Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

receiver

Selecteer alleen:

Informatie over receivers

De receiver (ook wel tuner-versterker genoemd) vormt het hart van een audio-installatie. Behalve de 'gewone' stereo-receivers bestaat het grootste gedeelte van het aanbod tegenwoordig uit AV-receivers. AV-receivers vormen in combinatie met een dvd- of blu-ray speler en een surround-speakerset een prima hometheater-systeem. Qua mogelijkheden is de keus in receivers erg groot.
Wil je een receiver kopen, of verschillende receivers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van receivers

Laatste review

Marantz SR7008

Een aantal dagen geleden na het lezen van diverse reviews de Marantz SR7008 bij AVtrader.nl gekocht. De AV receiver heeft meerder zones waar je onafhankelijk van elkaar verschillen audio en/of video bronnen kunt gebruiken. Het inrichten is zeer gebruiksvriendelijk. Audio kwaliteit is subliem en het upscalen van video materiaal naar 1080P is zeer goed. De receiver kan t/m 4K upscalen. De receiver kan 9.1 aan en dat heb ik ook ingebruik. Het 9.1 geluid geeft een zeer mooie ervaring tijdens het kijken van blu-ray films. Het is nog beter dan de bioscoop!
WA72.Wilco

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.