Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2408 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 150
Totaal 9,8
5 sterren
24-10-2014

kees verburg

Aankoop: Online

De punten zijn duidelijk

  • Van uit de luie stoel bestellen Gemak 10
  • Zeer goede en duidelijke communicatie Service 10
  • Zeer ruim assortiment. Assortiment 9
  • Goede webwinkel,zeer snelle levering en zie vorige punten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kees verburg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

Daniel de man1

Aankoop: Online

Ik ben telefonisch zeer prettig geholpen en de site werkt uitstekend. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment en zijn ze prijstechnisch sterk!

  • Super overzichtelijke site Gemak 10
  • Telefonisch contact gehad en ben super geholpen. Service 10
  • Ruime keuze door hun brede assortiment Assortiment 10
  • Prijstechnisch goed. Icm het ruime assortiment en snelle levering een echt aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Daniel de man1
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

M. Van der Est

Aankoop: Online

Na het geklungel van Bol ( pakket was kwijt) bij Bax besteld. Zeker voor herhaling vatbaar.
Snel, betrouwbaar en goed verpakte producten.

  • Duidelijke website. Makkelijk betalen. Gemak 10
  • Zelfde dag, mits betaald, geleverd. Service 10
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van M. Van der Est
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-10-2014

Remondo

Aankoop: Online

Ik kan alleen maar vol lof spreken. De service is bocenmaats goed. En de produkt aflevering perfect(goed beschermd).

  • Heldere reviews met plus en minpunten. Even klikken en de volgende dag in huis. Gemak 10
  • Ik maakte een foutje tijdens afrekenen met mijn browser en sloot deze verkeerd af. Na 1 mailtje heen en weer de producten de volgende dag in huis; hulde! Service 10
  • Ruim! Kon bijna niet kiezen. De reviews waren doorslaggevend. Voor iedereen wat wils. Assortiment 10
  • Voor iedereen die goede, snelle en professionele service waardeerd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Remondo
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

Originalshanti

Aankoop: Online

Het is mijn eerste bestelde product, maar dik tevreden, zal in de toekomst weer daar bestellen

  • Vanuit je luie stoel bestellen, heerlijk! Gemak 9
  • Levering geschiedde op de volgende dag, dag ervoor om half zes 's middags een mengtafel besteld en de volgende ochtend om half tien werd mijn bestelling geleverd, inclusief geschreven naam van de persoon die het voor me had ingepakt. Persoonlijke service dus. Prima! Service 9
  • Teveel om om te noemen en voor een mooie prijs Assortiment 9
  • Gewoon doen! Alles netjes verpakt met luchtkussens en een om-doos Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Originalshanti
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-10-2014

DaanHazelaar

Aankoop: Online

De beste onlineshop voor Muziekproducten die ik ken!

  • Duidelijke en overzichtelijke site. Gemak 9
  • Snelle en goede levering. Service 9
  • Veel keuze van zowel A als B merken voor een goede prijs. Assortiment 9
  • Ik ken geen betere onlineshop voor muziek gerelateerde producten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DaanHazelaar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-10-2014

Jobhaaksma

Aankoop: Online

Voor een winkel dat zo gespecialiseerd is op 1 groep producten verwacht je niet zulke snelle levering in combinatie met de ruime keuze. Omdat deze winkels vaak producten her en der weg moeten halen duurt de levering vaak wat langer. Maar dat geldt niet voor bax shop. Koptelefoon volgende dag binnen.

  • Goede garantie en lage prijzen op een mooie site Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  • Breed assortiment Assortiment 10
  • Als ze op zoek zijn naar Audio zou ik deze wel aanraden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jobhaaksma
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
23-10-2014

serge_vg

Aankoop: Online

Snelle en correcte levering; professionele verpakking waardoor schade vermeden wordt.
Bestelling online om 21h30, levering 9h dag erna!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van serge_vg
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
23-10-2014

tjee

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ik heb de service een onvoldoende gegeven. Ik had 10 plectrums besteld en er werden er maar 9 geleverd. Nu kosten die dingen slechts 25 cent pstuk, maar het geeft wel aan dat een zending niet echt wordt gecontroleerd. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van tjee
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-10-2014

W.Termaat

Aankoop: Online

Supersnelle levering en concurrerende prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van W.Termaat
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-10-2014

J.Dozeman

Aankoop: Online

De prijs van dit artikel is veel goedkoper dan bij andere bedrijven.

