Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2377 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 153

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 10
5 sterren
23-11-2014

peterbek

Aankoop: Online

Een microfoon besteld welke niet goed functioneerde
Na een formulier ingevuld te hebben na 2 dagen later een nieuwe ontvangen.

Zeer te spreken over deze snelle en vooral professionele manier van afhandelen.

Peter

  • Website is goed overzichtelijk en alle informatie is in ruime mate aanwezig Gemak 10
  • Ook als iets anders loopt dan verwacht ,word alles zeer snel geregeld. Service 10
  • Zeer ruim en compleet aanbod. Van goedkopere maar ook de duurdere professionele producten is een ruim aanbod aanwezig. Assortiment 10
  • Dit is een webwinkel waar je ook de mogelijkheid hebt om op zondag te laten bezorgen Vind dit een zeer handige oplossing. Zou deze webwinkel zeker aanbevelen aan kennissen en familie. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van peterbek
Reageer op deze review

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 10
5 sterren
23-11-2014

LU WOUTERS

Aankoop: Online

Zeer vlotte en verzorgde levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LU WOUTERS
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
22-11-2014

deblinkservice

Aankoop: Online

Hij voldoet niet aan de eisen. Ik heb het nodig voor vergaderingen en besprekingen e.d. Dus in een open ruimte. Scherm vind ik bijna niet te lezen wat er op staat. En de opnames hoor je bijna niks van terug. Je moet het echt gebruiken bij je mond. Ik heb een externe tafel microfoon speciaal voor vergaderingen met een 3.5 jack die past op deze memo recorder maar je hoort niks. Hij neemt wel op maar je hoort gewoon echt niets. Ik heb bij de memo recorder een aparte microfoontje gekocht, die werkt prima als je het dicht bij je mond houdt, je hoort niks zodra je het van je mond af houdt. Ik denk dat het wel een goeie memo recorder is, alleen niet voor open ruimtes en handsfree gebruik.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Ik heb een vraag gesteld via de mail en is al drie dagen geleden nog geen antwoord terug ontvangen. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van deblinkservice
Reageer op deze review

Totaal 4,8
1 sterren
22-11-2014

MteB

Aankoop: Online

Vrijdag 14 november 2015 bestelde ik een AKG C520L condensator headset microfoon kleur B headset. Het betrof hier een B-Stock artikel dat volgens de opgave op de website zijn originele verpakking miste. Hier nog even achteraan gebeld omdat dit me toch niet helemaal lekker zat. Aan de telefoon werd bevestigd dat het een zo goed als nieuw product betrof waar alleen de verpakking van ontbrak.
Ik ontving vervolgens de headset **zonder** de W44 windscreen, zonder gebruiksaanwijzing en zonder opberg etui. De headset stonk vreselijk naar sigarettenrook en was overduidelijk gebruikt en hier een daar licht beschadigd.
Hij werkt verder prima en de korting was voor een product zonder verpakking en met slechts 1 jaar garantie redelijk (159,00 in plaats van 198,00), maar het geheel komt simpelweg niet overeen met de omschrijving op de website, waar men bij andere B-stock artikelen het wel duidelijk vermeldt dat het om een gebruikt/licht beschadigd exemplaar gaat.

Men vermeldt op hun eigen forum over B-stock:

** Het zijn vaak ook producten waarbij de doos beschadigd is en deze dus niet meegeleverd wordt. Vaak zijn deze producten leverbaar tegen een nog scherpere prijs, dus lekker profiteren dus.
Het kunnen ook producten zijn die uit het assortiment gaan, bijvoorbeeld omdat er een nieuwe versie komt van een product. Als het apparaat lichte beschadigingen heeft, staat het er bij. Zoniet, dan is het apparaat nog in prima staat, maar heeft de doos de reis niet overleefd. **

Zeer misleidend!

  • Gebruiksvriendelijkheid van de webshop prima in orde! Gemak 8
  • De klacht afdoen met slechts een Bax-shop tegoedbon van 10 euro is ongehoord brutaal. Had aangeboden de ontbrekende spullen op te sturen, óf de zaak op kosten van Bax te retourneren óf een tegoedbon, dan kan de klant nog kiezen. 2 *sterren* omdat wel een dag later gereageerd werd. Service 2
  • Groot assortiment Assortiment 8
  • Na deze zeer slechte ervaring met de aankoop van een *B-stock* artikel, kan ik niemand een dergelijke aankoop aanbevelen. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van MteB
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-11-2014

Leroooy

Aankoop: Online

Bax belooft hetzelfde als andere webwinkels. MAAR, zonder uitzondering maken ze alles waar wat ze beloven. redelijke prijzen, fantastische service en netjes de volgende dag bezorgd.

  • Heldere en duidelijke website Gemak 10
  • maken alles waar wat ze beloven Service 10
  • genoeg keuze in alle prijsklassen Assortiment 10
  • Bax maakt een super betrouwbare indruk EN ze maken waar wat ze beloven! Dat is wat ik anderen zeker zou aanraden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Leroooy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-11-2014

Pien_jwz

Aankoop: Online

Ik had nog nooit iets bij deze webshop besteld, ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit.
Deze site is een echte aanrader.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pien_jwz
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-11-2014

HarlequinDeath

Aankoop: Online

Website geeft duidelijk informatie over product beschikbaarheid. De prijzen zijn redelijk. Aflevering is snel en gratis. Een zeer betrouwbare site.

  • Makkelijk te navigeren, met duidelijk informatie over product beschikbaarheid. Gemak 10
  • Super snelle aflevering en duidelijk communicatie. Service 10
  • Een goed maar niet zeer uigebreide assortiment (voornamelijk gitaren). Assortiment 8
  • Enn hele betrouwbare web winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HarlequinDeath
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
22-11-2014

Midgard

Aankoop: Online

Ik heb bij Bax-shop een "Maglite mini aaa led" zaklamp gekocht. Ik heb de zaklamp on 16u00 besteld en de volgende dag werd het pakje omstreeks 11u30 in de brievenbus gestopt. Ik heb de zaklamp besteld als gast. Na mijn betaling met maestro kreeg ik een bevestiging in mijn mail dat de betaling daadwerkelijk correct was verlopen en dat Bax-shop de zaklamp zo snel mogelijk zou versturen, er werd ook vermeld dat ik nog een mail zou krijgen met een track and trace nummer. Deze mail heb ik toen niet gekregen. Geen probleem, ik heb toen naar de klantendienst gebeld en zij hebben me dadelijk een mail gestuurd met de track and trace code in.
ps: De prijs van de zaklamp was ongeveer 4 euro goedkoper als op andere plaatsen.
Ik ben dus zeer tevreden.

  • Ik heb naar de klantendienst moeten bellen voor mijn track-and-trace-nummer. Gemak 8
  • De klantendienst stuurde me direct mijn track-and-trace-nummer door. Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Midgard
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-11-2014

W.v.Alphen

Aankoop: Online

De versterker die ik op vrijdagavond om 21.00 uur heb besteld met verzoek die zaterdag te leveren, werd inderdaad zaterdag bezorgd (ook nog binnen het aangegeven tijdframe). Bijzonder! Ik had het begrepen als de levering naar maandag zou zijn uitgesteld.

  • Duidelijke, intuïtieve en overzichtelijke site Gemak 10
  • Er wordt gedaan wat beloofd wordt. Service 10
  • Meer dan ruim voldoende. Assortiment 9
  • Ik zal deze winkel, hoewel die al bekend is bij de meeste van mijn bandgenoten en kennissen, zeker aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van W.v.Alphen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-11-2014

mvberendsen

Aankoop: Online

Gigantisch aanbod van mooie producten tegen nette prijzen.
Snelle service in keurige verpakkingen. Afgelopen jaar heel wat besteld. Goede ervaring met het inwisselen van een kapot product. Ook soepel met retouren. 1x een foutje in de levering (kan gebeuren), maar daar werd alert op gereageerd met een email. Ook dat is service! Ik ben (en blijf) een zeer tevreden klant.

  • Makkelijke website Gemak 9
  • Snelle levering in nette verpakking, soepel met retouren Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mvberendsen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-11-2014

Ter Maat

Aankoop: Online

  • Overzichtelijke website, goed overzicht, afrekenen gaat erg gemakkelijk en snel! Gemak 10
  • Handig dat je je bestelling kunt ophalen bij een postNL ophaal punt! Zo voorkom je dat de bezorger net langs komt als je niet thuis bent. Service 10
  • Ruim assortiment, alles wat je kan wensen aanwezig! Assortiment 10
  • Super scherpe prijzen en altijd spullen probleemloos en snel in huis! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ter Maat
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-11-2014

Robsmitje

Aankoop: Online

Prima en simpel betalingsproces en een goed uitgebreid assortiment!
En daarna de correcte snelle levering

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Vooral de communicatie gedurende de verzending is heel prettig! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Robsmitje
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-11-2014

ricardo_cloo

Aankoop: Online

Goeie en snelle levering,goeie kwaliteit en ook voor een mooie prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ricardo_cloo
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-11-2014

Jolanda_review

Aankoop: Online

Snel, goed verpakt, levering ook bij een PostNL afhaalpunt (voor mij een groot pluspunt!)

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jolanda_review
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-11-2014

TheoBeE

Aankoop: Online

Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Super goede prijzen voor originele kwaliteitsproducten en altijd snelle leveringen. Meerdere bestellingen gedaan dit jaar, die boven verwachting uitgevoerd worden. Bax-shop.nl is een mega aanrader !!!

  • Bax-shop.nl is een zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijke webshop. Gemak 10
  • Snelle levering, voor 22.00 uur bestellen is de volgende dag in huis en dat ook nog voor de aantrekkelijke verzendkosten van maar € 2,50. Bij alle bestellingen tot nu toe is dat waargemaakt ! Service 10
  • Zeer breed assortiment aan o.a. opslag producten. Assortiment 10
  • Zij hanteren echt super lage prijzen voor originele kwaliteitsproducten. Bax-shop.nl is een mega aanrader !!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van TheoBeE
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-11-2014

Feyro

Aankoop: Online

Al meerdere malen voor diverse producten een bestelling geplaatst. Altijd keurig netjes op tijd. Daarnaast in de meeste gevallen ook nog eens een stuk voordeliger dan andere webshops. Mijn laatste bestelling was een Airport Extreme. De website gaf al aan dat het product niet op voorraad was en dat het minimaal een week zou duren tot deze op voorraad zou zijn. Tot mijn grote verbazing was het product zelfs binnen een week binnen! Van bestelling tot na de levering is alles bijzonder servicegericht. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

  • Internet winkelen zoals het hoort! Gemak 10
  • Van bestelling tot na de levering is alles bijzonder servicegericht. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Service 10
  • Ondanks de specifieke producten die men bij Bax-shop verkoopt, is het assortiment ontzettend breed. Assortiment 9
  • Internet winkelen zoals het hoort! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Feyro
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-11-2014

markdrillich

Aankoop: Online

  • Goede, gebruiksvriendelijke website Gemak 9
  • Redelijk snel geleverd (1 dag later dan aangekondigd) Service 8
  • Goed en uitgebreid Assortiment 9
  • Zie boven + goede prijzen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van markdrillich
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-11-2014

Herlinde

Aankoop: Online

Maken waar wat ze beloven, qua levertijd en produkt.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Herlinde
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2014

Btien

Aankoop: Online

Voor 22u bestellen en volgende dag in juist echt waar netjes op tijd binnen. Goeie snelle service en mooie producten.

  • Snel kunnen vinden wat ik wilde hebben. Betalen en volgende dag al in huis, heel snel allemaal. Alles netjes verpakt. Top! Gemak 9
  • Snel en netjes! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Leuk en mooie prijs met ook nog eens een goeie en snelle service! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Btien
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2014

DoubleUK

Aankoop: Online

Omdat ik niet zeker was over mijn keuze stelde ik een vraag en deze werd snel beantwoord met advies. De prijzen zijn de laagste die ik tegenkwam. En je merkt aan alles dat ze veel van het maken van muziek weten. Niet alleen spullen verkopen maar ook kennis in huis.

  • Goed ingerichte webshop. Prettige interface. Makkelijk kiezen. Gemak 9
  • Ze leveren wat ze beloven Service 9
  • Tijdens het zoeken naar de meest uiteenlopende audio- en midi-interface kaarten bleek Bax-shop alles te leveren en op voorraad te hebben. Assortiment 9
  • Goed assortiment. Snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DoubleUK
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
20-11-2014

jmeeus

Aankoop: Online

snel, eenvoudig, goede service, goede kwaliteit
transportkost naar België ligt tamelijk hoog ivm andere leveranciers

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jmeeus
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-11-2014

Cloggysmusic

Aankoop: Online

  • Op de site is alles makkelijk te vinden,en het assortiment is GROOT! Gemak 9
  • Ook wanneer je belt of mailt krijg je snel en duidelijk antwoord Service 9
  • Bijna alles wat ik nodig heb gehad was direct te vinden en te bestellen, levertijd ca 24 uur Assortiment 10
  • Bax shop is een betrouwbare webwinkel gebleken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Cloggysmusic
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-11-2014

richard en cathrien vree

Aankoop: Online

Tot nu toe geen klachten,dus goed.

  • Alle relevante informatie kan gevonden worden en anders per telefoon of per mail. Gemak 9
  • Goede en duidelijke service. Service 9
  • Naar mijn mening is het assortiment ruim. Assortiment 9
  • In hoge mate. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van richard en cathrien vree
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

dgfly

Aankoop: Online

Supersnelle service tegen messcherpe prijzen

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dgfly
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

Jellekoiter

Aankoop: Online

Alles is gewoon super. Kopen, afrekenen en shoppen gaat gewoon super makkelijk. Alles is overzichtelijk en duidelijk.
Alles is gewoon helemaal top!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jellekoiter
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

Jaxstar

Aankoop: Online

Prima zaak, goede producten voor een goede betaalbare prijs.

  • Meeste spullen de volgende dag thuis Gemak 10
  • Geweldig Service 10
  • Heel ruim Assortiment 10
  • Super te spreken Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jaxstar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-11-2014

Mr.PS

Aankoop: Online

Ik heb geen negatieve punten of verbeterpunten.

  • Overzichtelijke site Gemak 9
  • Ik had mijzelf getrakteerd op een knappe 12 snarige akoestische gitaar en wou een capo daarbij hebben. De eerste levering bevatte het verkeerde product ( de Fender variant voor een 6 snarige ) maar dat kan gebeuren. De tweede levering bevatte wel mijn bestelde capo, maar die bleek net niet te passen. Bij mijn 3e bestelling had ik aangegeven, dat ik het wel grappig zou vinden als daar een plectrum bij geleverd kon worden. Twee dagen later komt er een pakketje binnen met VIJF plectrums, maar ....... geen capo. Echter gelijk een mailtje ontvangen dat mijn gezochte product een extreem lange levertijd zou ondergaan, maar dat er een alternatief aanwezig was die ook net in de aanbieding was. De capo en de creditering waren dezelfde week nog geregeld. TopService !!! Service 10
  • Zeer ruim Assortiment 9
  • Elk gitaarmaatje van mij heeft van mij de vriendenkortingsbon ontvangen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mr.PS
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
19-11-2014

peterdewith

Aankoop: Online

Een Rode mic gekocht met shockmount, dacht doe het per telefoon als ik dan iets over het hoofd zie dan zeggen ze dat wel.

Spullen snel binnen, geen probleem echter de mic paste niet in de mount. Mail gestuurd en een specialist had er naar gekeken en ze stuurden een verloopje op, de verkeerde dus.

Na 5 mailtjes maar gebeld, we zoeken het uit en bellen u terug, dus niet. Maar weer bellen, een ander ook die gaat zoeken maar ook die belde niet terug.

Maar weer gebeld en ja hij heeft het uitgezocht, het past niet en gaat ook niet passen. Uiteindelijk maar genoegen genomen met een stukje credit.

De laagste prijsgarantie is ook een wassen neus. Ze gaan met de prijs mee maar waarom zou ik bij hun bestellen als ze de prijs van de concurrent hanteren? dan kan ik net zo goed daar bestellen.

  • shop werkt goed Gemak 8
  • Beloven veel maar je moet er zelf continue achteraan Service 2
  • goed Assortiment 8
  • Gezien mijn ervaring geen aanrader. Hebben een groot assortiment maar daar stopt het ook in mijn ogen Aanbeveling 5
» Lees de hele review van peterdewith
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

bandjeplat

Aankoop: Online

Zeer goede en duidelijke website. Eigen merken die even goed en een pak goedkoper zijn. Professionele verkopers in de winkel die uit de muziekwereld komen.

  • Snel, duidelijk, goede kennis van zaken en als het fout loopt goede naservice. Gemak 10
  • Goed Service 10
  • Voor elk budget wat wils. Zowel voor de beginner, hobbyist al de professionele muzikant/Dj Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bandjeplat
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

hcmevers

Aankoop: Online

Uitgebreid assortiment, problemen worden keurig opgelost,goed bereikbaar. Mocht je iemand aan de lijn hebben die je niet kan helpen (omdat ze volgens mij allemaal hun specialisatie hebben) bellen ze je op korte termijn terug.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hcmevers
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
19-11-2014

570107611

Aankoop: Online

De grootsheid maakt de producten goedkoper en dat telt tegenwoordig erg mee.
Motivatie Personeel rond sluitingstijd in fysieke winkel wat mager, dat is dan weer een nadeel van de grootsheid.

  • Ondanks grote assortiment toch makkelijk te vinden wat je zoekt. Gemak 8
  •   Service
  • Meeste is ook echt op voorraad. Assortiment 9
  • Voor muziekliefhebbers een lustoord om rond te kijken. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 570107611
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Bax-shop.nl

22-11-2014
Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review. Graag zouden wij met u in contact komen om uw ervaring te bespreken maar helaas hebben wij geen contact gegevens van u beschikbaar. Zou u ons op helpdesk@bax-shop.nl willen mailen zodat wij contact met u op kunnen nemen?

Wij horen graag van u!

Met vriendelijke groet,

Jos
Bax-Shop
Totaal 9,0
5 sterren
19-11-2014

thetoetsenman

Aankoop: Online

Prijsbewust, snel, 100% betrouwbaar!

Bax-Shop maakt alles waar; nagenoeg alle producten verkrijgbaar uit voorraad, een messcherpe prijsstelling en de levering en communicatie is zoals het hoort: uitstekend!
Bestellen bij Bax-Shop doe je voor je plezier!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van thetoetsenman
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-11-2014

rubenrenaud

Aankoop: Online

Ik was op zoek naar een halogeen lamp voor een video lamp.
Een vrij specifiek lampje, maar gelukkig had BAX het op voorraad, en was het de andere dag binnen, op tijd voor de klus

  • overzichtelijke site Gemak 9
  • voor 22.00 besteld, volgende dag in huis Service 10
  • Ik was op zoek naar een halogeen lamp voor een video lamp. Een vrij specifiek lampje, maar gelukkig had BAX het op voorraad, en was het de andere dag binnen, op tijd voor de klus. Assortiment 10
  • Heb gekeurd folie voor mijn lampen gekocht, en was de helft minder kwijt dan mijn collega Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rubenrenaud
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-11-2014

rom4you

Aankoop: Online

Ben over alles zeer tevreden van Bax schop
Het enige min puntje van de site vind ik het niet altijd goed reageren van de zoek machine als je een naam van het product ingeeft, voor de rest is alles toppie ! ! !

  • Gemakkelijke site , doch klein minpuntje is de zoekmachine reageerd niet altijd goed op product wat je zoekt voor de rest ben ik over alles zeer tevreden Gemak 8
  • Bereidwillig ( snel antwoord ) Snelle levering Prijs kwaliteit zeer goed Uitgebreid gamma Service 10
  • Zeer Goed Assortiment 10
  • Ik zeer tevreden , waarom zou ik Bax dan niet aanbevelen aan iemand anders ? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rom4you
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-11-2014

I. de Coster

Aankoop: Online

Voor een ieder die op zoek is naar een goede prijs gecombineerd met een super snelle service kan ik Bax-shop.nl van harte aanbevelen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van I. de Coster
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-11-2014

SimonevdE

Aankoop: Online

Bax-shop.nl heeft naast een groot assortiment en snelle service ook nog eens een prettige website. Zeer overzichtelijk en een fijne zoekfunctie waardoor je tot in detail kan aangeven waar je naar opzoek bent, geen uren scrollwerk dus!

  • Vandaag besteld, morgen in huis! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Groot assortiment. Assortiment 10
  • Snelle service en een groot assortiment! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van SimonevdE
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
19-11-2014

HylkeR

Aankoop: Online

Ze zijn gewoon goed. Ruime keuze, snelle bezorging. Top!

  • Op je luie stoel alle synths of keyboards bekijken. Tijdig besteld, de volgende dag binnen! Gemak 10
  •   Service
  • Ruim assortiment, bijna alles te koop. Assortiment 9
  • Kwaliteit, goed en snel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HylkeR
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-11-2014

A. Hazelhoff

Aankoop: Online

Hetgeen is aangekondigd mbt snelle levering op de site is ook waargemaakt.

  • Volgende dag na betaling geleverd. Je kan bovendien ook kiezen voor bezorgen bij een winkel Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Prima site met voldoende informatie en goede levering Aanbeveling 8
» Lees de hele review van A. Hazelhoff
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-11-2014

joshable420

Aankoop: Online

Binnen 2 dagen product binnen
Betaald via afterpay
6 dagen na factuur betaald.
Product functionerend.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van joshable420
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2014

Hesima

Aankoop: Online

Super goede service 'savonds besteld de volgende dag al in huis!
Hij was ook goed verpakt.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hesima
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-11-2014

donaldo90

Aankoop: Online

De levering is snel, en je kunt zelf kiezen of je het thuis of op een postkantoor wil. Producten zijn makkelijk te retourneren en de klantenservice is top.

