CV-ketel vergelijken

(201)

Een CV-ketel zorgt voor warmte in huis door de centrale verwarming te bedienen met behulp van een thermostaat. De combiketel zorgt ook voor warm water uit de kraan of douche.

Het kiezen van de centraleverwarmingsketel is niet eenvoudig, ze zijn er in veel verschillende modellen. Wil je een soloketel of combiketel? Kies je voor een CV-ketel met hoog rendement (HR) of verbeterd rendement (VR)? Daarnaast is de capaciteit van de ketel belangrijk. Wil je een cv-ketel kopen, of verschillende cv-ketels vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Intergas Kombi Kompakt HReco 30 - door Theodd123

Sinds enkele weken in mijn bezit! Een prima stille ketel! Supersnel warm water en qua verbruik ligt hij bijna op de helft van mijn vorige vailliant vr ketel! Dat weet ik van het gratis enelogicprogramma die mijn dagelijkse stroom en gas verbruik monitord. Ja wat moet je er nog meer van zeggen volgens mij kopen veel mensen snel een te zware ketel. Deze kan 180m3 prima de baas. Binnenkort komt er een app van intergas beschikbaar voor verbruik ed. Deze hreco 30 is hier ook geschikt voor.

Alle reviews van Intergas Kombi Kompakt HReco 30
lees meer