het apparaat aan iedereen aanbevelen. Enige nadeel is dat de meegeleverde reisetui wel af doet aan de kwali..

Alle reviews van Philips PT925
lees meer