Electroworld.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Electroworld.nl.

Electroworld.nl stelt zich voor

Electro World is de grootste Elektronica formule in Nederland. Voor Electro World staat kwaliteit, persoonlijk advies en complete service voorop. Met een eigen magazijn en meer dan 150 winkels staan wij dagelijks voor u klaar en heeft u altijd een Electro World winkel in de buurt. Wij hebben een breed assortiment beeld, geluid, huishouden, keuken, computers, elektronica en persoonlijke verzorging. Dit assortiment leveren we niet alleen, we installeren, repareren en bouwen in. Hiervoor hebben wij 350 vakmonteurs in dienst die u kunnen helpen. Mooi voor Elkaar

Deze score is gebaseerd op 1928 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Frans Daniels 03-09-2024

Net personeel goed advies volgens afspraak geleverd.
Veel moeite gedaan om de vrieskast in de kelder te krijgen.
Netten en vriendelijk personeel.
Is een aanrader.

J.van Leeuwen 03-09-2024

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site
Vlotte levering en plaatsing met goede uitleg bediening van geleverde apparaten
Reden om volgende keer hier weer te bestellen

Redmar Wolf 03-09-2024

Perfecte service.

Heleen 02-09-2024

10,0
Geweldig geholpen met een deskundig advies. Ook de aflevering was perfect, goede uitleg gehad en zeer net en behulpzame medewerker.
Zeker weten dat we hier vaker terug gaan komen.

Piet Ackermans 02-09-2024

10,0
In de winkel is veel keuze aan TV's, zodat we alle verschillen goed kunnen bekijken. Professionele uitleg. De prijs-kwaliteit is uitstekend. De dag nadat wij een TV hadden gekocht, bleek er een kortingsactie te zijn. Daarover contact gezocht. De korting werd direct verwerkt en het geld werd binnen 3 dagen terug gestort. Top.

Bub Engelen 02-09-2024

Wij wonen sinds 1994 in Loon op Zand en zijn vanaf die tijd al vaste klant bij Frans Smits, waar wij inmiddels al ons bruin- en witgoed hebben gekocht en altijd tot volle tevredenheid geholpen zijn.
Eerlijke prijzen die soms, maar zeker niet altijd, iets hoger liggen dan bij vergelijkbare winkels maar de klant is hier nog echt koning en de service is simpelweg in één woord te noemen: TOP👍.
Dat is dan ook de reden, dat wij hier reeds zolang klant zijn en waarschijnlijk ook wel uilen blijven.

G&G uut Hengel 02-09-2024

Voor het eerst een aankoop gedaan bij Electro World, in dit geval bij Bas Baake in Delden.
Als aspirant -klant zijn we daar prima ontvangen en te woord gestaan.
Goede info etc. bij aankoop van een tv.
Vlotte levering en installatie op de afgesproken dag en tijd.
Komen hier vast nog wel terug voor een andere aankoop.

Marna 02-09-2024

Komen al jaren bij dit bedrijf. Ze nemen de tijd voor je en helpen je bij al je vragen

Jan en Henny 02-09-2024

Goed en duidelijk advies . Na het maken van de keuze was de levertijd ook zeer goed . Stonden om 12.00 uur in de winkel en om 17.00 uur stond het nieuwe wasmachine bij ons thuis .

Sandra 02-09-2024

10,0
Klantvriendelijkheid, in de buurt, genoeg keuze, snelle levering en service maken dat ik voor electro world heb gekozen.

De Vries 02-09-2024

Duidelijke uitleg bij onze keuze voor een nieuwe stofzuiger! Behulpzaam bij hetnaar de auto brengen van de aankoop.

Simonster 02-09-2024

In de winkel geweest. wel gezien dat een prijs in de winkel anders was dan op de site.

Arjan 02-09-2024

Fijne service, vakkundig en snel.

Verhaag 02-09-2024

10,0
Snelle en kraakheldere werkwijze. Correct in communicatie. Vlotte levering en terzake kundige uitleg.

RdG 02-09-2024

goed advies en kennis van de producten.
goede service en prijs/kwaliteitverhouding.

Flierman 02-09-2024

10,0
Klantgerichte, doelgerichte, concrete advisering.
Plaatselijke ondernemer.

Cor 02-09-2024

10,0
Zeer net geholpen in de winkel en een zeer vriendekijke en nette en vrolijke bezorger

Margo 01-09-2024

10,0
Fijn geholpen en geadviseerd in de winkel. Apparaten snel geleverd en goed geïnstalleerd!

Jacobs 01-09-2024

Goede service, goed meegedacht met de situatie

Annette de Roos 01-09-2024

10,0
Fijn telefonisch geholpen en het produkt ben ik een dag later gaan ophalen

Dolfing 01-09-2024

Vriendelijke medewerkers en snelle service en goede voorlichting.
Ze zijn echt bereid om hun uiterste best te doen voor de klant.

Mic 01-09-2024

10,0
Altijd heldere uitleg en ook nog snelle levering, eventueel aan de deur. Thx.

Inge 01-09-2024

Prima geholpen

joop cents 31-08-2024

10,0
Goede voorlichting en service op uur en tijd geleverd en geinstalleerd.
Dank U

Inge vanBommel 31-08-2024

Goede voorlichting gehad en een snelle goede levering.

Toon meer reviews