Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1938 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 162 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sifraaa 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site was heel duidelijk, alles was makkelijk te vinden en alles stond heel goed aangegeven

Service
De service was heel goed, als je voor 17:00 besteld heb je hem de volgende dag al in huis. En ze houden zich daar ook aan!

Assortiment
Super veel producten hebben ze, voor een goede prijs!

Aanbeveling
Fantastische prijzen, mooie webwinkel heel snel geleverd!

Extra toelichting
Geweldige service! Mooie prijzen nog goedkoper dan de andere winkels. Het is product was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindapennings 23-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal, wordt thuis bezorgd alleen doordat postnl vertraging op heeft geleverd duurde het 2dagen langer vanuit phonemarket alles top geregeld

Extra toelichting
Super service vanui phonemarket 2 jaar garantie super tevreden over toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poechy 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle Levering!

Aanbeveling
Geen verendkosten en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fineke 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere site, overzicht producten ook duidelijk.

Service
Snelle en duidelijke communicatie. Probleem wat niet hen fout was werd snel en prima opgelost.

Assortiment
Veel variatie en keuze mgelijkheden

Aanbeveling
Aanbod komt overeen met geleverd product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marielle.nossan 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
snel besteld, gemakkelijke betaling en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Sylviameddens 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Na de supersnelle levering bleek dat de oplader defect was, mail gestuurd en ze hebben direct kostenloos een nieuwe opgestuurd die wel werkt!

Extra toelichting
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoeradha 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er was een duidelijke overzicht welke keuzes en mogelijkheden er waren.

Service
Wat de site beloofd maakt het ook waar.

Assortiment
Voldoende keus en een goed overzicht

Aanbeveling
Goede service wat betreft informatie en bezorging.

Extra toelichting
Op dit moment vind ik alles goed en zou het zeker aanraden aan anderen en zal in de toekomst mijn telefoon(accessoires)weer daar kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrancvB 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet, hoef de deur niet uit

Service
goed, binnen 2 dagen bestelling huis

Assortiment
goed, voldoende keus

Extra toelichting
goed assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamara koomen 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond dat alles er super duidelijk stond en ik kon alles heel snel vinden echt een 10

Service
Ik hoefde niks te vragen want alles ging goed en ik kreeg me mobiel precies op de tijd dat hij zou aankomen

Assortiment
Het assortiment is heel erg ruim je kan alles wat je wilt er kopen van electronica en ik heb heel lang op het Internet gezocht en dit was de goedkoopste

Aanbeveling
Heel enthousiast en zeker een bezoek waard

Extra toelichting
Ik heb alleen maar goeie punten niks was telaat of verkeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill50 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijk en snel te bestellen.

Service
half vijf besteld, daags erna geleverd. Prima.

Aanbeveling
zeer scherp geprijsd. Beste prijs in de markt. Ik zou iedereen aanbevelen bij PhoneMarket te bestellen.

Extra toelichting
Ben eerst in mijn eigen woonplaats naar een gsm winkel geweest. Prijsverschil met PhoneMarket was enorm. 130 Euro goedkoper bij Phonemarket. 's Middags besteld en daags erna al in huis. Ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jheijmen 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Beoordeling zegt al genoeg! Met andere woorden zeer tevreden over mijn aankoop bij phonemarket. -.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Leufkens 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mkkelijke gang van zaken, zonder veel poespas. Uitzoeken toestel en vervolgens de bestel- en betaalprocedure zijn een makkie.

Service
Levertijd en aflevering snel, volgens verwachting

Assortiment
Meer dan voldoende keuze uit vele soorten en merken van apparaten.

Aanbeveling
Vanwege de correcte en snelle bestel- en leverprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjvg 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke site om te bestellen

Service
ik kreeg meteen mail dat hij onderweg was, en kon hem toen volgen.

Assortiment
wat ik wilde was er.

Aanbeveling
zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

superfriesejesse 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Telefoon bevalt prima, ook de bijbehorende accesoirres Had later nog gevraagd ok een extra factuur op andere naam, binnen no time een nieuwe factuur met andere naam top geregeld en vooral de snelheid waarmee. Product was ook goed stwvig ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gkamp 17-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles ging goed, geen problemen, snelle levering en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper22 17-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestelproces is eenvoudig en je hoeft niet eerst een account aan te maken. Verder is het super dat het bestelde artikel de volgende dag al wordt afgeleverd.

Service
Ik geef een 8. Omdat ik de service prima vond. Het beoordelen met een 10 zou te ver gaan, omdat er altijd ruimte over moet blijven voor verbetering. Echter geen enkele kritiek op de service tot zover.

Assortiment
Volgens mij zijn alle gewilde artikelen in de wereld van de telefonie aanwezig in het assortiment. Het is een prima divers assortiment wat wordt aangeboden.

Aanbeveling
Je kunt hier gerust jouw nieuwe mobiele telefoon bestellen, je zult er geen spijt van krijgen. Daarnaast hanteren ze bij deze winkel een scherpe prijs voor de artikelen.

Extra toelichting
Prima service. Snelle levering. Daarnaast is het pakket met zorg bezorgd. Scherpe prijs voor het toestel. Waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S.pakvis 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijk.

Service
Aankoop werd gelijk de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Kan geen nadelen ontdekken.

Extra toelichting
Mooie site, veel keus, scherpe prijzen, vandaag besteld volgende dag al keurig thuisbezorgd. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alkan35 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiekm 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dagmar_x 16-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere site, veel keuze, bestellen gaat makkelijk en snel

Service
Er was een probleem met verzenden, na 1 keer bellen is het voor mij uitgezocht en opgelost. Er was eerst sprake van dat de telefoon wellicht kwijt geraakt zou zijn geraakt in de post. Als dat zo zou zijn, werd er meteen een nieuwe verstuurd (gratis verzekerde verzending). Dat was alleen niet zo en ook dit werd goed gecommuniceerd.

Assortiment
Veel producten en ook veel accessoires, prijs-kwaliteitverhouding goed tot zeer goed

Extra toelichting
Kortom: snelle verzending, goede service, breed assortiment. Mocht ik nog eens een nieuwe telefoon zoeken dan kom ik hier terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

medion34 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede site
levering zoals afgesproken

Service
alles zoals afgesproken
mini sd niet voorradig keurig aangegeven en ingeleverd

Assortiment
alle producten die ik wou op 1 site top

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van.remunt 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniquebackx 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De websitie van Phonemarket is overzichtelijk. Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Na het bestellen krijg je meteen een orderbevestiging met daarbij informatie over de levering van je pakket. Via mijnpakket.nl kun je precies bekijken wanneer je pakket wordt geleverd.

Assortiment
Ik was op zoek naar de samsung galaxy s4mini. Via kieskeurig.nl kwam ik terecht bij Phonemarket.nl. Zij boden deze telefoon het goedkoopst aan. En daarnaast hoef je geen verzendkosten te betalen. Dus geen verrassingen achteraf!

Extra toelichting
Het is een betrouwbare, goede winkel, waarin je een ruim assortiment producten kunt vinden. Daarnaast werken ze samen met mijnpakket.nl, waardoor je precies weet wanneer je pakketje binnenkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Geen 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Goed en snel

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
De telefoon die ik had gekocht bij hun bleek niet goed te werken, en kon er niet mee bellen en gebeld worden, Maandagmiddag erover gebeld en opgestuurd, en woensdagmiddag had ik al weer een nieuwe in huis en deze werkt wel perfect, een fijne supersnelle en goede service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frenkyfrenk 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
After sales was top. Ik wilde de factuur op een andere naam hebben. Ze deden alle moeite om dit voor elkaar te krijgen: top!

Assortiment
Prijzen willen nog wel eens schommelen.

Aanbeveling
Snelle verzending, geen bijkomende (verzend)kosten, prima after sales!

Extra toelichting
Zoals aangegeven: verzending was snel en goed; aftes sales was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jedeke 09-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Duidelijke website. Geen bijkomende verzendkosten. Snel geleverd. Maar waarom wisselt de prijs van de door mij gekochte telefoon steeds? Ik zag maandag een goede prijs, op dinsdag heb ik besteld toen was de telefoon 9 euro duurder en nu op zondag is hij weer 8 euro goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bossie92 09-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle bezorging, goede berichtgeving gedurende de periode tussen het moment van bestellen en het moment van bezorging waardoor je up to date blijft van ontwikkelingen. Netjes verpakt, scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerda2203 09-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk

Service
Mijn bestelling op vrijdag gedaan en op maandag kreeg ik de mail dat hij dinsdag bezorgt zou worden

Aanbeveling
Prijzen zijn voordelig en de service is goed.

Extra toelichting
Kan over de winkel zelf niet oordelen maar de website vind ik overzichtelijk en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carpe.diem 06-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Met gemak kon ik de bestelling plaatsen. Ik wist al welk product ik nodig had, dat scheelde zoeken. Dankzij Kieskeurig ben ik bij Phonemarket terecht gekomen.

Assortiment
Genoeg aanbod.

Aanbeveling
Beloofd is beloofd.

Extra toelichting
Het is een webwinkel zonder gedoe! Eenvoudig en gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marcel helmus 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je loopt zo door alle stappen heen, duidelijk en makkelijk.

Service
Er staat op de site "voor 17.00u besteld is morgen in huis" Ik deed mijn bestelling op vrijdag precies om 17.00u en de volgende ochtend werd het keurig bezorgd.

Aanbeveling
Vooral de snelheid van leveren spreekt mij aan.

Extra toelichting
Snelle verwerking van de orders, je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering d.m.v. track & trace

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ronderooy 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele website

Service
Duidelijke communicatie

Assortiment
Ook bijbehorende accessoires op voorraad

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lifeline10 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis, achter de laptop bestellen. Diverse betaal mogelijkheden.

Service
Probleem bij PostNL vanwege niet leveren pakket. Phonemarket heeft direct een nieuwe telefoon opgestuurd (Galaxy S4) en vanwege het ongemak een gratis accesoirespakket twv €40. Klasse.

Pakket binnen 24 uur ontvangen.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Vanwege de service

Extra toelichting
Motivatie terug te zien onder het kopje " Service".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LORavo01 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Binnen 48uur de spullen binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rick.schulten 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super makkelijk geregeld, duidelijke bestelinstructie en snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
duidelijke site, makkelijke bestel en betaalprocedure en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

floortje85 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
"Kenmerken en prijzen van telefoons duidelijk. Het bestelproces verliep makkelijk en was redelijk duidelijk, alleen onhandig dat tijdens het bestellen niet de openingstijden van afhaallocatie duidelijk in beeld waren.

Service
Toen ik er achter kwam dat ik niet in staat was mijn bestelling in de winkel af te halen, werd deze bestelling na een telefoontje direct geannuleerd en kon ik meteen een nieuwe bestelling plaatsen, waarbij mijn telefoon werd thuisgestuurd.

Assortiment
Ik wist al welke telefoon ik wilde hebben en de prijs hiervoor (Samsung 4S Mini) was het laagste bij Phonemarket.nl.

Aanbeveling
Prettige winkel, snelle en duidelijke service en erg klantvriendelijk.

Extra toelichting
Over het geheel genomen een goede winkel. Voor mij was alleen niet direct duidelijk dat de fysieke winkel op zaterdag niet open was, maar dat is vooral aan mij zelf te wijten. Geen aanmerkingen dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramBergs 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op het juiste tijdstip thuis bezorgd, goed op tijd!

Service
Bezorging zeer accuraat!

Aanbeveling
Goede aanbiedingen, goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjoleind 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima site en makkelijk te bestellen

Service
Snelle actie; ik werd direct gebeld omdat ik vergeten was mijn huisnummer in te vullen. Pakketje werd meteen verstuurd; volgende dag in huis!

Assortiment
gevonden wat ik zocht voor een goede prijs

Aanbeveling
prima service

Extra toelichting
Ik was specifiek op zoek naar deze telefoon en die hadden ze hier voor de scherpste prijs. Nette service en snelle levering. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mpi 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie op de site. Makkelijke bestelprocedure

Service
Werd goed per mail op de hoogte gehouden van de bestelstatus

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ik zou er zelf ook weer bestellen wanneer nodig.

Extra toelichting
Snelle levering. Binnen 1 dag is ook binnen 1 dag. Duidelijke communicatie over bestelstatus. Dat is bij sommige andere bedrijven soms ver te zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatjecom 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Alle info die ik zocht was makkelijk op de site terug te vinden waarna de bestelling zo eas geplaatst. Via de mail was de bestelling makkelijk te volgen. Deze had ik zoals beloofd de volgende dag in huis. Prima!

Aanbeveling
Vertrouwd, snel en duidelijk.

Extra toelichting
Vertrouwd, snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaapvandermark 03-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle informatie is gemakkelijk te vinden

Service
je word keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling via e-mail.

Aanbeveling
prima service en hele goede communicatie over de status van de bestelling.

Extra toelichting
Scherpe prijs en uitermate snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bikeman122 21-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron_Moerman 18-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig in de hand liggend toestel

Service
Snelle levering binnen de aangegeven tijd

Assortiment
Ruim voldoende tegen aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Zou ik zeker aan bevelen

Extra toelichting
Prettige online winkel met een super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leentje52 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Super snelle bezorging! volgende dag al in huis en goedkoper dan bij de andere online aanbieders

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MikeDries 17-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld en binnen 1 dag geleverd.

Service
Ik had een probleempje met de taalinstellingen op mijn telefoon. Stuurde daarover een mail en binnen een kwartier werd ik teruggebeld en werd het probleempje opgelost.

Assortiment
Een ruime keuze.

Aanbeveling
Gezien het vorenstaande een duidelijk Ja.

Extra toelichting
Zie hiervoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcelverbeek 16-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Extra toelichting
Probleemloze verzending. Geen ervaring echter met afhandeling klachten / garantie of iets dergelijks.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maschab 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestellen via internet en betalen met Ideal

Service
Had in eerste instantie het verkeerde toestel gekregen (met Simlock, had Simlockvrij moeten zijn). Eén mailtje, volgende dag had ik het goede toestel in huis met retourlabel om het gelockte toestel (gratis) terug te sturen.

Extra toelichting
Had in eerste instantie het verkeerde toestel gekregen (met Simlock, had Simlockvrij moeten zijn). Eén mailtje, volgende dag had ik het goede toestel in huis met retourlabel om het gelockte toestel (gratis) terug te sturen. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dehaan.ellis 07-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Eén van de weinige plekken waar ik de Samsung s4 mini duos kon kopen, voor de goedkoopste prijs!

Extra toelichting
De Samsung s4 mini Duos is maar op weinig plekken te koop en niet of nauwelijks in een fysieke winkel. Phonemarket bood het product aan, voor de goedkoopste prijs, zonder verzendkosten en voldeed aan de verwachtingen. Prima koop, prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo Corstiaans 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het via internet te bestellen en makkelijk te betalen met i-deal.

Service
Ideale services ook ivm dat je percies via een mail kunt zien hoelaat je bestelling geleverd word.

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen en door een goede levering de dag erop de bestelling al in huis.

Extra toelichting
Ik vind het goed shoppen in deze online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agkoot 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

IngB 01-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel ontvangen

Service
Product geruild. Was in de buurt en heb daar ter plaatse het juiste hoesje gekocht. Restant bedrag netjes binnen een paar dagen retour op mijn rekening.

Aanbeveling
Alles ging soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews