Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2276 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 140
Totaal 9,5
5 sterren
24-07-2014

Nutthead

Aankoop: Online

Online bestellen gaat snel, verwerking is vlot en producten zijn snel binnen.
Ook voor spoed dus zeer geschikt.

  • De website is duidelijk, filtering en sortering werkt goed. Gemak 9
  • Bestelling wordt snel verwerkt en product is snel binnen Service 9
  • Ruime keuze van beginnersspullen tot professionele producten die ook maar iets met Muziek te maken hebben Goed merkenaanbod ook Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nutthead
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-07-2014

michtrich

Aankoop: Online

Zeer mooie gitaar, ook van klank, wij zijn heel tevreden. Zeer snelle levering, overdag besteld, s'morgens al aan gekomen.

  • je moet niet uit u huis komen om goeie produkten te kopen. Gemak 9
  • snelle levering, de dag nadien stond onze gitaar er al, perfect ingepakt. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • zeer betrouwbaar, goeie artikelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van michtrich
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
24-07-2014

baszoetekouw

Aankoop: Online

  • Prima site Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van baszoetekouw
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-07-2014

johnhl

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ook de after-Sales verdient een dikke 10 Assortiment 9
  • Goedkoop, betrouwbaar en altijd netjes op tijd geleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnhl
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-07-2014

Gitano

Aankoop: Online

Kreeg een snelle reactie op de bestelling. En ook snel ontvangen. Goede communicatie m.b.t. de procedure wat zeer prettig is.
En na het uitproberen van het artikel was het duidelijk. Ook een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Dus zal zeker niet het laatste zijn wat ik via Bax-shop aanschaf. Ik kan ze zeker een ieder aanbevelen.

  • Goed werkende en duidelijke site Gemak 10
  • Snelheid van reageren en leveren. Goede communicatie Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gitano
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-07-2014

Subgroover

Aankoop: Online

Als muziekliefhebber en beroepsmuzikant ga ik graag naar Bax-shop, of ik bestel hier graag online producten.
De service is goed, de levering is snel. Onlangs bijvoorbeeld nog iets op zondagavond besteld en op maandagmorgen stond de pakketbezorger aan de deur.
Naar het bestellen van producten is het ook leuk om een middagje te gaan 'shoppen' en kijken bij Bax-shop. Dit doe ik dan ook regelmatig.
De winkel is overzichtelijk ingedeeld en de verkopers weten waar ze over praten.
Voor eenieder die met muziek te maken heeft: een aanrader dus!

  • De winkel is niet echt om de hoek, maar ik heb er het stuk rijden graag voor over. Gemak 9
  • Bax-shop verleent uitstekende service. De helpdesk is ook altijd goed bereikbaar. Zo had ik ooit een product op het oog. Toen ik deze na een paar weken wilde gaan bestellen bleek de prijs ineens aanzienlijk gestegen te zijn. Eén telefoontje naar Bax-shop en het was opgelost: ik mocht hem gewoon voor de oude prijs hebben. Service 10
  • Prima assortiment. Ben nog niets tegengekomen dat ik wilde hebben en zij niet in het assortiment hadden. Assortiment 9
  • Absolute aanrader. Mooie winkel, goede service, vriendelijk personeel en een goede webwinkel met snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Subgroover
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-07-2014

Stars123

Aankoop: Online

Geen

  • Alles heeft een goed overzicht Gemak 8
  • Snelle levering Service 9
  • Zeer ruime keus in alle prijsklasse Assortiment 9
  • Goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Stars123
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-07-2014

frankth

Aankoop: Online

zelfs al was dit een B-stock item. het blijkt een perfecte versterker te zijn. het defect werd telefonisch bekend gemaakt en ook hoe het gerepareerd was. Bij ontvangst van het product bleek het in perfecte conditie en werking te zijn. Wederom een voorbeeld van de professionaliteit en betrouwbaarheid van BAX

  • door het ruime assortiment en de snelheid van levering is het gemak groter dan een trip naar de lokale muziekwinkel Gemak 9
  • topservice. zowel via mail, via chat of telefonisch. allemaal kundige medewerkers. waarschijnlijk mede-muzikanten Service 10
  • 99% dekking van de wensen van de muzikanten. voor de excessen/collectors/histische items blijft het WWW beschikbaar. Assortiment 9
  • geen twijfel: iedereen kan slagen bij BAX Aanbeveling 10
» Lees de hele review van frankth
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

minorc

Aankoop: Online

Goed assortiment.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

  • Alle artikelen overzichtelijk gerangschikt. Gemak 10
  • Goede service. Team denkt mee als item niet direct voorhanden is. Service 10
  • Ruime keus aan muziek verwante artikelen. Assortiment 10
  • Zonder aarzeling aan een ieder die mijn mening vraagt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van minorc
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

gino1964

Aankoop: Online

Meestal wordt er veel beloofd en doe je maal 3 om het werkelijk te maken. Bij Bax-shop krijg je waar voor je geld en wordt het inderdaad de volgende geleverd.

