Expert - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

c***********@g******** 10-07-2024

Nieuwe diepvrieskast aanschaffen als de oude onverwacht kapot is gegaan is natuurlijk niet echt leuk, maar dan us het wel heel fijn als je snel een nieuwe kunt aanschaffen en dat deze 1 uur later al in huis staat te zoemen.

Ravenswaaij 10-07-2024

10,0
Je wordt netjes en rustig geholpen en de medewerker in Wageningen heeft mijn vragen keurig beantwoord en geadviseerd.

a***************@h********** 10-07-2024

7,0
Goeie service, ze houden je op de hoogte van je bestelling. Indien hun het niet kunnen leveren, zorgen ze dat er een ergens anders besteld wordt. En bij levering geven ze je aan met belletje als ze langs komen.

c****@i******* 10-07-2024

6,0
After sales is maar matig. Het zou mooi zijn als Expert Diemen eens reageert op mijn bericht over de installatie.

e************@g******** 10-07-2024

10,0
In de winkel nemen ze uitgebreid de tijd voor persoonlijke vragen en uitleg. Dan kom je tot betere keuze dan via internet.

b*********@i************ 10-07-2024

10,0
Fijne winkel met ruim voldoende, deskundige, vriendelijke medewerkers, zodat je vlot en goed geholpen wordt. Prettig om de producten 'live' te zin en te kunnen vergelijken.

m**************@g******** 10-07-2024

10,0
Heel tevreden over expert, makkelijk te bestellen, vriendelijk en persoonlijk contact en topservice !

Aanrader !

Cools-tummers 10-07-2024

10,0
Als ik iets nodig heb van elektronica ga ik altijd eerst naar Expert: vakkundig, hele goede service en zeer goede kwaliteit.

r************@l****** 10-07-2024

Product is van goede kwaliteit en de prijs was goed..

Goede service en goede bezorg service

e***************@g******** 10-07-2024

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe wasmachine. Fijn product met veel mogelijkheden. Ik ben in de winkel zeer deskundig geholpen en de wasmachine is keurig afgeleverd, naar boven gebracht en geïnstalleerd.

a*********@s******** 10-07-2024

PRODUCT BESTELLEN GING PRIMA. MAAR TERUGBELLEN OMTRENT EEN VRAAG OVER HET PRODUCT EN NIET OP DEZELFDE DAG TERUGGEBELD WORDEN IS MINDER. WAS OOK NIET DE EERSTE KEER DAT IK ER MEE TE MAKEN HAD.

Van Der Kammen 10-07-2024

10,0
We hadden in de folder een laptop gezien, was niet op voorraad in de winkel. De medewerker heeft hem toen voor ons besteld en het werd netjes thuisbezorgd.

r**********@h********** 10-07-2024

Fijne bezorging, Positieve Jonge Vent, sloot de boel binnen 5 minuten aan, en de wasmachine draaide in no-time.

Bedankt Expert.

Meij 10-07-2024

Zeer behulpzame mensen, met verstand van zaken. Prijs/kwaliteit erg goed. Heb al menig apparaat daar gekocht. Fijner als een online bestelling.

p***************@h********** 10-07-2024

Wij hebben gekozen voor expert omdat ze goede service geven en weten waar ze over praten

Van De Pas 10-07-2024

6,0
Als je geholpen wilt worden met uitleg krijg je die schijnbaar alleen tegen betaling

Lier 10-07-2024

Had een tv uitgezocht , moest ook beugel bij, ging hij eerst iemand anders helpen. Raar .kwam door andere medewerker wel weer goed.

d**********@o********** 10-07-2024

Personeel met kennis van zaken. goed advies bij keuze.

Hulp bij overzetten van telefoongegevens.

Meedenken bij plaatsen/aansluiten van TV.

In de winkel niet veel keus in merken TV.

p*******@v******************* 10-07-2024

10,0
Prima prijs kwaliteit verhouding. Maar vooral erg goede en vakkundige service bij aflevering.

h***********@l****** 10-07-2024

10,0
Expert Hardenberg.. echt top, vriendelijk. Meedenkend, behulpzaam. 1 minpuntje.. de locatie is goed, alleen parkeren is daar soms wat lastig.

Ons zul je altijd bij de expert vinden. Top.

Veenema 10-07-2024

10,0
Fantastisch geholpen en geïnformeerd in de winkel.

Bezorging en installeren prima.

Goede service.

s********@g******** 10-07-2024

Ruime keuze

Goede prijs kwaliteitverhouding

Netjes en snel geleverd

Nette bezorgers en goede uitleg bij bezorging.

Zeker aan te bevelen

w*********@g******** 10-07-2024

10,0
Alles is perfect verlopen, de tv zelf was een goede keuze, samen met mij, vader , ik vroeg wel naar een Samsung TV , met dat merk heb ik goede ervaringen

r**********@g******** 10-07-2024

7,0
Ben naar deze winkel gegaan, omdat ik eerder voor een buurvrouw als mantelzorger een wasmachine heb besteld, en zeer goed geholpen was.

n************@g******** 10-07-2024

Vooral expert in Ijmuiden wil ik van harte aanbevelen, fijne medewerkers die je met raad en daad te woord staan!

Toon meer reviews