Winkels

Reviews: Bax-shop.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Bax-shop.nl.


2497 reviews Totaalscore 9,5
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,5

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,6
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Bax-shop.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 166
Totaal 9,8
5 sterren
30-01-2015

Peter Maatwerk

Aankoop: Fysieke winkel
Goes

  • Inderdaad, vandaag besteld morgen in huis en voor een klein bedrag desnoods dezelfde avond! Uniek, toch? Gemak 10
  • Men had een verkeerd snoer erbij geleverd. Geen nood, deze mocht ik houden en er werd per omgaande het juiste snoer toegezonden.Een dag later kon ik weer verder, maar was wel een duur snoer (het verkeerd verzondene) rijker en irritatie kwijt. TOP Service 9
  • Hebben ze het daar niet, hebben ze het nergens! Assortiment 10
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter Maatwerk
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
30-01-2015

marijkenu

Aankoop: Online

Bax shop hanteert voordelige prijzen en de spullen worden snel bezorgd en zijn goed. Ik had o.a. een microfoon besteld uit de B-stock, zeer voordelig en ook gewoon helemaal goed!

  • makkelijk online te bestellen Gemak 9
  • Snelle gratis bezorging. Service 9
  • Ruim assortiment, ook de B-stock vind ik persoonlijk heel fijn, als je een wat kleiner budget hebt, maar toch goede spullen wilt hebben. Assortiment 10
  • Ik ben heel tevreden en raad het zeker aan! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marijkenu
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
30-01-2015

Marinus v Sluisveld

Aankoop: Online

Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. goedkope flightcase en toch een goede kwaliteit.

  • makkelijke site en heel overzichtelijk Gemak 10
  • goede en snelle levering Service 10
  • Assortiment bevat voldoende artikelen Assortiment 8
  • fijne goedkope winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marinus v Sluisveld
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-01-2015

Dirk DK

Aankoop: Online

  • gemakkelijk online shoppen Gemak 9
  • bestelling gaan afhalen in de winkel in Antwerpen,vriendelijk en behulpzaam geven professioneel advies. Snelle levering Service 9
  • ruime keuze,aan producten die ik zocht Assortiment 9
  • snelle levering,professioneel advies,gunstige prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dirk DK
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
29-01-2015

stroe

Aankoop: Online

een fijne betrouwbare webshop met een heel uitgebreid assortiment een hele goede service en zeer vriendelijk en vakkundig personeel ook als je telefonische informatie wil.
Zeer zeker een aanrader.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van stroe
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
29-01-2015

E. Wilson

Aankoop: Online

Kort maar krachtig gezegd. Een uitstekende en betrouwbare winkel. Al kan er iets mislopen,doen hun best om dit zo snel mogelijk in orde te maken ook. Goede service en een snelle levering.
M.V.G.

  • Simpel en handig Gemak 10
  • Uitstekend Service 10
  • Breed assortiment Assortiment 8
  • Betrouwbaar Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E. Wilson
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-01-2015

hjcnossen

Aankoop: Online

Snelle levering, duidelijk website, meest complete assortiment in vakgebied.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hjcnossen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-01-2015

getitloud

Aankoop: Online

Deze beoordeling heb ik ingevuld op mijn eigen bevindingen, zelf ben ik een aantal jaren actief geweest in de zelfde branche maar dan alleen web-shop georiënteerd. Toen al was bax-shop voor mij een voorbeeld. Nu ik mijn eigen onderneming niet meer heb, dit door een te drukke agenda op andere gebieden. Ben ik zelf gaan kopen bij bax-shop. Dit viel valt mij enorm mee, en geeft mij het gevoel dat IK de klant ben! Vakkundig personeel en mooie producten. aantal maanden geleden op vakantie geweest naar Kamperland dit gelijk ook uit oogpunt omdat ik de winkel van Bax-shop wilde bezoeken! ook dat is mij niet tegengevallen. voelde me als een kind in een snoepwinkel!!!! GO !! BAX-SHOP!!

  • en 99% van de berstelingen online, volgende dag in huis. Gemak 9
  • ik had een keer de service voor 14:00 besteld vanavond in huis. Helaas was dit bij bax-shop niet goed verwerkt. Dezelfde dag nog een medewerker aan de telefoon met excuses en ik kreeg de verzendkosten + een kadobon als garantie stelling Service 10
  • Ik raak niet uitgekeken!! een echte snoep winkel voor de muziekant/ dj/ producer/ geluidstechnisch georiënteerde. Assortiment 10
  • 100% bax-shop is prijs voordelig, service gericht. een voortdurend geüpdatet assortiment, en mooie aanbiedingen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van getitloud
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
29-01-2015

R-Grn

Aankoop: Online

  • Gemakkelijk te bestellen, vrijwel direct in huis. Gemak 9
  • Op de site stond vermeld dat betalen na ontvangst mogelijk was. Helaas bleek achteraf betalen toch niet mogelijk. Zowel Bax-shop als het bedrijf dat de achteraf betaling mogelijk maakt, gaf geen reden op voor weigering van deze mogelijkheid. Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R-Grn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-01-2015

Toon Hellemons

Aankoop: Online

Ik kom al jaren bij BAXSHOP en heb nog steeds een goed gevoel zowel online bestellen of kopen in de winkel. altijd goede service en klantvriendelijk en klantgericht.

  • gewoon handig en snel bestellen en in huis hebben Gemak 10
  • snelle service niet goed geld terug Service 10
  • voor mij hebben ze alles in huis. Assortiment 10
  • omdat BAXSHOP gewoon goed is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Toon Hellemons
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-01-2015

bart.isabel

Aankoop: Online

veel keuze, zeer vlotte regeling en duidelijke communicatie. De gratis verzending en mogelijkheid tot retourneren zijn zeker een plus.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bart.isabel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-01-2015

BenniedeJonge

Aankoop: Online

Voortreffelijke service eenvoudig te bestellen

  • Makkelijke webshop eenvoudig te bestellen Gemak 10
  • Goede klantenservice, Retour artikelen binnen drie dagen geld terug gestort. Service 10
  • Heel veel keus. Assortiment 10
  • Als je het hier niet vind is het volgens mij niet te koop Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BenniedeJonge
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
29-01-2015

riley22

Aankoop: Online

verzendkosten niet in verhouding met waarde product, maak verzendkosten en retour gewoon standaard gratis
moet voor het product thuisblijven om te kunnen ondertekenen bij ontvangst terwijl het gewoon door de brievenbus pastte

  • super makkelijke overzichtelijke site Gemak 10
  • service is goed vind alleen verzendkosten jammer, soms evenduur als producten die je koopt. daarnaast moet je voor je pakket tekenen dus thuisblijven terwijl het gewoon door de brievenbus pastte Service 9
  • voldoende keus Assortiment 10
  • waarom niet zolang de prijzen concurrerend zijn Aanbeveling 10
» Lees de hele review van riley22
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
29-01-2015

target 1

Aankoop: Online

wereld product ben er dik tevreden over en goed afgeleverd
mocht ik weer iets kopen kijk ik uiteraard eerst bij bax-shop.nl

  •   Gemak
  • spullen worden goed afgeleverd Service 10
  •   Assortiment
  • goede service Aanbeveling 6
» Lees de hele review van target 1
Reageer op deze review

Totaal 4,3
1 sterren
29-01-2015

Radidjan

Aankoop: Fysieke winkel
Muziek+visie Antwerpen

Mensen, aub, zoek een team van verkopers die werkelijk belangstelling kunnen tonen voor hun klanten - of beter nog, zoek een 'leider' zoals Stephen die het team kan aansturen!

