Phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 1938 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Phonemarket.nl.

Phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 162 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter van den Brandt 08-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snel geleverd in België, product als omschreven en de prijs de scherpste van het internet!
Het enige minpunt is dat ze sneller mogen reageren op vragen via chat of email, als ze dat hadden gedaan had ik ze zeker een 10 gegeven.

Reageer

Koen 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima, ze leveren snel en accuraat.

Zelf had ik gebeld, dat ik geen opdracht bevestiging gekregen had..... Maar die stond in mijn spambox.

Mijn fout om daar niet even te kijken.

Reageer

Joey 05-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbieding van de AirPods, volgende dag in huis. Originele verpakking met alles er op en er aan, top.

Reageer

Pleun 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product tegen een scherpe prijs. Snelle levering van het juiste product. Alle lof.

Reageer

Jacques 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor de phonemarket omdat de prijs erg concurrerend was vergeleken met andere winkels. Daarnaast heb ik een zeer goede ervaring opgedaan. De bestelling verliep doeltreffend en eenvoudig. Vervolgens verliep de levering exact volgens afspraak en het geleverde product (MacBook Air) was geheel naar wens. Kortom, een “10” gegeven, want er liet echt niets te wensen over.

Reageer

Talitha 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super sneller levering!
Telefoon kwam snel en netjes verpakt binnen.
Prijzen zijn realistisch. Door op deze site te bestellen heb ik meer als 20 euro uitbespaard!
Aanrader!

Reageer

Ko 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk site , keuze is ruim en prijzen zijn scherp, snelle levering , kortom alle elementen aanwezig voor mij om hiermee in zee te gaan

Reageer

Thuis 30-09-2019

Algemene score

8,0
Prima prijs. Producten (iPad en hoes) zijn snel geleverd, en de mogelijkheid om af te halen in van een echte winkel spreekt me enorm aan. Echter (nog) geen oordeel over klantvriendelijkheid bij eventuele problemen.

Reageer

Sierra Pam 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
iPad besteld. Makkelijke bestelling. Scherpe prijs. Volgende dag geleverd. Zo moet het.

Reageer

Peter Geurten 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn snel, accuraat en begrijpen je meteen. Info is goed !
Beloofde levering prima nagekomen.

Reageer

Jo 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele duidelijke webshop. Waarin de telefoon die ik op oog had, het goedkoopste was bij The
PhoneMarket! Dan is de keuze zo gemaakt!
Super snelle levering van de nieuwe telefoon. En keurig verpakt. Dus een super tevreden klant!!

Reageer

Verbeek 29-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op tijd geleverd en alles in orde! Netjes op de hoogte gehouden kortom een aanrader.

Reageer

Raimond 29-09-2019

Algemene score

10,0
Ik heb mij telefoon besteld smiddags om 17.00 uur en kreeg hem netjes de volgende dag geleverd , goed verpakt de site was ook goed en duidelijk.

Reageer

Geurts 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijke website, duidelijk over levertijd.
Alles netjes gecommuniceerd en op tijd geleverd.
Zeer tevreden en kom zeker terug.

Reageer

Mdmk 27-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle handeling en afhandeling
Correct
Netjes
Zeer zeer tevreden ik raad ze zeker aan bij famil8e en vrienden.

Reageer

Jurjen 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie over verzend tijd.
Prijs was goed, ook gelijk een aankoopbevestiging ontvangen per mail zoals het hoort. Was prima.
Moest alleen een extra dag wachten op de levering, maar dat kwam door mij zelf. Te laat besteld. Haha

Reageer

Roos 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een nieuwe iPhone SE besteld omdat mijn vorige wat sloom werd na 2 jaar. Bovendien is dit model veel goedkoper dan de nieuwe modellen en toch genoeg opties voor mij maar dit is natuurlijk persoonlijk. Ik heb de iPhone besteld op zondag en kreeg gelijk een mail dat ik m dinsdag zou ontvangen. De iPhone werd idd keurig op dinsdag bezorgd

Reageer

Harie 26-09-2019

Algemene score

9,0
Phonemarket was voor mij volledig onbekend.
In mijn zoektocht naar Apple Airpods 2 kwam ik op de phonemarket-site terecht.
De prijs van de Airpod 2 stond mij zéér aan en de levering de volgende dag maakte mij blij.
Inmiddels zijn de Airpods 2 én op het afgesproken moment geleverd én ze bevallen bovendien ook nog eens uitstekend.
Phonemarket een bij mij onbekende leverancier met goede en juiste service en een heerlijk produkt.

Reageer

Raimond 26-09-2019

Algemene score

10,0
Ik heb mij telefoon besteld smiddags om 17.00 uur en kreeg hem netjes de volgende dag geleverd , goed verpakt de site was ook goed en duidelijk.

Reageer

Kaj 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Iphone 6S besteld met accessoires. Keurige prijzen en levering conform afspraak. Prima geregeld.

Reageer

Peronne78 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Draadloze Apple earpods gekocht in de Phonemarket webshop, die overigens zeer duidelijk en overzichtelijk is. Zij boden de earpods aan tegen een scherpere prijs dan andere leveranciers, wat voor mij de doorslag gaf ze hier te bestellen. Het geleverde product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. De gratis levering was een dag na aankoop. Precies conform afspraak.

Reageer

Stephanie 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling verliep vlot, duidelijke mails na bestelling. Je wist waar en wanneer er geleverd werd en dat er voor getekend moest worden. Levering volgens afspraak. Wat me verbaasde was dat er geen gebruiksaanwijzing bij de telefoon zat. Echter, misschien is dat wel bij alle telefoons zo. En handleiding is te downloaden. Ik ben tevreden.

Reageer

J. H. Locht 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze uit gsm's, een snelle en goede levering.
Toestel goed verpakt. Van harte aanbevolen

Reageer

Baboeram 25-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies wat op de website stond zo heb ik ook ervaren. Ik heb helemaal geen klachten. Ik ben zeer zeer tevreden. En ik zou ook iedereen aanraden om bij hun te shoppen.

Reageer

Jaap 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja ook wij bevelen deze winkel aan met de motivatie van
Geen mooie woorden maar harde daden
En daar kun je wat mee

Reageer

Merlene 23-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveren snel.
Adviseren je uitstekend.
Vragen worden goed beantwoord.
Goedkoper dan andere sites!
Dus helemaal top. Aanrader!

Reageer

Slinger 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat problemen i.v.m. storing bij de creditcardclub een nachtje gewacht. Volgende ochtend nog problemen en telefonisch contact opgenomen met Phonemarket waarbij het verloop direct werd nagetrokken. Ik bleek niet de enige te zijn. Later die ochtend weer geprobeerd en toen ging het vlekkeloos. 24 uur later werd m'n bestelling afgeleverd.

Reageer

tree 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke side ,goed en snel geholpen,lage prijs wat kan je nog meer verlangen.
Ga zo door

Reageer

Hans 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, goed en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Korte vraag werd meteen en goed opgepakt door de klantenservice

Reageer

Peter 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor PhoneMarket gekozen omdat deze de goedkoopste was, de site liep goed en ook de betaling zonder problemen.
De levering geschiede snel zoals beloofd.....prima.
Groet Peter

Reageer

Edward 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke website en alle informatie dat je nodig hebt over het product met daarnaast nog zeer snelle verzending na afhandeling van je aankoop

Reageer

Clerx 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bestellen goede uitleg van het product en snelle levering.
Levering binnen 1 werkdag.

Reageer

Rein 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was als beloofd en het toestel was keurig verpakt. Zondags besteld en zoals was aangegeven werd het toestel op dindag bezorgd door pozt nl.

Reageer

Xuanxuan keijzer 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan niet sneller, kan niet beter, kan niet vriendelijker, een echte aanrader.
Vriendelijke groet,

Reageer

Mauro 14-09-2019

Algemene score

6,0
Heb airpods hier besteld op vrijdag, op zaterdag niet binnen gekregen en overal staat een andere levertijd

Reageer

Eray 14-09-2019

Algemene score

2,0
Een product dat ik via Phonemarket.nl heb gekocht pas in 3 maanden ging kapot. Ik heb al enkele berichten ivm het probleem via e-mail en online chat gestuurd maar helemaal geen antwoord!
Officiele reactie van Phonemarket.nl 18-09-2019

Geachte klant,

Kunt u ons voorzien van een bestelnummer of een aankoopbewijs zodat wij dit met u kunnen oplossen?

Eray 19-09-2019

Het ordernummer is 1174287. Bedankt.

Officiele reactie van Phonemarket.nl 20-09-2019

Geachte klant,
hartelijk dank voor uw antwoord!

Helaas kwam uw hoesje niet in aanmerking voor de garantie want er was sprake van fysieke schade.

Met vriendelijke groeten,

Team Phonemarket.nl

Reageer

DE BRUYN Theo 11-09-2019

Algemene score

3,0
Het heeft misschien niet rechtstreeks met de winkel te maken.
Maar als men zegt dat het pakje gaat geleverd worden tussen14u en18u Men zit daar dan 4u op te wachten, want daar moet een handtekening gezet worden. Niet meer verwacht, gelukkig waren wij nog thuis, omstreeks 9u komt men dan toch met het pakje aandraven.
Dit is geen service. Meer dat men ook een mailadres heeft.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 18-09-2019

Geachte klant,

De levering van de toestellen gaat via PostNL als er wat fout gaat bij transport dan lijkt het toch voorzichsprekend dat u hen daar over aanspreekt. U zou eventueel een klacht kunnen indienen bij PostNL over de desbetreffende chauffeur in uw wijk. Echter heeft het weinig nut om daarover te klagen bij ons.

Wij hopen dat u toch nog van gedachte veranderd en uw review wijzigt want wij hebben ons best gedaan om uw bestelling op tijd en volledig te versturen zoals afgesproken!

Met vriendelijke groet,

Team Phonemarket.nl

Reageer

Suus 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een specifiek toestel en de site via google gevonden.
Het bestellen en betalen ging makkelijk. Snelle levering.

Reageer

Marieke H 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk een bestelling gedaan. Duidelijk dat het om een veilige website ging! Direct een keurige mail met het veloop van de bestelling en daar heeft men zich ook aan gehouden. Prijs kwaliteit beter dan de bekende grote zaken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reageer

De Vliegher Bosch Kelly 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn man zijn gsm ging stuk en we zochten een andere maar wel 1 van goede kwaliteit en weer een samsung daar is hij altijd zeer tevreden van. Toch veel Budjet hebben we niet en zeker niet in het begin van het schooljaar met 2 kids in het middelbaar. Ik zocht heel het internet voor hem af op zoek naar de perfecte gsm en die vond ik ook bij phonemarket, ik kreeg heel veel info en veel duidelijkheid over betaling en levering. Echt super, mijn man is nu al de 2'de dag aan het genieten van zijn gsm en hem aan het leren kennen en is er zeer tevreden over wat mij ook superblij maakt. Bedankt phonemarket

Reageer

Dave 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
PhoneMarket houdt zich aan de afspraken. Gemakkelijk bestellen, goede terugkoppeling van de leverdatum en ook nog eens volgens afspraak geleverd. Kortom: alles wat ik van een webshop verwacht!

Reageer

JustmeAnnelie 06-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was een ruime keuze aan gms’s. Een duidelijke uitleg over de kenmerken ...
Gemakkelijk om te bestellen, betalen en het toestel werd snel geleverd. De telefoon werd meteen in gebruik genomen en we zijn zeer tevreden.
Ik had prijzen vergeleken en hier was het net iets goedkoper dan op andere sites.

Reageer

Thea 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop.site is goed opgezet.snelle levering.kon heel snel mijn keuze maken

Reageer

B.Z. 05-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en accurate mailmeldingen over voortgang bestelling. Italiaanse gebruiksaanwijzingen zijn wél wat slordig voor Nederlandse bestelling

Reageer

Betty 03-09-2019

Algemene score

8,0
Ik had de eerste mail over het hoofd gezien, kreeg naar mijn vraag hier over keurig een 2e mail. Telefoon inmiddels gekregen, geen 9 sterren omdat het doosje van de telefoon los in een doos was geknikkerd, geen extra bescherming of iets. Slechte zaak vindt ik dat daar bezorgers van diverse diensten vaak met pakjes lopen te gooien en de schermen van telefoons zijn kwetsbaar. Verdere sevices zijn oke.

Reageer

Bientje73 02-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed in 1 woord. Belooft en komt ook nog alles na . zoals het belooft is. Iets wat je tegenwoordig zelden ziet. Geen ogen en haken en snel bezorgt zelfs in belgie . Fijn om dat mee te maken een goede webshop

Reageer

Patrick 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer Samsung Galaxy Buds Zwart besteld. Ik kan hier maar 1 mening over hebben, super geregeld !! Gewoon bestellen, betalen, wachten op de datum of de dag volgens afspraak.
Gewoon duidelijk en Supergoed !! Ik kom hier zeker terug om te bestellen !!

Reageer

piet 31-08-2019

Algemene score

1,0
Na aankoop earpods bleken deze een storing te geven bij gebruik radio. Klantenservice (reageert alleen per email) denkt aan defect en ik moet ze terugsturen voor onderzoek (portokosten 4,95). Na 2 weken krijg ik een reactie: geen defect gevonden, werken goed, na betaling van 4,95 kunt u ze terugkrijgen anders volgt vernietiging. Op het feit dat ik ze niet kan gebruiken voor radio wordt niet ingegaan. er wordt geen alternatief geboden, geen cadeaubon, geen terugname/ontbinding overeenkomst alleen betalen van extra porto of anders vernietiging earpods.
Kortom, zeer slechte service, geen klantvriendelijkheid dan wel inlevingsvermogen in klant. Bovendien is klantencontact langzaam en weinig betrokken.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 31-08-2019

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw review.

U gaf aan dat uw oordoppen het niet deden met uw radio. Bij aankomst van uw oordoppen hebben wij het een aantal dagen gecontroleerd. Uw oordoppen functioneerde naar behoren en er was niks mis mee. Dit hebben wij u duidelijk aangegeven.
Ook met gebruik van de radio functioneerde uw oordoppen naar behoren.
Dit betekent dat wij uw oordoppen niet kunnen omruilen maar moeten terugsturen naar u. Dit staat tevens duidelijk in onze voorwaarden vermeldt.

Waarom moeten wij eigenlijk met een alternatief komen als uw oortjes het doen?? Tevens geef ik als tip mee om uw toestel grondig te laten controleren. Onze Technische Dienst is tot de conclusie gekomen dat de oordoppen naar behoren functioneren en dat uw toestel wellicht het probleem is. Om dit probleem helemaal op te lossen, verzoeken wij u per direct een mail te sturen naar klantenservice@phonemarket.nl. Mijn collega's staan klaar om u verder te helpen.

Met vriendelijke groet,

Kevin Nijs

Reageer

Jan Karmellk 30-08-2019

Algemene score

9,0
Op woensdag een Samsung tablet A 10 gekocht en betaald per Ideal. De andere dag geleverd zoals beloofd, door PostNL. Vooraf hieraan maar twee mails: een als bevestiging en de ander met track and trace gegevens. Simpel en doeltreffend.

Reageer

Karoline van Tilborg 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja, ik beveel deze webwinkel aan omdat wij voor onze tweeling een betaalbare en goede telefoon zochten! Een snelle levering en onze kids SUPERBLIJ!!

Reageer

Toon meer reviews