Expert - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,9

De Bijl 10-07-2024

7,0
Vriendelijk geholpen rustig alles uitgelegd en zelf mijn keuze kunnen maken wat voor wasmachine ik wilde werd niets opgedrongen

d******@z******* 10-07-2024

10,0
Levertijd van importeur was wat later als verwacht maar keurig bericht gekregen van expert over levering vertraging. Kreeg keurig bericht toen item binnen was. Altijd goed persoonlijk contact met expert. Is voor mij altijd zeer gewenst ipv anonieme dozenschuivers

Boshart 10-07-2024

7,0
Groot prijsverschil met internetaanbieder maar dit wordt na tevredenheid opgelost!

Wiersma 10-07-2024

10,0
Ik ben al jaren vaste klant bij Expert. Het is een winkel waar service en deskundigheid hoog in het vaandel staat

i**********@k********* 10-07-2024

Nieuwe tv voor de boot nodig prima geholpen voor de juiste tv in de beperkte ruimte

Da Silva 10-07-2024

Goed geholpen door de eerste medewerker. Toen ik ging kopen,was de medewerker ook beleefd, terwijl het een andere was. Bezorging ging uitstekend, kwamen zelfs ietsje eerder,dan de beloofde tijd.

V der Werff 10-07-2024

Telefonisch een laptop, in de aanbieding, gepreserveerd en kon deze in de week erop, ophalen. Geen enkel probleem, ook in het filiaal dat voor mij dichterbij was. Vriendelijk en vlot behandeld.

Edelbroek 10-07-2024

10,0
Na een uitsteked advies hebben wij een Miele wasmachine aangeschaft. De verkoopster gaf blijk van veel kennis en ervaring en de levering gebeurde zoals afgesproken was. Bedankt Expert Leersum!

Klerk 10-07-2024

10,0
Ooit heb ik 55 inch tv gekocht die moeilijk te krijge was ,Expert heeft veel moeite gedaan om de tv alsnog snel af te leveren dat was top.

r********@m***** 10-07-2024

Fijn om met een verkoper te praten die kennis van zaken heeft.

Uitstekende montage service.

Tijdstip van bezorgen mag wel wat nauwkeuriger

h*******@o********** 10-07-2024

10,0
Prijs bleek na betaling verlaagd te zijn. Kreeg zonder probleem onmiddellijk het verschil terug. Expert Wageningen is een zaak om voor een volgende aankoop terug te komen.

Werkman 10-07-2024

10,0
Prima service, deskundige uitleg en adviezen. Levering conform afspraak en hulpvaardige medewerker. Zeer tevreden.

Van der Kooij 10-07-2024

Rechtstreeks gekocht bij Expert terwijl ik het product via Internet had bekeken , niet via Expert

Neuteboom 10-07-2024

10,0
Een mooie nieuwe phillips the one ambilight tv gekocht waar ik heel tevreden over ben. Heel fijn dat je op 120hz kan Gamen ook een mooie beeld kwaliteit en ook waar m'n pc goed op aangesloten kan worden met de G-Sync en freesync functie!

Grosze Nipper 10-07-2024

10,0
Al vele jaren klant bij Expert Hillegom. In al die jaren is de professionaliteit, kundigheid, vriendelijkheid en vooral de service hetzelfde gebleven en onovertroffen. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Hulde voor Rob en zijn team!!!!!

a****************@g******** 10-07-2024

10,0
De levering werd uitgevoerd door een expert winkel in de nabijheid van het afleveradres.

Sondaar 10-07-2024

Men neemt de tijd voor de klant en doet er alles aan om de klant zoveel mogelijk tevreden te stellen.

a************@p******** 10-07-2024

Ervaring in de winkel was erg goed,deskundig advies en meedenkend,.bezorger behulpzaam en vriendelijk.

Bij een volgende. aankoop zal ik zeker eerst bj Expert gaan kijken.

j******@m*********** 10-07-2024

Toch weer prettig om gewoon weer advies van een mensenstem te krijg ipv geschreven tekst op een website. interactie tussen mensen geeft je een beter gevoel of een product aansluit bij je persoonlijke wens en kunnen.

Hofman 10-07-2024

10,0
Een hele prettige zaak, met vriendelijke en deskundige medewerkers. Goede service en mooie prijs / kwaliteit verhouding.

Lohuis 10-07-2024

10,0
Extpert/LEC Hengelo is deskundig en heel klantvriendelijk en komt alle afsprakengewoon na !

Dijksterhuis 10-07-2024

Bij het betreden van de winkel werden we welkom geheten. Wij kwamen voor een tv en hadden online reviews gelezen.

De eigenaresse vroeg uit en het bleek dat de spiegeling het grootste probleem was.

Laat er nu een matte tv bestaan! Samsung the frame.

Iets boven budget maar hete was precies wat we zochten.

Besteld, betaald en 3 dagen erna bezorgd.

Zelf geinstalleerd, lukte gedeeltelijk.

Terug naar de winkel en de bezorger heeft mij deskundig van technisch advies voorzien. De installatie verliep daarna probleemloos.

Doyen 10-07-2024

10,0
Deze winkel in de Brusselsepoort in Maastricht is een echte aanrader.

Deskundig, vriendelijk personeel.

j*******@z******* 10-07-2024

Ik ben fijn geholpen, ze hebben zelfs de radio ingesteld.

Daarvoor ga je naar de winkel.

Van de Beek 10-07-2024

Lekekr snel geholpen, snelle keus kunnen maken tegen een redelijke prijs. Ook nazorg is prima verzorgd.

Toon meer reviews