Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1938 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 162 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sarahvanlieshout 02-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere site

Service
geen gedoe als je weet wat je wilt.

Extra toelichting
Goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yordee 26-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima telefoon, op tijd geleverd, helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WOM-soc 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en simpel benaderbaar

Service
er wordt direct geantwword per telefoon

Assortiment
Een zeer groot en ruim assortiment

Aanbeveling
Door de snelle reactie zowel per Email als persoonlijk via de telefoon. Daarnaast een ruim assortiment.
Die gene aan de telefoon weet waar hij het over heeft.

Extra toelichting
Er zijn voor deze winkel geen - min punten. De + punten zijn groot assortiment zeer goede en scherpe prijzen weet waar men het over heeft Uitermate snelle levering en/of af te halen (binnen 1 uur na plaatsen bestellening bij Phonemarket.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere website, alles gemakkelijk te vinden

Service
snelle levering

Aanbeveling
Zeer gunstige prijsstelling, snelle levering en gratis verzending! Wat wil je nog meer...

Extra toelichting
Wilde opnieuw een leren case van Melkco voor mijn zojuist bestelde iphone 6. Gezocht op internet naar de beste prijs. Bij iphonemarket te koop voor 29,95 euro! Andere aanbieders vragen 10 euro meer! Positieve reviews over de winkel gaven voldoende vertrouwen. Bestelling werd na enkele dagen correct geleverd. Ook nog eens gratis verzending! Een no-nonsense bedrijf met een zeer scherpe prijsstelling. Kom hier zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miedema.bv 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Scherpe prijsstelling en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjaG 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij mijn iPhone 5 zat er een verkeerde adapter bijgeleverd voor mijn telefoon op te laden. Met 1 mailtje was alles geregeld en had ik de volgende dag een goede adapter thuis gekregen! Top service

Assortiment
Ruim assortiment voor keurige prijzen!

Extra toelichting
Ik was opzoeken naar een iPhone 5 voor een redelijk prijs en dat vond ik op deze site. Alles was erg duidelijk beschreven en bestellen ging snel en simpel! iPhone binnen 1 werkdag binnen alleen zat een verkeerde adapter bij geleverd. Door dit via mail te melden kreeg ik gelijk reactie terug en een goeie adapter toegestuurd. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thewizgoirle 15-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen.

Aanbeveling
Een webwinkel met een zeer goed assortiment (ook voor nieuwe producten die andere (nog)niet kunnen leveren) voor héél redelijke tot zeer voordelige prijzen, en zeer snelle levering!

Extra toelichting
Jammer dat ik een dag langer moest wachten omdat ik eerst het pakketje van iemand anders geleverd kreeg, maar was snel hersteld door Phonemaket zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandras87 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De prijs was bij Phonemarket verreweg het laagst, waardoor ik eerst een beetje wantrouwend werd. Maar na goede reviews gelezen te hebben, heb ik de tablet toch maar besteld. Kreeg hem snel geleverd en werd met een track&trace code goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mabeek 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk een keuze te maken doordat het aanbod overzichtelijk aan je gepresenteerd wordt. De specificaties zijn makkelijk toegankelijk en eenvoudig te lezen.

Service
Toestel werd snel geleverd. De volgende werkdag al! Keurig op tijd met de koerier. Netjes verpakt. Niets op aan te merken.

Assortiment
Breed assortiment om uit te kiezen. Je hoeft daarom niet nog eens naar een andere winkel.

Aanbeveling
Heeft alles in huis wat je nodig hebt om een goede keuze te maken en een fijne aankoop inclusief service mogelijk te maken.

Extra toelichting
Geen haperingen in het verkoopproces. Alle punten optimaal. Zowel assortiment en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajdebe 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via prijzen telefoons kwam ik op phonemarket terecht, zij waren het goedkoopst. Overzichtelijk alle telefoons op merk met duidelijke afbeeldingen erbij! De telefoon aangeklikt en daarna kun je gemakkelijk verder kijken of betalen.

Service
De volgende dag was mijn telefoon al keurig verpakt binnen!

Assortiment
Een breed assortiment!

Aanbeveling
Duidelijke weergave en specificaties van alle telefoons.

Extra toelichting
Goed: Je kunt verschillende telefoons met elkaar vergelijken. De specificaties zijn goed omschreven. Reviews indien aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dan-nl 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
it was a little confusing finding the link to actually buy the product once i placed it in the shopping cart. once i got there it was straightforward as to how to purchase the product. it looked like i didn’t need to create an account, but i chose to, so there was a bit more info to fill in, but nothing unexpected.

Service
3 emails on the day of the purchase: one confirming the order, another sending me the factuur, and a third with the shipping details including tracking information.

Aanbeveling
the entire purchase process went smoothly and we received the product the next day since it was in stock.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

beishuizenm 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
product was slecht leverbaar bij andere webshops

Extra toelichting
snelle levering en geen bezorgkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richell 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld en zo in huis geen gedoe!

Service
Alles gaat netjes zo als het hoort.

Assortiment
Wat ik zocht was er en op voorraad.

Aanbeveling
Goede ervaringen met jullie dus die deel ik graag.

Extra toelichting
Ik heb geen problemen met bestellen ondervonden. Alles gaat goed snel en netjes mijn complimenten! Ik koop voortaan altijd bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Houtzagers 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kschroe 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
geweldige service was de volgende dag binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arie_19 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De Website is overzichtelijk en duidelijk. Alles werkt zoals je van een webwinkel mag verwachten en de prijzen zijn zeer goed tot uitstekend! Een 10 geven doen ik nooit :)

Assortiment
Zeer veel keus in allerlei mobieltjes. Nogmaals, prijzen zijn zeer scherp!

Extra toelichting
Heb tot nu toe nog geen slechte ervaringen met deze winkel gehad. Daarnaast ben ik door de prijs bij deze winkel terecht gekomen. (waren het goedkoopst) De telefoon werd een dag na bestelling geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sdwty 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon met gemak mijn hoes vinden en bestellen.

Service
Er was een technische probleem. Maar Phonemarket heeft me goed bijgestaan en het product weer opgestuurd.

Assortiment
Was rechtstreeks uit de voorraad verstuurd.

Aanbeveling
Al aangegeven bij familie en vrienden.
Redelijke prijzen en goede service

Extra toelichting
Een chatservice zou wel handig zijn. Hierdoor kunnen klanten per direct geholpen worden als ze vast zitten met een keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutch Reptile 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een prima webshop en alles stond duidelijk erop. Bestelling was ook bijna no time gedaan.

Aanbeveling
Snelle levering en voor een Nederlandse shop een nette prijs.

Extra toelichting
*Snelle levering *Keurig ingepakt *Nette prijs voor een Nederlandse webshop.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

De Uitzoeker 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was zeer duidelijk aangegeven en in te vullen.

Service
De aankoop van het product is zeer correct afgehandeld op een betrouwbare manier. De prijsverhouding ligt zeer gunstig ten opzichte van andere leveranciers en wat zeker aanspreekt is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen. geweldig.

Assortiment
Het assortiment is zeer goed en uitgebreid en nogmaals de prijs is zeer scherp en goed.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen en zal het zeker kenbaar maker.

Extra toelichting
In de eerste oogopslag kwam deze winkel al heel goed over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc243 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en duidelijke website

Assortiment
Compleet. Wat ik zocht….was er en op voorraad

Extra toelichting
Snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bcxsy 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
snel en netjes.

Assortiment
er zouden iets meer accessoires voor tablets aangeboden kunnen zijn.

Extra toelichting
prijs was minder dan de helft dan bij concurrenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Alessandro92 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali de Vries 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig je keuze te bepalen

Service
Vlotte levering

Assortiment
goede sortering

Aanbeveling
Deze winkel zou ik een ander beslist aanraden

Extra toelichting
De keuze voor de Nokia lumia 1020 is vooral de fotocamera die bij dit toestel aanwezig is, zodat tijdens een vakantie dit toestel gebruikt wordt camera, muziek, e-mail, radio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorgspv 12-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,7

Gemak
Bestellen ging zoals het hoort te gaan

Service
Service is verschrikkelijk. Ik kreeg een tablet opgestuurd waarvan de verzegeling aan 2 kanten verbroken was. Het toestel was niet bij Samsung in Nederland te registreren. Toen ik de koop wilde ontbinden was dit niet mogelijk omdat ik hem op de zaak had laten bezorgen. Ze zouden me tot 2 keer toe terugbellen wat niet gedaan is. Nu zijn ze ruim 3 weken dicht en zijn ze dus helemaal niet bereikbaar.

Aanbeveling
Bedrijven die zo met hun klanten omgaan en zich zo achter de regeltjes verschuilen horen niet thuis op internet. Ze horen in ieder geval een hele lage rating te krijgen op dit soort pagina's.

Extra toelichting
Ze komen hun afspraken niet na. Ze bellen tot 2 keer toe niet terug. Ze gaan gewoon ruim 3 weken dicht terwijl er problemen nog niet opgelost zijn.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Phonemarket.nl 01-09-2014

Beste heer,

U bent van Telecombinatie/Belpunt. U heeft een artikel op onze website besteld voor uw klant.
Vervolgens heeft u het product voor 50% winstmarge doorverkocht aan uw klant. Uw klant is erachter gekomen dat u behoorlijke marge heeft in rekening gebracht en heeft het artikel vervolgens geretourneerd aan u.

En u stuurt het artikel retour naar ons onder het mom van ''artikel is open geweest''.

Zoals u zegt, zo werkt op internet niet. Wij hebben u duidelijk uitgelegd dat wij niet op deze manier te werk gaan.

Wij hanteren de laagste prijs zodat eindgebruiker ervan profiteert! U als een bedrijf maakt misbruik van onze prijzen door deze door te verkopen tegen hoge prijs aan uw klant.

Met vriendelijke groet,
Temor
PhoneMarket.nl B.V.

Reageer

MarnixPieters 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk, professioneel en geeft een duidelijk productinformatie. Het is ideaal voor degene die niet veel verstand heeft over telefoons dan wel die geen keuze kunnen maken welk toestel ze willen aanschaffen.

Service
De service is uitstekend!! Ik belde, als een senior consument die niet veel af weet van telefoons, de klantenservice. Ik wilde een toestel aanschaffen voor mijn kleindochter. Ik kreeg een heel vriendelijke meneer aan de lijn met wie ik zeker een hele tijd heb gesproken, zo'n vijftien minuten. Ik heb zowat naar elk detail gevraagd over het te aanschaffen product (Iphone 5s). De informatieverstrekking was correct en duidelijk.

Assortiment
De telefoon die ik zocht heb ik alleen bij Phonemarket kunnen vinden voor de laagste prijs.

Aanbeveling
De service is uitstekend. Je krijgt een correct en helder beeld van het te aanschaffen product. De prijzen zijn lager dan meeste andere webshops. En het is vertrouwelijk. Het heeft een webshopkeurmerk die vele andere webshops niet hebben!!

Extra toelichting
De service van deze winkel vond ik uitstekend. Ik werd goed geholpen. De telefoon heb ik in goede orde mogen ontvangen. Het was geseald en het zag er netjes uit. Ook de levering was uitstekend. Ik heb niet eens een dag hoeven te wachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verd. 08-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Service
Mijn Huawei Ascand G6 gaf ga 3 weken verticale gekleurde strepen op het beeldscherm zonder dat ik er iets geks mee heb gedaan.

Op 18-07-'14 heb ik mijn telefoon (Huawei Ascand G6) opgestuurd voor reparatie. Hij is nu al 3 weken weg, dit kan omdat het kapotte onderdeel niet op voorraad is. Maar wat mij dwarszit is dat ik nu al 3 e-mailtjes heb gestuurd met een aantal vragen, o.a. of ik mijn verzendkosten terug krijg (die moet ik nml zelf betalen door een fout van de fabriek) maar gewoon geen reactie terug krijg.. Na mijn 3e e-mailtje op 07-08-14 ging ik weer zoeken naar het telefoonnummer op de site, en zag ik daar staan dat ze van 5-08-14 tot 29-08-14 op vakantie zijn.. Of terwijl het repareren van mijn telefoon zal minstens 6 weken duren, hij is kapot gegaan door een fabrieksfout en ik was er nog geen 3 weken van in het bezit.. En dan nog even 'on top of it' lees ik: PhoneMarket.nl streeft ernaar uw retourzending binnen 5 werkdagen na ontvangst te verwerken

Assortiment
De telefoon gaf na 3 weken verticale gekleurde strepen zonder dat ik hem ook maar 1 keer heb laten vallen of iets anders raars mee heb gedaan. Er zat zelfs een keurig hoesje om heen.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Gyrobit 01-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen is eenvoudig en snel

Service
Nog steeds niet met Creditcard te betalen. Na telefonisch contact is mij niet het hele verhaal over het product verteld, zie productbeoordeling

Assortiment
Heeft een uitgebreide sortering

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Met betrekking tot de Galaxy NotePro staat er niet bij dat de cover keyboard standaard in de doos zit. En ook niet welke taal het toetsenbord heeft, dat blijkt UK te zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar US. Er staat niet bij dat de taal initieel op Grieks staat ingesteld, dit is wel snel te veranderen. Echter core Android OS meldingen blijft in het Grieks.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jverriet 01-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een duidelijke site, makkelijk zoeken

Service
De verzending gebeurt erg snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Voldoende keus en goedkoper dan op andere websites en winkels!

Extra toelichting
Algeheel heel erg tevreden. Snelle verzending en beste prijs die er te krijgen was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Voor. 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het makkelijk vinden van een product en het bestellen er van.

Service
Wat wordt beloofd wordt uitgevoerd.

Assortiment
Zeer veel producten.

Aanbeveling
Vanwege de producten de prijs en het snelle leveren.

Extra toelichting
Goed assortiment, lage prijzen, geen verzendkosten en een snelle levering. Allemaal prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thuiswinkelen 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en overzichtelijk thuis bestellen nadat ik op Kieskeurig het artikel had opgezocht

Service
Toezending zoals beloofd

Aanbeveling
Uitstekende webwinkel

Extra toelichting
Prijs laag, snelheid van levering hoog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lobotomy 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Al mijn vragen werden heel snel beantwoord

Aanbeveling
Na 3 telefoons te hebben besteld weet ik dat alles goed komt.
Kreeg zelfs per mail een mooi aanbod.
Super service.

Extra toelichting
De mail service was heel snel en persoonlijk. Ze deden een vriendelijk aanbod na een vraag over prijzen. Ik vond dat heeel netjes en aardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijncassee 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel bezorgt, goeie website

Extra toelichting
Heb hier voor een lage prijs originele Apple lightning kabels kunnen kopen, weliswaar niet in originele verpakking, maar toch goed kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harricito 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Bestelling op site liep gesmeerd, 1,5 uur later lag de bestelling klaar in de winkel waar ik hem heb opgehaald.

Extra toelichting
Bestelling op site liep gesmeerd, 1,5 uur later lag de bestelling klaar in de winkel waar ik hem heb opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babette-L 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik heb het pakketje netjes op tijd binnen gekregen. Duidelijke website en Phonemarket was de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjotr55 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bestellen.

Service
Directe reacties en informatie over de stand van zaken. Leverdatum als beloofd.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Ruime keus, aantrekkelijke prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermelink1974 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig bestellen en afrekenen

Service
Geen ondersteuning nodig gehad, levertijd zoals aangegeven op de site.
Vrijdags besteld zaterdag binnen

Assortiment
Prima, voldoende keus. Prijs prima t.o.v. andere sites

Extra toelichting
Vlekkeloos verlopen bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Almere62 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle levering (zondag besteld, dinsdag ontvangen). Per mail goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken van de verzending. Geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

renekies 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Kon geen alternatief verzendadres invoeren. Een extra mailtje loste dat snel op

Service
Verkeerde hoes verstuurd, per ommegaande de goede inclusief retourverpakking.

Aanbeveling
Prima prijs en service

Extra toelichting
Prima prijs goede service, zo moet het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje Duitsman 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eer duidelijk

Service
juiste afspraak

Assortiment
prima

Aanbeveling
zeer positief

Extra toelichting
Een prima en duidelijke levering, op tijd, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Smits 21-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Telefoon in de avond besteld. De dag erna in de ochtend meteen bericht ontvangen daar ik de telefoon kon ophalen. Ging soepel en werd in de winkel goed geholpen. Deskundige assistentie bij het aanpassen en omzetten van de sim kaart. Goede prijs voor het toestel !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SvanderMolen 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
erg duidelijke website, alles was goed te vinden.

Service
goede service.
ik had een kingston 32 gb geheugenkaart besteld en kreeg een samsung 32 gb geheugenkaart, maar die doet het ook.
mijn pakketje werd ook iets later geleverd dan aangegeven

Assortiment
groot assortiment en zeer lage prijzen. de producten zijn veel goedkoper dan andere websites.

Aanbeveling
groot assortiment, zeer lage prijzen en geen verzendkosten.

Extra toelichting
over het algemeen een zeer goede service, geen verzendkosten en een groot assortiment met zeer lage prijzen. het enige minpuntje vind ik dat het iets later werd geleverd en dat ik een andere geheugenkaart kreeg dan ik had besteld. verder vind ik Phonemarket.nl een top website!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sooze 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Assortiment is groot en goed te vinden op de site.

Service
Besteld, volgende dag in huis.

Aanbeveling
Je krijgt na betaling meteen een factuur toegestuurd. Vervolgens houden ze je op de hoogte wanneer de bestelling geleverd wordt. Tweemaal al iets gekocht, tweemaal zeer tevreden!

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnhem75 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heb niks slechts kunnen vinden

Service
perfect

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
via keiskeurig bij deze site terecht gekomen en mijn advies luid mensen bestel daar je telefoons of dergelijke

Extra toelichting
een an al lof over deze site verder heb ik er niks aan toe te voegen en dat is alleen maar toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

john en marloes 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website met goed te begrijpen bestelsysteem

Service
snelle bezorging en communicatie vanuit Phonemarket

Aanbeveling
Goede service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maxdebruijn 13-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel makkelijk geregeld.

Service
In de afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Redelijk ruim assortiment.

Aanbeveling
Alles goed geregeld

Extra toelichting
Alles heel makkelijk en goed te regelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

csstorm 12-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam Spaansepolder
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Smartphone middels de duidelijke website uit gezocht (Samsung S4)
Daarna naar de winkel met wat vragen over het aan te schaffen apparaat.
Ondanks de winkel er wat verscholen bij ligt, dat mag het is tenslotte een web-winkel, heb ik beslist geen spijt daar geweest te zijn.

Service
De ondersteuning bij aankoop was objectief en professioneel.
In welke webwinkel maak je mee dat je met je nieuwe Smart Phone bellend de deur uitgaat, inclusief de SIM uit de oude mobiel aangepast tot een mini sim en de contacten overgezet
naar mijn nieuwe aanwinst ,Kosteloos,
Voor mij een zeer POSITIEVE ervaring waar menig elektronische grootgrutter een puntje aan zou kunnen zuigen.
Ik kom hier zeker terug.

Assortiment
Het juiste assortiment de accessoires
tegen een billijke prijs.
Ik kwam hier van wege de scherpe prijs, maar de klant is de scherpe prijs al lang vergeten als de service tegenvalt.
Hoe belangrijk is de scherpe prijs ??

Aanbeveling
Geweldig advies, vertrouwen, service
en verstand van zaken.

Extra toelichting
Een tevreden klant. Kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny Gotink 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
prijs ok, service ok, snelle levering... erg tevreden, zal zeker nog winkel bezoeken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

catak 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Je krijgt een snelle reactie via e-mail en ook een factuur. De bes telling was volgende dag binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rossouw 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het ging soepel en gemakkelijk

Service
Alles naar wens uitgevoerd

Assortiment
Mooie assortiment

Aanbeveling
Aanbevolen!

Extra toelichting
Ik vond de winkel gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwippet 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk een iPhone gevonden via kieskeurig.nl en gelijk kunnen bestellen.

Service
Hoewel op kieskeurig wordt aangegeven dat via creditcard betaald kan worden maar uiteindelijk de optie nergens kunnen vinden. Dan maar via iDeal betaald.
Verder levering binnen 24 uur. Top

Assortiment
Vooral dat levering in 24 uur is is top. iPhone werd verder met een extra USB adapter geleverd aangezien het een UK telefoon ging. Verder prima.

Aanbeveling
Makkelijke en snelle levering zoals het hoort. Prima.

Extra toelichting
Snelle levering in 24uur. Vreemd dat niet met creditcard betaald kan worden terwijl dat wel op kieskeurig wordt aangegeven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews