Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

koptelefoon

Selecteer alleen:

Merken
Meer merken »
Prijsrange
2
1349
Minimale beoordeling
bezig met zoeken...
0 producten gevonden

Informatie over koptelefoons

Een goede hoofdtelefoon is onmisbaar als je veel muziek luistert. Hoofdtelefoons kunnen op veel apparaten worden aangesloten. Het meest worden ze gebruikt in combinatie met een mp3-speler, gsm, computer of  televisie. Een koptelefoon kan variëren van kleine oordopjes tot de grotere en zwaardere modellen. Deze laatste waren in eerste instantie bedoeld voor thuisgebruik maar worden tegenwoordig ook steeds meer gebruikt voor mp3 spelers en gsm's. Ook de draadloze koptelefoons blijven populair, hiermee kan je je vrij bewegen in huis met je koptelefoon op. Wil je een hoofdtelefoon kopen, of verschillende hoofdtelefoons vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van koptelefoons

Laatste review

Philips SHL5705

Sinds een tijdje ben ik de blije eigenaar van deze koptelefoon. Ik ben er erg over te spreken. De oortjes sluiten goed af waardoor het geluid van buitenaf zoveel mogelijk wordt tegengehouden. Ook zijn ze verstelbaar in hoogte, dit zorgt voor een comfortabele pasvorm.
De koptelefoon heeft een mooi design wat niet te opvallend is. De kabel is van stof waardoor ik hem nog geen een keer uit de knoop heb hoeven halen. De oortjes zijn in te vouwen waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in het bijgevoegde hoesje, wat tevens schade beperkt.
Er komt een mooi geluid uit de koptelefoon met een prima bas.
daisylangenberg

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.