Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2402 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 146

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 10
5 sterren
23-09-2014

TijmenDaniel

Aankoop: Online

Een maal gekocht bij bax shop en je gaat niet meer weg!
Alles is zoo goed geregeld je heb het super snel!
voor 10 uur besteld en de volgende middag al op het podium!? dit wil toch elke muzikant!

  • Goede overzichtelijke website goede product informatie. En staat er niet? vraag de LIVE-helpdesk van bax! Alles wat je wilt weten kan je vinden. Gemak 10
  • Altijd een ongeloofelijke snelle levering nu zelfs met zondag bezorgen! dat maakt de Service van bax natuurlijk helemaal compleet! voor 10 uur besteld volende dag op het podium! Service 10
  • Echt alles wat je wilt! zelfs de allller aller aller kleine dingetjes kan je kopen op bax! echt super en nog steeds word het met de dag beter! Assortiment 10
  • Hallo Bax-Shop is echt een hele goede winkel! altijd snel geleverd goede uitleg van de producten en weet je het even niet je kan ze mailen of facebook overal een zoals gewend een top reactie terug! Nu met ook zondag levering waardoor de service van bax-shop natuurlijk helemaal niet meer stuk kan! Echt een aanrader met de beste prijs! ik zeg Doen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van TijmenDaniel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-09-2014

mjmestrom

Aankoop: Online

Vaker heb ik via Bax-Shop iets besteld. Altijd is de levering binnen de beloofde periode geleverd. Echter wil ik over deze bestelling mijn waardering uitspreken!

Ik bestelde een 2 duimplectrums op zondagavond. Tot verbazing stond maandag morgen om half 11 al een medewerker van PostNL op de stoep om deze bij mij af te leveren. Dit noem ik nog eens een snelle levering! Zelf werk ik ook voor een Webshop en weet hoe chaotisch het er af en toe aan toe kan gaan. Daarom bij deze mijn waardering. Keep up the good work!

  • Overzichtelijke website Gemak 10
  • Nooit iets op te merken gehad Service 10
  • Extreem uitgebreid. Nergens anders hoeven te betellen Assortiment 10
  • Simpelweg niks aan op te merken. Geen slechte ervaring gehad. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mjmestrom
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-09-2014

annekeSuper

Aankoop: Online

Duidelijke webshop, snelle afhandeling, snelle levering en de service in goed. Kortom een aanrader. Waren alle shops maar zo goed.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van annekeSuper
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-09-2014

andreas007

Aankoop: Fysieke winkel
Antwerpen

Enkel goeie dingen te vertellen over baxshop. Enkel toegewijde pro's halen dit niveau.

  • gemakkelijk online bestellen, indien je niet zeker van je stuk bent, raadpleeg dan de LIVE-helpdesk! Gemak 10
  • De live-helpdesk, personeel in de winkel dat weet waarmee ze bezig zijn, altijd snelle thuislevering Service 10
  • Ik ben ervan overtuigd dat ze alles hebben, ze hebben in ieder geval alle producten die ik nodig had. Altijd een keuze in prijsklasse ook. Assortiment 10
  • Iedereen die bezig is met muziek zou dat via baxshop.nl moeten doen, 24 uur wachten, en dat spul staat in je kot! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van andreas007
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-09-2014

frankvandepas

Aankoop: Online

Goede, snelle levering. Uitgebreid assortiment. Goede informatie op de website. Goede aanbiedingen.

Kortom, voor mijn muziekgerelateerde aankopen ga ik naar Bax-shop!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van frankvandepas
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-09-2014

jmjrensema

Aankoop: Online

Goede produkten, snelle levering, overzichtelijke website. Kortom .... een genot om te winkelen.

  • Eenvoudig bestellen en het komt snel bij je thuis. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ik mis nog wel wat dingen maar zou ik die gaan vragen dan kunnen ze die vast wel leveren. Assortiment 8
  • Goede produkten, snelle levering, overzichtelijke website. Kortom .... een genot om te winkelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jmjrensema
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-09-2014

Miror

Aankoop: Online

Bij Bax-shop weten ze hoe ze de klant moeten bedienen. Goede voorraad, vriendelijke site, snelle levering. M.a.w. Bax-shop staat voor mij op #1.

  • Webshop zeer gebruikersvriendelijk Gemak 10
  • Snelle levering. Service 10
  • Zeer grote voorraad. Assortiment 10
  • Met Bax-shop hoef je ook niet verder te kijken voor lagere prijs. Die is er ook niet. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miror
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
23-09-2014

burcht HDTV

Aankoop: Online

  • De bestel procedure is duidelijk, de levertijd zijn ze nagekomen één je kunt zonder registratie bestellen. Gemak 10
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van burcht HDTV
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-09-2014

ronpon

Aankoop: Online

Scherpe prijzen, mooie en duidelijke website, snelle levertijd en een goed aanbod!

  • Goede, overzichtelijke website Gemak 9
  • Snelle levertijd, snel een mailtje met bevestiging Service 9
  • Ruim aanbod instrumenten en accessoires en apparatuur. Assortiment 9
  • Eerste wat in me op zou komen als aanbeveling als het om een website ging Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ronpon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-09-2014

minorc

Aankoop: Online

Mijn ervaring is dat personeel meedenkt om een oplossing te vinden als een product even niet op voorraad is.
Prima geregeld.

  • Zoek en vindt. Makkelijker kan niet. Gemak 10
  • Uitstekend. Ander product telefonisch bested en op special enail verschil bijbetaald en klaar. Service 10
  • Altijd gevonden hetgeen ik zocht. Assortiment 10
  • Goede service, geode prijs en ruine voorraad. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van minorc
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-09-2014

Melissa20

Aankoop: Online

Ik heb onlangs een klassieke gitaar besteld voor mijn vriend, hij is er erg blij mee en onslangs ook verrast over de snelle service van bax-shop. Elke dag maakt hij er gebruik van en klinkt al aardig goed naar pas gitaar spelen. Voor muziek producten komen we zeker terug als we een wat duurdere gitaar willen halen. Super breed assortiment ook! Nice! Probz voor bax

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Stuurde een mail en kreeg dezelfde dag nog een mail terug! Service 10
  • Heel breed assortiment. Assortiment 10
  • Producten zijn top. En cvoor 39 euro kan je al goed gitaar spelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Melissa20
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-09-2014

TwanMan

Aankoop: Online

Ik kan €100 winnen :-). Maar verder ook gewoon heel tevreden.

  • Je besteld, en het komt Gemak 10
  • Effe mailen en je krijgt altijd netjes antwoord Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van TwanMan
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-09-2014

BertF

Aankoop: Online

Deze webwinkel heeft mij zeer aangenaam verrast.
Niet alleen wat betreft de prima levering, maar ook met alles wat betreft de informatie die er omheen zit.
Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden over je aankoop en alle informatie die daaraan vast zit zoals levering e.d.
Als ik binnenkort een artikel schrijf over ReadyBoost op mijn computerwebsite, dan zal ik deze winkel waar ik mijn mini-usb-stick heb gekocht zeker aanbevelen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BertF
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-09-2014

RamonPeek

Aankoop: Online

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Bax-Shop. Deze waren allebei redelijk duur, en zijn ook in goede kwaliteit aangekomen. Ik heb eigenlijk geen klachten over Bax-Shop, en ik hoop dat ze het zo volhouden!

