Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


1978 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,4

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,5
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 179
Totaal 9,2
5 sterren
01-08-2015

othblom

Aankoop: Online

geweldige service. alles prima verpakt en tip top in orde!

  • overzichtelijke site Gemak 8
  • supersnel Service 9
  • wat ze niet hebben is niet te koop Assortiment 10
  • zie boven Aanbeveling 10
» Lees de hele review van othblom
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
31-07-2015

erikvduyn

Aankoop: Online

Met uitzondering van een product of twee die ik in de shop zou willen zien is Bax-shop eigenlijk perfect. Service, vanuit een eerdere bestelling, was perfect. Levering is heerlijk flexibel en goed. Assortiment is groot, je kan zo vinden wat je nodig hebt.

  • Bestellen ging zonder probleem, alles ging vlekkeloos. Gemak 10
  • Bevestigingen, track and trace, alles kwam zo aan. Service 10
  • Heel breed, heel veel maar mist toch wel wat dingen die ik zou willen zien, zoals bijvoorbeeld de Samson CS microfoon. Still, een geweldig assortiment. Assortiment 9
  • De enige muzikantenwinkel die de moeite waard is. Service, assortiment, levering, niks aan op te merken eigenlijk. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van erikvduyn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-07-2015

LuukieTech

Aankoop: Online

Een handige winkel als je dingen goedkoop wilt hebben maar toch een ruim assortiment.

  • Het is heel makkelijk dat je het gelijk bij bijna alles al de volgende dag hebt Gemak 10
  •   Service
  • Alles wat je wilt hebben ze wel behalve de merken die weinig voorkomen maar wel heel professioneel zijn Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LuukieTech
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-07-2015

RonPV

Aankoop: Online

Zie mijn motivaties bij de verschillende onderdelen.

  • Goede overzichtelijke site, eenvoudig bestellen Gemak 10
  • Backorders worden prima uitgeleverd, klantenservice helpt uitstekend Service 10
  • Veel en wat er niet is kan meestal besteld worden Assortiment 8
  • De doodsteek voor de kleine ondernemer in deze branche, maar dit zit te goed in elkaar. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RonPV
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-07-2015

rthiesen

Aankoop: Online

Het werkt helemaal zoals ik gehoopt had. Nu kan ik met de laptop overal mijn muziek laten horen, zonder anderen te storen.

  • ik was er voor de eerste keer. Even zoeken en daarna ging het vanzelf Gemak 9
  • alles ging prima Service 10
  • ik heb nog lang niet alles bekeken, maar er is een een groot aanbod van goede merken Assortiment 9
  • ik ben heel tevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rthiesen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-07-2015

mhdwzp

Aankoop: Online

Voldoende informatie op de site. Duidelijk uitleg en conform afspraak wordt de volgende werkdag geleverd. Prima!

  • Duidelijke uitleg bij de producten op de site Gemak 9
  • Bij elke stap in het bestelproces wordt je als klant geinformeerd Service 9
  • een ruime keuze uit verschillende merken en producten Assortiment 8
  • Meerdere malen iets besteld bij Bax shop. Voor mijzelf en voor anderen. Steeds keurig geleverd volgens gemaakte afspraken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mhdwzp
Reageer op deze review

Totaal 5,5
2 sterren
20-07-2015

MisterRob

Aankoop: Online

''Vanavond bezorgd niet waargemaakt''
''Bax-shop spreekt met trots over hun ''voor 14:00 uur besteld, vanavond thuisbezorgd'' voor rond de 18,- euro.

Echter was dit totaal niet het geval. Ik moet zelf de klantenservice opbellen (niet eens uit hun zelf , dit kun je toch zien in het systeem), om vervolgens te vragen waarom de track en trace code nog niet is verstuurd. Wel heb ik een mail ontvangen dat de betaling is gelukt. Dan blijkt de bestelling totaal niet verzonden te zijn , terwijl er is besteld voor 14.00 uur.

Een cadeaubon van 25,- euro en uiteraard het ''vanavond bezorgd'' bedrag wordt gegeven. Deze cadeaubon is uiteraard dan ook ALLEEN te besteden in de Bax-shop.....

Jammer. Een paar uurtjes geleden het bedrijf nog een compliment gegeven en fijne hulp en dan toch de belofte niet nakomen.

  •   Gemak
  • Na een goede service, een compliment, de plank volledig misgeslagen bij Bax Shop. Hun ''Vanavond Bezorgd'' totaal niet waargemaakt. Zie motivatie voor meer informatie. Service 2
  • Het assortiment is verder prima in orde. Hier heb ik zelfs eerder al complimenten over gegeven. Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van MisterRob
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Bax-shop.nl

21-07-2015
Beste MisterRob,

Bedankt voor uw review en onze welgemeende excuses voor het ongemak. Ik heb zojuist getracht u telefonisch te pakken te krijgen om het voorval met u te bespreken maar helaas kreeg ik u niet te pakken. Later vandaag zal ik het nogmaals proberen. Uiteraard kunt u ook contact met mij opnemen via helpdesk@bax-shop.nl of 0113-212703.

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groet,

Jos
Bax-Shop
Totaal 9,5
5 sterren
20-07-2015

Wouter0810

Aankoop: Fysieke winkel
In Goes

Het is gewoon de winkel waar je je spullen wil kopen. De werknemers zijn heel klantvriendelijk en helpen je graag met de juiste spullen die je nodig hebt. Ook als je online bestelt is het geweldig. Je hebt altijd je spullen de volgende dag in huis(behalve op zondag).

  • Je kunt op de site alles heel gemakkelijk terug vinden. Alle informatie is zo bij de hand. Gemak 9
  • Iedere werknemer is heel klantvriendelijk tegen je, online maar ook in de winkel. Service 10
  • Ze hebben bijna altijd alle spullen die je nodig hebt. soms zijn er wat spulletjes die op zijn, maar dat heb je eigenlijk haast niet. Assortiment 9
  • Dit is gewoon de winkel waar je je spullen wil kopen. De winkel is zeer betrouwbaar en je krijgt goed advies over de spullen die het best bij jouw passen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wouter0810
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-07-2015

007rj

Aankoop: Online

ze hebben een mooie webshop

  • je kunt makkelijk bestellen en het is niet moeilijk op te zoeken Gemak 9
  • ze helpen telefonisch goed Service 10
  • en ze hebben een groot assortiment aan spullen Assortiment 8
  • ze geven je goed advies Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 007rj
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-07-2015

Hspeulman

Aankoop: Online

Prima winkel. Ik probeer alles daar te kopen. Aandachtspunt is wel dat met 1 mond wordt gepraat. Lastig met zoveel personeel.

  • Goede site.. Praktisch. Gemak 9
  • Komen afspraken na. Problemen worden keurig opgelost. Ook Bin verschil van mening. Service 9
  • Uitgebreid. Assortiment 9
  • Gewoon goed. Ik koop alles op muziek gebied. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hspeulman
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
19-07-2015

PTanis

Aankoop: Online

reparatie duurt erg lang, erger nog vindt ik dat je geen idee hebt hoelang dit nog gaat duren

  • niet echt fijn dat je achter een reparatie moet mailen en bellen om een idee te krijgen hoelang dit nog gaat duren, en dan nog moet wachten voor een status. Gemak 6
  • Ik wacht al 6 weken op een reparatie, vind ik niet echt een goede/snelle service. Service 2
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van PTanis
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-07-2015

robbie1112

Aankoop: Online

goede service en ruim assortiment

  • de artikelen worden indien op voorraad de volgende dag geleverd. Gemak 10
  • heb al veel besteld daar. slechts een keer iets gehad wat kapot was. gratis retour gestuurd en 2 dagen later had ik een heel nieuw apparaat retour Service 10
  • veel keus goede kwaliteit en een lage prijs Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van robbie1112
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-07-2015

Idebee

Aankoop: Online

Squier Deluxe Jazz Bass V Active 5-snarig Black EB gekocht en in de avond na 22:00 besteld. Volgende dag toch binnen. Netjes ingepakt. Blij met de snelheid van leveren. Top bas. Ook effert van Mooer bestld. Ook met een dag binnen.
Top!!! Ga er zeker nog meer bestellen!!

