DigiMAXX - Reviews & Ervaringen

9,8 Lees 534 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DigiMAXX.

DigiMAXX stelt zich voor

Digimaxx.nl is een traditionele fotowinkel met zeer scherpe internetprijzen.De drijvende kracht van digimaxx is een sterk en zeer ervaren team van kundig en zeer enthousiaste mensen. Digimaxx biedt voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker een uitgebreid assortiment fotoapparatuur en accesoires aan. En nog belangrijker een professioneel en duidelijk advies. Bij digimaxx staan ze altijd voor U klaar, per mail, telefonisch of in de winkel. Bij digimaxx is niets onmogelijk. Probeer het eens uit!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 12 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

teo47 30-12-2010

Algemene score

9,0
zeer korte leverings tijd.
woensdag voor kerst besteld donderdag in huis.
Prima !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Linders 24-12-2010

Algemene score

9,3
Perfecte levering van mijn scanner voor de laagste prijs op het Internet. Binnen 48 uur in huis daar ik wat laat was met bestellen. Normaal binnen 24 uur. Hopelijk heb ik de aftersales niet nodig ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsa Blaaser 22-12-2010

Algemene score

10,0
Snelle reactie op e-mail, 2 dagen later pakketje thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Fokkens 22-12-2010

Algemene score

9,0
Ik heb voor een meer dan scherpe prijs een statief gekocht bij Digimaxx. Bestelling gedaan via de site op een zaterdagavond. Ik had nog vragen over mijn betaling, dus heb ik ze gemaild. Op (koop)zondag werd ik gebeld door een medewerker. Super snel, zeer servicegericht! Als ik nog eens wat nodig heb ga ik hier zeker weer kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mesa57 16-12-2010

Algemene score

7,5
De bestelde lens werd bezorgd in een blanco doos.
Dus geen Canon doosje of zoiets.
Waar die dus weer vandaan komt ? Nou ja, de prijs was ook wel laag. Lijkt in ieder geval niet op namaak.
Op de website had wel mogen staan dat hij niet in originele verpakking wordt geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Zwarts 10-12-2010

Algemene score

8,5
Zeer correcte behandeling.
Het bestelde onderdeel was niet voorradig -op de website stond wel voorradig, klein foutje.
De melding over de latere levering en verdere afhandeling verdienen een pluim, erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Disto 06-12-2010

Algemene score

7,3
Keurige en snelle afhandeling volgens afspraak.
Enige minpunt is de bereikbaarheid, deze is n.l. midden in het centrum van Dordrecht.
Maar ga je het niet zelf ophalen heb je geen probleem.

Verder aanrader, ik kom hier graag terug.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Ado1 30-11-2010

Algemene score

8,5
De stand van zaken rond de bestelling wordt vlot en frequent doorgegeven via de mail. Aangezien men nog een vraag had, werd ik benaderd om terug te bellen. De opvolging was vlot en het produkt werd tijdig verstuurd. Deze persoonlijke aandacht is toch bijzonder, aangezien ze voor dit produkt de goedkoopste zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

margarethlee 29-11-2010

Algemene score

10,0
Na alle prijzen die ik kon vinden vergeleken te hebben, bleek deze de goedkoopste printer te leveren. En zodra ik had betaald ontving ik de volgende dag het apparaat. Geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetthebeast 26-11-2010

Algemene score

9,2
Digimaxx heeft een perfecte service. Het product is de volgende dag in huis. Helemaal goed. In de toekomst zal ik zeker bij hun bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 06-11-2010

Algemene score

9,7
Ik had in de snelheid 2 grijsfilters gekocht in de maat 72mm. Enkele minuen na de bestelling kwam ik er achter dat ik 77mm filters had moeten bestellen. Stom natuurlijk....

Meteen gemaild dat ik een fout had gemaakt en binnen een half uur werd ik teruggebeld dat ze het zouden corrigeren en me de 77mm flters zouden toesturen (ipv de 72mm). Omdat de grote fiters 10 euro duurder zijn zou hij er een aanvullende bijsluiten.

En zo geschiede ook! Een dag later had ik de juiste filters in huis, met een aanvullende rekening.

Perfect geregeld. Ik heb het geld inmiddels overgemaakt, maar waardeer het zeer dat ze me blijkbaar vertrouwden. En daar hebben webwinkels en klanten het van nodig: 'vertrouwen'.

Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabi71 01-09-2010

Algemene score

8,7
Nooit eerder bij Digimaxx gekocht, maar dit keer vond ik een Canon lens die normaal ca €1200 kost voor €700. Meteen winkel gebeld, en van een ontzettend aardig en professioneel medewerker kreeg ik uitleg: het betrof een ingeruilde lens. Toch gekocht, met de volledige 2-jaar garantie, keurig verpakt in een blanco doos. Aan de lens mankeert absoluut niets, dus ik heel blij. Levering geplaatst na 23'00 uur op een woensdag, levering op vrijdag middag. Ik kreeg telkens e-mails over de status van mijn bestelling. Keurig!
De site is wat minder, maar het is goed genoeg, mits je een up-to-date browser hebt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yidaki70 06-08-2010

Algemene score

9,0
Objectief besteld, dag later in huis. Prijs uitstekend, ruim 100 euro goedkoper dan de concurrent!
Super, volgende keer zeker weer bij DigiMaxx

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remoss 16-07-2010

Algemene score

8,7
Digimaxx is een prima zaak. Ik werd netjes geholpen, zowel telefonisch als via mail, waarbij prompte en addequate reacties.
Artikel was na bestelling netjes de volgende dag binnen, ondanks dat het al wat later op de dag was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bohemian59 18-05-2010

Algemene score

8,7
goed, snel en scherp geprijsd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek87 01-04-2010

Algemene score

7,7
Snelle levering en goed verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mike_M 19-03-2010

Algemene score

9,3
Ik heb objectieven (in de winkel) en een flitser en extender (on-line) gekocht bij DigiMAXX.

Het assortiment - ook op voorraad - is groot en ik vind de service (winkel, e-mail, telefoon) uitstekend.

Levering via de on-line webwinkel is snel (1-2 dagen) en de prijzen (zowel winkel als webwinkel) zijn heel erg scherp.

DigiMAXX is mijn "huisleverancier" geworden vanwege de betrouwbaarheid, de service en de scherpe prijzen. Ik kan DigiMAXX van harte aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim V 16-02-2010

Algemene score

9,5
Zondagavond bestelt, netjes een update per mail en dinsdagochtend al in huis.
Netjes verpakt. De volgende keer bestel ik hier weer. Heb in verleden vaak anders meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.a 25-01-2010

Algemene score

9,5
Al m'n lensen bij Digimaxx vandaan super service no nonsens die mannen gaan ervoor
klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdebie 16-01-2010

Algemene score

9,0
up to date informatie, overzichtelijk en dezelfde dag levering aan huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daklu 09-01-2010

Algemene score

4,8
Na betaling van de bestelling op woensdag vóór 5 uur kreeg ik de mededeling dat de volgende dag (donderdag) zou worden afgeleverd. Nadat het niet gebeurde heb ik de dag dáárna (vrijdag) gebeld en werd me verzekerd dat de bestellling die dag zou worden afgeleverd. Ook dat is niet gebeurd en ook op zaterdag had ik de bestelling nog niet gekregen. En nu nog steeds wacht ik....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

r-evers 07-01-2010

Algemene score

8,5
Hoi,

net voor de kerstdagen een olympus e620 aangeschaft.

Mooi toestel, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Perfecte levering aan huis incl. korte instructie.

volgende keer zeker weer bij Digimaxx

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sabinecatharina 07-01-2010

Algemene score

10,0
Gewoon super goed geholpen, kan niet anders zeggen. Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

utregfanatic.nl 04-01-2010

Algemene score

3,2
Via marktplaats lens gekocht die op eigen site van digimaxx niet te vinden was. Heb gebeld dat ik hem wilde hebben en verteld het geld direct zou overmaken. Ter bevestiging mail gestuurd dat het geld overgemaakt was. Week niets gehoord en toen zelf om geld terug gaan vragen. Geen alternatieve lens aangeboden gekregen, enkel geld terug.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

mmeer 11-12-2009

Algemene score

9,2
Ik wilde een Samsung ST-550 met goudkleurig rand kopen. Ik vond deze op de DigiMaxx website en heb deze besteld. Na openen van de doos bleek er een volledig zwarte camera in te zitten. Flink teleurgesteld contact opgenomen met Digimaxx. Zonder problemen hebben ze een nieuwe besteld met goudkleurige rand en de andere volledig zwart uitgevoerde camera zonder problemen retour genomen. Een perfecte service zowel via de email, telefoon als in de shop. Ze verdienden wat mij betreft een tien voor hun klantvriendelijkheid !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

metadeheer 18-11-2009

Algemene score

8,5
Duidelijke website en artikelomschrijving. Werd meteen teruggebeld toen iets minder duidelijk leek. Meedenken met aankoop aanvullende artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

apela 15-11-2009

Algemene score

8,0
Dankzij de score van DigiMaxx op kieskeurig.nl durfde ik een bestelling bij hun wel aan.

Het bestellen en betalen verliep vlekkeloos. Ik werd daarna via de e-mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Het product (flitser) werd weliswaar een dag later bezorgd dan waar ik op basis van de e-mail van was uitgegaan, maar daar kan TNT ook debet aan zijn.

Het product was deugdelijk verpakt en kwam dan ook ongeschonden bij mij aan.

Kortom, een prima leverancier waar ik in de toekomst vaker een bestelling hoop te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ArendL 08-11-2009

Algemene score

9,8
Bestelling en levering zoals gepland. Bij de afrekening was er geen mogelijk om gratis bezorgen aan te geven en ook te verrekenen. Dit is door Digimaxx alsnog uitgevoerd en de bezorgkosten zijn teruggestort op mijn rekening. Het is elke keer weer een genoegen om zaken te doen met deze winkel. Zowel via internet als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietje49 07-11-2009

Algemene score

8,8
Dit is een echte goede winkel wat prijs betreft.Maar de service slaat echt alles ze verdienen een ECHTE GOUDE BOKAAL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keliruth 04-11-2009

Algemene score

8,7
Snelle reactie na vraag per e-mail,en goed per telefoon berijkbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoorntjezz 01-11-2009

Algemene score

10,0
Prima service en snelle levering. Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle Bosmans 14-10-2009

Algemene score

9,2
Geweldige zaak. Klantvriendelijk, zowel via telefoon, in de winkel als via de
mail. Ongeacht dag of tijdstip. Snelle levering en vooral een hele goede
service. De geste die zij doen, richting mij, kan ik niet van veel zaken
zeggen. Ze hebben er een nieuwe vaste klant bij. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan van Cuijk 06-08-2009

Algemene score

8,7
Bestelling is makkelijk en snel te plaatsen. Besteld en betaald = levering de
volgende dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kerema 04-07-2009

Algemene score

8,5
Ben heel tevreden over de snelle levering. Bij niet op voorraad van een deel
van de bestelling, keurig mail ontvangen of ik de rest al wilde ontvangen of
wachten. Ook via de mail snelle reactie. Bestel daar zeker een volgende keer
weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mikey3616 03-07-2009

Algemene score

10,0
Maandag heb ik een Canon eos 500d besteld bij Digimaxx en kreeg hem netjes
bezorgd op dinsdag.
Voordat ik de canon bestelde heb ik contact opgenoemen met Digimaxx en werd
zeer netjes geholpen door de heren.
Daarom ook een dikke tien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoldl 02-07-2009

Algemene score

9,8
Zeer goede webshop ,
twee maal besteld , beide snel geleverd.
scherpe prijs.
Keurig vooraf gebeld , dat het de dag van bestellen nog verstuurd werd.
Ook bij een vraag later netjes te woord gestaan.

top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

afslag21 02-07-2009

Algemene score

8,8
Deskundig en vriendelijk personeel, snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam72 06-06-2009

Algemene score

8,5
Dit is mijn eerste besteling
bij DigsMAXX,bij het afwikkeling van mijn bestelling via de internet
is zeer goed afgehandel en
de product is keurig netjes
verpak af geleverd, ik ben
zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L.Pasch 27-04-2009

Algemene score

8,8
Mijn bestelling heb ik pas gedaan,nadat ik een tel. informatie over een techn.
detail gekregen heb.Ben zelf
hieromtrend direkt teruggebeld worden.
Ook een kein misverstand bij de garantiestelling is direkt verholpen.
Prettige, goede aanpak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonika 24-04-2009

Algemene score

9,2
Voor het eerst bestelling geplaatst. Uiterst snelle reactie en levering.Zowel
telefonisch als per e-mail geïnformeerd over levering. Had wat betreft mij via
de e-mail mindeer vaak gemogen. Vraag gesteld over niet uitvoerbaar downloaden
van handleiding. Werd fabrikant over benaderd en dat werd mij weer telefonisch
direct gemeld.
Chapeau over klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ross 22-04-2009

Algemene score

9,0
Na de bestelling werd binnen 10 minuten telefonisch contact gezocht om de
bestelling te bevestigen.
De levering vond de volgende dag plaats. Het geheel kwam betrouwbaar en
efficient op mij over en maakte een prettige indruk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

herring 18-04-2009

Algemene score

9,2
Vlotte en directe communicatie, behulpzaam en alert. Item zeer aantrekkelijk
geprijsd en precies zoals geadverteerd bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqy 15-04-2009

Algemene score

9,2
Website duidelijk.
Goede bereikbaarheid. Vriendelijk te woord gestaan.
Nog geen minuut na betaling van een lens via internet werd ik gebeld dat de
bestelling goed was aangekomen. Ik wilde net naar beneden lopen om te vertellen
dat ik de lens besteld had maar Digimaxx was mij voor. Mijn man nam de telefoon
op en wist van niets. Lens, hoezo een lens besteld :-)???
We hebben er smakelijk om gelachen. Dus kijk uit, zeg eerst tegen je partner
dat je iets gaat bestellen ter voorkoming van echterlijke ruzie.
De lens werd binnen 3 dagen geleverd. De aftersales was erg goed. De lens
beviel mij niet en ik mocht hem zonder problemen ruilen.
Digimaxx: wij willen graag tevreden klanten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rauzer 10-04-2009

Algemene score

9,8
In de winkel werd alles netjes uitgelegd en men nam de tijd. Een lens die niet
helemaal het goede gevoel gaf werd zonder enige problemen geruild. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritvansolkema 09-04-2009

Algemene score

8,5
Alles Prima voor elkaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wims3009 01-04-2009

Algemene score

8,5
De website werkte tijdens het afrekenen met Ideal niet helemaal goed. Mijn
pop-up blokkeerservice, blokkeerde de Ideal-methode. Toen ik de pop-ups
toestond, leek (!) de bestelling verdwenen en heb ik alles opnieuw ingevoerd.
Dit overkwam mij 2x. Dit resulteerde in het feit dat ik 1x heb betaald. Omdat
ik wel vermoedde dat het mis gegaan zou kunnen zijn heb ik een e-mail gestuurd
aan DIGIMAXX. Vrijwel direct daarna werd ik gebeld door een medewerker die had
gezien dat ik hetzlefde product 3x (!!!) had besteld. Hij heeft de bestelling
gecorrigeerd en twee dagen later had ik het juiste product in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hklink 13-03-2009

Algemene score

9,5
Vandaag geinformeerd naar de voorraad van een Canon 17-55 f/2.8 IS USM
objectief. Dit artikel bleek op voorraad te zijn. Het moest alleen nog even uit
het magazijn gehaald worden. Dezelfde middag ben ik nog naar Dordrecht gegaan
en het objectief lag -zoals telefonisch afgesproken- klaar. Bij thuiskomst
bleek het objectief echter een focusprobleem te hebben, net als een ander
exemplaar eerder gekocht en geruild bij een andere winkel. Hier treft DigiMaxx
uiteraard geen blaam. Ik kon het dezelfde dag nog probleemloos retourneren. Het
verschuldigde bedrag werd direct via elektronisch bankieren overgemaakt naar
mijn rekening. Het geld zal na het weekend op mijn rekening staan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitri Horst 11-03-2009

Algemene score

9,8
Ik ben hier zo prettig geholpen. Goede Informatie en mooie spullen voor wijneg
geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trea1967 22-02-2009

Algemene score

9,0
gewoon goed geregeld top

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

j.vangerner 20-02-2009

Algemene score

8,7
Prettig contact via de telefoon. Levering zeer correct en binnen twee werkdagen.
Alles veilig verpakt, zodat er geen transportschade kan ontstaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews