Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2535 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 177

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 10
5 sterren
26-04-2015

JustAlexHalford

Aankoop: Online

Nooit meer uren lang zoeken naar websites of ze bepaalde producten hebben, en helemaal niet naar de goedkoopste prijzen, want die vind je op Bax-shop. Topwinkel, zeker een aanrader en mijn #1 online store.

  • Zeer makkelijk bestellingen plaatsen, annuleren, wijzigen en betalen. Topsite. Gemak 10
  • Zeer vriendelijke klantendienst, ze geven echt om de klant, en dat merk je ook in alles wat ze doen. Service 10
  • Ik had niet verwacht dat je zoveel producten kon vinden op Bax-shop. Meestal is het spullen kopen van verschillende websites omdat ze niet alles hebben, dat is hier dus wel. Topwinkel. Assortiment 10
  • Als iemand advies vraagt over een online winkel die snel en betrouwbaar is. Bax-shop. Geen discussie over mogelijk! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JustAlexHalford
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-04-2015

stjochems

Aankoop: Fysieke winkel
Goes maar ook online

Erg klantvriendelijk goede service product niet goed of niet tevreden? Geld terug of nieuw exemplaar of een ander product.
Erg uitgebreid assortiment. Helaas geen omruil mogelijk voor oudere producten of 2e hands.

  • Goes is wat aan de verre kant voor mij en de ligging van de winkel is niet optimaal. verder ik kan er alles uitproberen klantvriendelijkheid is optimaal. Gemak 9
  • Ik heb een externe SSD van trancsend 256 GB besteld deze was defect teruggestuurd andere dag een nieuwe binnen gehad ook deze defect geraakt en retour gestuurd 2 dagen later een nieuwe binnen gehad super dat dit zo snel verholpen kon worden. Service 10
  • Is in mijn ogen volledig. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van stjochems
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-04-2015

LievenVuylsteke

Aankoop: Online

Zie hierboven

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • Het product werd geleverd op de afgesproken datum. Het product beantwoordde volledig aan de beschrijving. Op mijn commentaar over de lange laadtijd van de batterij kwam er onmiddellijk een antwoord en uitnodiging tot omruiling van het toestel. Dat heb ik niet gedaan want verder speelt het toestel nu voortreffelijk. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LievenVuylsteke
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-04-2015

G.Meijer2020

Aankoop: Online

inmiddels meerdere bestellingen gedaan. alles komt optijd en keurig beschermd ingepakt thuis. En super snel. Kwaliteit is ook altijd naar verwachting.

  • prima te vinden wat je zoekt en super makkelijk bestellen. Gemak 10
  • 1 keer bij een telefoontje een niet kloppend antwoord gehad, maar verder altijd alles prima in orde. Service 9
  • Een negen omdat er altijd wel iets is dat nóg beter kan. Assortiment 9
  • Als je iets zoekt eerst even bij Bax kijken. scheelt je gewoon veel zoek tijd en je weet meteen wat de beste prijs is zonder gezeur. meestal heb je het de volgende dag dan al in huis! kan je zelf niet tegen werken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van G.Meijer2020
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-04-2015

Ad Vocaat

Aankoop: Online

Ze zijn zeer klantgericht en dat is te merken aan het gemak waarmee je een bestelling kunt plaatsen. Ook is het voor de klant erg aantrekkelijk dingen te kopen omdat de prijzen scherp zijn en de levering snel en optimaal geregeld is.

  • Zeer overzichtelijke site. Gemak 9
  • Een product wat ik bestelde was niet leverbaar en ik ving daar meteen een mail over met een oplossing. Service 10
  • Je kan het zo gek niet bedenken. Ze verkopen van alles. Assortiment 10
  • Tot nu toe de beste (online) muziekwinkel die ik heb kunnen vinden. Zeker een aanrader. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ad Vocaat
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-04-2015

timnagtegaal

Aankoop: Online

Ik vind voorop gesteld Bax-Shop een hele prettige site hebben. Daarbij vind ik het assortiment dat er op te vinden is geweldig. Ze hebben voor ieder wat wils in verschillende prijsklassen. Wat ik ook prettig vind is dat je geen verzendkosten betaald als je grotere bestellingen doet. Ook vind ik de verzendtijd meer dan prima. 's Avonds voor dat ik ging slapen heb ik mijn bestelling geplaatst waarna hij de volgende dag al werd afgeleverd. Daarnaast vind ik dat ook de communicatie goed is geregeld. Je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en krijgt daarbij geen ongevraagde informatie/reclame.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van timnagtegaal
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-04-2015

