Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

Informatie over vaatwassers

De vaatwasser - of afwasmachine - is onmisbaar geworden in vele huishoudens. Bij de aanschaf van een vaatwasser dien je rekening te houden met de gezinsgrootte en de beschikbare ruimte. Daarnaast kunnen bij afwasmachines zaken als energieverbruik, geluidsniveau en indeling een overweging zijn bij het maken van een keuze. Er zijn vrijstaande of onderbouw afwasmachines op de markt. Ook kun je voor een inbouwvaatwasser kiezen. Wil je een vaatwasser kopen, of verschillende vaatwassers vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van vaatwassers

Laatste review

Bosch SMS50D52EU

Wat een fijne vaatwasser is dit, hij past precies op de plek van mijn vorige vaatwasser van Miele die het na jaren begaf. Hoewel ik dacht een stapje terug te gaan valt mij dit 100% mee. Belangrijkste punten voor mij zijn ruimte, schone vaat en geluid. Hier scoort hij gewoon goed op. Ik vind hem qua prijs in relatie tot de prestatie prima voldoen.
Maris1210

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.