Fitwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 264 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitwinkel.nl.

Fitwinkel.nl stelt zich voor

Fitwinkel is de plaats waar u alles kunt vinden om uw persoonlijke sportieve doelen te bereiken. Wij verkopen niet alleen fitnessapparatuur en fitnessartikelen maar geven u ook advies als u daar behoefte aan heeft. Zowel online als in onze ECHTE Fitwinkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 173 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 20-01-2019

Algemene score

10,0
Super te woord gestaan en zeer snel reactie in de communicatie. De klant is Koning bij deze internet fitwinkel.nl. Bezorging is snel en heb wat posters cadeau gekregen bij mijn bestelling waar ik om gevraagd had. TOP!

Reageer

Jos 14-01-2019

Algemene score

10,0
- Snel en goed te woord gestaan via de website (locatie Hengelo?)
- Goed geholpen door Fitwinkel Helmond waar ik het product heb aangeschaft; zowel in de winkel als via e-mail en aan de telefoon. Ging m.n. over uitleg apps iConsole en Kinomap voor de fiets/hometrainer.

Reageer

Thomas 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, bestelling vlot en netjes geleverd. Zoals het hoort eigenlijk! Ook netjes dat ze na een paar weken even bellen om te vragen of alles bevalt. Prima!

Reageer

Jet 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg snelle levering!! Ben zeer tevreden met de materialen, ben meteen begonnen met sporten :)

Reageer

Marloes 10-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede levering, netjes verpakt, duidelijke website en goede ondersteunende beschrijving van het product, waardoor een keuze maken makkelijker werd. De bestelprocedure was duidelijk, je hoefde geen onnodige vragen of vinkjes aan/uit te zetten. Ook de leveringstijd was snel ondanks de jaarwisseling. Ik heb geen ervaring met de klantenservice, hier kan ik geen mening over geven. De e-mails die ik ontvangen heb vond ik duidelijk. Ook kon ik mij inlezen over het onderhoud van het product, dit heb ik als prettig ervaren.

Reageer

Edith de Wit 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben bij de Fitwinkel terecht gekomen omdat ik een borstband hartslagmeter van Ifit wilde bestellen. Deze werkt samen met het Ifit programma welke ik weer gebruikt voor mijn Proform lopende band. De lopende band heb ik 2e hands gekocht. Deze komt toevallig ook bij de Fitwinkel vandaan. Ik heb de hartslagmeter snel gevonden en meteen besteld. Na 3 dagen had ik hem in huis en heb hem meteen in gebruik genomen. Prima site, snel het benodigde product gevonden en snel in huis.

Reageer

vane 09-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen ging soepel en snel. Ik kon het product met gemak vinden en bestellen.

Reageer

JdJ 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling was correct en in goede staat op aangegeven tijdstip geleverd.

Reageer

T 08-01-2019

Algemene score

1,0
trage service. bestelling was eerst vertraagd, dan kreeg ik slechts 1 van de 2 items. Ik wacht nog altijd.

Reageer

Roos 08-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond de chatfunctie van deze winkel heel goed. De verkoper gaf mij veel informatie, maar voor wat gedetailleerde vragen vroeg hij me of zijn collega mij terug kon bellen. De volgende dag heeft een andere verkoper mij verder op weg geholpen. Dat vond ik heel fijn. Ik heb gebruik gemaakt van de montageservice en ook daar ben ik erg tevreden over. Ik kan nog niks zeggen over het apparaat daar heb ik nog geen gebruik van kunnen maken.

Reageer

David 07-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Fitwinkel heeft een breed assortiment, goede prijs/ kwaliteitverhouding en professionele reviews/ video's. Het bestellen via het de webshop is zeer gebruikersvriendelijk. Zelf heb ik onlangs een roeitrainer besteld, een zeer degelijke trainer, stevig en duurzaam. Helaas was het montage set niet bijgeleverd en dat kan gebeuren, de vriendelijkheid en snelheid waarmee dit is opgelost was geweldig, de volgende dag was alles netjes geleverd en kon k aan de slag.

Reageer

Paul Mertens 06-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede ondersteuning , prima help/service desk.
Uitstekende levering op afspraak. Er wordt me je meegedacht, en dit kom je niet overal tegen!
Prima hometrainer voor mijn vader.

Reageer

Sylvia 070 05-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar dames fitness kleding van Gorilla Wear en zodoende bij deze site van Fitwinkel.nl terecht gekomen. Veel keuze, goede kwaliteit en de maten vielen ook onder het kopje van "normaal". Ook nog leuke aanbiedingen.
De levering was ook perfect dus al met al een zeer tevreden klant.

Reageer

W. Wortelboer 04-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zocht een specifieke loopband die niet in Nederland te verkrijgen was (ook niet in Duitsland of Belgie. Wel in Engeland, maar dat werd te ingewikkeld). Nam contact op met Fitwinkel via de chat functie. Werd binnen een paar seconden snel en zeer bekwaam geholpen. Kon het direct in voorbestelling plaatsen, wel met een paar weken levertijd wat voor ons geen probleem was. Apparaat werd vroeger dan gepland geleverd en geinstaleerd.
Kan gewoon niet beter.

Reageer

Michel 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, was in klein pakket gedaan zodat het in mijn brievenbus past echt klasse.

Reageer

Julie Bos 03-01-2019

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van de artikelen, goede prijs en service. Levering verliep vlot. k heb deze bestelling gedaan voor een klant (ik werk als bedrijfsleider in een winkel) omdat zij geen computer heeft. Extra fijn dus dat dit goed is verlopen.

Reageer

Dorien 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst voor oriëntatie in winkel geweest. Daarna online besteld. Prima service en snelle levering.

Reageer

j verhaegen 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vlotte afhandeling had een fout gemaakt bij de bestelling werd na een beltje netjes hersteld door hen en de aflevering ging in goede orde het product werd in prima staat geleverd

Reageer

Maarten 28-12-2018

Algemene score

8,0
Deze onlinewinkel heeft een vestiging in Arnhem die ik bezocht heb. Ruime keus aan apparatuur en deskundig advies. Ruime mogelijkheden om apparatuur uit te testen. Na aankoop keurig op de afgesproken datum afgeleverd en gemonteerd.

Reageer

lisette 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede uitleg en gebruiksaanwijzing op de web site als bij de producten, zonodig naar de winkel.

Reageer

Dejan uzelac 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb deze shop op internet gevonden en vond het heel overzichtelijk en handig. Deze shop levert echt kwaliteitsapparatuur.
Ik vind Fitwinkel.nl een betrouwbare winkel met prima producten. Over de levering van je bestelling wordt je prima op de hoogte gehouden en je bestelling wordt snel thuisbezorgd. Kortom een aanbeveler!!

Reageer

Cynthia 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en correcte levering, ook tijdens de drukke kerstperiode! Webshop heeft een ruime assortiment, ik vond alles dat ik nodig had.

Reageer

Clifford 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitermate tevreden, ik kom ook wel eens in de fysieke winkel en de service is top! Op vrijdag 21 december een artikel online besteld en de volgende ochtend al bezorgd! Super snel en dat in deze extreem drukke tijden van het jaar betreffende bezorging. Ik ben echt enorm tevreden en ben dat overigens altijd al geweest. Service, snelheid en kwaliteit uitstekend. In de winkel (in Helmond) helpen ze mij ook altijd goed en eerlijk, verkopen mij niet het duurste maar gewoon wat goed is. Leuke en aardige mensen ook. Vind het een erg prettige organisatie.

Reageer

Ilona Bos 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect geregeld, nadat ik zelf een fout had gemaakt in mijn bestelling. Levering is gedaan in overleg en een vervangend duurder product gekregen omdat mijn bestelling niet op voorraad was. Perfect geregeld.

Reageer

John 25-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe altijd goed contact en aanbeveling na vragen over het artikel Focus Bench. Nu helaas schade bij aflevering maar maak mij gezien de contact vriendelijkheid me nergens druk over, het artikel heeft een goed instructie voor het in elkaar zetten. Kga ervan uit de schade melding ook keurig netjes in behandeling genomen zal worden en heb dan een fijn trainingsbankje! Zeker aan te bevelen!

Reageer

A den Daas 23-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service perfecte aflevering zou het zo weer doen bezorging zo als gezegd 👍👍👍👍

Reageer

Jochen 22-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er staat voldoende en correcte informatie bij de artikelen op de website.

De spinbike zou normaal de volgende dag geleverd moeten worden maar ik kreeg 's avonds reeds melding dat PostNL cargo de zendingen niet kwam afhalen en dat mijn bestelling een dag later geleverd zou worden. Jammer omdat we juist op die bepaalde dag de bestelling plaatsten omdat er de volgende dag iemand thuis was om een toestel van 40kg te ontvangen.
Tot de dag van de levering had ik nog geen track&trace nummer ontvangen, het was mij onduidelijk of het toestel nu effectief geleverd ging worden. Via de LiveChat heb ik dan een medewerker van Fitwinkel.nl aangesproken die voor mij PostNL gecontacteerd heeft en mij zelfs een tijdsslot van levering heeft kunnen doorgeven. Bestelling is uiteindelijk goed aangekomen!

Heel tevreden van het toestel! :)

Reageer

Erik 21-12-2018

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een dip belt en ben via Google zoeken uitgekomen bij Fitwinkel. Via de website kwam ik snel bij het product waar ik naar op zoek was. Prima omschrijving bij het product en eenvoudig te bestellen. Binnen 1 dag gratis geleverd en het product voldoet aan de verwachtingen. Ik zou zeker weer via deze site bestellen als ik weer iets nodig heb.

Reageer

Paul Redelijk 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een hometrainer al goedkoper gekregen omdat de verpakking wat beschadigd was, maar het apparaat kraakte bij het fietsen. Na een email met video kreeg ik direct een nieuwe hometrainer thuis gestuurd zonder kosten. Een grote pluim voor de service.

Reageer

J.Hoogkamer 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Graag wil ik deze stoeltrainer bij iedereen met voet en of beenproblemen aanraden het is een genot om met een boek in je handen of tv te kijken en dan je beentjes lekker soepel rond te trappen
Ikheb inmiddels een tweede exemplaar voor mijn schoonzus besteld
Kortom een aanrader

het is heel fijn om met een boek in de handen of naar de tv kijken je benen heen en weer te laten gaan
Ik heb inmiddels een tweede exemplaar voor mijn schoonzus besteld

Reageer

J. Kempen Venlo 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
stoelfiets is precies wat wij besteld hebben en voldoet ook aan onze wensen.
Het gevraagde kon niet meteen geleverd worden (sinterklaastijd), ze boden een ander apparaat aan tegen dezelfde prijs, Maar dat hebben wij niet gedaan. Daarop is het oorspronkelijk bestelde de week erna meteen geleverd.

Reageer

vHolland 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en een snelle levering Deze site gebruik ik de volgende keer weer voor sportartikelen.

Reageer

Wim 20-12-2018

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden, snelle levering, top kwaliteit.
Precies wat ik zocht en zeer degelijk.

Reageer

Lieve 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering, duidelijke productomschrijving en goede prijs kwaliteit verhouding!

Reageer

Jessy maas 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, levering was iets verlaat, maar dit kwam door ‘black friday’, dus wel begrijpelijk. Produkt voldoet volledig aan de verwachtingen, die je volgens de site mag hebben. Toppie👍

Reageer

Peter 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering, prima product voor een concurrerende prijs. De strap zorgen er voor dat ik geen blaren meer krijg.

Reageer

Stofbergen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, dag erna al in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ruim assortiment

Reageer

Roos 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteits verhouding. Een duidelijke site met een groot aanbod. Het bestellen was makkelijk en de levering was erg snel.

Reageer

Lisanne 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service en een super snelle levering. Het product voldoet aan de verwachting!

Reageer

Jamie 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een top levering, eene dag besteld en de volgende dag al in huis! Super goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en over het aflever moment. Ik zou hier volgende keer zeker weer bestellen!

Reageer

Nick Balafas 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
If you know what you are looking for it is a very easy platform. Fast delivery next day.

Reageer

Kristof 20-12-2018

Algemene score

8,0
De levering was zoals afgesproken.
Over de artikels ben ik zeer tevreden en voldoen aan de vooropgestelde eisen en voorwaarden.
(RX smartgear springtouw)

Reageer

PR 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en duidelijk overzicht op de website, met mooie en goede spullen. Snelle afhandeling van bestellingen, en retouren. Duidelijke uitleg en snel werkend systeem ivm retour sturen en/of omruilen van kleding. Kortom; een goede en snelle service waar ik graag gebruik van maak!

Reageer

Saskia Bojko 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel altijd hier mijn sportartikelen. Of het nu supplementen zijn of apparatuur. De service is top en de prijzen zijn top. Kwaliteit is hoog. Top bedrijf.

Reageer

Steven 20-12-2018

Algemene score

9,0
Prima webshop. Ik had een RX jumprope besteld en die is netjes en op tijd geleverd. Alleen maar positieve ervaring met fitwinkel gehad.

Reageer

Cindy Smal 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en service, product is netjes verpakt en kwaliteit prijs is zoals het hoort

Reageer

Mathieu W 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via via kwam ik terecht op fitwinkel.nl.
Na het plaatsten van mijn bestelling kreeg ik een bevestigingsmail. De bestelling is snel afgehandeld en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.
Het product dat ik heb aangeschaft is van goede kwaliteit en was goed geprijsd.

Reageer

Harry 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie gekregen over de aanschaf van een hometrainer, maar helaas was het bijgeleverde zadel 2 keer niets. Het zadel kun je dan beter aanschaffen bij een fiets winkel. Tevens een zeer snelle levering.

Reageer

Taekwondo United 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelde artikelen waren niet orde. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice. Als ik de artikelen terug zou sturen kon ik of een nieuwe bestelling doen of mijn geld retour krijgen. We trainen nu met dubbele ladders...een perfecte vervanging voor de andere artikelen.
Superfijne service!!!

Reageer

Brigitte 19-12-2018

Algemene score

8,0
Snelle levering, duidelijke website en product was goed verpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Reageer

Toon meer reviews