Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2409 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 158
Totaal 10
5 sterren
22-12-2014

tom1574

Aankoop: Online

Snel geleverd, prima product

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tom1574
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-12-2014

RKnotter

Aankoop: Online

Gewoon tot nu toe de beste winkel voor al je licht- en geluidsspullen...

  • Goeie website en snelle bezorging! Gemak 9
  • Bij problemen goed te bereiken. Ik kreeg na prijsverlaging vlak na mijn bestelling zelfs nog compensatie, dat hadden ze in principe niet hoeven doen! TOP-service! Service 10
  • Zeer uitgebreid, meeste artikelen op voorraad dus de volgende dag in huis. Scherpe prijzen. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RKnotter
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-12-2014

theo026

Aankoop: Online

  • Artikelen zijn makkelijk te vinden Gemak 9
  • Supersnelle service, vandaag voor 22:00 uur beteld,morgen in huis!! Service 10
  • Als muziekliefhebber kom je hier van alles tegen Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van theo026
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-12-2014

Tomas-PI

Aankoop: Online

Geen klachten enkel lof!
Thanks Bax-Shop!

  • Duidelijke webshop Gemak 10
  • Goed verpakt en heel snel geleverd. Service 10
  • Veel keuze (net niet alles. Nou ja, wie wel?)... Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tomas-PI
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-12-2014

Coyke

Aankoop: Online

Ik heb kennis gemaakt met Bax-shop via mijn dochter. Zij is fanatiek gitaar speelster en zou graag een ukelele willen hebben en zodoende bij Bax-shop terecht gekomen en het instrument besteld

  • duidelijk website, alles makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen, idem betalen Gemak 9
  • er was iets fout gegaan met bestellen, direct gebeld en volgende dag was de bestelling binnen Service 10
  • een goed uitgebreid assortiment, Assortiment 8
  • ik zal mijn kennissen op de hoogte stellen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Coyke
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-12-2014

PatrickPDB

Aankoop: Online

De klantvriendelijkheid is zeer goed, medewerkers staan voor al uw vragen klaar en behandelen deze alsof u de koning of koningin bent. Als u vragen heeft kunt u direct contact opnemen, want Bax-Shop is zeer goed te bereiken, zelfs na 17:00. Als er iets is misgegaan, zorgt de medewerker voor een behandeling van de procedure en word u duidelijk op de hoogte gesteld wat de gang van zaken is. Hierbij word er direct en automatisch een status update naar uw mail adres gestuurd met daarin alle informatie die u moet weten. Bax-Shop lieverd sinds kort ook op Zondag® , dit is zeker een verbetering die veel mensen zal helpen die doordeweeks moeten werken. Het assortiment is groot, de medewerkers zeer klantvriendelijk, de levering perfect. Wat wilt u nog meer als klant?! Ik vind dot de perfecte webshop voor iedere leeftijd, omdat de winkel en de webshop een duidelijke layout hebben. Zo kunt u direct vinden wat u zoekt en hoeft u niet eerst 10 pagina's te doorzoeken.

  • De eerste keer op een website zoeken naar een pruduct is vaak lastig. Gelukkig was daar toen de tijd een live chat met één van de medewerkers. Ik vroeg het verschil tussen twee soortgelijke microfoons en de medewerker in dienst gaf eerlijk antwoord en zijn advies. Eerlijkheid vind ik als klant belangrijk bij een aanschaf in een webwinkel. De bestelprocedure verliep ook zeer goed en is duidelijk voor zowel jong als oud. Gemak 9
  • Mocht de websitebezoeker een vraag hebben, dan is Bax-Shop zeer goed en gemakkelijk te bereiken. Zowel telefonisch als per mail staan er altijd medewerkers klaar die de klant te woord willen staan. Ze hebben geduld, beantwoorden alle vragen duidelijk en leggen het een en ander uit als je iets niet begrijpt. Een verbeterpuntje is dat ze op moeten letten of een bepaald product al is verstuurd, voordat er een mail word gestuurd na 8 uur dat het pakket is verzonden, terwijl het product al is afgeleverd. Service 10
  • Alle producten die ik zocht heb ik gevonden en waren ten alle tijden ruim in voorraad. Zo kon ik het product gelijk in de winkelwagen stoppen en even later met alle gemak verder afrekenen. Graag zou ik nog meer ipad accessoires willen zien. Denk hierbij aan zwanenhals houders en speciale kabels voor de connectie tussen andere apparaten. Assortiment 9
  • Bax-Shop Nederland is een goede winkel met en ruim assortiment. De medewerkers zijn zeer gemotiveerd en nemen de tijd om uw vraag te beantwoorden. Als er problemen mochten zijn, dan worden deze zeer snel behandelt en word hier door de juiste medewerker direct een goede en passende oplossing voor gezocht. Vaak heeft Bax-Shop Nederland leuke aanbiedingen doe uw portemonnee ten goede doet . De verzendkosten zijn goed berekent voor iedere bestelling. Vaak hoeft u geen verzendkosten te betalen bij producten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PatrickPDB
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-12-2014

vkramautar

Aankoop: Online

afgelopen jaar meerdere producten gekocht bij bax-shop. Super muziekwinkel alles in huis voor betaalbare prijzen met veel kennis en kunde.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vkramautar
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-12-2014

maurice202000

Aankoop: Online

Voor mensen die nog geen klant zijn bij Bax-shop en tog iets uit het assortiment nodig hebben adviseer ik om het bij Bax-shop te bestellen. Er kan altijd wel iets mis gaan maar bij Bax-shop is de kans heel klein. Bij mij is er tot nu toe nog helemaal niks mis gegaan.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ik vind de service van Bax-shop uistekend. Ik bestel altijd voor 10 uur en heb het ook echt de volgende dag in huis. Als ik een vraag heb dan stuur ik een appje naar bex-shop en krijg meestal die dag nog een berichtje terug. Service 10
  • Het assortiment is reuze groot. Ik vind altijd wat ik zoek en het is noot van slechte kwaliteit. Assortiment 10
  • Ik adviezeer mensen zeker voor onder andere muziek spullen om naar Bax-shop.nl te gaan. Vooral door de goeie service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van maurice202000
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-12-2014

CasFortuin

Aankoop: Online

ik bestel vaak bij jullie en ben erg tevreden over jullie klantenservice.
pakketen groot of klein zijn altijd binnen een dag binnen. ook ben ik laatst erg goed geholpen toen ik een set boxen kwam ruilen.

  • site is erg overzichtelijk Gemak 10
  • pakketten altijd binnen een werkdag binnen Service 10
  • erg breed en gedetailleerd assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van CasFortuin
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-12-2014

lucveu

Aankoop: Online

Mooi eenvoudig handig makkelijk in te klappen en mee te nemen voor de hobby-muzikant-on-the-road.
Leuke kleur, en zooooo goedkoop!
Snel geleverd en een waarschuwing aan de postbode dat het niet bij de buren mag en graag een handtekening als bewijs.
(Postbode kwam hier trouwens liever graag onderuit: ik kan ook wel tekenen, vertrouwt u me niet, mijn klanten vertrouwen mij allemaal, is veel handiger)
Nee, superservice vanBax-shop!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lucveu
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-12-2014

jeroenbrugman

Aankoop: Online

Dj gear besteld en direct ontvangen. Toen er iets misgegaan was met een van de cd spelers werd dit ook snel opgelost. Als extra kreeg ik een cadeaubon voor het ongemak. Ik ben zeer tevreden en zal er zeker weer spullen bestellen.

  • Overzichtelijke website, duidelijke informatie. Gemak 10
  • Bij een defect aan een van de cd spelers werd deze probleemloos en snel omgeruild. Service 10
  • Veel keuze en zeer goede prijzen. Assortiment 10
  • Gelet op het voorgaande is dit een uitstekende zaak met goede service en klantvriendelijkheid. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jeroenbrugman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-12-2014

Cordiaz

Aankoop: Online

tot nu toe alleen maar positief
veel keus ,kwalitatief goeie spullen en snelle levering

  • makkelijk bestellen Gemak 9
  • snelle levering Service 9
  • grote keus Assortiment 9
  • goed snel en betrouwbaar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Cordiaz
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
20-12-2014

Dave67

Aankoop: Online

Gemakkelijk bestellen maar per ongeluk toch een verkeerde sd kaard besteld. Kostenloos retour en een nieuwe besteld...weer super snelle levering!! Kortom: perfect!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Dave67
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
19-12-2014

Matje88

Aankoop: Online

Na allerlei opties te hebben bekeken uiteindelijk de Apple TV gekozen. Ik wilde deze eigenlijk bij de officiële Apple (online) Store bestellen, maar bij een bestelling op donderdag moest ik tot na het weekend wachten. Iets te lang..
Uiteindelijk bij Bax-Shop gevonden, de volgende dag in huis en nog net wat goedkoper ook!
Overzichtelijke winkel, gemakkelijk betalen en lekker snel de volgende dag in huis, top!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Matje88
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-12-2014

amewul

Aankoop: Online

  • Het gezochte is snel te vinden op de website Gemak 9
  • Snelle en correcte levering, met een goede prijs/kwaliteit verhouding Service 8
  • Uitgebreid genoeg om zowat alles te vinden wat je zoekt Assortiment 9
  • Omdat ik zelf alleen mar positive ervaringen met deze leverancier heb. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van amewul
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-12-2014

stratopeek

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Snel, duidelijk en goed! Bestel graag bij BAX! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van stratopeek
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-12-2014

GerardK1962

Aankoop: Online

Verloopkabeltje besteld, de volgende dag in huis, Precies wat ik nodig had.

  • Prima website met uitstekende zoekmogelijkheden Gemak 8
  • Ik zocht een kabeltje maar had geen idee hoe dat heet, toch gevonden Service 8
  • Breed en diep, alles voor geluid Assortiment 8
  • Zoek je iets op het gebried van geluid, ga dan neer Bax, echt goed en snel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van GerardK1962
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-12-2014

Marian1164

Aankoop: Online

  • ideaal vanuit je luie stoel bestellen en de andere dag in huis Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marian1164
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-12-2014

Arthurius

Aankoop: Online

Prima kwaliteit, zeer snelle levering. Helemaal tevreden!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Arthurius
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-12-2014

gerardbeugelsdijk

Aankoop: Online

Gewoon lekker de volgende dag in huis en goede kwaliteit. Dit keer diverse kabels gekocht, eerder al een mengpaneel. Probleemloos en goedkoop.

Gerard Beugelsdijk
Gitarist

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gerardbeugelsdijk
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-12-2014

regafan

Aankoop: Online

Ik gebruik hem als oefen ( Bas ) versterker gekoppeld aan mijn mac. Ideale mengtafeltje, om met je favoriete muziek mee te spelen of nummers uit te zoeken! Makkelijk in gebruik, goed geluid, degelijk material goede kwaliteit prijs verhouding.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van regafan
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-12-2014

OSU Radio

Aankoop: Online

Bax levert optijd zoals ze beloven. Is een bestelling niet opvoorraad is het binnen 2 dagen thuis bezorgd. Bax doeg wat ze zeggen. Daarom heb ik Bax al bij vele aanbevolen.

  • Alles is goed en overzichtelijk te vinden in de webshop Gemak 10
  • 1 Onderdeel was niet geleverd 1 telefoontje en was geen probleem. De volgende dag werd deze netjes door de pakketdienst bezorgd. Service 10
  • Ruime keuze en alles goed op voorraad. Assortiment 10
  • Bax levert optijd zoals ze beloven. Is een bestelling niet opvoorraad is het binnen 2 dagen thuis bezorgd. Bax doeg wat ze zeggen. Daarom heb ik Bax al bij vele aanbevolen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van OSU Radio
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-12-2014

Reneb62

Aankoop: Online

Baxshop levert wat ze beloven

  • Duidelijke website Gemak 9
  • mogelijkheid van te voren een droppoint voor je bestelling op te geven Service 9
  • breed assortiment Assortiment 9
  • Je vindt er altijd wat je nodig hebt tegen een goede prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Reneb62
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-12-2014

j buikema

Aankoop: Online

bax shop geweldig keurig afgelevert niks mis mee aan te bevelen super goed

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • bax shop geweldig keurig afgelevert niks mis mee aan te bevelen en keurig zoals vermels op de site binnen 24 uur super goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van j buikema
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-12-2014

bertwb

Aankoop: Online

Na op de site gekeken te hebben heb ik gevonden wat ik zocht. Toch nog enkele vragen n.a.v. de gegevens zoals die op de site stonden. Hierover gebeld en uitgebreid en zeer correcte antwoorden en adviezen gekregen. Overgegaan tot betaling en binnen één dag alles in stevige verpakking onbeschadigd ontvangen. Kortom een tevreden klant!

  • Duidelijke website. Gemak 9
  • In één woord goed! Service 10
  • Alles wat ik zocht hadden ze. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bertwb
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
18-12-2014

Adrianne

Aankoop: Online

Ik zocht een electronisch drumstel voor mijn kleinzoon en stond versteld hoeveel keuze er was

  • Via de site makkelijk te beoordelen en te bestellen Gemak 10
  •   Service
  • Ik wist niet dat er zoveel keuze was Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Adrianne
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-12-2014

ReBorn83

Aankoop: Online

Duidelijk, grote keuze, netjes geleverd.
Sommige onderdelen zouden iets meer informatie mogen bevatten.

  • Alles wat ik zocht hadden ze. Gemak 10
  • Goed, snel, info net als vrijwel iedere webshop. Service 9
  • Uitgebreid, sommige verschillen zouden duidelijk gemaakt kunnen worden. Assortiment 9
  • Keuze is reuze, prima levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ReBorn83
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-12-2014

bjorncuyx

Aankoop: Online

ik kan niets slecht zeggen ruime keuze aan alles gewoon

  • bestellen en heel snel in huis Gemak 10
  • altijd snel en bij probleem dadelijk een oplossing vorhanden Service 10
  • zo goed als alles wat ik nodig heb is er te vinden Assortiment 10
  • aan iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bjorncuyx
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-12-2014

markdrillich

Aankoop: Online

goed assortiment, snel. niks om over te klagen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van markdrillich
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-12-2014

publimix1

Aankoop: Online

Soms is de hoeveelheid producten (bijvoorbeeld hoofdtelefoons) zo overweldigend groot dat kiezen lastig wordt.

  • Fysieke winkel soms beter als je wilt luisteren. Ik mis in de beoordelingen soms deskundige reviews. Verder snel en correct, precies zoals het hoort. Gemak 9
  • Misschien wel een tien. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van publimix1
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
18-12-2014

CidiCoke

Aankoop: Online

Ben zeer te vreden over bax shop, buiten hun ruime assortiment, goede hulp bij problemen, overzichtelijke website heb ik wel 2 kleine puntjes.

Punt 1: Bax shop geeft deze kerstperiode elke dag een kerstaanbieding, waar ik zeer te vreden mee ben, heb mij een Electro Voice zlx-12P 12 inch tweeweg actieve luidspreker gekocht waardoor ik gratis een Devine pro 2000 studio hoofdtelefoon bijkreeg die dag. Joepie. Echter op 16 december gaven ze een devine Speaker set + statieven + kabels en versterker aan €229,00 euro als aanbieding, maar wanneer ik hier op klikte om hem te bestellen, stond hij op €242,10. Ik heb nochtans gemaild naar bax maar deze keer geen antwoord gekregen, hierin ben ik wel een beetje teleurgesteld.

Punt 2: De levering van bax shop is geweldig, voor 22u00 besteld morgen in huis. Echter een kleine opmerking, probeer zoveel mogelijk PostNL te laten leveren, de werknemers van Bpost zijn nogal aan de rappe kant en durven al eens een briefje in de brieven bus te steken dat er niemand thuis was en dat je er de volgende werkdag mag omkomen in jouw dichtsbijzijnde postkantoor terwijl er wel iemand thuis was.

Voor de rest ben ik zeer te vreden over hun ruime assortiment voor de beginnende, gevorderde muzikant, dj,....

bedankt BAX

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Voor 22u00 besteld, de volgende dag in huis, mooi toch?? Echter een kleine opmerking, probeer zoveel mogelijk PostNL te laten leveren, de werknemers van Bpost zijn nogal aan de rappe kant en durven al eens een briefje in de brieven bus te steken dat er niemand thuis was en dat je er de volgende werkdag mag omkomen in jouw dichtsbijzijnde postkantoor. Voor de rest zeer goede service Service 7
  • Alles wat je nodig hebt als beginnende, gevorderde muzikant, dj,.... Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van CidiCoke
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-12-2014

Erwin Erwin

Aankoop: Online

gewelding !!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Geweldige winkel. Bijna alle producten die je zoekt vind je er. In een woord super! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Erwin Erwin
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-12-2014

Duncan9099

Aankoop: Online

De service is perfect. Ik kreeg netjes een mailtje over dat er een systeemfoutje was en voor de rest ook alleen de dingen die ik wilde. Andere sites hebben bijvoorbeeld ook nog reclames/spam en bax-shop doet daar gelukkig niet aan.

  • Overzichtelijke website met gelijk de informatie die ik zoek Gemak 10
  • Alles word netjes afgeleverd op de dag die op de site aangekondigd staat. Meestal de volgende dag. ligt er natuurlijk aan of het product op voorraad is. Soms nog wel is een systeem foutje. daarom een 9. maar een systeemfoutje gebeurd natuurlijk bij elk bedrijf Service 9
  • Heeft eigenlijk elk product dat ik wil opzoeken over audio. En het heeft ook elk product dat ik aanraad Assortiment 10
  • Ik heb bax-shop altijd bij mijn vrienden aangeraden. Puur omdat de producten heel goedkoop zijn daar en de service perfect is Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Duncan9099
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-12-2014

boy scholte

Aankoop: Online

Altijd goeie spullen die snel geleverd worden

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Altijd goede kwaliteit! Altijd binnen een dag geleverd! Assortiment 10
  • Je kunt gewoon niet teleurgesteld worden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van boy scholte
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-12-2014

roland 2211

Aankoop: Online

Zie de opmerkingen hierboven, alles helemaal goed!

  • De 10 zegt toch genoeg?! Gemak 10
  • Ik heb herhaaldelijk telefonisch om advies gevraagd. Altijd weer geduldig en adequaat te woord gestaan! Service 10
  • Je kunt het (bijna) niet bedenken of Bax-Shop heeft 't! Assortiment 10
  • Niet één min puntje, alleen maar pro's, vandaar die 10. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van roland 2211
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-12-2014

nietsnik

Aankoop: Online

  • zeer gemakkelijk, zo via Ideal betaald en ook snel de producten gevonden, goeie zoekmachine in de site Gemak 10
  • Uitsekende service, wat word beloofd op de site klopt ook kreeg de volgende dag meteen de bestelling binnen, en goed op tijd alleen wel door PostNL een grote marge voor de levertijd (4 uur) Service 9
  • Groot assortiment alleen niet altijd de meest goedkope optie. voor kleine bedragen prima omdat je dan op verzendkosten bespaard maar voor grotere bedragen zijn winkels als Thomann een betere optie Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nietsnik
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2014

Rut17

Aankoop: Online

Geen nadelen! Mooie acties, prijzen en goede producten!

  • Je kan heel makkelijk iets bestellen en je weet ook precies wat het product inhoud, bij de specificaties en de product informatie zie je al heel snel of dit wat voor je is. Gemak 10
  • Hele snelle levering en de klantenservice is ook altijd vriendelijk! Service 10
  • Sommige dingen hebben ze niet altijd op voorraad, maar dat zijn vaak de dingen die de laatste tijd niet/nauwelijks meer besteld worden. Maar een mega assortiment, dat hebben ze! Assortiment 8
  • Het is een geweldige winkel en ik heb er tot nu toe alles gekocht wat ik nodig heb in de studio! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rut17
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-12-2014

johhuis

Aankoop: Online

Goed gevoel bij deze winkels; lijkt te doen wat ze beloven en verzenden / retourneren is gratis.

  • Site werkt zeer gemakkelijk; goede zoekfunctie en bestelproces is eenvoudig. Zeer veel keuzes om te betalen/ Bestelling afgeleverd conform afspraken ('s avonds om 21:00 besteld; morgen in huis) Gemak 9
  • Product retour gestuurd (naar een antwoordnummer); volgende dag een email dat het product retour is ontvangen en dag erop geld terug op de rekening; TOP! Service 9
  • Als je iets nodig hebt op het gebied van audio: BAX-SHOP! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johhuis
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2014

dannyp71

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • 21:15uur besteld..volgende ochtend in huis. Leveren wat je beloofd is toch altijd een fijne ervaring! Service 9
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van dannyp71
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-12-2014

markkosman

Aankoop: Online

Een leuke website om spullen te kopen voor je gitaar. De verzending ging goed.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van markkosman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-12-2014

DiaNos

Aankoop: Online

Ik heb een aantal instrumenten en apparatuur besteld bij Bax-shop in het afgelopen jaar en ben zeer tevreden over deze winkel. Zodra de bestelling geplaatst was, de volgende dag al binnengekregen. Bij problemen heb ik contact genomen met de service en werd meteen geholpen. Snel, duidelijk, vriendelijk, vandaar dat ik deze winkel een hoge cijfer geef!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DiaNos
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2014

wilmans78

Aankoop: Online

super snelle levering en met een klacht word je snel geholpen en denken ze ook mee met de oplossing

  • Kijken,kiezen en betalen.appeltje eitje Gemak 9
  • Snel geleverd en met een vraag helpen ze je graag Service 10
  • Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht Assortiment 10
  • Bijna one stop shopping,tegen een goede prijs met de beste service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van wilmans78
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-12-2014

FKuiper2

Aankoop: Online

Besteld, betaald, en snel geleverd!!

Bedankt!

  • Snel geleverd na bestelling! Gemak 10
  • Staan je bij met raad en daad voor service en garantie! Service 10
  • Zeer ruim assortiment Assortiment 10
  • Ik adviseer het bij iedereen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van FKuiper2
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-12-2014

nf1966

Aankoop: Online

Zondag besteld, maandag ontvangen, senl, eenvoudig en goedkoop

  • Eenvoudige website. Gemak 9
  • Snelle levering, ook in het weekend. Service 9
  • Alles gevonden. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nf1966
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-12-2014

MJW van de Put

Aankoop: Online

  • Eenvoudige, duidelijke website, die je op adequate wijze naar het product van je keuze loodst. Over het algemeen heldere productomschrijvingen. Gemak 9
  • Prima informatieverstrekking van je bestelling, betalingsgegevens en voortgang van verzending. Eenvoudige betaling via I-Deal. Service 8
  • Ruime keuze van instrumenten en benodigdheden. Veelal mijn merken in het assortiment. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van MJW van de Put
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-12-2014

Zanza

Aankoop: Online

Veel gemak en snel geleverd

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Zanza
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-12-2014

Hubo007

Aankoop: Online

Ik was blij dat ik een duidelijke en gerichte keuze kon maken door thuis te testen met verschillende producten.na terug sturen 2de keus was mijn geld ruim binnen het termijn terug gestort, kortom TOP!

  • duidelijke website duidelijke voorwaarde en overzicht Gemak 10
  • Zeer snel antwoord op vragen, soms zo kort dat ik even de weg kwijt was Service 9
  • voor wat ik gezocht heb is er veel keuze. Assortiment 10
  • komt gewoon de afspraken na duidelijke communicatie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hubo007
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-12-2014

Kees de Rooij

Aankoop: Online

Toegankelijkheid van de webwinkel, betrouwbaarheid, snelle levering
kortom tot nu toe alleen maar positief

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kees de Rooij
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-12-2014

CC91

Aankoop: Online

Het plaatsen van mijn bestelling bij Bax shop verliep heel vlot en dat was ook te zeggen over de levering! 's avonds besteld, en de volgende middag bracht de postbode het pakketje in de aangegeven tijd. Bestellen bij Bax shop is voor mij voor herhaling vatbaar. Bedankt.

  • Duidelijke site Gemak 10
  • Snelle en nette levering Service 10
  • Grote keuze Assortiment 10
  • Goede site, nette service, scherpe prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van CC91
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-12-2014

Roelbak16

Aankoop: Online

Supergoede winkel! Je kunt namelijk eenvoudig via het menu kiezen voor welk instrument je iets wilt aanschaffen en dan ook precies wat, dus het keuzemenu vind ik heel erg handig. Daarnaast is het afrekenen ook heel eenvoudig en kan op veel verschillende manieren. Ten slotte is de levering ook altijd precies zoals is aangegeven bij het product! Kortom: Perfect!

  • Makkelijk zoeken in het menu en ook eenvoudig afrekenen! Gemak 10
  • Zodra je hebt besteld krijg je een bevestigingsmail en eveneens als je product is verzonden Service 10
  • Super veel keus, ook uit veel verschillende merken! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Roelbak16
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.