  • Goede snelle levering. Gemak 9
  • Prima verzorgt. Service 9
  • Heel veel, en een prijsverschil waar je niet omheen kunt. Assortiment 9
  • Het maakt niet uit wat je besteld bij Bax-shop, groot of klein in prijs het is allemaal geweldig verzorgt. Gewoon een keurig bedrijf. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van J.Dozeman
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-10-2014

jkortman

Aankoop: Online

Ik heb inmiddels al een groot aantal artikelen gekocht bij de Bax shop.
Van snaren tot gitaarversterker.
Als er iets was met het bestelde artikel, dan werd dat altijd snel en correct opgelost.
Ook de belofte die Bax shop maakt, dat zij het verschil betalen als je een besteld artikel elders goekoper kan krijgen, komen ze goed na.

Kortweg een TOP bedrijf..

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jkortman
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
23-10-2014

Kamera54

Aankoop: Online

Defecte product verkocht aan mij. Zelfde dag teruggestuurd. Ik wacht al 10 dagen, ze hebben mijn geld nog niet terug betaald. Volgens mail van hun binnen 3 werkdagen mijn geld terug zullen betalen. Maar het wordt al een week, nog geen geld terug gekregen. Klanten service van hun is echt gekkenhuis.

  • Klanten services weet niet welke personeel wat heeft gedaan. Gemak 1
  • Binnen drie dagen geld terug betalen bestaat niet bij Bax-shop. Al 5 werkdagen mijn geld nog niet betaald. Service 1
  • Defecte product verkocht aan mij. Gelijk teruggestuurd. Andere wou ik hebben, daar moest ik weer geld betalen. Nu wacht ik al week mijn geld terug. Domme pc systeem hebben ze. Assortiment 1
  • Liefer iets meer betalen en andere webshop kiezen. Hier is klanten service zeer slecht. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Kamera54
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-10-2014

Jan Koopmans

Aankoop: Online

Ik vind de Baxshop mijn thuishaven voor als ik iets nodig heb op het gebied van geluid, mijn eigen 'winkeltje', zo zie en voel ik het.

  • Uitzoeken, opzoeken, navigeren op de site, het is allemaal eenvoudig en duidelijk. Gemak 10
  • Ook geen probleem met de service, die is geweldig en men doet niet moeilijk. Service 10
  • Best heel breed en goed assortiment, soms mis ik wel eens iets, maar ja, je kunt onmogelijk alles verkopen. Zo mis ik een beetje de portofoons die je bij grote evenementen nodig hebt, maar ach, dat is geen ramp. Assortiment 9
  • Ik beveel deze winkel al heel lang aan bij anderen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Koopmans
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-10-2014

vosschool

Aankoop: Online

Ze doen wat ze met je afspreken en snel!

  • Goede site, logisch opgezet. Gemak 10
  • Uitstekend Service 10
  • Prima, veel keus. Assortiment 10
  • Ik heb zeer goede ervaringen met Bax-shop en zal Bax bij iedereen aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vosschool
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-10-2014

ThomMeijer

Aankoop: Online

Top service en snel geleverd. Minpunt is dat ondanks het door de brievenbus past het als een pakketje wordt afgeleverd. Nu was ik toevallig thuis maar was teleurgesteld geweest als ik een dacht had moeten wachten. Wat mij betreft gooi je zo een enveloppe met USB zo door de brievenbus.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Top service en snel geleverd. Minpunt is dat ondanks het door de brievenbus past het als een pakketje wordt afgeleverd. Nu was ik toevallig thuis maar was teleurgesteld geweest als ik een dacht had moeten wachten. Wat mij betreft gooi je zo een enveloppe met USB zo door de brievenbus. Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ThomMeijer
Reageer op deze review

Reactie:
Jan Koopmans

23-10-2014
Wellicht heb je in jouw/uw situatie gelijk, maar ik ben juist blij met de, soms wat overdreven, verpakking. Het voorkomt beschadigingen en in mijn geval extra veilig want bij de brievenbus ligt aan de binnenkant meestal mijn new foundlander en die ziet in alles een kauwbot.
Totaal 9,8
5 sterren
22-10-2014

mkaap

Aankoop: Online

Snelle gratis levering.
Goed assortiment.

  • Overzichtelijke site. Gemak 10
  • Goed bereikbaar Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mkaap
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-10-2014

koffiecreamer

Aankoop: Online

De service is geweldig. De site is erg overzichtelijk. Je besteld en dezelfde avond heb je het product al in huis, wat wilt een mens nog meer?

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Ik heb slechte ervaringen met andere online winkels voor elektronica. Ik heb vaker bij bijvoorbeeld bol.com een bestelling moeten annuleren omdat het product bij hun niet binnen kwam. Vervolgens bestelde ik het bij bax-shop en dan had ik het dezelfde dag nog binnen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van koffiecreamer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-10-2014

gmatthijs

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • supersnelle levering en duidelijke en onmiddellijke communicatie via mail. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • goede kwalitatieve producten en merken, supersnelle en correcte service en bovendien zeer voordelige prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gmatthijs
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-10-2014

Blues7155

Aankoop: Online

Alleen maar positieve ervaringen met de webshop van de Baxshop.

  • Website is overzichtelijk met een ruim aanbod. Bestellen en betalen geeft nooit problemen en de levering is netjes en super snel. Gemak 10
  • Bestelde producten worden goed verpakt verstuurd en bezorgd. Retourzending is mogelijk zonder gedoe. Service 10
  • Groot assortiment met kwalitatief goede producten tegen scherpe prijzen. Vaak nog goedkoper dan bij de "reguliere aanbieders". Assortiment 10
  • Aan iedereen die regelmatig sound, stage en studio materialen nodig heeft en niet in de buurt van Goes woont. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Blues7155
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-10-2014

huihey

Aankoop: Online

Bax heeft zowel in de winkel als in de webshop dusdanig veel artikelen in voorraad dat je geheid een keuze kunt maken. De service is prima en de prijzen scherp.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van huihey
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-10-2014

Maria Kloet-Dekker

Aankoop: Online

zoals bovengenoemde opmerking over de aanbevolen batterijen, dan verwacht je dat dat batterijen zijn die in de lamp horen maar dat bleek niet zo te zijn. Om de prijs over de 50 € te krijgen voor gratis verzending doe je dat dan. Logischer was geweest een aanbeveling te doen die bij het product dat je al in je winkeleagen hebt past.

  • kreeg een 10 als de aanbevolen mee te kopen batterijen (AAA)de goede grootte (AA)hadden gehad. Gemak 9
  • uitstekend Service 10
  • goedkoper dan elders Assortiment 10
  • al aanbevolen aan anderen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Maria Kloet-Dekker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-10-2014

ttommie

Aankoop: Online

als je iets nodig hebt, dan heb je het morgen voor een goede prijs in huis, wat wil je nog meer?

  • duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig Gemak 10
  • snel en betrouwbaar Service 10
  • ruim, zo'n beetje alles wat je maar wil, prijzen zijn goed Assortiment 10
  • gewoon een top winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ttommie
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
21-10-2014

rovana

Aankoop: Online

De webshop doet wat wordt beloofd, snel, accuraat en tegen gunstige prijzen leveren.

  • Duidelijke, overzichtelijke website. Gemak 9
  • Snel, niets op aan te merken. Service 10
  • Voor mijn doeleinden zeer volledig. Assortiment 9
  • Zeer snelle levering, als het product op voorraad is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rovana
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-10-2014

Alex Gab.

Aankoop: Online

Gewoon een top site met mooie producten waar je lang plezier van hebt.

