Fitwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 599 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitwinkel.nl.

Fitwinkel.nl stelt zich voor

Fitwinkel is de plaats waar u alles kunt vinden om uw persoonlijke sportieve doelen te bereiken. Wij verkopen niet alleen fitnessapparatuur en fitnessartikelen maar geven u ook advies als u daar behoefte aan heeft. Zowel online als in onze ECHTE Fitwinkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 110 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daniël 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige website, goede klantenservice, prettige ervaring m.b.t. bestellen.

Reageer

Margriet Koelemeijer 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site ,snelle probleemloze levering en een heel fijne stoelfiets gekregen.Wat een uitvi ding zeg,ik fiets nu iedere dag vauit mn luie stoel en blijf zo nog zo fit als mogelijk in mijn situatie .Helaas ongeneeslijk ziek, maar dankzij mn stoelfiets voel ik me in ieder geval weer beter.

Reageer

Anoniem 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een halterstang besteld en ben er tot op de dag van vandaag erg blij mee! Goed materiaal en en goede levering. Ik had nog wat vragen over de stang en werd goed geholpen. Kortom, aanrader deze winkel!

Reageer

Ben 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, vlotte afhandeling en levering, via mails wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. (een dag later geleverd dan beloofd)

Reageer

Marijke 03-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie webshop. Zeer klantvriendelijk aan de telefoon. Zeer snelle en goede aflevering.

Reageer

Bob Dirks 03-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dat ik op deze site terechtgekomen bent is min of meer toevallig Ik zag wat advertenties en ben gewoon gaan "shoppen". Op uw pagina zag ik een fiets staan (speedbike) en die was me uitstekend bevallen in het verleden. De prijs vond ik geschikt en daarom gelijk besteld . Bezorging was al na 2 dagen. Fiets was zo in elkaar gezet ondanks mijn 2 linkerhanden. Mensen moeten wel rekening houden dat een speedbike wel ff anders fietst dan een gewone hometrainer. Al met al ben ik weer zeer tevreden met mijn 6e (!) thuisfiets. (ik fiets al 30 jaar op een hometrainer)

Reageer

Bianca van der Geer 03-03-2021

Algemene score

10,0
Het artikel was snel geleverd. Super goed verpakt. Keurige werk beschrijving voor het installeren En het is idd een fantastische loopband.

Reageer

Diana Herbst 03-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig artikel en sport er al mee samen met mijn echtgenoot wat ben ik blij dat ik het artikel via jullie het heb kunnen vinden

Reageer

AS 03-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling gedaan via Blokker als partner van Fitwinkel. Alles uitstekend afgehandeld, goede communicatie, snel en netjes afgeleverd

Reageer

Lin 03-03-2021

Algemene score

10,0
Direct bericht van Fitwinkel na bestelling via Blokker . Snelle levering en geen extra verpakkingsmateriaal gebruikt, top.

Reageer

joke 03-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldig apparaat en nog eens 30 euro goedkoper dan in de zorgwinkel werkt zeer goed wij zijn uitermate zeer tevreden snelle levering daags na de bestelling al bezorgt al met al 'n topper

Reageer

Masoud Nematollahi 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijke personeel, goede dienst, ik ben goed geholpen en ben heel tevreden met de service en klantvriendelijkheid van de winkel.

Reageer

Christiaan 02-03-2021

Algemene score

9,0
Ik had hier al eerder besteld en dat ging allemaal goed. Nu had ik eerst wat vragen, die allemaal snel en goed per mail zijn beantwoord. Ook kon ik een pre-order doen. Mijn bestelling bleek wat later geleverd te kunnen worden en daar werd ik ook netjes op geattendeerd. Uiteindelijk de bestelling toch snel ontvangen en al fijn in gebruik kunnen nemen.

Reageer

Jasper 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs voor de producten met een goede kwaliteit. Levering was ook erg snel. Door de coronacrisis zijn we bezig met set sportartikelen voor thuis uit te breiden. Er valt simpelweg niets van te zeggen!

Reageer

Design By Senta - Fitwinkel Echt een aanrader 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, snelle levering en top assortiment.
Zowel technisch als esthetisch geweldige opties

Reageer

R. Holland 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de uitleg en mogelijkheden, goed geholpen, snelle levering en mooie materialen (uitstekende prijs/kwaliteit) en aanbevelingswaardig !

Reageer

Reny 25-02-2021

Algemene score

1,0
Zeer slechte service !!!!!!!

Heb een tenturi barbell set besteld waarmee ze op internet adverteren 1 tot 2 dagen levertijd
Spullen leken idd na 2 dagen geleverd te worden alleen ontbreken er 2 schijven en de stang
( zonder stang heb ik natuurlijk niets aan de wel geleverde schijven )

Contact gezocht met de klantenservice en na eindelijk een reactie te hebben gehad dat ze het gaan uitzoeken een week later nog geen reactie gehad
Na een mail dat ik alles retour wil sturen en me geld terug wil beloven ze me dezelfde dag of een dag later een passende oplossing te bieden
Deze belofte komen ze jammergenoeg weer niet na en heb weer niks gehoord

Ik heb oprecht spijt dat ik ooit iets bij deze winkel besteld heb

Hoop dat het ooit nog opgelost wordt maar krijg er langzamerhand een hard hoofd in

Reageer

Faute 04-02-2021

Algemene score

8,0
Fout werd ondertussen rechtgezet. Dus bij deze geen maximumscore maar toch tevreden.

Review 03-02
Word al weken aan het lijntje gehouden door deze firma. Bij elke vraag krijg ik standaard antwoorden in mailtjes, net zoals ze hun reviews met dezelfde tekst beantwoorden. Maar ik zit nog steeds opgescheept met een onbruikbare hometrainer. Als ik vraag om mijn geld terug te krijgen ontwijken ze de vraag. De kans om mijn onderdeel te ontvangen word kleiner en kleiner. Maar mijn geld ben ik kwijt

Reageer

Wilfried 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en levering volgens afspraak (zelfs ietsje eerder). Dag nadat ik op de website eigenlijk mijn keuze had gemaakt, was prijs aangepast naar boven. Daarover contact opgenomen en voor oude (lagere) prijs koop gesloten.

Reageer

gerda 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze winkel gekozen via internet, maar dat zij ook fysieke locaties hebben, heeft een rol gespeeld. De loopband van Virtufit die ik via hen gekocht heb, is van Nederlands fabrikaat en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Hij is keurig aan huis afgeleverd, gemonteerd en geïnstalleerd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Reageer

Olaf 18-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantenservice was goed bereikbaar. De levering ging via Transmission en deze verliep niet vlekkeloos, echter kunnen zij daar niets aan doen. Onze aanschaf was een VirtuFit Elite TR-900i Loopband. Het handige is dat je direct extra producten ziet om mee te bestellen, waaronder de mat om de vloer te beschermen. De band is perfect en loopt zeer prettig!

Reageer

. 16-12-2020

Algemene score

5,0
Slechte communicatie en service! Zou hier nooit weer een product bestellen!
Officiele reactie van Fitwinkel.nl 16-12-2020

Beste klant,

Bedankt voor het schrijven van een review.
Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de communicatie en service. Helaas kunnen wij geen contact tussen u en onze klantenservice terugvinden.

Graag zouden wij met u in contact komen om uw probleem op te lossen. Indien uw case inmiddels afgesloten is zouden wij ook graag vernemen of wij nog iets voor u kunnen betekenen om uw ervaring alsnog met een positief gevoel te kunnen afsluiten.

Zou u contact met ons op willen nemen door te mailen naar info@fitwinkel.nl zodat wij samen kunnen kijken of wij dit voor u kunnen oplossen?

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Fitwinkel

Reageer

Jos 11-12-2020

Algemene score

1,0
Spinfiets besteld. Monteur die niet kwam opdagen. Klantenservice niet telefonisch bereikbaar, ivm corona! Het was november we leven al half jaar met corona. Na dagen mailen eindelijk contact. Monteur is langs geweest, kapotte fiets. Kan gebeuren, echter moest ik weer dagen mailen en kreeg ik geen contact. Uiteindelijk toen ik aangaf dat ze de fiets retour konden komen halen een reactie. Nieuwe fiets, zal ik die naast de andere zetten? Monteur wist niet dat die retour moest. De fiets bleek na half uur fietsen ook aan te lopen en bleek niet de functionaliteit te hebben die op de website stond. Uiteindelijk hebben ze de fiets na lang mailen retour gehaald en heb ik mijn geld terug gestort gekregen. Slecht bereikbaar en ze hebben het operationeel niet goed voor elkaar.
Officiele reactie van Fitwinkel.nl 16-12-2020

Beste klant,

Vervelend om te vernemen dat u een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Helaas is door de extreme drukte van de laatste periode de communicatie niet helemaal in orde en doen wij nog steeds ons uiterste best om de nasleep hier van weg te werken. Wij willen hiervoor dan ook onze excuses aanbieden.

Graag zouden wij met u in contact komen om uw probleem op te lossen. Indien uw case inmiddels afgesloten is zouden wij ook graag vernemen of wij nog iets voor u kunnen betekenen om uw ervaring alsnog met een positief gevoel te kunnen afsluiten.

Zou u contact met ons op willen nemen door te mailen naar info@fitwinkel.nl zodat wij samen kunnen kijken of wij dit voor u kunnen oplossen?

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Fitwinkel

Reageer

R. Schifferling 02-12-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In november 2020, hebben we de Finnlo Autark 1500 Homegym gekocht bij Fitwinkel Arnhem. We hebben aldaar zeer goed deskundig advies gekregen van ****. Na wat vergelijkingen, was de keuze gevallen op de Finnlo Autark 1500 Homegym.
De aflevering én installatie vd Homegym, werden subliem uitgevoerd door de 2 medewerkers: ****.
Binnen een nette installatie tijd, was de Homegym direct gereed voor gebruik! Geweldige service van R****!
Top hoor jongens!
Bedankt, van twee tevreden mensen :))

Reageer

Kees Twisk 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb op 3 november de Firtufit HTR 2.0 aangeschaft
We hebben hem zelf opgehaald in Almere

Na montage thuis bleek dat de weerstand tijdens het fietsen niet toenam
Heb vervolgens contact opgenomen met het centrale service mailadres
Om vervolgens op hun advies contact op te nemen met het filiaal in Almere
Na wat telefoontjes en mails kreeg ik van Lorenzo te horen dat maandag 16-11 er een gemonteerd en getest exemplaar wordt bezorgd ,en dat de andere wordt teruggenomen
En inderdaad rond de klok van 11 werd er een nieuw exemplaar afgeleverd
Op het display van de defecte trainer bleek inderdaad een error te staan
Heb direct de nieuwe getest en doet inderdaad wat hij moet doen
Mijn vrouw is blij
Wil uiteraard Lorenzo bedanken voor de goede service
De kwaliteit van een bedrijf valt of staat met het after sale verhaal
En dat is zeker voor dit bedrijf van toepassing

Reageer

Jos 16-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week online een hometrainer besteld. Zeer tevreden met de aankoop bij deze winkel. Heldere website, helder bestelproces, goede aflevering en goede communicatie in deze coronatijd (consequent mail-antwoord binnen een dag, ook al is telefonisch contact vanwege corona even niet mogelijk). Alle beloften van de website en tav bestellen en voorwaarden worden waargemaakt. Geen enkele klacht verder eigenlijk en een vette pluim! Deze leverancier is dik in orde en betrouwbaar!

Reageer

Herman 30-10-2020

Algemene score

1,0
Bij de winkel van Fitwinkel in Arnhem kocht ik eind augustus 2020 een crosstrainer (VirtuFit CTR 2.1iConsole).
Direct na montage bleek dat dit apparaat veel te zwaai draaide en dus kennelijk ondeugdelijk was. Contact gezocht met de winkel in Arnhem waarna men mij verwees naar de servicedienst. Na een serviceformulier ingevuld te hebben ontving ik een ontvangstbevestiging, enkele dagen later gevolgd door een reparatie-afspraak met datum, die eventueel gewijzigd kon worden in het geval men op de afspraakdatum verhinderd was. Omdat ik op de beoogde dag inderdaad andere bezigheden had (werk) gebeld met het bedrijf om de afspraak te verzetten. Toen bleek echter dat ik niet in het systeem te vinden was (wel ontvangstbevestiging en afspraak gemaakt !!!???) en ik werd verwezen naar Fitwinkel Arnhem omdat ik daar het apparaat had gekocht. De winkel verwees mij weer naar de servicedienst , ik zou teruggebeld worden waarbij termijnen werden genoemd, van het kastje naar de muur gestuurd en uiteindelijk belde er niemand terug, niet de winkel en niet de servicedienst. Een enigszins boze mail/klacht gestuurd (bellen niet mogelijk vanwege Corona…. huh ??) Uiteindelijk kwam er toch een afspraak tot stand. De monteur die op de afgesproken dag verscheen kwam echter niks repareren maar een nieuw, vervangend, exemplaar leveren en monteren. Tijdens de montage van dit tweede apparaat bleek dat ook dit apparaat verkeerd gelast was, in feite krom was en dus ook ondeugdelijk. Zowel het gekochte als het vervangende exemplaar werden meegenomen.
Kennelijk werkt het bij dit bedrijf dan zo dat je als klant dan weer het initiatief moet nemen (en dat kan alleen per mail) om vervolgafspraken te maken. Er werd gewoon niet gereageerd. Na enkele dagen maar weer gemaild en uiteindelijk kon er weer een afspraak gemaakt worden.
Inmiddels was het 21 oktober geworden.. een monteur van Fitwinkel verscheen, met het (inmiddels ) 3e exemplaar. Deze monteur had na heel korte tijd al in de gaten dat ook dit apparaat zo krom was als een hoepel (zoals de beide eerdere exemplaren) en bovendien stond het bevestigingspunt voor de hals van het apparaat volledig uit het lood. Apparaat dus weer ingeladen met als gevolg dat ik na twee maanden nog steeds met lege handen (en een lege portemonnee) stond. Monteur nr. 2 deed de uitspraak: “we hebben kennelijk een hele container en af en toe zit er een goede tussen”. (Kennelijk neemt dit bedrijf bewust het risico dat ze ondeugdelijke apparaten afleveren.) Deze monteur belde in mijn bijzijn zijn planner (naam bij mij bekend) en hoefde kennelijk alleen maar te zeggen :”Slecht nieuws”…. Er werd toegezegd dat er met mij contact zou worden opgenomen. Dit gebeurde niet. Bellen nog steeds niet mogelijk en dus maar weer gemaild. Opnieuw geen reactie.
In de auto gestapt en naar de Fitwinkel in Arnhem gereden. Probleem uitgelegd, men zei dat men begrip had voor de situatie en dat ik mijn geld zondermeer terug kon krijgen. (alsof dat een gunst was.). Geprobeerd duidelijk te maken dat ik twee maanden geleden kwam om een crosstrainer te kopen, dat ik nog steeds zo’n ding wil maar dat ik in elk geval geen VirtuFit meer wilde. Mijn wees mij een exemplaar van een ander merk die echter wel weer 200 Euro duurder was. Over een compensatie (tegemoetkoming in de prijs) was niet te praten ondanks het feit dat ik door de levering van 3 waardeloze apparaten 2x een dagdeel aan overuren op het moeten nemen, reiskosten heb moeten maken, tientallen mails heb moeten versturen. Teleurgesteld heb ik de winkel verlaten nadat mij toegezegd was dat ik binnen drie dagen het geld op mijn rekening zou hebben. Ik kreeg nog een quasi belangstellend mailtje van de planner van Fitwinkel dat ik nog beantwoord heb. Na 4 werkdagen (in het weekend kun je trouwens ook gewoon geld overboeken) nog geen geld terug ontvangen. Nog maar weer een mail naar Fitwinkel Arnhem en eindelijk, de volgende dag het geld (6 dagen na de toezegging) terugontvangen. Geen enkel excuus, geen enkele reactie meer van de planner van Fitwinkel.
Fitwinkel: Ik ben er helemaal klaar mee. Ik wil nog steeds een crosstrainer maar al hadden zij het laatste apparaat op aarde …ik koop daar nooit meer iets.

Reageer

H.J. van der Steen 28-10-2020

Algemene score

6,0
Deze winkel gekozen omdat een model loopband bijna 100 euro goedkoper werd aangeboden, daar de verpakking beschadigd was. Het apparaat was er binnen twee dagen maar de accessoires waaronder de veiligheidssleutel ontbraken. Zonder de veiligheidssleutel functioneert de loopband niet. De klantenservice was wegens corona niet telefonisch bereikbaar en werkte waarschijnlijk vanuit huis.
Het heeft langer dan een week geduurd voordat het sleuteltje door Fitwinkel.be werd opgestuurd. Geen probleem als de klantenservice dit gewoon gezegd had. In plaats daarvan riepen ze maar wat, in de aard van: het is gisteren al opgestuurd en u kunt het morgen verwachten", wat gewoon niet waar was. Ze hadden duidelijk geen idee wat er gezegd moest worden. Ik stond op het punt het apparaat naar de winkel terug te sturen, wat door het gewicht en afmetingen vrij lastig is.

Reageer

Olaf 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De stoelfiets is een handig apparaat om je knieën onbelast te kunnen bewegen waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd. Heel belangrijk bij langdurig stilzitten zoals bij beeldschermwerk, waardoor ik klachten kreeg. Na een kuur zijn de klachten afgenomen waarbij het fietsen goed heeft geholpen. Een iets duurdereversie met magnetische vliegwiel lijkt me prettiger omdat de huidige aandrijfband niet continu tegendruk geeft.

Reageer

Rob J. 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een hele goede ervaring bij dit bedrijf gehad. De producten, prijzen en levering zijn goed. Maar er zijn meer bedrijven op internet die aan die criteria voldoen. Waarom dan een hele goede ervaring? Om de aftersales en klantenservice. Bij het uitpakken van de producten bleek 1 item kapot te zijn. Na het melden van dit probleem werd dit keurig opgelost. Geen gedoe, geen gesteggel, maar adequaat en oplossendvermogen van de klantenservice. Dat is iets wat voor mij de meerwaarde van een bedrijf is. Complimenten ! En waarom geen 10? Klein beetje ruimte overhouden voor verbetering mag altijd.

Reageer

Charlotte van Dam 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik een productiefout ontdekte bij een door mij bestelde artikel bij Fitwinkel meldde werd mijn mail direct beantwoord, waar ik al heel blij van werd. Maar als kers op de taart werd mij meteen een vervangend artikel toegezegd en ook nog dezelfde dag verstuurd. Deze service is ongekend en ik ben de medewerkers van Fitwinkel dan ook zeer erkentelijk voor hun klantvriendelijkheid en zal dit bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen. Superservice in kwadraat - dat wordt het Fitwinkel predikaat!! Hartelijk dank hiervoor en veel succes in deze moeilijke tijd!

Reageer

Jan 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima hometrainer, goede aankoop, degelijk en stabiel. Zeker een aanrader voor ouderen.

Reageer

A. 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke informatie, goede prijs en volgens afspraak geleverd.
Fijne loopband.

Reageer

Baas 12-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel artikelen op voorraad en super snelle levering.
Fijn dat relatieve kleine bestellingen ook al gratis geleverd worden.

Reageer

miguel carmeliet 12-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben we hinder ondervonden met onze bestelling maar, werd prima opgelost de service afdeling (xxx). Wij danken fitwinkel en xxx voor de goede service !!

Reageer

anoniem 12-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke site, veel producten direct leverbaar uit voorraad, levering op tijd, goed product, ruim assortiment

Reageer

Richard de Wolff 12-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een 10 is erg hoog om te geven, maar dat is ook de service die jullie mij doen geven.
Iedere keer bij elke bestelling weer loopt alles precies zo goed als de vorige keer, daarom zet ik hier een welgemeende 10 neer!

1.Goede service
2.Goede kwaliteit
3.Goede communicatie
4.Nette aflevering
5.Nette prijs
6.Vriendelijke medewerkers
7.Meedenkend met de klant
8.Snelle levering
9,Snelle afhandeling
10.Klant is bij Fitnesswinkel echt nog koning!

👍100% aanbevolen!

Reageer

Greg 12-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de shop voor het eerst geprobeerd op advies van een vriend die vaker bij Fitwinkel.nl besteld. De gewichten werden snel geleverd en zijn perfect, ik zal hier zeker vaker bestellen. Thank you Fitwinkel.nl

Reageer

Hans 11-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima shop om fitness apparaten te kopen. Snelle levering en prima service .

Reageer

Son 11-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super mooie site en zeker mooie aanbiedingen. Ik ben wat een vollere vrouw maat 42/44 maar zelfs de L van Gorilla Wear paste prima, dus niet de pasvormen van alleen maar slanke dames met maat 36/38. Het kwam onverwachts op mijn pad maar ga zeker wel weer een keer bestellen. Ze hebben ook leuke Sale aanbiedingen, en dan dus niet alleen maat XS maar ook XL. Ik heb een onwijs leuke broek maat XL voor maar €6,90 kunnen scoren. AANRADER!!!

Reageer

Frans 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werkt perfect en ben zeer in mijn Sas met de kwaliteit en de service
Zal deze winkel zeker aanbevelen

Reageer

Maarten H 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben tevreden over de Fitwinkel. De door mij bestelde hoodie was niet meer leverbaar. Ter compensatie mocht ik een andere hoodie uitzoeken. Ik koos een duurder exemplaar. De Fitwinkel heeft deze geleverd zonder dat ik moest bijbetalen. Dat noem ik nou klantenservice!!

Reageer

Rick 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webshop. Heb hier vaker wat besteld en de after sale service is erg goed!

Reageer

Corné 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten van Fitwinkel zijn degelijk, hoogwaardig en gefaciliteerd met benodigde opties die je training digitaal kunnen ondersteunen. De prijs/kwaliteitverhouding is prima.
De dienstverlening is adequaat, klantvriendelijk en servicegericht. Digitale vragen worden snel, vaak dezelfde dag nog, beantwoord wat van belang is als je bijvoorbeeld direct aan de slag wil.

Reageer

Rina 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product is van prima kwaliteit en voldoet zeker aan de verwachtingen . Snelle levering. Zeer gebruiksvriendelijke website!

Reageer

marc 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fitwinkel.nl is een voorbeeld voor veel anderen qua klantvriendelijkheid. Het productenpakket is al interessant, maar de afdeling klantenservice spant de kroon. In het geval van het niet meer leverbaar zijn van een artikel, zoals bij mij het geval is geweest, werd dit zeer coulant opgelost. De duidelijke wijze waarop hierover werd gecommuniceerd heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Deze ervaring is voor mij een reden om bij aankopen m.b.t. het leveringspakket van Fitwinkel.nl altijd als eerste hun website of winkel te bezoeken. Deze goede klantenservice en bovenal de kwaliteit van de producten maakt Fitwinkel.nl een zeer aantrekkelijke en betrouwbare winkel of website.

Reageer

Sanne 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een fijne shop, kon het goed vinden op de site en de levering was echt mega snel! Dat had ik niet verwacht!

Reageer

Ines 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze
Lage prijzen
Snelle reactie bij vragen
Prima service
Vriendelijk personeel

Reageer

Bosma 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne website en konden makkelijk alles bestellen en kregen het snel binnen. Toen het binnen was bleek dat er iets in de verkeerde kleur geleverd was. Ze wilde de andere kleur op sturen maar was toch niet meer op voorraad. Dus toen kregen we een tegoedbon van €5 meer dan wat het artikel koste 🤩
Dat is toch een super service! Wij weten waar we onze sportspullen bestellen 😁

Reageer

Sharifa Alekozai 08-10-2020

Algemene score

2,0
Actually, I did not choose to shop at Fitwinkle. They hacked their way into my credit card and changed me without my consent. I remember that I entered my email information, but I changed my mind and did not complete all the information. The reason was that I found a better product and it was a lot cheaper.

But, Fitwinkle forcefully sent their lousy defected product to my address. I was shocked to see the post man dropping the bicycle. I think this a pricey and should not have occurred.

Last week when I saw the charges were made on my account I did not know what was this about? So, I called the store and asked the person who answered the call, why they had charged me the amount of 267.63 dollor.? The man was very rude and hanged up on me twice. I found the store people who work there are lacking a professional attitude and they have very bad customer service. So this my experience with Fitwinkle!

Reageer

Toon meer reviews