Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

stofzuiger

Selecteer alleen:

Informatie over stofzuigers

Stofzuigen is wellicht niet de meest favoriete bezigheid van veel mensen, maar toch is een stofzuiger in vrijwel elk huis onmisbaar. Stofzuigers zijn er in vele soorten en maten. Van sledestofzuigers, steelstofzuigers, ketelmodellen en robotstofzuigers tot stofzuigers inclusief kruimelzuigers. Wat voor stofzuiger je nodig hebt, is voor een groot deel afhankelijk van de samenstelling van jouw huishouden. Daarnaast is onder meer van belang de soort vloerbedekking die er ligt en of er huisdieren aanwezig zijn. Wil je een stofzuiger kopen, of verschillende stofzuigers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van stofzuigers

Laatste review

Samsung VC21F50VNAR

Een prima stofzuiger t.o.v. de Siemens. Veel en regelbare(!) zuigkracht. Een stuk stiller. Compact, handelbaar en niet te zwaar (trap op). stofzuiger volgt prima en rolt makkelijk. Bijgeleverde combihulpstukken zijn bruikbaar.
Overigens zijn hulpstukken los te koop en passen altijd, wat bij Siemens niet het geval is.
Hoop er jaren plezier van te hebben.
Goede keus en zeker geen spijt van.
Peet Wel

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.