  • Site is overzichtelijk en snel door (en terug) te klikken Gemak 10
  • Snel bezorgd. Vandaag voor 22:00 besteld en dan serieus de volgende dag af te halen bij een postafhaalpunt! Service 10
  • Ze hebben veel. Heel veel. En hebben ze het niet dan mail je dat en hebben ze het kort erna. Assortiment 8
  • Nog geen rare dingen gehoord over BAX, leveren snel en netjes ingepakt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Idebee
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-07-2015

henrik de vries

Aankoop: Online

bijna alles is goed, goeie service, met vragen krijg je aducaat een antwoord. Nooit problemen met betalingen. Makkelijk als je iets retouneerd, het word snel opgelost.Jammer dat ze niet in noord holland zitten.

  • na de bestelling gemakkelijk om af re rekenen, de site is makkelijk toegangklijk. je vind vrij snel wat je zoekt. Gemak 9
  • een van de weinige bedrijven die een service geeft waar je u op kunt zeggen, Twee keer een niet volledige used product verkocht. Ik kreeg een nieuwe product voor terug. Service 10
  • ik bestel meestal audio en licht en vind hier een meer dan genoeg spullen om uit te kiezen. Assortiment 9
  • nog nooit hebben zij mij benadeeld of hun woorden niet waar gemaakt. Geweldige service en een goeie website. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van henrik de vries
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-07-2015

Martin Hofland

Aankoop: Online

Ruime keuze, goede website en betrouwbare winkel met de scherpste prijzen die ik kon vinden, aanrader.

  • Overzichtelijke website en bestel- procedure Gemak 10
  • Volgende dag in huis TOP! Service 10
  • Ruime keuze, ook in studio apparatuur. Soundprocessing zou iets mogen worden uitgebreid. Assortiment 9
  • Zeker een aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Martin Hofland
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-07-2015

standw24

Aankoop: Online

ALLES IS GOED GEEN MINPUNTEN

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • HEEL SIMPEL TE BESTELLEN EN ZE GEVEN IN EEN EMAIL TRACK EN TRACE INFORMATIE MEE ZO DAT JE JE PAKKET ZELF KAN VOLGEN Service 10
  • ZE GEVEN AAN OF HET OP VOORRAAD IS EN ALS HET NIET OP VOORRAAD IS ZETTEN ZE ERBIJ WANNEER HET WEER WEL OP VOORRAAD IS Assortiment 9
  • BESTE DJ WINKEL VAN HEEL NEDERLAND!!!!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van standw24
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-07-2015

N.N.F.

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Ik had een produkt bij Bax-shop besteld, dit was allemaal supersnel en netjes bezorgd. Alleen bleek op diezelfde bezorgdag, het produkt ineens €15 goedkoper op de site. Na een mailtje, werd mij direct het verschil aangeboden en stond de volgende dag al op mijn rekening retour. Top! Service 10
  • Ik ken niet het hele assortiment Assortiment 9
  • Beloofde kwaliteit en goede service is voor mij erg belangrijk. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van N.N.F.
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-07-2015

makati75

Aankoop: Fysieke winkel
Goes

  • Zodra je ze zoekfunctie gebruikt krijg je vrijwel direct hetgeen je zoekt. Gemak 9
  • Goed geholpen met advies Service 9
  • Voor elk wat wils. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van makati75
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-07-2015

Simon31

Aankoop: Online

niets op aan te merken

  • Gemakkelijk zoeken naar wat je wil hebben Gemak 9
  • Snelle service en bezorging Service 9
  • zeer uitgebreid assortiment Assortiment 9
  • Gewoonweg erg goed Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Simon31
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-07-2015

justindm

Aankoop: Online

een goede webshop hoort goede beoordelingen te krijgen. een goede winkel en goede klanten servers daar blijven klanten voor.

  • alles is makkelijk te vinden op de webshop. makkelijk en snel betalen. Gemak 10
  • altijd supervriendelijk tegen de klanten. pakketjes komen goed ingepakt binnen op de afgesproken dag. Service 10
  • alles wat je nodig hebt in een webshop voor dj, licht, geluid. Assortiment 10
  • als iemand dj spullen nodig heeft laat ik het altijd via bax-shop zien. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van justindm
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-07-2015

Kwuk

Aankoop: Online

Goede meedenkende klantenservice, humoristisch antwoorde op een tweet. Ruim assortiment tegen aantrekkelijke prijzen en ze hebben een assortiment B stock artikelen die scherp zijn geprijst!

  • Makkelijk online alles te bestellen, goede productomschrijving zodat je achteraf geen verrassingen hebt. Makkelijke en overzichtelijke website Gemak 9
  • Ik werd op de hoogte gehouden van een bestelling die ik had gedaan maar uiteindelijk toch was uitverkocht. Ik kreeg van de klantenservice een mooi alternatief aangeboden. Service 8
  • Ruim assortiment van kleine plugjes tot complete PA installaties! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kwuk
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-07-2015

Hansjans

Aankoop: Online

in één woord geweldig!

"Overzichtelijk, gemakkelijk te bestellen, te volgen order, snelle levering op gewenst tijdstip. Prima produkten"

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Hansjans
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-07-2015

fam den ridder

Aankoop: Online

Zeer snelle service, klantvriendelijk en altijd de laagste prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snelle response tijd op een vraag/mailtje Service 10
  • Zeer ruime keuze, makkelijk te vinden Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van fam den ridder
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-07-2015

schipluiden2

Aankoop: Online

Alles goed geregeld. Bijna alle producten hebben ze op voorraad en is de volgende dag al in huis. Pas een product gekocht om 21:55uur. Volgende ochtend om 10:00uur stond de postbode al voor de deur met het Bax-Shop pakket.

  • Makkelijke webshop waar alles snel te vinden is. Gemak 10
  • Altijd goed. Snelle levering en bij een defect kan je het product terugsturen en heb je binnen een week een vervanger in huis. Service 10
  • Ze hebben voor alles wat in huis. Genoeg licht, geluid en video producten. Van goedkope B merken tot de dure A merken. Veel op voorraad. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van schipluiden2
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-07-2015

Mr.stixx

Aankoop: Online

  • alles gaat super eenvoudig en super snel Gemak 10
  • ik had een retourtje, dat was zo geregeld! Service 10
  • zeer complete shop, en snel geregeld Assortiment 10
  • in alle opzichten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mr.stixx
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-07-2015

erjanbax

Aankoop: Online

zie boven, zegt wel genoeg, prima winkel!

  • gemakkelijk thuis bestellen en meestal de volgende dag al in huis Gemak 10
  • een keer iets thuisgekregen dat niet bleek te werken, naar de winkel gereden om een en ander uit te leggen en kreeg zonder problemen een beter en duurder product mee zonder bijbetaling Service 10
  • zeer ruime keus, voor iedere voorkeur, richting en budget Assortiment 10
  • zie bovenstaand Aanbeveling 10
» Lees de hele review van erjanbax
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
15-07-2015

deejay67

Aankoop: Online

Snel in huis,voldoet helemaal aan me eisen en een super service.

  • Snel en Correct Gemak 9
  • Klasse Service 9
  • Voor de deejay hebben ze alles Assortiment 10
  • iedereen die iets zoekt voor deejay spullen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deejay67
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-07-2015

Polenijze Kiezer

Aankoop: Online

Enige minpunt is dat ik nooit een tegoedbon of zulks dergelijks winwin situatie.

  • Internet shoppen is handig maar je moet wel net thuis zijn om de bestelling te ontvangen. Gemak 9
  • Nog niet nodig gehad Service 9
  • Groot assortiment enz. Assortiment 9
  • Ik denk niet dat dat nodig is aangezien bax vrijwel altijd bij de eerste zoekresultaten op google staat Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Polenijze Kiezer
Reageer op deze review

Totaal 6,2
2.5 sterren
15-07-2015

T3odore

Aankoop: Online

Ik ben gefrustreerd geraakt door het 2 keer opsturen van mijn product ter reparatie. Het in totaal 4-6 weken kwijt zijn van het product en het product met steeds weer hetzelfde defect terug krijgen. Nu moet ik hem weer op gaan sturen en ben ik hem weer kwijt. En zal ik dus weer een aantal weken moeten wachten.

Verder word je wel altijd correct en vriendelijk geholpen bij BAX en is het assortiment lekker uitgebreid.

Hier kun je gerust bestellen. Ik heb alleen wat pech met de afdeling reparaties.

  • Ik heb KRK5's besteld bij BAX-SHOP. Al 2 keer retour gestuurd omdat ik een zoem in de speaker heb zitten. Maar tot 2 keer toe terug gekregen met nog steeds dezelfde zoem. Nu moet ik hem weer opsturen en gaat hij naar de leverancier. Ik hoop dat hij eindelijk gerepareerd gaat worden.. Gemak 3
  • Ze helpen je wel vriendelijk en blijven coulant om je te willen helpen. Jammer dat het bedrijf dat de retouren repareert voor BAX niet goed zijn werk doet. Service 7
  • Mooi assortiment. Maar het kan altijd nog completer. BAX verkoopt bijvoorbeeld geen Philips headphones terwijl zij met de A pro serie toch echt wel meedoen met de andere top merken. Assortiment 8
  • Goede webshop. Snelle service. Ik heb helaas wat pech met mijn product en de afhandeling van een retour om reparatie. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van T3odore
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-07-2015

Collintjuh20

Aankoop: Online

ik zal deze bedrijg aan iedereen aan raden om hier te kopen !

  • zeer zeker Gemak 10
  • ze staan je netjes te woord Service 10
  • altijd goed Assortiment 10
  • dat zal ik zeker doen voor beginneling bandjes Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Collintjuh20
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
15-07-2015

llluther

Aankoop: Online

Ik heb verschillende keren bij deze winkel iets gekocht, en veel negatieve ervaringen gehad: materiaal dat stuk was bij levering, en na terugsturing, op exact dezelfde wijze terugkwam. Levering die zogezegd nieuw zouden zijn maar die wel degelijk es uit de doos waren gehaald, ... Bax is maar een ietsje goedkoper dan de Duitse webwinkels, die wel goed werk leveren: Daarom, ga daarheen, en koop niet bij Bax (noot, dit is mijn ervaring met de webshop, niet met de fysieke shops).

  • net zoals elke webshop: zoeken, klikken, naar checkout. Gemak 6
  • Ik heb verschillende keren iets gekocht bij Bax, en elke keer was er iets fout mee: zogezegd nieuwe dingen die eigenlijk al es uit de doos waren gehaald geweest, dingen die kapot arriveerden, teruggestuurd en dezelfde kapotte dingen terug gekregen. bij het bellen naar de klantenservice hierover werd ik niet echt geholpen specs die niet kloppen. Dit zowel bij goedkope apparatuur als bij degelijk en duur materiaal. Bax ziet er goed uit, maar is slechts een klein beetje goedkoper dan concurrenten Thomann of Musicstore, die wel goede service leveren, en waar nieuwe dingen wel degelijk nieuw in de doos zitten. Service 2
  • vrij veel, maar eenmaal je in het hoger assortiment iets zoekt, vind je wel niet alles meer Assortiment 6
  • omwille van mijn slechte ervaringen dus (zie hierboven) met kapotte of niet nieuwe leveringen en het minimieme prijsverschil met de Duitse webwinkels die wel goed werk leveren: ga daarheen, en koop niet bij Bax (noot, dit is mijn ervaring met de webshop, niet met de fysieke shops) Aanbeveling 1
» Lees de hele review van llluther
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Bax-shop.nl

23-07-2015
Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review en onze welgemeende excuses voor het ongemak. Graag kom ik met u in contact om uw review te bespreken. Wilt u contact met mij opnemen via helpdesk@bax-shop.nl of 0113-212703?

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groet,

Jos
Bax-Shop
Totaal 9,0
5 sterren
15-07-2015

bluexr31

Aankoop: Online

  • duidelijke website Gemak 8
  • snelle levering Service 9
  • veel keus Assortiment 9
  • zeker Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bluexr31
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-07-2015

claprijs31

Aankoop: Online

Ik ben dik tevreden, houden zo, de service is prima, het assortiment enorm en de levertijden zijn ook ok.

  • bestellen is gemakkelijk via de website Gemak 9
  • Bax-shop doet veel moeite voor ondersteuning en indien er problemen zijn doen ze ook veel moeite om deze samen met de klant netjes op te lossen. Service 9
  • De keus is enorm Assortiment 9
  • Voor zowel muzikanten, dj's en iedereen die met muziek bezig is, is Bax-Shop een erg goed adres, zowel online als in de fysieke winkel. Het is bovendien een leuk uitstapje want er valt heel wat te zien in de winkel omdat de keus zo enorm groot is. Je mag zelfs op de instrumenten spelen, een erg fijne winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van claprijs31
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
14-07-2015

admul1

Aankoop: Online

Ik wil mondharmonica gaan leren spelen ,en ik had geen idee welke mondharmonica voor geschikt is.
In de Bax-Shop geven ze goede adviezen voor beginners en gevorderde,en ze zijn prijs gunstig.
Uit een enorme keus,heb ik toen gekozen voor een Horner Special 20 in de toon soort C.
Ik heb de mondharmonica maandag 13-8 rond 20 uur besteld,de volgende had ik hem al thuis.
Bij deze dan ook mijn complimentjes,en ik zal zeker in de toekomst nog eens gebruik maken van de diensten van de Bax-Chop.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van admul1
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-07-2015

milanvanharen

Aankoop: Online

Bax-Shop is denk ik één van de beste webshops waar ik ooit iets besteld heb. De webshop is erg overzichtelijk en de producten zijn erg goed gecategoriseerd. Het assortiment is erg groot en bijna alle producten hebben ze op voorraad.

+ Punten:
Snelle verzending over een groot assortiment aan producten
Klantenservice reageert snel, is erg vriendelijk en zeer behulpzaam
Het retour sturen van een product gaat erg makkelijk
(95% van de tijd) De laagste prijs

Verbeterpunten:
Betalen voor verzending is eigenlijk niet meer bij de tijd
Niet ALTIJD de laagste prijs, zoals wel wordt beloofd (95% van de tijd is de prijs WEL het laagst)

  • De webshop van Bax-Shop is erg overzichtelijk en winkelt prettig. Gemak 10
  • De klantenservice van Bax-Shop reageert altijd snel. Je kunt ze op vele manieren bereiken met o.a. een chatfunctie en een WhatsApp-nummer. Service 10
  • Het assortiment van Bax-Shop is erg groot en je vindt altijd het product dat bij je past. OOK als je een kleine portemonnee hebt. Assortiment 10
  • IK zou Bax-Shop bij iedereen aanraden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van milanvanharen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2015

rhaagsma27

Aankoop: Online

  • Goede, gebruiksvriendelijke site Gemak 9
  • Snelle leveringen, goede garantie voorwaarden.Gaat er iets mis dan pakt de klantenservice het snel op, maar heb dit maar 1 x meegemaakt Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rhaagsma27
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-07-2015

johanscheffers

Aankoop: Online

  • Snel en overzichtelijk. Gemak 9
  • Snel geleverd. Service 9
  • Ruime keuze in producten. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van johanscheffers
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
13-07-2015

lambertrombouts

Aankoop: Online

Zondagmiddag rond 16u besteld en maandag al om 10u binnen. Klasse!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lambertrombouts
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-07-2015

gioella

Aankoop: Online

Zoals hierboven al omschreven ben ik zeer tevreden met mijn aankoop en de manier waarop het is geleverd. Zou het een ieder ander aanraden!

  • Je klikt het aan en rekent af, makkelijker kan niet. Genoeg betaalopties Gemak 10
  • Binnen 2 dagen in huis Service 10
  • Ze hebben alles wat ik zoek, genoeg keuze Assortiment 10
  • Ik ben zeer tevreden over deze winkel, dus zou het zeker aanbevelen aan een ander! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gioella
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
07-07-2015

rvdenden99

Aankoop: Online

Alles aan deze winkel is goed, soms kan je een product op de site iets moeilijk vinden maar met de zoekbalk kom je altijd op het product uit wat je zocht.

  • Het is soms iets lastig om het product wat je zoekt te vinden, maar met de zoek balk kom je er altijd weer! Gemak 9
  • Als je een vraag hebt word deze snel beantwoord en de bestelde producten zijn altijd binnen een dag (of later als dat is afgesproken) in huis! Service 10
  • Alles wat ik ooit heb gezocht kon ik bij Bax-Shop verkrijgen! Assortiment 10
  • Het je iets nodig wat met muziek te maken heeft moet je bij Bax zij! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rvdenden99
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-07-2015

alexbijvoet

Aankoop: Online

ik vind dit gewoon de allerbeste als het gaat om showtechniek de service is gemakelijk en snel en daarnaast ook nog eens de allersnelste

  • alles is snel te vinden Gemak 9
  • als ik een probleem heb kan ik gemakelijk bellen en meteen doorverbonden worden met een specialist Service 10
  • bijna alles kan ik hier gewoon vinden Assortiment 9
  • ze zijn gewoon het goedkoopste en de service is SUPER goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van alexbijvoet
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-06-2015

Marcellino2

Aankoop: Online

Ik heb gelukkig geen problemen gehad met deze producten of de bezorging ervan, daarom kan ik helaas geen goed oordeel geven hoe het dan zit met de service na de aankoop.

  • bestellen en opzoeken verloopt altijd snel zonder oponthoud. Gemak 10
  • product word altijd netjes op tijd geleverd met het gemak van SMS aankondiging. Service 10
  • Ze hebben echt altijd alles op voorraad wat de grotere winkels niet hebben. Ook zijn ze als eerste in het bezit van producten die nog maar net op de markt zijn. Assortiment 10
  • Je bent zelfs inclusief verzendkosten meestal goedkoper uit dan in de winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marcellino2
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-06-2015

erik.v.d

Aankoop: Online

  • heldere website, alleen kabels zoeken is een lastige taak. Gemak 8
  • goede snelle reactie op vraag, alleen vraag over linkshandigheid moest ik iets meer puzzelen op het antwoord. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van erik.v.d
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-06-2015

Tantowi

Aankoop: Online

Alleen maar positieve punten. Mijn 1e bestelling is vlekkeloos verlopen.

  • Duidelijke website met diverse sorteeropties. Betalen gaat snel en makkelijk via iDeal. Je krijgt een e-mail als het bestelde artikel is verzonden en het pakket is via 'Track & Trace' te volgen. Gemak 10
  • "Op voorraad - Bestel voor 22:00 = morgen in huis" - dit wordt helemaal waargemaakt. De retourprocedure is ook prima geregeld. Service 10
  • Groot assortiment aan artikelen, er is keuze genoeg en overal staat de levertermijn vermeld. Assortiment 10
  • Ik kan Bax-shop zeker aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tantowi
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
10-06-2015

Kastelen

Aankoop: Online

Ik was altijd een zeer tevreden klant van Bax-shop.
Regelmatig stuurde ik mensen door naar Bax

Helaas hebben ze me nu zo dermate teleurgesteld met een bijna amateuristische afwikkeling.

Onlangs zag ik op Bax-shop een midi-keyboard op de website staan (b-stock)
Ik werd geholpen door een vriendelijke medewerker die de keyboard heeft uitgepakt of deze in goede staat was.
Dat was zo.

Toen ik het betreffende Midi-keyboard ging bekijken op internet las ik op forums dat een grote batch van deze keyboards een bekend (pitchbend) hardware probleem heeft. Dit heb ik teruggekoppeld aan de verkoper met de vraag of hij voordat hij hem zou opsturen even bij mijn keyboard zou willen uitsluiten. Dat hoefde niet volgens de verkoper hij zou er voor garant staan dat deze keyboard 100% in orde zou zijn. Ik vond het wel een beetje vreemd (of laks) dat hij zonder controle dergelijke uitspraak deed, maar ik vertrouwde op zijn deskundigheid.

Na een (software)installatie van 4 uur bleek mijn keyboard het bekende hardware probleem te hebben………
Mijn irritatie en teleurstelling is wellicht voor te stellen.

Ik heb een mail gestuurd naar de helpdesk van Bax-shop om aan te geven dat ik baalde en eigenlijk niet zit te wachten op een reparatie die weken gaat duren. Na bovenstaand verhaal lijkt het me redelijk dat ze hand in eigen boezem steken en mij een geweldige oplossing aanbieden.
Helaas had ik na 2 dagen nog geen antwoord. Hierop heb ik nog een mail gestuurd of iemand mij wilde helpen. Helaas kreeg ik daar ook geen antwoord op.

Vandaag maar gebeld dat ik het zelf met de vendor ga oplossen en dat ze mijn mailtjes kunnen verwijderen (mailtjes waren dus wel aangekomen). Ik kreeg een waardebon aangeboden en dat is best vriendelijk, maar compenseert voor mij niet dit verhaal.

Ik weet niet waarom en waar het zo mis is gegaan. Wellicht dat niemand zich eigenaar wilde maken van mijn klacht, maar van negeren gaat mijn probleem niet opeens weg. Ik ga voorlopig maar weer naar een fysieke winkel waar ik zelf een product eerst kan testen voor aankoop.

Echt jammer, was altijd zeer enthousiast over dit bedrijf.

  • Bestellen gaat altijd goed, bezorging ook. Gemak 8
  • Altijd vriendelijk. Helaas niet altijd vlekkeloos..... Service 5
  • Volgens mij hebben ze alles Assortiment 8
  • In het verleden wel, nu zal ik daar wat voorzichtiger in zijn Aanbeveling 3
» Lees de hele review van Kastelen
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Bax-shop.nl

10-06-2015
Beste heer / mevrouw Kastelen,

Bedankt voor uw review en uw feedback. Graag kom ik met u in contact om uw bevindingen te bespreken en eventuele problemen die er nog zijn voor u op te lossen. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact met mij op te nemen via klachten@bax-shop.nl of telefonisch via 0113-212703?

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groet,

Jos
Bax-Shop
Totaal 9,2
5 sterren
10-06-2015

Robert Cevat

Aankoop: Online

Geen min punten gevonden.
Goede punten zijn: duidelijke zoekmethode. snelle service,
goed beheer van rekening overzicht,
en mogelijkheid van betalen achteraf.

  • Perfecte Site, gemakkelijk per onderdeel in te zoeken. Gemak 9
  • Duidelijke communicatie met Bax-shop Service 9
  • Ruim assortiment voor ieder onderdeel Assortiment 9
  • Zijn er nog andere winkels op dit gebied dan? HaHa Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Robert Cevat
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-06-2015

ftkleiker

Aankoop: Online

Product makkelijk te vinden in de online store. Snelle service/verzending. Goed product, goede service. Een echte aanrader

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ftkleiker
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.