Fitwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 656 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitwinkel.nl.

Fitwinkel.nl stelt zich voor

Fitwinkel is de plaats waar u alles kunt vinden om uw persoonlijke sportieve doelen te bereiken. Wij verkopen niet alleen fitnessapparatuur en fitnessartikelen maar geven u ook advies als u daar behoefte aan heeft. Zowel online als in onze ECHTE Fitwinkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 165 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geoffrey 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al twee keer iets besteld en het was super snel in huis. Een aanrader dus Fitwinkel. Dikke duim.

Reageer

Ingrid 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk. Er is ruime keuze voor verschillende budgetten. Bij alle producten staan uitgebreide beschrijvingen waardoor het makkelijker is om het product te kiezen wat bij je past, omdat in een oogopslag zichtaar is waar de verschillen in zitten.

Ik heb inmiddels enkele fitnessapparaten via Fitwinkel gekocht, en steeds was de ervaring erg positief.

De levering van mijn product was op de dag van mijn keuze, en de heren die mijn apparaat gemonteerd hebben waren zeer vriendelijk, en hebben het gebruik van het apparaat toegelicht, en hebben na montage alle verpakking weer meegenomen.

Het contact met de klantenservice van Fitwinkel vond ik ook heel positief. Geen lange wachttijd en ik kreeg onmiddellijk antwoord op mijn vraag.

Als ik weer een fitnessapparaat zou kopen dan ga ik eerst naar Fitwinkel.

Reageer

Maus 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, snelle levering, heldere communicatie, overzichtelijke website!

Reageer

Hans Gorissen 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gave roeitrainer aangeschaft bij de Fitwinkel. Heldere beschrijving om in elkaar te zetten.
Eenmaal in bedrijf blijkt het een super roeitrainer te zijn die na gebruik ook nog makkelijk op te bergen is.

Reageer

Marieke 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel overzichtelijk en makkelijk.
Het bestelde artikel kwam zoals beloofd de dag erna thuisbezorgd. Goed verpakt.
Ik ga zeker meer gebruik maken van deze Webshop.

Reageer

TvVP 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop, goede productomschrijvingen en snelle service. Zeer tevreden

Reageer

Davina 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, we ontbraken iets en hebben hierover gemaild en ze hebben direct het laten na leveren en vriendelijke en snelle bediening. Zeker aan te raden!

Reageer

Ophelders 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service, snel en goed bereikbaar. Oplossingsgericht. Snelle levering. Echt super. Ook mooie producten van goede kwaliteit.
Ik had de gorilla wear producten besteld. Zelfde dag op de mat.

Reageer

Jan 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd en niet duur. Het product is kwalitatief goed en gebruik het dagelijks.

Reageer

Robert 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt Sneller goedkope makkelijk montage en mooi hoge kwaliteit .Echt fijne winkel

Reageer

Leoni 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze hebben de juiste producten geleverd. Normaal zou ik zeggen een 10, maar daar ons product nog een maand later geleverd werd dan de aangegeven 6 weken op de site een 8. Ik denk echter dat dit eerder bij de leverancier ligt. Ze hebben ons dit wel voor het aflopen van de eerste termijn vermeld per mail.

Reageer

F. Net 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn product was zoals aangegeven op de site niet direct leverbaar. Na de bestelling te hebben geplaatst kreeg ik na de gebruikelijke standaardbecestigingse-mails ook nog eens een aparte mail dat het product later geleverd werd.
Een zeer goede koop-/afhandeling. Het product kwam ook binnen de gestelde termijn in goede staat.

Reageer

Lajos Luif 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop ziet er zeer professioneel uit en de behandeling en afwerking van orders is prima in orde. Ik ben erg tevreden over het product wat ik heb gekocht, het is precies zoals het wordt gepresenteerd op de website. Het product heb ik op tijd en in uitstekende staat ontvangen!

Reageer

Rien 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en een goed product! Goed verpakt. Ik bestel hier de volgende keer weer.

Reageer

Jacqueline 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht halterklemmen. Overal betaal je giga veel verzendkosten, hier niet.
Ik hoefde er ook niet lang op te wachten

Reageer

Carinda 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De aangeschafte hometrainer is prima voor mij. Ik raad iedereen aan om het te laten monteren door bedrijf. Perfecte service van monteur. Na het in elkaar zetten liep het wiel aan. Monteur heeft het wiel opengemaakt en probleem opgelost. Dit wil jezelf toch niet meemaken... karton wordt meegenomen en ik heb nu wegens gezondheidsproblemen veel plezier van mijn hometrainer. 1 negatief puntje; monteur was wat later dan afgesproken tijd. Hij had dit intern gemeld maar kantoormedewerker had mij niet ingelicht.