  • Je kunt zelf kiezen of je het product thuis of bij een postkantoor laat bezorgen Gemak 10
  • Producten zijn de volgende dag al in huis en vragen worden snel beantwoord. Ook gaat producten retourneren makkelijk. Service 9
  • De keuze in platenspelers is niet heel groot, maar degene die ik zocht zat er bij. Assortiment 8
  • Al meerdere malen besteld en altijd tevreden geweest Aanbeveling 9
» Lees de hele review van donaldo90
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2014

Douwe1234

Aankoop: Online

Makkelijk, snel en niet duur, meer heb ik niet nodig

  • Simpel, doch doeltreffend Gemak 10
  • Ik heb nog geen ervaring gehad met de service afdeling van bax, maar de levering was iig supersnel, 's avonds besteld, de volgende dag om vier uur bij de tabakshop op de hoek. Service 10
  • Weer niet veel ervaring mee gehad, kon precies vinden wat ik zocht (waarvoor de 10), met de juiste prijs, maar heb verder niet gericht door het assortiment gekeken. Assortiment 10
  • Heb er nog geen slechte ervaring mee gehad Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Douwe1234
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-11-2014

johnvanlent

Aankoop: Online

Simpelweg erg goed. Een beoordeling die ze zeker verdienen. Dank Bax Shop!

  • Als je bij deze shop wat bestelt weet jee eenvoudig dat de bestelling zonder zorgen goed geregeld is. Goed kunnen zien wanneer het op vooraad is en de volgende dag bezorgd. Gemak 10
  • OP een goede en prettige manier wordt je uitstekend op de hoogte gehouden van de staat waar in je bestelling zich bevindt. Ingepakt afgegeven onderwerg etc. Service 10
  • Een groot assortiment en een duidelijke site waarop je de specificaties goed kunt bekijken. Assortiment 9
  • NU een paar keer iets besteld en de wijze waarop ik bediend ben stelt mij zeer tevreden.Ook de prijs is een groot pluspunt. Betsellingen boven 50euro worden ook nog eens gratis bezorgd. ZEER GOED! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van johnvanlent
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-11-2014

Meulink

Aankoop: Online

Prima. Snel, makkelijk, goedkoop

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Prima. Snel, makkelijk, goedkoop Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Meulink
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
18-11-2014

Macsoft

Aankoop: Online

Prima webshop, zeer overzichtelijk en goede zoek functie. Bestelde producten snel en goed verpakt thuis bezorgd.

  • Makkelijke en overzichtelijke webshop Gemak 8
  •   Service
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Macsoft
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2014

Esmeeguitar

Aankoop: Online

  • Goed overzicht. De dingen die je zoekt zijn makkelijk te vinden, zelfs zonder zoekopdracht. Gemak 10
  • Mijn pakket was zelfs een dag eerder als gepland bij de plaatselijke PostNL service af te halen. Service 10
  • Alles wat ik nodig heb is er te vinden! Assortiment 10
  • Nog nooit negatief over de bax-shop gedacht en gesproken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Esmeeguitar
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-11-2014

nielsgeursen

Aankoop: Online

Zeer goede helpdesk die met je mee wilt denken. Producten waren op voorraad en waren binnen twee werkdagen geleverd.
Klein puntje. Voor een bedrag van ongeveer 10 euro was evengoed nog een handtekening vereist. Sommige mensen vinden dit prettig maar voor mij persoonlijk had dit niet gehoeven.

  • De website is goed en overzichtelijk. Aanmaken van een account is niet verplicht Gemak 9
  • De helpdesk denkt goed met je mee. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nielsgeursen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2014

peter82

Aankoop: Online

Duidelijke website, erg uitgebreid assortiment, sympathieke uitstraling, snelle levering en goede klantenservice. Niets op aan te merken.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van peter82
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2014

CvK73

Aankoop: Online

Snelle levering. Gratis retourservice, daardoor kon ik meerdere producten bestellen en een keuze maken, bijvoorbeeld welke overdrive ik mooier op mijn versterker vond klinken. Na retour geld snel terug.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van CvK73
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.