Fitwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 686 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitwinkel.nl.

Fitwinkel.nl stelt zich voor

Fitwinkel is de plaats waar u alles kunt vinden om uw persoonlijke sportieve doelen te bereiken. Wij verkopen niet alleen fitnessapparatuur en fitnessartikelen maar geven u ook advies als u daar behoefte aan heeft. Zowel online als in onze ECHTE Fitwinkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 183 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jonathan 20-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snelle en kwalitatieve levering. Heel tevreden van de gekochte hometrainer. Waar voor zijn geld. Bovendien een erg vriendelijke klantendienst die goed op de hoogte is van haar producten.

Reageer

Fred 13-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne ontvangst in Naaldwijk. Goed advies, wat je ook mag verwachten. Cardio apparaten laten plaatsen. Alles prima gedaan.

Reageer

Mariah 30-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en top kwaliteit van het artikel.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heel tevreden!

Reageer

Jasper 30-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb onlangs de virtufit power tower deluxe met fitnessbank aangeschaft bij Fitwinkel. Ik ben aangenaam verrast door zowel de service van Fitwinkel als de kwaliteit en multifunctionaliteit van de power tower. Het toestel is eenvoudig ik elkaar te monteren dankzij de uitgebreide handleiding. Bovendien heeft het toestel een strakke look. Tot slot was het toestel zeer snel geleverd. Ik kan de virtufit power tower alleen maar aanraden!

Reageer

Robin Theunissen 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst gebeld met de winkel om advies in te winnen, dit werd zeer zorgvuldig en kundig gegeven waardoor ik makkelijk een keuze heb kunnen maken, nadat ik besteld had werd er 3 dagen later al geleverd incl montage, ook dit werd zeer kundig en goed uitgevoerd. Er was 1 item manco welk de volgende dag al met de post nageleverd werd, echt zeer correct. Kortom, een zeer positieve ervaring.

Reageer

Riet 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden over de producten en de goede service! Snelle levering en correcte afhandeling van retouren.

Reageer

Jeanet 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fitwinkel is een betrouwbare online site. Er wordt snel geleverd en ze zijn niet duur!

Reageer

Peter Doyle 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor Fitwinkel gekozen door de enorme keuzen, voordelig prijzen en goed reviews. Helaas werkt mijn Loopband niet zoals ik hoopte (b.v. hartslagmeter werkte niet, maar dat lag meer aan mijn huidtype hoor). De serviceafdeling heeft alles gedaan om mij alsnog (gratis borstwand) te helpen om mijn hartslag te meten. Andere problemen/vragen waren ook prima beantwoorde. Het apparaat, met een middensector prijs, doet het voor de rest prima.

Reageer

Erika 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering.
Doos was beschadigd in het transport en waarschijnlijk daardoor de handleiding eruit gegaan.
Na een berichtje te hebben gestuurd ook snel antwoord gekregen en een handleiding 😎

Reageer

Marina 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van makkelijke en duidelijke website naar het bezorgen aan de deur echt perfect! Snelle afhandeling en goed op de hoogte gehouden, top.

Reageer

Eva 27-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle verzending; de site bevatte alle nodige informatie; assortiment en voorraad waren toereikend; duidelijke communicatie betreffende aankoop en verzending; goede kwaliteit van het product; fijn design; fijne klantenservice :)

Alles perfect naar wens!

Reageer

John Wijnands Almede 19-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geef een dikke pluim aan Fitwinkel Hengelo!
Nadat alles wat mis kon gaan ,en ook is gebeurd volgens de wet van Murphy, was en is de bereidwilligheid en gedrevenheid om tot een oplossing te komen zëër groot!
De coulance en gedrevenheid om de klant tevreden te stellen is enorm.
Ik geef een extra compliment aan monteur en contactpersoon, voor hun goede service en vriendelijkheid.
Ik beveel Fitwinkel van harte aan!

Reageer

Justus 31-07-2021

Algemene score

8,0
Via de website een nieuwe loopband aangeschaft. Levering was super snel (de volgende dag). Informatie op de site was goed vindbaar en voorlichting over het product naar wens. Koop ervaring prima.

