Data IO - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 467 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Data IO.

Data IO stelt zich voor

DataIO is dé leverancier voor geheugenoplossingen in de vorm van geheugenkaarten en internwerkgeheugen. Op onze site vindt u geheugenkaarten, USB sticks, SSD’s en externe HDD’s van merken als Transcend, Kingston en SanDisk. Nieuw in ons assortiment zijn de Apple producten DataIO staat garant voor kwaliteit en goede service. Hanteren de officiële fabrieksgarantie termijnen voor al onze producten. Hoe lang de garantie ook is, zonder uitzondering staan wij garant voor een snelle oplossing!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 32 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans van Aken 09-11-2018 Via de website gekocht

Voorbeeld voor veel webshops

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DataIO doet wat het belooft. Snelle en correcte levering tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo zouden heel veel webshops ook moeten werken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 31-10-2018 Via de website gekocht

Oplichters

Algemene score

1,0
Zij verkopen een product op de website en versturen jou een ander product. Het product wat jij wilde is niet voorradig en je kan dus niet ruilen. Het product wat jij wilde staat op de site wel als voorradig (want ze sturen gewoon het andere product). Tijd en geld kwijt. Oplichterij gewoon, en geen enkele keer een excuus.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
igtv 31-10-2018

ik heb eerlijk gezegt nog nooit last ven gehad 1 usb stick en een sd kaart besteld voor mijn profielvak alle bij apart besteld omdat ik usb stick vergeten hat te bestellen omdat ik dacht dat ik hat vandaag weer wat besteld verwacht morgen gewoon binnen te komen

Reageer

Wim, Zoetermeer. 15-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Micro SD Kaartje besteld, niet zeker van de juiste kaart.
Even mailen, ze gaan de camera na, en vertellen je of je de goede hebt.
Een kaartje voor een heel mooie prijs en gratis thuis. (

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Cl 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle, probleemloze levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echter bij installeren mist de software. Morgen even bellen.
Heb met een professionele organisatie te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 14-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service. Betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al langer gezocht naar micro SD kaarten. Hier besteld tegen een lagere prijs uit een grote keuze. Overzichtelijke website. Een aanbeveling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klarie 18-09-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, 's middags besteld, de volgende morgen binnen. In de camera gestopt en de test ging uitstekend. Hoef niet te wachten tot een foto weggeschreven is. Super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annan 14-09-2018 Via de website gekocht

Super service, goede voorlichting, goedkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik besloot de zaak te bellen wat de beste sd kaart was voor mijn camera. Ik heb zoveel info gekregen waar ik niets vanaf wist! Naast leessnelheid heb je ook schrijfsnelheid, en het verschil tussen uhs 1 en uhs2!!! En dan ook nog de goedkoopste. Echt super. Ik raad deze zaak iedereen aan. (en ik ben kritisch) :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 24-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en zeer correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandag om 16.30 u een Micro SD card besteld. De volgende dag om 14.00 al met de post thuis.
Zeer tevreden.
Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R17 18-08-2018 Via de website gekocht

heel tof

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gister USB besteld die niet overal verkrijgbaar is, volgende dag binnen. thnx voor het snelle versturen!
R.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJB 15-08-2018 Via de website gekocht

In 1 woord helemaal TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht naar goedkoopste SD cards en kwam op deze site terecht. Overzichtelijk, goed gedocumenteerd, zodat ik snel mijn keuze kon maken. Supersnelle orderverwerking, en inderdaad volgende dag in de brievenbus. Ook de aanwijzing op de site hoe de verpakking te openen zeer relevant! En natuurlijk ook een prima prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brad79 27-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en ook nog goedkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam bij DataIO binnen via een Google-shopping search, daarna gekeken naar reviews en die waren voor het merendeel overtuigend genoeg mijn eerste bestelling te doen.
Ik was, door de erg lage prijzen, nogal huiverig.

Webwinkel is eenvoudig vormgegeven en het is erg makkelijk om te vinden wat je zoekt. Echt een verademing tussen al die schreeuwerige webwinkels die je vijf extra "aanbiedingen" opdringen bij checkout.

Ik had mijn SD-kaartje laat op de woensdagmiddag besteld en deze lag vandaag (vrijdag) al in de bus. Meteen gecontroleerd op werking en niets op aan te merken.
Mocht ik nog iets nodig hebben dan weet ik waar ik moet wezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVS 06-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende klantenservice bij probleem met levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij bol.com bestelde ik een SD-kaart welke geleverd werd door de verkopende partij Data IO. Na een korte periode in gebruik kreeg ik een melding dat de SD-kaart "corrupted" was. Na verschillende herstelopties geprobeerd te hebben, concludeerde ik dat hij onherstelbaar beschadigd geraakt was. Ik heb contact opgenomen met Data IO. Zij hebben mij toen een nieuwe SD kaart toegestuurd. Helaas is deze nooit bij mij thuis aangekomen. Na hierover contact opgenomen te hebben met Data IO, waren zij bereid mij opnieuw een vervangende SD kaart toe te sturen. En deze kwam wel aan en heb ik nu in gebruik. Uitstekende klantenservice van Data IO.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno 17-06-2018 Via de website gekocht

Ze denken mee...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een bestelling geplaatst, maar de geheugenkaarten waren niet meer voorradig. Gebeld door DataIO dat ze de kaarten niet meer hadden. Met de vraag voor welke camera ik ze ging gebruiken. Ze zocht uit welke het beste geschikt was. Er was een beter alternatief (met uitgebreide uitleg waarom), welke ook nog eens goedkoper was. De volgende dag de geheugenkaarten in huis. Het teveel betaalde geld was ook binnen een dag terug gestort. Echt klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 02-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege de prijs bestelde ik de SDXC kaarten bij Data IO. Dit was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf en wist niet of dat betrouwbaar zou zijn. Wel las ik allerlei positieve berichten en na lang bladeren een paar (2) negatieve meldingen. Ik besloot toch bij Data IO te bestellen en mee te maken of ik ook zo positief zou kunnen schrijven. Na 2 dagen bracht de postbode de kaarten thuis en alles was in orde. en daar zal die IO dan voor staan denk ik, in orde.
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Duidelijke website, snelle levering.
Bestellen bij Data IO kan ik iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 01-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super makkelijk bestellen en snelle levering in goede veilige verpakking.
En de spullen,in dit geval sdcards,zijn prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 01-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder iets gekocht bij DataIO. Deze keer twee SanDisk SD kaartjes. Om 16:50 besteld, volgende dag rond 14:00 uur in huis. Terwijl er vermeld staat levertijd 2 a 3 dagen. Ik ben tevreden.

Enige reden dat ik bij 'Service' en 'Gemak' Voldoende heb gegeven is omdat het wat mij betreft niet van toepassing is en dus kan ik daar geen mening over geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

maurice 31-05-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment uitstekende afhandeling van bestellingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot assortiment op een duidelijke site.
Bestellen en de daarop volgende afhandeling is voortreffelijk
Dat is ook zo geweest bij al mijn bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 31-05-2018 Via de website gekocht

Sneller dan aangegeven geleverd!

Algemene score

10,0
Heldere, duidelijke site, scherpe prijzen. Snelle levering. Uitgebreide betalingsmogelijkheden en variatie in verzendmogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 24-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een SD kaart besteld, vanmorgen al in de brievenbus, dat noem ik nou snelle service, weer een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 03-05-2018 Via de website gekocht

Goed product voor een scherpe prijs!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mini sd kaart besteld en volgende dag in huis. Scherpste prijs die ik kon vinden met een betrouwbare service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drago 02-05-2018 Via de website gekocht

SD Kaart

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
SD Kaart s avonds besteld, blijkt niet in de voorraad te zijn ...morgen ochtend was ik gelijk terug gebeld en andere kaart was voor mij geregeld....Dag raana was al in de brievenbus, Super snel geleverd, mooie prijsje en top service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amoor9 24-04-2018 Via de website gekocht

DataIO, mijn favoriet voor portable geheugen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima assortiment, hoge kwaliteit en goede omschrijving van producten.
Website werkt prima, goede afhandeling bestelling.
Zeer snelle levering, in mijn geval binnen 16 uur!
Slimme verpakking voor lage verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 18-04-2018 Via de website gekocht

Eerlijke prijzen, zéér snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder nog nooit van DATA IO gehoord, maar na wat rond surfen vond ik via Kieskeurig.nl een scherpe prijs voor een Sandisk dual usbstick. Nog geen 24 uur na mijn bestelling lag mijn stick al in de brievenbus, netjes verpakt en zonder verdere kosten ontvangen. Zeer tevreden !!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 06-04-2018 Via de website gekocht

Smakelijk bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Micro sd kaart 200 gb gekocht, zeer snel geleverd.
Daarbij hoe het best ermee om te gaan.
Werkt perfect, bedankt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons Tuerlings 02-03-2018 Via de website gekocht

Slechte afwikkeling defecte micro sd kaart

Algemene score

3,0
Na ontvangst micro sd werkte deze niet. Teruggestuurd. Daarna door Dataio gebeld dat de kaart beschadigd was. Dus simpel mijn schuld en geen vergoeding. Discussie hierover was niet mogelijk. Ongelooflijk kort door de bocht.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Th de Winkel 24-02-2018 Via de website gekocht

Besteld en een goede verzorgde levering helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nog niet eerder bij besteld maar zijn goede artikelen en daarbij is de prijs prima wat je een goed gevoel geeft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijn 02-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden, supersnelle levering binnen 24 uur, goed verpakt, product zoals beschreven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 05-01-2018 Via de website gekocht

Aanrader, ik bestel volgende keer weer bij dataio

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Verder duidelijke uitleg bij de producten zodat je snel het juiste product vindt. Ik kom zeker terug voor mijn volgende bestelling.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard Marks Fotografie 21-12-2017 Via de website gekocht

Altijd de beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd de beste prijs, snelle levering en duidelijke website met tekst en uitleg. Meerdere keren bestellingen gedaan en geen enkele slechte ervaringen gehad met Data IO. Ik beveel Data IO daarom ook iedereen aan. Ondertussen al aan het kijken naar de snelste SDCard bij Data IO.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Benjamin Brown 15-12-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
USB Flash Drive besteld. Veilig online kunnen betalen zonder problemen. Kreeg de volgende dag een mail van Data IO dat het pakketje vertraging heeft door een sorteerfout door PostNL. Zeer tevreden dat ze mij zo snel op de hoogte hebben gehouden. Het pakketje goed en veilig verpakt.

Kortom: Data IO is professioneel, klantgericht en heeft scherp geprijsde producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobZ 29-11-2017 Via de website gekocht

Soepel en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle levering, goede informatie.
Wat wil je nog meer, en ik kom zeker terug als ik weer wat nodig heb.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TT 26-11-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling van bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het weekend microsd besteld en op zondag een mail dat de bestelling de volgende dag wordt geleverd. Prima service zelfs in het weekend dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinx 01-11-2017 Via de website gekocht

tegenvallende service

Algemene score

1,0
Hun reaktie op de late levering (4 dagen te laat) was dermate laconiek dat ik vind dat aankomende kopers gewaarschuwd moeten worden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Cornelus 27-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Daar gevraagde SDkaart niet op voorraad was ,werd ik thuis gebeld. Kreeg uitstekend advies voor een andere. die uiteindelijk goedkoper en beter was. Kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 21-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

7,0
Goede service en verpakking
Jammer van 2.50 euro voor de tracking heeft geen waarde .
De bezorging was 2 dagen te laat en op.de post no app bezorger onderweg na 3dagen onderweg in bus

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Johan 10-10-2017 Via de website gekocht

zes geheugenkaarten snel en goed geleverd. goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog snel wat geheugenkaartjes nodig. Zondag avond besteld en netjes op dinsdag in de bus. Dat was twee dagen eerder dan gevraagd. Dus ik ben super tevreden. Ga later de kaartjes uitproberen. Leuke opmerking op de bijgesloten factuur. Goed gedaan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 28-09-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
was op zoek naar een micro sd kaart, na het internet gechecked te hebben kwam ik uit bij Dataio.
Hier hebben ze een uitgebreide keus aan uitstekende kwaliteits producten.
Eenmaal bestgelt produkt de volgende dag thuis ontvangen.......Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieuwe 27-09-2017 Via de website gekocht

Absoluut perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had twee USB-sticks besteld en via iDeal betaald. Na enkele uren werd ik gebeld: helaas waren de sticks een tijdje niet leverbaar. Ik kreeg het voorstel om twee andere te nemen die vergelijkbaar waren. Ze waren ook nog iets goedkoper en wel onmiddellijk leverbaar. Ik ging akkoord.

Meteen na het telefoontje kreeg ik al een update via de mail en de volgende dag waren de sticks binnen. Het te veel betaalde bedrag werd de dag waarop de sticks bezorgd werden al keurig op mijn rekening teruggestort.

Uiterst behulpzame mensen, zeer correcte afhandeling, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 20-09-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging, scherp geprijsd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onvoorstelbaar groot prijsverschil met andere aanbieders. Betaalde hier de helft t.o.v. andere online aanbieder. Zeer snelle levering, goed verpakt. Niets op aan te merken. Hartelijk dank voor de goede deal en service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kswzwaan 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had wat problemen met een usb stick: DataIO heeft dat op een voortreffelijke manier opgelost.
Ik ben zeer te spreken over de afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Bosscher 05-09-2017 Via de website gekocht

Prima service & snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
SD kaart was ruim veertig procent goedkoper dan een "groothandel met winstpakker". En in vergelijking met de grote winkelketen die "toch niet gek" is, meer dan zestig procent goedkoper. Specificaties van de kaart zijn exact hetzelfde. Meteen bericht en direct verzonden. Ik kan deze service van harte aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy 05-09-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker kaartjes en usb sticks besteld via DataIo. De site is makkelijk en geeft duidelijk advies. De levering is super snel en goedkoop via brievenpost of een brievenbuspakketje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P vd Velden 02-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en de juiste artikel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn Sony fototoestel had ik een CF-card nodig, via Google kwam ik op de site van Data IO terecht. Ik heb bij diverse site gekeken en ik kom tot de conclusie dat Data IO toch de juiste keuze is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william 24-08-2017 Via de website gekocht

behulpzaam en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We moesten een micro sd kaartje hebben voor de telefoon van onze zoon. Omdat ik er geen weet van heb en de keuze reuze is op de site, heb ik eerst gebeld over welke ik het best kon nemen. Ze rade mij zelfs de duurste af en dat is niet vaak als je naar een winkel gaat. De SD kaart besteld zonder track en trace en de volgende dag binnen.
Dus een super snelle levering en goed eerlijk advies.
Dus zoek je (snel) een SD jaartje of je wil advies, kun je ook zeker hier terecht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amira 09-08-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch contact te hebben gehad met het bedrijf werd ik erg goed over een goede geheugenkaart geadviseerd. Het was geen verkooppraat maar gewoon oprecht goed advies met een uitgebreide uitleg. Dit was erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irvin de jong 09-08-2017 Via de website gekocht

goede service, Altijd snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service, Altijd snel geleverd en de goedkoopste binnen Nederland. Heb altijd SD kaarten via Data IO gekocht en ze hebben mij nog nooit teleur gesteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 05-08-2017 Via de website gekocht

Aankoop geheugenkaart en sticks altijd via Data_IO

Algemene score

10,0
Prima prijs en kwaliteit verhouding. Prima site en vooral goede terugkoppeling en supersnelle keurige verzending. Houden zo dan houden jullie mij ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 03-08-2017 Via de website gekocht

Echt super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere bestellingen gedaan en altijd supersnel geleverd. De informatie is duidelijk en de prijzen zijn erg goed. Echt heel tevreden met deze webshop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gorazd 31-07-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ha een item besteld. de dag daarna werd ik gebeld dat mijn product niet ovoorraad was en of zij mij een alternatief kunnen aanbieden van hetzelde product maar van andere merk alleen die was 1 euro duurder maar ik mocht die hebben voor het zelfde prijs als door mij bestelde product.helemaal geweldig. en ja ik heb aangeboden product direct geaccepteerd. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 27-07-2017 Via de website gekocht

Slechte servive

Algemene score

1,0
Vanwege de gunstige prijs een SD kaart besteld van Toshiba. Het kaartje bleek niet los te komen uit de adapter. Bij mijn pogingen om de kaart uit de adapter te verwijderen is deze beschadigd geraakt en DataIO is niet bereid service te bieden. Daaag 47 euro! Bedankt DataIO

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Toon meer reviews