Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

magnetron

Selecteer alleen:

Informatie over magnetrons

De magnetron is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Toch zijn er veel verschillende soorten magnetrons. Zo is er bijvoorbeeld de keuze tussen een solomagnetron en een combimagnetron. En wordt het een vrijstaand model of een inbouwmagnetron? Daarnaast zijn ook de samenstelling van je gezin en je kookgewoonten punten die van belang zijn bij het vergelijken van magnetrons. Wil je een magnetron kopen, of verschillende magnetrons vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van magnetrons

Laatste review

Whirlpool JT 379

Nadat de voorganger(ook Wihrlpool) van deze Whirlpool JT379 na 10 jaar op was, magnetron werkte niet meer toch weer voor Whirlpool gekozen. Goed advies gekregen bij Scheer en Foppen in Almere.
Het toestel ziet er mooi uit en het bedieningsgemak is groter dan bij de vorige Whirlpool die wij hadden.
De oven gebruiken zonder voorverwarmen is handig, hij rekent zelf uit hoelang het duurt voordat het gerecht klaar is met de 6th sense functie. Ook de ontdooi tijd regelt hij helemaal zelf.Het keuze menu voor alle programma`s is zo eenvoudig en duidelijk dat alles tot nu toe gelukt is.
Een echte aanrader
bruno a

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.