DigiMAXX - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DigiMAXX.

DigiMAXX stelt zich voor

Digimaxx.nl is een traditionele fotowinkel met zeer scherpe internetprijzen.De drijvende kracht van digimaxx is een sterk en zeer ervaren team van kundig en zeer enthousiaste mensen. Digimaxx biedt voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker een uitgebreid assortiment fotoapparatuur en accesoires aan. En nog belangrijker een professioneel en duidelijk advies. Bij digimaxx staan ze altijd voor U klaar, per mail, telefonisch of in de winkel. Bij digimaxx is niets onmogelijk. Probeer het eens uit!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim Klomp 27-02-2012

Algemene score

7,0
Snelle en accurate levering, vlotte reactie op een info-mailtje. Prima!
Jammer dat de iDeal betaling niet direct op m'n account zichtbaar was, maar alles is correct opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

SGroenewoud 27-02-2012

Algemene score

8,0
Nette site, snelle levering en dat voor een scherpe prijs. Hier een tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits van der Hagen 25-02-2012

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website en prima bereikbaarheid; zowel telefonisch als digitaal.
Heb eerder in deze winkel camera en diverse lenzen gekocht.
Ben dit keer weer erg tevreden, met name over de beloofde snelle levering (binnen 48 uur), waardoor ik de lens nog net op mijn vakantie naar Porto kon uitproberen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arie van wordragen 21-02-2012

Algemene score

10,0
de casio hs ex-zr100 foto camera besteld via kieskeurig omdat hij daar het goedkoopste was.
de camara betaald via iDeal en direct de volgende dag al binnen dus alles prima geregeld en snel binnen.
ik heb ook nog telefonisch contact gehad en ze waren zeer vriendelijk en duidelijk aan de telefoon.
zal bij mijn volgende aankoop zeker het eerst bij digimaxx kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Spits Fotografie 21-02-2012

Algemene score

9,0
Mijn ervaring met DigiMaxx is perfect. Product binnen een dag thuis, telefonisch ook goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie6919 15-02-2012

Algemene score

8,0
Goede service, goed advies en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thomas Anima 15-02-2012

Algemene score

8,0
Eerst keurig te woord gestaan door een persoon uit de winkel die direct kon zien of het product daadwerkelijk op voorraad was. Toen via internet besteld en dag erna reeds geleverd.
Prijstechnisch erg scherp voor een origineel product.

Onze eerste maar zeker niet laatste bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ossie01 11-02-2012

Algemene score

10,0
De bestelling bij DigiMaxx is mij prima bevallen. Ik bestel regelmatig wat via internet en DigiMaxx is een van de bedrijven die duidelijke informatie geeft en haar afspraken na komt.
Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilona-little 10-02-2012

Algemene score

10,0
besteld via de website, nog telefonisch contact gehad!
helemaal geweldig. snelle levering en product precies wat ik had verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lysbet88 09-02-2012

Algemene score

10,0
Bij het telefonisch wijzigen van mijn bestelling werd ik vriendelijk en snel geholpen. Het bij te betalen bedrag kon ik bovendien gemakkelijk via Ideal overmaken m.b.v. een linkje die me per e-mail toegezonden werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefaan10 09-02-2012

Algemene score

9,0
Betaling met paypall of visa zou een stuk makkelijker zijn (vanuit België).
De beste prijs in BE/NL voor mijn pakket!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Imbos 09-02-2012

Algemene score

10,0
Erg goede en betrouwbaar bedrijf! Snel geleverd, als je voor 5 uur besteld krijg je hem ook daadwerkelijk de volgende dag binnen! Website ook overzichtelijk en als je problemen hebt zijn ze altijd te bereiken! Mijn complimenten, ik ga hier zeker vaker spullen kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jona1845 02-02-2012

Algemene score

8,0
Prima aankoop. Voldoet aan alle verwachtingen! Snel geleverd en goede terugkoppeling over de status van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frebe 02-02-2012

Algemene score

8,0
De bestelling heeft niet lang geduurd en hebt het product
Binnen 2 dagen ontvangen wat erg snel is
Het product heb ik nu een paar uur in bezit

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Top1963 02-02-2012

Algemene score

8,0
Super snelle en goede service. Tijdens het gehele proces zeer goed geinformeerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tvdakker 01-02-2012

Algemene score

8,0
duidelijke site.
snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Japio44 31-01-2012

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering. Voor de camera tas €25 minder betaald als bij een fotozaak hier in Emmen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marchel3011 30-01-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website, scherpe prijzen en snel uitgeleverd na bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marahelena 26-01-2012

Algemene score

10,0
Er werd nadat ik de bestelling had gedaan gebeld dat de camera niet op voorraad was of ik dit gezien had. Kon ik erg waarderen. De levering van de bestelling was er eerder dan verwacht en ik werd ook hier netjes van op de hoogte gehouden. Kortom 1 en al tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Klaver RSD 26-01-2012

Algemene score

9,0
Prima communicatie, bijzonder snelle levering, en kennis van zaken, zo hoort het! Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulJan84 26-01-2012

Algemene score

10,0
Ze waren veruit de goedkoopste (scheelde 25% op een nieuw product dat bij de meeste fotowinkels nog niet eens leverbaar was). Het product was eerst niet op voorraad en ik kreeg dezelfde dag nog een persoonlijke bevestiging dat het product werd nabesteld bij de leverancier. Daarbij werd er aangeven dat er met de leverancier zou worden overlegd wanneer het product geleverd zou kunnen worden. Drie werkdagen later werd de Spyder 4 Pro bezorgd ruimschoots veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fifty3 26-01-2012

Algemene score

10,0
Na steeds goedkopere filters te hebben gehad, op zoek gegaan naar geschikte Pola en Clear protect filters, ik kwam uit op Hoya HD( 4x sterker dan normaal, 8 lagen
coating etc etc) wat betreft de Pola kwam ik bij Digimaxx terecht, dat scheelde tov de collega's minimaal 30,- euro winst, hebben of niet.
Dus zeker altijd eerst bij Digimaxx kijken.

Als ze de Hoya HD Clear protectie betreffende prijs aan de collega's kunnen aanpassen, weet ik waar ik moet zijn voor mijn andere twee filters!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo de Bot 26-01-2012

Algemene score

9,0
Dit is 2e keer dat iets bij Digimaxx besteld heb nml een polarisatie en uvfilter. De filters zaten netjes in het orginele doosje in een envelop met bolletjes plastic ingepakt. De communicatie via mail en telefoon ging ook goed. Ik heb ook niet lang hoeven wachten op de spullen. Kortom,ik ben tot nu toe erg tevreden met Digimaxx en heb er voor de 2e keer een heel goed gevoel bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marchel3011 26-01-2012

Algemene score

9,0
Bij deze winkel mijn oude camera ingeruild, snelle reactie en vriendelijk geholpen.
Scherpe prijzen en ook later via website wat besteld, keurig een mail ter bevestiging en dag later alles binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen96 25-01-2012

Algemene score

7,0
Prima service. Alvorens eerst telefonisch geïnformeerd te hebben de bestelling rond 5 uur geplaats via de website. De volgende dag keurig afgeleverd zoals beloofd. Eindelijk een winkel die zijn belofte nakomt. Super !!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews