Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2387 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 144

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 10
5 sterren
01-09-2014

marvinboy12

Aankoop: Online

Is gwn een spuper winkel ik ga ook vaaker de website bezoeken.

  • Als je weet wat je wilt ben je zo klaar en ze helpen nog goed om het te vinden. Gemak 10
  • Ze komen kei snel mijn producten kwamen vaak voor 12:00 uur al en het zijn nog goeie kwaliteiten nog ook. Service 10
  • Keuze genoeg je vindt sowiezo iets. Assortiment 10
  • Ze hebben alle pruducten bij baxshop kan je al vinden en het zijn heele goeie kwailteiten ook nog. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marvinboy12
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
01-09-2014

kssr

Aankoop: Online

Ik kan eigenlijk niets negatiefs bedenken.

  • Als je weet wat je wilt hebben ben je zo klaar met bestellen. Gemak 9
  • Snellere thuisbezorging kan eigenlijk niet. De goedkoopste en ook nog uitstekende kwaliteit Service 10
  • Keus genoeg. Assortiment 9
  • Ik beveel deze winkel bij iedereen aan die iets uit het betreffende assortiment nodig heeft. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kssr
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
01-09-2014

Alex Kiss

Aankoop: Online

Goeie service, kon veel kiezen in hun assortiment en vond het ook gemakkelijk om het te kopen en goeie prijs en zou dus ook zo makkelijk bevelen aan anderen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Alex Kiss
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
01-09-2014

Michiel_Rom

Aankoop: Online

Zeer ruim assortiment, altijd supersnelle levering en goede prijzen. Helemaal niks mis met deze winkel, zowel online als de winkel in Goes.

  • Duidelijke website, altijd snel gevonden wat je zoekt. Gemak 9
  • Deskundige medewerkers en je wordt altijd prima geholpen Service 10
  • Zeer ruim assortiment, je vindt altijd wel wat je zoekt. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Michiel_Rom
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-08-2014

gksax

Aankoop: Online

Dit is slechts één van de vele artikelen die ik hier heb gekocht. Ze hebben veel en voor een goede prijs

  • Artikelen makkelijk te vinden en hebben ook alles. Gemak 10
  • Bij vragen wordt je teruggemail of teruggebeld en er is altijd een oplossing Service 10
  • Zie mijn eerst opmerking Assortiment 10
  • Goede service en groot assortiment Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gksax
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-08-2014

rvdaakster

Aankoop: Online

Makkelijke site en 'vriendelijk eenvoudig' bij afrekenen. Kortom: in no-time besteld en de volgende dag al geleverd. Van mij een dikke, dikke voldoende! Maar ja, zoals statistici altijd zeggen " 'n' is 1! Erg fijn. Ron van den Aakster

  • super eenvoudige webshop Gemak 10
  • 's avonds besteld en alle informatie over het bestelde artikel kreeg ik per direct in m'n mailbox. Het artikel werd de volgende dag al afgeleverd. Service 10
  •   Assortiment
  • Nog geen slechte ervaring gehad en het is een NL's bedrijf, dus waarom niet? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rvdaakster
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
30-08-2014

FaberTooth22

Aankoop: Online

Ik vind de hele lay-out en werking van de site heel erg tof. Alles is makkelijk te vinden en werkt goed. Bestellen is lekker snel en de verzending ging heel snel. En dat allemaal bovenop het assortiment en de prijs die geweldig waren. Tof!

  • Makkelijker gaat het niet. Gemak 10
  • Service is uitstekend. Service 9
  • Het was zo ongeveer de enige webshop in Nederland die mijn product had. Assortiment 10
  • Alles is goed aan Bax-Shop. Ik heb geen enkele slechte ervaringen opgedaan, alles ging zoals het hoort te gaan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van FaberTooth22
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-08-2014

Arie vd Hel

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website Gemak 10
  • Niets mis mee Service 10
  • Zeer Groot Assortiment 10
  • Tot op heden zijn mijn bestellingen nooit tegengevallen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arie vd Hel
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
30-08-2014

Gerard4t

Aankoop: Online

Alles werkt zeer naar tevredenheid.

  • Overzichtelijke website Gemak 10
  • Is goed, maar het duurt soms wat lang voor er teruggebeld wowrdt Service 8
  • Heel groot en zeer van toepassing Assortiment 10
  • behoort tot de beste Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerard4t
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
29-08-2014

casperspook

Aankoop: Online

Wederom een geslaagde aankoop

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van casperspook
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-08-2014

allebei

Aankoop: Online

  • benodigde artikelen snel gevonden. Gemak 10
  •   Service
  • ruim assortiment. Professioneel/semi-professioneel en amateur. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van allebei
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-08-2014

JorDSchouten

Aankoop: Online

Erg vriendelijk personeel aan de telefoon. Zoals eerder genoemd komen zij de voor 22:00 besteld volgende dag in huis regeling zeker na!

Zeker de moeite waard om de website te bezoeken en rond te kijken naar de producten dat het bedrijf in bezit heeft. Scherpen prijzen zeker een aanrader!

Bedankt Bax-shop voor de Sennheiser HD8 DJ (Headphone).

  • Website goed en beste prijzen! Gemak 10
  • Telefonisch prima geholpen met bestelling. (terugbelverzoek werd de zelfde dag uitgevoerd!) Tevens voor 22:00 uur besteld is ook echt de volgende dag in huis! Service 10
  • Heel veel producten voor scherpen prijzen! Zeker een de moeite waard. Assortiment 10
  • Als ik weer iets nodig heb, kijk ik eerst bij Bax-shop! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JorDSchouten
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-08-2014

solty18

Aankoop: Online

Al een paar jaar klant bij Bax shop, goeie service, snelle levering en opvolging, Gewoon heel tevreden, doe zo verder

  • Overzichtelijk website, top Gemak 10
  • Zeer goede service, snelle levering, professioneel personeel,prijs kwaliteit, top Service 10
  • Ruim assortiment, en must voor elke muzikant, top Assortiment 10
  • Elke muzikant zou er es langs moeten... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van solty18
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-08-2014

Rolf Post

Aankoop: Online

  • Je kan kiezen op welke dag je de bestelling wil ontvangen Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rolf Post
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-08-2014

Feel Good

Aankoop: Online

Snel geleverd. Netjes verzorgd. Tja wat moet ik er nog meer over zeggen. Alleen ga zo door!

  • Goede klantvriendelijke website Gemak 10
  • Een zeer snelle levering. Hulpvaardig en vriendelijk personeel Service 10
  • Uitgebreid assortiment en niet duur Assortiment 10
  • Het is een geweldige winkel. Ze hebben een dikke tien verdiend Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Feel Good
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-08-2014

Astrid01Guitar

Aankoop: Online

De prijs was goed, het werd snel geleverd en het ziet er prima uit. Super dus.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Astrid01Guitar
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-08-2014

Basstuy

Aankoop: Online

  • Dichst bijzijnde winkel voor mij 65 km rijden Gemak 10
  • Maken waar wat zij beloven Service 10
  • Goede en duidelijke website Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Basstuy
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-08-2014

Lies7878

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website, breed assortiment, heldere productbeschrijvingen, eenvoudige bestelprocedure. Gemak 10
  • Prettig contact, snelle levering, netjes verpakte leveringen. Service 10
  • Zeer ruim assortiment, in verschillende prijsklassen. Assortiment 9
  • Alle bovenstaande punten: ze doen wat ze beloven, leveren goede service en leveren goede producten voor een prima prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lies7878
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

chrispoppe97

Aankoop: Fysieke winkel
Goes

Super producten! goede kwaliteit.

  • Goed product Gemak 10
  • Snelle bezorging, en als iets kapot gaat snel hulp. Service 10
  • veel keuze Assortiment 10
  • Superwinkel! aanrader voor iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van chrispoppe97
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

paulwillemsen

Aankoop: Online

Supersnelle levering tegen een prima prijs. Prijs-kwaliteit verhouding prima.

  • Snel bestellen en gemakkelijk betalen. Heel toegankelijke site. Gemak 10
  • Supersnelle levering tegen een goede prijs. Service 10
  • Ten aanzien van het door mij gezochte artikel prima. Duidelijk beschreven welke alternatieven er in de winkel beschikbaar zijn. Assortiment 10
  • Voor iedereen aan te raden om even bij BAX-shop.nl te kijken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van paulwillemsen
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-08-2014

Omabroodje

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke en uitgebreide catalogus. Meerdere betaalopties. Uitstekende levertijden en de producten worden zorgvuldig ingepakt Gemak 10
  • Klantenservice reageert snel en vriendelijk Service 9
  • Zeer uitgebreid Assortiment 9
  • Al meerdere keren gedaan. Ik ben een tevreden klant. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Omabroodje
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

Jort76

Aankoop: Online

Deze punten zijn zojuist hierboven benoemd.

  • Goede en duidelijke website. Artikelen zijn goed te vinden. Gemak 10
  • Ik ben altijd snel en goed geholpen. Bax is wat dat betreft een voorbeeld voor sommige andere muziekwinkels (in het noorden van het land). Service 10
  • Ik heb altijd vrijwel alles kunnen vinden wat ik nodig had. Ze zijn zeer compleet. Assortiment 10
  • Vanwege bovenstaande punten. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jort76
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

Eric Wiering

Aankoop: Online

Mooie duidelijke website en geen verzendkosten dus voordeliger...!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Eric Wiering
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

Willemen.F

Aankoop: Online

Ik heb helemaal niets af te keuren en hoop dat bax nog heel lang meedraait.

  • Super overzichtelijk site met handige layout en makkelijk te vinden items. Gemak 10
  • Super snelle leveringen netjes verpakt en tot nu toe geen enkele vergissing. Service 10
  • Ik kan enkel als hobby gitarist voor mezelf spreken maar ik vind bij bax alles wat ik nodig heb. Assortiment 10
  • Vrienden, kennissen, familie en iedereen die ik zelfs niet ken, BAX IS SUPER. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Willemen.F
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

RafCyran

Aankoop: Online

  • Zeer vlotte en gebruiksvriendelijke website. Bestellen gaat vlot en is heel simpel. Gemak 10
  • Mijn bestellingen werden, zoals beloofd, de volgende ochtend netjes in een doos geleverd. Service 10
  • Alle producten die ik zocht waren in voorraad. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RafCyran
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-08-2014

TJH1968

Aankoop: Online

Kocht paar SD kaarten. Ging iets fout in het betaalproces met paypal. Één belletje en het was opgelost. De bestelde kaarten waren niet allen voorradig en werden zonder kosten 1 voor 1 verstuurd. Prima geregeld allemaal.

  • Op zich alles oké, maar website is niet meest aantrekkelijke. Kan wat strakker. Zoek zeker voor op mobiel. Gemak 8
  • Klein probleem in bestelproces werd meteen goed opgelost. Service 10
  • Groot! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van TJH1968
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-08-2014

Pzoukf

Aankoop: Online

Eenvoudig en duidelijk bestelproces. Levertijd meer dan waargemaakt. Voor een eerstvolgende aankoop kijk ik zeker weer bij bax-shop

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pzoukf
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-08-2014

G van Dijk

Aankoop: Online

Vorige week bij Bax-shop een midi pad controller besteld voor mijn kleinzoon, een supersnelle site,
simpele zoekfuncties en je weet waar je aan toe bent en als klap op de vuurpijl geen verzendkosten.
Ook een keurige bezorging dat de volgende dag per mail werd aangekondigd hoe laat het pakket werd afgeleverd.

  • Bax webshop is zo simpel dat zelfs een oma supersnel iets kan bestellen Gemak 9
  • prettig dat je na je aankoop op de hoogte wordt gehouden wanneer het pakket wordt geleverd Service 9
  • in iedere prijsklasse hebben ze voldoende keuze Assortiment 9
  • als het ter sprake komt bij familie, collega's en vrienden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van G van Dijk
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-08-2014

Robert16

Aankoop: Online

Hele goede en snelle afhandeling van uw product 's'avonds voor 22.00 besteld en de volgende dag thuis en precies verteld hoe laat het afgeleverd Werd en de status van de bestelling alles was correct.

  • Gewoon thuis via internet Gemak 10
  • Heel snel en goed 's'avonds besteld de volgende dag in huis super Service 9
  • Hele grote keuze in assortiment goed van alles wat Assortiment 9
  • Goede winkel snel en netjes in afhandeling en status van uw zending Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Robert16
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-08-2014

nibellim

Aankoop: Online

  • Correcte goed werken website Gemak 9
  • Service is prima en uitstekend. Goede afther sales. Service 9
  • zeer ruime collectie Assortiment 9
  • Zeker aanbevelen tav andere grote muziekwinkels. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nibellim
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-08-2014

robinv1987

Aankoop: Online

Het is een zeer betrouwbare winkel die z'n spullen zeer goed verzend, nooit problemen gehad.

  • Je besteld het en het is er meestal altijd de volgende dag al. Gemak 10
  • Goede service zoals je het verwacht, ik mis alleen de online chat functie die ze hebben weg gehaald. Service 8
  • uitgebreid assortiment met vele keuzes. Assortiment 10
  • Het is een goede winkel en iedereen zou het moeten bezoeken die wat met muziek doet. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van robinv1987
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-08-2014

stefanvdd

Aankoop: Online

Uitgebreid assortiment, vaak de goedkoopste, snelle levering. savonds besteld en de volgende dag al in huis. Producten zijn van goede kwaliteit en bevallen tot nu toe zeer goed.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van stefanvdd
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-08-2014

genuxx

Aankoop: Online

  • prima Gemak 9
  • Na reparatie van een LED balk ontbrak er een vleugelmoer, deze moet ik nog ontvangen...hoe moeilijk kan het zijn. Service 7
  • meer kleine vervangingsonderdelen in het assortiment. Moest onderdelen hebben voor microfoonstatieven, kan beter. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van genuxx
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-08-2014

Bartrullensdrum

Aankoop: Online

Al een aantal spullen gekocht voor mijn drumstel, deze werden prima geleverd. Zelf over de garantie van de producten niks te klagen. Er was een cymbal kapot, kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Dit is zo 2 maal gebeurd. Kan er niks anders van maken dat dit bedrijf zijn zaken goed op orde heeft.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bartrullensdrum
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-08-2014

wilkodegroot

Aankoop: Online

ruim assortiment redelijke prijzen snelle levertijd

  • je kunt zelfs de datum bepalen wanner je het wilt hebben binnen 14 uur in huis Gemak 10
  • ze houden zich goed aan hun woord Service 10
  • kon alles makkelijk vinden wat ik zocht Assortiment 10
  • ik vertouw ze voor de volle 100 Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wilkodegroot
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
27-08-2014

AllarddB

Aankoop: Online

  • Erg simpele layout van de website, alles is makkelijk te vinden! Gemak 10
  • Zelden zo een goede service gehad als bij Bax. Problemen? Gewoon even chatten met een medewerker en binnen 5 minuten was mijn probleem opgelost! Perfect Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AllarddB
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

Casaboontha

Aankoop: Online

Ik heb nog geen nadeel ondervonden. Snelle verzending, vanaf 25 € gratis verzenden en super scherpe prijzen.
daarnaast een groot assortment en alles wat ik nodig had (en zelfs wat ik binnenkort ga bestellen) is op voorraad.

  • Super, vandaag bestellen uit enorm assortiment Gemak 10
  •   Service
  • pfff... echt teveel om op te noemen, ik kom er voornamelijk voor electronica, HiFi aparatuur en muziekinstrumenten en toebehoren... onestop shopping to the max at Bax Assortiment 10
  • Los van het assortiment zijn de prijzen superrrrr Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Casaboontha
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

christian stynen

Aankoop: Online

  • Thuis bestellen en de dag erna in huis hebben.Ook naar België. Gemak 10
  • Verkeerd product besteld. Geen probleem, je kan het gratis retour zenden. Service 10
  • Je hebt veel keuze in elke prijsklasse.Veel verschillende merken en een gemakkelijke website. De producten staan per groep, dus je moet niet lang zoeken. Handig van Bax. Assortiment 10
  • Steeds de beste prijzen en regelmatig acties met kortingen. Opendeurdagen zijn er ook bij regelmaat. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van christian stynen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-08-2014

Jesse99

Aankoop: Online

  • Supergemakkelijk te bestellen, registratie niet noodzakelijk. Diverse betalingsmogelijkheden, ook voor klanten in het buitenland. Gemak 10
  • Supersnelle levering ('s avonds besteld, volgende morgen reeds in huis). Alles was in orde, en voldoende beschermd door luchtzakken verpakt. Eén puntje af omdat het pakket niet aangetekend verstuurd was (in België). Geen ervaring met aftersales. Service 9
  • Ruim assortiment, ik vond er alles dat ik nodig had. Assortiment 10
  • Aanrader! Snel, gemakkelijk en correct. Met aftersales heb ik geen ervaring. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jesse99
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-08-2014

JvanLeeuwen

Aankoop: Online

Snel, zakelijk, duidelijk, wat je ziet, krijg je. Tot nu toe alleen positieve ervaringen

  • Thuis achter de computer bestellen, via Ideal betalen, laten bezorgen of in de buurt ophalen, hoeveel gemakkelijker kan het? Gemak 10
  • Snel, netjes schokvrij verpakt, de juiste artikelen afgeleverd en altijd aflevering met handtekening. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Het is een prettige site, met ruim assortiment in zijn branche, dus aanbevelingswaardig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JvanLeeuwen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

rbackxruud

Aankoop: Online

Snell levering en goede en snelle response op vragen nadien

  • Snel en duidelijk Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rbackxruud
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

dickbaars10

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • snelle levering, scherpe prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dickbaars10
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

jehannejm

Aankoop: Online

Erg goedkoop, duidelijke website, zondagavond besteld, maandag keurig verzorgd pakketje in huis! Zo snel had ik het niet verwacht.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jehannejm
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-08-2014

kevinp1996

Aankoop: Online

het gehele verloop van iets kopen bij een webshop is super goed geregeld bij bax-shop! goede producten met garantie de volgende dag in huis met gratis verzending! ik ben zeer tevreden vandaar zo'n hoog cijfer.

  • duidelijk overzicht, makkelijk alles te vinden, snelle levering, goede producten! Gemak 9
  • na een dag al binnen, ik was niet thuis dus had een briefje door de bus gekregen dat het de volgende dag pas weer gebracht zou worden, en toen kwam de bezorger hem als nog afleveren na een paar uur. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kevinp1996
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

S.kooij

Aankoop: Online

De webwinkel is heel overzichtelijk en een heel breed assortiment in alle prijs klasse. Het bestellen gaat heel makkelijk, veel betaal mogelijkheden en de mogelijkheid om afhaalpunten te kiezen dan hoef je er niet voor thuis te blijven.

  • Hele duidelijke website en snel gevonden wat ik nodig had. Gemak 10
  • Het product voor 22:00 besteld en de volgende dag al binnen. Service 10
  • Het assortiment is groot en in alle prijs klasse. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S.kooij
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

Dutch Records

Aankoop: Online

Super goed

  • Goed Gemak 10
  • Is een hele goeie service Service 10
  • Goeie producten Assortiment 10
  • Omdat het een hele en ook bekende muziek winkel is Ook voor DJ's Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dutch Records
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-08-2014

nassie999

Aankoop: Online

Ik koop regelmatig bij bax-shop.nl en het is altijd snel geleverd. En de juiste spullen (ook wel belangrijk...). Zonder gedoe, afhalen bij postagentschap zodat je dat kan doen op het moment dat het jou uitkomt.

Voordeel van bax-shop is ook dat ze er veel keus hebben, en tot nu toe altijd alles op voorraad hadden als ik iets wilde hebben.

  • Snel en betrouwbaar Gemak 9
  • Automatisch bericht als je pakketje is verstuurd, wanneer je het kunt ophalen/verwachten Service 9
  • Veel keus en eigenlijk altijd alles wel op voorraad Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nassie999
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

vanlaer

Aankoop: Online

Het is echt een leuke, maar vooral goede winkel

  • Vanuit je luierstoel, goede webshop makkelijk te vinden wat je zoekt Gemak 10
  • Zeer goede service, ze bellen je zelfs om te vragen of ze in 2x mogen bezorgen als er een item niet aanwezig is. (had dat al kunnen zien op de site) Service 10
  • Ze hebben alles in dure en goedkope versie. Erg compleet Assortiment 10
  • Top winkel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vanlaer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

Tamara Vermeer

Aankoop: Online

Prima webshop!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tamara Vermeer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

KrugerMarc

Aankoop: Online

  • Lekker thuis kunnen vergelijken, uitgebreide product omschrijvingen Gemak 10
  • Snel en makkelijk thuis bezorgd, eventueel rekening meel laten sturen Service 10
  • Veel verschillende merken, uitgebreide keus. Assortiment 10
  • Voor iedereen die wat met muziek doet Aanbeveling 10
» Lees de hele review van KrugerMarc
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.