Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1957 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 165 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stijncassee 30-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel bezorgt, goeie website

Extra toelichting
Heb hier voor een lage prijs originele Apple lightning kabels kunnen kopen, weliswaar niet in originele verpakking, maar toch goed kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harricito 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Bestelling op site liep gesmeerd, 1,5 uur later lag de bestelling klaar in de winkel waar ik hem heb opgehaald.

Extra toelichting
Bestelling op site liep gesmeerd, 1,5 uur later lag de bestelling klaar in de winkel waar ik hem heb opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babette-L 29-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik heb het pakketje netjes op tijd binnen gekregen. Duidelijke website en Phonemarket was de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjotr55 28-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bestellen.

Service
Directe reacties en informatie over de stand van zaken. Leverdatum als beloofd.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Ruime keus, aantrekkelijke prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hermelink1974 25-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig bestellen en afrekenen

Service
Geen ondersteuning nodig gehad, levertijd zoals aangegeven op de site.
Vrijdags besteld zaterdag binnen

Assortiment
Prima, voldoende keus. Prijs prima t.o.v. andere sites

Extra toelichting
Vlekkeloos verlopen bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Almere62 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle levering (zondag besteld, dinsdag ontvangen). Per mail goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken van de verzending. Geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

renekies 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Kon geen alternatief verzendadres invoeren. Een extra mailtje loste dat snel op

Service
Verkeerde hoes verstuurd, per ommegaande de goede inclusief retourverpakking.

Aanbeveling
Prima prijs en service

Extra toelichting
Prima prijs goede service, zo moet het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje Duitsman 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eer duidelijk

Service
juiste afspraak

Assortiment
prima

Aanbeveling
zeer positief

Extra toelichting
Een prima en duidelijke levering, op tijd, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Smits 21-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Telefoon in de avond besteld. De dag erna in de ochtend meteen bericht ontvangen daar ik de telefoon kon ophalen. Ging soepel en werd in de winkel goed geholpen. Deskundige assistentie bij het aanpassen en omzetten van de sim kaart. Goede prijs voor het toestel !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SvanderMolen 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
erg duidelijke website, alles was goed te vinden.

Service
goede service.
ik had een kingston 32 gb geheugenkaart besteld en kreeg een samsung 32 gb geheugenkaart, maar die doet het ook.
mijn pakketje werd ook iets later geleverd dan aangegeven

Assortiment
groot assortiment en zeer lage prijzen. de producten zijn veel goedkoper dan andere websites.

Aanbeveling
groot assortiment, zeer lage prijzen en geen verzendkosten.

Extra toelichting
over het algemeen een zeer goede service, geen verzendkosten en een groot assortiment met zeer lage prijzen. het enige minpuntje vind ik dat het iets later werd geleverd en dat ik een andere geheugenkaart kreeg dan ik had besteld. verder vind ik Phonemarket.nl een top website!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sooze 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Assortiment is groot en goed te vinden op de site.

Service
Besteld, volgende dag in huis.

Aanbeveling
Je krijgt na betaling meteen een factuur toegestuurd. Vervolgens houden ze je op de hoogte wanneer de bestelling geleverd wordt. Tweemaal al iets gekocht, tweemaal zeer tevreden!

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnhem75 21-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heb niks slechts kunnen vinden

Service
perfect

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
via keiskeurig bij deze site terecht gekomen en mijn advies luid mensen bestel daar je telefoons of dergelijke

Extra toelichting
een an al lof over deze site verder heb ik er niks aan toe te voegen en dat is alleen maar toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

john en marloes 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website met goed te begrijpen bestelsysteem

Service
snelle bezorging en communicatie vanuit Phonemarket

Aanbeveling
Goede service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maxdebruijn 13-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel makkelijk geregeld.

Service
In de afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Redelijk ruim assortiment.

Aanbeveling
Alles goed geregeld

Extra toelichting
Alles heel makkelijk en goed te regelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

csstorm 12-07-2014 In de winkel gekocht
Rotterdam Spaansepolder
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Smartphone middels de duidelijke website uit gezocht (Samsung S4)
Daarna naar de winkel met wat vragen over het aan te schaffen apparaat.
Ondanks de winkel er wat verscholen bij ligt, dat mag het is tenslotte een web-winkel, heb ik beslist geen spijt daar geweest te zijn.

