Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

loopband

Selecteer alleen:

Informatie over loopbanden

Met een loopband kun je, zelfs als het slecht weer is, even een rondje rennen. Loopbanden zijn een praktisch alternatief voor de looptraining buiten. Een loopband helpt je snel jouw conditie te verbeteren en lichaamsvet te verbranden. Je hebt vaak de keuze uit verschillende trainingsprogramma's en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Wil je een loopband kopen, of verschillende loopbanden vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van loopbanden

Laatste review

Flow Fitness DTM900 loopband

Onlangs online een Flow Fitness DTM900 loopband aangeschaft. Netjes de volgende dag bezorgd. Wel even zweten om de loopband op zolder te krijgen maar door de relatief compacte afmeting goed te doen. Monteren is erg makkelijk en binnen een kwartiertje klaar. De loopband was voor het grootste gedeelte al voorgemonteerd.
De loopband is erg stil en stabiel. Prettige bijkomstigheid is het logo van Flow Fitness dat op het loopplank geprint is. Bij hogere snelheid wordt het een streep in het midden op het loopvlak. Hiermee kan je goed je positie op de band bepalen. Aanrader dus.
RolfDeGroot

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.