Reageer

Hudepohl Wim 19-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de chat met medewerker gecommuniceerd en op een keurige en correcte vooral prettige manier te woord gestaan. Toch een flinke korting gekregen op een relatief duur LifeFitness apparaat en dan is de keuze niet meer moeilijk, zo kan het dus ook. Alles is op tijd geleverd en bij montage bleek er een onderdeel te missen en dit werd na een mailtje direct geregeld en zal ik snel ontvangen. Fijne webwinkel om zaken mee te doen. Groet Wim.

Reageer

job 19-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb via fitwinkel.nl een Tunturi PT60 Powertower besteld. Ondanks wat kleine problemen met het item zelf, Is fitwinkel een goede online webshop. Zij zijn goed bereikbaar en proberen bij obstakels meteen een juiste oplossing te bieden. Ondanks dat ikzelf wat strubbelingen heb gehad met mijn product zal ik de volgende keer zeker niet aarzelen om bij fitwinkel een product te bestellen!

Reageer

Marilisa 19-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten in lijn met de verwachtingen, zeer goed kwaliteit, leverings vlot en zonder problemen

Reageer

Glynn praet 17-07-2021

Algemene score

10,0
Zeer tevreden kwaliteit is zeer goed levering was zeer snel wij bestellen zeker kog bij jully

Reageer

Gary van Beek 16-07-2021

Algemene score

6,0
GOED EN SNEL ONTVANGEN. hELAAS NIET BRUIKBAAR VOOR ONS DUS METEEN TERUG GESTUURD. kREEG DE BELOFTE DAT HET BETAALDE BEDRAG SNEL ZOU WORDEN TERUG GEBOEKT. Is tot op heden niet gebeurd. Dat zie ik dus graag alsnog gebeuren. Met dank en jammer dat de koop niet doorging. Xxx

Reageer

Mark 16-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is erg overzichtelijk. Alles is keurig op tijd geleverd zoals aangegeven.
De gewichten zijn goed en de halterstang is stevig.

Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Reageer

RaVeN 16-07-2021

Algemene score

10,0
Een geweldige winkel, overzichtelijk, alles goed en snel te vinden, prima prijzen, snelle levering

Reageer

Ingrid 16-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de fitwinkel omdat zij het enige bedrijf waren wat mijn gezochte product tegen een betaalbare prijs hadden.
De bestelling en verzending zijn beiden goed verlopen zonder moeilijkheden.
Ik heb een goed product ontvangen en ben hier zeer tevreden mee.

Reageer

Marcel N. 16-07-2021

Algemene score

9,0
Snelle levering aan huis. Een 9 ipv 10 omdat de uitleg iets beter kon en het apparaat 1 minpuntje heeft.
Minpuntje is: wij hebben een heel mooie crosstrainer gekocht, enkel die heeft als nadeel dat de bekerhouder compleet met een stukje beplating vastgeschroefd zit juist onder het display.
Als je intensief traint en je druppelt zweet, valt dat op de rand van de bekerhouder en in de (afgesloten) bekerhouder, die dus niet makkelijk uitneembaar/afwasbaar is.

Reageer

Vita Salis Fysiotherapie 15-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier vonden wij de oplossing voor ons probleem: het gebrek aan moderne fitnessapparatuur.
Onze fysiotherapiepraktijk is Fitwinkel dankbaar voor de informatie, de goede prijs/kwaliteit verhouding en de snelle en complete levering.

Reageer

Wilma 15-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden, goede levering en artikel komt goed overeen met wat op de site staat.

Reageer

Carlo Vruwink 15-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend advies , snelle levertijd en goede service. Nu nog de spullen regelmatig gebruiken :-)

Reageer

Huub 15-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijne site. Duidelijk in categorieën verdeeld waardoor zoeken erg makkelijk is. Prijs kwaliteit verhouding van de producten ben ik ook zeer te spreken over.

Reageer

Jan de Klerk 15-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik blind ben is hhet voor mij lastig zoeken op de site. Na een telefoontje had ik snel wat ik wilde. Kreeg een mailtje met het product en de factuur. De volgende dag had ik het pakketje al in huis. Bravo voor Fitwinkel

Reageer

Miréa Henriquez 15-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik shop graag bij de Fitwinkel omdat ik erg tevreden ben over de kwaliteit van de producten, de snelle levering en de klantvriendelijkheid. Ik ben een vaste klant, een zeer tevreden klant. Je krijgt waard voor je geld.
Vandaar ook een 10

Reageer

Power 01-07-2021

Algemene score

1,0
Slechte fitwinkel dat ik maar ken service trek op geen kloten als een bestelling aandoet let dan de power toren niet 2 keer op sturen en dan krijg je een bekrast toestel beweren bij het op sturen ik heb enkel opgestuurd maar niet in originele doos moet je dan daarom een power toren terug sturen naar klant dan krijg ik toestel waar het vol bekrast is want fitwinkel beweert dat het is vol bekrast maar ik heb nog niets gezien een nog geen pakje ontvangen ik vind wel zeer straks dat ik voor 2 keer het power toren terug krijg en durven die kloten fitwinkel het terug op sturen wat mort ik met bekrast toestel doen te eerst het nog geen 300€ waard want producten is van slechte kwaliteit het leer is namaak binnen de maand is kussen kapor goed raad koop daar niet want veel te duur

Reageer

Barbara 01-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van onze fitnessapparaat. Vriendelijke chauffeur, alles zat goed verpakt, geen schendingen van het apparaat door vervoer. Alles verliep goed, geen klachten. Dus een tevreden klant.

Reageer

Pedro Samoy 23-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige site met goede uitleg. Overzichtelijk en ook een vlotte levering.

Reageer

B 13-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede advisering en kennis over apparatuur. Ook de negatieve kanten van merken worden belicht waardoor je afgewogen keuze kunt maken en niet gedwongen wordt een duurder product te kopen of installeren als optie te nemen omdat het makkelijk zelf te doen is. Levering en zelfs binnen afleveren verliep goed zoals afgesproken. Vriendelijke behandeling, telefonisch en in praktijk.

Reageer

Mike 12-03-2021

Algemene score

10,0
Super service! Goede feedback en snelle afhandeling. Kan het iedereen aanraden.

Reageer

Juan 12-03-2021

Algemene score

10,0
Overzichtelijke indeling van de webshop
Snel en efficiënt afrekenen
Groot en divers assortiment aan sport en fitness materialen en apparatuur
Snelle levering uit voorraad.

Reageer

Chris 11-03-2021

Algemene score

10,0
Fijne shop om in deze (en ook andere) Coronatijd een apparaat te kunnen vinden om de nodige kilo's kwijt te komen en daarbij aan je eigen gezondheid te werken. Na de aanschaf van een loopband, waarbij de kwaliteit uitzonderlijk goed is, zijn we overgegaan tot aankoop va een hometrainer. Dit om een andere te vervangen. Dit is zeer goed bevallen. Een kleine tekortkoming (geen gaatjes in zadelpen) werd door Fitwinkel zeer snel opgelost. Het artikel werd zonder probleem vervangen.

Reageer

Wilma 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is een prima webshop, duidelijk beschreven. Levering op tijd, goed verpakt.

Reageer

Ed 10-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Buikspierwielen besteld. Zeer snel geleverd. Een wielset liep zwaar, hierover een retouraanvraag gedaan en vermeld dat ik een ander paar wil. Ik kreeg snel een nieuwe set toegestuurd, de oude mocht ik houden! Het gaat toch over ong. €50! Waren alle webshops maar zo....

Reageer

Linda Groen 10-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken op internet naar een goede loopband kwam ik steeds op fitwinkel.nl uit. De keuze na het lezen van de goede reviews was dan ook snel gemaakt om bij deze winkel een loopband te gaan bekijken/kopen. Na een telefoontje om afspraak te maken bleek door de drukte vanwege thuis trainen door Corona de loopbanden eigenlijk zo bij binnenkomst in winkel al direct bezorgd te worden bij de klanten. Dus heb ik via de telefoon eigenlijk besproken wat ik wil en verwachtte van de loopband en samen met Lorenzo van fitwinkel.nl p de Tunturi performance T60 "gevallen". Werd week later bezorgd door de zeer vriendelijke Rodi en voor mij gemonteerd en kreeg nog de nodige uitleg op al mijn vragen. En nu naar twee keer er op te hebben gelopen kan ik alleen maar zeggen dat alles klopt zoals er besproken was en dat het een perfecte loopband is. Superblij mee. Fitwinkel.nl bedankt een dikke 10 van mij!

Reageer

Peggy 10-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop met een groot assortiment aan fitness materialen. Snelle levering. Retourneren is eenvoudig.
Artikelen die niet online beschikbaar zijn kunnen eventueel opgehaald worden bij een vestiging (mits voorradig).
Zeer tevreden over mijn 2 aankopen (januari en februari). Goede kwaliteit van materialen.

Reageer

Desiree 10-03-2021

Algemene score

10,0
Voor een mooie prijs kon ik toch nog sport artikelen krijgen die ik graag wilde hebben voor mijn thuis workouts. De levering ging snel en netjes. Ik zou hier gerust weer sport artikelen bestellen.

Reageer

Joost 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdje geleden een fitnessbankje besteld, ondanks alle drukte en 'homegym gekte' deze binnen 3 dagen al in huis. Kwaliteit is top. Goed bedrijf!

Reageer

D. Bisscheroux 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk webshop met een duidelijke volledige omschrijving van de producten. De levering en betaling verliep volgens afspraak. Het product voldoet helemaal aan omschrijving.

Reageer

R. Flohil 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site had precies wat ik nodig had voor een prima prijs. De bezorging was snel genoeg aangezien het uit Duitsland moest komen.

Reageer

Jermo 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fitwinkel heeft een ruim assortiment met goede kwaliteit fitnessartikelen.
Een betrouwbare winkel en met vragen word je goed geholpen.
De levering was zelfs in de huidige corona tijd super snel.

Reageer

Eric 09-03-2021

Algemene score

8,0
Hetgeen wat ik heb besteld, is van hoge kwaliteit! Ik kan nu in al mijn passie weer krachttraining uitvoeren. De service was ook heel goed, dus ik ben zeer tevreden

Reageer

Ruud Heine 09-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Fitwinkel de Flow Fitness Turner DHT2000i Hometrainer gekocht als 2e kans.
Allereerst de bezorging 100% geregeld. Zeer fijn bezorgbedrijf.
Bij Het uitpakken bleek een scheur aan de onderkant van de plastic zijkant te zitten. Dit heeft geen invloed op de trainer omdat ik het zelf kon verhelpen wilde ik niet perse een nieuwe of een onderdeel.
Fitwinkel gaf mij gelijk €50 van het aankoop bedrag terug wat ik zeer fatsoenlijk vond.
Verder had ik nog een bidon houder extra besteld omdat in de beschrijving stond dat die er niet bij zat.
Deze kon dus terug. Van Fitwinkel mocht de bidonhouder en het aankoop bedrag is terug gestort .
Dit is dus wat mij betreft een geweldig bedrijf goed materiaal zeer goede service. En een uitstekende bezorg dienst. Op de site van Fitwinkel schrijf ik nog een review over de Flow Fitness Turner DHT2000i Hometrainer prachtige trainer.

Reageer

Zoe blaauw 09-03-2021

Algemene score

9,0
Levering was top en snel.ben heel erg tevreden over deze site. Het product wat ik had besteld kwam netjes aan.

Reageer

Uto 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgende werkdag was het binnen en heel netjes ingepakt. De Hula Hoop is van topkwaliteit. Ondanks dat ik beginner ben kon ik het al.

Reageer

Evelien 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sportvereniging VZOD weet Fitwinkel.nl wel te vinden.
Wij hebben wij 16 fitness elastieken besteld.
Goede kwaliteit waar we weer jaren mee vooruit kunnen.
Snelle levering, prima service. Tevreden klant!

Reageer

Richie 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd. Normale prijs. Zelfs met de coronatax. Kwaliteit top. Dus zal ik nog meer kg nodig heb ga ik t zeker hier halen.

Reageer

Toon meer reviews