Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

Informatie over wasmachines

Een wasmachine (of wasautomaat) is onmisbaar in ieder huishouden. Welke wasmachine met welke functies en mogelijkheden het beste bij jou past, hangt van diverse factoren af. De grootte van de wastrommel (vulgewicht/laadvermogen), een voorlader of bovenlader, het energieverbruik, het energielabel en het soort wasprogramma's zijn enkele belangrijke dingen waar je even over na moet denken voordat je een wasmachine aanschaft. Ook zijn er wasdroogcombinaties. Dit is een wasmachine en wasdroger in één apparaat. Kieskeurig.nl helpt je bij het maken van de juiste keuze.

De belangrijkste kenmerken van wasmachines

Laatste review

Siemens WM14S495NL

Het is de beste Machine die we ooit hebben gehad.We hebben hem een paar keer gebruikt nadat hij bij ons was geinstaleerd.En we merkte gelijk de zuinigheid in verbruik van het water en de stoom.We zijn zeer tevrede met deze aankoop en we hopen er nog lang plezier van deze wasmachine te hebben hebben.
adam1966

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.