Stofzuiger vergelijken

(1323)

Sinds 1 september gaat de nieuwe wetgeving rondom stofzuigers in. Tegelijk met deze nieuwe wetgeving wordt er een energielabel geïntroduceerd.

Die het voor jou als consument de keuze gemakkelijker moet maken. Lees er hier meer over.

Van sledestofzuigers, steelstofzuigers, ketelmodellen en robotstofzuigers tot stofzuigers inclusief kruimelzuigers. Wat voor stofzuiger je nodig hebt, is voor een groot deel afhankelijk van de samenstelling van jouw huishouden. Daarnaast is onder meer van belang de soort vloerbedekking die er ligt en of er huisdieren aanwezig zijn. Wil je een stofzuiger kopen, of verschillende stofzuigers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.Laatste review - Dyson DC37C Allergy - door Testengratis

De stofzuiger is stil, handig in gebruik, heel wendbaar. Wat ik als nadeel ervaar is dat er een mogelijkheid is om bij gebruik van tapijten of matjes, de gladde stofzuigermond, zonder borstal, te activeren. Deze kan dmv een druk met de voet worden geactiveerd. Dat werkt prima. Echter, wanneer je de borstal weer wilt uitzetten, dan ben je in het begin wel even aan het 'prutsen' voordat je door hebt hoe het werkt.

Alle reviews van Dyson DC37C Allergy
lees meer