Vaatwasser vergelijken

(647)

De vaatwasser - of afwasmachine - is onmisbaar geworden in vele huishoudens. Bij de aanschaf van een vaatwasser dien je rekening te houden met de gezinsgrootte en de beschikbare ruimte.

Daarnaast kunnen bij afwasmachines zaken als energieverbruik, geluidsniveau en indeling een overweging zijn bij het maken van een keuze. Er zijn vrijstaande of onderbouw afwasmachines op de markt. Ook kun je voor een inbouwvaatwasser kiezen. Wil je een vaatwasser kopen, of verschillende vaatwassers vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - Siemens SN25M205EP - door sd24

Het apparaat is een nette vaatwasser maar ook niet de Rolls Royce onder vaatwassers. Vrij stil, droogt vrij goed, maar droogt plastic attributen niet zo goed, net als bestek soms. Programmatijd aanduiding is wat vreemd, een eco programma van 2:45 uur kan in anderhalf uur afgelopen zijn. Verder handig apparaat, ook de waterstop is een prettig extraatje. Ook is het handig dat het apparaat een uitstelfunctie heeft en niet gaat piepen als hij klaar is. Let wel: Modern.nl verhoogt de prijs vlak voo..

Alle reviews van Siemens SN25M205EP
lees meer