Fitnessapparaat.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessapparaat.nl.

Fitnessapparaat.nl stelt zich voor

Fitnessapparaat.nl, sinds 2000 al een begrip in Nederland & België. Om onze klanten steeds optimaal te bedienen hebben wij vier winkels geopend waar u adviezen kunt in winnen bij gediplomeerde collega's. Als fitnessgroothandel leveren wij 90% van ons assortiment direct uit de voorraad in ons 4000m2 magazijn. Fitnessapparaat: een allround fitness-speciaalzaak.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 122 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cynthia 18-05-2021

Algemene score

1,0
Artikel defect ontvangen. Snel reactie, formulier ingevuld en het defecte onderdeel zou worden verzonden. Helaas, we zijn nu bijna 4 weken verder en er wordt niet gereageerd op emails en de telefoon wordt niet opgenomen (2x meer dan een half uur een bandje maar niemand aan de lijn gekregen. Heel erg jammer. Ik wil alles dan ook gewoon retourneren.

Reageer

a. van regteren 03-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Loopband na bestelling snel en goed ontvangen. Door de link die we per mail ontvangen hebben, konden we het bestelde product goed volgen Ook het trans[portbedrijf heeft deze netjes afgeleverd. We hebben cijfer 8 gegeven voor de goede afhandeling. Het product zelf hebben we nog maar net. En dus niet goed kunnen beoordelen. Al zijn tot nu toe zeer positief over dit product. Dus zou dit cijfer in de komende tijd hoger kunnen worden. Kort samen gevat .zou een volgende bestelling ook via finessaparaat.nl kunnen plaats vinden.

Reageer

Wouter 02-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze. Snelle verzending. En duidelijk overzicht van proces van bestelling.

Reageer

Albert 01-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke beschrijving van artikelen en prima prijs. Artikelen voldoen ook aan de verwachting.

Reageer

Shiera 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service en snelle aflevering.

Ik ben super blij met mijn aankoop. Top kwaliteit fiets, goede prijs/kwaliteit verhouding. Kan niet vragen voor een beter fiets. De beschrijving past met de realiteit van deze fiets. 10 sterren

Reageer

Lino 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vragen werden netjes beantwoord! En bezorgen ging ook mooi op geplande tijd

Reageer

R. 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, netjes geleverd en alles zoals beschreven! Super tevreden mee. Ik zou hier zeker vaker bestellen!

Reageer

Joost Achterberg 26-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop is erg goed en duidelijk te vinden en te navigeren. Ik vond dat ik direct een keuze kon maken tussen alles. Ik geef het geen 10 omdat ik het er te slordig uit vind zien. Het straal dus geen zekerheid af. Ik vergelijk dit dat met de Apple site. Het is veel duidelijker. Het geeft je het gevoel dat je hier goed behandeld wordt en alles kan vinden wat je nodig hebt.

Reageer

LeviS 26-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snelle leveringen, goed verpakt en ook duidelijk advies ergens twijfels over zijn. Top service!

Reageer

Rene 26-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende kwaliteit en service, snelle levering. Assortiment is groot. Hele duidelijke website en goede voorwaarden!

Reageer

Gertjan 25-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst iets besteld via fitnessapparaat.nl. Gemakkelijke site, duidelijke omschrijving, geleverde artikelen zijn precies zoals op de site staan. De bestelling was eerst vertraagd. Na het sturen van een e-mail werd er direct gereageerd en een goed alternatief aangeboden omdat één artikel een langere levertijd had. Daarna volgde ook vlot de levering.

Reageer

Rafi 24-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product gekocht uit de doos gehaald en blijkt dat het beschadigd is... mail gestuurd en werd keurig geholpen. Kreeg ik binnen 48 uur nieuwe product.

Nette bedrijf ! Van mij krijgen ze dikke 10.

Reageer

marc 23-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en duidelijke omschrijving van de producten met goede foto's en videos. Reviews van eerdere klanten waren behulpzaam met het maken van de keuze. Levering uitermate snel: de volgende ochtend om 9 uur stond mijn roeimachine voor de deur! De roeimachine die ik kocht (Tunturi R50) bevalt ook uitstekend!

Reageer

Sander Koomen 23-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en overzichtelijke site. Bij het bijbestellen van montage wordt de levertijd wel iets langer, hou daar rekening mee. Eenmaal bezorgd is deze netjes en keurig gemonteerd, zodat de roeimachine meteen gebruiksklaar is.
Over de geleverde roeimachine zijn we erg tevreden. Enige minpuntje is dat de display die er op zit, soms vast loopt.

Reageer

Anoniem 22-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Over het algemeen tevreden van de service en het apparaat. Enkel de levering was niet oké. Volgens de website ging het de dag nadien geleverd worden, dat was echter niet het geval. Het werd een dag later geleverd, en er was niemand thuis. Wij kregen geen mogelijkheid om de leverdatum te veranderen, want het is onmogelijk om de buren zo een groot pakket te laten ontvangen.
Ik kreeg een mail dat de levertijd ging doorgegeven worden tussen 8 en 10 uur in de ochtend van de leverdag. Dus ik ging ervoor zorgen dat iemand dit pakket in ontvangst kon nemen, maar die mail heb ik nooit gehad en ik kreeg plots telefoon van de chauffeur dat hij aan onze deur stond. Ik liet hem weten dat niemand thuis was en vroeg om te wachten. Hij heeft het pakket voor de voordeur gezet, en ik heb snel iemand moeten bellen om dit binnen te zetten. Wij wonen op een appartement, dus niemand kon buiten omdat dat pakket daar lag. Kortom, over de levering ben ik niet tevreden.

Reageer

Marije 19-04-2021

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede informatie op de website en tussentijdse updates over de levering.

Reageer

Sjoerd 18-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was snel en de producten waren helder omschreven. Precies wat je verwacht.

Reageer

Joos2 17-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig bestellen en prima communicatie omtrent de levering.
Apparaat werd netjes afgeleverd en 2 uur later deed ik de bijbehorende stoute schoenen aan.
Doet wat het doen moet en doet dat goed.

Reageer

Ad Spaninks 17-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super dat jullie tweede kans spullen verkopen. We zijn erg blij met deze mogelijkheid, het apparaat ziet er perfect uir en werkt uitstekend.

Reageer

Hayriye 17-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via fitnessapparaat.nl heb ik eindelijk gietijzeren schijven kunnen vinden met het juiste gewicht en de juiste diameter. Ivm de sluiting van de sportscholen had ik al eerder dumbbells en een halterstang gekocht, maar ik kon maar geen halterschijven vinden. Ze waren steeds overal uitverkocht. Toen ik ze op fitnessapparaat.nl zag, twijfelde ik geen moment en heb ik ze meteen besteld. De service was erg vlot en de kwaliteit van het product is top! Ik zal hier zeker vaker bestellen in de toekomst.

Reageer

Frank Stokkel 16-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De online shop was prima overzichtelijk en duidelijke foto's en omschrijving.
Het monteren was goed te doen, al had ik beter kunnen luisteren naar het advies om dit met zijn tweeën te doen.

Reageer

Marloes 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en wat je ziet is wat je krijgt. Hij is ook geleverd zoals op de site is aangegeven. Makkelijk te monteren en makkelijk in gebruik! Ook super fijn was dat deze als beste uit de test is gekomen, wat ik nu begrijp en dat bij vergelijking met andere aanbieders deze site de goedkoopste was! Al met al helemaal blij mee!

Reageer

Arjen De Vries 13-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jullie hebben een fantastische shop, mooie producten, snelle reactie, een veel op voorraad.
Het apparaat op een zeer slechte manier binnen gekregen. Stond midden op de oprit in de regen, was seik nat ..ondanks dat er wordt aangeven *levering tot aan de eerste drempel* nou daar stond hij ver vandaan. maar dat kwam niet door Fitnessapparaat.nl maar door de vervoerder Transmission die wordt /werd ingehuurd door Fitnessapparaat.nl.
Daar en reactie over geschreven aan Fitnessapparaat.nl en zeer vakkundig opgelost.
Was de vervoerder niet ter sprake geweest dan was het een dikke 10 geworden..

Reageer

R.A.Koorevaar 12-04-2021

Algemene score

10,0
Heel gemakkelijk gevonden en besteld.
Zeer snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten, met de mogelijkheid om het te laten doen.

Reageer

Marion den Boer 12-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was beste keuze. Snelle levering. In goede staat ontvangen. Geef nog geen 10 omdat ik hem nog in elkaar moet zetten😂

Reageer

Sabine 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat de sportscholen inmiddels al zo lang dicht zijn, heb ik eerder deze week besloten om toch maar zelf gewichten in huis te halen. Zo ben ik gaan zoeken naar een een halterstang en gewichtsschijven . Vanwege een beperkt budget was dit al lastig, maar daarnaast zijn dit soort spullen op de meeste plekken uitverkocht.
Fitnessapparaat was de enige plek waar de gewenste spullen op voorraad waren. Ik heb hier een tweedekans olympische halterstang en verschillende gewichtsschijven aangeschaft.

Het aanbod van tweedekans producten is echt top voor mensen met een wat kleiner budget. Ik moet ook zeggen dat de halterstang er niet uit zag alsof hij al eerder gebruikt was. Hij was in perfecte staat en als je had gezegd dat hij nieuw uit de doos kwam, had ik het zo gelooft. Op de site werd vermeld dat de halterstang met sluitringen geleverd werd, maar die zaten er niet bij. Heb daarop gebeld en werd door de man aan de telefoon zeer vriendelijk tewoord gestaan. Binnen enkele minuten was het opgelost en ik heb de volgende dag de sluitringen alsnog ontvangen. De service was dus erg goed.

Levering gaat natuurlijk via een ander bedrijf, maar ook fie was erg goed.

Al met al ben ik erg tevreden en ik zal in het vervolg ook hier mijn aankopen doen.

Reageer

Convens Gunther 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke uitleg, correcte uitlevering, goede opvolging van berichten en fijne, persoonlijke antwoordjes.
10/10 voor de service en opvolging van bestelling.

Reageer

M.Louwerse 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product en verschillende leden van mijn gezin maken er gebruik van. Bij de levering was een onderdeel niet in orde: de zadelpen was geleverd zonder gaatjes. Dit is echter zeer snel door het bedrijf opgepakt en binnen een paar dagen hadden wij het nieuwe onderdeel. Dus: compliment aan het bedrijf maar ook aan degenen die hierover met ons gecommuniceerd hebben.
Nogmaals dank!

Reageer

Kenneth 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijk kende ik deze webshop/site niet. Zoekende naar een goed en betaalbare halterstang om mijn deadlift oefeningen te kunnen doen kwam ik uit op deze site
Ik was aangenaam verrast door de ruime keuze maar ook de prijs viel mij behoorlijk mee. Ik heb een stang van 1.80 meter gekocht en deze is perfect. Het is niet te lang om in huis mee te sporten of in de fietsenberging.
De levering was, met de paasdagen tussen, ietwat langer maar ik heb al 2 dagen kunnen sporten en de stang is een blijvertje. Hij is 20kg zwaar en dus ook goed geschikt om biceps mee te trainen maar ook schouders trainen. Maximaal belastbaar gewicht is 300 kg.
De gyms mogen dan wel eindeloos gesloten zijn, ik kan weer lekker deadliften. Ik ben een deadlifter pur sang en voel mijn lijf weer. Heerlijk!
Goede kwaliteit met lagers!

Reageer

Patrick Schreuder 05-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb fitness attributen bij Fitnessapparaten.nl aangeschaft omdat ze doen wat ze beloven.
Na de bestelling houden ze je op de hoogte hoe het staat met je bestelling en binnen de afgesproken levertijd worden de spullen netjes afgeleverd.
Ik raad deze site zeker aan als je aan het zoeken bent naar fitnessapparatuur.

Reageer

J.Harteveld 03-04-2021

Algemene score

10,0
Goede Service,, fitness apparaat in goede orde ontvangen en het werkt prima, ik ben hier zeer tevreden mee. Ik kwam bij uw winkel terecht door internet.
Met vriendelijke groeten.
J.Harteveld

Reageer

J.Harteveld 03-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, de verfspuit in goede orde ontvangen. Ik kwam toevallig via internet terecht bij uw winkel met bijzondere en handige spullen te koop.

Reageer

Roger 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en overzichtelijke webshop! Snelle levering. Achteraf betalen mogelijk! Al met al absoluut aan te raden!

Reageer

John 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een halterstang en toebehoren bestellen en zag dat veel bedrijven uiteindelijk de klant na bestelling laten wachten op spullen die er niet zijn
Zo niet Fitnessapparaat. Daar zie je keurig welke items voorradig zijn. Donderdag ren bestelling geplaatst voor levering volgende dag. Kreeg s’avonds een mailtje dat niet duidelijk was of alles voorradig was. Later op de avond alsnog een bevestiging . Vrijdag werd alles geleverd volgens planning. Top! Zo wil je als klant behandeld worden.

Reageer

Eric 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind dat de accessoires en kracht apparaten er heel erg goed uit zien, vandaar dat ik alvast een paar kettlebel van 4kg heb bestelt, die zijn ook mooi, klein en compact afgewerkt
Helaas zijn een aantal accessoires tijdelijk niet leverbaar

Reageer

Hoffelyck 27-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online goede keuze kunnen maken. Makkelijke website. Betaling online is veilig. Het krachtstation/ fitnessapparatuur is snel verzonden en tevens door een keurig bedrijf via groottransport bezorgd. Ook netjes door de bezorger even in de schuur gezet en niet buiten afgeleverd. Kortom, zeer te Vreden tot nu toe.

Reageer

M. 26-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en goede service en adviezen. Ben blij met mijn stoelfiets.

Reageer

Sam 26-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goeie webwinkel voor fitness artikelen, uitstekende service en snelle levering

Reageer

Oosterbosch Jos 25-03-2021

Algemene score

10,0
prima toestel, compact, gemakkelijk te gebruiken. Handig om dagelijkse oefeningen voor de knie en voor de schoudergewrichten soepel te houden te doen. Duidelijk afleesbare computer met exacte gegevens die voor iedereen goed te gebruiken zijn. Stipte en correcte levering. Een aanrader voor iedereen

Reageer

Marc 22-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi om waar te nemen dat er toch nog online-winkels zijn die vertrouwen creëren , makkelijke en overzichtelijke aankoop en heel snel geleverd .

Met dank !

Reageer

Lille 19-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne snelle levering! Zeer aan te raden. Voor de rest was er niets mis mee.

Reageer

Noulia 19-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Youpi, een goede sportwinkel gevonden online. Prijzen zijn goed, uitleg op de site duidelijk. Snelle reactie op een vraag via de website. Zal zeker nogmaals bestellen.
Vive le sport !

Reageer

W 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijs en snel geleverd, alleen maatvoering was niet helemaal zoals aangegeven op de website.

Reageer

Marijke 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na hier eerder een hometrainer te hebben gekocht nu een walking-pad loopband aangeschaft. Duidelijke site, hele brede keuzemogelijkheden, goede specificatie en functie omschrijvingen en scherpe prijzen. Levering steeds binnen opgeven termijn. Apparaten functioneren geheel naar wens.
Servicebalie nog niet nodig gehad.

Reageer

V velden 16-03-2021

Algemene score

7,0
Snelle levering maar jammer dat dit tweede kans apparaat een tablet/telefoonstandaard had die echt stuk was en er dus af moest. Bij de info stond dat alleen de verpakking beschadigd was....

Reageer

Carrie 16-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel en prettige site! Uitgebreide info over de apparaten waardoor ik een goede en gedegen keuze kon maken. Levering was snel.

Reageer

Marinus 15-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze van deze shop kwam doordat zij een uitgebreid assortiment hebben. Daardoor goed een keuze te maken. Het bedrijf doet ook wat ze beloven. De levering was gewoon op tijd. Enig nadeel was dat de info omtrent plaatsing van de loopband er niet was, het is een vrij zwaar apparaat waar je niet in moet vergissen, had handig geweest hierover wat te schrijven bij dit soort apparaten.

Reageer

Michiel 13-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, concurrerende prijzen en snelle levering, wat wil je nog meer.

Reageer

Louis 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitzoeken en bestellen was uiterst simpel ook handig om te zien wat niet op voorraad was!
Daarnaast snel geleverd.

Reageer

marcel 07-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima apparaat, precies wat we er van verwachten, goede prijs kwaliteit verhouding

Reageer

Toon meer reviews