Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2407 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 149

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,8
5 sterren
22-10-2014

Gemiljo

Aankoop: Online

Ik vind dat de winkel betrouwbaar is en snel in zijn levering. De winkel heeft alleen maar pluspunten op het gebied van de prijs en levering. Ook verkopen ze goede muziek instrumenten waar ik een groot fan van ben.
Hoge kwaliteit voor een lage prijs.

  • De site is goed te overzien en je hebt gemakkelijk je gewenste product gevonden. Gemak 10
  • De mensen van baxshop beantwoorden alle vragen die je maar hebt. Zelfs in de reviews stellen mensen vragen en die worden gewoon beantwoord. Eem pakketje wordt snel geleverd. Service 10
  • Er is een zeer groot aanbod aan spullen die goed geprijsd zijn vergeleken met andere winkels Assortiment 9
  • De winkel is zeer betrouwbaar en snel in zijn levering. Dit in combinatie met goed geprijsde spullen en een groot assortiment is alles wat je kunt wensen van een winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gemiljo
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-10-2014

ttommie

Aankoop: Online

als je iets nodig hebt, dan heb je het morgen voor een goede prijs in huis, wat wil je nog meer?

  • duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig Gemak 10
  • snel en betrouwbaar Service 10
  • ruim, zo'n beetje alles wat je maar wil, prijzen zijn goed Assortiment 10
  • gewoon een top winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ttommie
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-10-2014

rovana

Aankoop: Online

De webshop doet wat wordt beloofd, snel, accuraat en tegen gunstige prijzen leveren.

  • Duidelijke, overzichtelijke website. Gemak 9
  • Snel, niets op aan te merken. Service 10
  • Voor mijn doeleinden zeer volledig. Assortiment 9
  • Zeer snelle levering, als het product op voorraad is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rovana
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-10-2014

Alex Gab.

Aankoop: Online

Gewoon een top site met mooie producten waar je lang plezier van hebt.

  • Alles gaat probleemloos tijdens de betaling. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ze hebben veel en verschillende soorten instrumenten en accessoires. Mijn muziek docent op school bestelt regelmatig onderdelen voor de keyboards en gitaren. Assortiment 9
  • Zeer duidelijke site en de service ging bij mij goed. Ook hebben ze mooie kwaliteit producten tegen een mooie prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Alex Gab.
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-10-2014

govers

Aankoop: Online

  • Goede site met duidelijk gebruikersgemak Gemak 9
  • 's Avonds besteld, volgende dag bezorgd Service 10
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van govers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-10-2014

dehardstyler

Aankoop: Online

  • De website is heel overzichtelijk en er zijn heel veel betaalmogelijkheden. Gemak 10
  • Als je vragen hebt wordt je altijd goed te woord gestaan en op de website zelf staat eigenlijk altijd alles duidelijk uitgelegd Service 10
  • Ze hebben eigenlijk alles, kom nooit wat te kort. Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel zeker aanbevelen bij familie/vrienden/kennissen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dehardstyler
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-10-2014

djdigy

Aankoop: Online

Zaterdagmiddag een draadloze microfoon en een kabel besteld, maandagmiddag in huis! Hele snelle service, was goed verpakt. Doos was enigszins beschadigd tijdens het transport, maar door de goede bescherming binnenin de doos, geen schade aan producten.

  • Veel informatie op de website bij de producten. Bestelling gaat heel makkelijk met veel betaal-/verzend-/ophaalmogelijkheden Gemak 9
  • Snelle service, zaterdagmiddag besteld, zondagnacht 03.00 verzendbevestiging en maandagmiddag had ik hem in huis. Service 9
  • Groot assortiment met veel informatie op de pagina's Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel meteen aanbevelen aan vrienden/kennissen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van djdigy
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-10-2014

hoocheecoochie

Aankoop: Online

ben zeer tevreden met de aangekochte produkten. een minpuntje echter helaas....ik zocht een versterker en had wat aanvullende kennis nodig, door de drukte kon men mij op dat moment niet te woord staan, men heeft mijn tel. nr.genoteerd en bax zou terugbellen. dat is op heden nog steeds niet gebeurt. nu hoeft het ook niet meer.

