CV-ketel vergelijken

(198)

Een CV-ketel zorgt voor warmte in huis door de centrale verwarming te bedienen met behulp van een thermostaat. De combiketel zorgt ook voor warm water uit de kraan of douche.

Het kiezen van de centraleverwarmingsketel is niet eenvoudig, ze zijn er in veel verschillende modellen. Wil je een soloketel of combiketel? Kies je voor een CV-ketel met hoog rendement (HR) of verbeterd rendement (VR)? Daarnaast is de capaciteit van de ketel belangrijk. Wil je een cv-ketel kopen, of verschillende cv-ketels vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Remeha Calenta 40c CW5 + iSense - door Twantec

Onze oude ketel verloor veel water en moest constant bijgevuld worden. Na overleg met een installateur en informatie via internet tot onze keus gekomen. Snel warm water zonder interne boiler, energiezuinige pomp en de combinatie met de bijbehorende thermostaat maakte de keus makkelijker. Ook de lange garantie op de warmtewisselaar geeft vertrouwen. Tot nu zeer tevreden, ook vanwege de snelle installatie en de combinatie met de al aanwezige zonneboiler.

Alle reviews van Remeha Calenta 40c CW5 + iSense
lees meer