Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1938 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 162 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 14-07-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site miste wel wat info over het product. Levering was supersnel. Minpuntje was wel dat ik bij aflevering door de post niet hoefde te tekenen voor ontvangst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Amateurke 14-07-2018 Via de website gekocht

Vlekkeloos: van bestelling tot levering aan de beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Huawei P10 besteld en volgende dag stipt geleverd. Was ruim 35€ goedkoper (10%) dan in België en gratis geleverd. Vlotte betaling en perfect werkende track en trace.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 13-07-2018 Via de website gekocht

nokia 7 plus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke info op website.
Laagste prijs.
Besteld en de volgende dag al in huis.
Doos voorzien van veiligheidstape. Indien verbroken moet de vervoerder een aantekening maken op de vervoersbrief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steve Leclercq 12-07-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levertermijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs die ik gevonden heb en geleverd binnen de 2 dagen. Zou er zeker nog kopen en aanbevelen aan mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evelien 12-07-2018 Via de website gekocht

Snelle keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had nog nooit van deze winkel gehoord,maar geen spijt van gehad.
Dinsdag besteld en woensdag ochtend al in huis.
Netjes op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot levering.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 11-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goed

Algemene score

10,0
Zeer correcte en vlugge service. Via Kieskeurig.nl en andere vergelijkingssites ben ik bij Phonemarket.nl terechtgekomen en zij verdienen meer dan een 8,5 score!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André / Gemeente Zeist 08-07-2018 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je als bedrijf het vertrouwen van consumenten wilt winnen dan moet je je daar ook naar gedragen. Voor dat ik de SAMSUNG GALAXY A8 kocht kende ik Phonemarket nog niet. Maar ja, de prijs was te aantrekkelijk om deze niet bij hun aan te schaffen en daar het ik geen spijt van.

In de mijn titel schreef ik al.... afspraak is afspraak en dat is hier zeker van toepassing.
Laagste prijs voor het betreffende product.
Levering op de afgesproken dag.
Goed, netjes en veilig verpakt. ( niet zichtbaar wat er verstuurd wordt. )
Complete levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 06-07-2018 Via de website gekocht

Onwijs fijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht een MacBook Air via de website nadat hij op een vergelijksite bovenaan stond, toch 50 euro goedkoper dan een grote winkel als MediaMarkt! Bestelde hem in het weekend dus kreeg hem op dinsdag binnen, prima op tijd volgens de track & trace code die ik meteen kreeg! Ook bevestiging van bestelling en tussentijdse updates kwamen super snel via de mail. Echt hele snelle service en net allemaal iets goedkoper dan de grote ketens, zal zo weer iets kopen hier!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat wij hadde besteld is erg snel geleverd. De info wanneer de bestelling kwam is erg duidelijk. Kort om erg tevreden over de site een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 05-07-2018 Via de website gekocht

Precies volgens afspraak geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke webwinkel, keurig op tijd volgens afspraak geleverd voor een zeer schappelijke prijs. Heb wel even getwijfeld door een paar negatieve recenties, maar vaak ligt het aan de consument zelf, er wordt vaak niet goed gelezen. Kortom, prima ervaring, ik zou hier met een gerust hart weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Ridder Mario 05-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekend, volgens de verwachting ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte prijs, mooi op tijd afgeleverd, uitstekende kwaliteit, volgens de verwachting, zeker aanbevelen bij vrienden ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karloo H. 01-07-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via kieskeurig heb ik op de website van phonemarket.nl de laagste prijs gezien voor een smartphone. Deze besteld en de volgende dag keurig bij mij thuis bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 01-07-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven en gunstige prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dyidelijke overzichtelijke site. Snelle levering volgens afspraak. Goedkoopste via vergelijkingssites

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit 01-07-2018 Via de website gekocht

Makkelijke en goeie site. Belofte wordt nagekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie webshop. Geen overbodige vragen, schermen etc. dus snelle bestelprocedure. Levering zoals beloofd. Gunstigste prijs vergeleken met 10 andere shops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 01-07-2018 Via de website gekocht

Goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een MacBook air gekocht voor een hele mooie prijs i.v.m. andere aanbieders. Snelle bezorging. En goed verpakt. Fijn dat aan de omdoos niet te zien is dat er een MacBook in zit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Superblij 30-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mn nieuwe telefoon leuke orting gehad en de service was top ben goed geholpen door zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Hornberg 30-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle levering, mooie website.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi overzichtelijke website, snelle levering. Het bestelde voldoet aan mijn verwachtingen. Volgende keer eerst hun site bekijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krisje 30-06-2018 Via de website gekocht

De service en klantendienst is TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de klantendienst gecontacteerd en ze waren heel vriendelijk, behulpzaam en correct de prijzen zijn veel beter dan elders.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bits 29-06-2018 Via de website gekocht

Phonemarket is goed, snel en goedkoop! Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer breed assortiment, vaak iets goedkoper dan de andere grote aanbieders, even snelle leveringsvoorwaarden (mits op voorraad volgende dag). prima eerste ervaring: alles conform de beloftes verlopen. Pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqvs 29-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoper dan de grotere aanbieders, snelle en goede service en op afgesproken tijdstip geleverd. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 25-06-2018 Via de website gekocht

Top web winkel aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waren opzoek naar Samsung s9 plus. Die gevonden via beslist beste prijs. En zo uitgekomen bij phonemarket.nl top webwinkel. Ons toestel kwam snel toe netjes verpakt origineel toestel van Samsung. Is zeer betrouwbaar omtrent gun gsm toestellen. Tracking gekregen doos was rondom toe met speciale zegel. Echt top want ik heb genoeg rond gekeken op internet en ik verzeker jullie sta veel nep op ook. De boodschap is kijk naar de review van de winkels. De beste feedback die iemand heeft is meestal waar.Ik weet ook er zijn mensen die nooit content zijn maar ik vind als je voor u product krijgt voor wat je betaald heb en tis geen nep kan ik alleen maar top zeggen avondmarkt.nl die zo voort. Wij zijn van België bij ons vind je dit toestel niet voor die prijs.Top top top .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 25-06-2018 Via de website gekocht

Top web winkel besteld vanuit begie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek voor gsm en uitgekomen op jullie top webwinkel. Snel en degelijk geleverd. Alleen maar lof geen enkel minpunt. En wij zijn Belgen eerlijk bij ons vind je toestel niet voor die prijs ook een meevaller. Doe zo voort jullie leveren top producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasha de Wild 24-06-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen online gaat eenvoudig en de Phonemarket levert snel het bestelde artikel.
Via mails word je keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent de levering.
Fijne webshop, ik raad hem zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 23-06-2018 Via de website gekocht

Fijne en goedkope webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar Samsung Galaxy Tab 10.1 bij hun vond ik de goedkoopste. Scheelde 100 euro met andere sites. Snelle en goede levering. Product was heel goed ingepakt. Aanrader!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 22-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde graag de galaxy s9, maar vond hem bij de mediamarkt (750 a 800 euro) veel te duur. Op kieskeurig stond phonemarket.nl aangegeven als de goedkoopste site (scheelde dik 200 euro), en na het lezen van de reviews/zoeken van het KvK nummer was ik om.
Service was top, bestelling werd gelijk de volgende dag al geleverd. Doorgaans ben ik een beetje huiverig wanneer het prijsverschil zo groot is, maar dit bewijst toch maar mooi dat prijzen bij o.a. de mediamarkt veel te hoog zijn..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RoyBoytronic 22-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb hier al meerdere keren besteld. Goedkoopste op internet, snelle levering, product zoals omschreven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

maxime 18-06-2018 Via de website gekocht

misleiding

Algemene score

1,0
overlaatst een nieuwe smartphone bij phonemarket gekocht. stond aangeduid dat er een headset werd bijgeleverd. die zat ef niet bij en toen ik hen daarover aansprak zei men heel leuk dat ze waarschijnlijk een foutje hadden gemaakt bij het overnemen. men ging ook nog eens in discussie, precies of ik ben een leugenaar, over het feit dat andere leveranciers onmogelijk een headset zouden meeleveren.zei maken fouten bij hun aankondigingen en de klant is en blijft de dupe!!voor je het weet koop je een kat in een zak. schandalig, respectloos en oneerlijk!! ik kon het toestel op eigen kosten terugsturen maar dan ging er wel een nog nader te bepalen som afgetrokken worden zogenaamd voor de minwaarde. een mens zou zich voor minder opgelicht voelen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Koen 09-06-2018 Via de website gekocht

Producten voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede shop met mooie website, goede producten voor een goedkope prijs en hele snelle bezorgingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole 08-06-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was de goedkoopste die ik kon vinden. Het werd geleverd in de verwachtte tijd, werkt zoals verwacht en er zit 2 jaar garantie op. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marrit 08-06-2018 Via de website gekocht

Makkelijke site, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nu 2 keer wat via Phonemarket besteld. De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Erg snelle levering van het product. Alleen jammer dat je niet kan kiezen voor levering bij afhaalpunt, gezien ik door werk weinig thuis ben en mijn pakket dan liever zelf ophaal. Miaar over het algemeen erg tevreden over phonemarket

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lenn 08-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon weg perfect en super snel geleverd.

Algemene score

9,0
De shop is duidelijk
Geen poespas gewoon wat het moet doen
Super simpel gebruiken..

En levering sublieme

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 05-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige sevice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop snel geleverd!super kon de Telefoon nergens goedkooper Krijgen
Gisteren besteld vandaag in huis!en voor de laatste prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Konijn 05-06-2018 Via de website gekocht

Goede duidelijke webshop. De prijs is de prijs.

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Wat men belooft, wordt ook uitgevoerd. Alles uitstekend uitgevoerd. De webshop was en is de goedkoopste in aanbieden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronnie 04-06-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, betalen. Correcte en snelle levering, een aanrader voor iedereen, helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-06-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze zeggen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefoon uitgezocht en online besteld/betaald en deze werd conform hun opgaves begeleid (statusmails) en afgeleverd door de pakketbezorger. Tip top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 03-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, concurrerende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie aanbiedingen op smartphones, let wel op dat je een percentage extra moet betalen als je met creditcard of PayPal wil betalen. Desondanks laagste prijs voor de Galaxy S9 die ik op internet kon vinden. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Zappahh 29-05-2018 Via de website gekocht

PhoneMarket Als verkopende partij niets mis mee,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
PhoneMarket als verkopende partij heeft een goede service, medewerkers zijn best kundig en bieden oplossingen. De reparatiedienst die zij uitbesteden is van een ander kaliber. Echter hier heeft PhoneMarket geen debet aan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lyke 29-05-2018 Via de website gekocht

Zeer snel geleverd voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor phonemarket omdat mijn telefoon hier het goedkoopst was. Binnen een dag keurig geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HTJ 26-05-2018 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen, betalen en leveren is in adem door gegaan.
Bestelling werd goed aangegeven en de berichtgeving omtrent d e status van de bestelling was zeer goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mehtap van Haaftem 26-05-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

GEWELDIGE SERVICE!

Algemene score

10,0
Gisteren heb ik een Iphone 8 plus aangeschaft bij de Phonemarket. In de winkel werd ik heel erg goed geholpen door een aardige meneer. De prijs die Phonemarket hanteert is een stuk goedkoper dan andere bedrijven zoals Mediamarkt en Belsimpel. Bij het ophalen van de bestelling kreeg ik ook nog 10 euro korting! Tevens heb ik een korting gekregen op mijn hoes en mijn screenprotector. Ze zijn klantgericht en hebben een hele goede service. Dus ik zal hier in de toekomst zeker nog heel wat toestellen aanschaffen. Nogmaals hartelijk dank!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud de Crom 25-05-2018 Via de website gekocht

Chapeau!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na betrekkelijk kort zoeken, via Kieskeurig en daar de reviews gelezen te hebben was de keuze vrij simpel. Daarnaast zijn èn de goedkoopste èn ze komen hun afspraken na!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nora 24-05-2018 Via de website gekocht

Zeer onbeschofte behandeling bij dienst na verkoop!

Algemene score

1,0
In juni 2017 een Samsung GSM aangekocht bij phonemarket.nl. Mijn scherm/display blijkt nu stuk te zijn. Op de website lees ik bij de garantievoorwaarden dat zij werken via de hersteldienst van Samsung. Ik liet mijn gsm dan ook ophalen door de hersteldienst van Samsung. Na één dag krijg ik al bericht van Samsung: mijn gsm blijkt valschade te hebben en dit valt niet onder de garantie. Volgens hen heb ik 3 opties.
Optie 1: ik laat mijn gsm repareren voor ongeveer 150 euro.
Optie 2: ik laat mijn gsm niet repareren en moet toch opdraaien voor de kosten voor onderzoek (ongeveer 60 euro).
Optie 3: ik doe afstand van mijn gsm en betaal 0 euro.

Ik stuur een beleefde mail naar Phonemarket.nl met de boodschap dat valschade echt niet aan de orde is. Mijn gsm zat 24 uur op 24 uur in een 360° beschermhoes en is überhaupt nooit gevallen!? Mijn scherm is niet gebarsten, mijn gsm begaf het gewoon plots. Ik vroeg aan Phonemarket.nl of zij mij hulp konden bieden als commerciële geste tegen deze louche samsung hersteldienst. Ik kreeg vandaag een zeer onbeleefde mail terug van phonemarket.nl, namelijk "wij kunnen in dit geval niets voor u betekenen. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd".

Boodschap is dus: spendeer liever een paar eurootjes meer en koop uw gsm aan in een winkel waar ze jou wel hulp bieden in zulke zaken. Hetgeen phonemarket.nl doet is overigens een flagrante schending van het consumentenrecht, aangezien de verkoper (=phonemarket.nl) instaat voor de garantie. Hier schuiven ze de verantwoordelijkheid gewoon makkelijk van zich af. Ik koop hier nooit meer!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Phonemarket.nl 25-05-2018

Geachte Nora,
Hartelijk dank voor uw bericht.

Heel naar om te horen dat u niet tevreden bent met onze service.
U had een Toestel bij ons aangeschaft. Hierbij gaat het om een toestel van het merk Samsung. Samsung wilt uw toestel repareren maar constateert hierbij dat uw toestel valschade heeft en hierbij niet meer onder de garantie valt. Dit staat tevens ook in onze voorwaarden. Het is nota bene SAMSUNG zelf die dat constateert. Hierbij valt uw toestel helaas niet meer onder de garantie en kunnen zelfs wij niks meer voor u betekenen. Een collega van mij heeft u dit al uitgelegd via de mail. Dus om eerlijk te zijn vinden wij het raar dat u dan vindt dat mijn collega onbeleefd is.

Reageer

m.c.m.veerman 24-05-2018 Via de website gekocht

samsung A8 2018

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en goede service ik zou zeker weer hier bestellen als ik iets nodig had . en de goedkoopst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisH 19-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Twee telefoons besteld (een Nokia 8 en Oneplus 5T), beide voor scherpe prijzen. Levering was de volgende werkdag al. De verpakking van de Nokia was helaas wel eerder opengemaakt, maar de inhoud was compleet en als nieuw. de Oneplus was nog volledig gesealed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E van Rooij 19-05-2018 Via de website gekocht

Zo wil je toch als klant geholpen worden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super eenvoudig te bestellen en snelle survice. Ik werd zelfs een dag later gebeld of ik mijn product gekregen had en of alles naar wens was verlopen.
Helemaal top. Zo wil je toch als klant bejegend worden!!

Een echte aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 18-05-2018 Via de website gekocht

Prima, snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een telefoon besteld en die was er na 1 dag al. Super snelle levering. Ook was de telefoon nog eens goedkoper dan bij een andere webshop. En daar bovenop, ook nog eens gratis verzenden! Kan niet beter dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 17-05-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon een goede shop. Telefoon gekocht en volgende dag geleverd. Voor een a5 2017 ook nog 1 van de goekoopsten.
Ik hed een maand geleden hier ook al een telefoon gekocht met een super service als je vragen hebt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olliekidz.nl 17-05-2018 Via de website gekocht

Prima !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs en binnen 24 uur in huis. Erg tevreden! Ik had geen tracé code ontvangen, maar dat ligt meer aan PostNL, ik stel het zeer op prijs dat ik hierover even gebeld werd met uitleg. (Per mail had ook gemogen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ines 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling op zondag geplaatst en dinsdag mijn tablet al in huis. Dinsdagavond telefoontje of de bestelling was aangekomen en of alles naar wens was. Zo'n service vind ik heel netjes en kom je niet vaak meer tegen bij internetbestellingen!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GJC 17-05-2018 Via de website gekocht

Geen woorden maar daden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, voldoende informatie over de producten en phonemarket doet en levert wat beloofd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews