Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

stofzuiger

Selecteer alleen:

Informatie over stofzuigers

Stofzuigen is wellicht niet de meest favoriete bezigheid van veel mensen, maar toch is een stofzuiger in vrijwel elk huis onmisbaar. Stofzuigers zijn er in vele soorten en maten. Van sledestofzuigers, steelstofzuigers, ketelmodellen en robotstofzuigers tot stofzuigers inclusief kruimelzuigers. Wat voor stofzuiger je nodig hebt, is voor een groot deel afhankelijk van de samenstelling van jouw huishouden. Daarnaast is onder meer van belang de soort vloerbedekking die er ligt en of er huisdieren aanwezig zijn. Wil je een stofzuiger kopen, of verschillende stofzuigers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van stofzuigers

Laatste review

Dirt Devil Infinity EQU Turbo Silence (M5080)

De zuigkracht is ruim voldoende, het apparaat werkt naar genoegen.
Enige probleem is dat de steun waar de zuigstang op de stofzuiger zit vrijwel meteen afbrak. Dit was al van te voren makkelijk te voorspellen, daar de slang met zuigstang op een miniscuul 1/2 cm abs plastic aansluitstukje zit. Duidelijk een ontweprfout. Kan ik wel onder garantie een nieuwe voor vragen, maar die gaat misschien twee dagen mee.
Over algemeen over de belangrijkste functie (stofzuigen) erg tevreden. Tot nu geen merkbaar verlies aan zuigkracht ondanks volle stofbak. Bij opruimen van de stofzuiger dus niet het kleine aanklikpuntje voor de slang gebruiken want dit gaat onmiddelijk stuk! Kleinigheid , als hij net zo blijft functioneren als nu. (Dagelijks gebruik)
Cmnveltman

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.