  • als je weet wat je nodig hebt en zoekt is het artikel snel gevonden. Gemak 8
  • service is uitstekend. Service 8
  • voor mij ruim voldoende. Assortiment 8
  • goede prijzen, snelle levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hoocheecoochie
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
19-10-2014

ARTOFWAR

Aankoop: Online

Slechte levering, duurde langer dan vertelt, 2de monitor nog steeds niet aangekomen

  • Zeer duidelijke website Gemak 8
  • Slechte levering, nog steeds aan het wachten op mijn 2de monitor Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van ARTOFWAR
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-10-2014

5vangalens

Aankoop: Online

De prijs die je voor het product SD full hd videocard betaald is uitstekend. Dat zie je bij weinig Internet of winkel aanbieders.

-punt is voor 22.00 besteld volgende dag in huis dat was helaas bij mij niet het geval. Je betaald toch 5 nog wat bezorgkosten terwijl het ook brievenbus post kon zijn

  • Overzichtelijkesite Gemak 10
  • -punt is voor 22.00 besteld volgende dag in huis dat was helaas bij mij niet het geval. Je betaald toch 5 nog wat bezorgkosten terwijl het ook brievenbus post kon zijn Service 6
  • Genoeg keuze Assortiment 10
  • De prijs die je voor het product SD full hd videocard betaald is uitstekend. Dat zie je bij weinig Internet of winkel aanbieders. -punt is voor 22.00 besteld volgende dag in huis dat was helaas bij mij niet het geval. Je betaald toch 5 nog wat bezorgkosten terwijl het ook brievenbus post kon zijn Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 5vangalens
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-10-2014

cstrijker

Aankoop: Online

zeer snelle levering

  • prima en handige website Gemak 9
  • snelle afhandeling en eenduidige communicatie Service 9
  •   Assortiment
  • hoge kwaliteit tehen ene goede prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cstrijker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-10-2014

Gert Claes

Aankoop: Online

Klanken zijn super, compact en makkelijke bediening.
Heb ook eens bestelling geplaatst waar iets was misgelopen met de levering door de koerierdienst maar Baxshop heeft dit rechtgezet binnen de deadline die ik had. Super service noem ik dat.

  • Vanuit de luie zetel bestellen Gemak 10
  • Op tijd geleverd zoals staat beschreven Service 10
  • Zeer ruim.aanbod Assortiment 10
  • Tja wat kan ik zeggen ze houden woord Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gert Claes
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-10-2014

bas191

Aankoop: Online

Heb hier een Corsair USB stick gekocht, heel voordelig geprijsd. Super shop! Na te hebben betaald, gelijk een track en trace code ontvangen. Door een fout van PostNL kwam mijn pakket een dag te laat, maar dat was niet de fout van Bax-shop. Pakket goed verpakt. Goede klantenservice gaf snel een bekwaam antwoord. Prima shop, voor herhaling vatbaar.

  • Duidelijke uitleg bij het product en betalen was heel makkelijk. Gemak 10
  • Zeer professionele klantenservice die goed antwoord gaf op mijn vragen. Verzendkosten waren redelijk geprijsd. Service 10
  • Groot assortiment voor een prima prijs Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bas191
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-10-2014

Carry26

Aankoop: Online

Groot assortiment en goede service. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Alles is degelijk verpakt. Geen op- of aanmerkingen, maar helemaal goed!

  • Gewoon online bestellen. Diverse manieren van betaling mogelijk. Gemak 10
  • Zeer snel. Op de website staat duidelijk vermeld op welke termijn de spullen leverbaar zijn. Service 10
  • Zeer uitgebreid. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Carry26
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-10-2014

knopsche

Aankoop: Online

Goede service, ze doen wat ze zeggen. Vandaag bestellen, morgen in huis. Afgeleverd in degelijke verpakking zonder beschadigingen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ik kom af en toe net niet dat product tegen wat ik wil hebben. Assortiment 9
  • Goede service, ze doen wat ze zeggen. Vandaag bestellen, morgen in huis. Afgeleverd in degelijke verpakking zonder beschadigingen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van knopsche
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-10-2014

wvb

Aankoop: Online

Geen enkel minpuntje kunnen ontdekken.

  • Simpel alles online bestellen. Gemak 9
  •   Service
  • Prima assortiment, goede prijsvoering. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van wvb
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-10-2014

velsent

Aankoop: Online

  • zeer handig Gemak 9
  • adequaat Service 9
  • ruim Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van velsent
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2014

Arnold Martens

Aankoop: Online

Het is ongeveer 100 km rijden naar Goes, maar ik moet nog veel verder om een betere zaak te kunnen vinden. Ook de webshop is perfect.

  • Duidelijk, snel. Gemak 10
  • Ook de aftersales service is van uitzonderrlijke kwaliteit gebleken, bij de reparatie van een instrument. Perfect. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • De winkel is niet alleen goedkoper, maar heeft ook een veel groter assortiment dan de muziekwinkels in onze omgeving. Daarbij de goede begeleiding, snelle levering en prima after sale service is een volle aanbeveling waard. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arnold Martens
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-10-2014

Swiss Systems BV

Aankoop: Online

Service, afhandeling en klantvriendelijkheid van Bax-shop.nl zijn gewoon goed. Als er überhaupt iets mis zou zijn ligt dit aan het product, maar wordt eveneens door Bax-shop.nl goed opgepakt.
Bij een prijsvergelijking op een andere site, krijg je bij melding keurig een bericht dat ze het item hebben gechecked en dat de prijs bijgesteld zal worden.

  • Goed zoek programma met sub-mappen Gemak 9
  • Vragen worden beantwoord, bij geen beschikbare technici bellen ze later terug Service 9
  • Ruim assortiment met zo goed als alles voor de (professionele) geluidsmarkt Assortiment 8
  • Vanwege bovenstaande antwoorden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Swiss Systems BV
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-10-2014

hjpjanssen

Aankoop: Online

Heb diverse producten gekocht van 15 tot 500 euro en tot volle tevredenheid is alles afgehandeld.

  • bijna alles is te vinden Gemak 10
  • een bestelling geretourneerd, werd perfect verwerkt en betaling binnen een week teruggestort. Service 10
  • geweldig assortiment van simpele tot de meest duurdere professionele producten. Assortiment 9
  • Je kunt online alles afzoeken, maar wat de prijs betreft ben je bij bax-shop het goedkoopst uit. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hjpjanssen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2014

Leo v Z

Aankoop: Online

Geweldige online shop waar alles makkelijk te vinden en te bestellen is.
Betalingen gaan simpel en er wordt zeer snel geleverd.

  • Online zoeken, aanklikken, betalen en klaar.Makkelijker volgens mij niet mogelijk. Gemak 10
  • Zeer snelle levering, bij telefonisch contact wordt je erg vriendelijk te woord gestaan en wordt er adequaat gehandeld. Service 10
  • Meer dan ruim voldoende. Assortiment 10
  • Zeer uitgebreid assortiment, zeer snelle levering en vriendelijk personeel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Leo v Z
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2014

sarah19790

Aankoop: Online

Zeer tevreden, snel ontvangen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sarah19790
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-10-2014

JMKB

Aankoop: Online

Ik koop altijd bij Bax mijn producten doordat zij altijd de laagste prijs hebben en een korte levertijd. Kortom, perfect!

  • Website is overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk kunnen betalen via Ideal. Top!! Gemak 9
  • Alles direct geleverd binnen de gestelde tijd. Service 9
  • Het assortiment is zo breed! Ze hebben alles! Assortiment 9
  • Hier bestellen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JMKB
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-10-2014

jordy0996

Aankoop: Online

  • Alles is te vinden op de website, echter zijn er heel veel producten die zo goed als hetzelfde zijn dus kiezen wordt daardoor lastiger. Gemak 8
  • Laagste prijsgarantie en voor 22.00 besteld is morgen in huis. Service 10
  • Heel breed assortiment. Ze hebben alles wat je nodig hebt. Assortiment 10
  • De winkel bevalt mij heel goed. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jordy0996
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-10-2014

el mariachi

Aankoop: Online

Alles is makkelijk te bestellen via de online site. Er was ook een zeer stipte levering. Ik had om kwart voor 10 besteld en mijn pedal was s'anderendaags al (in België) geleverd.
Alles was goed/veilig verpakt, echt top van jullie! Zeker een aanrader!

  • Gemakkelijke online winkel + snelle levering Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Uitgebreid assortiment, maar er zouden nog enkele andere bekende merken mogen bijkomen (zoals Martin, Taylor, Gibson, etc.) Assortiment 8
  • Ik heb reeds meerdere producten hier besteld en steeds was er een stipte levering en alle goederen waren goed in orde. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van el mariachi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-10-2014

Dropthebase Events

Aankoop: Online

Wij hadden een aantal spulletjes nodig om onze versterkercase compleet en in orde te maken. Nog geen 18 uur later hadden we alles al binnen en konden we aan de slag.

De prijzen zijn prima, en service top! Zeker aan aanrader voor al het licht, geluid en meer.

  • Alles snel gevonden en zo in het winkelmandje. Gemak 10
  • Nergens problemen mee en snel in huis! Service 10
  • Meer als ruim voldoende. Ergens anders vind je echt niet meer spullen? Assortiment 10
  • Het is gewoon goed. Geen problemen, optijd in huis zoals beloofd, goede prijzen, goed assortiment. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dropthebase Events
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-10-2014

JAH16

Aankoop: Online

Bax-Shop is voor mij de juiste partner als het gaat om spullen die ik nodig heb voor mijn hobby en werk in de muziek industrie.

  • Makkelijk dingen bestellen en de volgende dag al in huis. Dus niet opzoek naar een winkel en veel parkeergeld kwijt zijn Gemak 9
  • Binnen 24 uur in huis perfect toch! Service 9
  • Kan het altijd wel vinden wat ik nodig heb. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JAH16
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-10-2014

LesKompas

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van LesKompas
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-10-2014

John Metz

Aankoop: Online

De website is zeer overzichtelijk en snelle en nette levering van de bestelde producten.

Als ik 1 minpunt mag noemen dan is het dat er maar 1 winkel in Nederland is. Meerdere fysieke winkels zou mijn voorkeur genieten.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van John Metz
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
15-10-2014

ben.ruijs

Aankoop: Online

Zeer goede Service, levering vgl. afspraak en goede backservice met vragen over levering. Zeer tevreden

  • Alles zeer makkelijk en overzichtelijk te bestellen Gemak 9
  • Alles volgens afspraak geleverd, snelheid van levering en perfecte naservice of alles volgens wens verlopen is Service 10
  • Kon alles bestellen wat ik noodzakelijk vind Assortiment 10
  • Gewoonweg zeer goed in alles Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ben.ruijs
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-10-2014

vanrijtcrossmedia

Aankoop: Online

De MXR M81 is een uitstekende Preamp en DI. Ik had behoefte aan een kwalitatieve DI waarmee ik d.m.v. de preamp mijn basgeluid uit de boxen van de PA installatie kan beïnvloeden. Ik heb de MXR M81 Bass Preamp een aantal keer op het podium gebruikt en het doet uitstekend zijn werk.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snelle levering en prima verpakt voor verzending. Aan de telefoon zijn de medewerkers van Bax-shop hulpvaardig. Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment op het gebied van muziekproducten voor de amateur als voor de professioneel . Assortiment 9
  • De producten die ik in het verleden heb besteld zijn altijd snel en perfect afgeleverd. De producten zijn altijd goed verpakt waardoor ze bij het transport niet beschadigen. IK ben gewoon heel tevreden over Bax-shop. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vanrijtcrossmedia
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-10-2014

Mick op kieskeurig

Aankoop: Online

Mijn wens om na 18:00 te bezorgen netjes gehonoreerd. Zeer tevreden.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mick op kieskeurig
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-10-2014

r.lorist

Aankoop: Online

Netjes verzorgd

  • Bestelling netjes verzorgd geleverd gekregen. Eenvoudig retourzending en snelle omruiling van defect product. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van r.lorist
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-10-2014

Hilberink

Aankoop: Online

mijn zoon had verkeerde mengpaneel besteld. na 58 dagen kon het nog retour.

  • alles is duidelijk omschreven Gemak 10
  • retour zenden na 55 dagen was geen enkel probleem. waar zie je dat nog!! Service 10
  • hebben eigenlijk bijna te veel om te kiezen. Assortiment 10
  • makkelijk, duidelijk, snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hilberink
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
14-10-2014

Wilbertd

Aankoop: Online

  • handige website, wel misleidende info mbt verzendkosten en levertijd Gemak 7
  • levertijd was 3 dagen, niet "voor 22.00u besteld, volgende dag in huis" Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Wilbertd
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-10-2014

Thamara

Aankoop: Online

Klantvriendelijk en komt haar afspraken na.

  • Overzichtelijke website, artikelen zijn simpel te vinden en eenvoudig te bestellen en af te rekenen. Gemak 10
  • Goed telefonisch bereikbaar en duidelijke, professionele advisering. Zeer snelle levering. Artikelen zijn degelijk verpakt. Service 10
  • Uitgebreid assortiment. Gevonden wat ik zocht. Ook artikelen uit B-stock. Prijzen soms gelijk aan c.q. lager dan concurrent. Assortiment 9
  • Bax-shop doet wat zij belooft: uitgebreid assortiment, duidelijke (telefonische) advisering,concurrerende prijzen en supersnelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Thamara
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-10-2014

THE GUITAR MAN

Aankoop: Online

betaalgemak, veel keuze, goede informatie.

  • Zeer goede website alle artikelen makkelijk te vinden, betaalgemak elke stap eenvoudig. Gemak 9
  • Zeer professioneel, snelle levering ook zelf te bepalen. Service 10
  • Veel keuze,aantrekkelijk geprijst Assortiment 10
  • Zeer aan te bevelen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van THE GUITAR MAN
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-10-2014

havewe

Aankoop: Online

Wat wil je nog meer. De laagste prijs en de beste service?

  • Gemakkelijk bestellen en nog de goedkoopste ook. Gemak 10
  • Volgende dag in huis. Service 10
  • Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht. Assortiment 10
  • Allesprima verlopen dus.... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van havewe
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-10-2014

hansvan3

Aankoop: Online

Baxshop heeft een ruim assortiment, is scherp geprijsd en levert ook snel. Kortom, zeer tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hansvan3
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
13-10-2014

iwesterlaken

Aankoop: Online

Mooi MIDI-keyboard besteld, met Cubase. Keyboard is gekomen, maar geen Cubase. Gemaild en te horen gekregen dat er een papiertje bij de order had gemoeten en dat dit geautoriseerd moest op internet via Steinberg en dat er een code bij moest. Na veel vijven en zessen is alles geslaagd, maar geen Cubase. Steinberg gevraagd en die zeiden dat ik Cubase opnieuw vanaf de DVD moest installeren. Ik heb geen DVD gekregen van Bax, dus ik heb geen idee hoe ik dat moet doen. Gemaild naar Bax, maar ondanks de zogenaamde 9 tot 9 bereikbaarheid, helemaal NIETS teruggehoord. Kortom: waardeloos, ook door de manier waarop de helpdesk van Bax zich naar mij opstelt. Het zou mijn fout zijn!

  • De website is nogal rommelig en de productinformatie summier in veel gevallen. Gemak 8
  • Ik kreeg een keyboard geleverd, maar niet de software die op de site beloofd was. De helpdesk nam geen verantwoordelijkheid op zich voor dit gemis (het was mijn schuld) en was verder niet adequaat. Na veel mailen heb ik nog steeds mijn software niet. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Onbeschofte helpdesk, product niet geleverd, terwijl ik wel 84 euro geschokt heb. Ik voel me bekocht en belazerd! Aanbeveling 1
» Lees de hele review van iwesterlaken
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
13-10-2014

Ron Dekker 1993

Aankoop: Online

Bestellen gaat makkelijk, ze hebben bijna alles, het zijn kwalitatief goede producten

  • Overzichtelijk en gemakkelijk Gemak 10
  • Duidelijke informatie over de status van je bestelling Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ron Dekker 1993
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-10-2014

piezoelectricity

Aankoop: Online

Het product was van uitstekende kwaliteit. Bax Shop was de goedkoopste met dit artikel en de levering was zeer snel.

  • Overzichtelijke website, bestellen is doodsimpel Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Ze hebben alles wat ik zoek Assortiment 10
  • Ik kan geen minpunten opnoemen want ze zijn ook nog eens de goedkoopste! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van piezoelectricity
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-10-2014

stijn feys

Aankoop: Online

zeer goed baxshop doe zo verder.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van stijn feys
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-10-2014

Revb92

Aankoop: Online

De prijzen en assortiment zijn goed en verzending is snel

  • Makkelijk vinden wat je zoekt Gemak 9
  • Prima Service 8
  • Prima assortiment Assortiment 8
  • Snel en voordelig Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Revb92
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-10-2014

kenswift

Aankoop: Online

Scherpe prijs, item direct leverbaar en volgens afspraak precies op het juiste moment afgeleverd. Fijne shop.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kenswift
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-10-2014

smitpeter

Aankoop: Online

Ik had eerst de Presonus interface, maar die gaf gekraak omdat de software niet correspondeerde met mijn Imac.
Na kort telefonisch overleg omgeruild in de Focusrite.
Alleen uiteraard ietsje bijbetalen en binnen 2 dagen werd de nieuwe afgeleverd, terwijl de oude nog onderweg was naar Bax. Geen formeel administratief gedoe, het werd snel en simpel geregeld.

  • simpele website Gemak 10
  • snel met toegankelijke helpdesk Service 10
  • volledig, voor zover ik kan oordelen Assortiment 10
  • volledig assortiment en goede informatie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van smitpeter
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
11-10-2014

pwillekens

Aankoop: Online

  • Binnen 5 minuten besteld en betaald, kan zelfs aangeven wanneer je het pakketje bezorgd wil hebben. Gemak 10
  • Niks fout gegaan Service 9
  •   Assortiment
  • Goede aanbiedingen en goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pwillekens
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-10-2014

AJ62

Aankoop: Online

Bax heeft een gebruiksvriendelijke website en een enorm assortiment. Bestelling is zo geplaatst. Maakt belofte waar door snel en keurig verpakt te leveren. Top!

  • Gebruiksvriendelijke website, product in no-time gevonden en besteld. Gemak 10
  • Belofte waargemaakt, indien op voorraad, de volgende dag al bij jou in huis! Service 10
  • Enorm assortiment. Heb je iets nodig voor je muziek, ga dan naar Bax! Assortiment 10
  • Bax heeft nagenoeg alles op het gebied van muziek. Levert snel voor een scherpe prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AJ62
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-10-2014

Danoontjeh

Aankoop: Online

Geweldige winkel, kan geen minpunten bedenken. Top!

  • Twee klikken en je bent klaar. Gemak 10
  • Top, zeer snelle levering en aardige service. Service 10
  • Ze hebben alles wat je maar kunt bedenken, ook nieuwe producten hebben zij onmiddelijk. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Danoontjeh
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-10-2014

choppie61

Aankoop: Online

net weer een set snare en drumstokken besteld. Weing waarde maar evengoed en snel geleverd als een bestelling van een paar honderd euro of meer.

  • Toegankelijke website, goed te vinden producten! Gemak 10
  • snelle levering, praktisch en klantgericht. Ook goede helpdesk als je vragen hebt of per ongeluk het verkeerde type hebt besteld. Service 10
  • Uitgebreid en goed georganiseerd Assortiment 10
  • Bestel vaak online en inmiddels diverse vrienden ook. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van choppie61
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.