Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1939 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 163 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

defstroyer 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
aanklikken en de volgende dag in huis

Service
gewoon goed

Assortiment
genoeg keuze en de nieuwste modellen

Aanbeveling
mooie site en overzichtelijk

Extra toelichting
alleen maar positief geen minpunten gevonden tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LOC250 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen van in je zetel.

Service
2 dagen na bestelling met overschrijving en dit vanuit België, mijn apparaat ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brouwer m1 25-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Tot dusverre is de service zoals ik die had verwacht: prima. Ik werd van iedere stap in het leveringsproces op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
Zo goed geregeld en tegen een zeer concurrerende prijs: natuurlijk zou ik deze winkel aanbevelen aan een ander.

Extra toelichting
Ze hebben waargemaakt wat op de site werd beloofd: ik bestelde op 2e paasdag, dan wordt er natuurlijk niet gewerkt. Maar de volgende dag werd mijn bestelling verwerkt en de dag erop werd deze bezorgd. Sneller had niet gekund, prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coach1981 25-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is duidelijk en de bestelling is gemakkelijk

Service
Levering dag na bestelling! wat de service betreft kan ik niet oordelen omdat ik hun service nog niet nodig gehad heb.

Assortiment
Alle nieuwe modellen in stock

Aanbeveling
Ik doe dat zeker. zowel voor de bestelling als voor de levering en de redelijke prijs van de verzendkosten. Ook de grote keuze van betalingsmogelijkheden is een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bimones 22-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld, morgen in huis. We hebben zelfs geen account aan hoeven maken.

Service
Doen wat is afgesproken

Assortiment
je kon ook heel makkelijk pakketjes bestellen van artikelen die bij elkaar passen, zoals een telefoon met de assecoires erbij.

Extra toelichting
We hadden geen enkele klacht. Daarom ben ik tevreden. Toch kan je pas echt tevreden zijn over een winkel, wanneer je problemen tegenkomt en waarop service verleent wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pejeham 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
levertijd zoals belooft

Assortiment
veel te kopen

Extra toelichting
galaxy note pro 12.2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ML-X 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is simpel en overzichtelijk, het bestelproces is ook niet onnodig gecompliceerd en er zijn voldoende verschillende betaalwijzes.

Service
Ik heb geen contact gehad met de winkel want dit was niet nodig, maar ze kwamen hun belofte "voor 17:00 besteld, de volgende werkdag in huis" helemaal na.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifieke telefoon in een hele specifieke en lastig verkrijgbare uitvoering, en bij Phonemarket hadden niet alleen deze, maar nóg 3 andere speciale edities waardoor ik zelfs nog even ging twijfelen! Omdat het om een bijzonder toestel ging was er niet veel concurrentie, maar degenen die er waren waren ook nog een behoorlijk stuk prijziger, het scheelde maar liefst €80,- met de goedkoopste andere aanbieder.

Aanbeveling
Ik heb nooit erg hoge verwachtingen van webwinkels en hun beloftes, maar Phonemarket heeft mij bijzonder aangenaam verrast. Ik kan niet anders dan ze aanbevelen, en als ik zelf weer wat nodig heb kom ik absoluut terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hheising 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via computer

Service
Geen rompslomp er om heen

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goed afhandeling van de opdracht

Extra toelichting
Bestelling is goed af geleverd afhandeling phonemarket is heel goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark van Vlerken 15-04-2014 In de winkel gekocht
Kiotoweg 717, Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon mijn bestelling met iDeal betalen alvorens ik het op ging halen in de winkel. Dit vond ik erg prettig.

Assortiment
De telefoon (Samsung S4 mini) die ik wilde, was in alle kleuren leverbaar (al heb ik toch voor de zwarte gekozen). Ik ben verder nog geen webshop tegengekomen waar alle kleuren leverbaar zijn.

Aanbeveling
Duidelijke website, betalen via iDeal, afhaalmogelijkheden, lage prijs. Gewoon prima!

Extra toelichting
Ik heb op een donderdagavond bij Phonemarket.nl een Samsung Galaxy S4 mini black edition op mijn bedrijf besteld. Omdat ik 'm na 17:00 bestelde zou het pas de volgende dag verzonden worden, en zou het pas die zaterdag aankomen. En daar wilde ik niet op wachten natuurlijk Dus omdat hun winkel dichtbij zat (Rotterdam), heb ik aangegeven dat ik de telefoon die vrijdag op kwam halen. Ik vond het prettig dat ik al wel van tevoren via iDeal kon betalen, want ik ben de pinpas van mijn bedrijfsrekening kwijtgeraakt tijdens een verhuizing. Ze waren niet de allergoedkoopste in de pricetracker, maar omdat de goedkoopste op dat moment weinig winkelreviews had, was ik bereid een euro meer te betalen omdat ik dan de zekerheid had dat het een winkel met goede reviews betrof. Het was wel even zoeken naar de winkel. Ik heb een aantal keer heen- en weer gereden over het bedrijventerrein omdat mijn tomtom mij niet voor de deur afzette, en het winkelpand een beetje verstopt ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeeewee 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Alleen jammer dat de verpakking + uitleg van de beschermfolie in het Chinees was.

Aanbeveling
Zeer scherpe prijzen!

Extra toelichting
Alle voordelen die een online winkel zou moeten bieden, worden geboden (snelle levering, duidelijke productomschrijving, makkelijk betaal- en registratieproces). Zonder toeters & bellen. En met logische en voordelige upsell mogelijkheden bij het uitchecken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 2014 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en te betalen

Service
Perfect, S5 uitgeleverd op dag van bestelling

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Perfecte Service

Extra toelichting
Perfecte levering, netjes mij gebelt, uitmuntende service en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kangar00s 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website en snel besteld.

Service
alleen maar een dikke duimen

Assortiment
niet echt naar gekeken. ik wist al wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Na alle negatieve berichten over web winkels, is deze zeker aan te bevelen

Extra toelichting
zeker een warme douche !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HendrikN 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In het weekend besteld als geschenk. Zeer makkelijke en overzichtelijke site.

Service
Direct een reply van de bestelling en daarna via de mail correct op de hoogte gehouden van de vordering van de levering.

Assortiment
Breed/ruim assortiment in diverse segmenten.

Aanbeveling
Overzichtelijk, correct en goed georganiseerde web winkel.

Extra toelichting
Mooi en overzichtelijke web winkel. Niet te veel franjes enkleurtjes, maar direct en simpel opgebouwd met goede samenvattingen en beelden van de producten die geleverd worden. Een aanrader voor iedereen die nog mocht twijfelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diejana 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, alle vragen die ik had kon ik zelf opzoeken.

Service
Supersnelle levering; slechts een dag later had ik mijn nieuwe telefoon in huis!

Extra toelichting
Helemaal goed! Niets negatiefs te bedenken, dank voor de goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees v.D. 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet eerst 10 x doorgelinkt worden om te mogen betalen maar gewoon in 1x duidelijk

Extra toelichting
Na 15.00 uur besteld en de volgende dag in huis beloofd zoals het op de website staat. Jammer dat ik niet van tevoren ben ingelicht over het andere hoesje, wel is dat na ontvangst keurig opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quintana 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snelle levering en goede mails omtrent voortgang van levering.

Assortiment
Breed aanbod en goedkoopste prijzen.

Aanbeveling
Ik zou hier zeker weer bestellen, prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedege 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel en correct afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robstimmerwerken 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima verloop

Service
Goede mail communicatie

Assortiment
Heel breed georiënteerd

Aanbeveling
De snelheid van leveren en de goedkoopste

Extra toelichting
Wat de klant belangrijk vind is snelheid en prijs. Deze combi is perfect bij phonemarket.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LANeuman05 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een bestelling is zo geplaatst! De website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.

Service
Ik wilde een ander afleveradres dan factuuradres opgeven. Dat was geen probleem en zo geregeld.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht, dus dan ben ik tevreden

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aanbevolen aan een vriendin die ook een nieuwe telefoon nodig heeft. Ik zou de winkel zeker ook aal andere mensen aanbevelen.

Extra toelichting
De bestelling is gemakkelijk geplaatst, snel geleverd, ze leveren goede service rondom de bestelling en de prijzen liggen bij Phonemarket een stuk lager dan de adviesprijzen. Ik zou de website zeker aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter48hkz 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en een ruim aanbod tegen lage prijzen.

Service
Snelle levering. Na bestelling de andere dag in huis.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snelle bevestiging van de bestelling en updates van het verzendingsproces. Nergens anders een goedkopere aanbieding gevonden en geen verzendkosten. Aanrader! Prima service.

Extra toelichting
Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website. Snelle bevestiging van de bestelling en updates van het verzendingsproces. Nergens anders een goedkopere aanbieding gevonden en geen verzendkosten. Aanrader! Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryvonneke 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijk te bestellen

Service
Goede service. Wij hebben op vrijdag om 11.30 uur 2 dezelfde toestellen besteld met betaling onder rembours. Binnen een half uur werden wij gebeld of het klopte dat we 2 dezelfde toestellen besteld hadden en dat het geen fout was. Er werd ons gezegd dat we de toestellen pas op maandag geleverd zouden krijgen omdat het een bestelling onder rembours is. Echter op zaterdagmorgen om 10.30 uur stond de postbode op de stoep met onze bestelling.

Assortiment
Is ruim genoeg, keuze uit voldoende modellen en merken,\.

Aanbeveling
Vanwege de goede service en het betaalgemak dat je ook onder rembours kunt betalen. Je weet precies wanneer er geleverd word en in ons geval zelfs nog eerder.

Extra toelichting
Ik vind het goed dat ze even checken of je inderdaad 2 dezelfde toestellen besteld, het zou ook een foutje kunnen zijn. Het telefonische contact was met een zeer vriendelijke medewerker die weet waar hij over praat. De snelle levering is voor ons ook zeer belangrijk. Betaling onder rembours gaat ook prima. Je betaald gewoon aan de postbode als je het toestel geleverd krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markmvw 12-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is simpel. Alles wijst vanzelf.

Service
Binnen één dag had ik mijn bestelling in huis. Goed verpakt en aangetekend verzonden. Na ontvangst ontvang je een mail of alles goed is verlopen.

Assortiment
Niet elke telefoon is hier te koop.

Extra toelichting
Snelle verzending, goede acties, betrouwbaar. Assortiment mag groter, after pay mogelijk is er niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Dijkshoorn 12-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer toegankelijke website

Service
Zeer snelle verzending en bezorging van de bestelling

Assortiment
Ruime keuze uit met name bundekaankopen

Aanbeveling
Zeer goede ervaring met aankoop i-pad.

Extra toelichting
Goede en betrouwbare webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lottex 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg gemakkelijk in gebruik en voor iedereen te begrijpen.

Service
Super service! De levering is erg snel. Ik had mijn telefoon om 12 uur in de middag besteld en precies 24 uur later had ik deze telefoon al in mijn bezit! Daarnaast krijg je gelijk een bevestiging van je bestelling na betaling, wat ik ook erg prettig vind. Het pakket is te volgen via post NL waardoor je ongeveer weet hoelaat het pakketje bezorgd wordt.

Assortiment
Erg uitgebreid! Deze website heeft teminste telefoons in andere kleuren. Dit is wat ik vaak mis in de standaard elektronica winkel. Altijd een saaie witte of zwarte telefoon. Bij deze website is het kleurenassortiment erg breed!

Aanbeveling
Ik zou deze website zeker aanbevelen! Zelf kende ik deze website nog helemaal niet. Ik ben hier toch altijd een beetje voorzichtig mee met het bestellen op "minder bekende" websites. Ik heb de website gezocht via google en nagetrokken of deze betrouwbaar was, echter vond ik alleen maar positieve reacties. Ik ben verder erg tevreden over de service en de betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Ik zou deze website zeker aanbevelen! Zelf kende ik deze website nog helemaal niet. Ik ben hier toch altijd een beetje voorzichtig mee met het bestellen op "minder bekende" websites. Ik heb de website gezocht via google en nagetrokken of deze betrouwbaar was, echter vond ik alleen maar positieve reacties. Ik ben verder erg tevreden over de service en de betrouwbaarheid. De levering is ook erg snel. Ik had mijn telefoon om 12 uur in de middag besteld en precies 24 uur later had ik deze telefoon al in mijn bezit! Daarnaast krijg je gelijk een bevestiging van je bestelling na betaling, wat ik ook erg prettig vind. Het pakket is te volgen via post NL waardoor je ongeveer weet hoelaat het pakketje bezorgd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FunZip1 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online gemak

Service
prime service

Assortiment
royaal

Extra toelichting
gehele behandeling en afhandeling goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonnedans 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gewenste mobieltje ingevoerd en vond Phonemarket snel met de beste prijs.

Service
Na Ideal betaling meteen een mailtje met bevestiging en ik kreeg een track&trace nummer zodat ik wist wanneer ik het per post zou ontvangen.

Aanbeveling
Gewoon doen!

Extra toelichting
Gewoon duidelijk verhaal, snel besteld, betaald en ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil roosen 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Nette overzichtelijke site

Service
Stipte gratis levering

Aanbeveling
Beste prijs snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

DairyBeat 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'Een kind kan de was doen'.

Service
Zo ver prima.

Assortiment
Ruime keuze, maar ik ging enkel voor dit toestel.
Voor mijn vrouw had ik bij deze winkel er vorig jaar al een gekocht. Daar is zij zo tevreden mee dat ik er ook een bij hen heb besteld.

Aanbeveling
Tot op heden gaat alles naar tevredenheid.

Extra toelichting
De prijs is scherp en de levering is snel, en verder heb ik wel vertrouwen in deze leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen1060 09-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk

Assortiment
Ik vind dat ze het assortiment wel wat kunnen uitbreiden maar ik ben hier ook tevreden mee hoor

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen aan andere want het is goedkoop en overzichtelijk

Extra toelichting
Super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Xining 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima overzichtelijke website, bestelling is zo geplaatst zonder eerst een account te hoeven aanmaken en dat soort onzin.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus, het product werd ook netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Als je een telefoon selecteert bieden ze je ook gelijk een hele lijst bijpassende accessoires (covers e.d.) aan die je met korting erbij kan kopen. Fijn!

Aanbeveling
Prima website, overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Extra toelichting
Het geeft mij een veilig gevoel dat er ook een fysieke winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petje99 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering binnen 24 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marika.suurd 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Had een mobil gekocht maar de accu kon nog geen 6 uurtjes mee.Phonemarket een mail gestuurd met deze klacht.De zelfde dag nog een antwoord terug dat er een nieuwe accu wordt besteld en z.s.m naar ons wordt opgestuurd.Kijk dat noem ik nu service.

Aanbeveling
Omdat ze ook altijd telefonisch bereikbaar zijn.En snel te woord staan.

Extra toelichting
Zeker aan te bevelen winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nananazzz 01-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Assortiment
Goede prijs voor Samsung S4 mini

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Veerlevl 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik heb mijn mobiel besteld bij phonemarket een handige duidelijke site! Voor 17:00 uur besteld en de volgende dag tussen 11:30 en 13:30 al in huis, heel fijn dus:)

Service
Goede service alles is duidelijk je ontvangt direct een mailtje over je bestelling.
Ook ontvang je een nummer om je pakket te volgen, ook super handig!

Assortiment
Niet zon heel groot assortiment maar keuze genoeg!

Aanbeveling
Gewoon heel overzichtelijk en duidelijk.
je ontvangt meteen een mailtje waar alles duidelijk instaat.
Heb mijn nieuwe mobiel nu nog geen week en nu alweer een mailtje ontvangen over hoe het is bevallen, erg netjes vind ik dat!:)

Extra toelichting
Ik ben overal erg tevreden over! De volgende keer als ik iets bestel is het zeker weer bij phonemarket!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nananazzz 31-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Op de website staat: Vóór 17.00 besteld, de volgende dag in huis. Ik plaatste mijn bestelling om 16.07 en de bestelling had ik helaas niet de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Minpunt is de levertijd, deze komt mijns inziens niet overeen met datgene wat men beweert. Verder een prima site.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

pmaij 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Het duurde even eer ik door had hoe het product in de winkelwagen toegevoegd werd. Bestelprocess werkte voor de rest prima.

Assortiment
Gekregen voor de laagste prijs, alles werkt prima

Aanbeveling
Lage prijzen

Extra toelichting
Snel geleverd voor de laagste prijs, zodoende zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrie kuystermans 29-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestelling verliep vlot en duidelijk

Service
ze doen wat ze beloven. vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
hetgeen we wilde bestellen was op voorraad

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RMvanHonschoten 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
's Avonds besteld, even geslapen en toen 's middags gehaald in Rotterdam. Mijn vrouw had haar cadeautje en was er zeer blij mee. Dat ging echt snel.
Goede berichtgeving via de mail wat de stand was van de bestelling en waar het mobieltje zich bevond.

Service
goed op de hoogte gehouden via de mail en snelle afhandeling in de shop.

Assortiment
Als je hier geen keuze kan maken, dan kan je dat nergens. Vele malen goedkoper dan de winkels in de winkelstraat. De smartphone die mijn vrouw wilde was in de winkel aan de straat wisselend tussen de 335 en 375 euro, In de shop van Phonemarket slechts 245 euro. Reken zelf het percentage maar uit.

Aanbeveling
Zoek niet verder, kies je phone en de bijbehorende accessoires. Goedkoper en makkelijker kan het niet. Ik denk dat de lebvering ook niet lang op zich zal laten wachten, mocht je iets meer tijd hebben dan ik (slechts 1 dag van "bestellen" naar "hebben").

Extra toelichting
Weinig ervaring tot nog toe, maar de ervaring die ik nu heb is een uitstekende. nogmaals dank voor de snelle afhandeling en tot snel met een nieuwe bestelling mijnerzijds.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Azath 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
I enjoyed your quick services and trust, No regrets!

Extra toelichting
I got this link on my search for phones, it was easy and self directing... Here I am with my phone from your store

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.storm 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en binnen 2dagen in huis.

Service
Veilig verpakt .

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Absoluut, beter is er niet

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Kan niet beter. Snel en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IvSZ 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima site.

Service
Keurige mailwisseling.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering. Goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RvdH66 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ntielemans 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site werkt gemakkelijk en bestelling is snel geplaatst.

Service
Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
De telefoon die ik zocht was op voorraad. Verder niet gekeken.

Aanbeveling
Betrouwbaar en veilig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joteti 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk!

Extra toelichting
Goedkoop enbetrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

pascalbruins 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

blinki100 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder account kopen en betalen met ideal

Service
Alles is gegaan zoals op site beschreven

Assortiment
precies wat ik zocht hadden ze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douschka 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De telefoon (Samsung Galaxy S3) was inderdaad de volgende dag in huis en ik heb enkele dagen later netjes een mailtje ontvangen met de vraag of ik tevreden ben en/of opmerkingen heb n.a.v. mijn bestelling.

Assortiment
Van sommige merken (m.u.v. Samsung en Apple) zijn er slechts enkele modellen aanwezig, maar ik heb de telefoon die ik heb gekocht nergens anders voor deze prijs kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik heb (tot nog toe) niets te klagen gehad dus zou ik de winkel zeker aanbevelen.

Aangezien er voor zo ver ik weet geen telefoons i.c.m. abonnement worden verkocht en de niet zo gangbare merken niet in het assortiment zitten zouden mensen die hier naar zoeken toch beter ergens anders kunnen kijken. Hoewel ik nu een simlockvrije telefoon heb ben ik echter wel goedkoper uit dan dat ik zou zijn i.c.m. het goedkoopste abonnement dat ik kon vinden en zit ik hier gelukkig dus geen 2 jaar aan vast!

Kortom:als je op zoek bent naar een simlockvrij toestel van een redelijk gangbaar merk is deze site voor mij zeker een aanrader gebleken!

Extra toelichting
Zie mijn commentaar bij de verschillende punten. Ik heb niets te klagen over de webshop en zou deze dan ook zeker kunnen aanraden. Mijn telefoon was er binnen 24 uur, hetgeen erg prettig was aangezien mijn oude volledig kapot was. Hiernaast blijk ik ook nog eens goedkoper uit te zijn dan met een abonnement. Ook het bestellen ging lekker snel en kon gewoon via IDEAL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurrie 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jjvanwesten 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenvoudig registreren en heel snel
reactie

Service
Aangetekend versturen harstikke mooi, maar heeft zijn nadelen als je op het moment van bezorgen niet thuis bent

Aanbeveling
Werkt snel en goed

Extra toelichting
Werkt snel en goed. Details op website kloppen met wat je ontvangt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ladyb8 25-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Ik vind samsung altijd heel prettig

Service
heb alleen ervaring met de levertijd, en die was supersnel

Assortiment
keuze genoeg, maar ik wist wat ik wilde

Extra toelichting
Snelle levering tegen een zeer goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews