Expert - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

Van Espelo 10-08-2024

10,0
Bij Expert-Wageningen is het uitstekend winkelen vriendelijke en deskundige medewerkers.

Echt een aanrader!!!!

t*********@z******* 10-08-2024

Expert is aan te raden door goede service en prijs kwaliteit

vriendelijk personeel en snelle levertijd als mogelijk

m************@g******** 10-08-2024

Contact (filiaal Sneek) is vriendelijk, bezorging snel en netjes afgeleverd.

Cop 10-08-2024

Goede voorlichting bij het kopen van nieuw product ,zeer vriendelijke medewerkers ,en hele goede service bij expert Dokkum

g************@o********** 10-08-2024

Expert geeft persoonlijke service en advies. Dat werkt beter dan een website zonder menselijke interactie. Levertermijn ook prima in orde.

e*************@h********** 10-08-2024

10,0
Nadat onze koelkast op de boot kapot was gegaan waren we op zoek naar een passende nieuwe smalle koelkast. Prima gelukt.

i**********@l****** 10-08-2024

Mijn ervaring betreft contact en bestelling is goed.

Artikel moet nog uitgepakt en aangesloten worden door kennis.

Lekatompessy-van 't Klooster 10-08-2024

10,0
Bezorging van producten prima op tijd. Inbreng en overleg met mij als klant heel prettig. Uitleg over bezorgde producten prima. Een extra vraag over een probleempje met ander product, aangeschaft bij Expert, geen punt, ook even nagekeken en verholpen. Geweldige service bij Expert Barneveld!

Florissen 10-08-2024

Keur netjes bij bezorging verpakking netjes meegenomen en oud apparatuur ook netjes af gevoerd

Bruins 10-08-2024

10,0
je slaat als leek geen flater als je onnozele vragen stelt. De verkoper bleef vriendelijk, geduldig en behandelde je met respect.

j***************@g******** 09-08-2024

Bezorging kwam netjes op tijd. Uitlleg en tips gekregen over het gebruik van de wasmachine. Alles netjes achtergelaten.

Uljee 09-08-2024

Gewoon een fijn bedrijf. En je kan altijd terecht op je eigen dorp. Fysieke winkels blijven fijn.

p*****@g******** 09-08-2024

Zeer vriendelijk, goede service en wordt telefonisch op de hoogte gehouden van de voortgang.

Brand 09-08-2024

10,0
Ik zal iedereen expert aanbevelen vriendelijke mensen zeer behulpzaam en heb goed advies gekregen.
Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker na expert.
Yolanda Brand

Horneman 09-08-2024

Ik koop al ruim 60 jaar bij Bushoff (Parnassusweg/Olympiaplein) en later Expert. Dus....?

Van der Geugten 09-08-2024

10,0
Wat een goede service, echt excellent. Vakmensen die het apparaat bij je thuis komen plaatsen. En allemaal zo vriendelijk! Een dikke 10 voor de monteurs van Expert Huizen!

j************@g******** 09-08-2024

7,0
Heb niks te melden
Gewoon een goede service
En ervaring voor ons
Bij expert Enschede

r******@y******** 09-08-2024

Expert winkel Krimpen a/d Ijssel werkt als een team. Dit zodat de klanten, en ook belangrijk, medewerkers tevreden zijn.
Zeer behulpzaam.

p*************@y******** 09-08-2024

Wel een goed bedrijf, ik dacht dat t product snel binnen zou zijn. Maar duurde 2 weken. Als t op de website had gestaan levertijd kan je rekening mee houden

a********@z******* 09-08-2024

expert blijft voor mij de winkel voor alles wat ik nodig heb. vriendelijk personeel goede service zowel telefonisch als aan huis. ik raad iedereen aan om naar expert te gaan .

w*******@g******** 09-08-2024

7,0
Bestelling via Internet verliep soepel en kreeg melding dat de order klaar lag in de winkel om te worden afgehaald,zonder verzendkosten.
De prijs was nagenoeg hetzelfde bij overige leveranciers.
Een verschil is dat je besteld bij een winkelketen en in geval van problemen met de levering of daarna je alleen naar de winkel hoeft te gaan.
Dus geen mogelijke ellenlange communicatie of discussie om tot een oplossing te komen ( voordeel)

p**********@o******** 09-08-2024

Bij Expert krijg je goed advies en wordt je persoonlijk benaderd. Het assortiment is goed gekozen en installeren gebeurt vakkundig.

Laenen 09-08-2024

Goed geholpen in de winkel en bezorgers hebben de bestelling in mijn woning gezet

Dirksen 09-08-2024

Dat je goed behandeld word en er word tijd voor je gemaakt over je product ..

Mulder 09-08-2024

10,0
er was een kleine mis communicatie maar dat werd snel opgelost. Tijdens uitzoeken van de artikelen goede uitleg gekregen en keuze mogelijkheden. Meedenken in oplossingen daar waar het niet goed ging, dit betrof geluids apparatuur en andere levering diepvries kast dan afgesproken.

Toon meer reviews