Expert - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

e***********@o********** 10-07-2024

7,0
Er was niet veel te kiezen. Maar 3 apparaten in de winkel. Gelukkig wel 1 die ik nodig had.

Lammers 10-07-2024

10,0
Zeer aangename ervaring met Expert Diepenveen, ze doen hun naam qua service eer aan

b************@g******** 10-07-2024

10,0
fijne winkel in Stadshagen met goede hulp en een zeer correcte aflevering van het product

f*********@g******** 10-07-2024

Ik ben goed zeer goed geholpen en ook de meneer die mijn koelkast had gebracht hielp mij ook met het uitpakken en dat waardeer ik zeer. Ik ben namelijk super kort en de koelkast is best hoog

j********@g******** 10-07-2024

10,0
Goede winkel en zorgen ervoor dat als er problemen zijn dit snel opgelost word.

j*****@c******** 10-07-2024

Ik was gewoon heel tevreden over de service en de levering en hoe netjes het aangesloten werd met uitleg erbij...

Gewoon top gedaan...

Kleverlaan 10-07-2024

10,0
Bij Expert wordt je direct geholpen en krijgt vooral goed advies en persoonlijke aandacht voor het aanschaffen van je elektronische goederen.

Een heel verschil met Mediamarkt.......

p*******@g******** 10-07-2024

Een overzichtelijke webshop , ruim assortiment. Makkelijk bestellen en snelle en nette aflevering.

Van den Berg 10-07-2024

Goed advies gekregen en op het gemak de nieuwe koffie machine kunnen bekijken in de winkel

b**********@s******** 10-07-2024

Doet het goed alleen 1 vd keramische bevestigingen vh rooster was direct kapot

b**********@g******** 10-07-2024

10,0
Deskundig, vriendelijk en geduldig personeel, zeer goede kennis van alle apparaten.

v**********@l****** 10-07-2024

Ging goed bij bestelling . Levering ging. Ze waren zelf een uur eerder gekomen

r*******@l****** 10-07-2024

10,0
Makkelijk te bestellen en er wordt goed overlegt met de klant of het bezorgen uit komt op de dag en datum.

m*********@h********** 10-07-2024

10,0
Op tijd bezorgd, oude vaatwasser verwijderd en nieuwe weer ingebouwd door twee hele bekwame en aardige monteurs. Top gedaan!

Laan 10-07-2024

De koel kast is op tijd bezorgd, heel prettig geholpen door de bezorgers. Ze hebben de koelkast keurig in de nis in de keuken geplaatst en waterpas gezet, alle papieren eruitgehaald en aangezet. Zelfs een paar flessen al teruggeplaatst. Heel prettig contact. Oude apparaat weer mee naar beneden.

Ik ben heel positief over deze bezorgers.

Hendriks 10-07-2024

10,0
Op de dag van de verhuizing komt EXPERT de TV plaatsen en instellen: geen dag zonder media/nieuws!

Klasse service van EXPERT Venray!!

j*********@h****** 10-07-2024

10,0
op de afgesproken tijd geleverd het goede product en goed aangesloten. prima

Van Der Ros 10-07-2024

7,0
Het advies van de verkoper was prima. De bezorger had zijn chagrijn thuis moeten laten.

Bouwmeester 10-07-2024

Vriendelijk ontvangen, snelle behandeling!

Goede voorlichting. Al jaren klant en nog steeds zeer tevreden!

p***********@z******* 10-07-2024

6,0
ik heb verder wel goede ervaringen met exert alleen niet

met de bezorgers ik had een

nieuwe tv gekocht en die kwamen

ze brengen maar hadden niet

echt heel veel tijd om alles uit te

leggen wel een beetje jammer en ook niet fijn dus dat kan beter !!!

maar voor de rest 👍👍👍

n******@q********** 10-07-2024

Kan Expert van harte aanbevelen vooral als het gaat om de aanschaf van elektronica Ruime keuze. Goede service. Vriendelijk

En deskundig personeel.

Snijders 10-07-2024

7,0
Enig minpuntje was dat verkoper aangaf liever een TV te verkopen dan een haardroger!

Niet erg handig

r*******@h********** 10-07-2024

Ik ben zeer tevreden met de wasmachine die ik bij Expert heb besteld en laten bezorgen. De planning en bezorging verliep vlekkeloos en de medewerkers en bezorgers van Expert waren heel hartelijk en praktisch.

Van Genne 10-07-2024

Oog voor de klant. Zeer behulpzaam. Goed advies passend bij de situatie van de klant.

f**********@h****** 10-07-2024

IN de winkel uitstekend geholpen en de monteur was ook heel erg klantvriendelijk en deskundig en meedenkend.

Toon meer reviews