  • Alles gaat probleemloos tijdens de betaling. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ze hebben veel en verschillende soorten instrumenten en accessoires. Mijn muziek docent op school bestelt regelmatig onderdelen voor de keyboards en gitaren. Assortiment 9
  • Zeer duidelijke site en de service ging bij mij goed. Ook hebben ze mooie kwaliteit producten tegen een mooie prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Alex Gab.
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-10-2014

govers

Aankoop: Online

  • Goede site met duidelijk gebruikersgemak Gemak 9
  • 's Avonds besteld, volgende dag bezorgd Service 10
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van govers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-10-2014

dehardstyler

Aankoop: Online

  • De website is heel overzichtelijk en er zijn heel veel betaalmogelijkheden. Gemak 10
  • Als je vragen hebt wordt je altijd goed te woord gestaan en op de website zelf staat eigenlijk altijd alles duidelijk uitgelegd Service 10
  • Ze hebben eigenlijk alles, kom nooit wat te kort. Assortiment 10
  • Ik zou deze winkel zeker aanbevelen bij familie/vrienden/kennissen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dehardstyler
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-10-2014

djdigy

Aankoop: Online

Zaterdagmiddag een draadloze microfoon en een kabel besteld, maandagmiddag in huis! Hele snelle service, was goed verpakt. Doos was enigszins beschadigd tijdens het transport, maar door de goede bescherming binnenin de doos, geen schade aan producten.

  • Veel informatie op de website bij de producten. Bestelling gaat heel makkelijk met veel betaal-/verzend-/ophaalmogelijkheden Gemak 9
  • Snelle service, zaterdagmiddag besteld, zondagnacht 03.00 verzendbevestiging en maandagmiddag had ik hem in huis. Service 9
  • Groot assortiment met veel informatie op de pagina's Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel meteen aanbevelen aan vrienden/kennissen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van djdigy
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-10-2014

hoocheecoochie

Aankoop: Online

ben zeer tevreden met de aangekochte produkten. een minpuntje echter helaas....ik zocht een versterker en had wat aanvullende kennis nodig, door de drukte kon men mij op dat moment niet te woord staan, men heeft mijn tel. nr.genoteerd en bax zou terugbellen. dat is op heden nog steeds niet gebeurt. nu hoeft het ook niet meer.

  • als je weet wat je nodig hebt en zoekt is het artikel snel gevonden. Gemak 8
  • service is uitstekend. Service 8
  • voor mij ruim voldoende. Assortiment 8
  • goede prijzen, snelle levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hoocheecoochie
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
19-10-2014

ARTOFWAR

Aankoop: Online

Slechte levering, duurde langer dan vertelt, 2de monitor nog steeds niet aangekomen

  • Zeer duidelijke website Gemak 8
  • Slechte levering, nog steeds aan het wachten op mijn 2de monitor Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van ARTOFWAR
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-10-2014

5vangalens

Aankoop: Online

De prijs die je voor het product SD full hd videocard betaald is uitstekend. Dat zie je bij weinig Internet of winkel aanbieders.

-punt is voor 22.00 besteld volgende dag in huis dat was helaas bij mij niet het geval. Je betaald toch 5 nog wat bezorgkosten terwijl het ook brievenbus post kon zijn

  • Overzichtelijkesite Gemak 10
  • -punt is voor 22.00 besteld volgende dag in huis dat was helaas bij mij niet het geval. Je betaald toch 5 nog wat bezorgkosten terwijl het ook brievenbus post kon zijn Service 6
  • Genoeg keuze Assortiment 10
  • De prijs die je voor het product SD full hd videocard betaald is uitstekend. Dat zie je bij weinig Internet of winkel aanbieders. -punt is voor 22.00 besteld volgende dag in huis dat was helaas bij mij niet het geval. Je betaald toch 5 nog wat bezorgkosten terwijl het ook brievenbus post kon zijn Aanbeveling 9
» Lees de hele review van 5vangalens
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-10-2014

cstrijker

Aankoop: Online

zeer snelle levering

  • prima en handige website Gemak 9
  • snelle afhandeling en eenduidige communicatie Service 9
  •   Assortiment
  • hoge kwaliteit tehen ene goede prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cstrijker
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-10-2014

Gert Claes

Aankoop: Online

Klanken zijn super, compact en makkelijke bediening.
Heb ook eens bestelling geplaatst waar iets was misgelopen met de levering door de koerierdienst maar Baxshop heeft dit rechtgezet binnen de deadline die ik had. Super service noem ik dat.

  • Vanuit de luie zetel bestellen Gemak 10
  • Op tijd geleverd zoals staat beschreven Service 10
  • Zeer ruim.aanbod Assortiment 10
  • Tja wat kan ik zeggen ze houden woord Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gert Claes
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-10-2014

bas191

Aankoop: Online

Heb hier een Corsair USB stick gekocht, heel voordelig geprijsd. Super shop! Na te hebben betaald, gelijk een track en trace code ontvangen. Door een fout van PostNL kwam mijn pakket een dag te laat, maar dat was niet de fout van Bax-shop. Pakket goed verpakt. Goede klantenservice gaf snel een bekwaam antwoord. Prima shop, voor herhaling vatbaar.

  • Duidelijke uitleg bij het product en betalen was heel makkelijk. Gemak 10
  • Zeer professionele klantenservice die goed antwoord gaf op mijn vragen. Verzendkosten waren redelijk geprijsd. Service 10
  • Groot assortiment voor een prima prijs Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bas191
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-10-2014

Carry26

Aankoop: Online

Groot assortiment en goede service. Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Alles is degelijk verpakt. Geen op- of aanmerkingen, maar helemaal goed!

  • Gewoon online bestellen. Diverse manieren van betaling mogelijk. Gemak 10
  • Zeer snel. Op de website staat duidelijk vermeld op welke termijn de spullen leverbaar zijn. Service 10
  • Zeer uitgebreid. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Carry26
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-10-2014

knopsche

Aankoop: Online

Goede service, ze doen wat ze zeggen. Vandaag bestellen, morgen in huis. Afgeleverd in degelijke verpakking zonder beschadigingen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ik kom af en toe net niet dat product tegen wat ik wil hebben. Assortiment 9
  • Goede service, ze doen wat ze zeggen. Vandaag bestellen, morgen in huis. Afgeleverd in degelijke verpakking zonder beschadigingen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van knopsche
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-10-2014

wvb

Aankoop: Online

Geen enkel minpuntje kunnen ontdekken.

  • Simpel alles online bestellen. Gemak 9
  •   Service
  • Prima assortiment, goede prijsvoering. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van wvb
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-10-2014

velsent

Aankoop: Online

  • zeer handig Gemak 9
  • adequaat Service 9
  • ruim Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van velsent
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2014

Arnold Martens

Aankoop: Online

Het is ongeveer 100 km rijden naar Goes, maar ik moet nog veel verder om een betere zaak te kunnen vinden. Ook de webshop is perfect.

  • Duidelijk, snel. Gemak 10
  • Ook de aftersales service is van uitzonderrlijke kwaliteit gebleken, bij de reparatie van een instrument. Perfect. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • De winkel is niet alleen goedkoper, maar heeft ook een veel groter assortiment dan de muziekwinkels in onze omgeving. Daarbij de goede begeleiding, snelle levering en prima after sale service is een volle aanbeveling waard. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arnold Martens
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
16-10-2014

Swiss Systems BV

Aankoop: Online

Service, afhandeling en klantvriendelijkheid van Bax-shop.nl zijn gewoon goed. Als er überhaupt iets mis zou zijn ligt dit aan het product, maar wordt eveneens door Bax-shop.nl goed opgepakt.
Bij een prijsvergelijking op een andere site, krijg je bij melding keurig een bericht dat ze het item hebben gechecked en dat de prijs bijgesteld zal worden.

  • Goed zoek programma met sub-mappen Gemak 9
  • Vragen worden beantwoord, bij geen beschikbare technici bellen ze later terug Service 9
  • Ruim assortiment met zo goed als alles voor de (professionele) geluidsmarkt Assortiment 8
  • Vanwege bovenstaande antwoorden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Swiss Systems BV
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-10-2014

hjpjanssen

Aankoop: Online

Heb diverse producten gekocht van 15 tot 500 euro en tot volle tevredenheid is alles afgehandeld.

  • bijna alles is te vinden Gemak 10
  • een bestelling geretourneerd, werd perfect verwerkt en betaling binnen een week teruggestort. Service 10
  • geweldig assortiment van simpele tot de meest duurdere professionele producten. Assortiment 9
  • Je kunt online alles afzoeken, maar wat de prijs betreft ben je bij bax-shop het goedkoopst uit. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hjpjanssen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2014

Leo v Z

Aankoop: Online

Geweldige online shop waar alles makkelijk te vinden en te bestellen is.
Betalingen gaan simpel en er wordt zeer snel geleverd.

  • Online zoeken, aanklikken, betalen en klaar.Makkelijker volgens mij niet mogelijk. Gemak 10
  • Zeer snelle levering, bij telefonisch contact wordt je erg vriendelijk te woord gestaan en wordt er adequaat gehandeld. Service 10
  • Meer dan ruim voldoende. Assortiment 10
  • Zeer uitgebreid assortiment, zeer snelle levering en vriendelijk personeel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Leo v Z
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-10-2014

sarah19790

Aankoop: Online

Zeer tevreden, snel ontvangen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sarah19790
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-10-2014

JMKB

Aankoop: Online

Ik koop altijd bij Bax mijn producten doordat zij altijd de laagste prijs hebben en een korte levertijd. Kortom, perfect!

  • Website is overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk kunnen betalen via Ideal. Top!! Gemak 9
  • Alles direct geleverd binnen de gestelde tijd. Service 9
  • Het assortiment is zo breed! Ze hebben alles! Assortiment 9
  • Hier bestellen! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JMKB
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-10-2014

jordy0996

Aankoop: Online

  • Alles is te vinden op de website, echter zijn er heel veel producten die zo goed als hetzelfde zijn dus kiezen wordt daardoor lastiger. Gemak 8
  • Laagste prijsgarantie en voor 22.00 besteld is morgen in huis. Service 10
  • Heel breed assortiment. Ze hebben alles wat je nodig hebt. Assortiment 10
  • De winkel bevalt mij heel goed. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jordy0996
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-10-2014

el mariachi

Aankoop: Online

Alles is makkelijk te bestellen via de online site. Er was ook een zeer stipte levering. Ik had om kwart voor 10 besteld en mijn pedal was s'anderendaags al (in België) geleverd.
Alles was goed/veilig verpakt, echt top van jullie! Zeker een aanrader!

  • Gemakkelijke online winkel + snelle levering Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Uitgebreid assortiment, maar er zouden nog enkele andere bekende merken mogen bijkomen (zoals Martin, Taylor, Gibson, etc.) Assortiment 8
  • Ik heb reeds meerdere producten hier besteld en steeds was er een stipte levering en alle goederen waren goed in orde. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van el mariachi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-10-2014

Dropthebase Events

Aankoop: Online

Wij hadden een aantal spulletjes nodig om onze versterkercase compleet en in orde te maken. Nog geen 18 uur later hadden we alles al binnen en konden we aan de slag.

De prijzen zijn prima, en service top! Zeker aan aanrader voor al het licht, geluid en meer.

  • Alles snel gevonden en zo in het winkelmandje. Gemak 10
  • Nergens problemen mee en snel in huis! Service 10
  • Meer als ruim voldoende. Ergens anders vind je echt niet meer spullen? Assortiment 10
  • Het is gewoon goed. Geen problemen, optijd in huis zoals beloofd, goede prijzen, goed assortiment. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dropthebase Events
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-10-2014

JAH16

Aankoop: Online

Bax-Shop is voor mij de juiste partner als het gaat om spullen die ik nodig heb voor mijn hobby en werk in de muziek industrie.

  • Makkelijk dingen bestellen en de volgende dag al in huis. Dus niet opzoek naar een winkel en veel parkeergeld kwijt zijn Gemak 9
  • Binnen 24 uur in huis perfect toch! Service 9
  • Kan het altijd wel vinden wat ik nodig heb. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JAH16
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-10-2014

LesKompas

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van LesKompas
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.