Wil je een nieuwe cv-ketel kopen? Vraag een offerte op!

Vraag gratis en vrijblijvend een cv-ketel offerte aan. Het was nog nooit zo simpel en dit doe je binnen enkele minuten bij erkende installateurs. In samenwerking met Slimster helpen we jou bij een nieuwe cv-ketel kopen. Na je aanvraag ontvang je van maximaal vier bedrijven een vrijblijvende offerte. Waar wacht je nog op?!

Vraag een offerte aan voor een nieuwe cv-ketel bij erkende installateurs

Extra informatie over cv-ketels

Gelukkig doe jij goed onderzoek. Want je koopt niet zomaar een nieuwe cv-ketel, en als je aan cv-ketel koopt dan wil je ook de beste cv-ketel. Snel warm water, warme radiatoren of vloerverwarming zonder onnodig energie te verspillen is namelijk wel zo prettig. Voordat je een volledig nieuwe cv aanschaft, is het verstandig om je grondig in de materie te verdiepen.

Welke cv-ketel je uiteindelijk kiest, heeft tenslotte nogal wat gevolgen voor je woongenot. Wil je alleen één-op-één de bestaande cv-ketel vervangen of duik je wat dieper in de materie zodat jullie zeker weten de goede cv-ketel kopen? Wij helpen je op weg en vertellen je op welke zaken je kunt letten.

Wanneer ketel vervangen?
Informatie over cv-ketels
Kosten nieuwe cv-ketel

Samenwerking met Slimster

Om de consument zo goed mogelijk te helpen in de zoektocht naar een nieuwe cv-ketel, hybride cv-ketel of boiler werken we samen met Slimster. Met hun onafhankelijkheid, ervaring en groot netwerk aan alleen gespecialiseerde bedrijven is Slimster in staat om de brug te maken van online oriënteren naar een offerte op maat. Slimster neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken conform de toepasselijke wet- en regelgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Over CV-ketels

Dat een cv-ketel zorgt voor warmte in huis weten de meeste mensen wel, maar hoe werkt een cv-installatie eigenlijk precies? Een cv-ketel is op een gas- en waterleiding aangesloten. Met het gas verhit de verwarmingsketel het water, waarna dit water via het buizennetwerk door de woning naar de radiatoren wordt gepompt. Het verwarmingsproces werkt via een brander die het gas verbrandt. De warmtewisselaar voert de gasverbranding uit, zodat het water zo efficiënt mogelijk wordt verwarmd. Via een (slimme) thermostaat reguleer je de temperatuur. Dit systeem noemt men ook wel centrale verwarming, vandaar de naam cv-ketel. Bij de verbranding komen er allerlei afvalgassen vrij, die een rookafvoerkanaal naar buiten afvoeren.

Veel mensen gebruiken de cv-ketel dus in combinatie met radiatoren. Daarnaast is vloerverwarming een zeer comfortabele en efficiënte manier om de woning op temperatuur te krijgen. Wegens het ontbreken van radiatoren bespaar je bovendien ruimte en het is vanwege het gebruik van lagere temperaturen tot ongeveer 35 graden nog energiezuiniger ook. Meer informatie over cv-ketels is te vinden op onze informatiepagina.