Indo1959

Aankoop: Online

Goedkoop en goed van kwaliteit

  • erg makkelijke website Gemak 8
  • bij een verkeerde bestelling wordt het zo weer terug genomen binnen de verstreken tijd Service 10
  • Te veel om op te noemen Assortiment 10
  • erg makkelijk en geeft ook verschillende manieren van betalen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Indo1959
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2015

RJvB

Aankoop: Fysieke winkel
Goes

Ruim assortiment aanwezig
Goede uitleg bij vragen
Leuke workshops

  • Alles op voorraad Gemak 9
  • Correct geholpen Service 9
  • Groot assortiment Assortiment 9
  • Zeker aanbevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RJvB
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2015

johnvdhurk

Aankoop: Fysieke winkel

zie boven

  • alles erg overzichtelijk Gemak 10
  • ik ben door verschillende medewerkers geholpen en zij hebben mij allemaal erg goed geholpen en ze waren ook erg vriendelijk Service 10
  • wat ik zocht heb ik gevonden Assortiment 10
  • aan iedereen aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnvdhurk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2015

Mirjam Beentjes

Aankoop: Online

Ben zeer tevreden: lage prijs, goede kwaliteit, snelle service. Wat wil je nog meer als consument!

  • duidelijke website, makkelijk betalen via ideal Gemak 10
  • 's avonds laat besteld en de volgende ochtend al in huis! Service 10
  • Had alleen een harde schijf nodig en de keuze daarin was prima! Assortiment 10
  • Duidelijke webshop met goede kwaliteit/prijs verhouding.Ik raad deze webshop zeker aan anderen aan! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mirjam Beentjes
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2015

LucasRoels

Aankoop: Online

Groot assortiment, super service, snelle levering, om 21u45 besteld en volgende dag rond 10u aangekregen. Echt geweldig!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Supersnel. 's Avonds besteld en volgende dag 's ochtends al aangekregen. Service 10
  • Super groot assortiment. Assortiment 10
  • Gewoon een super winkel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LucasRoels
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2015

peter1966schuringa

Aankoop: Online

  • Lekker makkelijk met paypal betalen Gemak 10
  • Als je vragen hebt,wordt je snel teruggebeld met een medewerker die verstand van het bepaalde product heeft. Service 10
  • Veeeeeel Assortiment 10
  • Is gewoon een topzak Aanbeveling 10
» Lees de hele review van peter1966schuringa
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2015

tense

Aankoop: Online

  • Goede informatie! Gemak 10
  • Snelle levering! Service 10
  • groot assortiment! Assortiment 10
  • Super afhandeling van je bestelling waarbij je prima op de hoogte wordt gehouden over de levering!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tense
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2015

E. Klop

Aankoop: Online

Goede webshop en snelle verzending

  • Webshop met goede informatie Gemak 10
  •   Service
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • Super afhandeling van je bestelling waarbij je prima op de hoogte wordt gehouden over de levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E. Klop
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-04-2015

wijckel

Aankoop: Online

De website is technisch goed voor elkaar. Zelfs de suggesties zijn relevant. Je kunt er goed vinden wat je zoekt.

  • overzichtelijke website, goede zoekmogelijkheden Gemak 9
  • Automatisch gegenereerde E-mail met alle nodige informatie. Service 9
  • Ik heb nog nooit een product willem hebben dat BAX niet in voorraad had. Assortiment 10
  • Ik ben al jaren tevreden klant. dat gun ik anderen ook. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wijckel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-04-2015

dreana

Aankoop: Online

het gemak van online bestellen...je krijgt direkt antwoord op een vraag...de verzending is optimaal en ik kan zo blijven verder gaan bax shop heeft er een nieuwe klant bij gewonnen want in de toekomst zal ik bij hen nog meer bestellingen doen..bedankt jonges

