Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

Informatie over vaatwassers

De vaatwasser - of afwasmachine - is onmisbaar geworden in vele huishoudens. Bij de aanschaf van een vaatwasser dien je rekening te houden met de gezinsgrootte en de beschikbare ruimte. Daarnaast kunnen bij afwasmachines zaken als energieverbruik, geluidsniveau en indeling een overweging zijn bij het maken van een keuze. Er zijn vrijstaande of onderbouw afwasmachines op de markt. Ook kun je voor een inbouwvaatwasser kiezen. Wil je een vaatwasser kopen, of verschillende vaatwassers vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van vaatwassers

Laatste review

Bosch SMS50D52EU

Sinds een goede week hebben we deze energie zuinige vaatwasser in gebruik. De eerste indruk is absoluut positief. Eenvoudig te installeren. De indeling is eenvoudig, maar ruim voldoende, geen toeters en bellen. De vaat komt er schoon uit, maar dat mag je natuurlijk verwachten voor deze prijs. Wat ik een absoluut pluspunt vind is dat je hem (haar?) bijna niet hoort, de vorige Bosch maakte een behoorlijk geluid. Van de energierekening heb ik uiteraard ook hoge (lage;-) verwachtingen. Een absolute aanrader dus!
Meningkoning

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.