Wasmachine vergelijken

(1199)

Een wasmachine (of wasautomaat) is onmisbaar in ieder huishouden. Welke wasmachine met welke functies en mogelijkheden het beste bij jou past, hangt van diverse factoren af.

De grootte van de wastrommel (vulgewicht/laadvermogen), een voorlader of bovenlader, het soort wasprogramma's en het energieverbruik zijn enkele belangrijke dingen waar je even over na moet denken voordat je een wasmachine aanschaft. Ben je op zoek naar een energiezuinige wasmachine of zoek je een goedkope wasmachine? Kieskeurig.nl helpt je bij het maken van de juiste keuze.


Laatste review - Samsung WF70F5E3P4W/EN - door Ximmer

Wasmachine is bij installatie eenvoudig in te stellen en te kalibreren. Door de geluidjes weet je dat hij iets aan het doen is. De wasmachine is in vergelijking met goedkopere merken lekker stil. Hij staat bij mij in een aparte kamer die ik met een deur kan sluiten. Qua mogelijkheden is hij voor mij toereikend, ik ben alleenstaand. Display is helder en goed te lezen. Ik hoop dat de duurzaamheid van dit product goed zal zijn, ik kan hier nog geen uitspraak over doen...

Alle reviews van Samsung WF70F5E3P4W/EN
lees meer