  • Ik heb de bestelling geplaatst op Bax-Shop, ik kreeg na een tijdje de e-mail om mijn pakket in de gaten te houden! Echt super! Gemak 10
  • Het pakket werd mooi op tijd, en in goede staat geleverd. Helaas was ik bij een voetbal wedstrijd, en kon ik het pakket niet zelf in handen nemen x). Service 10
  • Ik heb het assortiment 10 sterren gegeven, aangezien het assortiment helemaal vol was, en ik het pakket 1 dag na de bestelling binnen had :). Assortiment 9
  • Ik heb al meerdere, succesvolle, aankopen gedaan bij Bax-Shop, Waaronder de Samson C01u Microfoon, en de Divine Shockmount. Echt super kwaliteit en zeker aan te raden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RamonPeek
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-09-2014

ivokieskeurig

Aankoop: Online

Betrouwbaar bedrijf met uitgebreid assortiment. Uitstekende online winkel waar je erg veel keuze hebt op het gebied van muziek maken.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • Meeste wat een muzikant nodig heeft, is te vinden bij Bax. Het blijft wel een door Bax gemaakte selectie van producten. Assortiment 8
  • Betrouwbaar bedrijf met uitgebreid assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ivokieskeurig
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
20-09-2014

J.S.coolen

Aankoop: Online

  • Makkelijke webshop, verkoopafdeling is goed bereikbaar, andere delen van de klantenservice helaas niet. Gemak 7
  • Zeer slechte aftersale. Erg langzame retour afdeling, niet in staat je goed op de hoogte te houden van het hele proces. Diverse malen wordt er beloofd het geld terug te betalen, maar tot op heden wordt het al weken achter gehouden. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Zeker nooit, door de slechte aftersale, kan je beter bij een andere webwinkels bestellen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van J.S.coolen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2014

kdanker

Aankoop: Online

geen min punten de laatste 3 jaar

  • klik en klaar Gemak 10
  • ruilen super snel 3 werkdagen Service 10
  • avond aan avond serven...... wat een keus Assortiment 10
  • als je ook maar iets wil kopen , wat te maken heeft met muziek maken....dan is baxshop de winkel....top !! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kdanker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2014

tattadingen

Aankoop: Online

Snelle levering, goede kwaliteit en makkelijk terug te sturen als het niet goed is!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tattadingen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2014

Jaydeez

Aankoop: Online

Bijzonder goede service, als een artikel niet op voorraad is wordt je keurig op de hoogte gebracht en kan je eventueel een vergelijkbaar artikel bestellen, of als je liever je geld terug wilt dan doen ze daar niet moeilijk over! Bovendien vind ik de levering heel erg snel; iets wat je 's avonds nog besteld (wat op voorraad is uiteraard) heb je de volgende ochtend al in huis...

  • Overzichtelijke website Gemak 10
  • Bijzonder goede service, als een artikel niet op voorraad is wordt je keurig op de hoogte gebracht en kan je eventueel een vergelijkbaar artikel bestellen, of als je liever je geld terug wilt dan doen ze daar niet moeilijk over! Bovendien vind ik de levering heel erg snel; iets wat je 's avonds nog besteld (wat op voorraad is uiteraard) heb je de volgende ochtend al in huis... Service 10
  • Het assortiment is zeer uitgebreid en staat overzichtelijk op de site Assortiment 10
  • Vanwege de goede en snelle service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jaydeez
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2014

Rickname

Aankoop: Online

Goede snelle service en overzichtelijke site

  • Site is goed overzichtelijk en werkt snel Gemak 10
  • Goede service, zoals staat op de site Service 10
  • Veel keuze en bijna altijd op vooraad Assortiment 10
  • Premium service voor een lage prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rickname
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-09-2014

rogul

Aankoop: Online

  • Alles werkt zoals het moet werken, qua keuze, bestelling, informatie en aflevering. Gemak 10
  • Snelle levering, goed verpakt, correcte informatie ingeval van backorder Service 10
  • Ruim assortiment in betere (semi)professionele klasse, Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rogul
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2014

Jurij M.

Aankoop: Online

Zeer tevreden over aankoop en snelle levering.
Echt een aanrader.
In een woord : PERFECT!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jurij M.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2014

ShariceYaleesa

Aankoop: Online

Pluspunten :

• gemakkelijke website
• geweldige service voor verzending
• prijs / kwaliteit

Minpunten :

Geen tot nu toe

  • Ik was vooral ook onder de indruk van het gemak van deze site. Mooie uitleg bij elk product. Maar alsook de onderverdelingen en zoekmachine zijn gebruiksvriendelijk. Filters bij categorieën is ook super gemakkelijk zo kan je filteren op merk / prijs / populair / etc. samengevat: gebruiksvriendelijk en efficiënt! Gemak 10
  • Voor 22u besteld volgende dag in huis plus gratis verzending? Welke service wil je meer ? Geen wekenlang wachten op dat pakketje die je droom waar maakt. Jullie zijn gewoon weg super ! Service 10
  • Bax shop heeft een breed assortiment. Voor iedereen war wils in elke budgetklasse. Ongetwijfeld vind je wat je zoekt! Assortiment 10
  • Zelf ben ik deze site aangeraden geweest en wat Ben ik blij dat die persoon dat gedaan heeft! Alles is gewoon tiptop in orde, waarom zou je het dan niet aanraden? Spread The word! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ShariceYaleesa
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-09-2014

marcsijbrands

Aankoop: Online

Ik vind Bax een fijne winkel.
Ze hebben verstand van de producten, kunnen goed adviseren.
Ik heb andere producten staan die ik een aantal jaar geleden besteld heb en heb er nog zeer veel plezier van.
De website is duidelijk en overzichtelijk, betaling kan simpel worden voldaan via de website.
Daarnaast verzekerd van een snelle levering, voor 22uur besteld is zeker de volgende dag binnen (mits voorradig).
Ik adviseer Bax-shop.nl aan iedereen die een goede online muziekwinkel nodig heeft.

  • Makkelijk online bestellen en overzichtelijke website met veel producten. Gemak 10
  • Snelle levering en kundig hulp aan de telefoon Service 10
  • Ruim assortiment, veel verschillende producten en ook vaak alles op voorraad. Assortiment 10
  • Bax is betrouwbaar, heeft een ruim assortiment en voor advies kun je er ook goed terecht. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marcsijbrands
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-09-2014

Mfvanvliet

Aankoop: Online

Prima online muziekwinkel. Jammer blijft natuurlijk dat je een product niet uit kunt proberen, maar als je weet wat je nodig hebt is Bax-shop een prima keuze. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen: de gitaar en case werden afzonderlijk in twee oversized dozen verstuurd. Wat mij betreft had de gitaar wel in de cae gemogen en het geheel in een iets compactere doos. Maar daar denken andere klanten wellicht net weer anders over...

  • Goed geordende website. Mooie, logische combinatiepakketten met extra voordeel. Gemak 9
  • Ontvangen binnen de gestelde termijn. Service 9
  • Hele ruime keus en ook veel bijbehorende producten leverbaar. Assortiment 9
  • Website goed, bestelling soepel, bezorging goed en natuurlijk producten goed. Wat wil je nog meer? Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mfvanvliet
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
18-09-2014

sanwag1

Aankoop: Online

Geen wanklank over deze winkel. Snelle levering, gemakkelijk betalen, veilig bestellen en een uitgebreid assortiment.

  • Overzichtelijke website, gemakkelijk betalen. Gemak 10
  •   Service
  • Alles is te koop, van schroefjes en knopjes tot een volledig pakket aan prachtige instrumenten. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sanwag1
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-09-2014

Wildebeest

Aankoop: Online

Alles klopt eigenlijk aan Bax-shop.

  • Alle voordelen van een goed georganiseerde webwinkel Gemak 9
  • Tot nu toe geen persoonlijk contact gehad, maar de 'digitale service' is vlekkeloos Service 9
  • Wat hebben ze eigenlijk niet op muziekgebied? Assortiment 9
  • Zie de rest van de beoordeling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wildebeest
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-09-2014

kyranadie

Aankoop: Online

Het product werd snel bezorgd en ook binnen de afgesproken tijd. De prijs van het product was goedkoper dan bij de meeste andere webshops.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling, betaling en levering Service 10
  •   Assortiment
  • Snelle levering en lage prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kyranadie
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-09-2014

hoekie75

Aankoop: Online

super service snel in huis en goed verpakt.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hoekie75
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-09-2014

guillomeke

Aankoop: Online

  • Duidelijke en handige website, goede productbeschrijvingen. Gemak 9
  • Snelle reply op vragen. Service 8
  • Enorm assortiment. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van guillomeke
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-09-2014

mellenka

Aankoop: Online

  • Snel bestellen. Gemak 8
  • Zeer snelle levering. Service 8
  • Echt veel producten. GOede prijs. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van mellenka
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-09-2014

Jaytonvandenberg

Aankoop: Online

Fijne webshop. Ik zal er altijd eerst kijken ivm prijs, betrouwbaarheid en fijne zoek en filternavigatie.

  • Fijne zoekfunctionaliteit Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Nooit geen problemen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jaytonvandenberg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-09-2014

Elker

Aankoop: Online

In vergelijking met andere webshops, zeer veel keuze. Heldere productomschrijvingen. Snelle levering en volstrekte helderheid over voorwaarden (je hoeft hier niet naar op zoek, en dat is wel eens anders)

  • Heldere site, duidelijke productomschrijvingen, info over levertijden en verzendwijze. Gemak 10
  • Goed. Product is snel geleverd, zeer netjes verpakt. En voldoet volledig aan de verwachting. Service 10
  • Veel keuze. Goed dat voor een produkt dat in meerder kleuren beschikbaar is, ook per product stat aangegeven wat de levertijd is. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Elker
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
17-09-2014

Edwin99415

Aankoop: Online

  • Duidelijke webshop met voldoende info Gemak 8
  • Uitstekend. Geen problemen met verzenden, retourneren of wat dan ook. Service 9
  • Veel verschillende producten in alle prijsklassen Assortiment 8
  • Prima producten voor een lage prijs en verzendkosten. Is het gekochte product op voorraad heb je het ook de volgende dag in huis. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Edwin99415
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
17-09-2014

kuillaan

Aankoop: Online

Goede service, ruim assortiment en korete levertijden.

  • Duidelijke webshop, snelle levering Gemak 8
  • Goed productadvies en snelle bestelverwerking Service 8
  • Heel ruim opgezet en genoeg keuze Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van kuillaan
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
17-09-2014

irrobert

Aankoop: Online

op zich allemaal prima. Behalve de aftersales: wel lang duren en de beloofde afspraken bij aftersales klopten niet qua tijdsplanning.

  • alles goed te vinden. Bestelproces is eenvoudig. Zoeken naar produkten lukt ook. Gemak 8
  • aftersales viel tegen. * donderdag 21-8 retour gestuurd * rond woensdag 27-8 gebeld met klantenservice: klantenservice Bax-shop bevestigt ontvangst aan de hand van 3S code. Zou begin de week daarop afgehandeld worden, want RMA had achterstand. * donderdag 4-9 gebeld met klantenservice: zou eind die week worden afgehandeld, want achterstand op rma was nog niet weggewerkt. * vrijdag 5-9 mail van rma ontvangen waar ik uit opmaak dat geld binnen 3 werkdagen wordt overmaakt op mijn rekeningnummer. Op retourformulier had ik immers "recht op 60 dagen-zichttermijn" optie 3 ingevuld. * vrijdag 12-9: nog steeds geen geld op mijn rekening gezien; gemaild * maandag 15-9: antwoord van Bax "sorry, foutje" en geld op is direct op rekening gestort Service 5
  • royaal assortiment. Ik had verkeerde shockmount besteld (paste op bijna alle universele microfoons behalve dus die van mij (Behringer C1)) Bij goed nalezen van diverse shockmounts is deze info wel terug te vinden op de website. Assortiment 9
  • ruim assortiment, niet duur, alleen aftersales kan in mijn geval beter. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van irrobert
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-09-2014

Dorieke19

Aankoop: Online

Bestelling gedaan, kwam snel binnen met goede informatie, je wist waar je aan toe was. Altijd goede ervaringen met deze winkel, nooit onverwachts later levering etc. Informatie op site klopt.

  • Snel bezorgd, duidelijke website Gemak 10
  • Goede communicatie via e-mail Service 9
  • Veel verschillende producten, overzichtelijke keuzes, meerdere merken Assortiment 10
  • Goede prijs, snelle service, weinig bezorgkosten, snel in huis Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dorieke19
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-09-2014

Bas911

Aankoop: Online

Beste online muziekwinkel

  • Duidelijke structuur en zoekfunctie Gemak 10
  • Volgende dag geleverd Service 10
  • Gewoon alles op voorraad en veel keuze Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bas911
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
17-09-2014

BruceF

Aankoop: Online

Heb eerder bestelling bij Bax geplaatste. Product wordt altijd op de afgesproken tijd geleverd.

  • Duidelijk op site wat wel en niet in voorraad is. Gemak 9
  • Klantenservice slecht bereijkbaar Service 6
  • Niet veel Fender gitaren op voorraad, dit in tegenstelling tot webwinkels in Duitsland. Assortiment 7
  • Alles loopt zoals het hoort. Bestelling wordt op afgesproken tijd geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van BruceF
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-09-2014

avspro

Aankoop: Online

In een woord TOP!

  • Gebruiksvriendelijke webshop, makkelijke betaling via Ideal. Gemak 10
  • Super snelle verzending, en tevens goed verpakt. Service 10
  • Breed. Assortiment 10
  • Ik zou iedereen die op zoek is naar licht, geluid of instrumenten willen aanbevelen om deze bij Bax shop te bestellen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van avspro
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
17-09-2014

handyface

Aankoop: Online

Ik had in de eerste instantie een Fender Stratocaster showroom model bij Keymusic besteld. Zij waren echter totaal niet in staat hun beloftes na te komen waarna ik na 2 weken wachten toch maar naar alternatieven ging zoeken. Tot mijn verbazing heb ik exact dezelfde gitaar gevonden bij Bax-shop die in uitstekende staat verkeerde en tevens 90 euro goedkoper was. Ik heb de gitaar meteen besteld en de oude Keymusic geannuleerd. Op een zaterdag besteld, en bij een aanbetaling van een kleine €3.50 bezorgd op de zondag. Perfect!

De gitaar verkeerde in betere staat dan verwacht (zo goed als nieuw) voor een perfecte prijs en snelle levering. Mijn volgende bestelling zal ik zonder twijfel bij Bax-shop plaatsen!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • Gitaristen zouden graag ook Gibson in het assortiment willen zien! Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van handyface
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-09-2014

Lotus freedom

Aankoop: Online

  • alles is snel en makkelijk te vinden Gemak 10
  • snelle bezorgd en leuke inspiratie quotes op de aangeleverde pakketjes :) Service 10
  • veel keus en toebehoren Assortiment 10
  • gegarandeerd want ik ben zelf een tevreden klant in mijn ervaring is de bax-shop betrouwbaar ' mooie prijzen snelle levering en goeie kwaliteit dat wil iedereen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lotus freedom
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-09-2014

nuranthrim

Aankoop: Online

Geweldige winkel, ik heb altijd goede spullen snel in huis!

  • Zodra je begint met typen begint de zoekopdracht al. Ik vind over het algemeen alles, maar ik vind het zoeksysteem niet heel prettig. Gemak 8
  • Altijd alles op tijd geleverd! Service 10
  • Op één item na heb ik altijd alles kunnen vinden bij de Bax-shop! Assortiment 9
  • Geweldige winkel, ik heb altijd goede spullen snel in huis! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nuranthrim
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-09-2014

PeterRut

Aankoop: Online

Makkelijk, snel en vertrouwd.
Dag na bestellen (op zondag) in huis.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PeterRut
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-09-2014

Daaros

Aankoop: Online

Gewoon een erg goede en makkelijk te gebruiken winkel. Het enige nadeel voor mij was dat ik niet kon luisteren hoe de producten klonken alvorens ze aan te schaffen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Heb niet na kunnen gaan hoe alles klonk. Beetje op gevoel moeten bestellen dus Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Daaros
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-09-2014

Fred Hermsen

Aankoop: Online

Bax-shop.nl is zo'n webshop waar je heen gaat zoals veel vrouwen naar de Bijenkorff gaan. Om zich te oriënteren op de volgende leuke aankoop. Misschien niet altijd goed voor je portemonnee, maar wel heel leuk. Ik vind deze webshop daarin beter dan andere. Al met al een inspirerende, betrouwbare website met een groot en scherp geprijsd assortiment en uitstekende service. Jouw tevredenheid staat voorop.

  • Het assortiment is groot en helder omschreven, de navigatie en linkjes naar alternatieven en reviews van eerdere kopers helpen je altijd wel weer verder. Bestellen en betalen gaat in een moeite door. Goeie site! Gemak 9
  • Ik heb twee keer iets meegemaakt dat niet helemaal soepel liep: een product dat niet op voorraad was en een cadeaubon die niet werkte. In het eerste geval hoefde ik zelf niets bij te houden, het werd keurig nagestuurd toen het binnen kwam. In het tweede geval was een mailtje voldoende om het probleem snel uit de wereld te helpen. Prima en persoonlijk dus. Service 10
  • Het assortiment is heel groot, je ziet een enorme hal voor je waar je razendsnel doorheen kunt scannen. Hier en daar missen de wat meer exotische producten, maar dat is maar zelden het geval. Assortiment 9
  • Bax-shop.nl is gewoon een uitstekende site. Zo hoort een webshop te werken. Dus aanbevelen is makkelijk. Niet echt nodig trouwens, want als je iets googled komt Bax al direct naar voren. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fred Hermsen
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
16-09-2014

vanderkolk

Aankoop: Online

fijn zaken doen, voorbeeld voor anderen

  • simpele site, makkelijk te hanteren Gemak 9
  •   Service
  • goede veel zijdige keuze Assortiment 10
  • beter kan niet Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vanderkolk
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-09-2014

D.de Groot

Aankoop: Online

Zoals hierboven al beschreven een top shop

  • Goede overzichtelijke site goede zoek functies Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Doormiddel van goede zoekfunctie kun je bijna alles vinden wat u zoekt Assortiment 10
  • Voor al u geheugen kaartjes etc is het assortiment enorm Aanbeveling 10
» Lees de hele review van D.de Groot
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
15-09-2014

hanssommers

Aankoop: Online

  • Goede zoekfunctie, duidelijke website met de juiste informatie! Gemak 10
  •   Service
  • Assortiment is zeer uitgebreid! Assortiment 9
  • Alleen maar goede ervaringen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hanssommers
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-09-2014

ralphvandongen

Aankoop: Online

  • Je kan snel vinden wat je zoekt via de zoekfunctie op de site. Gemak 9
  • Vind je niet wat je zoekt of ben je naar iets speciaals op zoek. Ze zoeken met je mee en geven je nog meer advies. Service 10
  • Een mooi een groot assortiment met voor elk wat wils. Ga er zeker vaker bestellen Assortiment 9
  • een overzichtelijke webshop. Ik heb zelf makkelijk gevonden wat ik zocht. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ralphvandongen
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.