  • vanuit je luie zetel kun je alle produkten op de site kiezen die op een voortreffelijke wijze aangeboden worden Gemak 10
  • dinsdag besteld woensdag al in de bus en dat over de grens heen Service 10
  • een natte droom voor de dj je vind er gewoon alles Assortiment 10
  • er is in België geen konkurent en met de leuke hollandse prijzen hoef je ook niet in eigen land te gaan zoeken Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gino1964
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

johnmarlou

Aankoop: Online

een paar maanden geleden een apple mini retrina 128gb gekocht voor een super prijs (was nergens goedkoper ) duidelijke site ,snelle levering,vriendelijk personeel
dus nu weer 2 kingston usb sticks gekocht en weer nergens goedkoper snelle levering
dit is echt een top winkel ga zo door baxshop

  • een heel fijne en duidelijke site Gemak 10
  • zeer snelle en correcte levering Service 10
  • heel veel artikelen te krijgen Assortiment 10
  • omdat ze heel veel artikelen hebben ,een zeer duidelijke site,en echt goedkope prijzen,en niet te vergeten zeer goede kwaliteits producten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnmarlou
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-07-2014

kevinleito

Aankoop: Online

Netjes en slen afgehandeld door Bax-Shop..

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Snele levering, producten van hoogste kwaliteit!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kevinleito
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-07-2014

Fisherking

Aankoop: Online

Heerlijk. Scherpe prijs, goede kwaliteit, snelle levering en vriendelijke service. Zoals je het dus het liefste wilt maar toch zelden treft. Zeker weer!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fisherking
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-07-2014

rskstier

Aankoop: Online

Ik heb oordopjes mtx ix2 gekocht bij bax-shop.nl en het zijn super goede dopjes. Ik heb de dopjes gekocht na aanleiding van hele goede service van een medewerker van bax-shop.nl. De lengte van het snoer stond er niet bij en de medewerker heeft toen een youtube filmpje gemaild naar me om te laten zien hoe lang die is en ook getypt met zolang is het snoertje.

Ik kan niet anders zeggen dan een hele goede en snelle service want ik had de dopjes ook de volgende dag in huis.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rskstier
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-07-2014

praatvaak

Aankoop: Online

  • Makkelijk bestellen en betalen. De volgende dag in huis. Gemak 9
  • Makkelijk bestellen en betalen. De volgende dag in huis. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Goede webwinkel, duidelijke site. Ook nog de mogelijkheid om het product zelf op te halen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van praatvaak
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-07-2014

richard1611

Aankoop: Online

Snelle en goeie service top !!!!

  • Bijna alles op voorraad Gemak 10
  • Zelfs op zondag een mailtje dat de verkeerde bestelling is geannuleerd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van richard1611
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-07-2014

imqqmi

Aankoop: Online

De website en service ogen verzorgd, het personeel moet enorm gemotiveerd zijn om zulke service te leveren en dat waardeer ik zeer.

  • De website is overzichtelijk, je kunt makkelijk alles vinden. Gemak 10
  • Er werd beloofd binnen 24 uur te leveren en dat werd nagekomen. Altijd weer indrukwekkend hoe snel het kan! Service 10
  • Een groot assortiment. Dit keer wilde ik een 6.3mm stereo jack female naar XLR male en deze was op voorraad. Daarnaast nog een mono naar stereo XLR adapter en was eveneens op voorraad. Assortiment 9
  • Ik heb alleen nog kabels en adapters besteld maar ben zeer tevreden over de snelheid van leveren, alles is goed verpakt, status updates via email is goed en postnl heeft je mobiele nummer met indicatie van levertijd met een nauwkeurigheid van 2 uur. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van imqqmi
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-07-2014

cdevos5

Aankoop: Online

Een webwinkel zoals het moet.

  • Duidelijke website. Enkel het ontbreken van een pincode bij het betalen met kredietkaart vond ik onveilig. Gemak 9
  • Volgende dag keurig geleverd. Zoals gewoonlijk. Service 10
  • Een groter assortiment is altijd beter. Assortiment 9
  • Bax-shop heb ik al vele malen aanbevolen aan vrienden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cdevos5
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-07-2014

Djake

Aankoop: Online

artikel is goed beschreven met +/- punten. Goede prijs/kwaliteit.Snelle levering & goede opvolging van bestelling

  • gewoon bestellen via internet. vlotte afhandeling & levering Gemak 10
  • vlotte afhandeling & levering Service 10
  • keuze te over & goede beschrijving Assortiment 10
  • eerste bestelling feilloos verlopen. Goede opvolging & communicatie Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Djake
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-07-2014

cefiay

Aankoop: Online

Deze winkel is zeer goed en heel erg professioneel.
De website is erg overzichtelijk en ze hebben alles wat je maar zou willen. De service is heel erg goed en de bezorging is altijd erg optijd!

  • De website is zeer gebruiksvriendelijk! De producten die ik graag wilde, heb ik in een ogenblik gevonden! Gemak 10
  • Snelle bezorging, goed verzorgde pakketten en veel ondersteuning van de status van de bestelling. Service 10
  • Zeer uitgebreid. Als je een studio wilt beginnen, is dit de perfecte start! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cefiay
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-07-2014

Sanne199578

Aankoop: Online

Gewoon geweldig, goede spullen voor een mooie prijs echt een topwinkel zal er zeker nog een keer wat bestellen

  • Overzichtelijk Gemak 9
  • Voor 22:00 uur besteld de volgende dag in huis En dat zelfs op zondag Service 9
  • Lekker veel keuze en voor elke prijsklasse Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sanne199578
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-07-2014

DJ HERMAN

Aankoop: Online

Ik kan de shop niet goed voor beoordeling.
Maar ik vind nu goed.

  • Een mail en ging goed Gemak 9
  • Het was er in een dag! Service 9
  • Goed overzicht . Assortiment 9
  • goed overzicht Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DJ HERMAN
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-07-2014

Arie Blok

Aankoop: Online

Beste prijs-kwaliteitsverhouding, die ik kon vinden bij kieskeurig.nl

  • Makelijke website; producten goed te vinden Gemak 9
  • Snelle en complete emails over (verdere) afhandeling van de bestelling. Service 9
  • Zeer compleet Assortiment 9
  • Gewoon een goede, klantvriendelijke en duidelijke webshop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Arie Blok
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-07-2014

dj-nodig

Aankoop: Online

Bax, GEWELDIG zo als altijd

Heb al verschillende producten bij hen gekocht en steeds ZEER TEVREDEN.
Nu met de leveringen via Bpost naar Belgie maken zij hun spreuk waar " vandaag besteld voor 22 uur, morgen gelverd" dit klopt.
Een goedkopere prijs gezien dan krijg je netjes een mail en kan je dit aan dezelfde prijs kopen.

BAX een verslaving !!!!!!!!!!!

  • Alles is te vinden op de site en anders een telefoontje en ze helpen je zo verder Gemak 10
  • Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon Service 9
  • Zeeeeeeeeer uitgebreid Assortiment 10
  • Heb ik al meermaals gedaan en zijn klanten geworden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dj-nodig
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-07-2014

Esenna

Aankoop: Online

Goede webshop. Producten voor een lage prijs met snelle levering. Super!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Esenna
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-07-2014

huubke007

Aankoop: Online

vaker besteld en nooit wat te klagen
verder zo !!

  • geen problemen met bestellen Gemak 9
  • zeer goed en vriendelijke medewerkers Service 10
  • bijna kompleet Assortiment 9
  • niks te klagen ;-) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van huubke007
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

Meneer Bert

Aankoop: Online

Alleen maar positieve kanten aan deze winkel.

  • Alles makkelijk te vinden op de website. Gemak 10
  • Vragen en problemen worden met een simpel telefoontje of mailtje opgelost. Service 10
  • Zo'n brede keus ben ik in een muziekwinkel nog niet tegengekomen. Assortiment 10
  • De medewerkers van Bax weten waar ze het over hebben, geen zwetspraat, maar gewoon goed advies. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Meneer Bert
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

RvdSandt

Aankoop: Online

Globaal gezien een prima webwinkel, snelle levering en goede nazorg.

  • Uitstekende site, makkelijk bestellen, geen haperingen door onnodige protocollen, Pakjegemak is een bestelvorm die iedere online winkel zou moeten hebben. Gemak 10
  • Ik hoefde maar te bellen en kreeg meteen antwoord op mijn vragen, vriendelijke man aan de telefoon. Service 10
  • Ik vond alles wat ik nodig had, al was dat eerst niet zeker. Assortiment 10
  • Hier kun je makkelijk heen gaan, Bax is zeker aan te raden ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RvdSandt
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

wijngaard63

Aankoop: Online

alles wat je zoekt om snel en voordelig het juiste product te kopen wordt hier geboden

  • goede website Gemak 10
  • snelle en probleemloze levering Service 10
  • zeer ruim assortiment met producten in alle prijsniveaus Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wijngaard63
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

Tjendol38

Aankoop: Online

Er zijn geen minpunten. Alle onderdelen voor een goede afewrking van mijn bestelling zijn honderd procent in orde.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Alle aspecten voor een goede afwerking van een bestelling zijn aanwezig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tjendol38
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
19-07-2014

HSBootsma

Aankoop: Online

Service kan ik niet zeggen want heb ik nog niks mee te maken gehad. Maar de rest was top, alles snel geleverd en de info was duidelijk.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Service kan ik niet zeggen want heb ik nog niks mee te maken gehad. Maar de rest was top, alles snel geleverd en de info was duidelijk. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van HSBootsma
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-07-2014

Banjo12

Aankoop: Online

Het is een hele fijne site waar een groot assortiment aan spullen op staat. Alle bestelde producten volgende ik huis gehad.

  • Hele overzichtelijke site. Gemak 10
  • Super snelle levering Service 10
  • Heel breed assortiment Assortiment 10
  • Iedereen moet hier kopen zijn studio techniek kopen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Banjo12
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-07-2014

Basemanhut

Aankoop: Online

Snelle levering.

  • Via de site goed en makkelijk te bestellen Gemak 10
  • Supersnelle en correcte levering. ECHT vandaag besteld, morgen thuis. Service 10
  • Alles te vinden voor best scherpe prijzen Assortiment 9
  • Ik ben zeer tevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Basemanhut
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-07-2014

berendabbas

Aankoop: Online

zo gemakkelijk alles voor handen en binnen 24 uur thuis
en niet goed geld terug garantie.

  • snel en eenvoudig Gemak 10
  • perfect geen geouwehoer Service 10
  • veelzijdig je kunt het zo gek niet bedenken Assortiment 10
  • bekijk de bovenliggende drie vragen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van berendabbas
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-07-2014

C.vd.Elshout

Aankoop: Online

  • vandaag bestellen, morgen binnen Gemak 9
  • zowel online, telefonisch als in de winkel in Vlissingen, wordt er meer dan voldoende service geboden Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C.vd.Elshout
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-07-2014

mwhofman

Aankoop: Online

Goedkoper ben ik het niet tegen gekomen op internet. En ik had het al binnen 2 dagen in huis. Vooral fijn dat je het bij de supermarkt kan laten bezorgen zodat je het op kan halen wanneer het je uitkomt!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mwhofman
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-07-2014

Peter Kerst

Aankoop: Online

Uitstekend geholpen, Product was niet in voorraad. Alternatief direct geregeld, volgende dag in huis

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter Kerst
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

radiowimmees

Aankoop: Online

ik kan niks negatiefs zeggen over deze shop, eerder alleen maar positieve zaken, je hoeft je huis niet uit en krijgt het aan de deur snel geleverd, je kiest je betaalmethode en ook de datum van levering zelf. wat je ook zoekt wat betreft audio-apparatuur, je vind het bij Bax

  • makkelijk online kiezen, uit een heel ruim aanbod bestellen en de dag nadien al thuis geleverd Gemak 10
  • Tijdig, correct en veilig Service 10
  • bijzonder ruim assortiment beschikbaar Assortiment 10
  • steeds promoties en lage prijzen, erg concurrentieel, heel tevreden van de verzending en verpakking en je kan zelf kiezen op welke dag je het geleverd wil hebben. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van radiowimmees
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

Frank de Rijk

Aankoop: Online

Geweldige garantie afhandeling. Mijn anderhalf jaar oude Korg SP-280 retour gestuurd naar Bax-shop voor garantie. Omdat de reparatie te lang duurde bij Korg heeft Bax-shop mij een hele nieuwe gestuurd. Wat een fantastische service. Bax-shop, hartelijk bedankt!!!!

  • Heel eenvoudig om iets te bestellen en supersnel geleverd. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Veel en ook heel veel op voorraad. Assortiment 10
  • Bestel gewoon bij Bax-shop dan weet je waar je aan toe bent. Wat ze beloven doen ze en vaak nog meer. Ook nog eens de laagste prijsgarantie en een prima after service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frank de Rijk
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-07-2014

Nathan de putter

Aankoop: Online

Fijne website, ruim assortiment, goedkoop en een snelle levering!
Wat wil je nog meer?

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nathan de putter
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

diadann

Aankoop: Online

Ik had die avond om 21h30 4 USB sticks besteld bij Bax en ik was blij verwonderd dat ik ze de volgende dag om 9h30 al ontvangen mocht. Ik heb de 4 USB sticks al uitgeprobeerd en ze werken snel en feilloos. Ik was ook heel tevreden over de prijs: 6.95 € voor een 3.0 Kingston DataTraveler 100 G3 USB Stick van 16GB met een glijdende sluiting waardoor je het dopje niet kan kwijt spelen. Precies wat ik nodig had voor een voortreffelijke prijs.
Bedankt BAX

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van diadann
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-07-2014

pjcvdpol

Aankoop: Online

Topzaak, Ruim assortiment, goede website, komen alle afspraken na. Koop er regelmatig iets...

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pjcvdpol
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-07-2014

thijsmons

Aankoop: Online

Top bedrijf de winkel zelf en de webwinkel ook. Hele goede vriendelijke service. De specificaties zijn altijd goed uitgebreid beschreven waardoor een mooi beeld ontstaat bij de consument van het product. De actie's die Bax's heeft zijn ook erg goed. Geen halve actie's met 1 euro korting maar gewoon goede actie's met fikse kortingen. Ik koop alles wat ik nodig heb bij Bax om de volgende redenen:

Goede Service
Super snelle levering
Goede prijzen
Uitgebreide product specificaties
Mooie winkel/webshop

Als u wat nodig heeft voor licht en of geluid koop het bij Bax!

  • Alles makkelijk te vinden en erg overzichtelijk ingedeeld. Gemak 9
  • Hele vriendelijke telefonische/mail service. Wordt altijd heel snel geholpen met problemen en of vragen. Service 10
  • Bijna alle producten op voorraad en na mijn weten de meest uitgebreide assortiment van Nederland. Assortiment 9
  • Voor alle mensen die iets nodig heb met betrekking tot licht en of geluid beveel ik deze winkel ten zeerste aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van thijsmons
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

Bassie1998

Aankoop: Online

Snelle services, duidelijkheid over je bestelling, en prima producten !

  • Werk uitstekend,boven verwachting ! Gemak 10
  • Voor 14:00 besteld, savonds in huis ! Service 10
  • Alles wat ik zocht nog altijd gevonden bij bax shop Assortiment 10
  • Voor muziek, feestje en artikelen daarvoor, zzekr een aan te raden winkel ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bassie1998
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-07-2014

mikeeras

Aankoop: Online

+ Snel bezorgd
+ Snel en goede service
+ Betrouwbaar
+ Eerlijke prijzen
+ Duidelijk

  • Duidelijk, geen poes-pas. Gemak 10
  • Goede service, snelle reactie. Service 10
  • Heeft bijna alles wat een DJ/Producer etc. nodig heeft. Assortiment 8
  • Betrouwbaar en breed assortiment. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mikeeras
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-07-2014

gijs385

Aankoop: Online

Ruim assortiment, de allerbeste prijs, snelle bezorging, verder geen problemen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gijs385
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-07-2014

carsten1996

Aankoop: Online

Ik vind het een goede winkel omdat ze een groot assortiment hebben niet te duur zijn en alles snel verzenden

  • Alle producten zijn snel te vinden Gemak 9
  • Er wordt snel en duidelijk gereageerd Service 9
  • Tot nu toe heb ik al mijn producten kunnen vinden terwijl bij sommige muziek winkels niet echt veel producten aanwezig waren vooral voor spullen bij metal muziek Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van carsten1996
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-07-2014

Sokkathamaster

Aankoop: Online

Aantrekkelijke prijzen Goede aanbod & Snelle en Goede Service

  • overzichtelijke website Gemak 10
  • Snelle service Service 10
  • Goede assortiment voor een aantrekkelije prijs Assortiment 9
  • Snelle service & snelle levering en uitgebreide aanbod Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sokkathamaster
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-07-2014

Ruud2804

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ruud2804
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-07-2014

tdusseldorp

Aankoop: Online

  • Webshop ziet er netjes uit en de producten zijn eenvoudig te vinden. Gemak 10
  • Bestellingen komen optijd binnen. Nog geen problemen gehad met producten. Service 8
  • Ruim assortiment en een goeie prijs. Assortiment 9
  • Echt een aanrader als je snel wat nodig hebt voor je instrumenten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tdusseldorp
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.