Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

receiver

Selecteer alleen:

Informatie over receivers

De receiver (ook wel tuner-versterker genoemd) vormt het hart van een audio-installatie. Behalve de 'gewone' stereo-receivers bestaat het grootste gedeelte van het aanbod tegenwoordig uit AV-receivers. AV-receivers vormen in combinatie met een dvd- of blu-ray speler en een surround-speakerset een prima hometheater-systeem. Qua mogelijkheden is de keus in receivers erg groot.
Wil je een receiver kopen, of verschillende receivers met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van receivers

Laatste review

Onkyo TX-NR828

Als opvolger van mijn TX-NR717 gekozen voor deze grotere broer.
Erg handig is dat WIFI en Bluetooth nu ingebouwd zitten en als je met een gepaired Bluetooth apparaat in de buurt komt schakelt deze receiver automatisch op deze ingang (ook als de receiver nog niet aanstond) en kun je direct naar deze receiver streamen vanaf je bluetooth apparaat.
Veel instelmogelijkheden, waardoor het echt nodig is om de gebruiksaanwijzing goed te lezen om alles uit het apparaat te halen. De meeste knoppen die je niet zo vaak gebruikt zitten netjes achter een klepje en met de Android app bedien ik het apparaat meestal toch dus de bijgeleverde afstandsbediening gebruik ik zelden.
rkers16

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.