Expert - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Lute 09-07-2024

10,0
De jongens die het kwamen het installeren wisten goed wat ze deden,en in de winkel ook

Wouters 09-07-2024

De enige redelijk bereikbare fysieke winkel/bedrijf nog in de buurt van Julianadorp.

Veen 09-07-2024

Winkel overzichtelijk goed geholpen. Goede voorbereiding voor

je een tv gaat kopen.

k*******@o********** 09-07-2024

Alle afspraken nagekomen. En een hele goede levering en plaatsing. Oude product werd netjes meegenomen zoals afgesproken.

d*******@h********** 09-07-2024

Prettig personeel. Geen gedoe als er iets mis is, wordt gelijk goed geholpen en het probleem is goed opgelost.

j**********@h********** 09-07-2024

10,0
Heb een keuze gemaakt voor expert, omdat mijn ouders deze hebben aangeraden.

Van Den Brink 09-07-2024

10,0
De gemaakte afspraken weden stipt nagekomen en de mensen zijn heel vriendelijk!

v****************@o******** 09-07-2024

Expert: naast online winkel ook een "echte" fysieke winkel, waar bij eventuele klachten, ook naar toe gegaan kan worden. De levering was, naast de beloofde 3e etage, uitstekend voor wat betreft de echte 4e etage. De mannen, maakten daar geen probleem van. Leveringstijd: zoals afgesproken. Volgende keer weer.

Schäfer 09-07-2024

Het is een mooi apparaat, zeer snel maar met de waterfilter erin lastig/langzaam te vullen.

d**********@h********* 09-07-2024

Aan de telefoon vriendelijk.vind de winkel niet echt prettig.beetje gereserveerd en ongeïnteresseerd,vooral omdat ik alleen voor advies kwam in het begin.

h***********@g******** 09-07-2024

Een zeer tevreden klant !!! Het personeel is deskundig en geven goed advies prima zaak

h*********@g******** 09-07-2024

Voor eerlijk en kundig advies is het zeker de moeite waard om bij Expert binnen te stappen.

Braspenning 09-07-2024

Ik werd keurig en vriendelijke ontvangen. Er werd alle tijd genomen om mijn product te kunnen kiezen en kopen.

Koster 09-07-2024

10,0
Goed advies gekregen voor een nieuwe wasmachine, de vorige ook gekocht bij Expert en die heeft 12 jaar dienst gedaan zonder enige reparatie.

De jonge installatiemonteurs werkten heel netjes en correct.

Toeback 09-07-2024

Makkelijke website, snelle levering, bezorgt door iemand van expert, uitgepakt. aangezet en meteen gekeken of alles goed was.

Vriendelijke en nette bezorger.

Groen 09-07-2024

10,0
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel,goede prijzen en vlotte levering en installatie van onze wasmachine.

i*************@h********** 09-07-2024

Ik moet de kwaliteit nog beoordelen omdat de kachel nog niet echt in gebruik is

Bouwens 09-07-2024

4,0
Ik zelf zou nooit naar expert gaan is dat het moest om een vervangende stofzuiger te krijgen zou het ook niemand aanraden

Kuperus 09-07-2024

Service , experise en klantvriendelijkheid verdienen het predikaat UITSTEKEND

m**************@h******** 09-07-2024

Heel tevreden .

De volgende bestelling is al zover gemaakt

Ik kan expert aanbevelen

Roost 09-07-2024

10,0
Geholpen op een zeer prettig manier. Mee denkend in een goede oplossing voor de klant.

l************@h********** 09-07-2024

Goed geholpen in de winkel. Prettige bezorger die zijn best deed snel en heel nauwkeurig te werken. Dat lukte ook.

i***@d************ 09-07-2024

Zeker een aanrader

Kwaliteit

Goedkoop

Top service

Compleet plaatje wat je zoekt gwn

Hanssen 09-07-2024

10,0
Meerdere keren waren wij in de winkel i.v.m. de aankoop van een nieuwe tv. We werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar wat we zochten en wilden, goed geïnformeerd. We konden precies kopen wat we wilden. De bezorging ging perfect. De nieuwe tv deskundig geïnstalleerd , de oude verhuisd en elders aangesloten door de uiterst vriendelijke, correcte en relaxte monteur. Een aanrader!

Van der Valk 09-07-2024

10,0
goed advies in de winkel en denken mee en dan ook nog de bereidheid om een monteur testuren of hulp op afstand

Toon meer reviews