Badkamerwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 339 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Badkamerwinkel.nl.

Badkamerwinkel.nl stelt zich voor

Badkamerwinkel biedt u alles op het gebied van badkamers en sanitair. Badkamerwinkel.nl verkoopt alles voor uw badkamer en toilet. Alle A-merken sanitair zoals Grohe, Hansgrohe, Villeroy & Boch, Bruynzeel en nog veel meer. Altijd SUPERSCHERP geprijsd.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 231 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hendriks 10-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop winkel. We zíjn erg tevreden met onze nieuwe thermostaatkraan. Snelle levering.
Cijfer 10. TOP

Reageer

Ferdie 08-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van badkamerwinkel.nl kwam goed uit de bus mede door de positieve reviews, eenmaal op de website kwam ik het product tegen waar ik naar zocht (een grohe doucheset) voor een scherpe prijs, bestellen ging gemakkelijk en snel evenals de levering. Het product voldoet zeer zeker aan de verwachting, ik ben een tevreden krant!

Reageer

M.van der Plas 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Ik had bij Badkamerwnkel een toiletpot plus reservoir besteld. Echter bij het uitpakken bleek de deksel van het reservoir beschadigd (stukjes afgebroken en een barst). In de veronderstelling dat een deksel los te bestellen zou zijn en het feit dat ik al een week zonder toilet zat, heeft mijn installateur het geheel geplaatst. Bij het melden van de schade werd mij medegedeeld dat de garantie door het plaatsen kwam te vervallen. Heel jammer, want nu moest ik een nieuw reservoir bestellen a 122 euro. Kan ik niet beoordelen als goede service. Het nieuwe reservoir ben ik danook maar zelf gaan afhalen in Rotterdam, alwaar ze in eerste instantie mijn bestelling niet konden vinden. Uiteindelijk werd het reservoir gevonden .

Reageer

Anke 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, concurrerende prijs, snelle levering.

Reageer

Hanneke 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en alles op voorraad. snelle levering. Controle kan pas later bij het uitpakken en installeren door de installateur.

Reageer

Roger 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijvingen/foto's en prijzen erbij. De prijs was steeds de goedkoopste in de markt, kwaliteit van de producten zijn goed allemaal gerenommeerde merken.Zeer snelle levering en super goed verpakt. Beschadiging door transport hierdoor eigenlijk niet mogelijk. top service! Meermaals een bestelling gedaan.

Reageer

A3 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe badkraan besteld. Aangezien de meeste shops hetzelfde verkopen, ben ik voor de goedkoopste gegaan. De badkamerwinkel was de goedkoopste. Besteld en de volgende dag in huis. De kraan voldeed aan onze wensen.

Reageer

Edwin 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijsstelling, snelle levering en prima assortiment. De communicatie over de verzending zijn compleet en conform de gestelde verwachtingen.

Reageer

Gert Jan 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service. Verkeerde product besteld, maar dankzij meedenkende verkopers snel kunnen omruilen.

Reageer

D de Jong 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop, ik heb voor deze webshop gekozen omdat ze het door mij gewenste artikel het goedkoopst aanboden.

de bestelling verliep soepel en de levering was razend snel.

Reageer

B. Heijligers 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze is royaal en de bestelling verliep vlot en je werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling zou arriveren dat klopte ook precies.

Reageer

Rob L 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product zoals beschreven, prima! Goede service en snelle levering. Wij zijn tevreden.

Reageer

willem Arnhem 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, scherpe prijzen, overzichtelijke site. Retourzendingen binnen een week afgehandeld. Badkamerwinkel: Alsof je een warm bad instapt!!

Reageer

G. de Gruijter 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Plieger WC pot bij Badkamerwinkel.nl gekocht die niet te duur was plus een stortpijpje: prima kwaliteit, levering conform de aangegeven levertijd zonder idioot hoge verzendkosten die andere aanbieders wel hanteren. Aanrader.

Reageer

Henk 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website. Helder en duidelijk. Lvering keurig verpakt en op de afgesproken tijd. Kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen

Reageer

Martijn 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site heeft een groot assortiment en de producten hebben een duidelijke omschrijving. Ook as de bestelling snel geleverd.

Reageer

Marie-José 26-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke bestelsite. Snelle levering. Retour afhandeling verloopt ook heel goed. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden: wanneer je product ontvangen is en wanneer het geld retour gestort wordt. Betrouwbaar. Prima dus!

Reageer

Francisca 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijk en supersnelle afhandeling. Zeer tevreden met mijn product.

Reageer

Julius 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Badkamerwinkel.nl, kende ik niet, maar zoekende naar een bepaald type Grohe keukenkraan, kwam ik al snel op hun site. Direct besteld en voor een ongelofelijk lage prijs en zeer snel geleverd. Kortom zeer tevreden over dit bedrijf én de kraan.

Reageer

Vincent 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie producten, duidelijke website, en fijn dat er ook winkels zijn met goed advies en de mogelijkheid om alles in het echt te bekijken.

Reageer

Peter 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze dag besteld en de volgende dag geleverd. Perfecte service en zeer goede kwaliteit. Verwerkt in een stevige kartonnen doos met inhoud. Dit is pas echt geweldig zo'n service!

Reageer

Gerard de Vos 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is prettig en gemakkelijk om in de shop te winkelen . De artikelen zijn eenvoudig te vinden en er wordt gelijk bekeken welke artikelen goed bij de aankoop passen .

Reageer

Bob 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site van badkamermeubel.nl twee grohe inbouwkranen gekocht. Na twee dagen prijs vergelijken geconcludeerd dat ze echt nergens goedkoper waren. Echt heel prettig om je bestelling ook daadwerkelijk binnen de gemelde tijd binnen te krijgen. telefonisch overigens ook nog netjes te woord gestaan toen ik vroeg naar het verschil tussen twee typen kranen. Echt topservice !

Reageer

Polak 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel draagt met recht de naam Badkamerwinkel. Alles is er te vinden wat je voor je badkamer nodig denkt te hebben!

Reageer

Ikke 24-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Een goede kraan gekocht met, volgens de loodgieter, goed binnenwerk. De kraan in een winkel in een aanbieding gezien, bij de badkamerwinkel was dezelfde kraan zelfs 50 euro goedkoper! Tja...snelle leverjng, super kwaliteit én een goede prijs.. welke argumenten heb je nog meer nodig om hier te kopen?

Reageer

Bol 05-09-2019

Algemene score

4,0
Zeer slechte aftersales. Heel veel gedoe gehad om een defect artikel om te ruilen voor een nieuwe.Dit terwijl al meteen bleek dat het artikel kapot was. Men werkt met tussenhandel en verschillende vervoerbedrijven en begint daar meteen over als je met een klacht komt. Men komt afspraken over omruilen slecht na. Verder is men telefonisch zeer slecht bereikbaar. Het werkt nog het beste als je in het keuzemenu het cijfer voor nieuwe bestelling kiest....

Reageer

Mark van der Toorn 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een Easydrain aangeschaft via Badkamerwinkel. Tegenwoordig vergelijkt iedereen prijzen maar de prijzen van Easydrain variëren niet heel veel.
Ook hadden wij een inbouw nis gezien voor de douche.
Een gecombineerde bestelling dus.
Beide zien er prima uit. De verbouwing start eind september dus nog even geduld voor het eind resultaat.

Enige punt van kritiek is, dat de nis en de drain appart geleverd werden en dit niet eerder is vermeld. Maar we hebben de spullen netjes ontvangen dus ga daar geen issue van maken.

Reageer

jd 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en snelle levering. Ik heb voor deze winkel gekozen omdat ze hadden wat ik nodig had.

Reageer

Femke 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service was goed, het produkt werd netjes op tijd bezorgd en er is een uitgebreid assortiment!

Reageer

Priscilla 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen in de winkel toen we er online niet helemaal uit kwamen met de kleuren!

Ook retour en nabestellen gingen allemaal prima.

Reageer

Ferry 27-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment handige zoekfunctie op de site en scherpe tarieven. Daarnaast snelle levering.
Eigenlijk alles wat je van een goede webwinkel verwacht. En ze maken die verwachting helemaal waar.

Reageer

Henk 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben hier een wc inbouwreservior en een wc gekocht.dit was op de site goed te vinden en de levering was op de aangegeven tijd ,kortom een dikke prima.

Reageer

Wilms.A 22-08-2019

Algemene score

10,0
De bestelling is op tijd en volgens afspraak geleverd,geen beschadiging of onvolkomenheden geconstateerd . We zijn tevreden en zeker wat de prijs betreft.

Reageer

Clare Brabander 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig badkamerkast gekregen, keurig netjes afgeleverd, voldoet helemaal aan de verwachtingen. Enige nadeel was dat je niet wist hoe laat het bezorgt zou worden.

Reageer

Paul 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier vaak de beste prijs gevonden! Uiteindelijk onze halve badkamer hier besteld en altijd goed geleverd. Zeer blij en tevreden!

Reageer

Rover01 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet vaak bezoek ik een winkel met Badkamer artikelen maar nu had ik er een nodig.
De vlotter van mijn Toilet was na jaren van gebruik defect. Hoe kom je nou aan een vlotter voor een Toilet dat minstens 20 jaar oud is. In de deksel van het waterreservoir stond gelukkig een nummer. Dan lijkt het eenvoudig. Zoeken op het Internet en klaar. Nou dat viel best tegen. Tot ik bij de Badkamerwinkel kwam. Deze site geeft veel informatie en al gauw had ik de vlotter gevonden. Het bestellen ging vlot en de levering was keurig op tijd binnen de afgesproken tijd.

Reageer

R. Schulte 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Dit zelfs in de vakantie periode. Ik had eerst een verkeerd artikel besteld. Deze paste niet. Ook de retour procedure verliep vlot.
Deze leverancier is echt een aanrader.

Reageer

E.W. van de Beek 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service, duidelijke productomschrijving. Snelle en complete levering in ludiek duidelijke installatie instructie.

Reageer

Woude004 19-08-2019

Algemene score

10,0
Op een snelle manier de juiste info verkregen, ook de proefprofielen die toegestuurd kunnen worden is een sterke zet....

Reageer

H. de Graaf 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke site en ik vond daar precies het onderdeel voor mijn badkamer dat ik nodig had. Prima en snelle levering!

Reageer

Charles 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel assortiment, goede prijzen, supersnelle levering! Absolute aanrader ... ik zie geen enkel verbeterpunt.

Reageer

Adri 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zonder problemen bestelling van onderdelen geplaatst en deze werden de volgende thuis bezorgd.

Reageer

B. Doeven 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product was door het ingeven van de nummers makkelijk te bestellen en de volgende dag al thuis bezorgd

Reageer

Fiona 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Artikel was goed omschreven en binnen 1 dag in huis. Keurig verpakt.

Reageer

arie 15-08-2019

Algemene score

5,0
artikel vrijdags besteld en zou s'maandags geleverd worden. Echter het werd bijna 3 weken later. De vervoerder GLS welke zij hebben ingeschakeld was niet in staat om het een simpel pakketje van Wijchen naar Arnhem te versturen. Het pakketje was meer dan 5 keer weer retour naar de opslag gegaan. Ik zou als badkamerwinkel met een andere vervoerder in zee gaan. Ik had het geluk dat ik wachten op mijn bestelling.

Reageer

J.H. 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijzen, goede communicatie. Verbeter punt zou de levering kunnen zijn. Het is niet duidelijk wanneer iets daadwerkelijk geleverd wordt en door wie. Bij meerdere aankopen volgen meestal ook meerdere leveringen met verschillende vervoerders.

Reageer

Mien 14-08-2019

Algemene score

9,0
snel en goede service. Duidelijke informatie. Vriendelijk te woord gestaan. komen afsprsmen na.

Reageer

Jan 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en makkelijk de kranen kunnen vinden die we zochten. Na even vergelijken bleken ze hier ook het goedkoopst. Bestellen ging eenvoudig en ook de bezorging was prima in orde.

Reageer

Nol Castelijns 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft een uitgebreide keuze.
Het is zeer gemakkelijk zoeken naar een product.
Aanbiedingen voor een concurrerende prijs.
Snelle levering.
product was netjes verpakt.

Reageer

Dennis van Raay 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment met A-merk producten, goede garantietermijnen, scherpe prijzen en mooie aanbiedingen.
De site heeft een zeer prettige interface, is overzichtelijk en dat maakt het makkelijk om het juiste product te zoeken/vinden.
Snelle levering!
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Badkamerwinkel.nl

Reageer

Toon meer reviews