  • je besteld van achter je computer das pas gemak Gemak 10
  • na klein probleempje bij opstart per derekt antwoord das pas service Service 10
  • veel te veel want je krijgt het moejlijk bij het kiezen Assortiment 10
  • ik zou het aan elke muziekliefhebber willen aanraden...en ik vertel het ook door want ik ben nu een fiere gieter Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dreana
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-04-2015

joostvanrooij

Aankoop: Online

  • Gebruiksvriendelijke website, snelle levering Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • De bestelling werd supersnel geleverd en de website is gebruiksvriendelijk en alles scherp geprijsd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van joostvanrooij
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-04-2015

royhuetink

Aankoop: Online

Duidelijke website en bestelprocedure. Snelle levering, goed verpakt en een prima klantenservice!

  • Soms zijn de aanbieding-paketten niet helemaal duidelijk. Gemak 9
  • Ik werk goed geholpen aan de telefoon Service 10
  • Ruime keuze, bijna te veel om te kunnen kiezen. Gelukkig ieder product goed omschreven en bijna alles is voorzien van reviews. Assortiment 10
  • Sowieso! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van royhuetink
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Bax-shop.nl

22-04-2015
Beste heer Royhuetink,

Bedankt voor uw review en positieve beoordeling! Ik zie dat u aangeeft dat u de aanbieding pakketten niet helemaal duidelijk vind. Graag kom ik met u in contact om dit te bespreken zodat wij dit bij kunnen stellen. Wilt u contact met mij opnemen? U kunt dit doen via helpdesk@bax-shop.nl of 0113-212703. Alvast bedankt bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Jos
Bax-Shop
Totaal 8,8
4.5 sterren
21-04-2015

Butlerian

Aankoop: Online

Genoeg te krijgen, snelle levering en goede prijzen. Zoek functie mag wat mij betreft wat beter.

  • Alles is te vinden. Soms moet ik echter met een zoekmachine zoeken wat ik echt wil. Gemak 8
  • Prima levering, geen contact gehad met de klantenservice, was niet nodig. Service 9
  • Keuze genoeg Assortiment 9
  • Prima bedrijf, goede levering, goede prijzen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Butlerian
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-04-2015

wesleyyy_

Aankoop: Online

Ik heb bij Bax-shop een koptelefoon gekocht, rond half 10 in de avond besteld en op maandag bezorgd. Heerlijk als je zo laat nog iets kan bestellen, en niet vergeten dat ze ook op maandag en zondag bezorgen. Helemaal top, ik zou deze webshop iedereen aanbevelen en dit was zeker niet de laatste keer dat ik hier bestelde.

  • De website is zeer makkelijk in gebruik, alles staat duidelijk aangegeven. Gemak 10
  •   Service
  • Zeer groot assortiment, met van alles en nog wat aan audio. Assortiment 10
  • Bestellen kan voor 10 uur in de avond, en ze bezorgen op zondag en maandag. Dit zijn voor mij de redenen om deze webshop bij iedereen aan te bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wesleyyy_
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-04-2015

havee0

Aankoop: Online

Eerst een hulpvraag aan de Heldpesk gesteld. Deze werd grondig en met veel zorg behandeld. Gemakkelijke wijze van bestellen en betalen, uiterst snelle levering.
Aan zowel kleine als grote bestellingen wordt dezelfde goede aandacht en zorg besteed. Een betrouwbare webshop.

  • Met hulp van de Helpdesk kon ik snel en gericht zoeken in de overzichtelijke catalogus van Bax shop Gemak 10
  • Niet alleen de Helpdesk is uitstekend, ook (de mensen van) de organisatie. Op zondagavond 3 vloermonitoren besteld, de volgende middag om 12.10 uur in huis. Service 10
  • Zeer ruime keus tegen goede prijzen. Assortiment 10
  • Mijn ervaring is dat of ik nu iets kleins of iets groots bestel, er grote zorg aan de kwaliteit, afhandeling van de verzending en service wordt besteed. Een betrouwbare webshop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van havee0
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-04-2015

superdrum

Aankoop: Online

Prachtig ding voor een goede prijs

  • Super snel Gemak 10
  • Snelle veilige levering Service 10
  • Groot Assortiment 10
  • Top winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van superdrum
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-04-2015

Willem de Lange

Aankoop: Online

Overzichtelijke website, supersnelle levering, en uitstekende service.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Willem de Lange
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-04-2015

MPoelstra

Aankoop: Online

De afhandeling van de bestelling in de webshop is een van de beste die er zijn, en de levering was enorm snel: 's avonds besteld, nog voor 9h volgende ochtend bezorgd.

  • Hele goede 'flow' door de webshop Gemak 10
  • Alles was in orde, dus klantenservice niet nodig gehad Service 10
  • Ruime keuze Assortiment 10
  • Erg goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MPoelstra
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-04-2015

Viola en Adriaan

Aankoop: Online

Levering vertraagd (oorzaak PostNL dag te laat...) en specificaties van een onderdeel was onjuist (site Bax). Maar toch 5 sterren, want PostNL kan Bax nix aan doen en retourzenden via Antwoordnummer is gratis - en de creditering werd snel uitgevoerd.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Viola en Adriaan
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-04-2015

giedod

Aankoop: Online

snelle levering, groot assortiment

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van giedod
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-04-2015

Erik Rijpkema

Aankoop: Online

Alleen maar positief, uitstekede service ookal gaat er buite.n hun winkel iets mis (bv bezorgdienst)

  • Fijne website met groot navigatigemak Gemak 9
  • Snelle levering, goed verpakt en goede service, ook als er problemen zijn met de bezorgdienst. Service 10
  • Ze hebben bijna alles op muziek en show gebied. Assortiment 9
  • Goede websbop met uitstekende service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Erik Rijpkema
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2015

vincentN89

Aankoop: Online

Ik ben blij met het aangeschafte product. Voor de hobbyist en de kleinere bedrijven die wat willen presenteren voor een camera een top product. Ik gebruik hem zelf in combinatie met mijn Canon 70D.

  • Door het navigatiemanier kan je duidelijk je weg vinden als je ergens naar op zoek bent. Gemak 10
  •   Service
  • Ruim assortiment. Er is voor iedereen wel wat te koop in elke prijsklasse. Assortiment 10
  • Goed, snel en betrouwbaar. Wat wil je nog meer? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vincentN89
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-04-2015

annekeSuper

Aankoop: Online

  • Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens. Gemak 9
  • Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens. Service 9
  • Assortiment is groot en goed. Assortiment 9
  • Goede duidelijke site, makkelijke bestelling en snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van annekeSuper
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-04-2015

laarsje

Aankoop: Online

Super service!

  • Super makkelijk! Gemak 9
  • Klein foutje, heel heel heel snel opgelost! Service 8
  • Keuze genoeg, zo vindt je geen ander! Assortiment 10
  • Ik heb het met al mijn vrienden gedeeld! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van laarsje
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-04-2015

michelverbruggen

Aankoop: Online

Mooie uileg op site en snelle levering.

  • Easy Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  • Mooie diversiteit Assortiment 8
  • Zeker Aanbeveling 9
» Lees de hele review van michelverbruggen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2015

fcg.vandijk

Aankoop: Online

Al bij meerdere webshops spullen gekocht maar bax-shop is super snel in leveren en super duidelijk over wat je krijgt , wanneer en hoe.
In deze tijd doen wat je beloofd is gewoon perfect.

  • Duidelijke website, je hoeft niet te zoeken om te vinden wat je nodig heb. Gemak 10
  • Kreeg supersnel in goede verpakking aangeleverd zoals van te voren was aangegeven. Top! Service 10
  • Heel goed Assortiment 10
  • Duidelijk geen troep, perfecte afhandeling en goede garantie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fcg.vandijk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2015

JakeKnaap

Aankoop: Online

Mijn totaalcijfer is een 10! Geen minpunten, alleen maar pluspunten! Snelle levering, goede service en een breed assortiment. Volgende keer weer Bax-Shop!

  • Zeer makkelijk om te bestellen, top! Gemak 10
  • Je krijgt e-mails over de bestelde producten wat heel fijn is. Goed geregeld! Service 10
  • Zeer breed assortiment, makkelijk een keuze gemaakt. dit is waarom ik bij Bax-shop bestel! Assortiment 10
  • Aan te raden met een cijfer 10! Geen enkele minpunt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JakeKnaap
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-04-2015

Wim Kleemans

Aankoop: Online

inmiddels heb ik meerder bestellingen gedaan bij Bax-shop. Beide keren werd de belofte waargemaakt, dat wanneer iets voor 22:00 wordt besteld, het de volgende dag in huis is. De producten waren dus op voorraad. Maar ik was vooral zeer aangenaam verrast door de prijs. Ik heb deze vergeleken met die uit 2 andere muziekwinkels: voor de kabels zou ik in beide winkels tien keer zoveel hebben betaald.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wim Kleemans
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-04-2015

HiddeAlmighty

Aankoop: Online

Je kunt op de site alles vinden, het ziet er overzichtelijk uit, alles wordt altijd prima bezorgd. Ook kun je dingen in een bepaald setje kopen, artikelen die bij elkaar passen, je hebt dan korting. Dat is ideaal! Kortom, het is een topsite!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HiddeAlmighty
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

leonpluijmakers

Aankoop: Online

Dit is een voorbeeld webwinkel waar veel traditionele ondernemers nog veel van kunnen leren. Hetgaat niet alleen om het instrument, maar ook (steeds meer) over het proces en de aankoopervaring. Chapeau.

  • Goed structuur, duidelijk en snel gevonden wat ik zocht. Gemak 10
  • Snel, super goed verpakt en keurig op tijd. Service 10
  • Ruime keuze in kwalitatief goed instrumenten Assortiment 10
  • Het kan voor mij niet beter. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van leonpluijmakers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

Smullie40

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Ik heb inmiddels behoorlijk wat bestellingen gedaan bij Bax-Shop en daarvoor hoef ik niet meer in de auto te stappen om naar een muziekwinkel te rijden. Het is er de volgende dag en ik kan er meteen mee aan de slag. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Smullie40
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-04-2015

bobhorde

Aankoop: Online

Bax-shop levert goede kwaliteit en zorgt dat het te verzenden materiaal in uitstekende staat arriveert. Een postkantoor zal echt dozen moeten 'willen' slopen om iets kapot te krijgen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bobhorde
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

Flip-03

Aankoop: Online

Ik vind de levering snel en goed, de producten voldoen aan alle eisen, oftewel, we zijn super blij ermee

  • Ik had gemakkelijk een gitaar kunnen bestellen in enkele minuten, snelle levering, Prima! Gemak 10
  • Ik ben blij dat als je voor 10 uur s'avonds besteld het morgen in huis is, bij sommige winkels is het al vanaf 6 uur ofso, heel fijn om nog laat te kunnen bestellen Service 10
  • Ik had een ruime keuze aan gitaren en laptop sleeves, ik ben heer zeer tevreden over Assortiment 10
  • Ik zou hier zelf heel vaak dingen kopen, omdat het ook goedkoper is hoer, dus zou ik het mijn vrienden zeker aan raden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Flip-03
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-04-2015

Bassy-10

Aankoop: Online

Deze winkel vindt klantvriendelijkheid denk ik een bekangrijk punt en dat komt zeker naar voren heb 3x de klanten service aan de lijn gehad en ben 3 x op een super manier geholpen echt top!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Ben gewoon echt tevreden over hoe ik geholpen ben door bax shop Service 10
  • Ruim assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bassy-10
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

fonjor

Aankoop: Online

goede en duidelijke product omschrijving, gemakkelijke betalingsmogelijkheden en een razendsnelle levering maakt Bax-shop tot een van de beste (muziek)winkels op het web.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fonjor
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

speedbiker

Aankoop: Online

super service; zowel per mail, als per telefoon

  • Goede website, zoekcriteria Gemak 10
  • super ! super ! super ! Service 10
  • in alle prijsklasse is altijd wel iets te vinden Assortiment 10
  • zelf al meermaals aankopen verricht Aanbeveling 10
» Lees de hele review van speedbiker
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-04-2015

janneg

Aankoop: Online

gewoonweg de beste muziekwebwinkel van nederland!
met een fantastische service en
met de laagste prijzen
ook de site en het automatiseren van bestellingen en retouren hebben ze tiptop in orde

daarbovenop nog vaak extra dag/weekend kortingen tot wel 10% (schrijf je wel in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn) of aanbiedingen tot 15% en ze hebben ook veilingen!
wat niet eigenlijk?

  • vanuit je luie stoel je spullen bestellen en de volgende dag al in huis Gemak 10
  • fantastische service snelle afhandeling van retouren, waar ze niet moeilijk over doen: voldoet product niet aan je verwachting kun je gratis retourneren en binnen aantal dagen je geld terug. Service 10
  • meeste spullen op voorraad en mis je iets in het assortiment, dan kun je het aanvragen Assortiment 9
  • de beste webwinkel met goeie prijzen en fantastische service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van janneg
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-04-2015

DeMeijer

Aankoop: Online

Vergeleken met andere sites vaak de goedkoopste. De service is erg snel en altijd juist en zorgzaam. Bax heeft op de site veel mogelijkheden en informatie die zowel voor de beginnende muzikanten als de experts erg duidelijk en bruikbaar zijn. Hierdoor word je geholpen met het maken van juiste keuzes. Als die keuze niet juist is is er ook genoeg mogelijkheid om het te retourneren en een betere keuze te maken. Er zijn absoluut specialisten aan het werk, dat kun je goed zien!

  • Site is overzichtelijk en bestellen is zo gebeurd Gemak 9
  • Snelle bezorging en veel direct leverbaar Service 10
  • Uitgebreid voor alle niveau's Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DeMeijer
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-04-2015

harmtabak

Aankoop: Online

ruime aanbod, tegen zeer scherpe prijzen en razendsnel geleverd

  • voor tien uur s'avonds bestellen de volgend e dag al binnen je kunt prcies zien wanneer het produkt geleverd wordt. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van harmtabak
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2015

william visser

Aankoop: Online

Bax is een van de muziekwinkels bovenaan mijn lijstje. Ik heb al vaker daar aankopen gedaan en steeds naar volle tevredenheid. Ik heb geen ervaring met hun service rondom garantie, retour, e.d. omdat dat tot nu toe niet nodig was, maar veracht dat men ook op dat punt klantvriendelijk en professioneel optreedt

  • Bax is een van de muziekwinkels bovenaan mijn lijstje. Ik heb al vaker daar aankopen gedaan en steeds naar volle tevredenheid. Ik heb geen ervaring met hun service rondom garantie, retour, e.d. omdat dat tot nu toe niet nodig was, maar veracht dat men ook op dat punt klantvriendelijk en professioneel optreedt Gemak 10
  •   Service
  • Over het algemeen goed, maar mis nog bepaalde producten zoals Pyramid nylon tape wound basstring, Damian Erskine / Gruv Duostrap, &c... Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van william visser
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2015

Klusser1976

Aankoop: Online

Heb niets toe te voegen, afgezien van het feit dat het een super-professionele winkel is en de verpakking excellent!

  • Zoeken en browsen gaat supersnel, relevante alternatieven worden weergegeven, details over het product prima en meestal volledig, ook van de goedkopere producten. Gemak 10
  • Als ik onder service de levering mag rekenen, helemaal perfect. Klantenservice zelf nog nooit nodig gehad, dat zegt genoeg! Service 10
  • Een van de mooiste dingen bij Bax-shop, niet alleen een breed assortiment, van stekkertjes tot complete apparaten en instrumenten en accesoires, maar van veel producten ook nog verschillende prijsklassen, voor ieders budget iets te kiezen. Assortiment 10
  • Altijd de eerste keuze: ga eens bij Bax-shop kijken! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Klusser1976
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2015

Phil23

Aankoop: Online

Ik heb 2 guitaren besteld dit jaar van deze webwinkel, online. Toch een voel van risico met zoeits kostbaars. Maar, zoals beloofd, goederen optijd en netjes afgeleverd.

  • Website makkelijk en op orde! Gemak 10
  • Werd netjes en als beloofd geleverd. Ik heb 2 guitaren besteld dit jaar, en dit geldt voor beide. Service 10
  • Vond iig wat IK zocht. Assortiment 10
  • Makkelijk, no-nonsense. Zeker competitieve prijzen. Geen verborgen leverings kosten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Phil23
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2015

Hausofmark

Aankoop: Online

Ik vind Bax Shop een te gekke winkel, goeie service, snel geleverd, ze houden je goed overal van op de hoogte, ik zou zeggen ga zo door!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hausofmark
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.