Fitwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 656 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitwinkel.nl.

Fitwinkel.nl stelt zich voor

Fitwinkel is de plaats waar u alles kunt vinden om uw persoonlijke sportieve doelen te bereiken. Wij verkopen niet alleen fitnessapparatuur en fitnessartikelen maar geven u ook advies als u daar behoefte aan heeft. Zowel online als in onze ECHTE Fitwinkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 165 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Bak 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, correcte levering, sublieme aftersales!

Kleding en fitnesstoestellen zeer goed en betaalbaar

Reageer

Max 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goede winkel, ik werd goed geholpen en het is een overzichtelijke website. Het pakketje werd snel bezorgd en was goed verpakt. Het eindproduct was in perfecte staat er werkt goed. Overall een super winkel

Reageer

Henny 13-08-2019

Algemene score

10,0
2 super mooie dumbels besteld en de volgende dag al in huis, kijk zo moet het, echt Top en ga zo door he'

Reageer

Anouk 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webwinkel. De kleine vertraging in de levering door drukte bij de post werd direct netjes opgelost door de klantenservice. Top!

Reageer

Gert 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop, scherpe prijzen en heel veel keus. Snelle levering en goede kwaliteit. Heldere en duidelijke communicatie over de voortgang van de bestelling.

Reageer

Claudje1234 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel research om een hometrainer te kopen heb ik mijn bestelling bij de Fitwinkel gedaan. Levering incl. montage was top geregeld alles werd netjes op de tweede etage neergezet, gemonteerd en uitgelegd. Al het verpakkingsmateriaal meegenomen en de monteur wenste mij veel sport plezier. Helaas ging mijn adapter stuk valt buiten de garantie maar naar mijn vraag of dat wel zo was werd er netjes 1 zonder kosten opgestuurd naar me! Dat vind ik dus gewoon echt service..... Zou zeker bij een vervolg aankoop weer bij de Fitwinkel kopen.

Reageer

Jeppe 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
nette afhandeling en uiteindelijk snel geleverd!
ook goede communicatie...
setje voor thuis trainen prima met een goede prijs/kwaliteit verhouding
ga weer bij deze webwinkel kopen in de toekomst

Reageer

Linda 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site. De halterset bevalt goed. Snelle levering; donderdag besteld, zaterdag thuis bezorgd

Reageer

Maurice 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fitwinkel is naar mijn mening een uiterst betrouwbare online winkesite waarbij je veel keuze hebt uit allerlei verschillende fitness en kracht apparatuur. Ik heb in een paar maanden tijd een paar dumbells en kracht apparatuur besteld, en deze kwamen altijd keurig op afgesproken tijd aan bij mij thuis. Het was tot nu toe ook altijd zonder beschadigingen of dergelijke gebreken en Ik ben daarom ook altijd zeer tevreden wanneer ik iets besteld heb bij fitwinkel.nl

Reageer

S. Michielsen 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke shop, bestelling keurig binnen 2 dagen geleverd volgens afspraak.
Ook de mensen die achter de chat functie zitten zijn zeer bekwaam en weten waar ze over praten.

Reageer

Vincent 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht naar een plek waar ik goedkoop een bepaald product kon vinden dat niet overal verkrijgbaar is. Toen vond ik fitwinkel.nl. uitstekende prijzen, snel geleverd en goede kwaliteit. Topwinkel!

Reageer

Personal trainer 12-08-2019

Algemene score

9,0
Vriendelijk en goede telefonische hulp bij vragen voor de bestelling.
Vlotte levering.
Kwaliteitsvol produkt.

Reageer

Mats 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service in de winkel, en een prima levering! spullen werden op de plek neergezet en verpakkingen werden weer meegenomen.

Reageer

Fanny Wittenberg 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij het bestellen van de RX jumprope was de bestelling niet op tijd binnen en we werden door fitwinkel meteen op de hoogte gesteld. Zeer blij met de service en zoals beloof was nadien de bestelling op tijd aan huis geleverd.

Reageer

Anthony Rs 12-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel online als in de winkel (Helmond) al veel spullen aangeschaft. Van een Crosstrainer tot tubes, in alle gevallen een zeer goede ervaring. Bij het bestellen van de tubes had ik een fout gemaakt. Na vriendelijk en snel mail contact de goede toegestuurd gekregen. Wat opvallend was dat ik bij het online bestellen van de crosstrainer een dikke korting (€ 500,- !!) heb gekregen door met een medewerker (online) te onderhandelen..! Over het algemeen scherp geprijsd. Meer dan prima club, kun je gerust bij bestellen. Door deze review te schrijven maak ik kans op € 250,- daar doe ik het niet voor (mag wel :D), verdienen ze gewoon.

Reageer

Gerard 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een hometrainer. Op de site van Bol.com stond Fitwinkel.nl als wederverkoper. Dus dacht toch maar eens rechtstreeks kijken bij hun op de site.

Toen bleek dat ze een zeer uitgebreid aanbod hebben van fitnessapparatuur. Heb ervoor gekozen om rechtstreeks een bestelling via de site te plaatsen omdat men hier ook een keuze kon maken voor een gratis cadeau m.b.t. de aankoop. Overigens hebben ze ook daadwerkelijk winkels waar men ervaringen kan opdoen of informatie kan krijgen.

De site is overzichtelijk ingericht en men kan goede selecties maken op wat je echt zoekt. Ook staat er dan weer omschreven wat deze keuzes/functies inhouden zoals in mijn geval de hometrainer.

Het bestellen gaat makkelijk, de communicatie hierover verloopt duidelijk en het pakket is te volgen via track en trace. De levering was de volgende dag en alles was goed verpakt.

Kortom perfect en daarom ook een 10, ga zo door.

Reageer

Kim 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nog nooit bij fitwinkel besteld maar ik ben zeer tevreden! Mijn POLAR h10 hartslagmeter in maat XS werd bijna nergens verkocht en fitwinkel leverde deze wel: ik ben er erg blij mee. Snelle levering en fijn contact via de mail.

Reageer

Martien 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het is gewoon een prima website waar ze mooie spullen hebben. maar er was wat fout geleverd, kan gebeuren natuurlijk. maar een kort telefoontje was genoeg om te recht te breien. :)))

Reageer

H van der Moolen 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na enkele kleine problemen een zeer goede en snelle service.
Monteur is 3 keer langs geweest en het probleem is hier door perfect opgelost.

Reageer

Barry 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon op zoek naar een mooie spinner voor een goede prijs. Levering snel en supernetjes tot boven afgeleverd

Reageer

edwin 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de website is overzichtelijk
je kan aangeven wat je zoekt en je komt snel bij gewenste artikel
zelf heb ik Christopeit sport gekocht
ben rolstoel gebonden en nu ik dit artikel heb voel mij beetje bij beetje fitter worden
dus zeker een aanrader je kan heel lichaam er op trainen

Reageer

Ron van der Putten 11-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedemorgen, Ken je dat gevoel dat je op zoek bent naar de juiste keuze voor bv kleding om je sport te beoefenen? Uren lang op internet, zoeken met trefwoorden, een lijst met voorkeuren waar je niet doorheen komt? De ene na de andere teleurstelling..... Maar dan op eens een ingeving, logisch nadenken, wat wil ik nou eigenlijk? Fit en passende kleding!! Op deze manier kwam ik op fitwinkel uit. Echt een eye opener, passende kleding en alles wat je maar kan bedenken voor je sport en hobby, goede kwaliteit, zeer scherpe prijzen en een topservice! ja dan ben je helemaal om. Mijn startpagina Fitwinkel geeft mijn mijn dagelijkse twinkel

Reageer

Ophelders 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, goede producten. Bij levering was mijn pakket open. Heb klantenservice gebeld. En volgende dag kreeg ik het missende product binnen. Zeer tevreden.

Reageer

Joeri 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een tijdje terug de harbinger polypro dip belt op fitwinkel besteld. Het product is echt super en geeft geen problemen bij 50kg dips. Ook de levering was top. Had het product laat op de avond besteld en zoals beloofd gewoon de volgende dag in huis. Zou hier zeker nogmaals bestellen wanneer ik weer fitnessproducten nodig heb.

Reageer

Nico 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het artikel wat ik zocht was op deze webshop goed verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Duidelijke bestelprocedure en redelijk snelle aflevering. Het artikel voldoet precies aan de omschrijving.

Reageer

Tobbe 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Artikel was niet binnen de aangeven levertijd geleverd. Zelf maar een berichtje gedaan waar het bleef. Blijkt dat het artikel niet op voorraad was, vervolgens een duurder artikel gekregen voor de zelfde prijs wat heel netjes was. Aardig contactpersoon.

Reageer

Damian 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voorheen had ik nog nooit van deze winkel gehoord, tot dat ik de website tegen kwam toen ik naar sportproducten aan het zoeken was.

Het was meteen een fijn om er producten te kopen, vanwege het ruime assortiment aan producten en een redelijke goede prijs-kwaliteit aanbod.

De levering van de producten was ook keurig op tijd.
Hierover is niks op aan te merken.

Fitwinkel.nl is dus zeker een aanrader!

Reageer

Mick 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na het internet af gezocht te hebben bleek dat fitwinkel de beste prijzen hanteert. Verder werd het paketje lekker snel verzonden en de kwaliteit van het materiaal is goed! Zou hier nog een keer winkelen!

Reageer

Lea 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou zeker weer kiezen voor Fitwinkel. De service is heel goed. De bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben namelijk een hele mooie hometrainer gekocht. Bij het in elkaar zetten bleek dat de fiets niet automatisch schakelde de bezorgers hebben geprobeerd dit te herstellen, maar dit lukte niet binnen 2 dagen kwam de fabriek erbij en is het opgelost. Ik vind dit heel netjes tenslotte kon fitwinkel hier niets aandoen. Zij hebben er alles aangedaan om het op te lossen.

Reageer

Rick Wösting 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede omschrijving van producten. Snelle levering! Ook in de winkel goede uitleg over producten en weten waar ze over praten!!

Reageer

Martijn Burg, van den 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hometrainer gekocht, op hun site kon ik goed zien wat ik nodig hebt. Geen overbodige kostbare poespas. Maar war je nodig hebt.

Keuze voor laten monteren tegen meer prijs, ik heb gekozen voor zelf montage. Waarbij ze telefonisch back up stonden goede service eerlijke mensen.

Levering via internet volgens afspraak.

Reageer

Pim 10-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Product volgens afspraak verzonden, echter niet helemaal naar wens verpakt. De gratis shaker die ik bij mijn bestelling kreeg was daardoor gesneuveld tijdens het transport. Heb wel direct een nieuwe shaker gekregen, maar als het product direct fatsoenlijk was verpakt was dit niet nodig, ook de hometrainer zelf zat in onnodig veel plastic en de computer (scherm) leek al wat versleten te zijn, alsof het een showmodel is geweest.

Reageer

Thijs H 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst besteld op Fitwinkel.nl.
Pakketje was optijd binnen en goede service!
Zeker een aanrader.

Reageer

T 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod, scherpe prijzen en een snelle levering. De site was overzichtelijk en de producten kwamen netjes aan. Ik zal hier in de toekomst zeker meer bestellen.

Reageer

bram 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
service is goed de schop is snel, ze komen je erg tegemoet in mijn geval onverwachts met retourneren. snelle communicatie aarzelen niet om te bellen wat in dit geval fijner was dan via de mail, algeheel goeie winkel.

Reageer

John Venlo 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb 2 bestellingen (kettlebels variërend van 4 tot 12 kg) geplaatst
Werden keurig op tijd en perfect verpakt afgeleverd, totaal geen klagen

Reageer

Kim 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier mijn spinningfiets gekocht, en heel tevreden over! De fiets was bij meerdere webshops beschikbaar maar bij Fitwinkel zetten ze de fiets ook bij levering gelijk in elkaar dat scheelt een hoop gedoe.

Reageer

Belinda 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette prijzen en supersnelle levering. Als ik volgende keer weer iets nodig heb dan direct bij jullie

Reageer

Wendy 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de site via google gevonden en is goed bevallen.
Product is netjes en snel afgeleverd en zat goed ingpakt.

Reageer

Ardit 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service in alle vertrouwen gehandeld met mij super snelle levering gewoon super top allemaal contact ook super vlot hier bestel ik zeker op terug

Fitwinkel nogmaals bedankt en doe zo voort zou ik zeggen

Reageer

Richard 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel hanteert een snelle levering en levert een goede kwaliteit producten

Reageer

Edwin Oost 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had enkel/pols-gewichten besteld. Echter bleek 1 stuk te zijn. Dit gemeld en binnen een kwartier heeft fitwinkel gereageerd en nieuwe opgestuurd. Dat is nog eens snelle en goede service!

Reageer

marnicq 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super winkel!! Goede prijzen en geweldige service! Ik ben goed geholpen en het apparaat was super snel en met duidelijke track and trace verzonden en afgeleverd.

Reageer

E. v.d. Meijden 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop. Goede prijs en een top service. Snel en deskundig advies en hulp gekregen van diverse medewerkers

Reageer

Hennie 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, geen bezorgkosten.
Duidelijke site, alles goed verpakt. De ene dag besteld de andere dag in huis.

Reageer

Carla 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website was duidelijk, snelle levering en product van goede kwaliteit. Ben tevreden en zal zeker weer gebruik maken van Fitwinkel.

Reageer

Fitter 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke service, vriendelijke mensen, goed materiaal en goed voorlichting

Reageer

David 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij Fitwinkel.nl vindt je wat je zoekt. Ik kwam erg makkelijk bij de site terecht, Zocht een Power Tower en kon nog goed modellen vergelijken.

Ik werd niet overladen met allerlei aanbevelingen die niet nodig waren. Gewoon wat ik zoek op mijn manier. Geen spam achteraf.

Fijn.

Reageer

Henk de Goede 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website ziet er goed en duidelijk uit service is goed en vlotte levering mijn motto is dan ook ik koop hier weer zodra ik weer wat nodig hebt en heb dit ook al laten weten aan mijn kennisenkring

Reageer

Petronella 08-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne service met een persoonlijk approach
Ondanks dat de hometrainer met vertraging (TNT) werd geleverd, zeer tevreden
De VirtuFit iBiking Opvouwbare Hometrainer was zeer snel en eenvoudig zelf te monteren en wordt bijna dagelijks met plezier gebruikt

Reageer

Toon meer reviews