Service
De ondersteuning bij aankoop was objectief en professioneel.
In welke webwinkel maak je mee dat je met je nieuwe Smart Phone bellend de deur uitgaat, inclusief de SIM uit de oude mobiel aangepast tot een mini sim en de contacten overgezet
naar mijn nieuwe aanwinst ,Kosteloos,
Voor mij een zeer POSITIEVE ervaring waar menig elektronische grootgrutter een puntje aan zou kunnen zuigen.
Ik kom hier zeker terug.

Assortiment
Het juiste assortiment de accessoires
tegen een billijke prijs.
Ik kwam hier van wege de scherpe prijs, maar de klant is de scherpe prijs al lang vergeten als de service tegenvalt.
Hoe belangrijk is de scherpe prijs ??

Aanbeveling
Geweldig advies, vertrouwen, service
en verstand van zaken.

Extra toelichting
Een tevreden klant. Kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny Gotink 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
prijs ok, service ok, snelle levering... erg tevreden, zal zeker nog winkel bezoeken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

catak 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Je krijgt een snelle reactie via e-mail en ook een factuur. De bes telling was volgende dag binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rossouw 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het ging soepel en gemakkelijk

Service
Alles naar wens uitgevoerd

Assortiment
Mooie assortiment

Aanbeveling
Aanbevolen!

Extra toelichting
Ik vond de winkel gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwippet 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk een iPhone gevonden via kieskeurig.nl en gelijk kunnen bestellen.

Service
Hoewel op kieskeurig wordt aangegeven dat via creditcard betaald kan worden maar uiteindelijk de optie nergens kunnen vinden. Dan maar via iDeal betaald.
Verder levering binnen 24 uur. Top

Assortiment
Vooral dat levering in 24 uur is is top. iPhone werd verder met een extra USB adapter geleverd aangezien het een UK telefoon ging. Verder prima.

Aanbeveling
Makkelijke en snelle levering zoals het hoort. Prima.

Extra toelichting
Snelle levering in 24uur. Vreemd dat niet met creditcard betaald kan worden terwijl dat wel op kieskeurig wordt aangegeven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Aad van der Pluijm 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
geleverd binnen de aangegeven termijn

Assortiment
ruime keuze uit producten

Aanbeveling
was aanbevolen door een collega en heb andere collega's ook deze site aanbevolen.

Extra toelichting
Alles is in een keer goed gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roely1 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
uitgebreid assortiment geen levertijd

Aanbeveling
prijs prstatie zeer concurerend

Extra toelichting
Kon mijn gewenste toestel snel zonder beperkingen tegen scherpe prijs kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1desiree 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Perfect gegaan met bestelling en ontvangst. Geen opmerkingen.

Extra toelichting
Perfect gegaan met bestelling en ontvangst. Geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Christine 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niets op aan te merken

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Zou wat uitgebreider mogen zijn

Aanbeveling
Ik zou niet weten waarom ik hem niet aan zou raden

Extra toelichting
Goede winkel, snelle service en duidelijk overzicht van het assortiment en de aanbiedingen die lopen. Assortiment zou wat uitgebreider mogen zijn, ik had er graag een flip case voor de 4G versie van de Huawei Ascend, die ik heb aangeschafd, bij willen kopen. Helaas zijn deze er allleen voor de 3G versie van deze telefoon...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucas70 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geheel volgens verwachting.

Service
Mijn tablet bleek bij aankomst niet helemaal goed te werken (viel af te toe spontaan uit). Na opsturen had ik binnen 3 dagen een nieuwe terug ontvangen en ze deden er ook weer een screenprotector bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise Smit 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer simpel via internet je product te bestellen.

Service
Levertijd zoals beloofd, snel en netjes verpakt

Assortiment
Breed assortiment en scherp geprijsd

Aanbeveling
Zeer fijne winkel, zorgeloos en veilig bestellen + bezorging netjes verpakt zonder beschadigingen.

Extra toelichting
Zie bovengenoemde motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hwit 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het gemak dat je niet de deur uit hoeft en het snel geleverd word.

Service
snelle service, ze doen wat ze beloven

Assortiment
ruim assortiment, de keuze is reuze.

Aanbeveling
Ruim assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Ze doen gewoon wat ze op de website beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 8 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige site

Assortiment
een hoop keuze

Aanbeveling
veel keuze, goede levering

Extra toelichting
prima product voor een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quint R 26-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke & overzichtelijke webshop,
correcte aflevering van bestellingen

Service
Correcte levering volgens afspraak,
notificatie per e-mail van de status van je bestelling (incl. track & trace)

Assortiment
Scherpe prijzen, ruim assortiment

Aanbeveling
Betrouwbare webshop met goede prijzen!
Let tevens op de combi-aanbiedingen!

Extra toelichting
Ruim assortiment dat scherp geprijsd is. Levering volgens omschrijving en afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvlievenoogen 26-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Snel geleverd en direct contact bij bellen. Aflevering ander adres dan factuur adres geen probleem. Alleen bij aflevering geen legitimatiebewijs gevraagd of getekend. Samsung s5 voldoet prima.

Extra toelichting
Goed overzicht artikelen en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GPverdoes 25-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
erg snelle bezorging, uitgebreid assortiment en een makkelijk te volgen website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neopower 24-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk op hun website.

Service
Netjes verzorgd en verpakt opgestuurd.

Assortiment
veel opties geboden met afrekenen.

Aanbeveling
Nette winkel, netjes aan de telefoon.

Extra toelichting
Het is een nette winkel, netjes aan de telefoon en ze hebben alles netjes afgehandeld en netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwfrikke 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop en eenvoudig te betalen met iDEAL.

Service
Bij een verkeerd geleverd artikel werd na 1 mailtje meteen adequaat gereageerd door het juiste artikel toe te zenden. (het andere artikel mocht ik houden)

Aanbeveling
Goede ervaring met de service na de koop heeft mij vertrouwen gegeven.

Extra toelichting
In eerste instantie was een verkeerd product geleverd. Dit kan gebeuren. Ik was onder de indruk van de adequate aftersales service door meteen het juiste product na te zenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rikkiepater 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Groot assortiment. Goede prijzen. Hele snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jtmvanputten 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Eerste bestelling bij deze winkel. Duidelijke en overzichtelijke website. Goede en vriendelijke service bij afhalen van bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jmhamers 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke site met duidelijke bestelwijze en snel antwoord.

Service
Een artikel was vergeten erbij te leveren. Bij reclameren van mij werd er gezegd dat ze een foutje gemaakt hadden en dat het artikel de volgende dag al aangeleverd zou worden. Na 4 dagen heb ik nagevraagd waarom ik het artikel nog niet had ontvangen toen werd er gezegd dat het artikel niet op voorraad was. Dit is dan jammer waarom niet direct gezegd dat het artikel niet op voorraad is Had mij weer een telefoontje gescheeld en ik wis waar ik aan toe was.

Assortiment
Assortiment is oke

Aanbeveling
vanwege de prijzen welke gehanteerd worden en het uitgebreide assortiment

Extra toelichting
Leuke goede site,snelle levering,Jammer dat de service even de mis in ging dit is een verbeter punt. Voor de rest ben ik tevreden. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier wat bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

boonstrafaber 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
het is een prima site het word snel bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klu 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder gedoe makkelijk bestellen

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
correcte en tijdige verzending

Extra toelichting
Hele goede en snelle bezorging, ruime keuze en goede communicatie via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ali-okan 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was heel overzichtelijk en duidelijk

Service
Ik heb het product heel ontvangen en binnen 24 uur thuis

Assortiment
Het heeft een breed assortiment

Aanbeveling
Omdat de prijzen lager is dan andere winkels.

Extra toelichting
Ik vind de prijzen geweldig omdat bij andere winkels de prijzen wat hoger zijn voor hetzelfde product.Ik raad je aan om via phonemarket te kopen. Je krijgt het product binnen 24 uur geleverd dus een top service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ton2001 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
vrijdagmiddag om 17.30 besteld en toch de volgende dag in huis prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPatfen 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet te veel stappen bij het bestellen. Prima.

Service
Snel!!! Inderdaad om 15:00 vrijdagmiddag besteld. Zaterdagochtend in huis.

Assortiment
Artikel op voorraad, daar waar anderen voorbehoud maakten.

Aanbeveling
Zeker weten. Houd dit vol, Phonemarket.

Extra toelichting
Phonemarket doet wat het doen moet, eenvoudig en snel. Prijs concurrerend. De doodsteek voor een telefoonwinkel... ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nazard 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is duidelijk en makkelijk om een product te vinden.

Service
levertijd is perfect zoals op het website staat volgende dag is binnen.

Assortiment
Genoeg keuzen en en best goedkoop.

Extra toelichting
ik had een Ipad air nodig om op vakantie mee te nemen,toen ging ik opzoek naar een webshop en goedkoop,op google kwam ik Phonemarket.nl tegen. ik heb eerst contact opgenomen met phonemarket om zekere gevoel bij te hebben waar ik mijn Ipad bestel en mijn vragen werden professioneel beantwoord daardoor had ik best goed gevoel over en ging meten bestelen.zoals ze hadden me beloofd ik had mijn ipad volgende dag binnen.Bedankt en zeker tot volgende keer Gr Nazard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

king-star 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit huis alles netjes geregeld. Alles staat duidelijk omschreven op de website.

Service
Prima
Je krijgt een notificatie bij een wijziging in de status

Assortiment
Alle nieuwe toestellen zijn beschikbaar en op voorraad.

Aanbeveling
Ik had geen goedkopere website gevonden

Extra toelichting
Geweldig website en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariekes85 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld, zo in huis.

Service
Was een nette snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden waar je pakket is.

Assortiment
Ruim assortiment. Bijna alles voor je telefoon.

Aanbeveling
Mijn pakketje is goed aangekomen.

Extra toelichting
Vind het een goede winkel, omdat hij niet duur is en snel en netjes levert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geraldo7051 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Na mijn s5 daar te hebben besteld voor toen een scherpe prijs, na volle tevredenheid, nu de samsung galaxy note pro 12.2 besteld en ontvangen.
Was even iets mis mee met de software, even langs geweest en een hardware reset ter plekke gedaan en weer helemaal tof.
Ook adres meegekregen voor service-reparatie bij mij in de buurt.
Uiterst scherpe prijzen en goede service, zijn m.i. Poolse toestellen, maar je kunt je eigen taal instellen en klaar is Kees.
Gerard Berkelder

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diana2014 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
I'm very happy with the service overal. I've bought it on a Sunday and it was delivered home on a Wednesday. Everything went smooth. The price was good and the product arrived well packed and everything I've tested is working. I don't know if I'll find some issue, but till now, everything tested works.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tesil 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is prima opgezet en goed te volgen. Gemak dient de mens

Service
De track en trace service is een prima aansluiting op de bestelling

Assortiment
Wat is er nu niet?

Aanbeveling
Omdat mijn ervaring goed is zou ik deze site ook ieder ander aanbevelen.

Extra toelichting
Mijn algehele indruk en ervaring met phonemarket is zeer positief. Goede site, service, dmv track en tracé. Geen minpunt kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smook9 25-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk te doorlopen t/m/ betaling.

Service
Vandaag bestelling plaatsen en morgen leveren, zonder bezorgkosten. PRIMA

Assortiment
Ik wist precies waar ik naar zocht, heb verder niet echt gekeken.

Extra toelichting
Prima site. Zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zeer scherpe prijsstelling en geen bezorgkosten, Dat is service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bunyamin gulmus 21-05-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig en makkelijk

Service
uitstekend levertijd en altijd goed prijs

Assortiment
groot assortiment volop keuze en altijd goed prijs

Aanbeveling
ik heb al aan iedereen verteld over deze winkel

Extra toelichting
omdat ik goed vind met leveren en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Macone 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Spreekt voor zich. Zo eenvoudig om iets te bestellen.

Service
Na bestelt te hebben, de volgende dag al in huis.

Assortiment
Een ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LCA 18-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon makkelijk zien welke suite mijn product op voorraad bad en snel kon leveren. Bij phonemarket ging de bestelling super gemakkelijk.

Service
Netjes een mail bij elke stap die er wordt gezet: bestellen, betalen, versturen en vacature.

Ik gaf hem iets na 18.00 besteld, waardoor hij niet de volgende dag kwam... Eigen schuld maar wel jammer.

Assortiment
Alleen gekeken naar het product wat ik zocht. Dit wat bij veel sites niet op voorraad maar bij phonemarket wel !!!

Aanbeveling
Duidelijkheid, consequent en het belangrijkste eerlijk.

Extra toelichting
Ik vind dit een goede deal vanwege de snelheid van leveren, het consequent communiceren per mail en duidelijkheid wat betreft de gang van de procedure. Ook een +++ de track en trace van je pakket, ook hierover krijg je een mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews