DigiMAXX - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over DigiMAXX.

DigiMAXX stelt zich voor

Digimaxx.nl is een traditionele fotowinkel met zeer scherpe internetprijzen.De drijvende kracht van digimaxx is een sterk en zeer ervaren team van kundig en zeer enthousiaste mensen. Digimaxx biedt voor zowel de consument als de zakelijke gebruiker een uitgebreid assortiment fotoapparatuur en accesoires aan. En nog belangrijker een professioneel en duidelijk advies. Bij digimaxx staan ze altijd voor U klaar, per mail, telefonisch of in de winkel. Bij digimaxx is niets onmogelijk. Probeer het eens uit!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MaartenRBreda 29-03-2012

Algemene score

9,0
Zowel de site als de door mij per telefoon in de winkel opgevraagde aanvullende info waren prima !
De prijs was concurrerend. Besteld om 11u30 op de site, dezelfde avond compleet thuisbezorgd om 20u00 ... Wat zou je nog meer willen ?
Ook mijn camera bij DigiMAXX gekocht, en over aankoopadvies & service ook heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van der Spaa 29-03-2012

Algemene score

8,0
Was verrast door de makkelijke wijze van bestellen en de snelle aflevering. Mijn compliment!
Na levering meteen gaan testen en het resultaat hiervan was boven verwachting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Geugjes 29-03-2012

Algemene score

10,0
Perfecte service. Werd netjes en snel geleverd en perfecte service en informatie over de zending. Kom ik zeker terug!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanssie67 29-03-2012

Algemene score

9,0
Het is niet de eerste keer dat ik diverse fotografiespullen via de webshop bij Digimaxx heb gekocht, en elke keer is de route van bestelling tot aflevering weer prima in orde. Snelle bevestiging van bestelling, betaling en verzending. Alles wordt goed en stevig verpakt verstuurd...nog nooit iets in beschadigde staat ontvangen. Ook telefonisch goed te bereiken voor extra informatie. En ze hebben nogal eens acties waarbij producten veel goedkoper zijn dan de overige (web)winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter zeer tevreden 24-03-2012

Algemene score

9,0
Ik had de postcodegegevens verkeerd doorgegeven. DigiMAXX belde me omdat de straatnaam niet klopte. En ondanks dat de limiet voor de volgende dag bezorgen verlopen was ging er toch nog iemand een omweg maken om levering de volgende dag mogelijk te maken. Topservice!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gejuuk 24-03-2012

Algemene score

8,0
De bestelling via internet verliep zonder problemen. Het betalen via de bank idem. Levering van de lenshood was snel. Er zaten helaas vingerafdrukken aan de binnezijde van de zonnekap, maar die konden zelf weggehaald worden. Al met al een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan00011 23-03-2012

Algemene score

8,0
Onmiddellijk na de online bestelling ontving ik de bevestiging van de bestelling, betaling, verzending en als laatste zelfs een bedankje voor het bestellen bij DigiMAXX. De camera is in goede verpakking zeer snel geleverd. Kortom: Een uitstekende afhandeling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maar84 19-03-2012

Algemene score

9,0
Uitstekende service. Ik was niet helemaal tevreden over het product en kon het zonder problemen terugsturen met het volledige aankoopbedrag retour. Aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdm1976 19-03-2012

Algemene score

9,0
Vóór de bestelling had ik een vraag waar ik binnen een kwartier antwoord op had gekregen. Ook bij latere vragen steeds zeer snel antwoord. De bestelling zelf had ik (na iDeal betaling) de volgende dag al in huis. Spullen waren netjes ingepakt en in goede orde aangekomen. Perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukkenaar 17-03-2012

Algemene score

9,0
Vooraf heel goed geholpen om de juiste keuze te maken. Nu heb ik het objectief dat het beste bij me past voor de beste prijs. Bedankt Digimaxx.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verheyen Jacky 15-03-2012

Algemene score

9,0
Het aangekocht produkt, bestemd voor schermcalibratie, werd twee dagen na online bestelling keurig en stevig verpakt afgeleverd in België via een "pakjesdienst". Tijdens een telefonische oproep naar de firma werd ik onmiddellijk ter woord gestaan en kreeg ik enkele minuten later nogmaals een bevestigingsmail retour met het antwoord op mijn gestelde vraag. De verzending van het product vanuit de firma werd eveneens ter kennis gegeven via e-mail.
Enkel lof!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHR4 15-03-2012

Algemene score

8,0
Ik werd bij digimaxx zeer goed geïnformeerd. Zowel telefonisch als per mail. Had vrijwel meteen een vertrouwd gevoel. Ook de verpakking voor dit kwetsbare product was op en op top.
Snel en vakkundig, klasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne JPL 12-03-2012

Algemene score

9,0
Erg goede en persoonlijke service. Heb veel informatie gevraagd en kreeg volledige medewerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LPA GRB. 09-03-2012

Algemene score

9,0
Ik heb Digimaxx gesecteerd vanwege de prijs. De website bood een goed overzicht alleen het winkelwagentje was even zoek. Dat zit helemaal bovenin. Gevolg: als je naar beneden scrolt verlies je die uit het oog. Dat was dus het geval toen ik de camera bestelde. Na bestelling wilde Ik naar het winkelmandje om verder te kunnen, maar ik zag dat niet. Wel gelukt verder. Na bestelling kreeg ik een mailtje, en zo ontving ik wel 5 mailtjes van elke stap van bestellen tot verzending. Vandaag besteld morgen binnen bleek helemaal waar. Via tracktrace was het pakketje te volgen. Het artikel stond op voorraad op de site en dat klopte. Het pakketje was goed ingepakt en kwam onbeschadigd aan. De rekening zat er in. Kortom, dit was één van de beste onlinebestellingen die ik heb meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim vnb 09-03-2012

Algemene score

10,0
Vlotte website.
Makkelijk betalen, en zeer snelle en vlotte levering.
Niets op aan te merken.
Ook voor een Belg !!

doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 1949 09-03-2012

Algemene score

9,0
Eerlijke winkel,snelle levering en goede service meer heb je niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 30-7-47 08-03-2012

Algemene score

9,0
Vrijwel direct na mijn e-mail werd ik telefonisch benadert waarbij mij werd vermeld wanneer de microfoon bij digimaxx binnenkwam.
De bestelling verliep zonder enig probleem en binnen 24 uur kon ik de panasonic VW-VMS2E microfoon op mijn camera monteren. De verzorging was uitmuntend, goed verzorgd en zonder schade.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanKostelyck 07-03-2012

Algemene score

8,0
Een erg snelle levering, goed ingepakt, goede prijs, mooie website. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lere 07-03-2012

Algemene score

9,0
vrijdag om 12:00 besteld s`middags al een mail dat het verpakt was en aangeboden aan TNT met traceercode zodat je het pakketje kan volgen. zaterdag zou het afgegeven worden tussen 12:15 en 14:00 ook dat klopte.het product was goed verpakt.

wat in mijn ogen verbeterd kan worden is als je product besteld en via ideal betaald je dit meteen via de winkelwagen moet kunnen doen en niet via een omweg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erica T. 07-03-2012

Algemene score

10,0
Ik heb maandagavond voor mijn zoon deze camera besteld. We zijn netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en betaling en woensdagmorgen werd het pakket op mijn werk zoals afgesproken afgeleverd.
De volgende keer bestellen we weer bij Digimaxx!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simswa 06-03-2012

Algemene score

9,0
Zaterdag camera gekocht Canon EOS 600D. Goed gedegen en rustig advies (telefonisch) Dinsdag compleet in huis. Ook tasje tel. met advies uitgezocht. Prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marmil 04-03-2012

Algemene score

8,0
Website: Overzichtelijk en duidelijk. Alles voor een redelijke prijs.
Bereikbaarheid: Geen ervaring.
Bestelling en levering: Op maandag de Nikon D3100 besteld. Op dinsdag zou de Nikon geleverd worden. Echter er was niemand thuis. Woensdag hadden we de Nikon in huis. Snelle levering.
After sales: Geen ervaring.

Tot nu toe zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

F Marchand 02-03-2012

Algemene score

10,0
Hoya Macro Filter besteld bij digiMAXX. In de middag besteld volgende dag in huis en dat tegen een scherpe prijs, wat wil een mens nog meer? Mijn dank is groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri st 02-03-2012

Algemene score

9,0
keurig verzorgde snelle levering. bij navraag per mail omtrent een sony cybershot aktie moeten we helaas langer wachten dan is toegezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank Crooijmans 02-03-2012

Algemene score

9,0
Vrijdags besteld. 's Maandags goed verpakt geleverd. En dat tegen een aanmerkelijk voordeligere prijs als de overige webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews