Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2383 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 154
Totaal 9,5
5 sterren
28-11-2014

MPHoogendijk

Aankoop: Online

Een strakke, overzichtelijke site met een snelle, nette levering van de producten. De site is echt aan te bevelen!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Zo goed als alles is te vinden op de site! Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MPHoogendijk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-11-2014

Ashes13

Aankoop: Online

Snelle levering. Geen enkele problemen.

  • Overzichtelijke en duidelijk site. Gemak 10
  •   Service
  • Had precies wat ik wou hebben. Assortiment 10
  • Volledig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ashes13
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-11-2014

Vinnyj90

Aankoop: Online

Altijd erg tevreden over de service en kwaliteit welke word geleverd door Bax-Shop. Altijd keurig de bestelling de volgende dag in huis.

  • Bax-shop bied een overzichtelijk bestelproces. Ik heb hierom al veel besteld bij bax-shop en dat zal in de toekomst zeker zo blijven. Gemak 10
  • Voor 10 uur besteld en ik kon het de volgende dag om 16:00 ophalen bij het postkantoor. Wat overigens een handige keuze is tijdens de bestelling. Service 10
  • Bax shop heeft een ruim assortiment en bijna altijd voldaan aan wat ik zocht. Assortiment 10
  • Geen slecht woord over bax-shop. Heb het al velen aanbevolen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vinnyj90
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
28-11-2014

jdominickv

Aankoop: Online

Enkele maanden geleden heb ik bij Bax shop een flight case besteld, echter is de bestelling toen direct niet goed verwerkt door hun met als excuus: 'Drukte ivm de vakantie periode'. Ze hadden namelijk het factuuradres als verzendadres gebruikt. De oplossing om de flight case toch optijd op het juiste adres verstuurd te krijgen was een extra bestelling te plaatsen, deze natuurlijk ook eerst van te voren te betalen. Deze bestelling hebben wij telefonisch bevestigd en is wonder boven wonder wel goed gekomen, echter toen begon het.

De foutief verstuurde bestelling is op aanraden van Bax-shop geweigerd aan de deur. Telefonisch en per email contact met bax-shop en zodra deze retour was ontvangen werd het bedrag teruggestort. 5 dagen later werd precies dezelfde bestelling weer op het foutieve adres bezorgd, ik heb toen direct bax-shop gebeld en zij raadde aan de bestelling te accepteren van de postnl en via het postkantoor deze terug te storen. Zo gezegd zo gedaan. 2 weken later; wederom dezelfde flight case op het foutieve adres. Ik heb weer telefonisch contact gehad met bax-shop en wederom geretourneerd en elke dag gebeld met bax-shop om zeker te weten dat de retourzending goed verwerkt zou worden en de bax-medewerker met de naam Marcel heeft mij toen goed geholpen en heeft zelf contact opgenomen met de retourafdeling omdat er wederom een nieuwe flight case naar mij verstuurd werd.

Toen moest ik het geld nog terug ontvangen, maar omdat het zo een wirwar aan bestellingen was was dit wel heel ingewikkeld voor de mensen van de administratie dus in totaal 6 tot 8 uur telefonisch contact gehad over een periode van 2 weken en uiteindelijk het retourbedrag in dubbel terugontvangen maar wel ovv het juiste bestelnummer. Wanneer ik bel dat ik nog geld krijg van hun bel ik ook als zij nog geld krijgen van mij maar zij zeiden inderdaad dat er wat fout was gegaan maar dat ze het hierbij gingen laten.

2 maanden later kreeg ik ineens een email van de debiteuren administratie dat het dubbel betaalde bedrag geretourneerd moest worden aan bax-shop. Per telefoon en per email heb ik hierop gereageerd en aangegeven dat ik eerlijk gezegd geen intentie had om het geld terug te storten omdat 1) bax eerder zij dat ik het geld kon houden. 2) Ik dusdanig veel tijd kwijt was aan hun slordigheid en 3) onze boekhoudkundige periode al afgesloten was. De medewerker van de debiteurenadminsitratie was niet bepaald blij met mijn reactie en was zeer onbeschofd en bijna aggresief alsof haar baan op het spel stond.

Het is voor ons de laatste keer dat wij ooit wat bestellen bij bax-shop en zover wij konden nakijken zijn wij niet verplicht het bedrag terug te betalen. Vooral ook omdat wanneer wij niet al deze uren erin gestoken hadden wij het bedrag ook nooit van hun terug hadden gekregen.

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Zeer slechte service, domme en arrogante administratie die fout op fout maken. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Bestellingen vaak fout, bax-shop excuses na excuses maar geen oplossing. Weken verder en alleen maar diepe zuchten als je 'weer' belt over die bestelling. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van jdominickv
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
28-11-2014

PimT

Aankoop: Online

Snel, makkelijk, goedkoop en goede service.

  • Zoeken, betaling en levering gaan makkelijk en erg snel (volgende dag in huis). Gemak 10
  • Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord met een prima advies. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Absoluut een aanbeveling waard. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PimT
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-11-2014

Danah

Aankoop: Online

One stop shop voor je muzikale aankopen met een goede en snelle afhandeling.

  • Zeer veel voorradige artikelen aanwezig Gemak 10
  • Snelle afhandeling en bezorging Service 10
  • Uitgebreidt Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Danah
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-11-2014

Danny Floor

Aankoop: Online

Via diverse prijsvergelijkingssites kwam ik uit bij Bax-shop. Zij boden de gezochte iPod Nano voor de laagste prijs aan, rekenden geen verzendkosten en leverden de bestelling de volgende dag af terwijl ik deze pas rond 19:00 plaatste. Al met al een uitstekende ervaring!

  • Duidelijke en overzichtelijke website. Gemak 10
  • 's Avonds rond 19:00 besteld en de volgende dag al geleverd. Service 10
  •   Assortiment
  • De snelheid en het gemak waarmee artikelen te bestellen zijn. Ook de prijs van het bestelde artikel was aanzienlijk lager dan bij andere aanbieders. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Danny Floor
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
27-11-2014

anton van wamelen

Aankoop: Online

Bijvoorbeeld, je moet als je niet helemaal teverden over het product, binnen het vastgetselde termijn reklameren, anders gaat het niet meer, ik wilde een gitaar inruilen voor een ander, ze boden er te weinig voor dus moest ik dat ding op 2ehands of kapaza zetten (dimavery akoetische-electrische gitaar, model ovation met cut-out)

  • besteld en snel in huisin indien voorrradig Gemak 10
  • alles binnen het redelijke Service 8
  • ze hebben veel maar niet alles, musicstore.de is groter Assortiment 8
  • zeker Aanbeveling 9
» Lees de hele review van anton van wamelen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-11-2014

pieterhensen

Aankoop: Online

  • Zeer overzichtelijke webshop Gemak 10
  • Snelle en nette levering Service 10
  • Ruim aanbod in verschillende prijsklassen Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pieterhensen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
27-11-2014

ArnyR

Aankoop: Online

Deze Fender Mustang III versterker was in de aanbieding als B-stock. Prijsverschil was aanzienlijk. B-stock wil zeggen dat een andere klant het artikel retour heeft gestuurd. Versterker en verpakking waren perfect in orde, net als alle meegeleverde assesoires.
In de doos zat een briefje van de vorige klant, dat de versterker een lelijke bromtoon zou produceren. Niets van te merken! Versterker klinkt kraakhelder is zelfs zeer stil als ik niet speel.
Eerdere ervaringen bij Bax met B-stock, 2e hands en demo-modellen zijn net zo positief geweest. Wederom ben ik een zeer tevreden klant die behoorlijk heeft bespaart op de aanschafprijs!

  • Duidelijke en overzichtige website Gemak 10
  • Zeer snelle levering, zelfs op zondag mogelijk! Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment, toch mis ik nog enkele (obscure) merken voor bijvoorbeeld gitaareffecten. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ArnyR
Reageer op deze review

Totaal 6,3
2.5 sterren
27-11-2014

reneroeten

Aankoop: Online

mooi bedrijf, top service maar.....

besteld:
Gator Cases gpt-bl-pwrce pedalboard met tas en voeding zwart

helemaal blij met de keuze die de bax shop te bieden had een mooi aanbod van allerlei padelboards helemaal goed zogezegd. mijn keuze laten vallen op de Gator Cases gpt-bl-pwrec pedalboard met tas en voeding zwart. en zoals op de site beschreven staat de volgende dag netjes afgeleverd bij mij thuis. kon niet wachten om het pakket open te maken, en zo gezegd zo gedaan... het board was goed verpakt en lag netjes in de doos (die goed was opgevuld om schade te voorkomen). na alle verpakkingen uitgepakt te hebben, zie ik dat er geen voeding bij zit !!!.... meteen even gebeld, en gesproken met de klanten service van bax (heel netjes overigens) de man van de servicedesk vertelde mij dat de fabrikant (gator) de padelboards had uitgeleverd zonder voeding !!!... en dat die (tijd onbekend) nog geleverd moeten worden. je begrijpt mijn teleurstelling was redelijk groot, want als je dit als bax shop weet, maak er dan een melding van op de site, of haal ze tijdelijk uit het assortiment, lijkt me... maar niets is anders waar, de boards zijn nog steeds te bestellen (met volgende dag in huis) zonder dat er melding wordt gedaan dat de voeding er (tijdelijk niet bij zit). dit vindt ik wel wat bijzonder !!!!.... het padelboard bevalt verder prima en is precies wat ik zoek, maar wanneer ik de voeding ga krijgen ??? is tot op heden nog een groot raadsel. (gelukkig heb ik een tijdelijk oplossing voor dit probleem, en heb zelf een simpele voeding (maar wel 35 euro kostende) gekocht om dit probleem tijdelijk voor mijzelf op te lossen. conclusie: mooi bedrijf met over het algemeen een prima service, (zeker een aanrader) maar met wat verbeter puntjes...hier en daar !!

  • goed en gemakkelijk bestel proces Gemak 6
  • product niet geheel geleverd, is geen tijdelijke oplossing voorgesteld, en wanneer de nalevering wordt gedaan is ook onbekend Service 6
  • zeer groot Assortiment 7
  • aanbevelen zeer zeker maar wel met een opmerking !! Aanbeveling 6
» Lees de hele review van reneroeten
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-11-2014

Falcon Entertainment

Aankoop: Online

s'middags besteld en meteen de dag erna al in huis. Wat een super service.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Falcon Entertainment
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-11-2014

sintorama

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website, zeer keurige structuur waardoor je snel de gezochte producten terugvindt. Gemak 10
  • Niets op aan te merken. Zeer snelle en duidelijke communicatie over levertijden etc. Service 10
  • Het assortiment mocht iets uitgebreider zijn. Voor bepaalde minder populaire artikels meot je toch weer ergens ander gaan shoppen. Assortiment 7
  • Zeer duidelijke website, zeer snelle en correcte levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sintorama
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
27-11-2014

er0305

Aankoop: Online

Goed vind ik de vriendelijkheid ,correctheid en de snelheid bij vragen of het bestellen van nieuwe spulletjes.Het gemak en de prima aflevering van de goederen.De prijs.
Minder goed is voor mij dan dat het 1 week duurt voordat men een retour artikel in behandeling neemt, stel dat dat ook nog eens een week duurt bij het terugsturen van je spullen vanaf de reparateur naar bax-shop lijkt mij dat daar een duidelijk verbetertraject in zit.

  • duidelijke info om iets te bestellen.Veel keuze. Makkelijke betaalwijze. Gemak 9
  • Dit is een beetje een haat liefde verhouding.En schiet het puntenbeoordelingssysteem te kort. Enerzijds is men uiterst correct en vriendelijk bij het afhandelen van een ter reparatie aangeboden artikel. Anderzijds is de afhandeling hiervan supertraag.Mijn spullen opgestuurd zijn met de track en trace van de post de volgende dag bij hun(22/10) een week later 30/10 krijg ik bericht van bax-shop dat mijn reparatie in behandeling is genomen! Vervolgens heb ik al enkele keren een mailtje gestuurd of mijn spullen al terug zijn.Krijg meteen een vriendelijke mail dat mijn spullen nog bij de reperateur zijn, en mogelijk volgende week terug bij bax-shop zijn.En het is nu 27/11. Bij een vorige reparatie duurde het ook zowat 6 wkn.Was trouwens wel keurig afgehandeld ,nieuw apparaat gekregen. Maar ik denk dat de totaalduur van de reparatie stukken korter kan.Gedeeltelijk door de afhandeling hiervan bij bax shop sneller te laten verlopen. En natuurlijk weet ik ook wel dat men bij de web-shop er niets aan kunnen doen dat spullen stuk gaan.Voor mij persoonlijk een anti-climax voor het supersnelle leveringssysteem bij het bestellen van nieuwe spulletjes. Service 5
  • Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te verkrijgen. Assortiment 9
  • *Ja enerzijds zeer zeker vanwege de duidelijke info over de te bestellen artikelen.Snelheid van leveren. En snelle en vriendelijke reacties per mail als je vragen hebt. *Nee want ojee als je iets ter reparatie stuurt, ongeloofelijk hoelang dat dat duurt. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van er0305
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-11-2014

YRaajB

Aankoop: Online

Overzichtelijke site met ruime assortiment. Gratis verzending na een bepaald bedrag en de volgende dag in huis. Top dat ze ook afterpay aanbieden!

  • Overzichtelijke site met ruime assortiment. Gratis verzending na een bepaald bedrag en de volgende dag in huis. Top dat ze ook afterpay aanbieden! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van YRaajB
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

Joe van de Velde

Aankoop: Online

Het is laagdrempelig, omdat je online kunt shoppen.

  • Je kunt alle producten online bekijken, met een goed beschrijving, specificaties en reviews van klanten erbij. Je kunt online bestellen en betalen op de wijze die jij wilt. Je kunt verlangenlijstjes opslaan, zodat je gewenste producten makkelijk terugvind later. Top! Gemak 10
  • De helpdesk is via chat makkelijk en snel bereikbaar en de medewerkers zijn vriendelijk en doe hun best voor je. Kortom geweldig! Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment. Een genot! Assortiment 10
  • Je kunt alle producten online bekijken, met een goed beschrijving, specificaties en reviews van klanten erbij. Je kunt online bestellen en betalen op de wijze die jij wilt. Je kunt verlangenlijstjes opslaan, zodat je gewenste producten makkelijk terugvind later. De helpdesk is via chat makkelijk en snel bereikbaar en de medewerkers zijn vriendelijk en doe hun best voor je. Zeer uitgebreid aanbod. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joe van de Velde
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-11-2014

bonamassa

Aankoop: Online

eenvoud, snel veilig duidelijk en overzichtelijk

  • snelle eenvoudig en overzichtelijke website Gemak 9
  • snelle aflevering zoals gezegd Service 9
  • voldoende keus Assortiment 9
  • eerste en tegelijk zeer tevreden ervaring zelf, welke ik dus ook zo kan aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bonamassa
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

Mash-Face

Aankoop: Online

Goede service, alles wordt goed en rap afgehandeld, de pakketjes bevinden zich meestal al de volgende dag aan je voordeur. Simpel en strakke webshop, zeer gebruiksvriendelijk. Gigantisch groot aanbod en dit alles aan een goede prijs, zeg zelf, veel beter kan niet voor een jonge DJ/Muzikant!

  • Gemakkelijk online te bestellen, webshop zit strak in elkaar. Gemak 10
  • Ook de leveringen worden rap afgehandeld en worden deftig verpakt! Service 10
  • Het is net het paradijs voor muzikanten, dj's en producers. Nergens anders heb ik al zo'n groot aanbod gezien, mij niet gelaten, want de prijs zit ook strak. Assortiment 10
  • Nog nooit tegenvallers gehad, dus ik raad deze winkel aan aan iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mash-Face
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

jakatori

Aankoop: Online

Hele snelle levering. op de site kun je alles makkelijk vinden. Ook de suggesties/aanbeveling op je gekozen product zijn erg handig.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jakatori
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-11-2014

Marijke-24

Aankoop: Online

Zeer vlotte levering. Als er per abuis iets niet goed gaat, wordt dat direct rechtgezet.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Een feest voor gitaristen, drummers en studio-fanaten, om hier rond te lopen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marijke-24
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-11-2014

Frans135

Aankoop: Online

op tijd geleverd, groot assortiment.

  • makkelijk te bestellen via het web. Gemak 9
  • Snelle levering. Service 9
  • genoeg voor me om te kiezen Assortiment 9
  • Ik ben tevreden, dus geef het door!! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Frans135
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-11-2014

numanp

Aankoop: Online

  • Lekker thuis of op het werk spulletjes bestellen. Makkelijker kan echt niet. Gemak 9
  • Zeer snelle levering en altijd degelijk verpakt. Service 9
  • Groot assortiment maar geen speciaalzaak in de zin van exclusieve intrumenten. Assortiment 8
  • Bax heeft een zeer goede service, erg betrouwbaar en leveren snel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van numanp
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-11-2014

jant140

Aankoop: Online

alles werkt zoals het moet werken als je een produkt besteld.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jant140
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

Discolicht

Aankoop: Online

Prima lampen van zeer gode kwaliteit

  • Duidelijke site Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Zeer mooie producten van prima kwaliteit Assortiment 10
  • Alles duidelijk afgebeeld en ook wat op voorraad is Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Discolicht
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-11-2014

ekii

Aankoop: Online

Ik ben zeer tevreden over bax-shop en hoop nog vele jaren trouwe klant te mogen blijven.

  • Overzichtelijke website met zeer duidelijke en eerlijke voorwaarden. Zat betaalopties, eenvoudig in gebruik met toch meer handige opties dan je zelf kunt bedenken. Gemak 10
  • Supersnelle foutloze bezorging (ook zelfde dag bezorgd of op zondag), vriendelijke en kwalitatieve telefonische ondersteuning, maanden zichttermijn, kosteloos en probleemloos retouren. Service 10
  • Zeer ruim assortiment aan door kenners geselecteerde producten voor elk budget. Assortiment 9
  • Ik zou bax-shop werkelijk aan iedereen aanraden. Als bax-shop de standaard zou zijn op internet dan zou ik geen winkel meer inlopen. You can't go wrong. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ekii
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-11-2014

Dirk Koffeman

Aankoop: Online

Bax shop; Geweldige website, goede productreviews, meer dan compleet assortiment. Goede service en snelle levering.

  • Perfecte website. Gemak 10
  • Snelle levering, handig die afhaaladressen. Service 9
  • Geweldig gevarieerd assortiment. Verschillende prijsklassen en kwaliteit . Assortiment 9
  • Ik zou Bax absoluut aanraden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dirk Koffeman
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

Jan.Durinck

Aankoop: Online

  • Een goed overzicht van de producten goed kwaliteit lage prijs Gemak 10
  • Snelle levering gemakkelijke betaling Service 10
  • Groot assortiment veel keuze Assortiment 10
  • ik zou deze winkel aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan.Durinck
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-11-2014

maarten881

Aankoop: Online

Ik vind bax heel goed want ze hebben dsst kwaliteit spullen tegen bijna ieder buget en hele snelle levering ik ben zeer tevereden en zou het andere mensen ook aan raden

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van maarten881
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-11-2014

hanskatja

Aankoop: Online

De snelheid van leveren en de manier van verpakken, is altijd goed.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hanskatja
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-11-2014

djpeerke71

Aankoop: Online

Overzichtelijke en duidelijke webwinkel en daarbij de klantgerichte service, zowel telefonisch als per e-mail maakt dit voor mij de ideale DJ winkel. Uiteraard zijn prijs en kwaliteit heel belangrijk, maar zonder de meer dan uitstekende service ga je het tegenwoordig niet redden. Ik raad iedere DJ producer, muzikant Bax shop aan............er is geen betere webwinkel. Ook bij een bezoek aan de winkel is de klant koning en dat alles maakt het voor mij compleet en is er voor mij maar één (web)shop/winkel...BAX-Shop de beste !

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Overzichtelijke en duidelijke webwinkel en daarbij de klantgerichte service, zowel telefonisch als per e-mail maakt dit voor mij de ideale DJ winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van djpeerke71
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
26-11-2014

Jack van Peer

Aankoop: Online

Zelfs met onvoldoende kennis van het assortiment, is mijn ervaring in zake prijs en dienstverlening bijzonder aangenaam geweest.

  • Eenvoudige en klantvriendelijke toegang. Gemak 10
  • Feilloze en ultrasnelle levering binnen de 10 uren. Helaas kreeg ik wel geen reactie op een voorafgaandelijke e-mail naar de klantendienst. Service 9
  •   Assortiment
  • Zelfs met onvoldoende kennis van het assortiment, is mijn ervaring in zake prijs en dienstverlening dermate positief dat ik er geen seconde aan twijfel om zelfs spontaan hier publiciteit voor te maken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jack van Peer
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-11-2014

bartdi

Aankoop: Online

Artikelen worden snel en goed geleverd, bij evt retourneren ook geen problemen of kosten. Groot assortiment.

  • makkelijk en snel, soms beetje lastig filteren op de website als je iets zoekt Gemak 9
  • snelle levering, retourneren snel en kosteloos afgehandeld Service 10
  • breed Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bartdi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

Afke Smit

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Afke Smit
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-11-2014

vincecortez

Aankoop: Online

Recent een Numark Mixtrack Pro 2 besteld bij Bax-Shop.nl en wederom alweer supersnel geleverd (savonds besteld en de dag erop om 1300uur kon ik al mijn pakket van Bax-shop in ontvangst nemen!) , goed verpakt, perfecte service, klantvriendelijk, duidelijk en overzichtelijke website met Reviews,Videos,Afbeeldingen en een flinke Product beschrijving , zoals de afmetingen van mn product ,gewicht e.d !
Ook de prijs is bij Bax-Shop altijd up to date dus betaal ik nooit te veel voor mn DJ en producer gear.
Voor mij is er maar een winkel waar ik AL mijn gear bestel en blijf bestellen en dat is Bax-Shop.nl ! Bedankt !

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vincecortez
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-11-2014

Kees-hd

Aankoop: Online

Retouren iets sneller aub

  • Goed assortiment Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 7
  • Uitgebreid en up-to-date Assortiment 10
  • Door de bank genomen vind ik het een goede shop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kees-hd
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-11-2014

Eric Stiphout

Aankoop: Online

Ik vind de Baxshop TOP.
Baxshop heeft een groot assortiment kwaliteits artikelen voor muzikanten.
De levering verloopt altijd probleemloos en super snel.
Alles keurig verpakt.
Contineu informatie over je bestelling.
Super goede services.
Kom er graag terug en zal ze altijd aanbevelen.

  • Vanuit je luiestoel lekker winkelen en snel in huis Gemak 10
  • Bij vragen staan ze direct voor je klaar en lossen eventuele probleempjes goed op. Service 10
  • groot assortiment van kwaliteits artikelen. Assortiment 10
  • Ben al langer klant en nog nooit teleurgesteld. Doe niets anders dan de Baxshop aanbevelen omdat het net familie is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Eric Stiphout
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-11-2014

vpfranzen

Aankoop: Online

  • Erg makkelijke site. Spullen kunnen bijvoorbeeld ook besteld worden zonder account. Gemak 9
  • Volgende dag in huis, wat wil je nog meer? Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vpfranzen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-11-2014

Denckens

Aankoop: Online

Men verkoopt kwaliteit aan een spotprijs die met de nodige zorg snel wordt geleverd!

  • Zeer overzichtelijke site waarop je op verschillende thema's kan zoeken. Je kan eigen verlanglijsten maken wat het achteraf terugzoeken van items vergemakkelijkt. Bij de meeste items staan wel reviews, video's en de specificaties wat het vergelijken ook vergemakkelijkt. Gemak 10
  • Zeer goede service. Op een zondag 3 items gekocht en de volgende dinsdag afgeleverd door de post en dit op een zeer verzorgde en correcte manier. Alles zat in 1 grotere doos en met luchtkussentjes vastgezet zodat er niets zou kunnen beschadigd worden. De bestellingen waren ook allemaal op voorraad, van de laagste prijs en gratis geleverd vanaf €50! Dit vind je op geen enkele andere site. Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment wat het kiezen tussen sommige merken niet gemakkelijk maakt. Maar één voor één kwaliteitsproducten aan de laagste prijs. Assortiment 9
  • Ik heb wel wat vrienden die iets met muziek doen of met muziek werken. Bax-shop raad ik ze zeker aan als ze nieuwe dingen willen kopen of vergelijken Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Denckens
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-11-2014

Visje33

Aankoop: Online

Uitstekende speaker, ook buiten een prima geluid

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Vandaag besteld morgen geleverd Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Visje33
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-11-2014

aartvw

Aankoop: Online

  • snel gevonden en besteld Gemak 9
  • met updates over bezorging Service 9
  • grote keuze Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van aartvw
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-11-2014

benderooij

Aankoop: Online

Apparaat doet wat het beloofd en heeft zelfs mijn verwachtingen overtroffen, had ik eerde moeten doen.

  • Dag 1 besteld, Dag 2 geleverd, prima Gemak 10
  • Niet nodig gehad, alles in orde Service 10
  • Groet keuze Assortiment 10
  • Doen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van benderooij
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-11-2014

iDeKlein17

Aankoop: Online

Ik was op zoek naar een voordelige winkel om een microfoon te kopen voor mijn toekomstige stem-acteur carriere. Ik vond BaxShop en ik vond de Blue Yeti microfoon nergens goedkoper. In de middag besteld en de volgende dag meteen binnen. Goed verpakt. Alles werkt perfect. Zeker aan te raden!

  • Alles was direct vindbaar. Niks mis mee. Gemak 10
  • In de middag besteld en meteen de volgende dag binnen. De service was uitstekend! Service 10
  • Ze hadden alles op voorraad en nog extra goedkoop in vergelijking met andere winkels. Assortiment 10
  • Zeker aan te raden. Erg betrouwbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van iDeKlein17
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-11-2014

hans.verscharen

Aankoop: Online

Vaker spullen aangeschaft via Bax-shop. Degelijk materiaal tegen mooie prijzen. Goede afleveringen. En mocht er iets niet goed zijn wordt het via klantenservice met alle moeite geprobeerd recht te zetten

  • Vaker spullen aangeschaft via Bax-shop. Degelijk materiaal tegen mooie prijzen. Goede afleveringen. En mocht er iets niet goed zijn wordt het via klantenservice met alle moeite geprobeerd recht te zetten Gemak 9
  • Ze luisteren naar je en proberen te helpen als het even tegenzit Service 9
  • Ik vind er wat ik nodig heb en de prijzen zijn netjes Assortiment 9
  • Goede zaak met prima assortiment Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hans.verscharen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-11-2014

chrislokin

Aankoop: Online

Alle beloftes op de site worden nagekomen zoals een snelle levering, op zondag besteld, maandag in huis. Verder was het apparaat nergens goedkoper te vinden.

  • Bestelling was zo geplaatst Gemak 9
  • Volgende dag in huis Service 10
  • Ruime keus aan apparatuur en heb het nergens goedkoper kunnen vinden Assortiment 10
  • Indien iemand audio apparatuur nodig heeft zou ik bax-shop zeer zeker aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van chrislokin
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-11-2014

Billy_V

Aankoop: Online

Ik kan geen slechte dingen bedenken.

  • Werkt zeer voor de hand liggend, je hoeft niet na te denken, gaat vanzelf Gemak 9
  • Ik ben hiervoor bij 2 andere leveranciers geweest, waarbij het product 2 keer niet was wat ik bestellen wilde. Hier bij Bax shop bestel ik nota bene op zondag en het is maandag al geleverd. Service 10
  • Eigenlijk hoef ik niet meer bij andere leveranciers te kijken: bij Bax hebben ze veel keus, en voor een zeer concurerende prijs Assortiment 10
  • Zonder twijfel - hier moet je zijn Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Billy_V
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
25-11-2014

ajonkheid

Aankoop: Online

  • makkelijk en overzichtelijk Gemak 9
  • doen wat ze zeggen Service 9
  • zeer breed assortiment Assortiment 10
  • gebruiksvriendelijke en betrouwbaar. snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ajonkheid
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-11-2014

klutske

Aankoop: Online

knappe service - snelle levering -- regelmatig acties

  • super Gemak 10
  • snelle levering Service 9
  • heel ruim Assortiment 10
  • dik ok! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van klutske
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-11-2014

yannick1203

Aankoop: Online

Levering op en top geweldig!
Het uitgebreid assortiment van artikelen

  • Makkelijk te bezoeken site. Gemak 9
  • ALTIJD op tijd en je wordt altijd geholpen Service 10
  • Meestal is alles wel op voorraad wat je wilt bestellen. Assortiment 9
  • Als je ook maar iets nodig hebt wat met muziek of dergelijk te maken heeft. Hier kan je het vinden in alle maten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van yannick1203
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-11-2014

agcac

Aankoop: Online

Topwinkel! Overzichtelijk, makkelijk, snel en medewerkers hebben veel productkenis!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van agcac
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-11-2014

ariewacht

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ariewacht
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.