Reageer

Tamzin 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I brought a product from fitwinkel as I was having doubts before purchasing I contacted the customer service via chat on the fitwinkel page all my questions were answered very nicely and promptly and after the chat my doubts were gone and I was assured I was getting a high quality product and I ordered the same day. I am very very happy and satisfied with my purchase and have ordered more products after my first purchase as I felt confident I was getting a high quality product.. A very fast service I received my purchases the next day and I am completly satisfied ..

Reageer

Ian 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een roeier, een waterroeier specifiek en vond bij Fitwinkel twee die binnen mijn budget pasten. Beide roeiers heb ik kunnen testen in een van hun fysieke winkels. Erg vriendelijk personeel en geweldig lekkere koffie.

Er bleek een niet te verhelpen probleem met mijn roeier en dat is naar alle tevredenheid opgelost

Reageer

Ivo Huisinga 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje opzoek naar vloer bescherming. Uiteindelijk op fitwinkel terecht gekomen met de perfecte oplossing. Floor guards! Nu krijg ik geen commentaar meer van beneden als ik weer eens een gewicht te hard laat vallen. Service is perfect en levering lekker vlot!

Volgende dag naar een fysieke winkel geweest om nog een extra setje te kopen. Werd gelijk rondgeleid! Was erg prettig! Hier ga ik vaker heen!

Reageer

2dabone 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdatvze super snel leveren. Geen gedoe en waar voor jou geld. Heb hun nooit gebeld, omdat alles klopt qua levering. De spullen zijn ook nog eens van goeie kwaliteit. Zeker een aanrader mensen. LOVE IT

Reageer

Stan 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een roeitrainer gekocht via Fitwinkel. Er werd snel geleverd, de communicatie was erg goed. En toen ik aangaf dat het gratis springtouw er niet bij zat, kreeg ik dit direct de vlg dag toegestuurd! Zal Fitwinkel zeker aanbevelen.

Reageer

Brutus 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een halterstang besteld maar bleek niet de maat te zijn die ik verwacht had. Door wat onduidelijkheid op de site. Over het omruilen werd niet moeilijk gedaan en het verschil werd later keurig terug gestort. Dat vind ik een top service!!

Reageer

Henk 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder wat gekocht bij de winkel zelf, en later ook online besteld, een keer verkeerde product geleverd, gebeld met de winkel. Correct behandeld en het juiste product geleverd. Bevestiging betaling en levering uitstekend. Kortom goede service, prijs / kwaliteit goed en betrouwbaar.

Met vriendelijke groet,

xxxx

Reageer

Annemarie 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat vergelijkingen op internet hebben wij gekozen voor fitwinkel. En dat bleek een goede keuze! De bestelling van ons roeiapparaat werd vlot uitgevoerd en bezorgd. En daarbij bevalt het apparaat ons ook nog heel goed! Als wij weer een keuze moeten maken is het weer voor fitwinkel!!

Reageer

Piet 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Fitwinkel een waterroeier besteld. Er wordt heel snel gereageerd op vragen, zowel telefonisch als via de email. Bij de bestelling was e.e.a. niet goed gegaan maar dit werd ook heel snel naar alle tevredenheid opgelost. Afspraken worden netjes nagekomen.

Reageer

Sylvia 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik zocht een loopband zo kwam ik bij jullie terecht loopband is perfect de service van jullie ook heb gechat met bram en gebeld daar was niks op aan te merken alleen de bezorging van post nl was waardeloos

Reageer

Pieter Haan 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website, snelle en zeer coulante levering, goed product voor een mooie prijs.

Reageer

Raul 16-08-2019

Algemene score

10,0
Het is zeer goed materiaal en is goedkoop
De levering is ook heel snel en goed gegaan

Reageer

Rick 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Heel erg veel keuze. En als het niet op voorraad is kan ik het zo om de hoek ophalen:)

Reageer

DM 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte en duidelijke uitleg op de website. Snelle levering.
Goed contact met klantendienst. Duidelijke opvolgmails na aankoop.

Reageer

Ruud 16-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede overzichtelijke site
Goede kwaliteit producten
Redelijke prijzen
snelle levering
Goede service en hulp
Zou zeker nog een keer bestellen goede ervaring

Reageer

Eldin 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb fit winkel Schoop gekozen omdat mensen zijn vriendelijk , en er zijn veel producten om te kiezen van laag prijs tot hoog prijs .

Reageer

Donmez 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast de topkwaliteit van de fitnessapparaten ook een super goede klantenservice. Alles verliep soepel en snel. Gebruik mijn fitnessapparatuur nu 4 maanden met volle tevredenheid.

Reageer

Sebastiaan 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben verschillende (5) apparaten via Fitwinkel.nl en zijn zeer goed te spreken over de kwaliteit en vooral de service! Wij zijn vaste klanten! Ga vooral zo door!

Reageer

Tonya 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd.. site is duidelijk om ook info goed te lezen wat je kunt bestellen ... bestel nu altijd, bij deze winkel omdat de kwaliteit ook belangrijk is... en die is top!

Reageer

Stefanos P. 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Easy and quick delivery. Product was as expected. Very strong structure.
Assembling does not take that much time.
Do not expect instructions numbered by steps as they are in the furniture store we all go to (we are spoiled nowadays) but you can follow them especially because the screws are grouped and cannot be mixed and mistaken.

Reageer

Vincent 15-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs / kwaliteit en top service.

PostNL was een deel van mijn bestelling kwijtgeraakt en ze zijn hier gelijk achteraan gegaan en het probleem opgelost.

Reageer

Loed 15-08-2019

Algemene score

9,0
Bestelling goed en snel geleverd. Geen opmerkingen. Goede webwinkel.
Goede communicatie.

Reageer

Mignon 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor de fitwinkel gekozen, omdat ze een duidelijke website hebben. De levertijd was precies zoals aangegeven. Maar ook het contact per mail was erg prettig. Ze namen mijn review/suggesties erg serieus en er werd ook een alternatief geboden. Kortom, deze site beveel ik zeker aan.

Reageer

Singh 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service.
Tevreden over mijn bestelling en de leveringstermijn is ook snel. Eerlijk en realistische omschrijving van het product. Zeer tevreden over de service!

Reageer

Ruud 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en vlotte levering. Goed en duurzaam materiaal. Bij het filiaal in Oosterwolde werden we ook goed geadviseerd en geholpen. Voor iedereen die thuis graag traint en kwaliteitsmateriaal wil aan te bevelen

Reageer

Chris 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier een springtouw gekocht omdat ik sportief bezig wil zijn. Ik het het hier gekocht, omdat het hier super goedkoop is want dat springtouw was maar 5 euro. Dus ik had er maar 2 besteld in een keer. De levering ging niet heel goed, omdat ik de eerste best snel kreeg, maaar de 2e was er niet terwijl ik ze samen heb besteld. Dus we zijn gaan bellen en het klopte dat er maar 1 is bezorgd. Ze hebben het andere springtouw ook daarna opgestuurd. Voor de rest was het prima kwaliteit voor een springtouw van 5 euro. Alleen het nadeel is dat ik buiten op de stenen ben gaan springen maar die ging dus snel kapot. Ik dacht dat het ook voor buiten was want ik zag nergens staan dat je het alleen binnen kon gebruiken. Een tip is om dat erbij te vermelden of eventueel een mat of zachtere ondergrond eronder.

Reageer

Bouma 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fitwinkel heeft een prima dienst geleverd. Mijn bestelling kwam binnen de aangegeven termijn binnen

Reageer

Cor 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over deze shop. Kon mijn bestelling makkelijk plaatsen. De afhandeling en levering van het product helemaal top. Een echte aanrader.

Reageer

Debbie 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment. Zeer nette en snelle service . Makkelijk te betalen o.a. via ideal. Zeer tevreden

Reageer

Dennis 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik zou de winkel zeker aanbevelen. Super snelle levering en prima geregeld. Geen klachten. Enige wat ik jammer vond ik dat ik twee springtouwtjes had besteld in 2 verschillende maten, maar beide wel in neon geel. Zelfde merk en dergelijke. Maar dat het neon geel niet echt neon geel leek (eerder donker geel) en dat beide touwtjes dus verschillende kleuren geel hadden. Vond ik wat vreemd. Maar ben er blij mee, dus doe de double unders als een malle, maar het kleurverschil en afwijkend van neon geel viel me enigszins tegen.

Reageer

Monique 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site was overzichtelijk. Na het ingeven van de zoekterm een makkelijk en overzichtelijk geheel van de gewenste producten.

Reageer

Breas 14-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop , nette prijzen , snelle levering , mooie loopband iedere dag plezier van .
Ga zo door .
Gr GB

Reageer

Loopband virtufit 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service en levering was top! Prijs/kwaliteit-verhouding van de apparatuur was helemaal geweldig.

Reageer

Gerjan 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor fitwinkel vanwege het handige zoeken en de scherpe prijs. Achteraf was ook de afhandeling van de bestelling uitstekend. Ik had de volgende dag Het pakket keurig binnen.
Voor herhaling vatbaar.

Reageer

Toon meer reviews