Badkamerwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 423 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Badkamerwinkel.nl.

Badkamerwinkel.nl stelt zich voor

Badkamerwinkel biedt u alles op het gebied van badkamers en sanitair. Badkamerwinkel.nl verkoopt alles voor uw badkamer en toilet. Alle A-merken sanitair zoals Grohe, Hansgrohe, Villeroy & Boch, Bruynzeel en nog veel meer. Altijd SUPERSCHERP geprijsd.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 307 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 18-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website waar volgens mij All es wat er te koop is, ook op staat met heldere toelichting en keurige prijzen.
En voor wie wil, is er advies in de winkel of online.
Communicatie over leveren en afhalen ook prima.
Dus wat wil een klant nog meer?

Reageer

Bolt 17-01-2020

Algemene score

2,0
Onze bestelling is weken te laat in bijna 8 deelleveringen op verschillende dagen en tijdstippen gebracht. Daarnaast wachten wij nog steeds op de laatste levering waardoor we de bouwers al 3x hebben moeten afzeggen met alle kosten van dien. Dit bedrijf heeft zijn zaken niet in orde en de klant is de dupe van.

Reageer

Marieke 15-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deel vd levering was niet bezorgd. Na 1belletje had badkamerwinkel achterhaald waar ‘ie was. Zo kwam de levering alsnog! Fijne service!

Reageer

patrick de Bloeme 15-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
binnen een paar dagen geleverd voor een goede prijs. en tot de voordeur netjes afgeleverd

Reageer

Jan 14-01-2020

Algemene score

9,0
De omschrijving van het product op de site was duidelijk. De levering was zeer snel,en correct.

Reageer

MT 14-01-2020

Algemene score

10,0
Site was duidelijk, doordat we enige twijfel hadden over het inbouwgedeelte van een kraan even met het bedrijf gebeld en vriendelijk en goed geholpen. Levering kwam snel en volgens afspraak binnen. Goed verpakt. Al met al zeer tevreden en een volgende keer zullen we zo weer een bestelling plaatsen!

Reageer

Elce 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige service en snelle levering. echt een aanrader. daarbij prima kwaliteit tegen een goede prijs. ik zou zeggen: niet verder zoeken!

Reageer

Willeke Veenstra-Foks 13-01-2020

Algemene score

5,0
De website is goed, product snel gevonden en online besteld/betaald. Kreeg netjes een order bevestiging met de verwachte afleverdatum (9 december 2019). Van de PostNL app kreeg ik geen push berichten, maar kon wel lezen, dat de bezorgtijden niet bekend is. Ik heb 3x contact met Badkamerwinkel opgenomen, maar tot op heden (13 januari 2020) heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en heb ik op mijn 3e e-mailberichten (8 januari 2020) naar Badkamerwinkel geen antwoord gekregen.

Reageer

ALJ 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment, snelle levering.
Fijn ook is dat je alles kunt volgen.

Reageer

Sander Spruijt 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede prijzen en levering volgens afspraak. Geen klachten.

Reageer

Ilona 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijk met de omschrijving en de prijs.
Prima bezorgd zonder gedoe!!

Reageer

N.E. 13-01-2020

Algemene score

7,0
Wij zijn goed geholpen echter de gemaakte afspraken betreffende de levering zijn slecht gedeeltelijk nagekomen. De bestelling kwam in onderdelen verspreid over de tijd en sommige onderdelen kwamen te laat.

Reageer

Frans 11-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Douchekrukje besteld dat volgens de site op voorraad was. Dit bleek niet het geval en dat was niet positief. Hierop gereageerd en kreeg direct reactie met excuus. Daarbij werd een alternatief product met extra korting aangeboden of terugbetaling. Gekozen voor terugbetaling en binnen 2 dagen geld terugontvangen. Weliswaar niet geslaagd met de aankoop, maar zeer netjes behandeld.

Reageer

Laura 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Eerst een offerte aanvraag gedaan en er was zelfs nog wat te onderhandelen. Daarnaast ben ik vriendelijk op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ze zijn goed telefonisch bereikbaar en ben ook daar vriendelijk geholpen. Al met al kan ik deze zaak aanraden. Alle producten ook mooi optijd en goed geleverd. Zo doorgaan!

Reageer

Stefab 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd goed geholpen ook met problemen. het werd meteen op gelost echt keurig.

Reageer

E. Okel 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer goed geholpen in de showroom in Amsterdam. Geen moeite was te veel om ons goed van dienst te zijn. In de showroom hangt een prettige sfeer en men verkoopt goede producten. Zeker een aanrader, als je de badkamer een upgrade wilt geven.

Reageer

Rabbit56 06-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het internet te hebben afgezocht naar het juiste product, had badkamerwinkel.nl als enige de meest complete omschrijving. EN DE LAAGSTE PRIJS!
Besteld en de volgende dag degelijk verpakt in huis.

Reageer

L. Zoutenbier 06-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bedrijf, ze zijn flexibel en niet lastig met retouren of ruilen. Je krijgt goed advies, alleen is dat wel afhankelijk van welke verkoper je treft.

Reageer

Marion 06-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webshop. Als je vragen hebt, kun je gemakkelijk contact opnemen: vriendelijk personeel aan de telefoon. Fijn dat je producten kunt vergelijken. En de producten die ik wilde, waren in deze webshop het goedkoopst :)

Reageer

Marianne 02-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is voorzien van duidelijke tabbladen met goede onderverdeling. En daarnaast een uitstekende vindfunctie (niet alleen de mogelijkheid tot zoeken maar juist het vinden!)

Reageer

Ronald 02-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle service voor een goede prijs en snel antwoord bij vragen of ze bellen terug. Goed en betrouwbaar.

Reageer

Chopetchov 02-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie pompschakelaar gekocht bij badkamermarkt. De goedkoopste dienst kon vinden. De levering was perfect alles werd zonder schade keurig aangeleverd. Een gemakkelijke site en snelle levering! Helemaal top!

Reageer

Marlies van der Galiën 31-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gebruik was erg duidelijk en er was een zeer ruime keuze!
De bestelde artikelen werden snel geleverd en was deskundig en veilig verpakt, aangezien het glas betrof. Heel erg blij mee!

Reageer

Maarten 30-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon goed, doen wat ze beloven!
Prima product geleverd.
Vandaag besteld, morgen geleverd

Reageer

Ernst van der Wal 30-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, goede prijzen, snelle levering. Echt een aanrader voor alles voor je nieuwe badkamer.

Reageer

Bert 30-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is zeer overzichtelijk, er is een ruime keuze en aantrekkelijke prijzen. Daarnaast snelle levering. Niets op aan te merken. Ik ben zeer tevreden.

Reageer

R.D 21-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle aflevering, door bezorger zelf in huis neer gezet
Alles in goede staat ontvangen mooi produkt gelverd

Reageer

Henni 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving op de side , snelle levering. Dus perfect geregeld.
Geleverde spullen zijn oke.

Reageer

Henk Jager 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Goedkoper dan de bouwmarkten in de buurt.

Reageer

Ton 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen van badkamerwinkel zijn concurrerend. De artikelen zijn gemakkelijk te vinden op de site en het bestelproces is duidelijk. De levering was stipt en hoewel wij een product met een fabricagefout hadden is dit klantvriendelijk opgelost.

Reageer

Romélia 14-12-2019

Algemene score

1,0
Uiterst ontevreden ben ik met de service van badkamerwinkel.nl omdat ze mij letterlijk en figuurlijk in de kou laten zitten. Ik ben al sinds 8 nov jl. bezig ben om een aantal radiatoren besteld te krijgen terwijl op de website stond dat dit product direct leverbaar was. Herhaaldelijk heb ik zelf contact opgenomen om aan te geven dat op 20 nov de loodgieter bij ons zijn werkzaamheden zou komen verrichten en dat ik voor die tijd al het materiaal in huis moet hebben. Bij de eerste bestelling van 8 nov bleek dat er een radiator in backorder stond en na zelf weer contact opgenomen te hebben op 14 nov, heb ik het advies opgevolgd om deze radiator te annuleren aangezien er niet aangegeven kon worden wanneer deze levering zou plaatsvinden. Vervolgens werd mij aangeraden dat ik direct online een nieuwe moest bestellen aangezien er nog twee van dit type op voorraad zouden zijn. En na het plaatsen van deze bestelling moest ik terugbellen om te checken of ze daadwerkelijk er nog waren. Dit vond ik al een vrij bijzondere procedure, maar dat nog tot daaraan toe. Na het terugbellen bleek dat ook deze toch in backorder stond! Er zou actie ondernomen worden om te zorgen dat ik toch tijdig de radiator in huis zou hebben. En in de tussen had ik een aanzienlijk bedrag betaald voor producten die niet leverbaar zijn. Wederom moest ik zelf achter de bestelling aan gaan bellen omdat de deadline van 20 nov naderde en ik niets meer vernomen heb hierna van badkamerwinkel.nl. Ik zou meerdere malen teruggebeld worden en hierna heb ik dus niets meer vernomen!

Het proces vind ik zeer misleidend door een klant de indruk te geven dat een product voorradig is, zelfs aan de telefoon en ook te laten betalen. Om vervolgens pas twee maanden later tot levering over te gaan (wat ook nog maar afwachten is of dit gaat gebeuren). Na herhaaldelijk zelf contact te hebben gezocht is er nog steeds geen oplossing geboden, anders een andere radiator uit te zoeken die niet past of dat ik nog een extra maand op mijn al betaalde bestelling moet gaan wachten! En zelfs de toezegging op het oplossen van mijn klacht werd niet nagekomen. Zo gaan ze dus met klanten om de voor aanzienlijke bedragen aan spullen bestellen, schande.

Reageer

Gerbert 14-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en snelheid. En als er iets niet goed os, wordt het ook zonder discussie snel opgelost!

Reageer

Suzanne 10-12-2019

Algemene score

10,0
Heel tevreden over badkamerwinkel.nl! Super snelle levering en een stuk voordeliger dan andere badkamerspeciaalzaken!

Reageer

Wim Mones 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De douche toilet bril die wij besteld hadden was super snel geleverd en zeer goed verpakt. We hadden natuurlijk al meer gezocht naar een leverancier van dit product en zijn bij jullie uitgekomen door de aantrekkelijke prijs. Zeer tevreden over de levering en alle aansluit materialen die er bij geleverd waren. Super

Reageer

Guido 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende web-shop met goed assortiment en concurrerende prijzen. Tevens hebben we prima ( technisch) advies gekregen zowel telefonisch als on-line!

Reageer

Michiel 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over het product, de telefonische ondersteuning en de correcte levering van de producten.

Reageer

Bastiaan 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, overzichtelijk en duidelijk. Keurig geregeld, verder niets op te merken

Reageer

Cees 08-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product voldoet 100‰ aan het aanbod. Vlot verstuurd en ontvangen. Goed ingepakt, dik tevreden. Pluim!

Reageer

Inge 07-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige (klanten) service. Levertijd was om onbekende rede op 20 weken gezet. Na contact gecorrigeerd maar artikel niet op voorraad leverbaar. Medewerkster heeft toen via andere leverancier toch voor elkaar gekregen dat artikel gelijk geleverd kon worden. Wat een service en inzet. Top.

Reageer

Oegstgeest 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met voldoende info over producten. Orderbevestiging en levering goede informatie en alles zoals beloofd

Reageer

Ron 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima spul besteld voor een goede prijs. Product was niet op voorraad maat was vermeld op website. Op afgesproken dag het produkt ontvangen. Prima geregeld!

Reageer

Louis & Carla 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden door snelle service. Gehele bestelling werd op 1 onderdeel na, na twee dagen geleverd. 1 onderdeel in back-order. Contact opgenomen dat wij dreigde vast te lopen omdat we dat ene onderdeel miste. Werd met spoed via andere leverancier alsnog afgestuurd en wij konden weer verder.

Reageer

Tom 02-12-2019

Algemene score

9,0
De winkel via het web gevonden nav het zoeken naar een douchemengkraan en deze ook via het web besteld omdat ze de goedkoopste en direct leverbaar waren.
De winkel in Rotterdam ook bezocht en ziet er mooi en overzichtelijk uit met een groot assortiment.

Reageer

Conny 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is werkelijk perfect afgehandeld door deze shop. De site is duidelijk, scherpen prijzen, het bestellen en de betaling verliep vlot, goede communicatie en de levering was keurig op tijd. Ik moest helaas toch iets terugsturen maar dit verliep ook prima. Klantenservice heel vriendelijk en behulpzaam! Gewoon top gegaan alles!

Reageer

Tessa 02-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit producten (A merken o.a) voor een mooie, betaalbare prijs. Producten worden snel geleverd maar kunnen ook op een andere datum bezorgd worden indien nodig. Dit is echt erg fijn als je nog in de verbouwing zit. Levering geschiedt ook netjes, goed verpakt en er wordt voorzichtig mee omgegaan.

We hebben een bad van villeroy en bosch, twee kranen van grohe, een wc hangpot van villeroy en bosch met bijbehorend zacht sluitende wc bril en geberit spoelsysteem en een easy drain besteld. Alles werkt uitstekend, goede kwaliteit en in goede staat. Erg blij met het resultaat ervan in onze badkamer. Het bad is 180 lang maar extra hoog, echt een aanrader. Ik heb er nu al 2 keer ingezeten en ligt heerlijk. Echt een goed ontspan moment voor mezelf. De zacht sluitende wc bril kan ik iedereen aanraden, met twee mannen in huis ideaal. Geen gekletter meer midden in de nacht :-)

Al met al alleen maar complimenten voor badkamerwinkel!

Reageer

Hennie van Gulden 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het artikel. Nette prijs. En bezorging op tijd.

Reageer

De thuisklussers 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al een paar maanden met de verbouwing van de badkamer bezig. Dat betekent ook regelmatig op zoek naar zaken via een webwinkel. We hadden al eerder ervaring met Badkamer.nl en ook nu veel de keuze op deze zaak. We vonden hier de stopcontacten, die in onze spiegelkast en hoge kast moeten komen.
Bestelling en levering uitstekend verlopen. Zelfs met een ander afleveradres, waar we op dat moment aan het oppassen waren.

Reageer

Nop 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, staat goed aangeschreven in de recensies ook belangrijk.
Prijzen zeer voordelig, en vlot afleveren van de bestelling, doen wat ze beloven.
Medewerkers vriendelijk en behulpzaam.

Reageer

H.Michilsen 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het prettig om rondte kijken en veel assortiment...leuke prijzen en snelle levering...ik zou dit zeker aanbevelen bij andere

Reageer

Alexander 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Badkamerwinkel heeft een mooi assortiment van alle bekende merken met leuke aanbiedingen. Zeer de moeite waard! Levering snel en conform afspraak. Wij zijn tevreden!

Reageer

Toon meer reviews