Fitwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 423 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitwinkel.nl.

Fitwinkel.nl stelt zich voor

Fitwinkel is de plaats waar u alles kunt vinden om uw persoonlijke sportieve doelen te bereiken. Wij verkopen niet alleen fitnessapparatuur en fitnessartikelen maar geven u ook advies als u daar behoefte aan heeft. Zowel online als in onze ECHTE Fitwinkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 266 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna 23-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en snel geleverd .product is prima
Zoals omschreven op de site
Ik ben tevreden

Reageer

Ronald 22-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bokshandschoenen gekocht ben er erg tevreden mee en over fitwinkel alles is zoals beloofd afgehandeld

Reageer

Jac 21-08-2019

Algemene score

10,0
Prijs was goed t. o. v. andere shops en de levering was al de volgende dag. Ook de aangegeven tijd van levering klopte. Dus ik ben hardstikke tevreden over deze webwinkel.

Reageer

n.s 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
best klantenservice en super mooi loopband geen geluid en makkelijk lopen ,echt super loopband
dagelijks gebruik voor lopen

Reageer

Jolanda 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij fitwinkel. Snelle levering zoals beloofd, producten goed verpakt en de producten voldoen ook volledig aan de verwachtingen en dat wat op de website staat. Ook de prijzen zijn laag bij fitwinkel en ze hebben leuke aanbiedingen.

Reageer

Rene 21-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat top bij deze winkel veel spullen zo te merken aan me bestellingen op voorraad dat vind ik altijd fijn
1 dingetje ik geef nooit een 10 dus een 9 is de MAX voor mij dus dat is zeer goed in mij ogen ga zo door

Reageer

Van der Wardt 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duodelijke site. Goede informatie. Ruime keus en hele snelle levering.
Geleverde product heeft goede gebruiksaanwijzing ook tav zelf in elkaar zetten

Reageer

Patrick F 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten met waarheidsgetrouwe info. Ruim aanbod zodat iedereen zijn ding kan vinden in de gewenste prijsklasse.

Reageer

Rens 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is erg gebruikersvriendelijk, groot assortiment met kwalitatief goede spullen. Ook was de levertijd erg snel.

Reageer

Marit welmers 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke weergaven van de produkten en en goede service aan huis.Vriendelijk en goede uitleg van het door ons gekochte apparaat.

Reageer

Samantha 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fitwinkel is een duidelijke website met goede zoekfuncties en duidelijke product informatie. Ik heb juist voor Fitwinkel gekozen door de lange garantie die ze hebben. De levering van mijn spinbike was ook heel erg snel. En ik ben zeer tevreden met mijn spinbike die erg goed en soepel fietst. Een bidon en spinlessen cd heb ik er nog gratis bij gekregen!

Reageer

Patrick 19-08-2019

Algemene score

8,0
Voor de training van de jeugd en selectie keepers wat itemas aangeschaft. Een overzichtelijke site en een snelle levering. TOP

Reageer

Joeri 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijke interface en zeer goede opvolging en klantenservice nadien

Reageer

Gene Kolf 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk. Het product had ik de volgende dag al binnen en was makkelijk te bevestigen. Top allemaal.

Reageer

Tessa 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk en overzichtelijk waardoor het bestellen op een fijne manier kan gaan. De producten zijn waar voor je geld en het product wat ik uiteindelijk nodig had was nergens anders meer te vinden. Dus helemaal een win win voor mij. De levertijd was ook precies op tijd en het was met service ingepakt.

Reageer

Joke 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar specifieke spullen om lichamelijk fit te worden en die ik ook gebruikte bij de fysio. En die vond ik bij fitwinkel. Snel en netjes geleverd. Top bedrijf.

Reageer

Luts 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na me goed ingelezen te hebben in een roeitrainer besloten om een showmodel te kopen. Online besteld en werden keurig zoals staat vermeld de volgende dag gebeld voor het maken van een leverafspraak. Omdat dit niet eerder kon dan 14 dg later kregen we de vlgd dag een nieuwe geleverd voor dezelfde prijs Helemaal top wij zijn zeer tevreden.

Reageer

Geoffrey 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al twee keer iets besteld en het was super snel in huis. Een aanrader dus Fitwinkel. Dikke duim.

