Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2538 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 170

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,8
5 sterren
01-03-2015

peeweediver

Aankoop: Online

  • overzichtelijke site, goede omschrijvingen, gemakkelijk bestellen en snelle bezorgin Gemak 10
  • geen gezeur over garantie alles wordt keurig netjes afgehandeld, je wordt op de hoogte gehouden van wijzigingen en voortgang Service 9
  • ze hebben alles Assortiment 10
  • winkel met een breed assortiment, goede service en lage prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van peeweediver
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2015

sojourner51

Aankoop: Online

heb vele winkels geprobeerd, weinig met zulke snelle goede resultaten als Bax-shop

  • wysiwyg ,geen nonsens Gemak 10
  • levering uitermate snel Service 10
  • keus is enorm en concurrerend Assortiment 10
  • ze zijn gewoon erg goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sojourner51
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2015

LucciLa

Aankoop: Online

Brede keuze, snelle levering, goed telefonisch advies, perfecte afhandeling van retouren.

  • Makkelijk bestellen, overzichtelijke website, zeer snelle levering. Gemak 10
  • Zeer snelle afhandeling van een retour gestuurd artikel. Goed telefonisch advies aangaande artikel informatie. Service 10
  • Brede keuze. Assortiment 10
  • Alleen maar positieve ervaringen met de Bax-shop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LucciLa
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2015

pboosten

Aankoop: Online

Bax-Shop.nl kenmerkt zich door haar duidelijke website, goede producten in alle prijsklassen (voor amateur tot pro), snelle levering en een hele goed service, mocht er iets fout gegaan zijn.

  • Duidelijke website met goed werkende zoekfunctie Gemak 10
  • Snelle levering, en mocht er iets misgaan dan is dat zo gefixed met een belletje of een mailtje Service 10
  • Producten in alle prijsklassen voor amateur tot pro Assortiment 10
  • Ik heb deze website gevonden en laat haar niet meer gaan. En dat deel ik graag met anderen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pboosten
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
01-03-2015

Pee Em de 2e

Aankoop: Online

  • Zoeken, klik bestel en zeer snel in huis Gemak 10
  • Klantenservice weet wasr ze het over hebben. Snel duidelujke antwoorden. Goede hulp Service 9
  • Groot assortiment maar alle grote merken in huis..miste bijv. TcElectronic Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pee Em de 2e
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
01-03-2015

Rob Heeren

Aankoop: Online

Ik kan niets nadeligs opmerken. Ik gaf laatst wel een specifieke bezorgdag door, maar de spullen werden de dag ervoor aangeleverd. Wèl netjes aangekondigd, maar niet conform mijn gevraagde dag...

  • Slimme website met allerhande zoekmogelijkheden Gemak 10
  • Prima; indien iets extra's geregeld moet worden is dat geen enkel probleem Service 10
  • Bijna alles is aanwezig, hoe meer keus, hoe meer tijd het kost, toch? Assortiment 8
  • Aan iedereen, zal ik zeker een keer een kijkje in Goed gaan nemen; het is alleen zo'n eind weg...... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob Heeren
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-02-2015

matlago

Aankoop: Online

ik bestel hier alles ivm geweldige service~!

  • zelfde dag in huis Gemak 10
  • kreeg een gift card ivm een actie Service 10
  • hebben alles wat een producer nodigt heeft Assortiment 10
  • top service!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van matlago
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-02-2015

mrfix

Aankoop: Online

  • Een bestelling kan eenvoudig worden gedaan. Gemak 9
  • Retourzending is geen probleem. Erg vriendelijk te woord gestaan. Service 9
  • Zeer ruim assortiment. Assortiment 9
  • Heb tot nu bij 3 bestellingen alleen pluspunten geconstateerd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mrfix
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-02-2015

Wilma Middelkoop

Aankoop: Online

Prima winkel niets op aan te merken

  • Overzichtelijke website Gemak 9
  • Ze doen wat ze beloven Service 10
  • Ze hadden precies wat ik zocht Assortiment 9
  • Deze winkel doet wat ze belooft. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wilma Middelkoop
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
28-02-2015

elisesnel

Aankoop: Online

Ik heb niks op deze webshop aan te merken. Gewoon top!

  • Makkelijke klantvriendelijke webshop. Gemak 10
  • Product 's avonds besteld, volgende ochtend geleverd, netjes en wel. Service 10
  • Ik had zelf graag nog elektrische violen gezien. Als ze deze verkopen zou ik er zeker weer bestellen. Assortiment 9
  • Redelijk uitgebreid assortiment (ligt eraan waar je muzikale interesse ligt). Snelle levering, duidelijke website. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van elisesnel
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
28-02-2015

H. Rentmeester

Aankoop: Online

Jammer dat er op de zaterdag van aflevering ineens een korting van 10% wordt gegeven op nieuwe bestellingen in desbetreffend weekend. Loop ik dus net lekker mis.

  • Mooie website, niet altijd logische zoekfunctie Gemak 7
  • Snelle levering Service 8
  • Populaire artikelen Assortiment 7
  • Let op plotselinge kortingen Aanbeveling 6
» Lees de hele review van H. Rentmeester
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Bax-shop.nl

28-02-2015
Beste heer / mevrouw Rentmeester,

Bedankt voor uw review en vervelend dat u net achter het net heeft gevist wat betreft de kortingsactie. Graag komen wij met u in contact om bovenstaande te bespreken en voor u op te lossen. Wilt u contact met ons opnemen via 0113-212703 of helpdesk@bax-shop.nl?

Wij horen graag van u!

Met vriendelijke groet,

Jos
Bax-Shop
Totaal 10
5 sterren
28-02-2015

lunaTick

Aankoop: Online

op alle vlakken erg tevreden

  • erg vlot! dag nadien al thuis bezorgt Gemak 10
  • alles direckt in stock Service 10
  • alles wat ik nodig had Assortiment 10
  • ik heb mijn vrienden al verteld dat ik een erg goeide service had ^^ Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lunaTick
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-02-2015

Jojoilmaru

Aankoop: Online

Super duidelijke site met groot assortiment, geen megahoge verzendkosten en betaalbaar!

  • Makkelijke duidelijke site Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Ruim! Assortiment 10
  • Absolute aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jojoilmaru
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-02-2015

NicolaskeDubois

Aankoop: Online

De winkel heeft echt alles wat je moet hebben om een echte muzikant, dj, lichttechnicus of wat dan ook te zijn. het is zeker een aanrader en ik ga nog vele jaren mijn inkopen doen online bij bax-shop. ik overweeg ook eens om zelf te gaan kijken naar de winkels. misschien dat ik daar meer producten kan vinden en demonstraties live kan zien.

  • zeer duidelijke site en makkelijk te bestellen Gemak 10
  • zeer snelle reacties op vragen en ook leveringen zijn zeer snel besteld. Service 10
  • zeer veel artikelen ook aan zeer mooie prijzen. helaas zijn sommige artikelen er niet meer die ik net zoek. Assortiment 8
  • zeer, overal waar ik kom stoef ik. nee het is echt een prima site. alles wat je maar nodig hebt van geluid, licht of instrumenten alles vind je er! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NicolaskeDubois
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-02-2015

Maarten Barendse

Aankoop: Online

Was op zoek naar speakerdraad. Kwam op bax.nl terecht. Duidelijke site. Laat besteld en volgende dag in huis.

  • Duidelijke site Gemak 9
  • Snelle levering. Service 9
  • Keuze genoeg. Voor elke budget is er iets te vinden Assortiment 9
  • Zeker een dikke aanrader. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Maarten Barendse
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
26-02-2015

robbouwer

Aankoop: Online

Ik ben nog nooit tegen iets onprettigs aangelopen.
Ben heel benieuwd hoe hun fysical store eruitziet.
Online klopt het wel.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Bax begint een naam te maken met het geven van bonussen. Natuurlijk zijn het marketingtrucks, maar het voelt wel gezellig aan, zeg maar. Na m'n aankoop kreeg ik twee bonusbonnen, een van -10% voor mezelf en nog eentje met een korting van 5% om weg te geven. Ook met je verjaardag vergeten ze je niet. Het is dat ze zo'n end bij me weg zitten met hun shop, anders zou mijn budget ernstig gevaar lopen. Online vind ik ze supertop... RgB Aanbeveling 9
» Lees de hele review van robbouwer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-02-2015

productiervdk

Aankoop: Online

Zoals altijd levert Bax de bestelling snel, waarbij de informatievoorziening top is!

  • Via de site van Bax is het makkelijk om een goede keuze tussen het ruime productaanbod te maken Gemak 10
  • Snelle levering, zoals altijd! Service 10
  • Zeer ruim! Assortiment 10
  • Waarom zou je nog ergens anders bestellen? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van productiervdk
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-02-2015

Keesvintage

Aankoop: Online

Bax is snel, betrouwbaar, heeft ruime keuze en een overzichtelijke website

  • goeie website, overzichtelijk gecategoriseerd Gemak 10
  • Maken waar wat ze beloven Service 10
  • Hebben bijna alles wat je als klant zou willen aanschaffen Assortiment 9
  • Betrouwbaar, servicegericht en snel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Keesvintage
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-02-2015

Dj-Diesel.be

Aankoop: Online

Ik kan kort zijn: ik kocht in het verleden meerdere tientallen producten voor in het totaal een paar duizend euro. Ik heb nog NOOIT enig negatief punt ervaren: BAX is top op àlle vlakken : webshop zit zeer efficiënt in elkaar, prima zoekfunctie, snelle werking, bestellen is overzichtelijk, klaar en duidelijk, geen kleine lettertjes, laagste prijsgarantie werkt uitstekend (mailtje sturen en dezelfde dag wordt prijs aangepast), helpdesk is efficiënt, to the point en altijd vriendelijk. Levering altijd volgens afspraak, supersnel en materiaal altijd uitstekend verpakt. Ik sta er telkens weer versteld van hoe men alles op enkele uren tijd geleverd krijgt. Als er al eens een probleem opduikt - kan overal gebeuren - wordt dat altijd snel en zonder veel "gezever" opgelost. Zeer ruim aanbod, kwaliteitsmerken maar ook voor de hobbyist goedkopere varianten beschikbaar... Gewoon de beste webshop die ik tot nog toe tegenkwam. Ik ben een Belg en wou dat ik kon zeggen dat wij in België een vergelijkbare winkel hadden... Helaas :-). Ik ben een fan van BAX en ik vrees dat niemand mij op andere gedachten kan brengen...omdat dit moeilijk te evenaren zal zijn ! Van mij krijgt BAX op elk vlak een 10, en ik ben nochtans kritisch ingesteld. Maar als het goed is mag het ook gezegd worden!

  • Zeer overzichtelijke website met prima zoekfunctie, snel en efficiënt. Ik bezoek nogal wat webshops om productinformatie te verzamelen, reviews te lezen enz, en Bax springt er qua gebruiksgemak een stuk bovenuit. Kopen doe ik ALTIJD bij BAX wegens accuraatheid op alle vlakken. Gemak 10
  • Uitmuntend. Zowel per mail als per telefoon. Snelle reactie. Als er toch eens iets defect is, dan is de service prima. Geen geleuter of rond-de-pot-gedraai, een defect artikel wordt zonder meer omgeruild. Er zijn er anderen die na de verkoop plotseling géén service meer blijken te kennen. Service 10
  • Ik heb al heel wat gekocht bij Bax (voornamelijk licht en geluid voor mobiele DJ) en de prijs-kwaliteit in combinatie met een dergelijk zeer uitgebreid aanbod vind je nergens anders. Assortiment 10
  • Ik kan gewoonweg NIETS negatiefs melden, dus zou ik iedereen aanraden om bij BAX te winkelen, ik ben er zeker van dat niemand hem dat achteraf zou beklagen, vandaar dat ik het gerust aan iedereen aan kan bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dj-Diesel.be
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-02-2015

ctking2000

Aankoop: Online

Je krijgt netjes bericht over de status van je bestelling. Het pakket de volgende dag al in goede orde ontvangen. Ook als je zeer prijs bewust bent, dan is Bax-shop meer dan de moeite waard om een kijkje te nemen.

  • Overzichtelijke site en alles gemakkelijk te vinden Gemak 10
  • Je wordt heel netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. Volgende geleverd, is volgende dag geleverd! Service 10
  • Voor mensen die prijs bewust winkelen, maar ook voor mensen die voor kwaliteit gaan, het assortiment is voor ieder wat wils. Assortiment 10
  • De service, het gemak en dat je van begin tot eind op de hoogte wordt gehouden van de status, perfect! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ctking2000
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-02-2015

ShamZaah

Aankoop: Online

Ik dank Bax-shop voor de geweldige service, je besteld laat in de avond, de volgende dag rond 10u staan ze bij jou, je zou zeggen hoe is dat nou mogelijk, de prijs van de producten zijn laag en zo veel keus, bedankt!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ShamZaah
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-02-2015

hannieroos

Aankoop: Online

  • Even kijken of het produkt wat je zoekt, in het assortiment zit en dan gaat alles vanzelf. Met behulp van de duidelijke fotoos is het makkelijk bestellen. Gemak 10
  • Om 21 uur besteld en de volgende dag om 13 uur bezorgd. Erg plezierig. Service 10
  •   Assortiment
  • Als ze hebben wat je zoekt, is dit een top-shop! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hannieroos
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-02-2015

sparks6167

Aankoop: Online

ik heb geen klachten, niets kunnen ontdekken wat foutief zou zijn. een keer gebeld, medewerker is vriendelijk, heeft kennis van zaken en de verzending is supergoed.

  • vanuit mijn luie stoel... duidelijk site om te bestellen Gemak 9
  • besteld en p.o. mail met afspraken etc. men doet wat men beloofd heeft en zeer op tijd. track en trace etc. prima Service 10
  • blader in de winkel en zie het zelf Assortiment 9
  • kennis van zaken, duidelijke taal ook voor leken. breed assortiment; supersnelle afhandeling. tijdige berichtgeving. kortom een bijzonder goede winkel en de mensen hebben verstand van zaken. AANRADER.... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sparks6167
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-02-2015

Acdcdvp

Aankoop: Online

Al medere malen wat besteld, goede service, mooi uitgebreid assortiment en een duidelijke site. Altijd nog voor 13:00 mijn bestelling ontvangen. Al met al dus een prima webwinkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Acdcdvp
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
25-02-2015

m. mozer

Aankoop: Online

prima assortiment en gemak bij bestellen.
Misschien dat de verzendkosten iets specifieker op het artikel afgestemd zouden kunnen worden

  • in een paar klikken is de bestelling geplaatst. Een dag later al in huis Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van m. mozer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-02-2015

biervink

Aankoop: Online

Donderdag avond besteld, de dag erna had ik mijn nieuwe gitaar met bijbehorende attributen al in huis. De prijs was concurrerend en je kunt tot 21 u bestellen om het de dag erna te ontvangen. Echte aanrader dus.

  • Voor 21 u besteld, dag erna in huis! Duidelijke website. Gemak 10
  • Voor 21 u besteld, dag erna in huis! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van biervink
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-02-2015

M.C.Z.

Aankoop: Online

  • vanuit je luie stoel bestellen met verlanglijstjes die je kunt delen op de mogelijke aankopen te bespreken met de rest van bijvoorbeeld je vereniging Gemak 10
  • een keer iets op zondag stuk gehad gebeld moesten het maandag terugsturen verzendbewijs mailen en dinsdag hadden we een nieuwe binnen Service 10
  • alles wat je zoekt kun je er eigenlijk vinden in bijna alle prijsklassen Assortiment 10
  • goede winkel snelle service veel keus Aanbeveling 10
» Lees de hele review van M.C.Z.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-02-2015

Avinash11

Aankoop: Online

Als er producten zijn die ik bij bax shop kan kopen, kies ik er altijd voor om dat hier te doen. De snelheid van de levering en de after sales geven mij altijd een vertrouwd gevoel. Het nadeel van een webwinkel dat je producten niet kan bekijken is met zo een service totaal niet relevant meer. Voor mij is er voor bax geen concurrent.

  • Overzichtelijke website met levertijden aangegeven. De productgroepen zijn logisch onderverdeeld. Gemak 10
  • Een aantal keren te maken gehad met de after sales afdeling. Altijd een geweldoge service ontvangen. Ze zijn op meerdere kanalen te bereiken. Service 10
  • Uitgebreid assortiment waardoor ik vaak klant kan zijn van bax. Assortiment 10
  • Dit doe ik wekelijks. Ook mijn kennissen en vrienden komen met een positieve reactie terug. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Avinash11
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-02-2015

andretuller

Aankoop: Online

Groot assortiment, scherpe prijzen en betrouwbare levering

Al jaren bestel ik via de webshop en wat ik zoek is er altijd. De prijzen zijn marktconform. Omdat ik in 9 van de 10 gevallen precies weet wat ik wil kopen is de webshop voor mij een uitkomst. De dichtstbijzijnde winkel hier in de buurt (Almelo) ligt op 10km afstand. Verder is het leuk om in de shop te surfen en gebruiksvriendelijk.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van andretuller
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-02-2015

ruud van osch

Aankoop: Online

ja kan er niets aan doen alles goed als ze een oud of een product hebben wat al wat langer in de winkel ligt zetten ze er netjes bij B STOK of zo, doen ook niet alle zaken die zijn blij als ze het kwijt zijn baxschop geeft je de keus moet je het voor minder hebben want nu moet het weg,bv een focusrite van 999 euro voor 499 om dat er een nieuw model is uitgekomen heeft een vriend van mij gedaan.

  • snel Gemak 10
  • als ik iets niet begrijp word me dat uitgelegt of een link gestuurd heel aardige jongen,bij aanschaf van een nieuw product bel ik even met een exsper nooit spijt,ook goed gevoel dat je als je niet tevreden bent het altijd trug kan sturen. Service 10
  • kijk maar op baxschop waar om Assortiment 10
  • ik wou eerst een 1 geven anders krijgen mijn vrienden net zo een mooi geluid als ik maar toch maar een 10 want eerlijk is eerlijk. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ruud van osch
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-02-2015

Arthur Allisson

Aankoop: Online

Als 55 jarige hobby muzikant die ook geluid en beeld opnames maak, heb ik al veel muziek winkels bezocht, ook online... Wat bij Bax opvalt.. je hebt vanuit je zeteltje toegang tot enorm veel informatie ( video incluis ) over het toestel/instrument waar je naar zoekt. Verder zit de prijs meestal onder die van de grootste muziek- keten in Belgie. Correcte bestelling, levering en betaling. Een minpunt is het tot nu toe ontbreken van Gibson, al heb ik daar als Fender-fan geen last van. Ook de - iets uit het centrum gelegen- winkel in Antwerpen is een minpuntje, vooral als het vrouwtje graag in de nabijheid van de Meir vertoeft.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arthur Allisson
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-02-2015

madee12

Aankoop: Online

Snel in huis, veel producten, goedkope prijzen.
SUPER!!!!

  • Alles zo besteld! Gemak 10
  • Het wordt zeer snel verstuurd! Service 10
  • Je kunt er veel krijgen! Assortiment 10
  • Dit is een super shop!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van madee12
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-02-2015

blomba

Aankoop: Online

ik heb geen enkele klacht over dit bedrijf, alles was perfect.

  • het was heel gemakkelijk om op de website het product te vinden wat ik zocht en te bestellen. Gemak 10
  • ik had het product de volgende dag al in huis, met de mogelijkheid om het heel gemakkelijk terug te sturen als het niet goed was. Service 10
  • er was heel veel keuze, dus kon ik altijd slagen. Assortiment 10
  • met mijn goede ervaring met dit bedrijf in mijn achterhoofd, zou ik dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van blomba
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-02-2015

joophogervorst

Aankoop: Online

ze zijn deskundig, goed advies en prima producten

  • alles wat je nodig hebt is zeer snel te vinden Gemak 10
  • Weet je het even niet, vind je het niet in de veel gestelde vragen, dan krijg je snel en deskundig advies Service 10
  • alles wat ik nodig had was er. Assortiment 10
  • ik kan Bax aan iedereen aanraden (Heb ik ook meerdere keren gedaan) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van joophogervorst
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-02-2015

AuntVivy

Aankoop: Online

Het gemak van winkelen online en prima leveringen.

  • Zeer duidelijke website Gemak 10
  • Perfecte levering, en ook op tijd. Service 10
  • Ik ben maar liefhebber, dus het assortiment is voor mij zelfs te groot! Assortiment 9
  • Soms geeft Bax-shop ook weekends met extra kortingen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AuntVivy
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-02-2015

Neallanthaler

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Goede afhandeling bij problemen met pakketbezorging: Helaas was er een probleem met het bezorgen van mijn pakket door PostNL. Bax-shop heeft de inhoud die ze op voorraad hadden opnieuw gestuurd en sturen de rest na indien het in de winkel binnen komt. Erg daadkrachtig opgelost. Service 10
  • Het assortiment is ruim en indien het uitgebreid zou worden blijft er voor mij weinig noodzaak om nog ergens anders te bestellen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Neallanthaler
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-02-2015

Yshoofd

Aankoop: Online

Snelle levering en goeie service. een voorbeeld voor veel online winkels. Geen minpunten

  • De website is erg logisch opgedeeld. Je kan zien dat ze daar alles netjes op een rijtje hebben. Ik kon gemakkelijk mijn product vinden, en de betaling ging erg soepel en snel. Gemak 10
  • Erg goeie service, ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en wanneer ik hem zou kunnen verwachten. Service 10
  • Erg breed assortiment, genoeg keuze Assortiment 9
  • Heel erg, snelle levering en goeie service. een voorbeeld voor veel online winkels. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Yshoofd
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-02-2015

gduffhues

Aankoop: Online

- duidelijke site
- snelle service
- groot assortiment

  • Hele overzichtelijke site, met een goede zoekoptie. Gemak 10
  • Voor 22:00 besteld, is volgende dag in huis. Hierdoor kan je meteen de volgende dag van je aankoop genieten. Service 10
  • Ze hebben alles Assortiment 10
  • Als iemand mij zou vragen waar hij kabels/monitoren/koptelefoons/etc zou moeten halen, dan is bax-shop mijn antwoord. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gduffhues
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-02-2015

r2dav

Aankoop: Online

Geen klachten op enig gebied. Alleen maar positief ervaren.

  • Duidelijke site, alles goed aangegeven en geen drukke omgeving. Gemak 10
  • Zeer snel geleverd en goede ondersteuning. Service 10
  • Vaak de goedkoopste en veel in de schappen. Assortiment 10
  • Niets op aan te merken. Altijd nog goed geweest. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van r2dav
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-02-2015

fld

Aankoop: Online

duidelijke site goed assortiment snelle levering en goed verpakt met een duidelijke beschrijving goede prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fld
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-02-2015

thoker

Aankoop: Online

  • Goede online winkel met duidelijke en volledige productomschrijvingen en foto's, zodat je een goed beeld hebt van wat je bestelt. Gemak 10
  • Snelle en goede levering. Service 10
  • Groot assortiment, ook qua prijs hoef je niet echt verder te zoeken. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van thoker
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-02-2015

cudabee

Aankoop: Online

Snel, goedkoop en goed!

  • Zeer makkelijk te navigeren webshop Gemak 10
  • Geen problemen Service 10
  • Kan altijd beter maar wel veel op voorraad Assortiment 8
  • Super shop! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cudabee
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
24-02-2015

BruceF

Aankoop: Online

Gitaar versterker besteld op de zondag, maandagmorgen in huis.
Medewerkers zeer behulpzaam.

  • overzichtelijk site Gemak 9
  • medewerkers zeer behulpzaam Service 9
  • niet alle gitaar merken beschikbaar Assortiment 8
  • zie boven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van BruceF
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-02-2015

Melvintenhoeve

Aankoop: Online

Kortom alles is top bij bax. Groot assortiment waar bijna alles wel te verkrijgen is. Snelle en foutloze leveringen en een top service. Zeker een aanrader, ga zo door bax!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Na mijn product besteld te hebben, was er een fout in de levering. Bax heeft dit netjes opgelost nadat ik gebelt had naar de klantenservice. Super! Service 10
  • Super groot assortiment maar mist toch een aantal producten Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Melvintenhoeve
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-02-2015

Larbuy

Aankoop: Online

Zeer tevreden over Bax-shop.nl. Bij elk artikel staat een zeer goede en correcte productonschrijving. De artikelen die ik heb besteld waren precies zoals omschreven bij de productinformatie. Overigens had ik op een zaterdagavond een bestelling geplaatst. Zelf verwachte ik dat het de maandag daarop in behandeling zou worden genomen. Op zondag kreeg ik het bericht dat de goederen naar post.nl waren verzonden en de maandag ontving de-in-het-weekend bestelde artikelen. Snelle service + een goede productomschrijving + dat zij de goedkoopste waren op de producten waarnaar ik op zoek was zijn voor mij de redenen om de volgende keer weer gebruik te maken van Bax-shop.nl.

  • Duidelijk en makkelijk Gemak 10
  • Snelle service Service 10
  • Ruim assortiment en de meeste op voorraad Assortiment 9
  • snel, makkelijk en productomschrijving sluit perfect aan bij geleverde goederen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Larbuy
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-02-2015

Maikel van Duinen

Aankoop: Online

De prijs schommelt het hele jaar door: dan weer goedkoper, dan weer duurder. Ze hebben veel, maar niet alles, maar hebben een enorm goede klantenservice. De website is erg overzichtelijk.

  • Gemakkelijke website, erg overzichtelijk Gemak 10
  • Super! Heb je een vraag, dan beantwoorden ze die binnen 2 dagen al per mail, en als er een probleem is kun je ze goed bereiken! Service 9
  • Kan beter. Ze hebben veel, maar van sommige merken vrij weinig producten. Deze producten zijn dan bijvoorbeeld wel beschikbaar bij de concurrent. Ook schommelt de prijs het hele jaar door: dan weer goedkoper, dan weer duurder. Assortiment 7
  • Super winkel! Heb je iets van audio nodig, zit je bij bax-shop goed! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Maikel van Duinen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-02-2015

Tjipke-S

Aankoop: Online

Ik bestel veel online, maar ben een service als die van de Bax-shop nog nooit eerder tegen gekomen! Klasse apart!

  • Heldere website. Gemak 9
  • Een tien is natuurlijk veel, maar de manier waarop men met een foute bestelling omgaat is een dikke pluim waard! Men is snel, correct & beleefd, helder en is het altijd bekend wie jouw product verstuurd heeft. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen! Service 10
  • Zeer uitgebreid. Assortiment 9
  • Blind! Ze leggen de lat zeer hoog als het gaat om klantenservice. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tjipke-S
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-02-2015

Dussss

Aankoop: Online

Roland is een B-Stock. In nieuwstaat. Alen CD met studiosoftware zat er niet bij. Dat stond op de website ook duidelijk aangegeven.Top!!

  • Prima, erg intuïtief Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Uitgebreid en scherp geprijst Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dussss
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-02-2015

ToonOomen

Aankoop: Online

Het is een uitgebreide webwinkel met goede, snelle service en lage prijzen.

  • Makkelijk, geen gedoe met accounts Gemak 9
  • Jammer dat de levering vertraging had opgelopen. Maar er wordt in elk geval alles aan gedaan zo krijg je het gevoel. Service 7
  • Ik kon alles vinden wat ik nodig had. Assortiment 9
  • Makkelijk, goedkoop, en snel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ToonOomen
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.