Scheerapparaat vergelijken

(194)

Een scheerapparaat is onmisbaar voor de man die zijn gezichtshaar onder controle wil houden. Scheerapparaten zijn er in verschillende typen.

Zo kun je een scheerapparaat bijvoorbeeld gebruiken door hem op het stopcontact aan te sluiten, maar ook draadloos scheren is mogelijk als het scheerapparaat een oplaadbare ingebouwde accu heeft. Daarnaast is er de keuze tussen droog en nat scheren. Bij nat scheren gebruik je een scheerapparaat met scheerschuim of een vochtinbrengende emulsie. Wil je een scheerapparaat kopen, of verschillende scheerapparaten met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Philips PT927/18 - door pieter eindhoven

Als fervent nat scheerder merkte ik dat als ik haast had dat dit sporen na liet. Daarop ben ik gaan zoeken naar een alternatief. In het verleden heb ik een philishave gehad, dus de keuze was snel gemaakt. Wat ik fijn vind aan de pt927/18 is dat je prettig scheert, goed scheert en belangrijk, je kunt het gemakkelijk schoonmaken. Tot op heden heb ik geen gebruik gemaakt van de trimmer, hier kan ik ook nog geen reactie over achter achterlaten. Vandaar een 7 voor de mogelijkheden. Ik merk dat ik nu..

Alle reviews van Philips PT927/18
lees meer