Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

koptelefoon

Selecteer alleen:

Merken
Meer merken »
Prijsrange
2
1349
Minimale beoordeling
bezig met zoeken...
0 producten gevonden

Informatie over koptelefoons

Een goede hoofdtelefoon is onmisbaar als je veel muziek luistert. Hoofdtelefoons kunnen op veel apparaten worden aangesloten. Het meest worden ze gebruikt in combinatie met een mp3-speler, gsm, computer of  televisie. Een koptelefoon kan variëren van kleine oordopjes tot de grotere en zwaardere modellen. Deze laatste waren in eerste instantie bedoeld voor thuisgebruik maar worden tegenwoordig ook steeds meer gebruikt voor mp3 spelers en gsm's. Ook de draadloze koptelefoons blijven populair, hiermee kan je je vrij bewegen in huis met je koptelefoon op. Wil je een hoofdtelefoon kopen, of verschillende hoofdtelefoons vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van koptelefoons

Laatste review

Philips TX1

Na altijd gebruik te hebben gemaakt van standaard meegeleverde oordopjes heb ik besloten om de Philips TX1 oordopjes aan te shaffen. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Wat een geweldig geluid komt er uit deze dopjes. Tijdens het sporten (Fitness en hardlopen) luister ik graag naar muziek met veel bass. Vaak is het bij deze muziek dat de bass niet goed en helder doorkomt, maar bij deze oordopjes blijf dit heerlijk klinken. Verder vind ik het belangrijk dat de dopjes goed in mijn oren blijven zitten, wat voor beweging ik ook maak. Daarnaast krijg ik ook geen last van mijn oren, hoe lang ik ze ook in heb.
joostan

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.