  •   Gemak
  • Ik kwam in de winkel. Er waren 3 medewerkers aanwezig. Nieamdn sprak me aan. Na 10 minuten rondgelopen te hebben ben ik naar de kassa gegaan, waar een medewerker iemand bediende (verder waren er geen klanten). Ik vroeg of iemand tijd voor me had: Ja, misschien.... misschien stond draden uit een apparaat te trekken. Misschien heeft me verder geholpen met de camera, maar wist er niets over te vertellen en kom hem nauwelijks vinden in het rek. Toen vroeg ik iets over de YouRockGitaar, een midi-controler en werd doorverwezen naar de gitaarspecialist (de man achter de kassa) - kende het product niet, is gaan zoeken op de site van Bax en vond het wel interessant....maar kon me niet verder helpen...... tja. Ik miste het team van Stephen ENORM, die jaren lang muziek+visie gedragen hebben. Ook al kwam ik na 5 jaar weer eens in de winkel, ik was binnen de kortste keren weer een bekende klant en men maakte tijd voor mijn vragen en kon er zelfs een oplossing aan bieden! Service 4
  • Er is een groot assortiment in de winkel, maar ik kom niet voor het assortiment, dat vind ik online ook wel. Ik kom voor iets specifieks en wil daar graag meer uitleg over of het kunnen uitproberen. Als het niet in de winkel is, hoop ik dat men moeite doet om het in de winkel te krijgen, anders kwam ik toch niet naar daar??? Assortiment 6
  • Nee, het spijt me, ik kan deze winkel voor het eerst niemand aanprijzen. Jammer! Aanbeveling 3
» Lees de hele review van Radidjan
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-01-2015

Ivan74

Aankoop: Online

  • overzichtelijke site Gemak 9
  • heel snel geleverd . Service 10
  • Heel uitgebreid. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ivan74
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-01-2015

wout31

Aankoop: Online

Zie boven

  • Duidelijke omschrijvingen en kennis van zaken Gemak 10
  • Altijd snelle levering. Geen problemen bij (gratis) retour zenden als het onverhoopt niet goed is. Service 10
  • Alleen musicstore in Duitsland kan zich meten met Bax voor de rest zijn ze uniek. Assortiment 10
  • Voor sound producten geen beter adres Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wout31
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
29-01-2015

ceholt

Aankoop: Online

Fijne winkel met groot assortiment en prima service en snelle levertijd.

  • Veel in het assortiment, makkelijk te vinden Gemak 9
  • Snelle levering Service 10
  • Veel keus Assortiment 9
  • Altijd goede ervaringen mee gehad! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ceholt
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-01-2015

mapaki

Aankoop: Online

Als ik op zoek ben naar muziek benodigdheden is bax shop voor mij de beste keuze gebleken.
Snel, betrouwbaar en netjes.

  • Prima, ik kan de producten goed vinden Gemak 9
  • snel en netjes Service 9
  • uitgebreid Assortiment 9
  • jazeker Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mapaki
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
29-01-2015

Beertje154

Aankoop: Online

Ze leveren snel, goedkoop en correct. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan iedereen!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Beertje154
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-01-2015

heuts56

Aankoop: Online

Makkelijk te bestellen, snelle levering, keuze of afhalen in de buurt of thuis laten bezorgen.

  • de webshop is overzichtelijk Gemak 9
  • Heel snel Service 9
  • Groot Assortiment 9
  • Snel en gemakkelijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van heuts56
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-01-2015

markvangils

Aankoop: Online

Top prijzen, top producten, top levering, perfect! Een voorbeeld webshop als je het mij vraagt.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van markvangils
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-01-2015

B. Vink

Aankoop: Online

De winkel voelt zeer betrouwbaar , de ene dag besteld de volgende dag binnen.
Goed verpakt waardoor het netjes aankomt.

  • Zeer eenvoudig bestellen en de volgende dag binnen. Gemak 9
  •   Service
  • Groot assortiment Assortiment 9
  • Zou de site zeer zeker aanbevelen. Goeie prijs en kwaliteit. Snelle service en uitstekende bezorging. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van B. Vink
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-01-2015

Francisca66

Aankoop: Online

Fijne overzichtelijke webshop. Enorm veel keus, goede service en snelle levering.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Francisca66
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-01-2015

pijpelink

Aankoop: Online

Andere artikelen niet bekend.

  • Voor de 1e keer een bestelling geplaatst Gemak 10
  • Prima service. Was uitstekend verpakt. Service 10
  • Wat gezocht werd, was direct te vinden Assortiment 10
  • Hadden adres Bax-shop via een kennis gekregen en vonden het prima. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pijpelink
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
28-01-2015

michael.pirens

Aankoop: Online

Baxshop is een geweldige webshop waar je altijd iets vind dat je kan gebruiken als muzikant/dj/producer.
De website is klantvriendelijk en de service is helemaal up-to-date.
Het feit dat zij ook 2 effectieve vestigingsplaatsen hebben is natuurlijk nog beter.
De snelle levertijd(vandaag voor besteld morgen in huis) is natuurlijk een sterkte die zij hebben.

Kortom Bax-shop.nl is een geweldige webshop en ik ben blij dat ik deze ontdekt heb als zanger, muzikant en producer.

  • De website is enorm klantvriendelijk Gemak 10
  • De winkel heeft ook 2 effectieve vestigingen en dit is tevens enorm handig voor het testen van materiaal. Service 10
  • Het assortiment is ruim maar zou op sommige vlakken nog mogen uitgebreid worden Assortiment 9
  • Iedereen die muzikaal is raad ik aan om bij bax-shop te gaan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van michael.pirens
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-01-2015

C.simon1971

Aankoop: Online

perfect werkend sd kaart en voor een mooie lage prijs

  • makkelijk te vinden wat je moet hebben Gemak 9
  • snel ik huis hebben binnen de afgesproken tijd Service 10
  • keus genoeg en betaalbaar Assortiment 9
  • je kunt er alles vinden wat je nodig hebt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C.simon1971
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-01-2015

timdest

Aankoop: Online

Als producer zijnde, ben ik al een jaar bezig aan de uitbouw van mijn eigen studio. Ik dacht eerst dat "voor 22-uur besteld, morgen in huis" een marketing stunt was, maar zelfs als Belg zijnde, is het effectief de dag erna in huis, zelfs al vroeg in de ochtend! Ook heb ik de dag voor kerstmis mijn pakje nog ontvangen om 21 's avonds! Je voelt dat dit bedrijf weet wat ze doen, en hun klanten heel ernstig nemen. Ook de prijs is bijna altijd goedkoper dan de concurrenten, denk maar aan music store etc... Aanrader!

  • Als producer zijnde, ben ik al een jaar bezig aan de uitbouw van mijn eigen studio. Ik dacht eerst dat "voor 22-uur besteld, morgen in huis" een marketing stunt was, maar zelfs als Belg zijnde, is het effectief de dag erna in huis, zelfs al vroeg in de ochtend! Ook heb ik de dag voor kerstmis mijn pakje nog ontvangen om 21 's avonds! Je voelt dat dit bedrijf weet wat ze doen, en hun klanten heel ernstig nemen. Ook de prijs is bijna altijd goedkoper dan de concurrenten, denk maar aan music store etc... Aanrader! Gemak 10
  • Telefoon wordt steeds onmiddellijk opgenomen als je met vragen zit, zelfs Facebook 'privé'berichten worden beantwoordt! Service 10
  • Van het meest simpele midi keyboard tot een Moog Voyager. Assortiment 10
  • Aan alle muzikante, dj, producers, die hun geld goed kunnen gebruiken en niet voor verrassingen willen komen te staan! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van timdest
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-01-2015

NinoMelle

Aankoop: Online

  • De producten zijn heel gemakkelijk te vinden in de webshop. Gemak 10
  • Goede service als je vragen hebt kun je bellen en wordt je meteen geholpen. Service 10
  • Een ruimassortiment met heel veel verschillende producten een 9 omdat er altijd wel wat bij kan. Assortiment 9
  • Het is natuurlijk altijd de vraag of een webshop alles heeft wat jij zoekt daarom de 9. Maar hoogst waarschijnlijk hebben ze precies wat je zoekt Aanbeveling 9
» Lees de hele review van NinoMelle
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-01-2015

baggeraar

Aankoop: Online

Ik kan niets slechts vinden aan dit bedrijf.

  • Zoeken op de site naar het product waar je naar op zoek bent gaat zeer snel , ook warden ik dat de site zeer snel werkt en opent , dit is bij menig bedrijf wel anders. Gemak 10
  • Ik betaal altijd met ideal en heb het bestelde binnen een paar dagen thuis , super toch. Service 10
  • Volgens mij is alles er wel te krijgen op Electronica gebied. Assortiment 10
  • Voor mij een dikke 10 , betalen en snel geleverd en ik krijg wat ik verwacht van de prijs kwaliteit spullen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van baggeraar
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
27-01-2015

yviejj

Aankoop: Online

Goede klantenservice, medewerkers hebben veel kennis van de producten. Jammer dat je een bestelling niet zelf kunt annuleren (als er iets fout is gegaan).

  • Het zou mooi zijn om de verwachte leverdatum bij de bestellingen te kunnen zien. Gemak 7
  • Ik had problemen met betalen met afterpay na contact opgenomen te hebben met de klantenservice ben ik meteen geholpen. Service 9
  • Het zou mooi zijn als ze ook piano's zouden verkopen niet alleen digitale piano's. Assortiment 8
  • Goede service, mooi dat je een sms krijgt van PostNL als je bestelling onderweg is. Ook mooi dat je moet tekenen voor ontvangst. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van yviejj
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-01-2015

casperraams

Aankoop: Online

het is gewoon een super toffe winkel met een goede kwaliteit en lage prijzen!

  • het is een betrouwbare winkel met snelle service. Gemak 8
  • ze zijn altijd op tijd met hun bezorging alleen 1x kreeg ik geen e-mail dat het verzonden was en toen dachten we dat het niet kwam en gingen we weg maar toen kwam het wel... :( Service 9
  • ze hebben niet alles maar wel veel! Assortiment 7
  • goede service,snelle bezorging, en goede klanten serves, en je kan als het niet goed is pakketjes terugstuuren Aanbeveling 8
» Lees de hele review van casperraams
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2015

somersguy

Aankoop: Online

Om de aangekochte producten te beoordelen heb ik ze nog niet lang genoeg.
Kom zeker terug.

  • Top-echte aanrader. Gemak 10
  • TOP Service 10
  • Uitermate ruime keuze. Assortiment 10
  • Beter kan niet. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van somersguy
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2015

jsuijkerbuijk

Aankoop: Online

Prima webwinkel met een heel uitgebreid aanbod in alle prijsklassen, scherpe prijzen en een uitstekende service. Een van de weinige winkels die "vandaag besteld, morgen in huis" ook daadwerkelijk waarmaakt. Van harte en zonder voorbehoud aanbevolen.

  • Overzichtelijke site, duidelijke indeling in categorieën, prima zoekfunctie. Gemak 10
  • Prompt antwoord, adequate hulp, meedenkend. Service 10
  • Zeer uitgebreid en verspreid over alle prijsklassen. Assortiment 10
  • Ik heb geen enkel negatief punt aan te merken op Bax-shop.nl en kan deze webwinkel dan ook zonder voorbehoud aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jsuijkerbuijk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2015

Bogaapat1977

Aankoop: Online

Als vaste klant van bax-shop (al bijna 5 jaar) kan ik uit ervaring zeggen dat het een zeer goede speler is op de markt. Snelle levering, zeer goede service, goed geschoold personeel en goede prijs kwaliteit verhouding.
Ik heb in het verleden diverse projecten opgeleverd en hier was bax-shop mijn vaste partner/leverancier voor alle apparatuur. Als iets niet naar wens is wordt dit keurig en professioneel opgelost naar ieders tevredenheid. Ook de garantiebepalingen zijn uitstekend. Kortom een dikke 10 voor bax-shop.

  • Website is vriendelijk en gemakkelijk bij zoeken en plaatsen van bestellingen. Ook het betaalgemak het gebruik van verlanglijstjes en dergelijke zijn prima tools. Gemak 10
  • Zeer goede service. Ook bij garantie gevallen en andere problemen wordt er een oplossing gezocht naar ieders tevredenheid. Service 10
  • Uitgebreid assortiment en overzichtelijk gecategoriseerd. Assortiment 10
  • Aan iedereen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bogaapat1977
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2015

juditperneel

Aankoop: Online

Heb reeds tweemaal een aankoop gedaan via bax-shop.
Zeer goede service, 2 dagen later was het pakket al geleverd. Ook gemakkelijk dat je zelf kan aangeven wanneer je het pakket wil geleverd hebben.
Alles goed verpakt en instrumenten zijn dik in orde en al in gebruik!
Een echte aanrader!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van juditperneel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-01-2015

lwielders

Aankoop: Online

Ik vind de opzet van website helder en duidelijk. Het bestellen gaat eenvoudig. Ook bij retourneren van een product doen ze niet moeilijk. Berichtgeving per e-mail is vlot en duidelijk. Zeer tevreden over de leveringen, maar ook over de service achteraf.

  • Snelle bevestiging per e-mail Gemak 9
  • Ook bij latere levering of back-order bericht per e-mail Service 9
  • Ruime keuze in assortimenet Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lwielders
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-01-2015

Patkrijger

Aankoop: Online

De winkel is overzichetlijk en ziet er piekfijn uit.

  • Zoek functie kan iets duidelijker en makkelijker Gemak 8
  • Perfect Service 10
  • Zeer compleet Assortiment 9
  • Goede service, mensen met verstand van zaken en een prachtige winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Patkrijger
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-01-2015

fehamm

Aankoop: Online

goed product tegen betaalbare prijs

  • snel en veilig vanuit je stoel Gemak 10
  • de volgende dag al in huis en goed verpakt Service 10
  • kon goed vinden wat ik nodig had, Assortiment 8
  • snel en veilig Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fehamm
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-01-2015

Wally_Jr

Aankoop: Online

Ik vind deze winkel een aanrader voor iedereen, ik ben goed geholpen en tevreden over dit bedrijf, ik zal voor dit bedrijf terugkomen en vaker iets gaan bestellen !

  • Ben goed geholpen Gemak 9
  • Snel geld terug na retouring Service 10
  • Veel verschillende producten Assortiment 9
  • Goede service, goede kwaliteit, duidelijk bedrijf Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Wally_Jr
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-01-2015

Black Spider

Aankoop: Online

Veel keuze, goede kwaliteit, compleet en lage prijzen

  • Duidelijke uitleg over de verschillende soorten Gemak 9
  • Vandaag besteld morgen thuis is niet van toepassing voor België omdat de post enkel s'morgens leverd Service 7
  • Keuze in overvloed Assortiment 10
  • Starters pakket met acoustic western gitaar, goede kwaliteit, compleet met staander, stemmer en lage prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Black Spider
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2015

bertwb

Aankoop: Online

Ik heb geen negatieve dingen kunnen ontdekken. Ze hebben een goede site, goede prijzen, goed telefonisch bereikbaar, snelle levering, correcte levering.

