Stofzuiger vergelijken

(1360)

Sinds 1 september gaat de nieuwe wetgeving rondom stofzuigers in. Tegelijk met deze nieuwe wetgeving wordt er een energielabel geïntroduceerd.

Die het voor jou als consument de keuze gemakkelijker moet maken. Lees er hier meer over.

Van sledestofzuigers, steelstofzuigers, ketelmodellen en robotstofzuigers tot stofzuigers inclusief kruimelzuigers. Wat voor stofzuiger je nodig hebt, is voor een groot deel afhankelijk van de samenstelling van jouw huishouden. Daarnaast is onder meer van belang de soort vloerbedekking die er ligt en of er huisdieren aanwezig zijn. Wil je een stofzuiger kopen, of verschillende stofzuigers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.Laatste review - Samsung VC21F50VNAR - door madriosa

Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen (paar dagen in bezit). Qua design degelijk. Zuigkracht is extreem goed, had i.d. ochtend met onze oude Miele gezogen en daarna met de Samsung VC21F50VNAR/EN. Wow wat kwam er nog veel vanaf (grint vloer). Handig te legen en lekker lang snoer. Zuigmond ook prima voor harde vloer en handige stof accessoire. Uit de doos binnen 2 minuten in gebruik, geen poespas. Prima koop dus.

Alle reviews van Samsung VC21F50VNAR
lees meer