Wasmachine vergelijken

(1200)

Een wasmachine (of wasautomaat) is onmisbaar in ieder huishouden. Welke wasmachine met welke functies en mogelijkheden het beste bij jou past, hangt van diverse factoren af.

De grootte van de wastrommel (vulgewicht/laadvermogen), een voorlader of bovenlader, het soort wasprogramma's en het energieverbruik zijn enkele belangrijke dingen waar je even over na moet denken voordat je een wasmachine aanschaft. Ben je op zoek naar een energiezuinige wasmachine of zoek je een goedkope wasmachine? Kieskeurig.nl helpt je bij het maken van de juiste keuze.


Laatste review - BEKO Wasautomaat 1400/7Kg Wmy71483Lmb2 - door hendrixlottum

Stil!! Het eerste wat opvalt is dat hij niet veel geluid maakt, geweldig. Verder vind ik het nu al fijn dat ik goede duidelijke opties krijg over hoe en hoe lang en hoe heet ik de was kan laten draaien. Het is fijn om die keuzes te kunnen maken. Dat ik kan zien hoe lang het nog duurt voordat de was klaar is, vind ik een luxe.Een grote vulopening: wat een gemak bij mijn lits jumeaux dekbedovertrek, maar tevens voor mij helaas ook een minpuntje want nu past mijn wasmand niet meer onder de deur zod..

Alle reviews van BEKO Wasautomaat 1400/7Kg Wmy71483Lmb2
lees meer