Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1938 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 162 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ericroozendaal 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer simpele maar effectieve webwinkel, overzichtelijk en makkelijk!

Service
Top service!
1 Minpuntje, ik had graag een apart aflever- en factuuradres gewild. Nu staat alles op adres van mijn stage, terwijl het product voor mijn bedrijf is dat thuis is gevestigd.

Assortiment
Mijn product was aanwezig in de winkel, dus dan is het assortiment voor mij genoeg!

Aanbeveling
Top winkel, voor 17:00 besteld, volgende dag in huis, perfect nagekomen!

Extra toelichting
Goede winkel, lekker simpel, niet teveel poespas. Mijn Note 2 was hier het goedkoopst, en na het lezen van reviews op Kieskeurig wist ik dat het wel goed zou komen, en dat is ook zo!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lissa17 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden waar ik naar om zoek was en bestelling is binnen paar minuten gedaan ontvangt meteen een vriendelijke bevestiging en eventuele contactgegevens zijn keurig verwerkt op de pakbon

Service
Alle informatie duidelijk vermeld en me nieuwe toestel was super snel in huis

Assortiment
Heel ruim en makkekijk op te zoeken

Aanbeveling
Alles aan deze Winkel/webshop is perfect niks op aan te merken

Extra toelichting
Dik tevreden omdat alles snel is afgehandeld en me nieuwe telefoon perfect functioneert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjaveenstra 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker vanuit thuis bestellen op een zeer overzichtelijke site

Service
zoals beloofd een snelle levering. Zeer betrouwbaar dus. En ondanks dat duidelijk stond aangegeven dat feestdagen konden zorgen voor vertraging van de levering was het keurig en snel aanwezig

Assortiment
Met een specifieke zoekactie zo gevonden wat ik zocht. Het assortiment niet verder bekeken

Extra toelichting
Zo goed als beoordeeld in de reviews

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denise9090 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een hele duidelijje site. Ik heb het product zo kunnen vinden en makkelijk met betalen.

Service
Erg tevreden. Sturen meteen een mail over het versturen van het product. Als je hun mailt krijg je meteen een reactie terug & ze houden zich aan de afspraak!

Assortiment
Ik had meteen het product gevonden dus heb niet echt gekeken naar alle producten maar de eerste pagina zag er goed uit!

Aanbeveling
Erg tevreden. Ik zou het zeker aanraden. Ik kende het niet maar ben super blij met de goede service!!

Extra toelichting
Phonemarket kende ik niet. Dus het was even afwachten. Maar ben zeer tevreden. Site was duidelijk. Je krijgt meteen een mail met informatie & als er iets is, is de service heel goed!! Meteen een mail terug en ze houden zich aan de afspraak. (binnen 2 dagen terug, is ook echt binnen 2 dagen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ceesmoerkerken 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld, leverde de goedkoopste telefoon van het type dat ik wilde

Assortiment
Goede prijs, uitstekende levering

Aanbeveling
Doet wat een webwinkel doen moet, namelijk voor een scherpe prijs binnen korte tijd een product leveren

Extra toelichting
prima winkel, prima levering, prima product, geen minpunten kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimvandam83 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima, binnen twee dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonovic 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bijzonder snelle en overzichtelijke site. Mooie lage prijs! Snelle bezorgservice, vandaag besteld volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doddie 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over hoe de site er uit ziet,de levering,de prijzen en niet te vergeten de goede service,heb al meerdere mensen op de hoogte gebracht van Phonemarket en ook zij hebben een nieuwe tel gekocht bij Phonemarket!en mond op mond reclame is de beste reclame!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno16 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig bestellen

Service
Goede snelle service

Assortiment
Uitstekend assortiment

Aanbeveling
Veilig internet bedrijf

Extra toelichting
Goeie betrouwbare snelle internet site met uitstekende snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harryt1960 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is heel duidelijk aangegeven en erg simpel te volgen

Service
geen ervaring met vragen maar alles zeer snel en correct geleverd.

Assortiment
ik heb snel kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
beter kun je het niet krijgen

Extra toelichting
heel duidelijke website, goedkoop en supersnelle levering zonder kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TinekeSarink 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website.
Ik ben nergens tegen aan gelopen

Service
Door middel van email ben ik vanaf de aankoop tot en met de verzending van de mobiele telefoon op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ik heb gegoogled op de "goedkoopste experia Z" en Phonemarket was de goedkoopste.De prijzen varieerde enorm tussen de verschillende aanbieders.Eigenlijk te mooi om waar te zijn. Omdat ikzelf Phonemarket niet kende heb ik eerst naar reviews gezocht. Deze waren goed en toen heb ik besloten om tot de koop over te gaan.

Aanbeveling
Zie bij assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boyhoogvorst 13-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie site, makkelijk om alles te vinden.

Extra toelichting
1.5 week geleden de mobiel gekocht en erg tevreden mee. Heb de mobiel om uurtje of 4 s'middags besteld en kreeg hem de volgende dag binnen om 2 uur. Dus wat ze zeggen over de volgende dag in huis klopt helemaal. Alles zat netjes in het doosje wat je nodig hebt icl een folie voor over je beeldscherm heen. Kortom erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan1911 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ontzettend snelle levering met erg lage prijzen, alsook een uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johleen 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk bestelling te vinden en te plaatsen

Service
zeer goede service vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
zeer tevreden over het assortiment goede uitleg enz enz

Aanbeveling
als je allemaal 10 en geeft spreekt dit voorzich

Extra toelichting
wat ik zeer goed vind is dat je na 2 minuten al een andwoord op de online gestelde vraag hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claud74 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik kan niet anders dan overal een 10 neerzetten. - niks gemakkelijkers dan bestellen vanuit je luie stoel! - ik had een paar minuten voor 5 besteld en volgende dag in huis netjes met track en trace code en geen DOA alles was perfect - de goedkoopste site voor mijn telefoon en die zijn hier in overvloed. - jazeker dat ik deze site zou aanbevelen! Ik zou zeggen www.phonemarket.nl ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasonvs98 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gaat allemaal soepel

Service
Goed en vriendelijk

Assortiment
Ze hebben alle smartphones die je wel niet kan bedenken

Extra toelichting
Er was een klein probleempje met de bestelling door dat hun de telefoon niet snel aangeleverd konden krijgen maar snel en goed opgelost!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mabakx 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, probleemloos bestellen.

Service
snelle service, ondanks de feestdagen.

Assortiment
voldoende keus.

Extra toelichting
Gemakkelijke website, goedkoop, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasonvs98 07-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,8

Gemak
Na aanleiding van slechte ervaring met de winkel heb ik dit cijfer gegeven

Service
Na aanleiding van slechte ervaring met de winkel heb ik dit cijfer gegeven

Aanbeveling
Na aanleiding van slechte ervaring met de winkel heb ik dit cijfer gegeven

Extra toelichting
Ik heb zondagmiddag (5-1-2014) een HTC one mini online besteld, tijdens het bestellen stond er dat hij op voorraad was en dat hij binnen 2 dagen geleverd zou worden. Na het bestellen netjes een bevestiging gekregen en de volgende ochtend de factuur met het garantiebewijs, met bijgeleverde mail dat je bericht zou krijgen wanneer het pakketje word verzonden en dan zou je ook een track en trace code krijgen. Maar ja nu is het inmiddels dinsdagavond (7-1-2014) en nog steeds geen bericht gehad dat hij is verstuurd terwijl hij vanmiddag binnen had moeten komen. Dus ik had vanochtend een mailtje gestuurd of het klopt dat ik nog niks gekregen heb, maar geen reactie op gehad. En op de site gekeken, daar staat nu wel dat hij tijdelijk uitverkocht is maar ja dit was pas na dat ik mijn telefoon heb besteld. alles bij elkaar een slechte communicatie want als het even iets langer doet met leveren verwacht ik dat ze dan gewoon netjes daar een mailtje over sturen! Dit had ik dus niet verwacht na alle goede recensies, dus ik hoop dat het allemaal snel goed komt!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

speksteen25 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede website

Service
niet in de winkel geweest

Assortiment
voldoende assortiment

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Mulders 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Surven via de site is heel makkelijk en duidelijk met genoeg info

Service
Je krijgt genoeg mailtjes met je bevestiging. Ook als Phonemarket het pakket overdraagt de PostNl krijg je netjes een mail. En afzonderlijke mail wordt ook netjes en tijdig beantwoord.

Assortiment
Er is genoeg keuze voor ieder wat wils ook vrij nieuwe dingen. Actueel!

Aanbeveling
Ik ben al vrij positief geweest richting een paar studenten over phonemarket. Vertrouwd, netjes en goed.

Extra toelichting
Ik twijfelde over ik de kerstcadeaus nog voor kerst binnen zou hebben en omdat veel winkels zeggen dat ze producten snel kunnen leveren. Bij Phonemarket ging alles vanzelf. Omdat ik twijfelde had ik nog een mailtje gestuurd die netjes en tijd beantwoord was. Omdat het druk was ivm de kerstperiode twijfelde ik een beetje maar alles is netjes gegaan en ik kreeg tijdig mailtjes met bevestiging van je bestelling, een overzicht en de kosten! Ik ben dus zeer tevreden over Phonemarket, de webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dajac 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site. Bestelling was zo in huis zelfs net voor de kerst! Super

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Van alles was er te verkrijgen

Aanbeveling
Mooi toestel. Snelle levering. Duidelijke mails.

Extra toelichting
Nogmaals, beste prijs.snelle levering.makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinudo 05-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en duidelijke site.

Service
Snel geleverd en voor de rest geen service nodig gehad.

Assortiment
Genoeg keus maar ik wist wat ik wilde en dat was op voorraad.

Aanbeveling
Alles is goed bevalen en een mooie prijs.

Extra toelichting
Goeie service en snel geleverd voor de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pascal De Plus 04-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Fantastisch winkelen bij Phonemarket.nl Nu hoef ik nietr meer verder te zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Sarah_ 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn product was sneller geleverd dan ik ooit had gedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdijkshoorn 02-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
's Middags besteld, binnen een half uur bericht dat de telefoon verzonden was en de volgende dag in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anton Bunschoten 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website duidelijk, de bestelling was snel en makkelijk geplaatst.

Aanbeveling
Snelle en juiste levering maar accepteert niet direct een credit card (wel PayPal)

Extra toelichting
De bestelling was snel gemaakt. Doordat een snelle levering beloofd werd hier besteld. Wel een paar euro duurder, naar zeker voor de kerst binnen. Een dag later lag het doosje onder de kerstboom en dan heeft de snelle levering een nadeel. De dagen tot kerst waarop de pakjes uitgepakt worden zijn dan erg lang... Een snelle prima levering ook tijdens de drukke dagen voor kerst.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Lindena 01-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, veel keuze, snel te bestellen

Service
Na zelf een verkeerde bestelling te hebben gedaan, hebben ze me prima geholpen. Product terug en nieuwe ervoor i d plaats. Zelfs vanwege het niet op voorraad hebben van het alternatief, een beter alternatief voor zelfde prijs gestuurd, omdat ik in tijdnood zat en dat had aangegeven. Kortom, topservice.

Assortiment
Alle modellen

Extra toelichting
Na zelf een verkeerde bestelling te hebben gedaan, hebben ze me prima geholpen. Product terug en nieuwe ervoor i d plaats. Zelfs vanwege het niet op voorraad hebben van het alternatief, een beter alternatief voor zelfde prijs gestuurd, omdat ik in tijdnood zat en dat had aangegeven. Kortom, topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugothedog 29-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, bestellen is simpel

Service
Vandaag besteld, morgen in goede staat geleverd

Aanbeveling
Prijs zeer concurrerend, levering in zeer korte tijdspanne

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

C. Schuring 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Online bestellen ging snel en zonder enige poespas!

Service
De bestelling dreigde iets later aan te komen maar dit werd gecompenseerd met een extra gebruiksartikelenpakket t.w.v. 25 euro!!

Aanbeveling
Juist omdat het zo eenvoudig ging en de service prima!

Extra toelichting
Service was prima, bestelling ging eenvoudig en de prijs was het laagst van alle aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iNash 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Overzichtelijk, duidelijk en goede prijzen! Wat wil je nog meer..

Extra toelichting
Overzichtelijk , duidelijk , goede prijzen, goede service qua mailing. Zeer direct en correct. Echt toch wel een aanrader..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verena81 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijke site.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lemmea01 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed ingericht bestelproces

Service
Op dit moment alleen iets te zeggen over levertijd: heel goed!

Assortiment
Prima asssortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen.80 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De telefoon die ik zocht voor de beste prijs

Service
Netjes op tijd geleverd. Bestellen ging eenvoudig

Aanbeveling
ja

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbar 02-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De telefoon, die ik zocht, was gemakkelijk te vinden.

Service
Van begin tot eind hebben ze mij op de hoogte gehouden van de gang van zaken. De telefoon heb ik op een zondag besteld en de volgende dag kreeg ik al bericht, dat de bestelling werd verzonden.

Assortiment
Het assortiment vind ik ruim voldoende.
Je kunt een keuze maken uit de meest vooraanstaande merken en nieuwste modellen.

Aanbeveling
Vóór mijn bestelling was ik nog wat sceptisch, maar nu kan ik zeggen, dat deze webshop wél te vertrouwen is.

Extra toelichting
Al met al ben ik best tevreden over deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andreaveronica 01-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een overzichtelijke en duidelijke site. Geen gezoek.

Assortiment
Ik heb me niet verdiept in het assortiment maar de telefoon die ik zocht, had Phonemarket.nl.

Aanbeveling
Ik heb geen enkele klacht. Dus ik zou deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Binnen 2 dagen had ik de bestelde telefoon thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schutsers 01-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
het was gemakkelijk en snel om de iphone te bestellen.

Service
Kreeg een mail van de bevestiging en een track en trace link.

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden alles was duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A aan de Wiel 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mooie website en eenvoudig te bedienen

Extra toelichting
Alles is prima gegaan. Helder, duidelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ukkoclap 20-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Service
Aftersales zijn naar mijn ervaring met de shop in persoon uitzonderlijk slecht. Ik heb namelijk een HTC one ontvangen met een slechte batterij, de winkel is verantwoordelijk voor een goed geleverd product.

Ik heb na een week contact gelegt met de winkel waarbij de winkel de schuld probeerd weg te schuiven naar HTC en de telefoon wilt opsturen. Ik heb de telefoon korter dan 14 dagen waarbij een bedenk termijn zit en na een tijd discuseren heeft de shop zelf letterlijk toegeven ik citeer dat ze alleen toestellen terug nemen binnen 24 uur DoA, buiten 24 uur is het "niet hun probleem" o.a. het boeit hun niet.

Dit vind ik uitzonderlijk slechte manier van klanten behandelen en service. Een winkel hoort een functionerend product te leveren, deze winkel heeft dat niet gedaan en binnen een 14 dagen periode hoord een vervanging te komen, omdat het product van het begin niet deugde. Winkel weigert hieraan mee te werken en wilt de schuld naar HTC schuiven en enige wat de PhoneMarket.NL wilt doen is het toestel van HTC opsturen. Slechte klantvriendelijkheid, slechte service, onacceptabel wanneer je een toestel van 500 euro koopt dat je zo slecht word behandeld als klant.

Verder is het ook erg vreemd dat op de aankoop pagina word voorgedaan dat je een simlock en provider vrije toestel koopt. Maar dit toestel is van Vodafone elke keer als het toestel wordt gestart wordt het Vodofone logo op het scherm gebracht. Er word nergens op de site vermeld dat dit een Vodafone toestel is.

Ik heb contact gelegt met de winkel per e-mail en heb het volgend bericht verstuurd.

"Geachte heer/mevrouw,



20 November 2013, Amsterdam



Op 5-11-2013 bestelde ik bij u een telefoon. Op 6-11-2013 is de telefoon in ontvangst genomen. Het betreft een HTC One. Het is vandaag 20 November 2013 en dit is de 14e dag na mijn ontvangst, waarom ik zo laat contact met u heb gelegd is omdat ik 6 dagen ziek ben geweest. Ik wil van de koopovereenkomst ontzien, hiervoor heb ik het volgende als rede.


Het product heeft niet de eigenschappen die aanwezig zouden moeten zijn bij een simlockvrij toestel. Hierbij gaat het dat dit een Vodafone toestel is, wanneer de toestel wordt opgestart word het logo en de naam van Vodafone op het scherm gebracht. Deze gebeurtenis doet zich voor met verschillende simkaarten en/of zonder simkaart. Verder wordt nergens op uw website vermeld dat dit een Vodafone toestel is. Ik ben hier niet van gediend, ook heb ik slechte ervaringen gehad met Vodafone. Daarom wil ik geen geassocieerde producten in ontvangst nemen met betrekking tot Vodafone.


Op 19-11-2013 ben ik bij uw afhaalpunt langs geweest om het product te retourneren waarbij u het product heeft geweigerd met reden: dat het product niet langer in originele staat zou zijn en het toestel “gebruikt” zou zijn. Hieronder staat uw inruil of annulering voorwaarde op uw website.


· Het product dient, indien mogelijk in originele verpakking te zijn.

Het product dient in de onbeschadigde, niet beschreven fabrieksverpakking voorzien van alle accessoires en boekjes te worden geretourneerd.
De wettelijke bedenktijd geldt niet voor zakelijke bestellingen en geactiveerde prepaid pakketten.
PhoneMarket.nl streeft ernaar om binnen 5 werkdagen na ontvangst uw retour te verwerken. Uiteraard dient uw retour te voldoen aan bovenstaande voorwaarden.”



“ARTIKEL 6 – HERROEPINGSRECHT

Bij levering van producten:

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.”

Het toestel dat ik heb geprobeerd te retourneren voldoet aan de bovenstaande voorwaarde, waarbij u terug ziet op uw eigen voorwaarden. Ook is het toestel voor een zeer korte periode erg zorgvuldig gebruikt. Ik heb het product voor een zeer korte periode uitgetest en vervolgens weer terug in de doos ingepakt. De staat van het toestel is nieuw en er zijn geen krassen of beschadigingen aanwezig.
Bij deze beroep ik mijzelf op het recht de koopovereenkomst te ontbinden binnen 14 dagen. Hierbij ontbind ik dan ook de koopovereenkomst met betrekking tot het product.
Na een positieve reactie zal ik op korte termijn het product retourneren. Ik verwacht mijn aankoopbedrag dan terstond terug te ontvangen.
Ik verzoek u vriendelijk binnen vijf werkdagen te reageren op mijn e-mail.


Met vriendelijke groet,"

Hierop heeft PhoneMarket.nl gereageerd met het volgend bericht.

"Beste heer,



Zoals eerder aangegeven is, nemen wij alleen het product terug als deze niet in gebruik is genomen door u.

U mag met het toestel niet 2 weken lang bellen en vervolgens retourneren.



Bij doa dient u deze binnen 24 tot 48 uur bij ons te melden.



Vertrouwend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd



Met vriendelijke groet,



Team PhoneMarket.nl"

Hierop kan ik een conclusie trekken dat de winkel alleen niet mijn email heeft gelezen maar ook op hun eigen voorwaarde terug gaat waarbij de koper het product mag uittesten zover nodig dat niet terug komt in de reactie van de email.

Assortiment
Raar assortiment. Sommige telfoons hebben een ander addapter en mijn telefoon die ik heb besteld is van Vodafone en dit wordt nergens aangegeven.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel niet aanbevelen aan iemand als je zaken wilt doen met een winkel met kwaliteit services. Er zullen vast successvolle transacties zijn geweest. Maar de aftersales bij Tweaks staat momenteel op 3/5 sterren. Ik zou deze winkel proberen vermijden om problemen te voorkomen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Phonemarket.nl 21-11-2013

Geachte klant,

Wij betreuren het om te horen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling.

U probeert steeds op verschillende vergelijkingssites onze webshop in negativiteit te brengen terwijl u zelf niet eens weet waarover u het hebt.

Hieronder nogmaals een uitleg:

U heeft het toestel op 5-11-2013 ontvangen. Op de factuur hebben wij duidelijk aangegeven dat u DOA z.s.m. dient te melden bij ons.
U heeft pas op 19-11-2013 aangegeven (15 dagen na ontvangst van het toestel) dat de accu van het toestel defect is. Volgens u gaat de accu 7 tot 8 uur mee. Dat vinden wij vrij normaal bij de Smartphones van tegenwoordig.

Toch hebben wij u aangeboden om het toestel kosteloos voor u te laten nakijken en eventueel repareren bij HTC. Ook hebben wij u aangegeven dat wij het toestel kosteloos terug zullen sturen naar u. Het zou ca. 5 dagen duren tot u het toestel weer in uw bezit heeft.
Hiermee bent u niet akkoord gegaan.

Wij vinden het jammer dat u ons bij ''aftersale'' onvoldoende geeft, aangezien wij alles gedaan hebben wat wij konden doen om u de beste service te leveren.

Wij zijn aangesloten bij de Webshop Keurmerk. Als u van mening bent dat wij u niet juist hebben geholpen, kunt u dit voorleggen aan de geschillencommissie van Webshop Keurmerk.

Met vriendelijke groet,

PhoneMarket.nl

Frankie 21-11-2013

Ik had hetzelfde met een Samsung Galaxy S3 Mini die ik bij de Saturn (zuster van Mediamarkt) heb gekocht voor mijn vriendin. Daarop verschijnt steeds het T-Mobile logo bij het opstarten. Heel vervelend als je bij een ander telefoonbedrijf bent aangesloten. Bovendien schrik je in het begin, omdat je denkt dat je een prepaid telefoon hebt gekregen (wat achteraf toch een simlock-vrij toestel blijkt te zijn).

Reageer