Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2279 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 140
Totaal 10
5 sterren
27-07-2014

M. Kleuskens

Aankoop: Online

Komen hun beloftes na. Hele goede en snelle service!!
Vandaag besteld, dan is het er morgen ook echt!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van M. Kleuskens
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-07-2014

DavidBaas123

Aankoop: Online

  • Een overzichtelijke site waardoor je je keus makkelijk kan maken ondanks het grote assortiment.Op de productpagina is er informatie en reviews over het product. Het betalen gaat zeer gemakkelijk via veel betalingsopties en maakt het dus verleidelijk om iets snel te kopen. Gemak 10
  • Gratis verzendkosten boven de 50 euro en voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis. Mijn aankopen zijn altijd perfect op tijd aangekomen en goed verpakt. Met de behulpzame productpagina's kon ik zeker weten dat ik het goede product koop. Als er problemen zijn, helpt het personeel je graag! Service 10
  • Alhoewel het een groot assortiment is, met zelfs aandacht minder populaire instrumenten, kan het altijd nog groter en is het enige wat Baxshop nog in de weg staat in het zijn van de allerbeste webshop in het gebied van muziek. Assortiment 8
  • Een ontzettend betrouwbare winkel waar je terecht kan voor wat je maar nodig hebt voor je studio of muzikale hobby. Het is gemakkelijk en snel en je zal er geen spijt van krijgen. Top winkel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DavidBaas123
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-07-2014

BasenNynke

Aankoop: Online

Ik heb een paar Yamaha HS8 speakers samen met de Mon Pad monitorisolatie als combinatievoordeel bij de Bax-shop gekocht. Dat scheelde al de nodige euro's. En we kregen er ook nog een waardebon ter waarde van 25 euro bij! Da's mooi meegenomen dus. We hebben de bestelling vrijdagavond ca. 21.00 gedaan en de volgende ochtend rond tienen stond de bezorger al voor de deur. Super!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BasenNynke
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-07-2014

Johan Laforce

Aankoop: Online

Snel, eerlijk, kwaliteit, professionaliteit en goed



Na één keer besteld te hebben bij BAX-shop ben ik letterlijk en figuurlijk verkocht.
Meteen daarna weer een aankoop gedaan met even goede service!

Waarom?
1. Omdat er een goede kwaliteit geleverd word tegen een zeer schappelijke prijs die veelal een stuk lager ligt dan andere aanbieders.
2. Het word supersnel geleverd. Vrijdag om 21.00 uur besteld/gekocht én zaterdagochtend om 10.00 uur al afgeleverd aan huis.
3. Ook eerlijkheid staat voorop. Ik had een B-keus ION Tailgater gekocht die 25 euro goedkoper was. Prima apparaat, goed werkend, ik ben er zeer tevreden over én er zat een reparatierapport bij van een vorige eigenaar.

Ik heb nog NOOIT meegemaakt dat er een winkel/leverancier een reparatierapport bijlevert van een vorige eigenaar bij de aanschaf.
Hoezo... eerlijk.
Gewoon super en heel transparant.
Géén verborgen addertjes onder het gras.

BAX en medewerkers... ga zo door.
Je krijgt klanten door... goede service, eerlijkheid te geven én goedkoper te zijn dan de meeste aanbieders.

Johan Laforce

  • 's avonds bestellen. De volgende ochtend in huis. Gemak 10
  • Zeer snel en goed. Service 10
  •   Assortiment
  • Niet zoeken naar een andere winkel met gelijkwaardige producten. Gewoon hier bestellen. Na een zoektocht kom je tóch weer bij BAX-shop uit. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Johan Laforce
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-07-2014

WBFt

Aankoop: Online

Altijd netjes verpakt en snel verzonden. Daarnaast ook nog is de goedkoopste.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van WBFt
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-07-2014

jeroenvd1993

Aankoop: Online

De snelle levering, goedkope producten en goede kwaliteit, maar ook de betaling en het gemak van de site maken Bax-shop velen malen beter dan andere onlineshops. Vooral voor muziek is deze shop aan te raden!

  • De site is super gebruikersvriendelijk en het betalen kan niet misgaan! Zeer goed gedaan! Gemak 10
  • Snelle levering en ook vragen worden snel beantwoord. Op de site staat alles duidelijk en netjes. Service 10
  • Veel variatie in het assortiment. Alles wat ik nodig heb kan ik hier vinden! Assortiment 10
  • Snelle levering, goedkope producten, veel richtingen van producten. Kortom; wat wil je nog meer! Bax-shop is de shop voor iedereen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jeroenvd1993
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-07-2014

PG81

Aankoop: Online

Ik heb verschillende producten gekocht. Vorig jaar een gitaar en geluidsapparatuur. Onlangs een gitaarstandaard. De producten komen altijd snel en goed aan. Ben tevreden over deze winkel. Er is ook erg veel keus in verschillende prijsklassen en kwaliteit. En natuurlijk enorm veel keuze uit producten. Ik vind het altijd leuk om op deze site rond te kijken.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ben tevreden over deze winkel. Er is ook erg veel keus in verschillende prijsklassen en kwaliteit. En natuurlijk enorm veel keuze uit producten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PG81
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-07-2014

wijne013

Aankoop: Online

  • Duidelijke website en gerieflijke betalingsprocedure. Gemak 10
  • Na het stellen van een aantal vragen werd duidelijke terzake doende informatie verschaft. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Deskundigheid personeel is top. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van wijne013
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-07-2014

Nicksmeenk

Aankoop: Online

Vaker besteld en nooit problemen gehad.

  • Duidelijke website Gemak 10
  • Snelle levering, geen problemen. Service 10
  • Hebben vrijwel alles Assortiment 10
  • Goede prijzen en snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nicksmeenk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-07-2014

beekdewit

Aankoop: Online

Snel, duidelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding.

  • Hele duidelijke website. Gemak 9
  • Donderdag besteld. Vrijdagochtend artikel al in huis. Service 9
  • Wat ik zocht was in diverse uitvoeringen aanwezig. Assortiment 9
  • Zeer zeker, goede website en service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van beekdewit
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-07-2014

mephisto93

Aankoop: Online

  • makkelijke site en is zo besteld Gemak 10
  • Spullen zijn tot nu toe zo goed dat ik geen contact hoef te zoeken. Service 10
  • mag wat uitgebreider Assortiment 9
  • Snel bezorgd, indien nodig kan je het zelfs de zelfde dag nog in huis hebben! (wel tegen extra betaling natuurlijk) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mephisto93
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-07-2014

CHarlie-D

Aankoop: Online

Goede service, ook als ze eens een steekje laten vallen doen ze erg hun best om het op te lossen

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Goede en snelle service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van CHarlie-D
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-07-2014

Arnold Martens

Aankoop: Online

Bij het bestellen van een artikel kun je eenvoudig aan geven op welke dag je het item bezorgd wil krijgen, zonder extra kosten. Geweldig goed.

  • Online shoppen is een fluitje van een cent, de verwerking is correct en supersnel. De winkel in Goes is een goed oord voor shoplustige muzukanten met (desgevraagd) persoonlijke begeleiding om de verschillende intrumenten uit te proberen. Top. Gemak 10
  • Of je nu naar de winkel gaat, telefoneert of via internet contact zoekt, je wordt steeds accuraat en vakkundig geholpen. Service 10
  • Het assortiment aan instrumenten en toebehoren is duizelingwekkend, alles wat ik tot nog toe zocht hebben ze. Helaas moet ik mij voor bladmuziek tot andere leveranciers wenden ( die toevallig ook goed zijn ) maar ik vind het een gemis in zo'n voor het overige complete muziekzaak. Assortiment 9
  • Ik vind het er zo prettig winkelen dat ik het iedereen van harte aan raad om daar eens een kijkje te gaan nemen. Gewedig assortiment, uitstekende service en niet te vergeten vlijmscherpe prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arnold Martens
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-07-2014

jeneke

Aankoop: Fysieke winkel
Goes

Ik leerde de winkel kennen via mijn vriend (professionneel musicus). Hij was immers ook onder de indruk, en had reeds een paar items aangekocht. De service en info die we kregen was ongeëvenaard. Gevolg: twee nieuwe klanten erbij! Bedankt, mannen om ons de mogelijkheid te geven om voor jullie muziek te maken!

  • Winkel is gemakkelijk te bereiken en een grote parking. De instrumenten staan netjes opgesteld en bij mekaar volgens de verschillende noden. Gemak 10
  • Het personeel is zeer behulpzaam, zowel voor informative als demo (licht). Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment in de winkel, maar blijkbaar hebben ze nog veel meer in stock. En het is effectief zo. Assortiment 10
  • Zelden zo'n complete muziekhandel gezien. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jeneke
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-07-2014

robinverhecken

Aankoop: Online

dit is een enorm goede winkel voor als je een feestje of een fuif of zelfs voor een event wilt organiseren en je al het materiaal zelf wilt aankopen !

  • een zeer goed overzicht en een gemakkelijke website om mee te werken. Gemak 10
  • heel vriendelijk en staan altijd klaar voor je te helpen Service 10
  • een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de kleine consument als de grootte consument ! Assortiment 10
  • deze winkel moet iedereen kennen !!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van robinverhecken
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-07-2014

Nutthead

Aankoop: Online

Online bestellen gaat snel, verwerking is vlot en producten zijn snel binnen.
Ook voor spoed dus zeer geschikt.

  • De website is duidelijk, filtering en sortering werkt goed. Gemak 9
  • Bestelling wordt snel verwerkt en product is snel binnen Service 9
  • Ruime keuze van beginnersspullen tot professionele producten die ook maar iets met Muziek te maken hebben Goed merkenaanbod ook Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nutthead
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-07-2014

michtrich

Aankoop: Online

Zeer mooie gitaar, ook van klank, wij zijn heel tevreden. Zeer snelle levering, overdag besteld, s'morgens al aan gekomen.

  • je moet niet uit u huis komen om goeie produkten te kopen. Gemak 9
  • snelle levering, de dag nadien stond onze gitaar er al, perfect ingepakt. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • zeer betrouwbaar, goeie artikelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van michtrich
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
24-07-2014

baszoetekouw

Aankoop: Online

  • Prima site Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van baszoetekouw
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-07-2014

johnhl

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ook de after-Sales verdient een dikke 10 Assortiment 9
  • Goedkoop, betrouwbaar en altijd netjes op tijd geleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnhl
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-07-2014

Gitano

Aankoop: Online

Kreeg een snelle reactie op de bestelling. En ook snel ontvangen. Goede communicatie m.b.t. de procedure wat zeer prettig is.
En na het uitproberen van het artikel was het duidelijk. Ook een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Dus zal zeker niet het laatste zijn wat ik via Bax-shop aanschaf. Ik kan ze zeker een ieder aanbevelen.

  • Goed werkende en duidelijke site Gemak 10
  • Snelheid van reageren en leveren. Goede communicatie Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gitano
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-07-2014

Subgroover

Aankoop: Online

Als muziekliefhebber en beroepsmuzikant ga ik graag naar Bax-shop, of ik bestel hier graag online producten.
De service is goed, de levering is snel. Onlangs bijvoorbeeld nog iets op zondagavond besteld en op maandagmorgen stond de pakketbezorger aan de deur.
Naar het bestellen van producten is het ook leuk om een middagje te gaan 'shoppen' en kijken bij Bax-shop. Dit doe ik dan ook regelmatig.
De winkel is overzichtelijk ingedeeld en de verkopers weten waar ze over praten.
Voor eenieder die met muziek te maken heeft: een aanrader dus!

  • De winkel is niet echt om de hoek, maar ik heb er het stuk rijden graag voor over. Gemak 9
  • Bax-shop verleent uitstekende service. De helpdesk is ook altijd goed bereikbaar. Zo had ik ooit een product op het oog. Toen ik deze na een paar weken wilde gaan bestellen bleek de prijs ineens aanzienlijk gestegen te zijn. Eén telefoontje naar Bax-shop en het was opgelost: ik mocht hem gewoon voor de oude prijs hebben. Service 10
  • Prima assortiment. Ben nog niets tegengekomen dat ik wilde hebben en zij niet in het assortiment hadden. Assortiment 9
  • Absolute aanrader. Mooie winkel, goede service, vriendelijk personeel en een goede webwinkel met snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Subgroover
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-07-2014

Stars123

Aankoop: Online

Geen

  • Alles heeft een goed overzicht Gemak 8
  • Snelle levering Service 9
  • Zeer ruime keus in alle prijsklasse Assortiment 9
  • Goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Stars123
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-07-2014

frankth

Aankoop: Online

zelfs al was dit een B-stock item. het blijkt een perfecte versterker te zijn. het defect werd telefonisch bekend gemaakt en ook hoe het gerepareerd was. Bij ontvangst van het product bleek het in perfecte conditie en werking te zijn. Wederom een voorbeeld van de professionaliteit en betrouwbaarheid van BAX

  • door het ruime assortiment en de snelheid van levering is het gemak groter dan een trip naar de lokale muziekwinkel Gemak 9
  • topservice. zowel via mail, via chat of telefonisch. allemaal kundige medewerkers. waarschijnlijk mede-muzikanten Service 10
  • 99% dekking van de wensen van de muzikanten. voor de excessen/collectors/histische items blijft het WWW beschikbaar. Assortiment 9
  • geen twijfel: iedereen kan slagen bij BAX Aanbeveling 10
» Lees de hele review van frankth
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

minorc

Aankoop: Online

Goed assortiment.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

  • Alle artikelen overzichtelijk gerangschikt. Gemak 10
  • Goede service. Team denkt mee als item niet direct voorhanden is. Service 10
  • Ruime keus aan muziek verwante artikelen. Assortiment 10
  • Zonder aarzeling aan een ieder die mijn mening vraagt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van minorc
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

gino1964

Aankoop: Online

Meestal wordt er veel beloofd en doe je maal 3 om het werkelijk te maken. Bij Bax-shop krijg je waar voor je geld en wordt het inderdaad de volgende geleverd.

  • vanuit je luie zetel kun je alle produkten op de site kiezen die op een voortreffelijke wijze aangeboden worden Gemak 10
  • dinsdag besteld woensdag al in de bus en dat over de grens heen Service 10
  • een natte droom voor de dj je vind er gewoon alles Assortiment 10
  • er is in België geen konkurent en met de leuke hollandse prijzen hoef je ook niet in eigen land te gaan zoeken Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gino1964
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

johnmarlou

Aankoop: Online

een paar maanden geleden een apple mini retrina 128gb gekocht voor een super prijs (was nergens goedkoper ) duidelijke site ,snelle levering,vriendelijk personeel
dus nu weer 2 kingston usb sticks gekocht en weer nergens goedkoper snelle levering
dit is echt een top winkel ga zo door baxshop

  • een heel fijne en duidelijke site Gemak 10
  • zeer snelle en correcte levering Service 10
  • heel veel artikelen te krijgen Assortiment 10
  • omdat ze heel veel artikelen hebben ,een zeer duidelijke site,en echt goedkope prijzen,en niet te vergeten zeer goede kwaliteits producten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnmarlou
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-07-2014

kevinleito

Aankoop: Online

Netjes en slen afgehandeld door Bax-Shop..

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snele levering, producten van hoogste kwaliteit!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kevinleito
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-07-2014

Fisherking

Aankoop: Online

Heerlijk. Scherpe prijs, goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijke service. Zoals je het dus het liefste wilt maar toch zelden treft. Zeker weer!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fisherking
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-07-2014

rskstier

Aankoop: Online

Ik heb oordopjes mtx ix2 gekocht bij bax-shop.nl en het zijn super goede dopjes. Ik heb de dopjes gekocht na aanleiding van hele goede service van een medewerker van bax-shop.nl. De lengte van het snoer stond er niet bij en de medewerker heeft toen een youtube filmpje gemaild naar me om te laten zien hoe lang die is en ook getypt met zolang is het snoertje.

Ik kan niet anders zeggen dan een hele goede en snelle service want ik had de dopjes ook de volgende dag in huis.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rskstier
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-07-2014

praatvaak

Aankoop: Online

  • Makkelijk bestellen en betalen. De volgende dag in huis. Gemak 9
  • Makkelijk bestellen en betalen. De volgende dag in huis. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Goede webwinkel, duidelijke site. Ook nog de mogelijkheid om het product zelf op te halen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van praatvaak
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-07-2014

richard1611

Aankoop: Online

Snelle en goeie service top !!!!

  • Bijna alles op voorraad Gemak 10
  • Zelfs op zondag een mailtje dat de verkeerde bestelling is geannuleerd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van richard1611
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-07-2014

imqqmi

Aankoop: Online

De website en service ogen verzorgd, het personeel moet enorm gemotiveerd zijn om zulke service te leveren en dat waardeer ik zeer.

  • De website is overzichtelijk, je kunt makkelijk alles vinden. Gemak 10
  • Er werd beloofd binnen 24 uur te leveren en dat werd nagekomen. Altijd weer indrukwekkend hoe snel het kan! Service 10
  • Een groot assortiment. Dit keer wilde ik een 6.3mm stereo jack female naar XLR male en deze was op voorraad. Daarnaast nog een mono naar stereo XLR adapter en was eveneens op voorraad. Assortiment 9
  • Ik heb alleen nog kabels en adapters besteld maar ben zeer tevreden over de snelheid van leveren, alles is goed verpakt, status updates via email is goed en postnl heeft je mobiele nummer met indicatie van levertijd met een nauwkeurigheid van 2 uur. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van imqqmi
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-07-2014

cdevos5

Aankoop: Online

Een webwinkel zoals het moet.

  • Duidelijke website. Enkel het ontbreken van een pincode bij het betalen met kredietkaart vond ik onveilig. Gemak 9
  • Volgende dag keurig geleverd. Zoals gewoonlijk. Service 10
  • Een groter assortiment is altijd beter. Assortiment 9
  • Bax-shop heb ik al vele malen aanbevolen aan vrienden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cdevos5
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-07-2014

Djake

Aankoop: Online

artikel is goed beschreven met +/- punten. Goede prijs/kwaliteit.Snelle levering & goede opvolging van bestelling

  • gewoon bestellen via internet. vlotte afhandeling & levering Gemak 10
  • vlotte afhandeling & levering Service 10
  • keuze te over & goede beschrijving Assortiment 10
  • eerste bestelling feilloos verlopen. Goede opvolging & communicatie Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Djake
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-07-2014

cefiay

Aankoop: Online

Deze winkel is zeer goed en heel erg professioneel.
De website is erg overzichtelijk en ze hebben alles wat je maar zou willen. De service is heel erg goed en de bezorging is altijd erg optijd!

  • De website is zeer gebruiksvriendelijk! De producten die ik graag wilde, heb ik in een ogenblik gevonden! Gemak 10
  • Snelle bezorging, goed verzorgde pakketten en veel ondersteuning van de status van de bestelling. Service 10
  • Zeer uitgebreid. Als je een studio wilt beginnen, is dit de perfecte start! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cefiay
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-07-2014

Sanne199578

Aankoop: Online

Gewoon geweldig, goede spullen voor een mooie prijs echt een topwinkel zal er zeker nog een keer wat bestellen

  • Overzichtelijk Gemak 9
  • Voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis En dat zelfs op zondag Service 9
  • Lekker veel keuze en voor elke prijsklasse Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sanne199578
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-07-2014

DJ HERMAN

Aankoop: Online

Ik kan de shop niet goed voor beoordeling.
Maar ik vind nu goed.

  • Een mail en ging goed Gemak 9
  • Het was er in een dag! Service 9
  • Goed overzicht . Assortiment 9
  • goed overzicht Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DJ HERMAN
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-07-2014

Arie Blok

Aankoop: Online

Beste prijs-kwaliteitsverhouding, die ik kon vinden bij kieskeurig.nl

  • Makelijke website; producten goed te vinden Gemak 9
  • Snelle en complete emails over (verdere) afhandeling van de bestelling. Service 9
  • Zeer compleet Assortiment 9
  • Gewoon een goede, klantvriendelijke en duidelijke webshop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Arie Blok
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-07-2014

dj-nodig

Aankoop: Online

Bax, GEWELDIG zo als altijd

Heb al verschillende producten bij hen gekocht en steeds ZEER TEVREDEN.
Nu met de leveringen via Bpost naar Belgie maken zij hun spreuk waar " vandaag besteld voor 22 uur, morgen gelverd" dit klopt.
Een goedkopere prijs gezien dan krijg je netjes een mail en kan je dit aan dezelfde prijs kopen.

BAX een verslaving !!!!!!!!!!!

  • Alles is te vinden op de site en anders een telefoontje en ze helpen je zo verder Gemak 10
  • Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon Service 9
  • Zeeeeeeeeer uitgebreid Assortiment 10
  • Heb ik al meermaals gedaan en zijn klanten geworden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dj-nodig
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-07-2014

Esenna

Aankoop: Online

Goede webshop. Producten voor een lage prijs met snelle levering. Super!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Esenna
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-07-2014

huubke007

Aankoop: Online

vaker besteld en nooit wat te klagen
verder zo !!

  • geen problemen met bestellen Gemak 9
  • zeer goed en vriendelijke medewerkers Service 10
  • bijna kompleet Assortiment 9
  • niks te klagen ;-) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van huubke007
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

Meneer Bert

Aankoop: Online

Alleen maar positieve kanten aan deze winkel.

  • Alles makkelijk te vinden op de website. Gemak 10
  • Vragen en problemen worden met een simpel telefoontje of mailtje opgelost. Service 10
  • Zo'n brede keus ben ik in een muziekwinkel nog niet tegengekomen. Assortiment 10
  • De medewerkers van Bax weten waar ze het over hebben, geen zwetspraat, maar gewoon goed advies. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Meneer Bert
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

RvdSandt

Aankoop: Online

Globaal gezien een prima webwinkel, snelle levering en goede nazorg.

  • Uitstekende site, makkelijk bestellen, geen haperingen door onnodige protocollen, Pakjegemak is een bestelvorm die iedere online winkel zou moeten hebben. Gemak 10
  • Ik hoefde maar te bellen en kreeg meteen antwoord op mijn vragen, vriendelijke man aan de telefoon. Service 10
  • Ik vond alles wat ik nodig had, al was dat eerst niet zeker. Assortiment 10
  • Hier kun je makkelijk heen gaan, Bax is zeker aan te raden ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RvdSandt
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

wijngaard63

Aankoop: Online

alles wat je zoekt om snel en voordelig het juiste product te kopen wordt hier geboden

  • goede website Gemak 10
  • snelle en probleemloze levering Service 10
  • zeer ruim assortiment met producten in alle prijsniveaus Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wijngaard63
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

Tjendol38

Aankoop: Online

Er zijn geen minpunten. Alle onderdelen voor een goede afewrking van mijn bestelling zijn honderd procent in orde.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Alle aspecten voor een goede afwerking van een bestelling zijn aanwezig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tjendol38
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
19-07-2014

HSBootsma

Aankoop: Online

Service kan ik niet zeggen want heb ik nog niks mee te maken gehad. Maar de rest was top, alles snel geleverd en de info was duidelijk.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Service kan ik niet zeggen want heb ik nog niks mee te maken gehad. Maar de rest was top, alles snel geleverd en de info was duidelijk. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van HSBootsma
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

Banjo12

Aankoop: Online

Het is een hele fijne site waar een groot assortiment aan spullen op staat. Alle bestelde producten volgende ik huis gehad.

  • Hele overzichtelijke site. Gemak 10
  • Super snelle levering Service 10
  • Heel breed assortiment Assortiment 10
  • Iedereen moet hier kopen zijn studio techniek kopen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Banjo12
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-07-2014

Basemanhut

Aankoop: Online

Snelle levering.

  • Via de site goed en makkelijk te bestellen Gemak 10
  • Supersnelle en correcte levering. ECHT vandaag besteld, morgen thuis. Service 10
  • Alles te vinden voor best scherpe prijzen Assortiment 9
  • Ik ben zeer tevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Basemanhut
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-07-2014

berendabbas

Aankoop: Online

zo gemakkelijk alles voor handen en binnen 24 uur thuis
en niet goed geld terug garantie.

  • snel en eenvoudig Gemak 10
  • perfect geen geouwehoer Service 10
  • veelzijdig je kunt het zo gek niet bedenken Assortiment 10
  • bekijk de bovenliggende drie vragen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van berendabbas
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-07-2014

C.vd.Elshout

Aankoop: Online

  • vandaag bestellen, morgen binnen Gemak 9
  • zowel online, telefonisch als in de winkel in Vlissingen, wordt er meer dan voldoende service geboden Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C.vd.Elshout
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.