Reageer

Ingrid 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk. Er is ruime keuze voor verschillende budgetten. Bij alle producten staan uitgebreide beschrijvingen waardoor het makkelijker is om het product te kiezen wat bij je past, omdat in een oogopslag zichtaar is waar de verschillen in zitten.

Ik heb inmiddels enkele fitnessapparaten via Fitwinkel gekocht, en steeds was de ervaring erg positief.

De levering van mijn product was op de dag van mijn keuze, en de heren die mijn apparaat gemonteerd hebben waren zeer vriendelijk, en hebben het gebruik van het apparaat toegelicht, en hebben na montage alle verpakking weer meegenomen.

Het contact met de klantenservice van Fitwinkel vond ik ook heel positief. Geen lange wachttijd en ik kreeg onmiddellijk antwoord op mijn vraag.

Als ik weer een fitnessapparaat zou kopen dan ga ik eerst naar Fitwinkel.

Reageer

Maus 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, snelle levering, heldere communicatie, overzichtelijke website!

Reageer

Hans Gorissen 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gave roeitrainer aangeschaft bij de Fitwinkel. Heldere beschrijving om in elkaar te zetten.
Eenmaal in bedrijf blijkt het een super roeitrainer te zijn die na gebruik ook nog makkelijk op te bergen is.

Reageer

Marieke 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel overzichtelijk en makkelijk.
Het bestelde artikel kwam zoals beloofd de dag erna thuisbezorgd. Goed verpakt.
Ik ga zeker meer gebruik maken van deze Webshop.

Reageer

TvVP 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop, goede productomschrijvingen en snelle service. Zeer tevreden

Reageer

Davina 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, we ontbraken iets en hebben hierover gemaild en ze hebben direct het laten na leveren en vriendelijke en snelle bediening. Zeker aan te raden!

Reageer

Ophelders 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service, snel en goed bereikbaar. Oplossingsgericht. Snelle levering. Echt super. Ook mooie producten van goede kwaliteit.
Ik had de gorilla wear producten besteld. Zelfde dag op de mat.

Reageer

Jan 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd en niet duur. Het product is kwalitatief goed en gebruik het dagelijks.

Reageer

Robert 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt Sneller goedkope makkelijk montage en mooi hoge kwaliteit .Echt fijne winkel

Reageer

Leoni 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze hebben de juiste producten geleverd. Normaal zou ik zeggen een 10, maar daar ons product nog een maand later geleverd werd dan de aangegeven 6 weken op de site een 8. Ik denk echter dat dit eerder bij de leverancier ligt. Ze hebben ons dit wel voor het aflopen van de eerste termijn vermeld per mail.

Reageer

F. Net 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn product was zoals aangegeven op de site niet direct leverbaar. Na de bestelling te hebben geplaatst kreeg ik na de gebruikelijke standaardbecestigingse-mails ook nog eens een aparte mail dat het product later geleverd werd.
Een zeer goede koop-/afhandeling. Het product kwam ook binnen de gestelde termijn in goede staat.

Reageer

Lajos Luif 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop ziet er zeer professioneel uit en de behandeling en afwerking van orders is prima in orde. Ik ben erg tevreden over het product wat ik heb gekocht, het is precies zoals het wordt gepresenteerd op de website. Het product heb ik op tijd en in uitstekende staat ontvangen!

Reageer

Rien 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en een goed product! Goed verpakt. Ik bestel hier de volgende keer weer.

Reageer

Jacqueline 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht halterklemmen. Overal betaal je giga veel verzendkosten, hier niet.
Ik hoefde er ook niet lang op te wachten

Reageer

Carinda 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De aangeschafte hometrainer is prima voor mij. Ik raad iedereen aan om het te laten monteren door bedrijf. Perfecte service van monteur. Na het in elkaar zetten liep het wiel aan. Monteur heeft het wiel opengemaakt en probleem opgelost. Dit wil jezelf toch niet meemaken... karton wordt meegenomen en ik heb nu wegens gezondheidsproblemen veel plezier van mijn hometrainer. 1 negatief puntje; monteur was wat later dan afgesproken tijd. Hij had dit intern gemeld maar kantoormedewerker had mij niet ingelicht.

Reageer

Tamzin 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I brought a product from fitwinkel as I was having doubts before purchasing I contacted the customer service via chat on the fitwinkel page all my questions were answered very nicely and promptly and after the chat my doubts were gone and I was assured I was getting a high quality product and I ordered the same day. I am very very happy and satisfied with my purchase and have ordered more products after my first purchase as I felt confident I was getting a high quality product.. A very fast service I received my purchases the next day and I am completly satisfied ..

Reageer

Ian 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een roeier, een waterroeier specifiek en vond bij Fitwinkel twee die binnen mijn budget pasten. Beide roeiers heb ik kunnen testen in een van hun fysieke winkels. Erg vriendelijk personeel en geweldig lekkere koffie.

Er bleek een niet te verhelpen probleem met mijn roeier en dat is naar alle tevredenheid opgelost

Reageer

Ivo Huisinga 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje opzoek naar vloer bescherming. Uiteindelijk op fitwinkel terecht gekomen met de perfecte oplossing. Floor guards! Nu krijg ik geen commentaar meer van beneden als ik weer eens een gewicht te hard laat vallen. Service is perfect en levering lekker vlot!

Volgende dag naar een fysieke winkel geweest om nog een extra setje te kopen. Werd gelijk rondgeleid! Was erg prettig! Hier ga ik vaker heen!

Reageer

2dabone 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdatvze super snel leveren. Geen gedoe en waar voor jou geld. Heb hun nooit gebeld, omdat alles klopt qua levering. De spullen zijn ook nog eens van goeie kwaliteit. Zeker een aanrader mensen. LOVE IT

Reageer

Stan 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een roeitrainer gekocht via Fitwinkel. Er werd snel geleverd, de communicatie was erg goed. En toen ik aangaf dat het gratis springtouw er niet bij zat, kreeg ik dit direct de vlg dag toegestuurd! Zal Fitwinkel zeker aanbevelen.

Reageer

Brutus 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een halterstang besteld maar bleek niet de maat te zijn die ik verwacht had. Door wat onduidelijkheid op de site. Over het omruilen werd niet moeilijk gedaan en het verschil werd later keurig terug gestort. Dat vind ik een top service!!

Reageer

Henk 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder wat gekocht bij de winkel zelf, en later ook online besteld, een keer verkeerde product geleverd, gebeld met de winkel. Correct behandeld en het juiste product geleverd. Bevestiging betaling en levering uitstekend. Kortom goede service, prijs / kwaliteit goed en betrouwbaar.

Met vriendelijke groet,

xxxx

Reageer

Annemarie 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat vergelijkingen op internet hebben wij gekozen voor fitwinkel. En dat bleek een goede keuze! De bestelling van ons roeiapparaat werd vlot uitgevoerd en bezorgd. En daarbij bevalt het apparaat ons ook nog heel goed! Als wij weer een keuze moeten maken is het weer voor fitwinkel!!

Reageer

Piet 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Fitwinkel een waterroeier besteld. Er wordt heel snel gereageerd op vragen, zowel telefonisch als via de email. Bij de bestelling was e.e.a. niet goed gegaan maar dit werd ook heel snel naar alle tevredenheid opgelost. Afspraken worden netjes nagekomen.

Reageer

Sylvia 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik zocht een loopband zo kwam ik bij jullie terecht loopband is perfect de service van jullie ook heb gechat met bram en gebeld daar was niks op aan te merken alleen de bezorging van post nl was waardeloos

Reageer

Pieter Haan 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website, snelle en zeer coulante levering, goed product voor een mooie prijs.

Reageer

Raul 16-08-2019

Algemene score

10,0
Het is zeer goed materiaal en is goedkoop
De levering is ook heel snel en goed gegaan

Reageer

Rick 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Heel erg veel keuze. En als het niet op voorraad is kan ik het zo om de hoek ophalen:)

Reageer

DM 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte en duidelijke uitleg op de website. Snelle levering.
Goed contact met klantendienst. Duidelijke opvolgmails na aankoop.

Reageer

Ruud 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede overzichtelijke site
Goede kwaliteit producten
Redelijke prijzen
snelle levering
Goede service en hulp
Zou zeker nog een keer bestellen goede ervaring

Reageer

Eldin 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb fit winkel Schoop gekozen omdat mensen zijn vriendelijk , en er zijn veel producten om te kiezen van laag prijs tot hoog prijs .

Reageer

Donmez 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast de topkwaliteit van de fitnessapparaten ook een super goede klantenservice. Alles verliep soepel en snel. Gebruik mijn fitnessapparatuur nu 4 maanden met volle tevredenheid.

Reageer

Toon meer reviews