Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 873 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 311 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M 07-08-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede snelle levering, duidelijke website hebben ze ook.
Verder heb ik helemaal niks op of aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Francis 07-08-2018 Via de website gekocht

Goeie services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site is overzichtelijk en makkelijker te navigeren. Jammer is het extra bedrag wat je bij gebruiken van PayPal moet betalen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Aleksandrova 07-08-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag avond besteld, dinsdag middag al in huis! Alles ziet super top uit! Heb nog maandag gebeld en ben snel verbonden! Bedankt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pia 03-08-2018 Via de website gekocht

snel en correct geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met enig wantrouwen hebben we de bestelling geplaatst maar hebben heel zeker de juiste keuze gemaakt. De smartphone was goedkoper dan de bij de andere aanbieders en de levering was binnen de beloofde tijdspanne en stevig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 03-08-2018 Via de website gekocht

Prima sevice en informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de eerste plaats was mijn aankoop in de winkel stukken duurder dus dat was al een groot voordeel. Maar de service en informatie wanneer het product geleverd werd was ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans V 02-08-2018 Via de website gekocht

Ze doen zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk aanbod, correcte uitvoering (Post NL is wel trager met info en levering dan beloofd)
Meer moet dat niet zijn

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 02-08-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat er ook wel negatieve of zelfs onzin reviews te vinden zijn over phonemarket (bij wie niet), heb ik hier toch mijn nieuwe Galaxy S6 besteld , uitzoeken en bestellen gaat eenvoudig, verzenden boven 200 euro gaat altijd aangetekend, en de zending had ik de volgende dag binnen, netjes goed verpakt met veiligheidstape (als de tape beschadigd is hoef je het pakket niet aan te nemen), absoluut de goedkoopste die er te vinden was en een gewone Nederlandse winkel,( je hebt ook Nederlandse websites maar het pakket moet dan uiteindelijk uit het buitenland komen bijvoorbeeld) ik zou hier zo weer een telefoon bestellen, klein minpuntje is de chat op de website, dat duurt erg lang voordat er iemand reageert , en nadat ik een reactie kreeg dat er een medewerker aanwezig was, stelde ik een vraag, en daarna kwam er geen antwoord meer , alsof ze mij vergeten waren of even aan de koffie pauze waren gegaan, desondanks toch m'n nieuwe telefoon besteld bij deze winkel, hij werkt perfect !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cecile 02-08-2018 Via de website gekocht

Niet te betrouwen

Algemene score

1,0
Bieden product aan aan goedkope prijs en kunnen dan niet leveren.
Reageren niet op mails.
Zeggen dat ze je niet kunnen bellen omdat ze je telefoonnummer niet hebben,maar deze staat vermeld op de factuur.
Op die manier doen ze aan goedkope stock finaciering met geld van klanten.
Ben benieuwd wanneer ik mijn geld zal terugkrijgen.
In elk geval, NOOIT meer op een Nederlandse website kopen.Het is de derde maal dar men mij liggen heeft.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
A.D 08-08-2018

Hier het zelfde probleem. Wacht al langer dan 2 weken op mijn geld. Angiften doen Anders krijg je nooit je geld terug

Reageer

koen 31-07-2018 Via de website gekocht

MOTO G5S

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte afhandeling.
Erg tevreden over de eenvoud en gemak waarmee alles wordt afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 29-07-2018 Via de website gekocht

Werkelijk een man een een woord een woord. Keurig !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima bedrijf, geen gelul , gewoon doen.
Mijn complimenten, ga zo door.
Van A t/m Z goed georganiseerd en geregeld.
Dank je wel!


.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirte 26-07-2018 Via de website gekocht

Goeie service, fijne website en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zou deze winkel aanbevelen omdat de service top was, de levering heel snel en het product ook super is.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Neno 24-07-2018 Via de website gekocht

Snelle no-nonsense levering en goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al eerder een bestelling geplaatst en de shop was het goedkoopst. Ik houd van de no-nonsense benadering..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 23-07-2018 Via de website gekocht

Geen reactie na kapot product

Algemene score

1,0
Standaard oordopjes besteld bij deze site, snelle levering, maar het product was kapot bij aankomst. Het product terug gestuurd met begeleidende mail. Nu, 12 dagen nadat volgens de track&trace het pakket daar is aan gekomen, nog steeds geen reactie. De Chat-functie op de site geeft geen resultaat, meerdere mails verstuurd zonder succes en ook op een tweet geen reactie.
Tot dusver dus oortjes betaald, zelf de kosten voor terugsturen moeten betalen en geen enkele reactie meer vanuit PhoneMarket.nl. Dramatisch.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Fred 23-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige shop en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een horloge besteld via de webshop, is de goedkoopste en alles is volgens afspraak gegaan. Ik kan spreken dat ik buitengewoon blij ben over de gang van zaken. Goede sevice en zeer goede shop. Mijn volgende bestelling bij PHONEMARKET.NL zal niet lang op zich laten wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHLM 22-07-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring

Algemene score

8,0
Ik heb hier apple oortjes besteld. Goede prijs. Doen het prima. Snelle levering. Ik zal er zeker weer iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sony xperia 21-07-2018 Via de website gekocht

Heel slecht!!

Algemene score

1,0
Heel slecht. Na 2dagen wachten gebeld zeggen dat pakket verstuurd is. Dag later blijkt product niet op vooraad. Hoezo zeg je dan dat het verstuurd is. Waarom krijg ik dan een track code. Als ik zelf niet had gebeld zou ik nog steeds elke dag zitten wachten op postnl. Niet normaal

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Visser 21-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een Nokia 7 plus besteld kleur wit, maar het duurde 1,5 dag langer dan gepland. Maar neemt niet weg dat PhoneMarket.nl van mij een dikke 9 mag ontvangen voor de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I. De wit 21-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles overzichtelijk, super snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding, ook fijn dat er korting is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martin 21-07-2018 Via de website gekocht

snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
motorala g5s besteld en binnen 24 uur geleverd goed prijs kwaliteit verhouding
winkelmet super levering
echt een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 21-07-2018 Via de website gekocht

Eenvoudige bestelprocedure en supersnelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelprocedure was eenvoudig en een correcte, supersnelle levering. De prijs was tevens de beste op de markt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Leeider 20-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en adequate reacties (zeer proffesioneel)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je telefonisch contact wilt maken om inhoudelijk vraag te stellen dan, kom je bedrogen uit.

Wanneer het een rechtstreekse order of bestelling betreft, verloopt het proces en/of traject uitstekend vlot.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bert 20-07-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site en goede informatie.
Gemakkelijke bestelmethode en juiste productinfo.
Berichtgeving levering oke.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 20-07-2018 Via de website gekocht

Bijzonder snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voldoet aan wat mag verwachten, snel en de laagste prijs. Jammer dat bij de smartphone alleen een Italiaanse handleiding zit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. van den Berg 19-07-2018 Via de website gekocht

Doet wat ze beloven: snelle levering, keurige communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de shop gekozen, omdat het artikel werd aangeboden voor een lage prijs. Eerlijk is eerlijk: waarom zou ik meer betalen voor hetzelfde artikel? Best wel spannend, een onbekende leverancier. Maar meteen na de bestelling kreeg ik een mail die vertrouwen wekte, en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, totdat het artikel werd afgeleverd. Ik geef niet snel een hoge recensie, maar deze is echt verdiend. Tot de volgende keer dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 19-07-2018 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht via de site een huawei p20 lite. In zeer goede staat toegekregen en snelle levering. Zeker aangeraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

john 19-07-2018 Via de website gekocht

zeer slechte ervaring na bestelling via…bol.com

Algemene score

1,0
zeer slechte ervaring na bestelling via bol.com
van een Krusell FlipCover Kiruna Apple iPhone 6 Plus (Black) hoesjes
alles gaat goed je krijgt de zelfs van de post een melding in de app dat je pakketje onderweg is ook de rekening ed maar geen hoesje
maar een mail dat hij niet leverbaar is vraag je wanneer wel , is hij niet meer leverbaar bij hun verder niks geen hulp of wat dan ook je mag wel bestellen betalen ook krijgen nahhhh doen we niet aan

en bol.com zegt ligt niet aan ons kunnen niet verplichten te leveren

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

ronalot 18-07-2018 Via de website gekocht

Snelle correcte levering betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen. En correcte levering via Post NL. Product was goed verpakt en werkt prima. Prijs was ook concurerent i.v.m andere partijen ! Prima webshop !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i. bomhof 17-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb allerlei webshops , artikelen en prijzen onderzocht. De Phone market kwam hier goed uit. Toen heb ik mijn tablet daar besteld. De hele procedure was helder en het pakket werd snel geleverd. Ik voelde me als koper serieus genomen en dat is zeker het vertrouwen in de Phone market ten goede gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 17-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op donderdagavond een telefoon besteld, welke op vrijdagmiddag werd geleverd. Ontzettend snelle levering en overzichtelijke mail met track & trace. Tevens is de klantenservice is goed bereikbaar en volgt er snel antwoord op gestelde vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math 17-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde artikelen snel geleverd en goede kwaliteit. Zal zeker indien nodig weer aankopen doen bij webshop en zeker aanbevelen aan vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koos 16-07-2018 Via de website gekocht

keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De goedkoopste leverancier voor deze telefoon. accessoires net als de telefoon netjes uit voorraad geleverd. Keurig verpakt en op tijd (2 werkdagen) afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E 16-07-2018 Via de website gekocht

Prima opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Zojuist had ik een review geplaatst. Vlak daarna kreeg ik een telefoontje van phonemarket. Ze hebben hun telefoon nagekeken.Ze zagen dat ik gebeld had. De man bood zijn excuus aan. Netjes hoor dat waardeer ik wel. Mijn levering was nog niet verzonden maar dat zou hij gelijk doen. Voor de overlast doet de man er nog een kadootje bij. Hij vond het vervelend wat mij was overkomen. Morgen krijg ik mijn pakketje.

Bij deze ...
Phonemarket..Prima afgehandeld!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Gert 15-07-2018 Via de website gekocht

Alles TipTop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer concurrentiële prijs, snelle levering (op 1 dag naar België). Niets op aan te merken eigenlijk. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 15-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering gunstige prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online shop met Gunstig geprijsd artikelen, en deze worden dan ook nog snel geleverd ! Zal er zeker nog bestellen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 14-07-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site miste wel wat info over het product. Levering was supersnel. Minpuntje was wel dat ik bij aflevering door de post niet hoefde te tekenen voor ontvangst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Amateurke 14-07-2018 Via de website gekocht

Vlekkeloos: van bestelling tot levering aan de beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Huawei P10 besteld en volgende dag stipt geleverd. Was ruim 35€ goedkoper (10%) dan in België en gratis geleverd. Vlotte betaling en perfect werkende track en trace.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 13-07-2018 Via de website gekocht

nokia 7 plus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke info op website.
Laagste prijs.
Besteld en de volgende dag al in huis.
Doos voorzien van veiligheidstape. Indien verbroken moet de vervoerder een aantekening maken op de vervoersbrief.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steve Leclercq 12-07-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levertermijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs die ik gevonden heb en geleverd binnen de 2 dagen. Zou er zeker nog kopen en aanbevelen aan mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evelien 12-07-2018 Via de website gekocht

Snelle keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had nog nooit van deze winkel gehoord,maar geen spijt van gehad.
Dinsdag besteld en woensdag ochtend al in huis.
Netjes op de hoogte gehouden vanaf de bestelling tot levering.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 11-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goed

Algemene score

10,0
Zeer correcte en vlugge service. Via Kieskeurig.nl en andere vergelijkingssites ben ik bij Phonemarket.nl terechtgekomen en zij verdienen meer dan een 8,5 score!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André / Gemeente Zeist 08-07-2018 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je als bedrijf het vertrouwen van consumenten wilt winnen dan moet je je daar ook naar gedragen. Voor dat ik de SAMSUNG GALAXY A8 kocht kende ik Phonemarket nog niet. Maar ja, de prijs was te aantrekkelijk om deze niet bij hun aan te schaffen en daar het ik geen spijt van.

In de mijn titel schreef ik al.... afspraak is afspraak en dat is hier zeker van toepassing.
Laagste prijs voor het betreffende product.
Levering op de afgesproken dag.
Goed, netjes en veilig verpakt. ( niet zichtbaar wat er verstuurd wordt. )
Complete levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 06-07-2018 Via de website gekocht

Onwijs fijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht een MacBook Air via de website nadat hij op een vergelijksite bovenaan stond, toch 50 euro goedkoper dan een grote winkel als MediaMarkt! Bestelde hem in het weekend dus kreeg hem op dinsdag binnen, prima op tijd volgens de track & trace code die ik meteen kreeg! Ook bevestiging van bestelling en tussentijdse updates kwamen super snel via de mail. Echt hele snelle service en net allemaal iets goedkoper dan de grote ketens, zal zo weer iets kopen hier!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat wij hadde besteld is erg snel geleverd. De info wanneer de bestelling kwam is erg duidelijk. Kort om erg tevreden over de site een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 05-07-2018 Via de website gekocht

Precies volgens afspraak geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke webwinkel, keurig op tijd volgens afspraak geleverd voor een zeer schappelijke prijs. Heb wel even getwijfeld door een paar negatieve recenties, maar vaak ligt het aan de consument zelf, er wordt vaak niet goed gelezen. Kortom, prima ervaring, ik zou hier met een gerust hart weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Ridder Mario 05-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekend, volgens de verwachting ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte prijs, mooi op tijd afgeleverd, uitstekende kwaliteit, volgens de verwachting, zeker aanbevelen bij vrienden ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karloo H. 01-07-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via kieskeurig heb ik op de website van phonemarket.nl de laagste prijs gezien voor een smartphone. Deze besteld en de volgende dag keurig bij mij thuis bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 01-07-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven en gunstige prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dyidelijke overzichtelijke site. Snelle levering volgens afspraak. Goedkoopste via vergelijkingssites

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit 01-07-2018 Via de website gekocht

Makkelijke en goeie site. Belofte wordt nagekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie webshop. Geen overbodige vragen, schermen etc. dus snelle bestelprocedure. Levering zoals beloofd. Gunstigste prijs vergeleken met 10 andere shops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 01-07-2018 Via de website gekocht

Goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een MacBook air gekocht voor een hele mooie prijs i.v.m. andere aanbieders. Snelle bezorging. En goed verpakt. Fijn dat aan de omdoos niet te zien is dat er een MacBook in zit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Superblij 30-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mn nieuwe telefoon leuke orting gehad en de service was top ben goed geholpen door zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews