CV-ketel vergelijken

(208)

Een CV-ketel zorgt voor warmte in huis door de centrale verwarming te bedienen met behulp van een thermostaat. De combiketel zorgt ook voor warm water uit de kraan of douche.

Het kiezen van de centraleverwarmingsketel is niet eenvoudig, ze zijn er in veel verschillende modellen. Wil je een soloketel of combiketel? Kies je voor een CV-ketel met hoog rendement (HR) of verbeterd rendement (VR)? Daarnaast is de capaciteit van de ketel belangrijk. Wil je een cv-ketel kopen, of verschillende cv-ketels vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Remeha Avanta 28c CW4 - door jaap.kuipers

Het apparaat is nu 5 jaren in gebruik. De eerste 3 jaren geen extra onderhoud nodig, uiteraard wel de service beurten- Nu heeft het apparaat al meerdere keren storing "5" gegeven, ook nadat het toestel een grondige onderhoudsbeurt heeft gehad. Door te resetten gaat het een poos goed, gelukkig heb ik een warm huis en heb het toestel eigenlijk alleen nodig voor warm water. Dus zit niet snel in de kou. Het toestel vind ik uiteindelijk een onbetrouwbaar apparaat. k'Zou dit toestel nooit aanbevelen...

Alle reviews van Remeha Avanta 28c CW4
lees meer