Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2364 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 143

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,8
5 sterren
21-08-2014

Tobiasvkr

Aankoop: Online

Ik mistte een heel klein beetje luxe dat ik niet in één keer wist in welke categorie mijn product zich bevond, maar na logisch nadenken en even zoeken was dit binnen twee minuten opgelost. Daarbuiten was ik alleen maar tevreden over het snelle en duidelijke verloop van mijn aankoop.

  • De site is heel logisch ingedeeld en alles is makkelijk te vinden. Het enige wat ik mis is een categorie aanduiding van het product dat ik via de zoekmachine heb gevonden. Om soortgelijke producten te vinden met een andere naam moest ik dus zelf nadenken in welme categorie dit zou moeten zijn. Gemak 9
  • Binnen een dag was mijn pakket binnen! Service 10
  • Ze hebben geruime keus aan producten dat ik nog best wat heb zitten vergelijken. Top! Assortiment 10
  • Gewoon een topwinkel waar alles prima geregeld is en er eerlijke prijzen zijn aangehouden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tobiasvkr
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,8
5 sterren
21-08-2014

Milaneggermont

Aankoop: Online

De winkel is voor mij top omdat je er alles vind ze leveren snel en het komt zonder schade toe maar nog misschien een tip/vraagje misschien is het leuk om ook cd's te gaan verkopen??!

  • Bax-shop is een winkel/site waarbij je je gemakkelijk voelt omdat regenbogen uitleg word gegeven Gemak 9
  • De service is ontzettend goed en de leveringen zijn snel en wanneer je wil !! Service 10
  • Je vind er alles wat je maar wil en het is niet moeilijk om het te vinden ! Assortiment 10
  • Bax-shop is een gewoonweg een top winkel!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Milaneggermont
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
21-08-2014

gabbie

Aankoop: Online

Ik kan niet anders zeggen dan alles prima

  • Alles is snel te vinden op een voor mij overzichtelijke site Gemak 9
  • ALs je een vraag hebt of wanneer er problemen zijn worden deze snel beantwoord of opgelost Service 9
  • Bijna alles wat ik zoek in het assortiment Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gabbie
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-08-2014

Barts-fotografie.nl

Aankoop: Online

De winkel is erg overzichtelijk en snel in gebruik.
Levering is snel. Vandaag besteld morgen in huis.

  • Zeer overzichtelijke site Gemak 9
  • Zeer snelle levering en erg betrouwbaar Service 10
  • Uitgebreide en betaalbare assortiment Assortiment 10
  • Het is de winkel voor elk wat wils. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Barts-fotografie.nl
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-08-2014

Giel van Gaal

Aankoop: Online

Al jaren kijk ik ter referentie op bax-shop.nl, nu dan eindelijk eens iets besteld. Product was in nette staat, op tijd afgeleverd - geheel volgens afspraak. Niets op aan te merken en daarom zo'n belachelijk hoog cijfer.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Omdat er altijd meer is Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Giel van Gaal
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-08-2014

dominiquevandam

Aankoop: Online

Zeer uitgebreide winkel met veel keus en online de juiste informatie die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken en spullen en combinaties aan te schaffen.

  • Goede snelle overzichtelijke site met juiste aanvullende producten en goede uitleg. Gemak 10
  • Snelle levering en juiste verpakkingen. Service 10
  • Uitgebreid met juiste links tussen voor jou interessante producten. Niet te lang zoeken naar wat je nodig hebt! Assortiment 10
  • Altijd! Bax is er gewoon voor al je muziekelectronica. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dominiquevandam
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-08-2014

rjoziasse

Aankoop: Online

  • Op de website zijn de producten snel vindbaar. Gemak 9
  • In eerste instantie bleef de bestelling hangen doordat er bij de betaling iets mis ging (door mijn schuld). Één telefoontje en alles was opgelost en alsnog de volgende dag in huis! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rjoziasse
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
20-08-2014

Peterburban

Aankoop: Online

Overzichtelijke site met groot aanbod, duidelijke omschrijving van de producten en stock indicatie.
Zoals aangegeven de volgende dag reeds geleverd! Alles super!

  • overzichtelijk, stock indicatie Gemak 10
  •   Service
  • groot assortiment voor elke prijsklasse Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peterburban
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-08-2014

PBongaarts

Aankoop: Online

Snelle levering, goede communicatie en service!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • heb 2 x een bestelling gedaan bij Bax. Beide keren was de levering zeer snel. De eerste keer was er een misverstand over iets, maar Bax heeft dat keurig opgelost. Reden om terug te komen! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PBongaarts
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-08-2014

ferreg

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ferreg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-08-2014

Jorisjuuuh

Aankoop: Online

Een tijdje terug heb ik iets besteld bij bax-shop, de levering was super snel en alles was goed verpakt. Helaas heb ik de koptelefoon die ik had besteld terug moeten zenden omdat deze niet goed op mijn hoofd zat door mijn bril. Bax-shop is zeker een aanrader en ik zal hier zeker nog wel een keer iets bestellen!

  • Gemakkelijk besteld en de volgende ochtend al in huis, top! Gemak 10
  • Super snelle levering. Service 10
  • Zeer groot assortiment! Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jorisjuuuh
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-08-2014

Prenka

Aankoop: Online

Zoals eerder verteld, is Bax-shop een top winkel.
Ze hebben een goede service, snelle service en snelle levertijd.
Ze hebben een zeer breed assortiment, ondanks dat ze bepaalde producten missen.
Maar hier stoor ik mijzelf niet aan.
Top winkel, zeker waard om er even is een keer te kijken.

  • Je vind je producten makkelijk en snel. Geweldig hoe ze alles zo op orde hebben. Gemak 10
  • Had mijn basgitaar vrij laat besteld.Volgende dag rond half 12 was die al binnen. Was in eerste instantie sceptisch over of ze echt zo snel zijn. Maar ze komen hun woorden tenminste na. Service 10
  • Over het algemene vrij breed assortiment. Enkel vind ik het wel jammer dat ze bepaalde producten niet verkopen. Bijvoorbeeld bepaalde gitaarmerken of accesoires. Maar dit is mij niet tot last geweest. Assortiment 9
  • Supersnelle service. Makkelijk te vinden wat je zoekt. Zeer blij met de levertijden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Prenka
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-08-2014

jklieverik

Aankoop: Online

Prima afhandeling van een samenwerking tussen BOL.com en BAX. Algemene beoordeling tevreden: BOL.COM zeer tevreden, BAX redelijk tevreden.

  • Prima afhandeling via BOL.com en kon zo direct bij BAX bestellen. Gemak 9
  • De service via BOL.com was echt goed. Via BAX direct kon de communicatie vriendelijker. Service 8
  •   Assortiment
  • Ik zou BAX niet direct aanbevelen, wel via BOL.com. De medewerkers van BOL waren directer, vriendelijker en behulpzamer. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van jklieverik
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-08-2014

Ijvdveer

Aankoop: Online

Goede hoofdtelefoon doet wat er van verwacht word ,zit goed en je behoefd hem niet te verstellen, wat gemakkelijk is als hij door meerdere personen gebruikt word
Sluit goed af

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Zeer snel geleverd, minder dan 1 dag Service 10
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • Goede winkel die snel leverd tegen een scherpe prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ijvdveer
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-08-2014

jazztobber

Aankoop: Fysieke winkel
Goes

Laatst een jazz gitaar gekocht in de winkel zelf.De mannen(en vrouwen) weten waar ze over praten en geven alle tijd en gelegenheid om tot een goede keuze te komen.Het was geen enkele moeite om nog geheel nieuwe gitaren en versterkers op verzoek naar voren te halen.Klasse!

  • Meeste staat in de winkel en kan daar worden geprobeert Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jazztobber
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-08-2014

o0kim0o

Aankoop: Online

  • Bestellen ging makkelijk Gemak 10
  • Levering was super snel en mijn ukulele was goed verpakt. Service 10
  • Genoeg in het assortiment lijkt me Assortiment 10
  • Zeker een goede shop met van alles en een goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van o0kim0o
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-08-2014

MartyM

Aankoop: Online

  • Zeer eenvoudig het juiste product te vinden en te bestellen. Gemak 10
  • Het was de volgende dag in huis, precies zoals toegezegd. Service 10
  •   Assortiment
  • Vanwege de goede ervaring. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MartyM
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-08-2014

Mrx65a

Aankoop: Online

Enige verbeterpuntjes: heb al paar dagen een volgende bestelling uitstaan en krijg geen info. Is product toch niet op voorraad? Of ligt het bij PostNL? En tweede puntje: inloggen vanaf iPad geeft bij mij steeds een foutmelding.

  • Goeie site, heb alleen wat problemen met inloggen vanaf iPad. Gemak 9
  • Nog geen ervaring mee. Was niet nodig. Service 9
  • Heel goed. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mrx65a
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-08-2014

jvhmuziek

Aankoop: Online

al regelmatig wat bestelt bij bax, en meerdere malen in de winkel geweest, de service is altijd prima

  • supersnel bestellen en met ideal betalen Gemak 10
  • ooit 1 foutje gehad met bestelling, na 1 telefoontje opgelost Service 10
  • zeer ruime keuze, in allerlei vakgebieden Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jvhmuziek
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-08-2014

Sophie ameye

Aankoop: Online

Pas zondag besteld en dinsdag al aan de deur zoals afgesproken, ook goed verpakt tegen beschadiging. Gewoon dik in orde!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Supere en vlotte service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sophie ameye
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-08-2014

kevinwesterlink

Aankoop: Online

de levering is gigantisch snel en je hebt de producten vaak de volgende dag al meteen binnen en als je voor 4 uur besteld sie zelfde avond al, de prijs is ook altijd de laagste en en zijn vaak leuke acties bij bax.

  • de site is heel makkelijkbin gebruik, dus jw bestld zo alles wat je nodig hebt Gemak 10
  • je krijgt alles snel binnen, en als er een foutje gemaakt word (dat kan natuurlijk voorkomen) dan krijg je direct antwoord op je mailtjes en word alles snel opgelost. Service 10
  • bax-shop heeft echt alles wat je nodig hebt voor muziek en show, en dat ook nog eens voor de laagste prijs Assortiment 10
  • ik koop alles bij baxshop dus ik zou t zeker ook bij mensen aan bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kevinwesterlink
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-08-2014

Ostheboss

Aankoop: Online

Snel geleverd product, duidelijke website.

  • Ideaal; paar muisklikken en het is geregeld. Duidelijke website. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ostheboss
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-08-2014

Thomasnieuwendijk1997

Aankoop: Online

Door de ondergenoemde voordelen onderscheidt Bax-shop zich van veel andere webshops.

  • Als je naar iets specifieks op zoek bent, maar niet weet hoe het heet, kan je erg gemakkelijk door het navigatievenster je product vinden. Gemak 10
  • Gratis en snelle levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Top winkel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Thomasnieuwendijk1997
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-08-2014

JohnSnaaijer

Aankoop: Online

niet alleen online maar ook in de winkel gekocht er gaat echt een wereld voor je open als je er binnenstapt en de mensen zijn behulpzaam en ter zake kundig das veel waard

  • bestellen en het word netjes verpakt geleverd wat wil je nog meer Gemak 9
  • prima geen enkel klagen over Service 10
  • ja gewoon heel veel en wat er niet is word toch snel geleverd Assortiment 10
  • genoeg keuze en gunstige prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JohnSnaaijer
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-08-2014

adamhoek

Aankoop: Online

It really is a well run operation from my point of view.
They do seem to be pushing 'Devine' products a little though, which i think is their own house brand. But hey, business is business.

  • Everything is catagorized, the search box actually works + I love the infinite scroll on their lists.(you dont have to click next page, it will just take you there) Gemak 10
  • They reply fast to emails and always deliver on time. Service 10
  • Pretty solid. Most things you need you can get here, obscure items sometimes arent available though. Assortiment 9
  • I have never had a problem with them. they are quite professional and I trust that they will handle my friends purchases with care. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van adamhoek
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-08-2014

marcoluten

Aankoop: Online

Ik ben en blijf vaste klant. Goede service, veel producten van goede kwaliteit en snelle afhandeling.

  • Overzichtelijk, duidelijke stappen. Gemak 9
  • Snel geholpen bij vragen, retour pakketten e.d worden snel afgehandeld, hoeft niet lang te wachten aan de telefoon om iemand te spreken. Service 9
  • Zo goed als alles wat een muzikant nodig is. De keuze is reuze. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marcoluten
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-08-2014

georgeine

Aankoop: Online

Behringer volumepedaal gekocht. Voldeed niet. Teruggestuurd.
Snel geld teruggestort. Uitstekende service. Zeer aanbevelenswaardig

  • Duidelijke website,eenvoudig bestelproces. Gemak 9
  • Uitstekende service, vlotte levering snelle reactie op vragen. Uitstekende retourservice, zonder extra kosten. Service 10
  • Zeer ruim assortiment met concurrerende prijzen. Assortiment 9
  • Zeer aan te bevelen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van georgeine
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-08-2014

BartvanEs

Aankoop: Online

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle en correcte service.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BartvanEs
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-08-2014

rrrrrrr

Aankoop: Online

  • Duidelijke site Gemak 10
  • volgende dag geleverd Service 10
  • Ze hebben bijna alles wat je in je homestudio nodig kan hebben Assortiment 9
  • ze hebben mijn vertrouwen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rrrrrrr
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-08-2014

Larsius

Aankoop: Online

Duidelijke website waar alles overzichtelijke staat.
staat netjes aangegeven of het in voorraad is en wat de verwachte levertijd is

  • Overzichtelijke webshop Gemak 10
  • Doen wat er beloofd,wordt op de website Service 10
  • Grootste assortiment dat ik bij een muziek winkel ben tegen gekomen Assortiment 10
  • Iedereen die voor service en gemak gaat, ben wel van mening dat als je een instrument koopt dat je die eerst moet proberen voordat je hem koopt , maar dat is ieder voor zich Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Larsius
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
17-08-2014

robertsnippe

Aankoop: Online

Heb onlangs een 1TB externe HDD bij Bax-shop.nl gekocht.
Had deze de volgende dag al in huis.
ook de service is 10 punten waard, was een foutje in het systeem dat ik nog een keer een 1TB externe HDD zou hebben gekocht en of ik die wilde betealen. Eén telefoontje en het was opgelost. Prima service hoor!
Volgende keer zal ik zeker weer bij Bax-shop.nl kijken als ik wat nodig heb!!

  • Heb onlangs een 1TB externe HDD bij Bax-shop.nl gekocht. Had deze de volgende dag al in huis. ook de service is 10 punten waard, was een foutje in het systeem dat ik nog een keer een 1TB externe HDD zou hebben gekocht en of ik die wilde betealen. Eén telefoontje en het was opgelost. Prima service hoor! Volgende keer zal ik zeker weer bij Bax-shop.nl kijken als ik wat nodig heb!! Gemak 9
  • Heb onlangs een 1TB externe HDD bij Bax-shop.nl gekocht. Had deze de volgende dag al in huis. ook de service is 10 punten waard, was een foutje in het systeem dat ik nog een keer een 1TB externe HDD zou hebben gekocht en of ik die wilde betealen. Eén telefoontje en het was opgelost. Prima service hoor! Volgende keer zal ik zeker weer bij Bax-shop.nl kijken als ik wat nodig heb!! Service 10
  • Heb onlangs een 1TB externe HDD bij Bax-shop.nl gekocht. Had deze de volgende dag al in huis. ook de service is 10 punten waard, was een foutje in het systeem dat ik nog een keer een 1TB externe HDD zou hebben gekocht en of ik die wilde betealen. Eén telefoontje en het was opgelost. Prima service hoor! Volgende keer zal ik zeker weer bij Bax-shop.nl kijken als ik wat nodig heb!! Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van robertsnippe
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-08-2014

kuipaars

Aankoop: Online

Meerdere malen hier iets besteld, snelle levering en een goede prijs voor de artikelen. Een echte aanrader.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kuipaars
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-08-2014

VIVIAN1957

Aankoop: Online

WE HADDEN DE PRIKKABEL EIGENLIJK ZO SNEL MOGELIJK NODIG, EN MET EEN KLEINE BIJBETALING HADDEN WE DEZE NOG DEZELFDE DAG IN HUIS, WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE AFHANDELING VAN DE ONLINE-BESTELLING.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • HET IS EEN GENOT OM DAAR TE KOPEN, ZE MAKEN HUN BELOFTE WAAR, ZE HEBBEN EEN GOEDE EN SNELLE SERVICE. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van VIVIAN1957
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-08-2014

R.J.Swart

Aankoop: Online

  • Duidelijke overzichtelijke site Gemak 9
  • Prima webwinkel met laagsteprijsgarantie. Snelle en correcte levering. Wat voorlichting en advies betreft zijn er wel wat verbeterpuntjes..... Service 7
  • (bijna) alles is te krijgen... Assortiment 8
  • Betrouwbaar, accuraat en veilig! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R.J.Swart
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-08-2014

Andy001

Aankoop: Online

Een tijdje geleden een item besteld om mijn headset op te hangen. De site is heel overzichtelijk. Je wordt steeds duidelijk op de hoogte gehouden van de evolutie van uw bestelling, en het product is super snel geleverd, en op de voorziene datum.

Een echte aanrader dus.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Andy001
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-08-2014

kirdneh

Aankoop: Online

Prachtige webshop, met een ruime keuze. Snelle levering, zelfs op maandag! Van te voren een aantal keren gemaild voor advies. Ook hierop kwam een snelle én deskundige reactie.

  • Duidelijke webshop Gemak 10
  • Snelle levering, zelfs op maandag! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Ruime keuze! Groot assortiment. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kirdneh
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-08-2014

EPouw

Aankoop: Online

Duidelijke website, complete productlijn, snelle levering, scherpe prijzen.

  • Zeer eenvoudig te bestellen. Gemak 10
  • De volgende dag in huis. Service 10
  • Zeer breed aanbod Assortiment 9
  • Absoluut een topper. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van EPouw
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
16-08-2014

Peterkleij

Aankoop: Online

Een winkel met een breed assortiment, waardoor je automatisch meer keuze hebt in het gezochte artikel.

  • Makkelijk zoeken en thuis bezorgd Gemak 9
  • Prima Service 9
  • Heel breed Assortiment 10
  • Iets nodig op gebied van electronica, muziek oid. Dan moet je hier zijn! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peterkleij
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-08-2014

kidr

Aankoop: Online

Prima zaak. Bezorgd de volgende dag. Redelijke prijzen, betrouwbaar en top service. Niet goed, dan zonder gezeur geld terug. Retourzending is gratis. Niet altijd de goedkoopste, maar als je er zin in hebt kun je gebruik maken van laagste prijs garantie.

  • Overzichtelijke website met goede beschrijvingen. Ze houden woord en leveren de volgende dag. Gemak 10
  • Ik had een product gekocht wat erg tegen viel. Daar kan Bax natuurlijk niets aan doen. Retourformulier gedownload en gratis terug gestuurd. Twee dagen later geld terug op mijn rekening. Dat vind ik top service en zie ik niet vaak. Service 10
  • Ze hebben veel, maar ook soms iets niet wat andere muziekwinkels weer wel hebben. Assortiment 8
  • Zeer betrouwbare zaak. Er kan altijd wel eens iets mis gaan, maar ze doen er alles aan om een correcte afhandeling te maken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kidr
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-08-2014

bismillah99-

Aankoop: Online

Hallo allemaal,

De beste webshop ooit! leuke akties! ik kreeg 1 jaar extra garantie boven op mijn 3 jaar garantie, het gaat om de beats by dre! bestel je het voor 10 uur dan ontvang je het de volgende dag!! dit is de engiste webshop die 60 dagen bedenktijd biedt!!

Ik zeg doen!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bismillah99-
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-08-2014

Kapaski

Aankoop: Online

Zie boven.

  • Alles loopt soepel, van betaling tot aflevering Gemak 10
  • Perfect, alleen een minpunt: je kan nergens kortingscodes invoeren, liep daardoor 5% korting mis Service 9
  • Ze hebben bijna alles Assortiment 9
  • De service is gewoonweg perfect, assortiment us groot, en alles loopt soepel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kapaski
Reageer op deze review

Totaal 3,3
1 sterren
15-08-2014

klugook

Aankoop: Online

Ik vond het verschrikkelijk om te zien hoe jullie een grote doos gebruikten om twee halogeenlampjes op te sturen. Zoveel ruimte in een vrachtwagen gebruiken vind ik niet meer van deze tijd. Om deze reden alleen al zou ik niet meer bij jullie bestellen, en jullie ook afraden voor kleine bestellingen.

Maar ik denk dat ik het simpeler aanpak, en er een melding van maak bij de consumentengids en thuiswinkel waarborg.

  • Supermakkelijke bestelling, en razendsnelle bezorging. Gemak 8
  • Ik vond het verschrikkelijk om te zien hoe jullie een grote doos gebruikten om twee halogeenlampjes op te sturen. Zoveel ruimte in een vrachtwagen gebruiken vind ik niet meer van deze tijd. Om deze reden alleen al zou ik niet meer bij jullie bestellen, en jullie ook afraden voor kleine bestellingen. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik ben fel tegen foutieve logistiek ten opzichte van het milieu. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van klugook
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-08-2014

terrywhiteband

Aankoop: Online

Perfecte Webwinkel!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van terrywhiteband
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-08-2014

mprijs

Aankoop: Online

Website is duidelijk en overzichtelijk. Goede en volledige informatie over de producten. De prijzen van de producten zijn goed (lager dan waar andere grote ketens ze voor aanbieden), 3 jaar garantie! Fijn dat er een fysieke winkel achter zit waar je eventueel naartoe kan gaan, hebben ook een telefonische helpdesk. Geen negatieve punten, alleen maar positief, een hele snelle levering. Goede status update van verzenden en bij mijn was het pakketje binnen 12 uur in huis! Hebben alles wat ik nodig had.

  • Website is duidelijk en overzichtelijk. Goede en volledige informatie over de producten. Gemak 9
  • Als ze met de service net zo snel zijn als het leveren is het dik in orde. 3 jaar garantie op de producten! Fijn dat er een fysieke winkel achter zit waar je eventueel naartoe kan gaan. Service 9
  • Hebben alles wat ik nodig had. Assortiment 10
  • Geen negatieve punten, alleen maar positief, een hele snelle levering. Goede status update van verzenden en bij mijn was het pakketje binnen 12 uur in huis! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mprijs
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-08-2014

Miepje_S_1988

Aankoop: Online

Ik heb geen minpunten kunnen vinden, alleen maar pluspunten voor deze winkel. Ze weten duidelijk goed waar ze mee bezig zijn. De kabel die ik besteld had is perfect. Klikt lekker vast en strak in de contacten waardoor er totaal geen ruis of storing te horen is. Ik gebruik hem om mijn digitale piano aan te sluiten op mijn computer om direct op te nemen en de geluidsoverdracht is heel goed en helder. Aanrader!

  • Duidelijke overzichtelijke website waar alles goed te vinden is. Bestellen gaat heel gemakkelijk. Gemak 10
  • Snelle afhandeling en perfecte snelle levering van de goederen in goede staat. Service 10
  • Groot assortiment! Erg veel keuze. Assortiment 10
  • Absoluut een aanrader om bij te bestellen. Nooit problemen mee gehad. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miepje_S_1988
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
15-08-2014

adrivanooijen

Aankoop: Online

enige minpunt was erg tegenvallende geluids kwaliteit van Behringer versterker en feit dat er een video van ander type Marshall versterker staat bij een bepaald type

  • mis alleen een mogelijkheid meerdere instrumenten te vergelijken Gemak 9
  • goede snelle afhandeling na retourneren goederen Service 10
  • volop keus in alle prijsklasse Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van adrivanooijen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-08-2014

hsdlozo

Aankoop: Online

  • Het was zeer makkelijk om te bestellen en ik ben zeer tevreden Gemak 10
  • Het was super snel en proffesioneel, Service 10
  • Assortiment is groot met items voor professionele studio's tot budget mensen Assortiment 10
  • ik zou het zeer aanraden voor de prijs en voor de service, Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hsdlozo
Reageer op deze review

Totaal 4,5
1 sterren
14-08-2014

Koen Adams

Aankoop: Online

Het aanbod, de verzending etc is prima ; maar zoals gezegd heb ik het gevoel opgelicht te worden, en dat al voor de 2e keer. Ik betaal voor nieuwe produkten, maar ontvang gebruikt, geretourneerd en demo-spul uit de winkel. Ze mogen dat verkopen, maar dan tegen een verminderde prijs en duidelijke vermelding dat het item niet meer nagelnieuw is. Nu is blijkbaar "bedrijfspolicy" hier totaal geen rekening mee te houden. (Zelfs niet nadat ik een eerste slechte ervaring had, maar dacht aan een eenmalige flater. Ik gaf hen een 2e kans. En heb dan nog expliciet gemeld dat ik dit keer wel NIEUWE produkten wilde ontvangen natuurlijk. Zelfs dat heeft niet geholpen. Het is dan ook geen toeval meer maar een bewuste bedrijfspolitiek om "niet-nieuwe" produkten toch als zijnde "nieuw" te verkopen. En dat pik ik niet.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Het gebeurt regelmatig (mij al voor de 2e keer op rij) dat er in plaats van nieuwe artikelen een tweedehans, geretourneerd of demo-artikel uit de winkel wordt bezorgd. Dit kan toch niet ! Ik betaal voor een NIEUW produkt, dan eis ik ook NIEUW en geen gebruikt item. Echte afknapper, vooral nu het al voor de 2e keer gebeurt, en ik er nog speciaal de aandacht op gevestigd heb bij de 2e bestelling. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Om redenen hierboven : als ik de prijs van een nieuw artikel moet betalen, wil ik uiteraard ook een nieuw produkt ontvangen. Geen demo of gebruikt apparaat. Logisch toch ? Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Koen Adams
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-08-2014

MACHIBE

Aankoop: Online

Perfecte service van bestelling tot aflevering, 100 % tevreden.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MACHIBE
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-08-2014

johbush

Aankoop: Online

Tot op heden alleen een goede ervaring

  • Goed werkende website Gemak 9
  • Over een product wat extra's gevraagd. Product werd direct bij de service balie uitgepakt. Snel daarna kreeg ik via e-mail al een antwoord op mijn vraag en heb ik het bedoelde direct besteld. Service 10
  • Groot assortiment Assortiment 10
  • Ga ik zeker doen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van johbush
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.