Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1938 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 162 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johannes 04-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aardige van internet is, dat je met een druk op de knop kunt zien wie de scherpste prijs biedt, wanneer daarnaast de afhandeling ook nog eens top blijkt te zijn, ben je spekkoper. Ik heb met de aankoop van mijn iPhone 11 bij PhoneMarket bijna 1/3 bespaard op de gemiddelde prijs. Kopen via internet is best link maar bij PhoneMarket kun je dat met een gerust hart doen en je bent zeker van de beste prijs. En NEE ik werk niet bij deze firma maar weet wel dat ik daar in de toekomst mijn aankopen zal doen. Grt xxxx Ps. schrok wel van de actie van de bezorger, die het pakket voor de deur, deels achter plantenbak had achter gelaten. Maar goed afgelopen gelukkig.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-12-2020

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.
Betreft het achterlaten van het pakketje gaan wij uiteraard in gesprek met PostNL. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Met vriendelijke groet,
Team PhoneMarket.nl

Reageer

Harry 04-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de aankoop bij phonemarket als goed en snel ervaren, een goede site en goede prijs / kwaliteit verhouding.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-12-2020

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,
Team PhoneMarket.nl

Reageer

M Koolen 04-12-2020

Algemene score

1,0
Tot op heden absoluut geen goede ervaring met deze webshop. Vrijdag 27/11 robotstofzuiger besteld met volgende dag levering. Tot op heden (4/12) geen stofzuiger ontvangen, bestelling staat nog altijd "in behandeling".
Webshop blijkt niet te bereiken, noch telefonisch (na 15min in wachtrij sluit de lijn af), noch via andere kanalen (e-mail, social media, ...). Ik begin te vrezen dat wij zijn opgelicht.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 04-12-2020

Beste,

Onze excuses dat mijn collega's van de klantenservice u niet optijd te woord hebben kunnen staan. Het product wat u heeft besteld heeft een vertraging opgelopen, wij verwachten het product begin volgende week binnen te krijgen en ook naar u op te sturen.

Mede door de drukte vanwege Blackfriday en Cybermonday hebben transportbedrijven het ook erg druk gehad met leveren.

nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij vragen u om uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Team Phonemarket

Reageer

Jaap 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke site goede producten en snelle levering en niet onbelangrijk niet duur
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-12-2020

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,
Team PhoneMarket.nl

Reageer

Gerrit Ekkel 01-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, terzake doende productinformatie. Overeenkomend met, en op punten meer uitgebreid, met de informatie informatie op consumentensites.
Tijdens en na bestelling heldere procedures en goede communicatie over track & trace.
Het product is op de geplande tijd bezorgd, was goed verpakt.
Daarna ingebruikname van, wederom, een goed werkende Motorola.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-12-2020

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,
Team PhoneMarket.nl

Reageer

victor 30-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een prima en duidelijke site, heldere uitleg en referenties, vlotte levering.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-12-2020

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,
Team PhoneMarket.nl

Reageer

Theo 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond laat besteld waardoor de bestelling op maandag in behandeling kon worden genomen. Pakket werd op dinsdag door PostNL bezorgd. Alles volgens planning en op de toegezegde tijd. Artikel was degelijk verpakt. Ben dus heel tevreden.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-12-2020

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,
Team PhoneMarket.nl

Reageer

Hans v.d. Hork 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik op internet wat had rond gekeken kwam ik op Phonemarket.nl uit , mooie site/winkel en zeker de goedkoopste !! Mijn telefoon en mooi hoesje had ik de dag daarna op de afgesproken tijd al binnen.
Prima verpakt en keurig aan de deur geleverd , ik ben hier dan ook ZEER tevreden mee. En beveel je de Phonemarket.nl zeker aan.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-12-2020

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,
Team PhoneMarket.nl

Reageer

Ed Vermeule 23-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en duidelijke website heb er inmiddels 3 telefoons besteld en ben er voor de volle 100% tevreden over.

Reageer

PFB 21-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondertussen antwoord ontvangen van PhoneMarket dat er door de drukte vertraging is opgetreden bij de creditering van de €655. Hier kan ik begrip voor opbrengen.

-----------------------------------------------------------
Review 20-11-2020:

iPhone 11 64GB wit was bij bestelling op voorraad, maar kon nadien toch niet geleverd worden. Voorstel van hen was om een zwarte te leveren maar hiermee ging ik niet akkoord. Bestelling werd hierdoor geannuleerd op 5/11 en zij bevestigden per mail dat ik het aankoopbedrag binnen de 10 werkdagen terug op mijn rekening kon verwachten.
We zijn vandaag 11 werkdagen later en helaas heb ik de betaalde €655 nog steeds niet mogen ontvangen!!!
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-12-2020

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.
Excuses voor enige vertraging.

Met vriendelijke groet,
Team PhoneMarket.nl

Reageer

Det uit Den Haag 21-11-2020

Algemene score

8,0
Prima shop. Vooraf aangegeven dat er pas na 4 dagen geleverd kon worden: het weekend zat er tussen. Daarom een 8 en geen hoger cijfer.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-12-2020

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review.

Met vriendelijke groet,
Team PhoneMarket.nl

Reageer

Robbie 19-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze,scherpe prijs,zeer goede service,ik had per ongeluk 3 stuks besteld waar ik er maar 1 nodig had,een telefoontje met zeer vriendelijke medewerkster en binnen de minuut probleem opgelost.Zeker aan te raden,Top!!!

Reageer

Christine 18-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dringend gezocht naar betaalbare gsm, onmiddellijk gevonden wat ik zocht, stukken goedkoper dan de gangbare winkels.

Reageer

Anke 13-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering van de 2 Samsung galaxy A71 mobiel. de prijs was € 33 goedkoper, per stuk, dan bij onze 2 providers.

Reageer

Ray 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had voor mijn telefoon een nieuwe sd-kaart nodig en besteld bij PhoneMarket,wat de volgende dag bezorgd werd. Geen verzendkosten en kon gewoon door de brievenbus en snelle service !

Reageer

Jeroen 12-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en na bestellen snelle en correcte levering. Erg tevreden!

Reageer

JHE 11-11-2020

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over de service en afwerking van mijn nieuwe Motorola G Pro telefoon.
's Middags besteld, de andere dag afgeleverd in een goede verpakking.
Deze telefoon voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen

Reageer

hans 10-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit; snelle levering; communicatie; de website. Allemaal prima in orde

Reageer

Lia 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is top 👍!
Supersnelle bediening van kwaliteitsvolle levering!
M'n kleinkinderen en pleegzoon zijn supertevreden met hun oortjes met uitstekend geluid! Een aanrader!
Heel erg bedankt 👍😇!

Reageer

Jos 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was buiten verwachting,was zeer goed verpakt ,de levertijd was o.k ,en om eerlijk te zijn was hij de goedkoopste uit de rij.

Reageer

Amalia 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I heb Oppo A 91 besteld da dat was op zaterdag, heb mijn phone op de deur op dinsdag
Goede winkel en zeer vertrouwd!

Reageer

J. Heemskerk 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wat slecht telefonisch bereikbaar maar uiteindelijk keurig te woord gestaan. Product volgende dag geleverd.

Reageer

Esther 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden. Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Tevens zag ik mijn aankoop (iPhone 11) nergens goedkoper dan hier. Het bijpassende hoesje bleek er niet meer te zijn in de door mij bestelde kleur, ik werd netjes opgebeld om te overleggen of ik een andere kleur wilde ontvangen. Snelle verzending.

Reageer

yvonne 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heldere overzichtelijke site, en hele snelle levering. Daarnaast online paar vragen gesteld en goede reactie op gekregen.

Reageer

Sami Hoda 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb paar bestelling gehad altijd goed gegaan en garantie word op een apparat makkelijk geregeld heel blij met hun service

Reageer

M. Demir 26-10-2020

Algemene score

1,0
Als je producten heb gekocht, moet je niet bij dit bedrijf aan komen met garantie. Ik word van de kast naar de muur gestuurd.
Kennelijk verkopen ze goedkope partij producten waardoor ze geen service kunnen bieden!.
Ze kunnen zelfs tegen betaling geen onderdelen leveren.
Ik wordt verwezen om op internet zelf te zoeken naar onderdelen.
HELE SLECHTE SERVICE, HELE SLECHTE ZAAK.
Geen aanrader om hier iets te kopen.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 28-10-2020

Beste Selim,

Uw product kwam niet langer meer in aanmerking voor de garantie dit hebben wij u ook netjes aangegeven.
Helaas is door fysieke schade de garantie komen te vervallen.
Wij hebben u aangegeven waar u het kapotte onderdeel eventueel kunt aanschaffen om het te vervangen.
Als wij hier zelf aan konden komen hadden wij u dit zelf aangeboden.

De service kunnen wij u wel aanbieden door het aan te melden voor de garantie, echter doordat u niet in aanmerking komt kunnen wij vrij weinig voor u betekenen. Helaas kan het niet op de manier waar op u het wilt hebben.

Met vriendelijke groet,

Team Phonemarket.nl

Reageer

Thomas 21-10-2020

Algemene score

6,0
Ik heb een paar Airpods gekocht bij deze winkel. De communicatie en verzending verliep erg goed. Ook erg snel geleverd dus daar ben ik erg tevreden mee, zeker in deze drukke tijden.

Het product zelf is alleen een teleurstelling, matige kwaliteit voor het grote bedrag wat je ervoor betaald. Hier kan Phonemarket natuurlijk ook weinig aan doen, maar wat ze wel kunnen doen is snel en pro-actief omgaan met mijn vraag en klacht, dit hebben ze niet gedaan. Ik wacht inmiddels al veel langer dan nodig of aangegeven op hun reactie. Balen, ik bestel de volgende keer ergens anders.

Reageer

Anne 20-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte bestelling en betaling, vandaag besteld, morgen geleverd (in België), geen bijkomende transportkosten. Degelijk verpakt. Prima service

Reageer

Tamara 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en netjes verpakt. Enige verbeterpunten zou keuze in afleveringen en lokaties zijn.

Reageer

Romy 17-10-2020

Algemene score

3,0
Kreeg telefoonhoesje binnen en zag al zonder het uit te pakken dat het niet was wat ik voor ogen had. Niet opengemaakt dus en proberen te bellen om te vragen hoe nu verder, want er stond niets over retourneren en er zat ook geen formulier bij. 3 x gebeld , in totaal 34 min in de wacht gestaan; wordt gewoonweg nooit opgenomen.
Toen mail gestuurd, precies uitgelegd en duidelijk bij gezet dat de verpakking niet open is geweest, kreeg mail terug dat ik waarschijnlijk niet het gehele bedrag terug kreeg als de verpakking open was...weer een mail gestuurd dat de verpakking dus niet open was...nooit geen antwoord meer gehad. Je moet sowieso de retourkosten zelf betalen.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 20-10-2020

Beste Romy,

De dag dat u telefonisch contact met ons heeft proberen te leggen kampten wij helaas met een storing van Ziggo waardoor wij telefonisch niet te bereiken waren.
Tevens zou de telefoonreceptionist ook aangeven dat u eerst een email dient te sturen voor u iets retourneert.
Dit heeft u gedaan dat heb ik gezien.
Ik zie ook dat mij collega netjes heeft aangegeven dat ALS er gebruik is gemaakt van het product er een waardevermindering KAN worden toegepast. Als u het niet in gebruik heeft genomen dan is dit niet van toepassing, dat spreekt denk ik wel voorzich.
Mijn collega heeft u ook antwoord gegeven toen u voor de 2e keer aangaf dat het NIET open geweest was.
hij heeft hier antwoord op gegeven en aangegeven dat dit alleen geldt als het product in gebruik is genomen wat bij u niet het geval is.
Dit is 13-10 gemaild naar u.
Tot op heden hebben wij het hoesje ook nog niet retour ontvangen.
Mocht u verdere vragen hebben kunt u deze per email stellen.

Met vriendelijke groet,

Team Phonemarket.nl

Reageer

Lensvon 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat er al goede recensies zijn voor deze leverancier en de laagste prijs heb ik voor de Phonemarket gekozen.
De levering was op tijd en het artikel keurig verzegeld en nieuw in de doos.
Ik zou zeker bij een volgende koop de Phonemarket benaderen.

Reageer

WB 12-10-2020

Algemene score

1,0
Ik had een iPhone XR besteld bij Phonemarket. Nadat de bezorgdatum was verstreken, kreeg ik een bericht dat de XR niet leverbaar was, maar kon ik tegen een klein bedrag een iPhone 11 bestellen. Ik heb gemaild dat ik dan van de koop afzag en ergens anders ging bestellen, dat het ik gedaan. Die kreeg ik keurig geleverd.
Vervolgens kreeg ik toch een XR van Phonemarket geleverd. Ze bleken een half uur nadat ik had bedankt voor de aanbieding, een mail gestuurd te hebben, waarin stond dat de XR tóch leverbaar was en dat ze die gingen opsturen. Ondanks dat ik had aangegeven ergens anders te bestellen en niet had gereageerd op de mail dat ze de XR toch gingen verzenden, hebben ze hem gestuurd. Ik heb kosten moeten maken om de XR weer terug te sturen. Die kosten wil Phonemarket ondanks dat het hun fout is, niet vergoeden. Het terugkrijgen van mijn € 540,- heeft lang geduurd. Pas 20 dagen na retourzending en nadat ik had gebeld, werd het geld teruggestort.
Als je Phonemarket wilt beoordelen, staat op de site dat overal fouten worden gemaakt en dat je vooral contact moet opnemen om samen naar een oplossing te zoeken. Dat heb ik gedaan, Ik kreeg niet eens een reactie.

Reageer

ferry 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de site is duidelijk, de levering ging perfect, op tijd, de goederen waren heel goed ingepakt. Ik ben zeer tevreden. Het was mijn eerste aankoop via dit bedrijf, maar zal zeker niet de laatste zijn. Ga zo door. Ferry

Reageer

Tineke Hendriksen 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke uitleg van het product en een zeer snelle levering binnen 24 uur

Reageer

Peter 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na bestelling van de smartwatch in de middag is het pakketje de volgende dag netjes geleverd

Reageer

Peter Schets 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen, snel en ik ben zeer tevreden over de bestelde EarPods pro , super

Reageer

Joris 06-10-2020

Algemene score

7,0
Ik heb deze winkel gekozen vanwege de prijs, in combinatie met de goede beoordelingen. Mijn mobiele telefoon is dan ook snel en goed geleverd. Ik had echter niet verwacht dat het om een Italiaans model ging. Dat hoeft op zichzelf niet zo'n probleem te zijn (hoewel er wel degelijk verschillen in de firmware zijn), maar dat had op de website wel vermeld mogen worden.

Reageer

Ruud Albertsz 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Phonemarket.nl is de goedkoopste telefoon aanbieder van het internet. goeie service en beste prijsgarantie.

Reageer

Martin 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken.
Bestelling verliep gemakkelijk. Levering snel, zoals beloofd. Bestelde product goed verpakt aangekomen.

Reageer

Wouter 24-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vorige week een Google pixel 3a besteld bij Phonemarket. De prijs lag flink lager dan bij andere aanbieders en ik had de telefoon al de volgende dag al in huis.
De telefoon doet het goed dus ik heb helemaal niks op Phonemarket aan te merken. Goed bezig!

Reageer

Burger 24-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij phonemarket een mobiel gekocht voor een goede prijs. De levering was conform de afspraak. Snel en op tijd.

Reageer

Wegter 24-09-2020

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het te kopen artikel.
De zending was heel doelmatig verpakt , zodat beschadiging zo goed als uitgesloten was.
Al met al ben ik een tevreden klant !

Reageer

Anneke 23-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, sneller dan de track en trace code. En bij vragen snelle email responce.

Reageer

Carin Tienkamp 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne telefoon met de laagste prijs. (oedkoper dan BOL.com of Mediamarkt. Snelle levering en alles in goede orde ontvangen.

Reageer

Leo 17-09-2020

Algemene score

10,0
Prima product en volgens afspraak op tijd geleverd. Ben erg tevreden overmijn bestelling

Reageer

Jan Otter 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat een toestel kuren vertoonde en de eerste lijn het niet kon oplossen, werd het hogere echelon ingeschakeld. Die leverde een prima oplossing op basis van de garantie op het toestel. Ik was er zeer over te spreken en beveel deze organisatie van harte aan.

Reageer

Mien Direks 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke producten weergave, goede en snelle levering goede makkelijke samsung galexy. Prettig en vriendelijk contact per telefoon. Aanrader voor andere klanten.

Reageer

cuypers jochem 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke shop die haar afspraken nakomt... goedkoper als veel van zijn concurrentie.
snelle levering!

Reageer

rubroe 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van een Samsung Galaxy Watch 3 voor een aantrekkelijke prijs.

Reageer

hans 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
smartwatch was aanmerkelijk goedkoper dan elders. Levering en berichtgeving prima.

Reageer

Toon meer reviews