Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1938 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 162 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mac 05-12-2018 Via de website gekocht

Precies wat ik zocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Samsung Gallaxy Watch was snel gevonden voor een mooie prijs. De omschrijving en de presentatie van de foto' s was volledig en duidelijk. Dat vindt je je aankoop al leuk voor je het horloge in huis hebt. Leveringstijd was volgens afspraak.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemen 03-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na even gezocht te hebben naar welke gsm ik moest hebben kwam ik op de Xiaomi note 6 pro. Omdat ik minder bekend was met het merk, maar toch goede reviews had gelezen ben ik beginnen zoeken naar sites die deze gsm aanboden. Zo ben ik terechtgekomen bij phonemarket.nl. Na wat rondkijken naar wat de site had ben ik de prijzen gaan vergelijken. De prijzen lagen zeer goed en daarom heb ik de gsm besteld. Nog geen dag erna stond postnl al aan de deur voor de levering van de gsm.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 02-12-2018 Via de website gekocht

Goede prijs-kwaliteit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website geeft duidelijke informatie over de producten en je vindt makkelijk bijhorende accessoires.
Goede prijs-kwaliteit, zeker in verhouding tot Belgische websites.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Fam. Groen 02-12-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op Blackfriday een nieuwe IPhone 8 gekocht, de goedkoopste van Ned. op dat moment.
Deze dag voor vragen ook nog gechat, die direct werden beantwoord.
Wij hebben hem op laten sturen, wanneer we hem hadden afgehaald in de winkel hadden we 10 euro extra korting gekregen.
Zelfs tijds de drukte van deze dag werd hij de andere ochtend al geleverd.
Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arian 02-12-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en inderdaad had ik het pakketje de volgende ochtend binnen op de afgesproken tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijn 02-12-2018 Via de website gekocht

Goeie site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed alles. Ben tevreden. Zeer fijn. Vooral de service. Ook goedkoop. Dat is altijd fijn. Goedkoper krijg je t niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leny v. Duuren 30-11-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop, duidelijk en overzichtelijk, ook wel wat goedkoper als andere aanbieders. Mooie laptop van Lenovo gekocht, mooi, ben helemaal te vreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hykilaos 30-11-2018 Via de website gekocht

Geen gedoe met black vrijdag,laag in prijs,snel en keurig!

Algemene score

9,0
Nog niet eerder gebruik gemaakt van deze organisatie, als was duidelijk en helder.
kan deze manier van snel bestellen aan bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Meester 30-11-2018 Via de website gekocht

Volgens computertotaal, beste telefoon! Eveneens het bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed eerlijk en net bedrijf die zeker hun voorwaarden naleven. Op tijd geleverd en inderdaad voor 18:00 besteld volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonie van asselt 29-11-2018 Via de website gekocht

super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het pakketje was er super snel en alles is in goede staat. Helemaal geen problemen tegengekomen met bestellen en/of ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Boutkan 29-11-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het goedkoopste adres voor mijn Galaxy 8+ De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De levering supersnel en accuraat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 28-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, helder en eenvoudig te navigeren.
Prijzen zijn voordelig t.o.v. de competitie.
Levering was snel.
Product was goed verpakt.

Alles was in orde, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-11-2018 Via de website gekocht

Snelle nette service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Mooie aanbiedingen. Goedkoopste leverancier van mijn IPhone 8. Gebruiksvriendelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guido 28-11-2018 In de winkel gekocht
Phonemarket. Nl

Alles perfect ?? verlopen. Alles top kunnen volgen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top levering van Nederland naar België. Vrijdag 11u besteld, zaterdag 15u geleverd!! Alles mooi kunnen volgen bij post nl. Enkel spijtig van handleiding bij het toestel. Spaans en Italiaans denk ik. De rest was alles heel duidelijk en correct!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tim 28-11-2018 Via de website gekocht

Vlotte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd binnen de 24u geleverd en dit naar België.
Spijtig dat je voor een betaling met PayPal extra moet betalen.
Zeer gebruiksvriendelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge 26-11-2018 Via de website gekocht

Keurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld en de volgende dag binnen. Keurig verpakt en voor een goede prijs.
Geen tig mailtjes achteraf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Een tevreden klant 26-11-2018 Via de website gekocht

Beter dan verwacht.

Algemene score

9,0
Ik zoek altijd heel voorzichtig naar mijn volgende mobiel, ik wil weten dat ik de beste keuze maak en kijk daarom graag nog extra dingen na zoals de gegeven reviews. Dit doe ik ook met de websites waar ik de gekozen telefoon bestel. Op deze website waren de reviews best negatief. Dit deed mij kort twijfelen. De reden dat ik toch voor Phonemarket.nl heb gekozen komt door de positieve reviews en dat ik ze graag wou geloven. Nu wil ik zeggen dat ik zeker een blije klant ben van Phonemarket.nl. Ik heb mijn mobiel goed ontvangen, de verpakking was sterk dus hier kan ook echt niks mee gebeuren. De inhoud is precies zoals ik had verwacht. Ze doen dus echt hun best bij Phonemarket.nl. Wel -omdat ik zo van het uitzoeken ben- had ik alleen een Duitstalige handleiding en mijn Duits is niet zo heel goed. De plaatjes zijn wel duidelijk en eigenlijk weet iedereen ook wel hoe een mobiel werkt dus komt het toch allemaal op hetzelfde neer.

Phonemarket.nl bedankt. ik hoop veel herinneringen te maken met mijn nieuwe mobiel.

Met vriendelijke groet,

Een tevreden klant!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andy 26-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung tablet uit de aanbieding besteld,volgende dag geleverd.
Goedkoopste prijs,produkt voldoet boven verwachting.
Degelijke verpakking,vlotte levering.
Kortom,dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Piet de Vos 24-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Algemene score

9,0
Op kieskeurig het type product opgezocht wat ik wilde hebben, en het bedrijf geselecteerd die daarbij de beste prijs/kwaliteits indruk maakte. En daarin niet teleurgesteld, volgens de toezegging zeer snel geleverd, zonder enig probleem. Voor ik track en tracé had opgezocht was het product al bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 24-11-2018 Via de website gekocht

Ipad 2018 prijs is OK

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel was de keuze gemaakt voor een goede prijs en een winkel in de buurt. Ipad is super snel en correct afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 24-11-2018 Via de website gekocht

Onbekend maar erg goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen en een heel goede prijs. Bezorging en verpakking van mijn Samsung Watch helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Margareth Olde Damink 23-11-2018 Via de website gekocht

Samsung S9

Algemene score

10,0
Snelle levering van mn nieuwe Samsung S9 smartphone
Goede prijs.
Veel vergelijkingen gedaan , maar phonemarket.nl is veruit de voordeligste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Buiten 23-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, overzichtelijke site, keuze genoeg en de uitleg is ook goed aangegeven van het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JSB 23-11-2018 Via de website gekocht

Zoals je mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zomaar terecht gekomen en alles klopte.
Ingekocht en de rest volgde zoals je mag verwachten.
Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kane 23-11-2018 Via de website gekocht

NOOIT WAT BESTELLEN!

Algemene score

1,0
Kreeg een telefoon binnen met gebroken seal.
Ze vertelde mij dat hun dat hadden gedaan om 'te controleren of alles erin zat'

Vervolgens werden mijn twijfels meteen bevestigd, de telefoon bleef rare meldingen geven etc.

Na het aangetekend terug gestuurd te hebben na 14 dagen nog steeds mijn geld niet retour.
Wanneer je mailt geen reactie, en telefonisch zegt de telefoniste dat het helaas niet haar afdeling is dus dat ze er niks mee kan doen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

top 22-11-2018 Via de website gekocht

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, juist, als afgesproken. Betrouwbaar en dus prima om een bestelling te plaatsen. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ries beek 22-11-2018 Via de website gekocht

goede snelle afhandeling van onze bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede snelle afhandeling van onze bestelling, handige website.
Geen negatieve punten te bedenken.
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zjoe 21-11-2018 Via de website gekocht

Snel en zorgvuldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs gaf de doorslag voor het gekochte product. Merk-technisch is er geen verschil met andere sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 21-11-2018 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
iPhone 8 plus besteld voor een goede prijs. Al heel snel een mail dat het product klaar lag. De volgende dag opgehaald in de winkel. Werd netjes geholpen en kreeg korting omdat ik de telefoon zelf op kwam halen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeremy S. 20-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 2 weken een smartphone aangekocht via Phonemarket.nl door middel van een overschrijving. Uit ervaring weet ik dat de aankoop dan mogelijk wat op zich kan laten wachten maar niet bij Phonemarket. De dag nadien werd mijn toestel reeds geleverd in België! Bedankt voor de goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 18-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering mooie watch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is overzichtlijk en de prijzen zijn goed ben heel tevreden zou zo weer een bestelling doen.
Als het nodig is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 18-11-2018 In de winkel gekocht
Hoogstraat Rotterdam

Smartphone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Samsung Note 9 besteld via de website en in de winkel opgehaald daar ben ik Goed geholpen kreeg nog extra korting op accessoires.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

LS 17-11-2018 Via de website gekocht

snel levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
IPhone XS MAX online besteld, snel levering, zonder te veel (en te vaak) informatie via mail te krijgen, complete documenten bijgevoegd

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Belso 17-11-2018 Via de website gekocht

Prima service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijke pagina en website, je kan alles goed vergelijken en een hele snelle service. Binnen een dag alles binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogerthat;) 17-11-2018 Via de website gekocht

Fantasticooooo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen een dag me pakketje binnen met 2 leuke cadeaubonnen erin. En ook nog eens voordelig. Zeker een aanrader en ga zeker vaker mijn spullen hier kopen:)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter D 17-11-2018 Via de website gekocht

Eenvoud en snelheid, top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De LG Q7 was bijzonder goed geprijsd t.o.v. collega concurrenten. Op een overzichtelijk website was de bestelling zo gemaakt en in 24 uur thuis afgeleverd. Betaling via Paypal kunnen doen, geeft ook rust en vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cornelis Bentverlsen8 15-11-2018 Via de website gekocht

Geen service !

Algemene score

1,0
Ik begreep van reviews dat de shop goed zou zijn. Na 5 dagen mijn bestelling niet ontvangen.
Ik vraag me af of ik ooit de bestelling zal ontvangen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Phonemarket.nl 16-11-2018

Geachte heer Bentvelsen,

Hartelijk dank voor uw review.

Zoals wij u via de mail hebben doorgegeven, hebben wij uw bestelling ingepakt en verzonden. Helaas heeft PostNL dit dus niet kunnen leveren bij u. Hier kunnen wij helaas niks aan doen. Wij hebben PostNL hierover gecontacteerd. Helaas gaven zij ons aan dat het wel eens voorkomt dat sommige depots vertraging oplopen. Hier kunnen wij als Phonemarket zijnde niks aan doen. Wij hebben u ook netjes gevraagd om nog even geduld te hebben. Zonder enig terugkoppeling van PostNL kunnen wij ook vrij weinig.


Graag willen wij dat u ons even een mailtje stuurt. Wij zullen proberen dit met u op te lossen.


Hopend op een zo spoedig mogelijk antwoord.


Met vriendelijke groet,


Hans

Team Phonemarket

Reageer

Eyup 15-11-2018 Via de website gekocht

Eerlijk snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed. Netjes.

Mijn na deel was, ik heb een aankoop gedaan op een zaterdag.
Mocht ik lekker wachten tot dinsdag, om het te krijgen.

Het ging met Postnl en die geven ook altijd netjes door hoelaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Myrna 14-11-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en overzichtelijke website, goede prijs verhouding met andere aanbieders.
Voorradig en dus de volgende dag al in huis.
Netjes verpakt en geseald aangekomen via de post.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 14-11-2018 Via de website gekocht

Ze maken het waar..TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare voordelige webshop. Ze zijn alles nagekomen. En snelle levering. Ik heb er nog 1 besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 14-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering (voorradig)
Prima communicatie
Producten van uitstekende kwaliteit
Breed assortiment
Duidelijke prijzen en korting
Overzichtelijke site, duidelijk hoe je moet bestellen
Product zien staan duidelijk (op voorraad)
Goed klanten contact
Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schuurmans 14-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en de volgende dag geleverd!

Goede producten tegen de juiste prijs.

Netjes verstuurd. Goed verpakt.
Handtekening voor ontvangst

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Natascha 14-11-2018 Via de website gekocht

Wat een snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een smartphone rond 17:00 besteld en had hem al de volgende werkdag thuis geleverd in België. Ik had intussentijd ook de smartphone op Amazon DE en Amazon FR besteld, maar beiden konden mij enkel de week erna leveren, dus beiden werden geannuleerd zodra ik de verzendbevestiging van Phonemarket bekwam. Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen. De prijzen zijn interessant, geen verzendkosten boven een bepaald bedrag, en de levering is de volgende dag (ook in België).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 14-11-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst en de volgende dag netjes geleverd volgens afspraak. Hanteren scherpe prijzen in vergelijking met andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igor 14-11-2018 Via de website gekocht

Gewoon geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service! Zeer correct! Alleen dat je meer moet betalen bij banccontact of paypal vind ik niet zo goed. Voor de rest alles tip top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 12-11-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en niet duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was goed en de verwachte levertijd snel. De shop is in Rotterdam, dus geen gedoe met invoerrechten. De levertijd werd waargemaakt, toen we nog een toestel nodig hadden kozen we meteen weer voor phonemarket. We kregen zelfs een kortingbon!
We zijn dus zeer tevreden over Phonemarket,!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 11-11-2018 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd wat ik heb besteld. Prima dus !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop, snelle levering. Geen gekke dingen. Zou hier zo weer bestellen als ik weer iets nodig zou hebben

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Céderic 10-11-2018 Via de website gekocht

Alles zoals het hoort: Zeer goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een tablet besteld en de dag erna werd hij zoals verwacht geleverd.
Ook het chatten gaat zeer goed!
Het is zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynn 10-11-2018 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik vind deze website een goede website omdat het goedkoper is dan de normale website en ze leveren het snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sylvia 10-11-2018 Via de website gekocht

snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hadden een mooie prijs, een mooie aanbieding. De telefoon werd snel geleverd.
Verder geen negatieve opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews