Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2412 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 150

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,8
5 sterren
31-10-2014

jobjansen95

Aankoop: Online

Geweldige winkel, snelle service, groots assortiment! Gewoon geweldig

  • Makkelijke webshop, alles gemakkelijk te vinden, eventuele vragen worden ook snel beantwoord Gemak 10
  • Super snelle, super fijne service! Service 10
  • super veel producten in het assortiment! ook snelle aanvulling van eventuele uitverkochte producten Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jobjansen95
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 10
5 sterren
30-10-2014

wiha

Aankoop: Online

Snel duidelijk makkelijk goedkoper

  • Zo besteld en alles duidelijk Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Alles voldoende en snel aanwezig Assortiment 10
  • Er is geen betere winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wiha
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
30-10-2014

Drummer2Be

Aankoop: Online

Het is een goede winkel omdat ze het bestellen voor jong en oud makkelijk maken, en daarnaast is het product van bestelling tot aan de bezorging gewoon tip-top geregeld. Op Zaterdag/Zondag besteld en Maandag direct in huis! :)

  • Naast uitgebreide informatie over de producten zijn er tevens reviews en duidelijke afbeeldingen van de producten. Gemak 9
  • Snelle en eenvoudige bestelling, en zeer snelle levering in goed verpakkingsmateriaal. Service 9
  • De prijsverhoudingen zijn top in vergelijking met andere muziekwinkels. Assortiment 9
  • Top winkel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Drummer2Be
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
30-10-2014

mirren

Aankoop: Online

Goeie webshop met genoeg filters/zoekfunctionaliteit etc om gemakkelijk je ding te vinden (en ook de dingen die je niet wist dat je zocht :)) - heel ruim assortiment in zowel goedkoop als duurder. Verzendprijs is redelijk & je wordt van alles goed op de hoogte gehouden - dus je kan zelf zien wanneer het geleverd wordt en door wie - heel gemakkelijk!!

  • Goeie filters, gemakkelijk scrollen, zoekfunctie werkt goed, voorstellen naar gelijkaardige producten etc... Gemak 9
  • Vlotte levering en je wordt van alles goed op de hoogte gehouden, kan alles makkelijk opvolgen. Very nice. Service 9
  • Groot assortiment en veel keuze: zowel goedkoop/duur/kwalitatief. Assortiment 9
  • Goedkoop en kwaliteitsvol, correcte webshop. Ik ben heel tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mirren
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-10-2014

damyan

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • erg snel erg goed Service 10
  • erg groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van damyan
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
30-10-2014

barcootje

Aankoop: Online

Kan niets anders zeggen dan super geweldig, heel veel artikelen op voorraad en volgende dag netjes in huis

  • Website is duidelijk en overzichtelijk Gemak 9
  • Stel een vraag en je hebt super snel antwoord Service 10
  • Teveel Assortiment 10
  • Iedereen die iets wil kopen waarvan ik weet dat Bax-shop dit heeft beveel ik bax-shop aan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van barcootje
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
30-10-2014

jema1995

Aankoop: Online

de eerste aankoop die ik op bax-shop deed waren de marshall minor oortjes, ik was er al wat langer naar op zoek maar ik vond ze toen nog wat te duur toen kwam ik bij bax-shop terecht en de prijs was hier goedkoper dan in de winkel en zelfs op het internet en dus heb ik deze ook meteen bestelt, zeer snelle service voor 22.00 uur bestelt en het was de volgende dag voormiddag al geleverd geweldig! mijn tweede aankoop waren de mtx ix2 oortjes en zoals bij de vorige hetzelfde totdat ik ze te horen kreeg, er zat een fabrieksfout in en ik vond ze gewoon niet juist klinken voor mij, dus ik de klantenservice gebeld en die gaven mij een paar opties ofwel kreeg ik er nieuwe ofwel kreeg ik mijn geld terug zonder extra kosten ik heb dan voor de laatste optie gekozen en ik ben nu aan het wachten tot het terug word gestort. dus in het algemeen voor mij de beste webwinkel die er te vinden is.

  • een paar klikken en je bent klaar zeer makkelijk systeem geen verwarring mogelijk voor mij Gemak 10
  • ik had wat problemen met mijn oortjes de mtx ix2 hiervoor heb ik de helpdesk gebeld die mij een aar opties vragen ik heb voor de 60 dagen zichttermijn gekozen dus kreeg ik mij geld gewoon terug. maar nu zat ik natuurlijk zonder die oortjes en wou ik toch een ander paar alleen had ik geen idee welke ik moest nemen dus heb ik opnieuw gebeld met een medewerker ik heb mij genre van muziek gezegd en zo heeft hij toch een goed kwartier gesproken over elke oortjes ik zou nemen en ik moet zeggen hij had groot gelijk ik heb de shure se215 aangeschaft en ze zijn geweldig. Service 10
  • de winkel heeft een zeer groot assortiment maar ik zelf koop er alleen maar oortjes tot nu toe dat assortiment is ook zeer groot maar er ontbreken toch wel een paar merken en/of modellen voor mij Assortiment 8
  • als je het product wat je zoekt op deze winkel vind koop het dan meteen zonder twijfel goedkoper zal je niet vinden en zo een goede service voor EN na de verkoop al zeker niet Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jema1995
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-10-2014

Justin028

Aankoop: Online

Overzichtelijke site, ruime keuze uit verschillende kwaliteiten en de volgende dag bezorgd. Goede service!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Justin028
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-10-2014

vanpeij

Aankoop: Online

Besteld en de volgende ochtend om 11 uur geleverd.
Origineel product van apple dus geen namaak en toch de goedkoopste.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • B Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vanpeij
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-10-2014

dolfijntje68

Aankoop: Online

ging allemaal goed

  • alles heel duidelijk Gemak 10
  • goed email contact over levering Service 10
  • veel keus Assortiment 10
  • goede service snelle levering en ook goed verpakt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dolfijntje68
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
29-10-2014

Flava

Aankoop: Online

Snelle bezorging, gemakkelijk besteld en alles is prima in orde. Ook de nazorg is goed, met de mogelijkheid om te ruilen indien het niet in orde is.

  • via de website snel bij je producten Gemak 8
  • de bezorger kwam 10 hoog om het product af te leveren en wilde geen bedankje horen, gewoon service Service 9
  • ruime keuze Assortiment 8
  • snel, gemakkelijk en duidelijk Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Flava
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-10-2014

theICTgirl

Aankoop: Online

Alles ging gewoon goed, vlotte bestelling en vlotte levering.
Product werk.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik zocht een bepaald product en Bax was een stuk goedkoper dan de rest. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van theICTgirl
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-10-2014

ArieFleuren

Aankoop: Online

Zou hier graag mijn volgende nieuwe gitaar bestellen!

  • Thuis vanaf je laptop internetshoppen! Gemak 10
  • Super snelle levering, goed verpakt! Service 10
  • Mooi uitgebreid assortiment, Denk dat je moeite moet doen om iets te vinden wat er niet is. Assortiment 9
  • Kan het iedereen aanraden om hier te bestelen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ArieFleuren
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-10-2014

johananvm

Aankoop: Online

Had een keyboard tas besteld, maar rits was kapot. Teruggestuurd, en aangezien deze niet binnen 3 weken te bezorgen was kon ik kiezen voor een andere tas, die €1,- duurder was. Deze euro kreeg ik van Bax-Shop gratis, en na mijn reactie in de mail had ik de dag erop de tas is huis. Snelle en goede service dus!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johananvm
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-10-2014

AniqueJohn

Aankoop: Online

Ik had een prima ervaring met de Bax-Shop, waar ik online een recorder plus microfoon kocht. De artikelen waren goed en scherpgeprijsd, de service was uitstekend en de medewerkers waar ik een telefonisch contact mee had, waren vriendelijk en zeer klantgericht.Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

  •   Gemak
  • Snelle levering, zeer klantgericht. Ook toen ik het apparaat wegens - zo bleek later onterechte - klacht terugstuurde. Ik kon kiezen of ik het apparaat terugwilde of een ander nemen of geld terug. De medewerkers bleven vriendelijk en hulpvaardig. Service 10
  •   Assortiment
  • Ik heb Bax-Shop ervaren als zeer betrouwbaar, met goede producten, prima service en prettig en gekwalificeerd personeel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AniqueJohn
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-10-2014

housiee

Aankoop: Online

Eigenlijk heel weinig minpunten.

  • Je kunt gemakkelijk vinden wat je wil Gemak 9
  • Snelle levering. Service 9
  • Zeer vfeel produkten. Ik wou een laser, groot assortiment van lage prijzen tot dure prijzen. Dus voor ieder wat wils Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van housiee
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-10-2014

rory017

Aankoop: Online

Bax-shop is voor mij gewoon DE audio winkel op het internet. Prima prijs, service en levertijd dus waarom nog verder zoeken?

  • Site is erg gebruiksvriendelijk en heeft een strake layout. Gemak 10
  • service is altijd erg snel en persoonlijk Service 10
  • Kwa audio hebben ze zoveel dat ik moeite had met kiezen. Assortiment 9
  • Prima service en kwaliteit Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rory017
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-10-2014

Goldilox

Aankoop: Online

Geweldige verscheidenheid aan producten en praktisch altijd direct leverbaar en anders zeer snel op voorraad.

  • De webshop ziet er erg overzichtelijk uit, waardoor het aankopen van producten zeer eenvoudig is. Gemak 10
  •   Service
  • Zeer uitgebreid en vrijwel altijd direct leverbaar. Assortiment 10
  • Zeer aanbevolen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Goldilox
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-10-2014

Synthtrack

Aankoop: Online

We zochten een vervanging voor een delay effect die kapot was gegaan. Tijdje gezocht en toch maar Bax gebeld, Ze namen de mogelijkheden door en gaven raad. Uiteindelijk op de Lexicon MX200 uitgekomen. Een super appraat, heel blij mee. Bax levert altijd snel en ook nu weer super service.

  • Gebeld met Bax en tegelijk via internet meekijken in de shop Gemak 9
  • Prima geholpen aan de telefoon. Kennis was aanwezig en konden helpen met wat we zochten Service 10
  • Er waren verschillende opties Assortiment 9
  • Snel en goed in huis Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Synthtrack
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-10-2014

Alles in gebruik

Aankoop: Online

Probleem meteen opgelost, binnen24 uur
Klasse

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • Goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Alles in gebruik
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
28-10-2014

tom.nottebaert

Aankoop: Online

Onlangs een 10-tal producten gekocht. De levering ging erg snel, degelijk verpakt en overzichtelijk.
Zelf 2 B-stock producten waren niet te onderscheiden van nieuw...

Echter aanrader!

  • Niets is gemakkelijker dan online shoppen en dus ook bij BAX-shop. De site is overzichtelijk en pagina's openen vlot. Gemak 10
  • Prima. Extra productvragen via mail werden snel beantwoord. Kleine opmerking: Was niet direct duidelijk wanneer de nalevering zou gebeuren. Kreeg enkel een verwarrende creditnota zonder meer info... Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Absolute aanrader... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tom.nottebaert
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-10-2014

lilubruning

Aankoop: Online

Hele fijne winkel. Snelle service en erg klantvriendelijk. Het assortiment is zeer uitgebreid en aantrekkelijke prijzen!

  • Overzichtelijke site, heel veel keuze en de betalingsprocedure liep prima. Je moest gegevens invullen die je vrijwel op elk soortgelijke site moet invullen, niet overdreven veel dus. Gemak 10
  • Super snelle levering, daar staat bax-shop.nl natuurlijk ook bekend om, maar dat maakt het niet minder fijn. Heb een vraag gesteld via de website en kreeg binnen 24 uur antwoord via de mail. Heel prettig. Service 10
  • Veel keuze uit veel producten! Assortiment 9
  • Voor al je muzikale benodigdheden kan je hier terecht! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van lilubruning
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-10-2014

pietjefender

Aankoop: Online

ik bestel regelmatig bij bax-shop vanwege de prijs /kwaliteit en hun groot assortiment , kan niks slecht er over zeggen , alleen iedere winkel heeft wel iets niet wat je juist net zoekt maar perfectie bestaat niet

  • snel ,duidelijk ,overzichtelijke site en snel afgehandeld zonder al te veel poespas Gemak 10
  • indien niet op voorraad toch binnen een week in huis , plus als er iets fout gaat wordt het netjes opgelost Service 10
  • mega site met veel assortiment ,maar natuurlijk kan niet iedere winkel dat specifieke hebben wat je net zoekt dus soms heb je net ff pech ,maar grotendeels wat ik nodig heb hebben ze Assortiment 8
  • zeer zeker aan te bevelen voor prijs, kwaliteit , service absoluut een must Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pietjefender
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-10-2014

bartsteeno

Aankoop: Online

goede service - snelle levering - en heel tevreden over de aangekochte producten

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bartsteeno
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-10-2014

ScorchingAngel

Aankoop: Online

  • Bestelling was makkelijk gedaan, vond mijn product vrij snel. Gemak 10
  • Zeer snelle levering, goed verpakt, niets over te klagen! Service 10
  • Groot assortiment met veel keuze tussen de goedkopere en dure onderdelen! Assortiment 10
  • Zeker aanbevolen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ScorchingAngel
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
28-10-2014

Majoorse

Aankoop: Online

Op zaterdag besteld en op zondag geleverd, verder per product goede demo films!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Bij vraag achteraf per mail binnen twee uur reactie! Super! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Majoorse
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2014

stef lipkens

Aankoop: Online

's avonds besteld , de volgende dag 's morgens al geleverd !
super snel !

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • 's avonds besteld 's morgens in huis ! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van stef lipkens
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-10-2014

Mattias.

Aankoop: Online

Goede service!
Ruime keuze aan artikelen. Goed en snel geleverd!
Ook een goede helpsdesk voor al je vragen over de producten. Je wordt goed en vriendelijk geholpen!

  • Site is makkelijk en overzichtelijk! Gemak 10
  • Snelle en vriendelijke service! Service 10
  • Ruime keuze aan artikelen! Assortiment 9
  • Zou het zeer zeker aanbevelen! Geen klachten over deze winkel tot nu toe! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mattias.
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-10-2014

GeertJ

Aankoop: Online

  • website is rond 22u overbelast (meerdere dagen) Gemak 8
  • bestelling wordt prima op aangegeven dag en tijd bezorgd! Service 9
  • zeer uitgebreid! Assortiment 9
  • heeft dit nog toelichting nodig? Aanbeveling 9
» Lees de hele review van GeertJ
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-10-2014

tijnvandenbroek

Aankoop: Online

Ik heb hier vaker van besteld, en ik heb nog nooit problemen gehad met de geleverde mataerialen!

  • De ene dag bestellen, volgende dag in huis. dat is geweldig, toch? Gemak 10
  • Terug sturen gaat gemakkelijk, hulpvolle klantenservice. Service 10
  • Vaak naar een specifiek iets gezocht, maar was niet te verkrijgen via bax. Assortiment 7
  • Ik raad de winkel alleen aan voor dingen zoals kabels. Ik ben van mening dat als je een instrument wilt kopen, het instrument naar keuze eerst moet testen en vasthouden, en niet bestellen. maar voor andere dingen zoals audio interfaces etc, geweldige winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tijnvandenbroek
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-10-2014

hugotheo

Aankoop: Online

kwalitatief hoogstaand product , goede prijsstelling en snelle levering en afhandeling, professioneel zeer goed en bijzonder

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hugotheo
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-10-2014

thierrius

Aankoop: Online

Ik ben echt he-le-maal Happy (© Pharell Williams) met bax-shop.nl

  • Via google kwam ik bij bax-shop terecht, mede vanwege de lager dan gangbare prijs van het gezochte artikel (een keyboard). De winkel heeft een zeer ruim assortiment (meer dan 21000 artikelen!) en claimt het merendeel ervan op voorraad te hebben, wat een prestatie op zich is. De website zelf is modern en erg overzichtelijk. Er is erg veel informatie te vinden, ook over service en support, alles duidelijk en intuïtief vindbaar en begrijpelijke taal, heerlijk. Verzenden (en retourneren!) is gratis, maar je kan eventueel op zaterdag voor 22.00 uur bestellen en dan je bestelling voor 3,50 euro op zondag laten bezorgen, dat is best een mooie service voor last-minute kopers. Meerdere betalingsmethoden, zelfs lease is mogelijk, maar ik koos voor Paypal voor het gemak. Erg fijn dat daar geen extra bedrag voor in rekening worden gebracht, zoals bij de meeste andere webwinkels. Vervolgens even afwachten of het pakket inderdaad de volgende dag binnenkwam en dat gebeurde. Het keyboard zat in de eigen doos verpakt in een eigen flink formaat bax-shop doos (met print) met afdoende vulmateriaal. Prachtig, kan niet anders zeggen. Deze winkel verzorgt zelfs z'n verpakkingsmateriaal tot in de puntjes. Al met al is mijn winkel-ervaring bij Bax-shop.nl er één zoals ik zelden meemaak; smetteloos. Gemak 10
  • Aangezien ik zonder enig probleem, van bestelling tot aflevering, prima ben begeleid met updates, tracking en geen enkel moment ook maar enigszins heb moeten zoeken, verdient deze winkel eigenlijk een 10 qua service. Ik heb echter nog geen contact met iemand van bax-shop (hoeven) hebben, vandaar net geen 10. Service 9
  • 21000 artikelen? Direct op voorraad??? Zo'n beetje elk product EN de accessoires op voorraad. Tja, die 10 is dik verdiend. Assortiment 10
  • Het gebeurt zelden dat ik zo makkelijk een product heb besteld en ontvangen, zonder ook maar een lichte hapering tijdens het proces. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van thierrius
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-10-2014

markvangils

Aankoop: Online

Super bedrijf, alles is van hoge kwaliteit, snelle levering, fijne website, groot assortiment. Ik kan me geen betere webshop wensen!

  • Fijne webshop, snel besteld, snelle bezorging, goed bedrijf! Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Ik kan er alles vinden wat ik nodig heb! Assortiment 10
  • Voor alle muzikanten in mijn vriendenkring beveel ik Bax Shop aan Aanbeveling 9
» Lees de hele review van markvangils
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-10-2014

Arno.C.

Aankoop: Online

Marshall major hoofdtelefoon gekocht bij Bax-shop.nl op vrijdag avond 21.30, de volgende dag om 13.00 al binnen!
Geweldige service, zeer goedkoop en goede leverling! Al met al, een echte aanrader!

  • Zoals bij iedere webshop, is het moeilijk om producten goed te vergelijken (qua geluid, comfort etc.) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Arno.C.
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-10-2014

ookriny

Aankoop: Online

geleverd als afgesproken, zo wel qua tijd als kosten, als product. Dan is toch alles dik in orde!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • snelle levering Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • ze doen wat ze beloven, wat moet je nog meer verwachten? Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ookriny
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-10-2014

rob van den bossche

Aankoop: Online

ik ben al 3 jaar klant en koop nergens anders omdat ik tevreden ben

  • gemakkelijk en goedkoop vanachter je laptop en 's anderendaags aan je voordeur. Gemak 10
  • niets aan te merken Service 9
  • ik persoonlijk vind er alles wat ik nodig heb Assortiment 10
  • positieve ervaringen ook aks er iets niet klopt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rob van den bossche
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-10-2014

Scoobebo

Aankoop: Online

Prima webwinkel met ongekend goede service

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Scoobebo
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-10-2014

DJNickbeat

Aankoop: Online

Goede service, goede prijzen, goed groot assort assortiment, in 1 woord geweldig!

Er zouden wel meer winkels mogen zijn in nl, bijvoorbeeld 1 in noord-brabant :)

  • Ik zocht een usb stick. Ik wist dat bax deze had. Ik bestelde ze rond 22:30 uur, de volgende ochtend was hier in huis! Gemak 10
  • Super snel, besteld om 22:30 uur, de volgende ochtend in huis! In 1 woord: geweldig! Service 10
  • Je kan er alles vinden. Van gitaren, tot usb sticks. Ben je een producer, een dj, een muzikant of iemand die van techniek houdt, dan ben je aan het goede adres! Assortiment 9
  • De prijzen zijn goed, de service is goed, de website is makkelijk te navigeren, waarom zou je er niet je spullen kopen? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DJNickbeat
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

Nico de Kruijff

Aankoop: Online

ik heb tot nu toe geen negatieve ervaring met mijn aankopen. Het product wat je koopt is duidelijk omschreven en de toezending wordt gedaan zoals is afgesproken.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  •   Assortiment
  • Duidelijke omschrijving van het product zodat er geen verrassingen bestaan/ontstaan.Voor mij bestaat het gemak hierin Zoals hiervoor omschreven en je hoeft de deur niet uit om urenlang in de winkel te struinen om tot aankoop over te gaan. ik kan Bax-shop bij elke muziekant aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nico de Kruijff
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-10-2014

kees verburg

Aankoop: Online

De punten zijn duidelijk

  • Van uit de luie stoel bestellen Gemak 10
  • Zeer goede en duidelijke communicatie Service 10
  • Zeer ruim assortiment. Assortiment 9
  • Goede webwinkel,zeer snelle levering en zie vorige punten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kees verburg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

Daniel de man1

Aankoop: Online

Ik ben telefonisch zeer prettig geholpen en de site werkt uitstekend. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment en zijn ze prijstechnisch sterk!

  • Super overzichtelijke site Gemak 10
  • Telefonisch contact gehad en ben super geholpen. Service 10
  • Ruime keuze door hun brede assortiment Assortiment 10
  • Prijstechnisch goed. Icm het ruime assortiment en snelle levering een echt aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Daniel de man1
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

M. Van der Est

Aankoop: Online

Na het geklungel van Bol ( pakket was kwijt) bij Bax besteld. Zeker voor herhaling vatbaar.
Snel, betrouwbaar en goed verpakte producten.

  • Duidelijke website. Makkelijk betalen. Gemak 10
  • Zelfde dag, mits betaald, geleverd. Service 10
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van M. Van der Est
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

Remondo

Aankoop: Online

Ik kan alleen maar vol lof spreken. De service is bocenmaats goed. En de produkt aflevering perfect(goed beschermd).

  • Heldere reviews met plus en minpunten. Even klikken en de volgende dag in huis. Gemak 10
  • Ik maakte een foutje tijdens afrekenen met mijn browser en sloot deze verkeerd af. Na 1 mailtje heen en weer de producten de volgende dag in huis; hulde! Service 10
  • Ruim! Kon bijna niet kiezen. De reviews waren doorslaggevend. Voor iedereen wat wils. Assortiment 10
  • Voor iedereen die goede, snelle en professionele service waardeerd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Remondo
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

Originalshanti

Aankoop: Online

Het is mijn eerste bestelde product, maar dik tevreden, zal in de toekomst weer daar bestellen

  • Vanuit je luie stoel bestellen, heerlijk! Gemak 9
  • Levering geschiedde op de volgende dag, dag ervoor om half zes 's middags een mengtafel besteld en de volgende ochtend om half tien werd mijn bestelling geleverd, inclusief geschreven naam van de persoon die het voor me had ingepakt. Persoonlijke service dus. Prima! Service 9
  • Teveel om om te noemen en voor een mooie prijs Assortiment 9
  • Gewoon doen! Alles netjes verpakt met luchtkussens en een om-doos Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Originalshanti
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

DaanHazelaar

Aankoop: Online

De beste onlineshop voor Muziekproducten die ik ken!

  • Duidelijke en overzichtelijke site. Gemak 9
  • Snelle en goede levering. Service 9
  • Veel keuze van zowel A als B merken voor een goede prijs. Assortiment 9
  • Ik ken geen betere onlineshop voor muziek gerelateerde producten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DaanHazelaar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-10-2014

Jobhaaksma

Aankoop: Online

Voor een winkel dat zo gespecialiseerd is op 1 groep producten verwacht je niet zulke snelle levering in combinatie met de ruime keuze. Omdat deze winkels vaak producten her en der weg moeten halen duurt de levering vaak wat langer. Maar dat geldt niet voor bax shop. Koptelefoon volgende dag binnen.

  • Goede garantie en lage prijzen op een mooie site Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  • Breed assortiment Assortiment 10
  • Als ze op zoek zijn naar Audio zou ik deze wel aanraden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jobhaaksma
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-10-2014

serge_vg

Aankoop: Online

Snelle en correcte levering; professionele verpakking waardoor schade vermeden wordt.
Bestelling online om 21h30, levering 9h dag erna!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van serge_vg
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
23-10-2014

tjee

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ik heb de service een onvoldoende gegeven. Ik had 10 plectrums besteld en er werden er maar 9 geleverd. Nu kosten die dingen slechts 25 cent pstuk, maar het geeft wel aan dat een zending niet echt wordt gecontroleerd. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van tjee
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-10-2014

W.Termaat

Aankoop: Online

Supersnelle levering en concurrerende prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van W.Termaat
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-10-2014

J.Dozeman

Aankoop: Online

De prijs van dit artikel is veel goedkoper dan bij andere bedrijven.

  • Goede snelle levering. Gemak 9
  • Prima verzorgt. Service 9
  • Heel veel, en een prijsverschil waar je niet omheen kunt. Assortiment 9
  • Het maakt niet uit wat je besteld bij Bax-shop, groot of klein in prijs het is allemaal geweldig verzorgt. Gewoon een keurig bedrijf. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van J.Dozeman
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.