Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 929 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 275 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick 18-10-2018 Via de website gekocht

Prima service en snelle en correcte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijk antwoord, de prijs waar het artikel voor werd aangeboden. Had eerder geen ervaring met PhoneMarket.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnold 17-10-2018 Via de website gekocht

enorm snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de informatie was uitstekend en mede zijn de prijzen concurerend en de snelle levering
absoluut een topper

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erick 17-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, duidelijke omschrijvingen en scherpe prijzen.
Na bestelling had ik mijn telefoon de volgende dag in huis en goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cynthia 16-10-2018 Via de website gekocht

Slechte service en communicatie

Algemene score

1,0
Eind 2016 een HTC 10 gekocht. Was lekker snel en kon hem gelijk ophalen. Iets meer dan een jaar later is mijn batterij zo slecht dat ik contact opneem voor garantie. Ze sturen me gelijk door naar Dynafix (mag eigenlijk niet, hoort via hun te gaan). Dynafix constateert waterschade enbdus vervalt de garantie. Ik ben naar een lokale reparateur gegaan (toch geen garantie meer) maar die kon mij helaas niet helpen. Wel kon hij vertellen dat er geen waterschade zichtbaar was. Dus een officiële aanvraag (in juni 2018) gedaan bij Phonemarket voor een second opinion. Tot op heden geen reactie van hen gehad. Dan maar via het webshop keurmerk. Zij hadden gelijk contact met phonemarket gehad en verzekerde dat ze contact op zouden nemen. Na 2 keer nog een keer contact te hebben gehad met het keurmerk eindelijk een mail terug van 1 zin, dat ze bij standpunt van Dynafix blijven.

Uitermate slechte service en communicatie, als er een klacht ligt!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Phonemarket.nl 16-10-2018

Geachte Klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Heel naar om te horen dat u niet tevreden bent met onze service.
U had een Toestel bij ons aangeschaft. Hierbij gaat het om een toestel van het merk HTC. HTC servicepunt (Dynafix) wilt uw toestel repareren maar constateert hierbij dat uw toestel waterschade heeft en hierbij niet meer onder de garantie valt. Dit staat tevens ook in onze voorwaarden. Het is nota bene HTC zelf die dat constateert. Hierbij valt uw toestel helaas niet meer onder de garantie en kunnen zelfs wij niks meer voor u betekenen. Een collega van mij heeft u dit al uitgelegd via de mail.

Bij nadere informatie kunt u gerust met ons contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team Phonemarket.nl

Reageer

Maaike 15-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig verpakt en snel geleverd. Makkelijk te bestellen en keurige bevestiging . Ruime keus en mooi geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hugo 14-10-2018 Via de website gekocht

Ik beveel deze shop aan, geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht online een smartphone, van hoge kwaliteit, aan een prijs waar je echt blij van wordt. En daarbij werd het heel snel geleverd naar België, daarom raad ik een ieder aan om ook hier te kijken wanneer u aan een nieuwe smartphone toe bent, prijs en snelle levering meer moet dat echt niet zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 13-10-2018 Via de website gekocht

Super. Snel. En goedkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet kwam de PhoneMarket als goedkoopste uit de vergelijking. Keuze was snel gemaakt. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemieke 12-10-2018 Via de website gekocht

Zeer snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere sites vergeleken voor mijn product en bij Phonemarket.nl was hij het goedkoopst. De bevestiging en track-en-trace snel in de mail en het product de dag erna in huis!! Het product was goed verpakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eshy 10-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig service! Fast delivery...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de levering was in orde.. Fast delivery..mooi ingepakt..love the service..
I will definitely order from this site again..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Ihsan 09-10-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

9,0
Galaxy tab A4 besteld. Kon hem dezelfde nog afhalen. Snelle internetservice en goede klantenservice in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdG 08-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

De moeite waard om even voor te moeten rijden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toch wat huiverig geweest want hoe kunnen zij zoveel goedkoper zijn dan bijvoorbeeld Media Markt. Daarom naar Rotterdam gereden en niet laten verzenden á 10 euro. Winkel in het centrum, vriendelijk geholpen. Helaas voor de P20 pro geen goede hoes op voorraad maar die bleek 100 meter verderop op de markt voordelig te scoren. Al met al een flinke smak geld bespaard door mijn nieuwe Huawei hier gehaald te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

lieske 08-10-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Phonemarket heeft een overzichtelijke site. De Telefoon werd snel geleverd en zat in goede stevige verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SgW 08-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

