Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 217 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

u************@g******** 06-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst hier besteld, bood het gunstigst aan. Snelle service, vandaag besteld en de volgende ochtend al in huis.
Mis wel makkelijk toegang tot garantievoorwaarde van apparaat op site.

Reageer

Zeer slecht 18-10-2023

Algemene score

2,0
Samsung A54 op 26 juli gekocht.Telefoon teruggestuurd omdat hij niet werkte.Hij deed helemaal niks.Op 10 augustus door PhoneMarket.nl bevestigd Gezegd dat ik een ander toestel wilde.Nee zou gerepareerd worden.Na divers telefoontje werd gezegd dat hij naar Samsung Support gestuurd wordt en later weer naar Dynafix.Ik heb mijn toestel nog steeds niet.Nu is het alweer 18 oktober dus al meer dan twee maanden na terugzending.Ik ben zeer ontevreden.
info-3786 19-10-2023

Geachte meneer/mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat u al zolang wacht!
Dat is zeker niet de bedoeling.
Zou u een email kunnen versturen naar klantenservice@phonemarket.nl o.v.v. ''A54 26 Juli''
graag ook uw bestelnummer vermelden in de email zodat ik dit direct voor u kan oppakken en na gaan!

Met vriendelijke groet,

Kasem

Gerrit53 24-10-2023

Op 19 oktober een hoopvol bericht van PhoneMarket (dhr.Kasem ontvangen echter tot op heden 23 oktober geen reactie.Helaas weer teleurgesteld.Onderstaand de reactie van Dhr.Kasem terwijl ik wel meteen een email heb gestuurd.Wat vervelend om te horen dat u al zolang wacht!
Dat is zeker niet de bedoeling.
Zou u een email kunnen versturen naar klantenservice@phonemarket.nl o.v.v. ''A54 26 Juli''
graag ook uw bestelnummer vermelden in de email zodat ik dit direct voor u kan oppakken en na gaan!

Met vriendelijke groet,

Kasem

Reageer

Ortwin 22-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product zoals voorgesteld .
Perfecte levering voor een correcte prijs .
Top team .
Merci

Reageer

H Ibrahim 21-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ze zijn snel met bezorging daarom heb ik de tweede telefoon voor mijn vrouw ook van hun gekocht.

Reageer

Frans Kerkhoff 21-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn recente iPhone-levering. De bestelling verliep vlot en de levering was snel en probleemloos. De iPhone zelf overtreft mijn verwachtingen met zijn indrukwekkende prestaties, verbluffende schermkwaliteit en intuïtieve gebruikersinterface. De verpakking was ook netjes en duurzaam. Ik waardeer de aandacht voor detail van het leveringsteam. Kortom, deze ervaring heeft mijn vertrouwen in het merk en de leveringsdienst versterkt, en ik kijk ernaar uit om mijn iPhone ten volle te benutten. Bedankt voor een geweldige service!

Reageer

Theo van Eersel 21-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes verpakt en keurig op tijd volgens opgave.
DHL doet het echter heel slecht. Het pakket is twee huizen verder in de bloembak gedeponeerd terwijl wij thuis waren en er voor ontvangst moest worden getekend. Gelukkig hebben wij nette betrouwbare buren.
Een klacht indienen bij DHL is vrijwel onmogelijk met zo’n chatbot.

Reageer

Tonny 16-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed bedrijf, alles correkt volgens afspraak geleverd. Tevens de goedkoopste op internet.

Reageer

JWS 15-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke info, snelle levering. Product goed en veilig verpakt. Ook de communicatie over de levering was helder.

Reageer

Henk 15-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering,nette en beleefde klantenservice,en prima product -prijs hantering.

Reageer

Nelleke 08-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
iPhone SE 2022 was beduidend goedkoper. Bestellen via de site is super makkelijk en duidelijk. Levering precies volgens afspraak!

Reageer

Fam Deelstra 05-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
iPhone 14 pro max besteld - betaling online via credit card ging soepel - dan de levering binnen 3 dagen was perfect - duidelijk tijd stip vooraf gegeven - getekend voor de levering en alles 100% ok
Wij raden aan om ook via deze webshop te bestellen, de beste prijzen en levering.
Met vriendelijke aanbeveling Fam R Deelstra
Amsterdam

Reageer

H Ibrahim 30-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vandag bestelen morgen bij je thuis , Ik heb kline probleem met mijn telefoon ,heb e mail naar klantservice gestuurd na 2 uur gelijk antwoord (ik krijg gelijk een nieuw toestel). Ook via telefonisch zijn ze zeer vriendelijk en behulpzaam. dit is mijn best ervaring met on line kopen. ik raad hun wel aan

Reageer

Daphne 29-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bedrijf is goed te benaderen met vragen. Je kan ze bellen, wordt vriendelijk en goed geholpen.
Lekker sneller levering! Helemaal top.

Reageer

PS 25-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle service, snelle levering en een correcte prijs daarenboven gratis levering ook naar België

Reageer

Wim 25-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede communicatie.zou deze site aanraden om telefoon te kopen

Reageer

Jim 24-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
overzichtelijke website, met volop filter mogelijkheden, prima prijs, uiteraard top kwaliteit (nieuw), snel geleverd en goed op de hoogte gehouden, helemaaal TOP !

Reageer

toon 23-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is een goede productinformatie en de snelle levering stel ik zeer op prijs

Reageer

Kim W 22-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Phonemarket heeft een duidelijke website waarop een mooie sortering aan producten terug te vinden is tegen scherpe prijzen. De levering is vlot en de artikelen komen netjes aan. De communicatie over de levering is ook goed. We zullen hier zeker vaker bestellen!

Reageer

Paul 22-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit-verhouding, snelle levering, prima in orde!

Reageer

Tessa 21-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Er was een probleem met mijn aankoop met mijn telefoon deze was namelijk gestolen in het distributiecentrum van PostNL. Ik had gelijk contact opgenomen met phone market ze gingen gelijk aan de slag om mij te helpen. Dit vond ik erg fijn. Alleen waarom het geen 10 is geworden, omdat ik vaak zelf moest mailen hoe ver de status was van mijn pakketje ik kreeg een tijdje geen antwoord over hoe ik nu verder moest handelen dit vond ik wel jammer. Uiteindelijk kreeg ik een super aardig telefoontje dat ze opnieuw mijn telefoon gingen sturen en dat ik mijn telefoon de volgende dag binnen had. Ik vond dit super attend dat ze dit veel een belletje mij lieten weten daarom krijgt phone market van mij een dikke 7, prima voldoende!!

Reageer

Vrieweer 18-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en na 1 dag wachten ontving ik de gsm. Goed verpakt. De gsm, Samsung S23 Ultra zag er goed uit en werkt perfect.

Reageer

Pien 16-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en geen problemen. Betrouwbaar en je wordt op de hoogte gehouden van je levering.

Reageer

maria 15-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit van product tweedehands en dienst en snelheid van de levering.

Reageer

Marielle 15-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop! Leverd de volgende dag al en is ook goedkoper dan andere webshops en winkels!

Telefoon in in goede verpakking geleverd en ben super tevreden! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reageer

Hanneke van B. 15-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door mij gewenste telefoon was direct op voorraad en snel geleverd.
Levering was verzekerd via Trusted Shops.
Kreeg een mooie korting op de aanschafprijs. Hiermee was Phonemarket.nl de meest voordelige aanbieder op de markt.
Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe toestel.
Mijn dank!!

Reageer

Toon meer reviews