stofzuiger

Selecteer alleen:

Informatie over stofzuigers

Sinds 1 september gaat de nieuwe wetgeving rondom stofzuigers in. Tegelijk met deze nieuwe wetgeving wordt er een energielabel geïntroduceerd. Die het voor jou als consument de keuze gemakkelijker moet maken. Lees er hier meer over.

Van sledestofzuigers, steelstofzuigers, ketelmodellen en robotstofzuigers tot stofzuigers inclusief kruimelzuigers. Wat voor stofzuiger je nodig hebt, is voor een groot deel afhankelijk van de samenstelling van jouw huishouden. Daarnaast is onder meer van belang de soort vloerbedekking die er ligt en of er huisdieren aanwezig zijn. Wil je een stofzuiger kopen, of verschillende stofzuigers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van stofzuigers

Laatste review

Samsung VC07F70HUSC/EN

Mooi om te zien, stabiel, lang snoer. Veel mogelijkheden, handig dat hulpstukken aan de buis zijn gekoppeld en je ze dus altijd bij de hand hebt. Wat vooral opvalt is dat hij weinig geluid maakt. Stofzuigen wordt gewoon leuk vanwege de stofcensor zodat je weet dat voldoende stof is opgezogen en je weer verder kunt. Kortom, blij met deze aanschaf, hoop dat hij lang mee gaat.
Josanne673

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.