8,0
Goede service en snelle levering. Prima omruilservice en garantie. Prijs en kwaliteit is goed.
Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Leuken 04-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwam het goedkoopste naar voren wat betreft mijn aankoop bij het online zoeken en werd zeer snel binnen 24uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamaji 04-10-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gunstige prijs en goede reviews. Na bestelling een supersnelle levering. Vandaag besteld, volgende middag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikjagro 03-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en aangename prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege de aangename prijs heb ik mijn telefoon hier besteld. De orderbevestiging werd snel en volledig gemaild, en de telefoon was zoals beloofd de volgende dag in huis. Keurig verpakt en met security tape afgeplakt, uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma Teunissen 03-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en een hele duidelijke website. Het bestellen van mijn telefoon ging zeer gemakkelijk.Top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H. 03-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig verpakt
Snelle levering
Goede aanbieding EUR. 14,50
Goede pasvorm
Mooi materiaal
Inclusief elastiek om hoes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Son 02-10-2018 Via de website gekocht

Waardelooze service

Algemene score

1,0
Telefoon laadt niet goed binnen fabrieksgarantie. Contact opgenomen en opgestuurd. Vervolgens concluderen ze waterschade wat niet waar is, blijkt ook uit second opinion. Phonemarket legt probleem/ verantwoording vervolgens bij dynafix. Echter is phonemarket juridisch aansprakelijk, maar dit laten ze afweten.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Rita 30-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Algemene score

8,0
Duidelijke site, goede prijzen, en een prima product. Snelle levering van de oortjes. Gratis verzending is ook een groot voordeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pvds 30-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke site en zonder overbodige reclame of popups
De prijs was de meest concurerende.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R Tonnis. 28-09-2018 Via de website gekocht

Beoordeling Phonemarket.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken!
De ene dag besteld en de andere dag al vroeg het juiste product keurig verpakt ontvangen.
Ook de bestelprocedure is heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 26-09-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, vlotte reactie op vragen via chat. Zelfs op vragen waarvan het antwoord bij de info stond. Niet goed gelezen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 25-09-2018 Via de website gekocht

Goedkoopste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en overzichtelijke site, en de laagste prijs toen ik op zoek was naar een MacBook.
Enige nadeel is dat je geen post NL service punt kan kiezen, waardoor ik een dag langer moet wachten. Want ik was uiteraard niet thuis ivm werk. Maar dat mag de pret niet drukken!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Daniël 15-09-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld allemaal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon helder en klaar no nonsens. Levering was prima geregeld en ook nog eens lekker voordelig. IK zou zo weer een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vanessa 13-09-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering en mooie prijzen
Top service
Super aan te bevelen
Zeker voor deze prijzen!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 11-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte Service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week vrijdag een iPhone 7 besteld en zaterdag rond 13.00 ontvangen tegen een verrassend lage prijs. Nieuw in de doos. Zeer snelle accurate levering. Zeer onder de indruk, zal deze shop zeker bij mijn vrienden en bekenden aanraden

Een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 11-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1e voor 23:00 besteld de volgende dag bezorgd
2e goedkoopste via internet in vergelijking met andere internet website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LB 11-09-2018 Via de website gekocht

Bestelling phonemarket

Algemene score

9,0
Snelle leverring, correct en netjes verpakt. Gewoon zoals het hoort! Ik zou bij een volgende bestelling phonemarket opnieuw bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 23 11-09-2018 Via de website gekocht

Prettige site, makkelijk te vinden en goede service

Algemene score

8,0
Phoneshop heeft een goed, uitgebreid aanbod voor een zeer scherpe prijs. De site werkt erg prettig en producten worden razendsnel verstuurd. Volgende keer koop ik hier weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 11-09-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en super service. Al meerdere telefoons zakelijk aangeschaft, toen er met een telefoon een probleem was werd hij gelijk omgeruild voor een nieuwe.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique 10-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam toevallig terecht op jullie site wanneer ik de prijzen van gsm's vergeleek. PhoneMarket NL
was veel goedkoper en even snel voor de levering dan als ik het in mijn eigen land (België) had gekocht. Zeer aangenaam verras, ik zal waarschijnlijk nog bestellen via jullie site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 09-09-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Macbook gevonden via Consumentenbond, goed geholpen via de chat, duidelijke omschrijving van de inhoud en een hele snelle levering,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 09-09-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop was voordelig met Apple ear pods. Goede berichtgeving en snelle service. Vraag mij alleen af of dit echt een product van Apple is of namaak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon Reitsema 05-09-2018 Via de website gekocht

Duidelijkheid en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door toeval om de site gekomen om de Huawei p20 te bestellen. Gewoon gegoogeld en dit was de goedkoopste, vandaar ook de keuze. Naast dat duidelijkheid over de levering (zondag besteld, dinsdag in huis). Ook fijne behandeling met bevestigen van de bestelling en bezorgen van het product. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nell 05-09-2018 Via de website gekocht

lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De smartphone die ik kocht, was een stuk lager geprijsd dan bij de andere webwinkels. Zeer snelle service, binnen een paar uur kreeg ik al een mail dat het pakket ter verzending was aangeboden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Suus 05-09-2018 Via de website gekocht

Fijne en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam per toeval bij deze webshop terecht, maar ben blij met mijn aankoop en vooral het vlotte bestel- en bezorgproces. De ene dag bestellen is de andere dag in huis. Heel fijn! En mocht iets niet goed zijn, vond ik het ook fijn dat je in een fysieke winkel langs kunt gaan. Gelukkig was dit niet aan de orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RB 05-09-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop en snel, dat is wat de gemiddelde Nederlander graag wil. Prima site en goede voorlichting. Een aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dianne 03-09-2018 Via de website gekocht

Waardeloze service

Algemene score

2,0
Telefoon online gekocht, telefoon blijkt defect. Als je telefonisch contact wilt opnemen, moet je lang wachten en ben nu al meerder keren weggedrukt. Terugbetaling laat ook lang op zich wachten. Hoewel ik aan alle voorwaarden heb voldaan bij retournering, is mijn geld na 5 weken nog steeds niet teruggestort.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

JK 02-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede beschrijving en zeer snelle levering. Het product voldoet geheel aan de verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 29-08-2018 Via de website gekocht

Snel en netjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en nette levering van een telefoon, goede prijs dus zeker een aanrader. Duidelijke website en betaalproces

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 28-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezocht op goedkoopste site voor macbook. Gevonden en gekocht, geweldige service duidelijke site, op afgesproken tijd geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 28-08-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam , hoogstraat

Nette vriendelijke bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk personeel die zeer behulpzaam is.
Zijn bereid om je goed advies te geven
Goede prijs voor het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten L 28-08-2018 Via de website gekocht

Goede Service, Snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
eerst en vooral heb ik de shop gekozen omdat het goedkoper was als anderen wat dus al een groot voordeel is waardoor mijn beoordeling al fel in de lucht schiet.
mijn 2de motivatie is dat toen ik een probleem had met de verzending ( van Nederland-België) ik vrij tot zeer snel een reactie kreeg op mijn E-mail die ik had gestuurd. De info was ook meteen duidelijk dus ik moest niet meer blijven mails uitwisselen en dus heb ik weinig tijd verspilt.

Topwinkel, goede service, snelle reactie en vooral vriendelijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 26-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat ik gekozen heb voor een overschrijving (vanuit België) die ik in het weekend deed, duurde het even (dinsdagavond) voor de bestelling bevestigd werd. Op de website stond wel duidelijk dat de levering pas dinsdag zou zijn wegens weekend. Bij het bevestigen op de website moet je tweemaal bevestigen. Eerst had ik het maar eenmaal gedaan en toe was de bestelling niet doorgegaan.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 25-08-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdig geleverd met track en trace conform afspraak. Updates via mail. Aanrader dus. Blij met de service en mijn nieuwe samsung s9plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitri 25-08-2018 Via de website gekocht

Klasse service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling kwam binnen 36 uur binnen terwijl het na 22:00 uur was besteld. Goed verpakt en netjes. Dit is een absolute aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 25-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, en levering precies zoals opgegeven.
Pakket de volgende dag in huis, en netjes verpakt. Niets op aan te merken dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Notenboom Dienstverlening 25-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn telefoon laten vallen deed helemaal niks meer. Niet verzekerd dus moest snel een andere want ik heb een bedrijf. Besteld bij Phonemarket. Snel geleverd en netjes en stevig verpakt. Zeer tevreden en zou dit bedrijf zeker aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina Londerman 24-08-2018 Via de website gekocht

Inderdaad geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik eerder een negatieve review heb gegeven over Phonemarket.nl, wil ik deze nu herzien, omdat na overleg alles goed wordt afgehandeld, dus wil de vorige review als niet geschreven aangeven.
Door een telefonische storing buiten de Phonemarket.nl om, had ik deze ervaring.

Nu netjes excuses aangeboden en alles wordt prima afgehandeld. Was door het geheel een beetje pissig, waardoor de ervaring heel erg leek, maar achteraf heel erg meeviel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews