Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

loopband

Selecteer alleen:

Informatie over loopbanden

Met een loopband kun je, zelfs als het slecht weer is, even een rondje rennen. Loopbanden zijn een praktisch alternatief voor de looptraining buiten. Een loopband helpt je snel jouw conditie te verbeteren en lichaamsvet te verbranden. Je hebt vaak de keuze uit verschillende trainingsprogramma's en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Wil je een loopband kopen, of verschillende loopbanden vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van loopbanden

Laatste review

Flow Fitness DTM900 loopband

Nu een paar weken aan het trainen op de Flow Fitness DTM900. Wat een heerlijke loopband. Het valt me op hoe stil de motor is en hoe snel deze reageert. Het liefst loop ik natuurlijk buiten maar met 2 kleine kinderen kan ik niet altijd de deur uit. Dit is voor mij de oplossing. Ideaal is de iPad houder. Tijdens het hardlopen kijk ik lekker tv. Dat was voor mij de reden om deze loopband aan te schaffen. Een aanrader.
Emma Van Den Brom

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.