Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2275 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 128

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,5
5 sterren
24-04-2014

mevo04

Aankoop: Online

Zeer goed bevallen was de eerste keer maar geeft in totaal een goed gevoel

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mevo04
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-04-2014

JoeryDaniels

Aankoop: Online

Erg handige shop, ik kon gewoon zoeken op de website naar deze lampen (mijn set is erg oud en wilde het nieuw leven inblazen). ik dacht dat de lampen niet meer te krijgen waren, maar in tegendeel! binnen 10 minuten gevonden en besteld. volgende dag al in huis. Super.

  • De webwinkel is erg handig in gebruik. zoeken kost bijna geen moeite Gemak 10
  • super snelle en hele goede service. de pakketten zijn altijd netjes ingepakt zodat de bestelde producten niet kunnen beschadigen Service 10
  • Erg uitgebreid assortiment. voor elke muziekliefhebber is er wel wat te vinden. van licht voor een dj tot een snaar voor een gitaar. Assortiment 10
  • Zo ontzettend snelle en goede levering, als je iets nodig hebt, eerst daar zoeken voordat je de winkels gaat zoeken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JoeryDaniels
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-04-2014

Gibbe

Aankoop: Online

Gemakkelijk te bestellen, je weet wanneer ze gaan leveren en alles is goed verpakt. Heb tot nu toe nog geen negatieve zaken te melden.

  • ik kan bestellen van thuis uit zonder een verre verplaatsing naar Goes te moeten maken Gemak 10
  • Bestelling afgeleverd op afgesproken dag. Service 10
  • Van het kleinste kabeltje tot de grootste flight cases is hier te koop Assortiment 10
  • Gemakkelijk en simpel te bestellen via de webwinkel van Bax Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gibbe
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-04-2014

djbosanac

Aankoop: Online

Al vaker wat besteld bij hun en altijd netjes op tijd afgeleverd.
Super verpakt , ga zeker nog vaker bestellen bij deze shop.

Aftersales is ook goed, had wat vragen omtrent mijn bestellingen in mijn account netjes antwoord opgehad.
- Alleen hun systeem mag wel wat beter zijn qua updates etc, voor de rest prima shop...

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Prima service, had wat vragen tot betrekking van mij bestellingen. op alles gewoon netjes mijn vragen beantwoord, alleen hun systeem mag wel verbeterd worden. Service 6
  • Assortiment van Bax-shop voor sommige spelen is uitermate geweldig, maar ook voor de wat kleinere dingen zoals SD-kaarten of noem zo maar kan je hier goed terecht. Assortiment 9
  • Prima shop om aan je vrienden en familie te geven, zullen niet al te snel negatief worden behandeld... Aanbeveling 8
» Lees de hele review van djbosanac
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-04-2014

Msser

Aankoop: Online

Bax-shop is een top winkel!
Alleen dat het boekje wat bij mijn bestelling zat niet goed verpakt was waardoor deze bij aankomst allemaal kreukels had.. (beetje jammer van een nieuw boekje)

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Msser
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-04-2014

D.Jacob

Aankoop: Online

De Bax-shop is wat mij betreft echt een aanrader.
Prijzen zijn concurrerend, bij telefonisch contact wordt je vriendelijk te woord gestaan en ze proberen een ev.t probleem zsm op te lossen en de service is echt uitstekend.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ik had bij het versturen van 2 pakketten de adreslabels per ongeluk verwisseld. Bax-shop kreeg dus iets anders ipv een retourzending. Nadat het pakket boven water was hadden ze het kosteloos doorgestuurd naar de juiste geadresseerde. Echt top van de BAX-shop ! Uiteindelijk is de retourzending ook goed terecht gekomen. En dan nog iets: Er was onlangs een kortingsactie vlak nadat ik een forse aankoop had gedaan. Nadat ik dit had voorgelegd deden ze niet moeilijk en stuurde me een waardebon die gelijk stond aan de korting die ik had misgelopen. Bedankt BAX-shop ! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van D.Jacob
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-04-2014

Eagle87

Aankoop: Online

Snel geleverd, goed verpakt en alles heel aangekomen. Goeie prijs voor mooie producten.

  • Makkelijk snel thuisbezorgd. Gemak 10
  • Snel geleverd en netjes verpakt. Service 10
  • Een ruim assortiment met verschillende merken en typen. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Eagle87
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

justenjoy

Aankoop: Online

vlotte levering zonder problemen

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van justenjoy
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-04-2014

bassievalentino

Aankoop: Online

Bijna alle producten worden de volgende dag al geleverd. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn wordt dit binnen enkele dagen weer gefixt. Zo hoort een internet winkel te zijn!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bassievalentino
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-04-2014

Willem Pianoman

Aankoop: Online

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, goede voorwaarden, kortom: goed, snel, degelijk.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Willem Pianoman
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-04-2014

iceman and friends

Aankoop: Online

Super webshop met een enorme keuze en goede omschrijvingen en revieuws

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van iceman and friends
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
23-04-2014

Barbelle

Aankoop: Online

Prima levering,ruime keus, en prima prijs. Had ik toch op tijd mijn snaren voor het optreden. Daarnaast heeft de Bax-shop ook online filmpjes. Zoals bijvoorbeeld voor het vervangen van je snaren. Prima filmpje, kon zo mijn electrische gitaarsnaren vervangen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Barbelle
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-04-2014

desmondboers

Aankoop: Online

Gewoon een perfecte online store voor al je muziek producten.....

  • Je kunt zelf bepale waar en wanneer je bestelling wordt geleverd Gemak 10
  •   Service
  • Op muzikanten gebied zo goed als alles voorradig Assortiment 10
  • Wat het juist zo interessant maakt heb binnen een bepaalde tijd het prosuct goedkoper gezien kun je het verschil terug krijgen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van desmondboers
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-04-2014

bennie41

Aankoop: Online

Ik heb geen op en aanmerkingen

  • Je kan de datum plannen waar neer het bij jou word afgeleverd Gemak 9
  • Goed Service 9
  • Je hebt heel veel keuze en duidelijk over zicht Assortiment 10
  • Als je iets zoekt voor muziek Dan kan je makelijker naar bax shop gaan Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bennie41
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-04-2014

audi001

Aankoop: Online

Gewoon een TOP zaak.

  • Overzichtelijke website! Bestelling plaatsen is makkelijk! Gemak 10
  • Er bleek iets met de bestelde speakers aan de hand te zijn. Tot op 2 keer toe stuurde Bax heel begripvol nieuwe op totdat ik een setje had dat geen mankementen had en dezelfde klankkleur. Dit maakte de teleurstelling over de defecten al wat minder. Geen zorgen maken bij Bax,ik ben verkocht. Service 10
  • Het hele assortiment nog niet bekeken. Maar tot dus ver niets mis mee. Assortiment 9
  • Eerste ervaring bij Bax was tot nu toe 100% bevallen. Bij defect aan geleverde product stuurde men direct een nieuwe. Vriendelijk en oplossings gericht. Ik twijfel niet de volgende keer weer hier te kopen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van audi001
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-04-2014

AntoineHa

Aankoop: Online

Zeer goede service, ik ben zeer tevreden.

  • Ik had 2 voorwerpen besteld. Een ervan was niet mee aangekomen op de dag dat ik het besteld had, dus heb ik gebeld met hen en hebben ze toch nog het pakje in de avond kunnen afgeven. de voorwerpen waren in perfecte staat Gemak 9
  • Ik heb ze telefonisch gecontacteerd en ze hebben mij meteen verder geholpen. Service 10
  • Er is meer dan genoeg keuzen voor het voorwerp dat ik zocht. Assortiment 10
  • Ik heb deze winkel al meerdere keren aangeraden aan vrienden met de zelfde intresses. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AntoineHa
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-04-2014

sweetviking

Aankoop: Online

  • Gemakkelijk te betalen. Geen grote leveringskosten voor bvb klein materiaal. Gemak 10
  • In de late middag besteld en de dag erna al in de bus. Service 10
  • Assortiment niet te uitgebreid, maar wel goeie producten Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sweetviking
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2014

robuuste

Aankoop: Online

  • Alles is zeer makkelijk te vinden op de site. Eenmaal een account (is ook erg makkelijk) is het afrekenen een fluitje van een cent. Gemak 10
  • 's avonds om 21:30 besteld en het was de volgende dag om 11:30 geleverd. Service 10
  • Dezelfde merken ed als in de winkel, maar dan veel voordeliger, ik had drumstokken nodig, in de winkel zijn deze € 14,95 en bij de bax-shop € 9,90, bespaar ik toch ff snel 33% en ik hoef de deur niet uit. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van robuuste
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
22-04-2014

Marco Venturini

Aankoop: Online

Het assortiment van bax-shop is erg groot en je vind er vast en zeker wat je zoekt op gebied van licht en geluid. ik heb er nu regelmatig al wat besteld en het verbaasd me steeds weer hoe snel je de dingen thuis hebt. Ik bestelde vorige week een woofer om rond 15.00 uur smiddags en de volgende morgen was hij al ingebouwd in de speaker! Ook voor mijn batterijen blijft bax-shop mijn adres, goed en goedkoop. Zeker een aanrader dus!

  • met een paar enkele muisklikken is je bestelling gedaan en heb je betaald. Gemak 10
  • als je iets niet zeker weet wordt je telefonisch netjes en goed te woord gestaan en wordt je geholpen een juiste keuze te maken van de producten. Service 10
  • het assortiment is veelzijdig en je kan er bijna alles vinden wat je zoekt op gebied van licht en geluid. Assortiment 9
  • ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden of kennissen. ik heb gewoon nog niet 1 negatieve ervaring gehad en heb er al vaak iets besteld. De supersnelle levering is echt uniek. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marco Venturini
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2014

edurnez

Aankoop: Online

ales perfect op tijd geleverd, verzorgd verpakt en alles werkte uitmuntend.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van edurnez
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2014

New Blue Moon

Aankoop: Online

Bax is transparant in prijzen en service. Fijne zaak om mee te werken.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van New Blue Moon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2014

benmijnen

Aankoop: Online

Ruime keuze, waarbij je meerdere spullen kunt bestellen en uittesten. De spullen die je niet wenst te behouden kun je kosteloos retourneren. Super!

  • Ruime keuze, eenvoudig bestellen Gemak 10
  • Klantenservice was goed bereikbaar en had direct een antwoord op mijn vraag Service 10
  • Goed opgezette website en een zeer uitgebreid assortiment Assortiment 10
  • Absolute aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van benmijnen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-04-2014

PlugFour

Aankoop: Online

ruim assortiment, scherpe prijzen, ruime betaalmogelijkheden, overzichtelijke website, zeer snelle afhandeling en verzending.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PlugFour
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-04-2014

Piet_Puk

Aankoop: Online

Op zondag ging mijn huidige hoofdtelefoon defect, snel een vervangende nodig. Een keus gemaakt op de webshop van Bax-shop.nl en besteld. Keurig de volgende middag geleverd. Uitstekend verpakt en correct. Service is zeer goed!

  • Ik vind de webshop van Bax-shop.nl de meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke die ik ken Gemak 9
  • Telefonisch advies ingewonnen. Klantenservice zeer kundig en behulpzaam Service 9
  • Een zeer breed en compleet assortiment Assortiment 9
  • Gewoon....erg goed! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Piet_Puk
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-04-2014

TommieVer

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van TommieVer
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-04-2014

Ronaldo07

Aankoop: Online

Snelle levering, materiaal goed verpakt

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snelle levering Goede verpakking Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ronaldo07
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-04-2014

sergevaneijk

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sergevaneijk
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
20-04-2014

raviero

Aankoop: Online

Ik heb het product om 21:45 besteld en ik had het de volgende dag al in huis, top service!

  • Erg gemakkelijk om dingen te zoeken en te bestellen, top! Gemak 9
  • De service is top! Als je vragen hebt en je stuurt een mailtje of een belletje dan geven ze direct antwoord. Ook via Social Media geven ze veel aandacht aan jou en kun je vragen stellen. Service 10
  • Ik ben zelf DJ/Producer, en ik heb nog nooit ergens anders moeten bestellen omdat ze het niet hebben Assortiment 10
  • Ze hebben alles dat je nodig hebt als muziekkant voor een erg aantrekkelijke prijs! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van raviero
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-04-2014

Gebru13

Aankoop: Online

Een goed assortiment en prompte levering. Deze winkel doet wat hij belooft.

  • Bestellen was een fluitje van een cent Gemak 10
  • Het bestelde item werd de volgende dag, keurig verpakt, geleverd conform hetgeen op de website vermeld stond Service 10
  • Ruime keus uit kwalitatief goede merken Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gebru13
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
19-04-2014

RockJoAnna

Aankoop: Online

goed assortiment, scherpe prijzen, zeer snelle service, correcte informatie.

  • Het is nu de derde keer dat we iets bestelden bij bax.nl en we ondervonden nog geen enkel probleem. Gemak 10
  • Bij de eerste bestelling had de transporteur (toen niet bpost) het product in onze afwezigheid geleverd en gewoon achtergelaten op de tuintafel. Dat was niet erg professioneel en had slecht kunnen aflopen. De twee leveringen nadien gebeurden door bpost, die bij afwezigheid het product in het postkantoor bewaart en dat is prima. Verder absoluut geen klachten, picking en shipping gebeuren bliksemsnel. Service 9
  • De tweede bestelling ging om een specifiek type basversterker dat op dat moment enkel bij hen op voorraad was. Sterk! Hun prijzen zijn ook altijd bij de scherpste in de markt voor een specifiek produkt. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RockJoAnna
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-04-2014

renevkl

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Snelle levering volgens belofte en prima verpakt Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Komt beloftes na Aanbeveling 10
» Lees de hele review van renevkl
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2014

Sven91

Aankoop: Online

Goed:
- De site is redelijk overzichtelijk, maar --> zie tip.
- Je kunt iDeal betalen en krijgt de volgende dag je pakket thuis! Makkelijker kan niet.

Tip:
- Bepaal wat écht nodig is op de hoofdpagina. Er staat nu niet makkelijk vindbaar in een venster links ´inloggen? voortaan aan de bovenkant'. Daar vind je het altijd... een vermelding onderin de hoofdpagina waar men waarschijnlijk niet vaak kijkt vind ik wat overbodig. Het is een tip, aan u de websitebeheerde of u er iets mee doet natuurlijk ;)

  • Overzichtelijk en daardoor aantrekkelijk en makkelijk om te bestellen Gemak 10
  • De advertentie wordt nagekomen, want de volgende dag had ik mijn pakketje binnen. + pen! Service 10
  • Een zeer aantrekkelijke prijs voor mijn microSD kaartje. Eerder ook gitaarsnaren besteld voor een goede prijs. Assortiment 10
  • Ik heb goede ervaringen met deze winkel. Voor mij hoort deze in het rijtje winkels waar ik voor toekomstige producten ga kijken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sven91
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2014

advanoyen

Aankoop: Online

Veel in huis, goede prijs, snel geleverd

  • Uitgebreide website met veel informatie en ju kunt ook op de hoogte gehouden worden van scherpe aanbiedingen Gemak 10
  • Alles wordt razendsnel en zorgvuldig verpakt thuisbezorgd. Service 10
  • Groot sortiment, alles op muziekgebied Assortiment 10
  • Ik kan je aanraden eens op de site van Bax-shop te kijken. Ze hebben een groot assortiment op muziekgebied, scherpe prijzen en alles wordt ook nog eens razendsnel geleverd. Aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van advanoyen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2014

Wimpie1968

Aankoop: Online

Correcte en snelle aflevering de volgende dag al in huis.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • Zeer groot assortiment. Assortiment 10
  • Goede prijzen voor wat je koopt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wimpie1968
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2014

R.DE RAUW

Aankoop: Online

Eerste bestelling gedaan en een nieuwe heel tevreden klant erbij !

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van R.DE RAUW
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-04-2014

katrinus

Aankoop: Online

Bax shop heeft een geweldig assortiment voor elke muziekliefhebber, een goede prijs en prima snelle levering. Ik zou graag eens fysiek een aantal dagen in de winkel in Goes rond kijken maar gelet op de afstand vanaf drenthe moet ik het zolang maar met de webwinkel doen: en dat is ook geen straf! Super!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van katrinus
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

marciemarc3

Aankoop: Online

Snelle service tegen een redelijke prijs!!!

Echt een aanrader!!

  • Online zien en volgende dag in huis Gemak 10
  • Volgende dag in huis!! Service 10
  • Alles is aanwezig!! Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marciemarc3
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-04-2014

MrMorris

Aankoop: Online

De BAX shop is momenteel gewoon de beste, grootste en goedkoopste on-line muziekwinkel!

  • Prima website, alles snel en makkelijk te vinden en genoeg info over elk afzonderlijk product. Gemak 9
  • Prima service. Een keer bij een bestelling wat onduidelijkheden gehad, dezelfde dag dat ik support een mail had gestuurd, kreeg ik al een duidelijk antwoord. Service 9
  • Ik heb tot nu toe nog alles kunnen vinden waar ik naar op zoek was, en meer! Assortiment 10
  • Beste service, aanbod en prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MrMorris
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

dutchfilmscore

Aankoop: Online

Bestellen gaat heel eenvoudig. Ruim assortiment. Overzichtelijke site met zinvolle suggesties. Bestellingen zijn altijd snel binnen. op de dag besteld is volgende dag in huis zonder uitzondering, tenzij aangegeven op de site naast het product (voorraad).
Professionele aftersales die snel reageert. Geen wachttijd aan de telefoon. Iedere medewerker weet wie je bent en waar het over gaat. Wanneer product niet voorradig of leverbaar is hebben ze goeie alternatieven.

Mijn zaak en mijn winkel.

5 sterren :)

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dutchfilmscore
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

Edplato

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Edplato
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-04-2014

H.Groenewegen

Aankoop: Online

Prima prijs-gemak-assortiment en betrouwbaar!

  • Goede zoek- en filterfuncties Gemak 10
  • Niet nodig gehad! Service 8
  • Ook de mider hard lopende produkten zijn op voorraad Assortiment 10
  • Prijs-assortiment-gemak Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H.Groenewegen
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
16-04-2014

EmmyvdRee

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van EmmyvdRee
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
16-04-2014

Bibbit

Aankoop: Online

mooie overzichtelijke webwinkel. Snel gevonden wat ik zocht.
Zeer snelle levering en goed verpakt.
Tevreden over deze aankoop.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bibbit
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-04-2014

MJOuwejan

Aankoop: Online

Tot nu toe heel goede ervaringen met deze zaak. Goed assortiment, snelle (en goed verpakte) levering. Ik vind ook de prijs aardig, vergelijkbaar met Thomann, maar dan in Nederland. Een tien bestaat niet, want perfect is niemand. Desondanks niets op deze winkel af te dingen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MJOuwejan
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-04-2014

Ed1234567

Aankoop: Online

Bax heeft alleen een afhaalpunt in Goes, dat is jammer. Voor de NL consumenten zou het plezieriger zijn als er een afhaalpunt centraal in het land zou zijn. Wanneer ik bijv. een gitaar(versterker) zou aanschaffen geef ik de voorkeur aan afhalen, ik woon in postcode 5300 en dan is Goes wel een grote drempel.

  • Goede overzichtelijke website, goede product informatie, goede foto's van alle producten en actuele voorraad status / levertermijn. Gemak 10
  • De eerste keer (van 2x) dat ik iets bestelde heb ik op zaterdag ochtend gebeld om de medewerker de maat te vragen van een bepaald product. Hij belde binnen een kwartier terug. Keurig dus. Beide bestellingen zijn geleverd op het afgesproken tijdstip. Service 10
  • Een assortiment kan alleen een 10 krijgen als een assortiment 100% volledig is, dat is het nergens dus ook bij Bax niet. Assortiment 9
  • Ja. Bax heeft aan al mijn verwachtingen erg goed voldaan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ed1234567
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-04-2014

roywillems

Aankoop: Online

+ mooi assortiment, duidelijk, makkelijk vindbaar.

- levertijd niet als beschreven

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • voor muziek liefhebbers en muzikanten als een speelgoedwinkel voor kinderen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van roywillems
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-04-2014

bramnaus

Aankoop: Online

Deze website is de ideale webshop voor muzikanten. Scherpe prijzen en snelle levering en een goede telefonische klantenservice maken het compleet. Ook bij inhoudelijke vragen wordt je zo doorverwezen naar de fysieke winkel, waar een specialist al je vragen beantwoord

  • Deze website is de ideale webshop voor muzikanten. Scherpe prijzen en snelle levering en een goede telefonische klantenservice maken het compleet. Ook bij inhoudelijke vragen wordt je zo doorverwezen naar de fysieke winkel, waar een specialist al je vragen beantwoord Gemak 10
  • Met name de 60 dagen probeer service is cruciaal voor muzikanten. In een webshop kun je niet zomaar je aankoop uitproberen in de winkel. Dus deze service is helemaal top. Service 10
  • Ik ben nog niet veel gekomen wat ze niet hebben. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bramnaus
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

Erik van Eijsden

Aankoop: Online

Prima spul, goed verpakt, snel bezorgd, helemaal top.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Erik van Eijsden
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
15-04-2014

Tjadieowk

Aankoop: Online

  • zeer duidelijke site met veel aanbiedingen, die ook als eerste worden vertoond. Gemak 9
  • Zeer snelle service. Zelfs bij erg laat bestellen de volgende dag in huis. Service 10
  • Je kunt hier voor al je licht/geluid benodigdheden terecht. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tjadieowk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

Rymi

Aankoop: Online

Zondagmiddag besteld en maandagochtend in de bus. Prijs incl verzendkosten. Uitstekend bedrijf.

  • overzichtelijke site Gemak 10
  • supersnelle levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Rymi
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.