Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

Informatie over wasmachines

Een wasmachine (of wasautomaat) is onmisbaar in ieder huishouden. Welke wasmachine met welke functies en mogelijkheden het beste bij jou past, hangt van diverse factoren af. De grootte van de wastrommel (vulgewicht/laadvermogen), een voorlader of bovenlader, het energieverbruik, het energielabel en het soort wasprogramma's zijn enkele belangrijke dingen waar je even over na moet denken voordat je een wasmachine aanschaft. Ook zijn er wasdroogcombinaties. Dit is een wasmachine en wasdroger in één apparaat. Kieskeurig.nl helpt je bij het maken van de juiste keuze.

De belangrijkste kenmerken van wasmachines

Laatste review

Siemens WM14Q442NL iSensoric

Het gebruiksgemak van deze wasmachine haalt gemakkelijk een 10. Immers een 8KG trommel zorgt voor een druk gezin dat je eerder je overvolle wasmand in 1 hooguit 2 wassen helemaal kan wegwerken. Dat is duurzamer voor de natuur. Daarnaast is het wasresultaat prima. De vormgeving is zoals altijd van Siemens vertrouwd, zorgvuldig en geen onzin. De juiste knoppen, toetsen en recht toe , recht aan. Deze machine doet wat hij doet, en we hopen net als vorige Siemens er ook 18 jaar mee te kunnen doen.
Siemens_wasmachine_fan

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.