Wasmachine vergelijken

(1090)

Een wasmachine (of wasautomaat) is onmisbaar in ieder huishouden. Welke wasmachine met welke functies en mogelijkheden het beste bij jou past, hangt van diverse factoren af.

De grootte van de wastrommel (vulgewicht/laadvermogen), een voorlader of bovenlader, het soort wasprogramma's en het energieverbruik zijn enkele belangrijke dingen waar je even over na moet denken voordat je een wasmachine aanschaft. Ben je op zoek naar een energiezuinige wasmachine of zoek je een goedkope wasmachine? Kieskeurig.nl helpt je bij het maken van de juiste keuze.


Laatste review - Bosch WAQ28446NL - door Saravk

De wasmachine een aantal dagen in ons bezit en zijn er nu al helemaal tevreden mee. Voorheen deden we bewust de was niet na 20.00 uur om enige geluidsoverlast te voorkomen ivm met de buren. Nu kunnen we dit zonder moeite doen, deze wasmachine is zo stil. Dit is ideaal, nu kunnen we wassen wanneer we maar willen. Er zitten genoeg wasprogramma's op en je hebt de keuze om zelf een tijd in te stellen. Erg fijn als je nog meerdere dingen te doen hebt gedurende de dag. Gebruiksgemak vind ik oke. Dit ..

Alle reviews van Bosch WAQ28446NL
lees meer