CV-ketel vergelijken

(204 resultaten) Informatie over cv-ketels

Een CV-ketel zorgt voor warmte in huis door de centrale verwarming te bedienen met behulp van een thermostaat. De combiketel zorgt ook voor warm water uit de kraan of douche.

Het kiezen van de centraleverwarmingsketel is niet eenvoudig, ze zijn er in veel verschillende modellen. Wil je een soloketel of combiketel? Kies je voor een CV-ketel met hoog rendement (HR) of verbeterd rendement (VR)? Daarnaast is de capaciteit van de ketel belangrijk. Wil je een cv-ketel kopen, of verschillende cv-ketels vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Remeha Calenta 40c CW5 - door W.H.Hofs

Prima ketel. ZEER ZEER te vrede Verwarmt het huis zeer goed en levert warm water zoals het hoort. boven maar ook gelijkt tijdig beneden. Ik heb geen druk verlies(ZEER GOED) Maakt weinig lawaai, alleen als je warm water tapt hoor je hem heel eventjes als ik boven bent maar dat valt best wel mee dus vrij stil.Ook mijn complimenten voor de installateur Van Onze Mannen uit Best, zeer vakkundig gemonteerd. Een aanrader voor een Ketel.Ik had een agpo Econfort HMC 23. En 17 jaar ellende gehad 24 keer..

Alle reviews van Remeha Calenta 40c CW5
lees meer