  • Duidelijke website, goede telefonische ondersteuning Gemak 10
  • Tijdens het telefoongesprek duidelijke uitleg en alternatieven doorgesproken. Service 10
  • Zeer ruime keuze! Assortiment 10
  • Goede site, goede prijzen, goede contacten, snelle levering, correcte levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bertwb
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2015

Eva96

Aankoop: Online

  • Als beginnend gitarist zocht ik een capo. Op de site staat duidelijk uitgelegd welke capo voor welke gitaar dient waardoor ik de juiste heb besteld. Gemak 10
  • Mijn bestelling was de volgende dag in huis! Service 10
  •   Assortiment
  • - Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Eva96
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-01-2015

Superpianoshow

Aankoop: Online

Al klant sinds het begin toen het begon met flightcases,
en dat zegt al iets over hun goede service,
Bij een retour nooit gezeur, of moeilijk gedoe dat je een tegoed bon moet accepeteren,
Bax stuurt gewoon weer netjes je centjes terug.
Goede tot uitmuntende spullen,
Vandaag besteld, morgen geleverd
1 min puntje, onlangs een speaker besteld en betaald, welke een levertijd zou hebben van 5dg die vervolgend de volgende dag veranderd werd naar 30weken.
Daarna ook nog een keer gehad met een bestelling met een voeding.
Gezien ik dat niet acceptabel vond, kreeg ik netjes mn centjes weer terug.
Ik ben een erg tevreden klant.

  • Vandaag besteld morgen in huis Bax doet t Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Teveel om op te noemen Assortiment 10
  • Als de nummero uno van nederlanf Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Superpianoshow
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-01-2015

dakie

Aankoop: Online

Prima shop met snelle levering en lage prijzen. ruim assortiment en duidelijke beschrijving. alleen mis ik spullen voor de contrabas, anders een 10

  • Goede site met veel info en snelle levering Gemak 9
  • snelle levering Service 10
  • veel producten maar helaas weinig voor de contrabas Assortiment 7
  • als ze hebben wat je zoekt een top winkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dakie
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-01-2015

KoeleThijs

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • was de volgende dag al binnen! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van KoeleThijs
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-01-2015

jeekelen

Aankoop: Online

Bax-shop heeft mij nog nooit teleurgesteld. Uitzoeken, bestellen, betalen, het gaat allemaal zo soepel en eenvoudig, ik zou willen dat vele andere websites dit niveau haalden. Tot nu toe heb ik iedere keer de bestelde artikelen binnen 24 uur in huis gehad. in één woord: Gewéldig!
Een aanrader!

  • Bak-shop heeft een geweldig assortiment, en een perfect functionerende website Gemak 10
  • Bax-shop heeft uiterst scherpe prijzen, EN een laagste prijs garantie! Service 10
  • Het assortiment is groots! Assortiment 10
  • Iedere aankoop bij Bax-shop was tot nu toe een prettige beleving. Veel webshops zouden van Bax kunnen leren. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jeekelen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-01-2015

FMM

Aankoop: Online

snelle levering goede prijzen en service als je vragen hebt

  • goede overzichtige webside Gemak 9
  • bestelde artikelen optijd afgeleverd en inorde Service 9
  • er is voor iedereen wel wat te vinden Assortiment 9
  • goed gevoel dat alles op tijd geleverd wordt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van FMM
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-01-2015

Len_Art

Aankoop: Online

Persoonlijk heb ik alleen maar goede ervaringen met Bax-shop.nl. Ze leveren snel, hebben een groot assortiment en de klantenservice is goed bereikbaar. Bovendien denkt men met je mee wanneer je een probleem hebt met een aangeschaft product en zal altijd een passende oplossing bieden. De website zelf is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk.

  • makkelijke en overzichtelijke web-shop, die snel levert en een zeer breed assortiment heeft binnen allerlei muziek genres. Gemak 9
  • Snelle levering, goede klantenservice. Service 10
  • zeer breed en goede prijsverhouding. Assortiment 9
  • geen enkele negatieve ervaring en heb de winkel al meerdere keren aanbevolen bij anderen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Len_Art
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-01-2015

MelvinJK

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Hele lange wachttijd voor live chat! Service 6
  • Ruim assortiment, niet alles op voorraad... Assortiment 8
  • Fijne winkel, snelle levering. Ik raad het zeker aan! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MelvinJK
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.