Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2250 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 128
Totaal 9,5
5 sterren
17-04-2014

MrMorris

Aankoop: Online

De BAX shop is momenteel gewoon de beste, grootste en goedkoopste on-line muziekwinkel!

  • Prima website, alles snel en makkelijk te vinden en genoeg info over elk afzonderlijk product. Gemak 9
  • Prima service. Een keer bij een bestelling wat onduidelijkheden gehad, dezelfde dag dat ik support een mail had gestuurd, kreeg ik al een duidelijk antwoord. Service 9
  • Ik heb tot nu toe nog alles kunnen vinden waar ik naar op zoek was, en meer! Assortiment 10
  • Beste service, aanbod en prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MrMorris
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

dutchfilmscore

Aankoop: Online

Bestellen gaat heel eenvoudig. Ruim assortiment. Overzichtelijke site met zinvolle suggesties. Bestellingen zijn altijd snel binnen. op de dag besteld is volgende dag in huis zonder uitzondering, tenzij aangegeven op de site naast het product (voorraad).
Professionele aftersales die snel reageert. Geen wachttijd aan de telefoon. Iedere medewerker weet wie je bent en waar het over gaat. Wanneer product niet voorradig of leverbaar is hebben ze goeie alternatieven.

Mijn zaak en mijn winkel.

5 sterren :)

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dutchfilmscore
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

Edplato

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Edplato
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-04-2014

H.Groenewegen

Aankoop: Online

Prima prijs-gemak-assortiment en betrouwbaar!

  • Goede zoek- en filterfuncties Gemak 10
  • Niet nodig gehad! Service 8
  • Ook de mider hard lopende produkten zijn op voorraad Assortiment 10
  • Prijs-assortiment-gemak Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H.Groenewegen
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
16-04-2014

EmmyvdRee

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van EmmyvdRee
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-04-2014

Bibbit

Aankoop: Online

mooie overzichtelijke webwinkel. Snel gevonden wat ik zocht.
Zeer snelle levering en goed verpakt.
Tevreden over deze aankoop.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bibbit
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-04-2014

MJOuwejan

Aankoop: Online

Tot nu toe heel goede ervaringen met deze zaak. Goed assortiment, snelle (en goed verpakte) levering. Ik vind ook de prijs aardig, vergelijkbaar met Thomann, maar dan in Nederland. Een tien bestaat niet, want perfect is niemand. Desondanks niets op deze winkel af te dingen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MJOuwejan
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-04-2014

Ed1234567

Aankoop: Online

Bax heeft alleen een afhaalpunt in Goes, dat is jammer. Voor de NL consumenten zou het plezieriger zijn als er een afhaalpunt centraal in het land zou zijn. Wanneer ik bijv. een gitaar(versterker) zou aanschaffen geef ik de voorkeur aan afhalen, ik woon in postcode 5300 en dan is Goes wel een grote drempel.

  • Goede overzichtelijke website, goede product informatie, goede foto's van alle producten en actuele voorraad status / levertermijn. Gemak 10
  • De eerste keer (van 2x) dat ik iets bestelde heb ik op zaterdag ochtend gebeld om de medewerker de maat te vragen van een bepaald product. Hij belde binnen een kwartier terug. Keurig dus. Beide bestellingen zijn geleverd op het afgesproken tijdstip. Service 10
  • Een assortiment kan alleen een 10 krijgen als een assortiment 100% volledig is, dat is het nergens dus ook bij Bax niet. Assortiment 9
  • Ja. Bax heeft aan al mijn verwachtingen erg goed voldaan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ed1234567
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-04-2014

roywillems

Aankoop: Online

+ mooi assortiment, duidelijk, makkelijk vindbaar.

- levertijd niet als beschreven

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • voor muziek liefhebbers en muzikanten als een speelgoedwinkel voor kinderen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van roywillems
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-04-2014

bramnaus

Aankoop: Online

Deze website is de ideale webshop voor muzikanten. Scherpe prijzen en snelle levering en een goede telefonische klantenservice maken het compleet. Ook bij inhoudelijke vragen wordt je zo doorverwezen naar de fysieke winkel, waar een specialist al je vragen beantwoord

  • Deze website is de ideale webshop voor muzikanten. Scherpe prijzen en snelle levering en een goede telefonische klantenservice maken het compleet. Ook bij inhoudelijke vragen wordt je zo doorverwezen naar de fysieke winkel, waar een specialist al je vragen beantwoord Gemak 10
  • Met name de 60 dagen probeer service is cruciaal voor muzikanten. In een webshop kun je niet zomaar je aankoop uitproberen in de winkel. Dus deze service is helemaal top. Service 10
  • Ik ben nog niet veel gekomen wat ze niet hebben. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bramnaus
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

Erik van Eijsden

Aankoop: Online

Prima spul, goed verpakt, snel bezorgd, helemaal top.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Erik van Eijsden
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-04-2014

Tjadieowk

Aankoop: Online

  • zeer duidelijke site met veel aanbiedingen, die ook als eerste worden vertoond. Gemak 9
  • Zeer snelle service. Zelfs bij erg laat bestellen de volgende dag in huis. Service 10
  • Je kunt hier voor al je licht/geluid benodigdheden terecht. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tjadieowk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

Rymi

Aankoop: Online

Zondagmiddag besteld en maandagochtend in de bus. Prijs incl verzendkosten. Uitstekend bedrijf.

  • overzichtelijke site Gemak 10
  • supersnelle levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Rymi
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

Hubus

Aankoop: Online

Bax-shop stelt niet teleur. Lage prijzen, snelle bezorging en goede service.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hubus
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
15-04-2014

hipperdepip

Aankoop: Online

Bij Bax shop vindt je een uitgebreid assortiment voor de muziek liefhebber, ze leveren razend snel en vaak zonder verzendkosten zoals in ons geval. een aanrader!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Razendsnelle levering! zaterdag besteld maandagmiddag in huis.. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hipperdepip
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-04-2014

Baconator

Aankoop: Online

Ik heb een tijd geleden een gitaar standaard gekocht, de volgende dag kreeg ik hem binnen. Dit was erg plezierig, de standaard was echter wel kapot... meteen heb ik opgebeld, de volgende dag kreeg ik een nieuwe binnen. Geweldige service dus.

  • Snel bezorgd Gemak 9
  • Nieuw product bij defect Service 9
  • Groot assortiment, top. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Baconator
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

martinb007

Aankoop: Online

  • Klik klak klaar Gemak 10
  • Omschrijvingen zijn meer dan duidelijk. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Snel, correct, goedkoop en snel(!) geleverd. Wat wil een mens nog meer? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van martinb007
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

acboostenenk

Aankoop: Online

Waar voor je geld!

De winkel voor je audio/studio apparatuur.

- eerlijk advies
- snelle levering
- telefonisch goed bereikbaar
- snelle nette klachten afhandeling

Dikke 10!

  • Overzichtelijke site met duidelijke uitleg, bij twijfel even bellen voor een eerlijk advies. Gemak 10
  • Telefonisch en via de mail goed bereikbaar, snelle nette klachten afhandeling. Service 10
  • Uitgebreid assortiment. Assortiment 10
  • De winkel voor audio/studio apparatuur. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van acboostenenk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

CapitalB

Aankoop: Online

Ik vind vooral de service van Bax erg goed. Ze verkopen veel specialistische apparatuur waarover je graag goed geïnformeerd wordt. Ze verschaffen al veel informatie over producten op de site zelf en daar bovenop worden vragen aan Bax snel en goed beantwoord. Ik kan Bax van harte aanbevelen!

  • Overzichtelijke website, ruim assortiment, veel producten gelijk uit voorraad leverbaar, veel betaalopties en een snelle en betrouwbare levering! Gemak 10
  • Zeer klantvriendelijk. Er is veel informatie te vinden over de diverse producten en vragen over een product worden snel en goed beantwoord. Service 10
  • Ruim assortiment aan dj-, licht- en geluidsapparatuur.Bovendien zijn de meeste producten gelijk leverbaar. Assortiment 10
  • Door de goede service, het ruime assortiment en scherpe prijzen kan deze winkel aan iedereen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van CapitalB
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-04-2014

DJcyborg

Aankoop: Online

Op elk vlak is Bax-shop voor mij één van de beste shops aller tijden. :)

  • Omdat het zo is. :P Gemak 9
  • Altijd duidelijke informatie waar je paketje zich bevindt. Snelle levering. En mochten er problemen zijn, hebben ze altijd een oplossing voor je klaar. Service 10
  • Alles wat ik nodig heb vindt ik op Bax-shop terug. Assortiment 9
  • Zeker een aanrader. Altijd vlotte service, gratis retour, scherpe prijzen, veel acties, enz... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DJcyborg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

Hsmits

Aankoop: Online

Op alle punten uitstekend

  • snelle levering, zorgvuldige productinformatie, in vergelijking met andere leveranciers de goedkoopste Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hsmits
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
15-04-2014

riesenlin

Aankoop: Online

Ik heb geen enkele slechte ervaring met deze winkel dus zou ik zeggen dat dit tot nu toe heel goed bevalt om hier mijn spullen te kopen.

  • lekker overzichtelijk vanuit thuis of waar dan ook je bestelling doen. Gemak 10
  • Snelle levering in goed verpakte materialen. Service 10
  • lekker veel om tussen te snuffelen. voor mij meer dan genoeg. Assortiment 9
  • Dit heb ik al vaker gedaan bij mijn vrienden en bekenden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van riesenlin
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

Arnold Peeters

Aankoop: Online

Mijn 'flightbag' voor mijn Pioneer XDJ-R1 werd snel en met de nodige zorg geleverd. Ik had er reeds veel plezier aan. Bedankt!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arnold Peeters
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

vdbewim

Aankoop: Online

Ze geven correcte productinformatie en zijn duidelijk over hun verzendingsvoorwaarden en -kosten.
Na vergelijk van verschillende sites bleven ze de goedkoopste!

  • besteld vanuit de zetel met een correct overzicht van informatie en duidelijke communicatie over de verzending. IN BELGIE Gemak 10
  • vlotte verzending met duidelijke informatie Service 10
  • zeer volledig, gevarieerd en met de nodige informatie! Assortiment 10
  • 'k heb hem ondertussen al aanbevolen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vdbewim
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

jobhendriksen

Aankoop: Online

Het is gewoon de allerbeste winkel voor hobbyisten en professionals. Ze hebben een goed assortiment, goede service en het is een hele klantvriendelijke winkel.

  • Alle producten zijn gemakkelijk te vinden. Vervolgens is het betalen heel gemakkelijk en wordt je er goed door heen geleid. Gemak 10
  • Als je een vraag hebt over een product, kan je deze gemakkelijk stellen en krijg je ook snel antwoord. Service 10
  • Bax-shop.nl heeft een heel groot en uitgebreid assortiment. Als er producten niet op voorraad zijn, staat er ook altijd netjes bij wanneer dit product weer geleverd wordt. Assortiment 10
  • Omdat het heel erg goedkoop en aantrekkelijk is, is het voor hobbyisten en professionals een hele handige winkel, waar ze gewoon goede kwaliteit voor een lage prijs hebben. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jobhendriksen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

Mikzar

Aankoop: Online

  • Handige overzichtelijke site Gemak 10
  • Juiste informatie verstrekt zonder op te scheppen. Service 10
  • Nog niets ontdekt wat ze niet hebben. Maar wel zou verwachten. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mikzar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-04-2014

Raf_666

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke site Gemak 9
  • Zeer snelle service , zelfs in België ! Service 9
  • Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht ! Assortiment 9
  • Vergeleken met andere online winkels , de goedkoopste ... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Raf_666
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
15-04-2014

mariaschraven

Aankoop: Online

Als je iets specifieks zoekt is het bij deze shop zeker te vinden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed en de levering is gegarandeerd snel.

  • Veel keuze en snel bezorgd Gemak 10
  •   Service
  • zeer uitgebreid assortiment Assortiment 10
  • Goede producten, snelle levering op de dag die jij wilt. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mariaschraven
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

Johandoornenbal

Aankoop: Online

  • Kan niet beter. Click en de volgende dag binnen. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Bepaalde merken zoals AER zijn niet te vinden. Maar hun fout niet ws. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Johandoornenbal
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

robbyhannink

Aankoop: Online

het is een goede winkel en alles ging perfect bij het bestellen

  • alles is makkelijk te vinden. betalen kan gewoon via paypal of ideal Gemak 10
  • vaak dezelfde dag al verzonden dus de volgende dag al in huis Service 10
  • een groot assortiment Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van robbyhannink
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
15-04-2014

rz56

Aankoop: Online

  • Prima website, overzichtelijk Gemak 10
  •   Service
  • Zeer groot assortiment Assortiment 9
  • Gewoon prima Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rz56
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-04-2014

stervis

Aankoop: Online

  • Het bestelproces verliep zonder problemen, groot pluspunt is de ruimte in het bepalen van de levering. Gemak 8
  • Het webcare team reageerde tijdig en kwam met een goede oplossing Service 10
  • Desondanks ik een geschikt product heb gevonden, had ik toch graag een wat breder assortiment gezien. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van stervis
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-04-2014

mathijsblom

Aankoop: Online

Veel collega muziekkanten halen hun spullen bij Bax-Shop en ik snap waarom! Hoge service door een snelle levering, beschermd opgestuurd, later betalen en niet tevreden dan stuur je het gewoon weer terug!

Daar kan je alleen maar blij van worden!

  • Je kan, voor een klein bedrag, het artikel later betalen. Super handig als je snel iets wilt, maar daar nog niet genoeg geld voor hebt. Gemak 10
  • Snelle levering, binnen een dag. Het pakket is goed beschermd voor transport. En dan heb je nog het later betalen. Super service! Vindt je het artikel niet goed/leuk, dan stuur je het terug! Service 10
  • Veel te verkrijgen, een behoorlijk ruim assortiment! Assortiment 10
  • Als muziekkant is het heel fijn, zonder al te veel moeite je spullen bij elkaar te hebben. Service is uitmuntend en belangrijk! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mathijsblom
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2014

Hazebroek

Aankoop: Online

De bestelde artikelen zijn snel, correct en uitstekend verpakt aangeleverd.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hazebroek
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-04-2014

laurensthoeng

Aankoop: Online

Ik heb de afgelopen week verschillende zaken besteld bij Bax-shop en alles werd in perfecte staat geleverd de dag na bestelling. Je koopt aan de beste prijs en hebt het de dag erna al in huis. Zeker een aanrader dus.

  • Website zit goed in mekaar. Je vindt alles gemakkelijk terug. Gemak 10
  • Zeer snelle levering, goede verpakking en beste prijzen. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Niets op aan te merken Aanbeveling 10
» Lees de hele review van laurensthoeng
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
13-04-2014

Mattani560

Aankoop: Online

Bax-shop is een winkel waar je keuze hebt uit heel veel producten. Vergeleken met andere sites is Bax-shop ook nog goedkoper. Er is snelle levering en het is handig dat je ook nog zelf je eigen leverdatum kunt kiezen.

  • mooie opbouw van de site Gemak 9
  • snelle levering Service 8
  • veel keuze Assortiment 8
  • het is een handige en snelle site waar je veel kunt kopen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mattani560
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
12-04-2014

djmattj

Aankoop: Online

Top service. Vandaag bestellen en morgen in huis. Goed verpakt, dus onbeschadigd thuis. Prijzen zijn erg scherp! Een aanrader om hier te kopen!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van djmattj
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-04-2014

frederik1508

Aankoop: Online

Geen negatief punt te bedenken, de firma Bax heeft de zaakjes goed voor elkaar!

  • Betrouwbaar en snelle levering. Gemak 9
  • Iets niet goed? retour en een nieuwe! Service 10
  • Waar je ook vergelijkt, Bax is 9 van de 10 keer de goedkoopste met ruime voorraad. Assortiment 10
  • Als ik er koop moet het wel goed zijn dus geen schroom naar anderen om te bestellen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van frederik1508
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-04-2014

bramtn

Aankoop: Online

  • Alles is duidelijk om een makkelijke bestelling te bevorderen Gemak 10
  • Bax-shop bied een super service enkel en alleen al door het feit dat je 60 dagen heroepingsrecht hebt en vaak 3jaar garantie op je aankopen. Indien niet tevreden wordt je geld zonder vragen teruggestort, super gewoon! Service 10
  • Ruim assortiment! Tip Top Assortiment 9
  • Niets negatief aan te merken dus zeker aan te raden bij iedereen die muziekbenodigdheden wenst te kopen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bramtn
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-04-2014

bvaartnl

Aankoop: Online

Een Ibanez hollowbody gekocht. Perfecte kwaliteit. Speelt erg makkelijk, klinkt mooi, en ziet er ook nog eens goed uit. Perfect.

  • Eenvoudig online bestellen. Gemak 10
  • Wijziging in de bestelling was geen probleem (telefonisch) Service 10
  • Bijna alles op voorraad Assortiment 9
  • Al bij diverse bekenden een positief advies afgegeven. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bvaartnl
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-04-2014

trudyknaap

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van trudyknaap
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-04-2014

jordybis

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • gewoon een service met een lach Service 10
  • een hele ruime keuze zowel in de winkel als op het web Assortiment 10
  • gewoon een goede winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jordybis
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-04-2014

hjvanrooijen

Aankoop: Online

  • Duidelijke omschrijvingen, artikelen eenvoudig te vinden. Gemak 10
  • Goede rapportage van de bestellingsvoortgang. Makkelijk te bereiken klantenservice. Service 10
  • Alles wat je zou mogen verwachten is op voorraad. Assortiment 10
  • Ik heb het volste vertrouwen in Baxshop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hjvanrooijen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-04-2014

misterios424

Aankoop: Online

Goede service , uitstekende kwalitatief, goede prijzen

  • Snel gevonden Gemak 10
  • Snelle service Service 10
  • Uitgebrijd assortiment Assortiment 10
  • Snel vinden en goedkoop Aanbeveling 10
» Lees de hele review van misterios424
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

Dj Laupi

Aankoop: Online

Ik vindt de winkel zeer goed wegens dat mijn materiaal van goede kwaliteit is en er nog niet dikwijls iets stuk is aangekomen.

  • Ze brengen altijd jou bestelling aan huis. Gemak 10
  • Er wordt altijd gezorgd dat je zo snel mogelijk gegolpen wordt in de winkel en op de site. Service 10
  • Er is een ruim assortiment aan Dj-Materiaal. Assortiment 10
  • Zeer zeker aan te raden en 1 van de betrouwbaarste online winkels ook in Goes zelf zeer betrouwbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dj Laupi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

Angelaa.

Aankoop: Online

Wat kan ik hieraan toevoegen? Alles is prima geregeld en ik heb ook nog nooit zo'n fijne service gehad, mijn complimenten!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Angelaa.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

jan_willem70

Aankoop: Online

  • Snel gevonden, snel geleverd :D Gemak 10
  • Had een vraag over een levering en werd gelijk teruggebeld. Service 10
  • prima assortiment en duidelijke omschrijvingen. Assortiment 10
  • mijn ervaring is prima bij deze webshop Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jan_willem70
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
11-04-2014

angusrowsell

Aankoop: Online

Ik kan eigenlijk geen enkel negatief punt bedenken voor Bax shop.
Super!

  • Erg simpel en duidelijk! Gemak 10
  • Heb erg fijn contact gehad met de klantenservice Service 10
  • Kan bijna alles vinden wat ik wil. Assortiment 9
  • Geweldige online shop! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van angusrowsell
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
11-04-2014

Michiel M Mertens

Aankoop: Online

  • Duidelijke stappen. Erg gebruiksvriendelijke website. Gemak 10
  • 's Avonds om 17u besteld en betaald. De volgende ochtend om 9u zeer goed verpakt geleverd. Service 10
  • Zeer professioneel assortiment. Een aanrader voor echte muziekliefhebbers. Assortiment 9
  • Niets op aan te merken. Alles vlekkeloos verlopen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Michiel M Mertens
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-04-2014

Diederik73

Aankoop: Online

De klantenservice heeft mij erg goed geholpen toen ik een keer een probleem had. De verzendtijd was erg snel.

  • Super duidelijke informatie op de website. Gemak 10
  • Erg goede klantenservice. Service 10
  • Zeer uitgebreid, alles wat ik wilde hebben stond erop. Assortiment 10
  • Iedereen zou eens gebruik moeten maken van deze webshop. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Diederik73
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.