Deze score is gebaseerd op 211 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gereedschapcentrum.nl.
Gereedschapcentrum.nl is een flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Sinds 2007 zijn wij actief in de gereedschapsbranche en leveren professioneel gereedschap tegen scherpe prijzen. Neem de proef op de som en vergelijk onze prijzen met andere gereedschapleveranciers op het internet. Wij zorgen voor een perfecte garantie, dragen zorg voor een snelle & goede afhandeling van uw bestelling en staan wij u netjes te woord.
Dank je wel Luca voor de lovende woorden over de snelle levering en de duidelijkheid om te bestellen.
Hoi Paul. bedankt voor je positieve feedback. Super dat je je Makita set weer hebt kunnen uitbreiden. 👍
Hoi Andre, bedankt voor je positieve review. Fantastisch om te zien dat je telefonisch naar wens bent geholpen en er genoeg duidelijkheid is geweest omtrent de levering van jouw bestelling. 🚚
Hoi Yannick, bedankt voor je positieve feedback. Geweldig om te zien dat je retour aanvraag serieus in behandeling is genomen ondanks het verstrijken van het retour termijn. Dit is uiteraard de service die wij willen bieden!
Hoi Davy, Bedankt voor je uitgebreide feedback, en het spijt ons oprecht dat je een dergelijke ervaring hebt gehad. Het is absoluut niet de bedoeling dat je zo lang moet wachten op een garantieafhandeling en vervolgens op een terugbetaling. Dat je daarnaast onbeschoft bent behandeld en onze communicatie niet adequaat is verlopen, is onaanvaardbaar en niet de service die we willen bieden.
We zullen je feedback intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt. Kun je ons je gegevens en ordernummer toesturen? We zullen ervoor zorgen dat je terugbetaling zo snel mogelijk wordt afgehandeld en dat er een directe opvolging komt.
Na bovenstaande nog maar weer een keer gebeld (weer bijna kwartier in de wacht) Er was (weer) wat misgegaan. Er was wel terugbetaald, echter het garantiebedrag was per abuis op 0,00 gesteld. Dit was dan ook het bedrag wat wat uitbetaald volgens de medewerker ?? Maar nu zou het dan goedkomen, ik ben zelfs nog teruggebeld om mijn bankrekeningnummer te verifiëren, en kreeg een dag later een creditfactuur in mijn mail. De medewerker gaf aan dat het binnen 5 dagen zou worden uitbetaald. Uiteindelijk heeft dit nog 2 weken geduurd, maar ik heb nu eindelijk mijn geld terug. Eens maar nooit meer. Het betreffende artikel wat niet geleverd kon worden heb ik nu bij Bol besteld en had dit 2 dagen later in huis. Betreft precies hetzelfde artikel, zelfde merk, zelfde specificaties.
Hoi, bedankt voor je geweldige review! Fantastisch om te horen dat je Gereedschapcentrum.nl als een van je favoriete leveranciers beschouwt. Het is fantastisch om te weten dat ons uitgebreide assortiment en de gebruiksvriendelijke website bijdragen aan jouw ervaringen als aannemer.
We streven ernaar om een breed scala aan gereedschappen en materialen aan te bieden, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw projecten. Het doet ons ook deugd dat je onze klantenservice als uitstekend hebt ervaren. We doen ons best om altijd snel en behulpzaam te zijn, en het is fijn om te horen dat dit jouw vertrouwen in ons heeft versterkt.
Nogmaals bedankt voor je positieve feedback! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor al je gereedschapsbehoeften. Als je ooit vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Hoi ,
Wat jammer om te horen dat het niet zo gelopen is zoals je verwacht had. Sorry! , helaas kan ik aan de hand van de informatie geen bestelling vinden. Wil je hier contact over opnemen met onze klantenservice via 013 889 44 44 ? We kijken dan graag met je mee of alles nu wel correct loopt.