Informatie over wasmachines

Een wasmachine (of wasautomaat) is onmisbaar in ieder huishouden. Welke wasmachine met welke functies en mogelijkheden het beste bij jou past, hangt van diverse factoren af. De grootte van de wastrommel (vulgewicht/laadvermogen), een voorlader of bovenlader, het soort wasprogramma's en het energieverbruik zijn enkele belangrijke dingen waar je even over na moet denken voordat je een wasmachine aanschaft. Ben je op zoek naar een energiezuinige wasmachine of zoek je een goedkope wasmachine? Kieskeurig.nl helpt je bij het maken van de juiste keuze.

De belangrijkste kenmerken van wasmachines

Laatste review

AEG L79496NFL

AEG Okomix, fijne wasmachine!!

Mijn gezin bestaat uit 2 volwassenen en 2 kinderen. Ik ben uiterst tevreden over de wasresultaten. Ik was nu vaker op 30 graden omdat het zichtbaar schoner wordt dan bij mijn oude machine op 40 graden. Dat is een perfecte besparing op de energiekosten. De mogelijkheden op de machine zijn voor mij meer dan voldoende. De instelmogelijkheden zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Het unieke stoom programma gebruik ik heel graag, waardoor ik veel minder hoef te strijken! Ideaal wanneer je man elke dag een overhemd naar zijn werk aan doet! De machine is heel stil.
anthees

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.