Fitnessapparaat.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 520 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessapparaat.nl.

Fitnessapparaat.nl stelt zich voor

Fitnessapparaat.nl, sinds 2000 al een begrip in Nederland & België. Om onze klanten steeds optimaal te bedienen hebben wij vier winkels geopend waar u adviezen kunt in winnen bij gediplomeerde collega's. Als fitnessgroothandel leveren wij 90% van ons assortiment direct uit de voorraad in ons 4000m2 magazijn. Fitnessapparaat: een allround fitness-speciaalzaak.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 257 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AvG 26-06-2018 Via de website gekocht

Top klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege foutief gebruik van een springtouw (te ruwe ondergrond) was het touw al snel kapot. Via de klantenservice (over e-mail) werd ik meteen geholpen. Uiterst vriendelijk en duidelijke informatie! Andere webshops kunnen hiervan leren! TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Spaan 15-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stoelfiets aangeschaft via de website
Goede kwaliteit van het apparaat
Snelle levering de volgende dag netjes thuisbezorgd
Goede service. Er ontbrak een rubber. Geen probleem, de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 12-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare internetwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor de Virtufit iconsole HTR 2.1 Ergometer bij Fitnessapparaat.nl, omdat deze winkel ook de service heeft om het apparaat zelf te monteren en dit voor een zeer schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

VA Hayes 20-05-2018 Via de website gekocht

Awesome service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The delivery person was professional, the set up and installation was done with great care, and even taught me how to use some of the features. Also made sure that the treadmill was moved to the place i wanted once it was set up.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Zelluf 18-05-2018 Via de website gekocht

Helder, snel, goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezien de goede beoordelingen voor deze shop gekozen, en achteraf gezien geheel terecht. Heldere info op de site. Correcte omschrijving van de maten van het apparaat, zodat ik achteraf niet voor verrassingen kwam te staan. Een kleine leugen.. Het duurt geen kwartier om het apparaat gebruiksklaar te maken. Mij, met 2 linker handen, lukte dat binnen de 5 minuten. Goede gebruiksaanwijzing, met trainingsschema, maar ook een onderhoudsschema voor het apparaat zelf en het materiaal hiervoor... Top!
Een klein bezorgprobleem (de grote vrachtauto mag niet in mijn straat) werd telefonisch gecommuniceerd en perfect opgelost door een kleinere auto te sturen. Een mooie tijdafspraak, zodat je geen hele dag hoeft te wachten, speelt ook in hun voordeel.
Een mooi voorbeeld van hoe het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon geprobeert paar keer wat besteld in weinig woorden.
Tot bestellen en aflevering alles super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robby 15-05-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en proffesionele afhandeling van de bestelling! De bestelling was netjes en op tijd afgeleverd in perfecte staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmermans glenn 12-05-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze online winkel is super en zeer correct van prijs zeker een aanrader de levering is zeer snel !!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriel 09-05-2018 Via de website gekocht

Goede prijzen, nette website en professioneel service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze shop overzichtelijk om dat gene te zoeken wat je zou willen. Volgende keer maak ik nog een bestelling, want het product (15KG Dumbellset) is van hoge kwaliteit voor een goede prijs en ik zou er nog een willen om het compleet te maken. Maar, sowieso heb ik een halter nodig, want hey, Deadlift is mijn favoriete oefening om te doen dus ik hoop Fitnessapparaat van dienst te zijn door nog een bestelling te doen in de toekomst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Phebe 09-05-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk!

Algemene score

8,0
Product dat ik besteld had online, was niet meer op voorraad. Vriendelijke mail ontvangen met de vraag of ik het product in kwestie in andere kleur wou, of liever wachte tot het terug in voorraad was. Heb gekozen voor het andere kleur en product lag volgende dag in mijn brievenbus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma 08-05-2018 Via de website gekocht

helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, hele mooie prijzen en super snelle levering! Product is goed, erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van impe luc 08-05-2018 Via de website gekocht

Positief verrast, alles in perfecte staat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks glazen verpakking werden de goederen toch in prefecte staat geleverd.
Wij waren aangenaam verrast !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chiel 06-05-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het artikel, makkelijke bestelwijze en betaling. Grote keuze en duidelijke omschrijving en foto's van de producten. Ook de vergelijkingen met gelijknamige artikelen is handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3aan 29-04-2018 Via de website gekocht

Prima voor elkaar

Algemene score

9,0
Bij Fitnessapparaat handschoenen gekocht.
Ik had een vraag of zij ook zweetbandjes hadden en kon deze vraag stellen in de chat.
De chat werd snel beantwoordt wat ik een goede zaak vind.

De handschoenen waren de volgende dag netjes geleverd.

Prima voor elkaar dus :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Bogert-Kloosterman 28-04-2018 Via de website gekocht

Fantastisch,wat een snelle bediening,super goed!!

Algemene score

10,0
Ik heb mijn bestelling ervaren ,als een snelle jelle,werkelijk heel goed, keurige verpakking en super snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EW 28-04-2018 Via de website gekocht

Handige stoelfiets gekocht via fitnessapparaat.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Goede communicatie en prima prijs/ kwaliteit verhouding van het product dat ik gekocht heb

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jorge 26-04-2018 Via de website gekocht

krachtig en sterk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is gebruiksvriendelijk, de levering was krachtig en sterk en met het aftekenen van de levering zijn ze zeker niet fout gelopen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jansen 19-04-2018 Via de website gekocht

goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk te zoeken en het beste apparaat te vinden. Levering was erg snel. apparaat makkelijk in elkaar te zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 16-04-2018 Via de website gekocht

Montage niet goed, door drukte geen snelle oplossing

Algemene score

5,0
Crosstrainer was in eerste instantie slecht in elkaar gezet door de monteurs. Door de drukte was het niet mogelijk om een monteur langs te sturen (had al ruim 3 weken moeten wachten tot deze geleverd kon worden). Gelukkig werd er een monteur van buiten ingehuurd die op korte termijn langs kon komen. Die heeft het toestel weer goed vastgezet. Helaas ontstond daarna een zeer vevelend getik aan de crosstrainer. De monteur die daarna langs kwam, heeft een stuk metaal eruit gehaald en nu is het getik weg. Wat ik wel heel goed vond, is dat ik regelmatig werd gebeld om na te vragen of alles wel/niet goed was. Jammer dat er na de laatste monteur geen nabel actie werd gedaan.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Toby 13-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerste kennismaking met de online webwinkel fitnessapparaat.nl en meteen een goede kennismaking. 's Avonds laat besteld en de volgende dag, zoals beloofd, aangekomen. Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 11-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed assortiment. Kon de producten nu via NL bestellen ipv USA. Duidelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ab 11-04-2018 Via de website gekocht

Meer dan geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na wat googelen voor een fiets trainer kwam ik terecht op de site van fitnessapparaat.nl. Dit kwam door de scherpste prijs van dit artikel. Na vergeleken te hebben met andere sites heb ik besloten dit hier te bestellen. Na betaalt te hebben meteen een bevestiging op mijn mail. De volgende dag kreeg ik te horen dat dit artikel helaas niet op voorraad was. Maar een medewerker van fitnessapparaat deed mij een tegenvoorstel. Een veel luxere bewegingstrainer die dus ook duurder was maar voor de zelfde prijs als het bestelde! Ik vroeg om een foto van het alternatief, de Virtufit v2, en kreeg die ook meteen. Ik had de VirtuFit V1 besteld. Na overleg heb ik besloten daar mee akkoord te gaan. 1 dag later had ik dit artikel al in huis, wat een snelheid en service van fitnessapparaat. Zeker een aanrader deze shop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 10-04-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in de webshop een riem gekocht van Harbinger, deze was hier een stuk goedkoper dan waar ik normaal fitnessspullen koop (bodyenfit). Was netjes de volgende dag in huis en pakketje zag er netjes uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura v voorst 10-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede kwaliteit voor prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop heeft veel variatie in trainingsproducten. De snelle levering is ook heel prettig. Het product dat ik heb besteld kwam ook binnen zoals ik had gewild.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G van Egten 07-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering en tevreden over het produkt

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke site , de produkten zijn makkelijk op te zoeken en de levering is bijzonder snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alma 07-04-2018 Via de website gekocht

Prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop met leuke producten voor een hele goede prijs.
Ik had een buikroller en een ligmatje besteld.
Werd snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tino 07-04-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat ik als sporter van actie en snelheid hou en dat lag op één lijn met de service en levering van mijn producten die ik afgenomen had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinda Kroon 06-04-2018 Via de website gekocht

Heldere productinfo en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop heb ik gevonden via Google. Het aangeboden product werd voorzien van voldoende informatie en de webshop werkte duidelijk en snel. Er werd keurig en snel geleverd. Alles helemaal naar tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Vermeulen 03-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige servicd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving product.
Heel snelle levering. ( 's namiddag besteld, 's anderendaags middag geleverd!!!)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimke van Veen 03-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
1 dag na mijn bestelling werd het buikspierapparaat geleverd hij voldoet prima nadat mijn buurman hem in elkaar gezet heeft! Dat lukte mijzelf niet

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joyce de Vaan 03-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ons artikel was even niet meer leverbaar en toen mochten we de duurdere verdie bestellen voor dezelfde prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 02-04-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site en makkelijk te bestellen

Algemene score

8,0
Levering snel en correct. Duidelijke website die het zoekennaar het product erg eenvoudig maakt.
Levering en betaling verliepen heel soepel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 01-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zoekende naar een product kwam ik op deze overzichtelijke website en bestelde vanwege de meest voordelige prijs.
Service was goed, zoals het hoort, blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 31-03-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wegens verkeerde bestelling had ik binnen 24 uur het juiste artikel in huis.
Terug sturen van het vorige artikel mocht allemaal later , hoofdzaak was dat de klant z.s.m. de gewenste bestelling had.
Kosteloos terug zenden d.m.v. reoutlabel.
Super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 28-03-2018 In de winkel gekocht
Naaldwijk

Fantastische service en vriendelijk personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kunt het product zelf bekijken en testen in de winkel, waarbij het personeel zeer behulpzaam en vriendelijk is. Levering is binnen paar dagen al geregeld op een door mij gekozen dag en tijd waarbij de installateurs ook vriendelijk / netjes en behulpzaam waren, zodat de loopband binnen zeer korte tijd klaar was voor gebruik. Kortom, ik ben super blij met deze fantastische service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 28-03-2018 In de winkel gekocht
Naaldwijk

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben langsgegaan in de winkel in Naaldwijk, waar ik heel goed ben geholpen. Er wordt goede uitleg gegeven over de apparaten en er worden zeker geen verkooppraatjes verkocht. De levering kon snel plaatsvinden en was ook heel goed geregeld. Aardige heren met verstand van de apparaten, die het apparaat vakkundig hebben gemonteerd en zelfs het afval hebben meegenomen. Ik ben zeer tevreden over deze winkel en deze goede service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 28-03-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld en op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb weightlifting hooks besteld voor in de Gym.
Savond bestelt en de volgende dag keurig in huis zoals vermeld op de site.
keurig emails ontvangen van stand van zaken,gewoon top,zoals het hoort.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Jager 27-03-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd en ideaal via afterpay betaald

Algemene score

10,0
Via Google kwam ik uit bij dit bedrijf. De website was zeer overzichtelijk en duidelijk! Daarnaast is de prijs ook zeer interessant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen 27-03-2018 Via de website gekocht

Goede service van behulpzame medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzame medewerkers, de levering was op tijd en goede service . Geen bla bla, maar woord bij daad. Prettig bedrijf dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SPEEDALFO 26-03-2018 Via de website gekocht

Eerlijke service zonder discussie !

Algemene score

10,0
Klein mankementje en onmiddellijk een ander exemplaar met gratis retourneerbon !
Geen discussie maar wel begrip en actie, dat is service !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf Braam 24-03-2018 Via de website gekocht

Fitnessapparaat.nl prima side en shop en supersnel !!

Algemene score

9,0
Duidelijke side, producten zijn makkelijk te vinden, overzichtelijk , goede prijzen en snelle levering !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans 21-03-2018 Via de website gekocht

Een geweldig bedrijf met een buitengewone service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een artikel besteld wat niet meer voorradig bleek te zijn. Toen heeft het bedrijf ons een vergelijkbaar artikel aangeboden wat duurder was maar waar niet meer voor bijbetaald hoefde te worden. Een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Jan Oldenburger 19-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment, goede service en snelle levering. Product had een langere levertijd, echter namen ze daarover proactief contact op en heb ik mij bestelling kunnen annuleren en een alternatief kunnen krijgen (volgende dag). Fijn dat er mee wordt gedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan mulder 19-03-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een goedkope stoel fiets trainer besteld , maar omdat deze niet in voorraad was , kreeg ik een duurder exemplaar voor dezelfde prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina 18-03-2018 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is snel en op tijd geleverd. Super service. Het is handig omdat je het eerst nog kunt testen en dan betalen aan het eind.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 18-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Savonds op laatste moment besteld en de volgende dag al in huis..
Goed verpakt en en makkelijk in omgang

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jessica Mannee 16-03-2018 Via de website gekocht

Prima afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen moeilijk gedoe met bestellen, gebruiksvriendelijk dus. Snelle levering. Goed gecommuniceerd en keurig ingepakt. Beste prijs trouwens!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-03-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending

Algemene score

8,0
Hadden niet veel keus. Deze site was 1 van de 2 waar ik vond wat we wilde hebben.en dan moet je hier wel kopen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

GS 14-03-2018 Via de website gekocht

Fijne, betrouwbare en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding en super snelle levering. Erg tevreden over de webwinkel en zou zeker weer snel terugkeren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Voulon 13-03-2018 Via de website gekocht

Meer dan geweldige service!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De hometrainer die ik besteld had was niet direct te leveren. Ik kreeg hierover zeer snel bericht met excuses en de aanbieding om de opvolger van het type wat ik had besteld hiervoor in plaats te leveren voor dezelfde prijs (ondanks dat deze toch een behoorlijk stuk duurder was).
Ook de aflevering ging conform afspraak en via een SMS werd ik keurig geinformeerd,
Kortom, een enorme pluim !!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews