21 september
Mijn moeder heeft een koelkast gekocht en daar bovenop een bedrag betaald (ik meen € 19,95) voor de extra service (niet alleen leveren maar ook plaatsen, zorgen dat alles naar wens is en de oude apparatuur meenemen).
Zelf heb ik nog telefonisch contact gehad over de leverdatum / tijdstip en uitgelegd dat mijn moeder wellicht een beetje hulp nodig had om de inhoud van de oude naar de nieuwe koelkast te verplaatsen.
Volgens de persoon aan de telefoon geen enkel probleem; we komen vaak in het gebouw en vanzelfsprekend gaan we niet weg voordat alles naar tevredenheid is. Dit is de toegevoegde waarde die Expert (Culemborg) biedt.
Aangegeven dat dit dan ook de reden is om bij Expert te kopen (lokaal - service)
Tot mijn verbazing belt mijn moeder de avond na de levering enigzins overstuur op : de koelkast is geleverd maar de deur draait verkeerd om open.
De monteur heeft gezegd dat dat een kwestie van wennen is en zeker geen tijd heeft het aan te passen omdat Expert midden in een verhuizing zat
Een kwestie van wennen ? De dame is bijna 91 jaar oud en moet maar wennen om met een rollator om de deur heen te bewegen om bij de inhoud te kunnen?
Helemaal overdonderd heeft ze het er op dat moment bij gelaten, later best boos geworden en jullie gebeld dat de deur veranderd moet worden.
Dit is dan ook (na ~ 2 weken) eindelijk gelukt met blijkbaar deze factuur als resultaat. Dat er een extra rit / bezoek heeft moeten plaatsvinden is niet de fout van mijn moeder maar schijnbaar vanwege tijdgebrek (of een andere reden)
Als dit de "service" is die Expert (Culemborg) wil leveren is dat best beschamend, ik had de koelkast dan net zo goed bij een organisatie zoals BOL.com of desnoods Amazon goedkoper kunnen kopen.
Reactie Expert
Ik vind het vervelendom te horen dat dit zo verkeerd valt.
Koelkasten en vriezers worden standaard rechtsdraaiend geleverd, vandaar dat de deur voor de situatie van uw moeder verkeerd om opendraaide. Er is inderdaad 19,95 betaald voor het plaatsen van de koelkast, wat ook uitgevoerd is. Anders was het een drempellevering geworden, dat is gratis.
Door de verhuizing hebben we inderdaad de handen vol maar wilden uw moeder niet op de koelkast laten wachten. Excuses dat we niet ter plekke de tijd hadden om de deur om te draaien maar de 19,95 voor het omdraaien hadden we toch moeten rekenen omdat dit een extra dienst is. Bol.com en Amazon bieden dit vaak niet eens aan.
Ik ben er zelf niet bij geweest maar neem aan dat mijn collega heeft gezegd, kijk of het kan wennen en anders kunnen we nog terugkomen. Anders mijn excuses daarvoor.
Met vriendelijke groet,
Tim
Expert Culemborg
een nietszeggend antwoord waar ik niets mee kan.
Je zal formeel ongetwijfeld gelijk hebben (zal wel ergens in de regeltjes staan).
Feit is dat er telefonisch mooie verhalen worden opgehangen in de trant van : uiteraard zorgen we dat alles netjes wordt geregeld, service is een belangrijk punt en onze toegevoegde waarde... bla bla bla.
Dat andere partijen de service niet bieden is niet relevant, je bent daar voor het produkt (of vergelijkbaar) goedkoper uit. Een argument die ik al vaker bij Expert heb gehoord : we zijn wel (iets) duurder dan de internet aanbieders maar bieden dan ook de service die je mag verwachten. Service die je, zoals nu maar weer blijkt, toch ook nog eens extra moet betalen.
Feit blijft ook dat mijn moeder niet kenbaar is gemaakt dat deze simpele aanpassing ook weer betaald moet worden (misleidend)
Over de extra service : het hoort er zeker ook niet bij dat er even achterom gekeken wordt of alles netjes is achtergelaten...er was tot in de algemene hal een waterspoor achtergebleven.
Reactie Expert
Een oorverdovende stilte!!